Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy sok anyuka még (2 db)

Miért van az, hogy sok anyuka még az apára sem meri rábízni a babáját?

Ezt most komolyan nem értem. Milyen indíttatásból? Hiszen az apa éppolyan fontos, mint az anya. Én úgy örülnék, ha a fiamnak lenne apja, és vele is lehetne. Nem tudom, hogy lehet megfosztani egy gyereket az apjával együtt töltött id?t?l, amikor ?k vannak csak ketten együtt.

Legjobb válasz: Az apával legtöbbször nincsen olyan erõs kötõdése a picinek - de esetleg az anyának sem! Van nõ, aki abban a pillanatban szinte kizárja a párját az életébõl, mihelyt terhes lesz. De olyan nõ is akad, aki maga is alig meri megfogni a csöppnyi gyerekét - nemhogy még másnak adná oda...

Az apával legtöbbször nincsen olyan erõs kötõdése a picinek - de esetleg az anyának sem! Van nõ, aki abban a pillanatban szinte kizárja a párját az életébõl, mihelyt terhes lesz. De olyan nõ is akad, aki maga is alig meri megfogni a csöppnyi gyerekét - nemhogy még másnak adná oda...
Elég butának tartom azt a nöt, aki a saját férjét kizárja már a terhességekor.hát még a gyerek születése után.nem is csoda, hogy az olyan nöt megcsalják, vagy ott hagyják. Èn nagyon szívesen bízom a páromra a babánkat.Még örülök is neki, hogy ne´ha elmehetek egyedül va´sa´rolni, fürdeni esténként.Eszembe sem jutna, hogy ne adjam az apa kezébe.Az olyan nönek legyen mesterse´ges babája, és akkor nincsen ilyesmire gondja.Most nyugodtan lehet lenullázni, de nekem ez a véleményem. 14hetes baba anyukája.
Én nagyon szívesen rábíznám a páromra, de mikor újszülött volt félt, hogy rosszul tartja és kitöri a nyakát, most, hogy nagyobb és állandóan mozog és majd kiugrik a kezébõl most azért fél, mert leejti.És fürdetni sem meri, mert fél, hogy kicsúszik a kezébõl.Na most szerinted mit csináljak???? Hiába próbálom ráhagyni elhárítja....ez van, egy nõ mindig magának szüli a gyerekét.
Szerintem egy nö nem csak magának szüli a gyermekét.Az én párom imád ja´tszani a lányával.Igaz mikor megszületett félt öltöztetni, de mára mind elmúlt.ha kell tisztába teszi, öltözteti, játszik vele.Csak amikor nem akar elhallgatni, akkor jöhet csak a mama. 3, 5hónapos kislány anyuka´ja.
Én rámerem bízni. A férjem szerelmes a kislányába:) Igaz, fordítva adja rá a pelenkát és törölközõvel takarja be, mondván nem találja a plédet, de sebaj, szereti és ez a lényeg:) Aki magának szüli, az váljon el, vagy rakjanak valamit rendbe, mert ez így nem mûködik..
Én is rá merem bízni a babámat a férjemre, nagyon szeretik is egymást, de én mindig látó v. halló távolságban vagyok. Ha néha elszaladok boltba max. fél óra, amíg rájön, hogy nincs anya és keresni kezd. Szerintem ez természetes, hiszen egész nap velünk van, az apukák csak este jönnek haza és fontos az apuka, de egy gyereknek az anyukája a legfontosabb, pláne amíg ilyen kicsi. És ezt a férjem is nagyon jól tudja, nem féltékeny emiatt, eljön majd az az idõ, amikor csak apa kell, nyúzza majd akkor eleget.
A harmadik válaszolónak, az én párom is fél eleinte, hogy valami bajt okoz a picinek, de sok bíztatás után tisztába merte tenni ma meg már simán át is öltözteti, megfürdeti igaz már hat hónapos a babó. Ha igényelte ott vagyok mellette, de nem szólok bele, ha kérdi jó-e ahogy csinálja(de nagyon nem lehet elrontani ezeket a dolgokat)esetleg tanácsot adok neki, ha egyszerûbben is meg lehet tenni(pl. pulcsi feladását)így nõ az apuka önbizalma. DE véletlenül sem szabad lehurrogni, pl öltöztetés közben arrébb tessékelni, hogy majd inkább én mert nézni se bírom milyen esetlen vagy.. Gondold csak meg te kilenc hóig hordtad a hasadban együtt voltál vele napi 24 órát, a párod csak annyit látott belõle hogy nõ a hasad, meg valami folt van az uh-n, meg vagy érezte vagy nem hogy rugdosott. Bele kell szoknia, és ebben a legtöbb férfinek segítség kell.

Mostanában nagyon sokat gondolok arra, hogy meghalok, meg arra is, hogy anyukám. Nem tudom, miért. Miért van ez?

Legjobb válasz: Emberek vagyunk mindenfélén gondolkodunk. Lehet olvastál valamit, vagy láttál errõl valami filmet, a gondolatoktól nem kell félni.

Emberek vagyunk mindenfélén gondolkodunk. Lehet olvastál valamit, vagy láttál errõl valami filmet, a gondolatoktól nem kell félni.
Velem is ez volt már a sírás kerülgetett hogy meghalunk, egyszer csak megszûnt ez az érzés:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!