Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy rengeteg embernek (9 db)

Miért van az, hogy rengeteg ember, annak ellenére, hogy érték párkapcsolati kudarcok (de még bizakodik), ha arról van szó, hogy új embert ismernek meg, akkor sokszor olyan erős páncélt növesztenek, hogy szinte nullára redukálódik az érdeklődésük?

Megértem, hogy félnek a csalódástól, de ezt meddig lehet csinálni így? S legtöbben a saját sérelmeiket szajkózzák az új embernek és képtelenek túllépni ezeken. Annyira sok félresikerült ilyen emberi közeledés van, és elkeserít?, hogy amúgy, ha megnyílnának egymásnak, lehet, hogy egy szeretetteljes kapcsolat alakulna ki. Bocsi a megfogalmazásért, hirtelen erre futotta! 24F

Legjobb válasz: "Az emberek 80%-nak szerintem simán pszohológushoz/pszihiáterhez kellene járnia" Lóf-szt. Ebben a világban teljesen törvényszerü, hogy az embereknek mindenféle lelki zavaraik vannak(nekem is). És ezen nem segitenek a pszichiáterek meg a pszichomókusok; mert csak jönnek a hülye szövegeikkel, hogy benned van a hiba. De ha az emberek 80%-a lelkibeteg(és pont azért lesz az, mert valójában nagyon is normális próbálna lenni, igazságos, becsületes, nyilt, öszinte, csak ebben az elcseszett világban pont az ilyenek szopják be mindig) akkor szerintem k*rvára egyértelmü, hogy nem a 80%-al van a baj, hanem azzal a 20-al, aki jól érzi magát ebben a közegben.

