Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy ritkán (49 db)

Minden pózban ez van?
A kérdező hozzászólása: Igen!
Ezen nem lehet javítani... Mond a csókának, hogy tartsa bent erõsebben... (Az orgazmus pillanatában a hüvely izmai összehúzódnak, nem egyszer, ezért van a jelenség...)
A kérdező hozzászólása: Hát igen, de nem hogy õ... még én sem tudok rá felkészülni, hogy mondjam neki h tartsa bent erõsebben :D
Nem igazán tapasztaltam még ilyet, bevallom... pedig nekem aktusonként több orgazmusom is szokott lenni, elõfordult már kicsusszanás, de nem orgazmuskor... Nem tudom, lehet, hogy anatómiailag nem passzoltok össze, vagy túl lazák a hüvelyizmaid (Kegel-gyakorlatokat mindenképpen ajánlom!).
Öleld magadhoz :)

Az miért van hogy horgáaszat előtt etetek 3-4 napot és 5-naptól a balinok beállnak a kukoricás etetésre? Annyira hogy napi 4 balin az szinte biztos. Kukoricával horgászok. A balin úgy udom hogy halat eszik és most ritka sok kishal van .

Ilyen 2-3 kilós példányok jönnek.Ez hogyan lehet???

Legjobb válasz: Ilyenrõl még nem hallottam Milyen tavon/folyón etetsz? Mivel etetsz? Csináld úgy hogy etetsz és közben pecázol Nádas mellet? Pontyozni akarsz?

Ilyenrõl még nem hallottam Milyen tavon/folyón etetsz? Mivel etetsz? Csináld úgy hogy etetsz és közben pecázol Nádas mellet? Pontyozni akarsz?
A kérdező hozzászólása: Nincs vele semmi bajom csak megenni nem az igazi csak halászléba jó mert annyira szálkás. Egy pontyot sokféle képpen el lehet készíteni. Ezt meg vagy visszarakod vagy halászlébe fõzöd.
N az szép. De mi a baj vele, hogy keszeg, ponty helyett balint fogsz? Szerintem szép, és jó sporthal is.
A kérdező hozzászólása: 2-3 kg-os az átlag de jöne mellette 1, 5kg-os is. Jött egy 3, 7-es is.
Mekkora balinokat fogsz így?
Nálunk a Tiszán kukoricával balinoznak, valamiért nagyon szeretik, a harcsa is rámegy néha a kukoricára is.
A kérdező hozzászólása: Oké hogy a békés halakra várnak de akkor minek eszik meg a kukoricát? A dévérek pedig nem ilyen kicsik jönnek hanem kilósak azt meg hogy enné meg? Lehet hogy veetáriánusok lett a balinok egy része?
Szvsz. a kukoricával odacsalod a békés halakat, a balinok pedig arra várnak.
A kérdező hozzászólása: AZ RSD-n horgászok a 35 fkm körül 100 méterre a partól. De van hogy 1-2 nap alatt ott a balin vagy etetés nélül is. Kukoricával etetek kukoricával horgászok mézes kukoricával/fõt füzött kukoricával.És pontyra, amúrra, lapát dévérre horgászok nha jön egy 1-1, 5 kgs-s dévér is de a legtöbb a BALIN
A kérdésedben megadtad magadnak a választ is!! Azt írtad, hogy most ritka sok kishal van. Ezek az apróbb testû halak minden bizonnyal beállnak az etetésedre, és ezek miatt a kishalak miatt kerülnek oda a balinok is!!! Nem ritka eset, hogy békés halas etetésen süllõt vagy harcsát is fognak. mert bizony a sok kishalra odagyûlnek. Egy idõben horgásztunk úgy csukára, hogy gyorsan bomló és felhõt képzõ etetõanyaggal folyamatosan egy helyben tartottuk a halakat. A kisebb halak szó szerint nyüzsögtek az etetésen és ezt egy idõ után a csukák is észrevették......

Az miért van, hogy neten tetszettem már lányoknak, de amikor buszozok vagy sétálgatok olyan rondának érzem magam és mintha a lányok is átnéznének rajtam egy-két szemezéstõl eltekintve, de az is csak ritkán van?

