Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy rengetegszer (5 db)

Lassú a neted.
Lehet hogy youtube HDra, esetleg FullHDra teszi önmagát (720p, 1080p). Általában 360p vagy 240p, utolsó kettõn gyorsabban tölt le, mivel nem HDban kell hogy letöltse a videót.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Miért van az hogy rengetegszer nincs internet?

GTS-Datanet szolgáltatónál vagyunk. Már 3,5 éve ez van, és kb. 2,5 évig semmi gond nem volt vele. Tavaly hívtak minket telefonon, hogy akarunk-e gyorsabb netet olcsóbban. Persze hogy akartuk. Előtte volt 4MB és 5006 Ft, most 5MB 4300 valamennyi, nem tudom pontosan. Szóval azóta folyamatosan az van hogy van hogy egy hétig nincs internet. Már volt kint szerelő, hátha valami rosszul van bekötve, de nem, minden rendben van, már vagy 5x fel lett hívva az ügyfélszolgálat és ők még nekünk akarták megmagyarázni hogy mi vagyunk a hülyék. Az elmúlt 3 hónapban biztos hogy 15 teljes napon át nem volt internet. Nagyon felháborító, amint lejár a szerződés váltunk. (3 hónap) de szerintetek miért lehet ez?

Legjobb válasz: Objektív kívülállóként nem vetném el annak a lehetõségét sem, hogy tényleg nálatok van a hiba.

Objektív kívülállóként nem vetném el annak a lehetõségét sem, hogy tényleg nálatok van a hiba.
A kérdező hozzászólása: de akkor hol lehet a hiba? vagy mi? sõt, már 2x is volt szerelõ... lehet õ nem ért hozzá. azért köszi :)
Ha egyetlen gép egyetlen operációs rendszerén volt próbálva, és az is windows, akkor lehet, hogy tényleg nem a szolgáltató miatt szakadozik. Így hirtelen megpörgetnék egy Ubuntu livecd-t egy-két többórás netezés erejéig, hogy tényleg kizárjam a rendszerem hibáját. Még mindig lehet hardveres gond akkor is. Persze ha 512 megánál több ram van benne, akkor csinálnám ezt. ;)
Jamegjameg! Gép leállít, modem kihúz, kávé felrak, modem bedug, kávé kifõ, gép bekapcs!
te magad is megnézheted, hogy milyen netet kapsz : https://docs.google.com/document/d/1LgkNBOfhhQP6lHFwWEf7T9Eo..
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, valószínûleg tényleg nem a szolgáltatóval lesz a hiba. :)

Miért van az hogy rengetegszer újra kell töltsem az adott weboldalt ahhoz hogy rendesen jelenítse meg? Google chrome és win 8

Pl. Youtubot általában kétszer vagy háromszor újra kell töltenem h. Lejátsza a videót....

Az oldalon rengetegszer olvasom, hogy a menstruációt betegségnek hívják. Ez csak engem idegesít? Miért van ez?

Ez nem betegség, tök természetes dolog, mért kell így titulálni? :S

Legjobb válasz: engem is idegesít. Rossz a szemlélet.

engem is idegesít. Rossz a szemlélet.
Lehet kezelni de egyszerre ennyi mindent...ráadásul a görcsökre már csak a fogamzásgátló a megoldás, amit nem írnak fel 14 évesnek...(Normálisabb helyeken...)
Ha hánysz, hasmenésed van, összeesel, tök gyenge vagy, nem bírsz felkelni a hasfájástól amit a talpadban is érzel, te azt minek hívod? Mert nekem ez már betegségnek számít.
Engem nem idegesít, bár én nem szoktam mondani. Pedig borzasztóan rszoktam lenni, erõs, migrén-szerû fejfájás, szúró alhasi ájdalom gyakran ájulással kísérve stb.
Betegség? Ezt még nem is hallottam. Én lennék a világ legboldogabb embere, ha "beteg" lehetnék...
Mert sokan olyan rosszul vannak töle hogy szinte betegek, pl erös gorcsok, fejfájás, hidegrázás.
régen a nagyanyáink meg az õ édesanyjuk idejében a menzeszt 'átoknak' is hívták és titkolni való dolog volt. Nagyanyám még nekem is ezt mondta, mikor megtudta, hogy megjött, hogy én is 'elkaptam' ezt a betegséget. Még ebbõl az idõbõl való a dolog, bár ma már tényleg teljesen természetes dolognak számít, sokakban megmaradt ez az elnevezés...
engem is idegesít.
A kérdező hozzászólása: betegség... ez menstruáció azok meg a néhol vele járok tünetek, de ez NEM BETEGSÉG. basszus, komolyan nagyon elmaradottak, akik így hívják.... szerintem. bocs, nem akarok sérteni, de komolyan, természetes dolog, lehet kezelni mindent.
Ilyenbe még nem futottam bele, de ha tényleg így van, nem értem, honnan ez a szemlélet. A piros betûs ünnepeken nõként a termékenységért adózunk, vérünket adjuk a lehetõségért, hogy életet adjunk majd. Kevés ár ez a csodáért. Nem betegségként hanem ünnepként kellene felfogni, bár a rohanó világban sokszor inkább kellemetlenség, mert nincs idõnk rá, de ez nagyon rossz beidegzõdés.
görcsökre nem a fogamzásgátló a megoldás, én nem szedem, nem terhelem a szervezetem feleslegesen, mégsem fáj semmi, nincs problémám, csak a pattanások jönnek ki hirtelen. Görcsökre jó a meleg, jó ha rászorítasz egy párnát, jó ha lefoglalod a figyelmed, ha a menstruáció dolgot nem betegségnek fogod fel, hanem természetes dolognak. Javaslom hogy igyatok több vizet ilyenkor, és ha döcögõsen indul meg, néhány korty alkohol is segíthet beindítani.