Szeretnék már egy barátnõt, de rossz, hogy a lányok nem adnak normális jeleket, amibõl tudnám, hogy bejövök valamelyiknek és mehetek oda hozzá. Tudom, hogy manapság sokkal fontosabb a külsõ, mint az én õseim idejében. Látom naponta, hogy a menõ páwa pénzes, szép, meleg kinézetû fiúért vannak oda a lányok. Rám neten néhány lány, akinek bejöttem azt írta cuki, helyes vagyok, de valahogy én nem hiszek nekik, mert akkor nem úgy lenne, hogy a városban is kellenék a lányoknak, nem csak netes lányok akarnának járni velem? Kezdbek belefáradni, hogy itt a környéken senkinek sem kellek vagy nem ad jelet, addig a neten meg már nem egy lányt utasítottam vissza, mert én nem szeretnék távkapcsolatot, nekem fontos, hogy egy lányt gyakran ölelhessek, csókolhassak, szeretkezzek vele, anyagilag meg csóró diákként nem tudok utazgatni csak úgy mondjuk még havi egyszer sem, sajnos.

Legjobb válasz: Pedig akinek nincs ideje egyetemre járni, az megoldja levelezõn.

Pedig akinek nincs ideje egyetemre járni, az megoldja levelezõn.
valoszinüleg élõben is bejössz a lànyoknak csak nem tudod..itt meg leirják ezért tudod:) logikus
küldesz egy képet?:)
elõváladék.
Akkor érsz el orgazmust, ha kijön az ondó... (A sperma az ondóban lévõ sejt...)
Ha már jön sperma is, ondó is, akkor elõbb utóbb jön az orgazmus is.

Miért van az hogy a nommel ritkán találkozom és amikor találkozunk rogton szeretkezni akar vagy le akar szo. Ni?

Legjobb válasz: Neki is vannak szükségletei, ritkán találkoztok, hiánya van.

Vagy lehet azt gondolja neked van valakid, és kíváncsi mit reagálsz...
Neki is vannak szükségletei, ritkán találkoztok, hiánya van.
mert már hiányzik neki :-)
Ha lenne neki más, akkor minek lenne veled?
Ne kombinálj, az olyan nõi dolog. Inkább örülj neki.
Hát nem az eszedért van veled az biztos.
A kérdező hozzászólása: te aki pécsi vagy kuldj magadrol egy fotot
És nem is a humorodért
mondd meg neki, hogy nem akarsz folyton testiséget.
Szakadok ezena 2. oldalon :D
Pécsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: hol laksz?
Gazdag vagy? No, akkor ne habozz, dobj nekem egy privit! Garantáltan hûséges leszek hozzád! :DDD
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy van valakilye és csak azér van velem mert gazdag vagyok?
Bocs, 22:07nek szólt.
Utolsó, remélem te is tudod, hogy ez sajnos pont nem így mûködik. Ennek ellenére nem gondolnám, hogy ebbõl erre kellene gyanakodni...
A kérdező hozzászólása: az nem lehet hogy van neki valaki más és csak azért ilyen kínálkozo mert nem akarja hogy megtudjam?
Hirdetésnek nem rossz... Különben szánalmas. Milyen pasi lehet az, aki azért vinnyog, amiért??? Te pécsi! Remélem te is pasi vagy, és te ritkábban fogod lesz.pni ezt a gazdag idiótát?!

Miért vagyok ilyen gyerekes, miért reménykedem még mindig abban, hogy valahol van egy lány, akinek én vagyok az esete külsőre, amikor nyílvánvalóvá vált már, hogy ritka ronda fattyú vagyok külsőre?

Minden rossz a testemben, a fejem is ronda, a testem is szar, nem vagyok elég magas, nem vagyok testes sem, se kigyúrt. Mégis akárhányszor kilépek az utcára, abban reménykedem, hogy majd valamelyik lány szemez velem vagy rám mosolyog, esetleg le is szólít, hogy szívesen megismerne. Olyan jó lenne már végre érezni, hogy én is tetszem egy lánynak, de úgy látszik tényleg ronda lehetek, mert semmi csoda nem történik. Ha én szólítottam le lányokat, akkor is látszott, hogy nem vagyok az esetük, hogy nem is érdeklem őket, talán egy-két kivétel volt igazából, de ők is csak barátkozni akartak velem, vonzódni nem képesek hozzám a csajok én úgy érzem. Van egy olyan sejtésem, hogyha kisebb orrom lenne akkor jobbak lennének az esélyeim, de talán még ennél is nagyobb előny lenne, ha legalább 180centi magas lennék, nem egy kerti törpe. Talán ez az alacsony, kifiús termet a legnagyobb átok a csajozásban és az életben. Az ilyen típusú fiúkhoz úgy látom egyetlen egy lány sem képes vonzódni.

Legjobb válasz: De, képes, csak nem a külsõ alapján. Ha elõnytelen a külsõd, akkor ne azzal akarj csajozni, hanem a személyiségeddel. Ne utcán szólíts le csajokat, hanem járj inkább társaságba, fokozatosan ismerd meg õket, úgy sokkal több esélyed van.

De, képes, csak nem a külsõ alapján. Ha elõnytelen a külsõd, akkor ne azzal akarj csajozni, hanem a személyiségeddel. Ne utcán szólíts le csajokat, hanem járj inkább társaságba, fokozatosan ismerd meg õket, úgy sokkal több esélyed van.
Nos én speciel ugyen ebben reménykedem, csak én lány vagyok. Egyet értek az elõttem szólóval, de még azt is hozzá tenném, hogy, elõfordulhat, hogy valakinek épp úgy vagy az esete, ahogy vagy. Én épp egy olyan fiúba vagyok szerelmes, aki a barátnõim szerint nem épp egy álom pasi, de nekem az és úgy tetszik, ahogy van. :) Sose add fel a reményt és legyen önbizalmad, mert az mindennek a kulcsa!!
Idõvel majd benõ a fejed lágya...
Tényleg ez a legnagyobb átok az életben, nem az, hogy másoknak mondjuk ennivaló se jut, meg tetõ a fejük fölé, de ááá, neked tényleg szörnyû sorsod van.
A kérdező hozzászólása: 4-es, úgy bírom az ilyen elterelõ szövegeket. Ha te sem tetszenel senkinek sem, de ez lenne a legnagyobb vágyad, akkor neked is az lenne a legnagyobb problémád, ami nekem. Aki éhez, annak meg az. Most róalm és az én kérdésemrõl, problémámról van szó, nem más bajáról. Egyébként, ha megnyugtat mi is szegények vagyunk, számla épp kijön...
Csak néha már elpattant valami, amikor az 500 milliomodik ilyen kérdés jön erre az oldalra, mert mindenki imád nyafogni. Aki rondának gondolja magát, az is lesz, belül is.
Sok lóvé, és fekete Bömös nélkül ne reménykedj ilyesmiben - csak magadat kínzod vele SZVSZ. Leginkább olyan lányok vannak, akiknek gazdag, sportkocsis pasik az esetei, legyen az ronda vagy jóképû.
Ha valaki szeret, szépnek lát, nem gondolom hogy olyan csúnya lennél, sõt! a külsõ és a belsõ együtt alkotja a szépséget, aki rossz természetû annak elõbb észreveszik a testi hibáit, mint annak aki kedves.

Miért van az hogy ritkán 1-1 napon tök lapos a mellem egész nap? Amúgy meg folyamatosan meg van telve rendesen.3 hós a babám, csak szopik

Ilyenkor a babám küzd hogy kipréselje a tejet magának

Legjobb válasz: nem tudom mitõl lehet, mert én is ugyan ezzel küzdök, de szerintem köze van a folyadékmennyiséghez , amit megiszunk. azt vettem észre, hogy ilyen akkor van inkább, ha kevesebb folyadékoz iszom. szoptatás közben mindig igyál, meg fontos, hogy éjjel se felejtsd el. persze nem biztos, hogy ez van, de próbálkozzunk :-)

nem tudom mitõl lehet, mert én is ugyan ezzel küzdök, de szerintem köze van a folyadékmennyiséghez , amit megiszunk. azt vettem észre, hogy ilyen akkor van inkább, ha kevesebb folyadékoz iszom. szoptatás közben mindig igyál, meg fontos, hogy éjjel se felejtsd el. persze nem biztos, hogy ez van, de próbálkozzunk :-)
Nálam is ez van most hat hónapos a babám és eddig kb 4x volt. A folyadékra én nem tudom fogni mert mindig rengeteget iszok. Ilyenkor azt szoktam csinálni hogy iszok egy két napig szoptatós teát meg fejem sûrûbben és visszaáll. Nem tudom miért van.