Miért van az hogy rengetegszer visszatérö älmom az hogy megcsal?

6 honapos kisfiam van,és a pärommal is együtt vagyunk aki a pici apukäja.nagyon szeretjük egymäst,tényleg.de napközben is csomoszor gondolok arra hogy én fogalmam sincs mit tennék ha akärmikor egyszer kiderülne hogy megcsal.nem tudom miért gondolok ilyenekere hisz nagyon szeret engem,és a kisfiunkat.tipikus "jo" pasi.dolgozik,hazajär,segit otthon,neveli agyereket,jätszik vele,programozunk,különösebb bajok nncsenek is nälunk.fontos nekem acsalädom,és talän ezertis gondolok ezekre ,mert rettegek töle hogy egyszer mi van ha mégis..megcsal:(.és ez älltal sokszor älmodom azt hogy valoban megcsal.ez jelenthet valamit...?

Legjobb válasz: Még szép, hogy errõl álmodsz, ha viszonylag gyakran ezen forgatod magad. El kéne azon gondolkodnod, hogyha ez kitör belõled, akkor egyrészt neki okozol kellemetlen pillanatokat, másrészt meg ezzel csak még jobban elmarod magadtól. Ha nincs okod rá, akkor ne parázz.

Még szép, hogy errõl álmodsz, ha viszonylag gyakran ezen forgatod magad. El kéne azon gondolkodnod, hogyha ez kitör belõled, akkor egyrészt neki okozol kellemetlen pillanatokat, másrészt meg ezzel csak még jobban elmarod magadtól. Ha nincs okod rá, akkor ne parázz.
A tulzott feltekenyseg nem egy jo dolog!Neked volt olyan az altalanos iskolaban hogy feltel egy dolgozattol, vagy valamitol..egyszoval nem akartal masnap iskolaba menni es addig hajtogattad magadnak hogy felek, nem akarok menni, holnap inkabb beteg leszek-mig vegul masnap tenylegesen lebetegedtel???El sem tudod kepzelni mekkora erejuk van a gondolatainknak!!!Ha rosszat gondolunk rossz tortenik, ha csak jot az kihat eletunkre!Ne gondolj arra hogy megcsal, ne akard hogy ez megtortenjen!Amint eltevednek a gondolataid ezugyben, felejtsd el, gondolj arra milyen szep nagy lesz a csaladod 10 ev mulva es hogy a ferjeddel meg mindig mennyire fogjatok szeretni egymast joban rosszban!Ha allando felelemben es rettegesben elsz, nem tudod az eletet elvezni, es rengeteg energiat vesztesz vele!Gondolj bele a kisbabad 6 honapos, szerinted nem erzekeli a gondolataidat a rettegesedet?Adj neki is nyugalmat!Erezze hogy 2 lelkileg teljesen kiegyensulyozott ember kozott novekszik, erezze a biztonsagot!Az ilyen picik olyanok meg mint a szivacsok, magukba szivjak az osszes informaciot, legyen az lelki vagy viselkedesbeli, testi... Maradj nyugodt, legy bizalommal a parod felè, biztosan nagyon szeret titeket!Sok boldogsagot!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!