Szerintetek miért van az hogy a szüleim, ritkán ölelnek meg, és nem puszilnak meg?

Csak nagyon ritkán ölelnek meg,pl ha szülinapom van.

Legjobb válasz: vannak ilyen szülõk, nyilván otthonról hozták ezt magukkal. Nálam is így voltak a szüleim, soha puszi, ölelés nem volt. Én azonban a 3 gyerekemet nem így neveltem, a mai napig van ilyen, de a kicsivel, aki 6 éves , minden nap többször is. Nagyokkal ritkábban. Lehet, hogy szüleid nem tudják, hogy ezt te igényled. Beszélj velük.

vannak ilyen szülõk, nyilván otthonról hozták ezt magukkal. Nálam is így voltak a szüleim, soha puszi, ölelés nem volt. Én azonban a 3 gyerekemet nem így neveltem, a mai napig van ilyen, de a kicsivel, aki 6 éves , minden nap többször is. Nagyokkal ritkábban. Lehet, hogy szüleid nem tudják, hogy ezt te igényled. Beszélj velük.
Nem értem akikben alapvetõ szeretet, érzelem menetesek azok minek alapítanak családot?
Ugyanez a helyzet velem. Kirándulás meg ilyenek soha, puszik max ünnepekkor. Az volt legrosszabb amikor nyáron ellopták a bicajom, anyumék persze jöttek hogy az én hibám minek járok bicajjal a városba( akkor minek a bicaj?:S), teljesen sírógörcsöt kaptam, oda akartam menni anyához megölelni, õ meg ellökött magától :S tudom ideges volt de akkor is.. amúgy szerintem nem tudsz mit tenni ez ellen :S max leülsz velük megbeszélni.. L.
Így nõttek fel biztos...Sajnálom...
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem szeretek velük lenni se beszélgetni mert bizalmatlanok és ridegek velem, aminek nem tudom az okát.Hiába kérdezem meg tõlük miért ilyenek mindig azt mondogatják, hogy nem szabad érzelmileg gondolkodni.
elsõ vok, hú, ez azért nagyon szomorú...nekem is a nagylányom 19 éves, mi minden évben 2-szer megyünk nyaralni, de 1-szer volt csak, hogy nem akart eljönni, mert a barátja sem jött. Ha akar jön, ha nem nem erõltetjük neki. Apud mit szól anyud stílusához? Ki fõz akkor?
Szia! Nagyon sajnálom, hogy ilyenenk a szüleid! Nekem 2 gyermekem van és el sem tudom képzelni, hogy ne öleljem, puszilgassam õket naponta többször! Talán frigidek a szüleid és ez nagy baj! A szeretetet nem is tudom miért nem mutatják ki puszi v. ölelés formájában, de egy simogatás is többet jelentene a semminél! Nem is tudok erre magyarázatot adni Neked, hogy miért viselkednek így! Nonszensz!!!!
Lehet, hogy õket sem ölelgették a szüleik. Párommal is ez volt a helyzet, az õ családjukban sem szokás, nekem ez nagyon furcsa volt, mi olyan ölelgetõs, puszilgatósak vagyunk. Már kezd belejönni. Próbálkozz még náluk, hátha lesz valami érzelmi fejlõdés. :)
A kérdező hozzászólása: Azt még elfelejtettem hozzáírni hogy az együttélésen kívül semmi közös programom/élményem nincs velük, max elmegyek velük a boltba néha, de elég nehéz velük élni, mert anyám nem fõz nem takarít stb..Szinte mindent én csinálok helyette, ha én enm csinálnám meg akkor senki se. Üdülni sohasem megyünk, én mindig a barátokkal megyek, mert õk nem érnek rá soha.
Utolsónak igaza van. Szerintem az ilyen ember azt sem tudja mi az a szeretet...vagy azt gondolja, hogy igen, de mégsem. Szörnyû, hogy vannak szülõk, akik így nevelik a gyerekeiket, egy állat sajnos több szeretgetésre képes a kölykeihez :( Fontos emberi tényezõ hiányzik...

Miért van az, hogy hetente egy-két, ritkán max három alkalommal van csak szex barátnőmmel, és szinte mindíg hétvégén?

Amikor öszejöttem a b.n?mmel,(ez volt kb 8 hónappal ezel?tt)akkor az els? hónapban úgymond a mostanihoz képest sokszor volt szex,heti 4-5alkalommal is akár,de ahogy teltek a hónapok,ez úgy csökkent lefelé.És most ott tartunk,hogy heti 1-2alkalom van csak,és az is szinte csak hétvégén.Mindíg azt mondja,hogy fáradt!Pedig nem dolgozik olyat,hogy elfáradjon benne,és napi 8 órahosszát csak,és azóta is ugyanott,amikor összejöttünk.A kapcsinkkal minden szép és jó,a szerelem is megvan.Amikor szeretkezünk,minden tökéletes!Igazság szerint nem is a mennyiséggel van nekem a bajom,hanem azzal,hogy csak hétvégén!És mostanában csak egyszer.Ha piszkálgatom,akkor sem megy bele,kapásból rávágja,hogy fáradt.Már próbáltam megbeszélni is vele eredménytelenül!Amikor összejöttünk, 1,5-2 hétre rá,újból elkezdte szedni a Milligestet,és szerintem az a hülye gyógyszer váltotta ki bel?le,hogy ilyen lett.B.n?m 22-éves,én 21 vagyok.Nem akarom elhagyni,és nem is fogom emiatt,szeretném megoldani ezt a problémát.Segítsetek!Köszi

Legjobb válasz: Igen, elképzelhetõ, hogy a tabletta miatt csökkent le a libidója. Ez szerepel is a betegtájékoztatón a lehetséges mellékhatások között... A fáradtság egy különös dolog: nem biztos, hogy köze van hozzá a munkának. Lehet, hogy egész nap pl. egy számítógép elõtt ül, mégis estére pszichésen kiüti magát. De lehet más miatt is: stressz, vitaminhiány, valamilyen lappangó betegség... Megértem, hogy zavar téged a barátnõd állandó fáradtsága, de én nõi szemmel azt tudom mondani, teljesen megértem õt is. Most én is olyan idõszakomat élem, amikor esténként alig várom, hogy bezuhanhassak az ágyba, és tudom, hogy ez zavarja a férjemet. Mégsem tudok mit tenni ellene: sajna ennyi stressz ér mostanában. Mindenesetre ha elmondanád a barátnõdnek, mennyire aggaszt téged a téma, talán elõbbre jutnátok.

Igen, elképzelhetõ, hogy a tabletta miatt csökkent le a libidója. Ez szerepel is a betegtájékoztatón a lehetséges mellékhatások között... A fáradtság egy különös dolog: nem biztos, hogy köze van hozzá a munkának. Lehet, hogy egész nap pl. egy számítógép elõtt ül, mégis estére pszichésen kiüti magát. De lehet más miatt is: stressz, vitaminhiány, valamilyen lappangó betegség... Megértem, hogy zavar téged a barátnõd állandó fáradtsága, de én nõi szemmel azt tudom mondani, teljesen megértem õt is. Most én is olyan idõszakomat élem, amikor esténként alig várom, hogy bezuhanhassak az ágyba, és tudom, hogy ez zavarja a férjemet. Mégsem tudok mit tenni ellene: sajna ennyi stressz ér mostanában. Mindenesetre ha elmondanád a barátnõdnek, mennyire aggaszt téged a téma, talán elõbbre jutnátok.
Érdemes megpróbálni, hogy elhagyja a gyógyszert. Nálunk is tönkrevágta szexet, de hát ez volt az utolsó amire gondoltam, hogy a gyógyszer miatt van. soha el nem kezdem szedni, ha tudom. Mióta abbahagytam megint olyan vagyok, mint egy vérbeli k....a férjem örömére XD LOL.:) ))
ugyanez volt vele, lány vagyok, elkezdtem szedni a fog.gátló tablettát, és pár hónap után, elõször csak azt éreztem h fáradt vagyok, utána levert voltam sokszor, semmihez nem volt kedvem, és idõvel a szexhez se, pedig a páromat imádom, és szuper minden. meegnyugtató h nem csak én vk ezzel így. én most külföldön vagyok de amint hazamegyek el fogok menni orvoshoz és egyszerûen elmondom h ez van, vagy adjon másikat, vagy abbahagyom, mert tuti ez váltotta ki.úgyh szerintem õ is menjen el orvoshoz lehet h nem passzol neki a gyógyszer, mert van ezerféle és mindenkinél más mellékhatás jön ki.
A kérdező hozzászólása: Ne értsetek félre, mert pontosan meg tudom érteni, ha valaki fáradt, de hogy mindíg az legyen, és ilyen fiatalon...Mi lessz akkor késõbb???Havi max 1x, és az is hétvégén, vagy mi?Milyen megoldást tudtok?Légyszi segítsetek!Nagyon szeretem b.nõmet, és nem akarom elveszíteni!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Örülök, hogy csak van erre is megoldás!Már teljesen el voltam keseredve, mert próbáltam megbeszélni vele ezt a dolgot(hangsúlyozom, hogy pontosan tudom milyen fáradtnak lenni)de hogy állandóan, akár dolgozik, akár nem mindíg fáradt, és mivel csak hétvégén van szeretkezés, ezért ilyenkorra összeszedi magát, hogy ha már hétköznap nem volt semmi, akkor hétvégére legyen már valami, de ezt is csak azért, mert szerintem nem akar megbántani.Nameg gondolom hétvégére már õ is kilehet éhezve, és olyankor legyõzi a gyógyszer hatását.Még volna az a kérdésem, hogy hogyan is beszéljem meg vele, hogy tegye le ezt a Milligest fogamzásgátlót?Mielõtt írtam volna ide a fórumra, próbáltam rávenni, hogy váltson másik gyógyszerre, vagy tegye le és majd használunk óvszert, vagy stb, de nem sikerült.Akkor hogyan vegyem rá mégis?Köszi mégegyszer a válaszokat!
Szia! Mikor én abbahagytam emiatt a gyógyszert, én beszéltem orvossal, és azt mondta nekem, hogy nagy valószínûséggel a másik is ilyen hatással lesz rám, én pedig nem akartam már kísérletezni. Nekem amúgy más problémát is okozott is a gyógyszer, úgyhogy én többet nem szedem ezt a szart. Nuvaringgel védekezünk. Az, hogy hogyan mond meg neki, ez igazán nem lehet probléma, hiszen közös érdeketek a megoldás, és abszolút nem ciki. Megmondod neki, hogy olvastál róla, hogy van ilyen, hogy a gyógyszer lenyomja a libidót, mi lenne ha máshogy védekeznétek. Ha õ is akarja a megoldást, akkor biztosan hajlani fog rá. Próbáld rábeszélni a nuvaringre ( hüvelygyûrû) nekünk teljesen bevált, az óvszer macerás, a többi módszer pedig eléggé bizonytalan a számomra. Sok sikert , csak ügyesen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszotok!Nos sikerült megbeszélnem vele, bár maceráns volt, de végül is szép nyugodtan megbeszéltük, és a mostani utolsó levelet beszedi, aztán abbahagya a szedését, és meglátjuk lessz-e változás...Bízom a sikerben, eztán már ha összejön, akkor kell meggondolni a védekezés módszerét.Valószínû az óvszernél maradunk...Egyikõnk sem hajlik semmi speciális orvosi beavatkozásra.Tudom, hogy az óvszer nem a leg biztonságosabb, de én és barátnõm sem bánnánk meg, ha esetleg besikerülne a gyermek, na és viszont csak egy hátrány végett nem lenne jó, hát az anyagi háttér megléte nélkül.De szeretnénk összeházasodni, gyermeket-családot alapítani együtt, ezért is kértem a segítségeteket, mert számomra és b.nõm számára sem egy rövidtávú kapcsolat!!!!Köszönöm a segítségeteket!Rendesek vagytok! :-)

Mitől van, hogy amikor elalszom a buszon, ritkán, pár hetente, kb pár percre rá önkéntelenül felemelem a karom (ritkábban a lábam). De nem lassan. Olyan rendes sebességgel, mintha mondjuk nyúlnék a sapkámér. Miért van ez?

Olyan mintha az álmomban levő mozdulatot akarnám leutánnozni. Ezután egyből felébredek. (A felemelés rossz szó de jobbat nem találtam arra hogy kifejezzem.)

Legjobb válasz: Nem tudom, nekem este, elalváskor van olyan, hogy úgy érzem, mintha a karjaim héliummal telnének meg és elkezdenének lassan felfele emelkedni, mint valami lufi.

Nem tudom, nekem este, elalváskor van olyan, hogy úgy érzem, mintha a karjaim héliummal telnének meg és elkezdenének lassan felfele emelkedni, mint valami lufi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!