"Az emberek 80%-nak szerintem simán pszohológushoz/pszihiáterhez kellene járnia" Lóf-szt. Ebben a világban teljesen törvényszerü, hogy az embereknek mindenféle lelki zavaraik vannak(nekem is). És ezen nem segitenek a pszichiáterek meg a pszichomókusok; mert csak jönnek a hülye szövegeikkel, hogy benned van a hiba. De ha az emberek 80%-a lelkibeteg(és pont azért lesz az, mert valójában nagyon is normális próbálna lenni, igazságos, becsületes, nyilt, öszinte, csak ebben az elcseszett világban pont az ilyenek szopják be mindig) akkor szerintem k*rvára egyértelmü, hogy nem a 80%-al van a baj, hanem azzal a 20-al, aki jól érzi magát ebben a közegben.
Csak az a gond Xenoka meg a többiek, hogy mindenki azt a 20% ot akarja, akik uralkodnak, mert szépek, és mert megtehetik! a többiekre meg nagyon a kutttyha nem kíváncsi!
Az emberek 80%-nak szerintem simán pszohológushoz/pszihiáterhez kellene járnia engem is beleértve. És akkor megoldódnának a bajok.
Ez a 80-20 felosztás nem a szépség szerint megy.. Hanem van az emberek nagy többsége, a 80%, aki próbálná úgy élni az életét, hogy követ egyfajta erkölcsi mércét, vagy belsõ igazság-érzetet, vagy morált, vagy nem is tudom, minek mondjam, nem vagyok filozófus :D Szóval öszinte, becsületes, segitõkész, nyilt, egyenes jellem. És van a maradék 20%, aki szemrebbenés nélkül hazudik, átvág másokat, érdekbõl cselekszik és beszél, nem azt mondja, amit gondol, hanem azt, amibõl hasznot remél. Álarcokat hord, mindig olyat, amit az adott helyzet megkiván, és alig van benne önzetlen jószándék mások iránt. És emiatt a 20% miatt éri annyi csalódás a többit, hogy vagy gyanakvó lesz, frusztrált, bezárkózik, elidegenedik, vagy pedig megpróbálja magára erõltetni azt viselkedésformát, ami a 20%-ba tartozók sajátja, de ez sem sikerül neki soha, mert annyira gyökeresen ellenkezik a saját személyiségével.
A kérdező hozzászólása: Komolyan egyre inkább mozgat ez a film téma. GYerekek, Ti zsenik vagytok! :D
A 80 %-nak kellene egymással érdemei szerint bánnia és máris sokkal jobb lenne a világ.
Én úgy érzem a 80%-ba számitok bele, bár az arány az szerintem lehetne nyugodtan 60-40%.Én folyamatosan csalódtam az emberekben, odáig jutottam hogy a nõkre gondolván undor fog el, mert sok szemét került az utamba. Sokat jártam lelki segítségre, de mindig szembesülnöm kell az emberiség mocskaival, szép dolgokat alig lát az ember a mai világban, az igazságról és egyéb értékekrõl ne is beszéljünk... Jelen pillanatban is a felírt gyógyszer hatása alatt állok, mégsem vagyok képes megbirkózni az élettel.
Rosszul teszed fel a kérdést! Tudod, eleve a modern világgal és a modern felfogással van a baj! Egyáltalán nem természetes, hogy évente-kétévente váltogassuk a párjainkat.....R.hadtul nem normális dolog, hogy mire megállapodsz már volt vagy 10-15 barátnõd.....ez a fogyasztói társadalom miatt lett kitalálva, de az ember természetes ösztönétõl idegen....amikor arról rizsáznak hogy így ki lehet heverni, meg úgy ki lehet heverni, na az csak süket duma, arról szól, hogy erõszakold meg magad és gondolj normálisként úgy egy dologra, ami a valóságban nagyon nem normális.....Nem az a csoda, hogy ebbe az emberek többsége lelki beteg lesz....az lenne a csoda, ha nem így lenne.....
Szerintem meg baromság amit írsz elõzõ úgy ahogy van. Hol a fenében volna már az elképzelhetõ, hogy az elsõ jött menttel, akivel összepakolod magad rögtön le kéne élned az életedet. Mindenki keresi az aki leginkább hozzá való, aki leginkább boldoggá teszi. Az emberek zöme pedig párkapcsolatban él, mert útálja magány. Attól hogy van párkapcsolata, az még semmit nem jelent, mert elképzelhetõ, hogy egy olyannal állt össze , akirõl csak hetekkel, hónapokkal , vagy évekkel késõbb jön rá, hogy nem illenek össze, nem az , akinek "láttatta" ranevon magát, késõbb mutatja ki a foga fehérjét, vagy esetleg eleve hamrabb un mindent -féle jellem, akkor azzal most kényszerbõl élje le az életét? Mert neki az jutott, és azt görcsösen tartsa meg? Vagy megcsunyul, már egyáltalán nem izgató szexuálisan, akkor egy féreggel élje le a hátralévõ életét, csak azért mert az a jó, ha az elsõ bepróbálkozónál megállsz. Baromság. AZ emberek párkapcsolatról párkapcsolatra keresik a számukra legmegfelelõbbet. Ez van. Ez a normális. Nincs benne semmi agymosás. Nagyon kevés az aki elsõre vagy másodikra pont azzal az emberrel jön össze, akivel aztán ténylegesen le is akarná élni az életetét. Sokan eleve lentebb adják a szintet, aztán sok mindednkinek esélyt adnak, csodálkoznak aztán ha nem boldogok. Ezeket a vigaszágasokat elõbb vagy utóbb úgyis eltakarítják. Ugyanúyg ahogy a nagyon megtetszett külsõleg cicababákról is egy idõ után amikor már jársz vele hónapok óta látod, hogy hiába gyönyörû meg aranyos, kedves, ha buta mint a faszod, és unod, hogy majd kidõlsz mellette, nem szellemi partner , akkor alaposan rákurtál. Mit csinálsz? Megtartod, mert õ kell legyen az egyetlen? NEM NEM! eltakarítod a fenébe, és keresel olyat aki egy szellemi szinten van veled, mert annak nem unod a társaságát. Ehhez pedig párról párra kell járni, kresgélni, dúrni a "szemetet" hogy aranyat találj. Ez így mûködik, ez az élet rendje. CSak szerintem van akiknek ez fáj, mert a kiszelektálódó kategoriába tartoznak bele rendszerint valamiért, és már nagyon unják ezt.
Szerintem meg az baromság amit te írsz.... Soha az õseink olyan cigány-életet nem éltek, mint ma az emberek, hogy összejönnek 10-20 emberrel a házasság elõtt....de ha neked ez a jó, felõlem sátorban is lakhatsz
A kérdező hozzászólása: Durvák vagytok :) Kemények, mint a kád széle! :) Persze, hogy kapsz VIP jegyet 9-es :) Sajnálom utolsó a helyzetedet, ez sem kellemes, hiába van pénz :(
Írtam én ezt 7 esként úgy , hogy inkább közelebb vagyok a 20 % hoz mint a többihez! Ezt azért számítsd hozzá, jó?! :D Nem panaszként írtam. Péz van, izom van, magasság van, egzisztencia kb okés, személyiség, ismerkedési készség nõkkel nincs! Na ezt pipáld!
7-es "uralkodnak mert szépek". Az a 20% akik uralkodnak (illetve birtokolják az összevagyon 90%-át vagy még többet) általában nem szépek. Bill Gates, Fernandez, Ecclestine, Hugh Heffner, Mr.Burns, Briatore, Demján Sándor, Soros György, Rotchildék, olajsejkek, izraeli bankárok, pápa, Cosa Nostra elnökség, George Lucas, Spielberg, Ted Turner... Egyik se egy szépség :D
"Esküszöm csinálok egy filmet ebbn az ötletben kivitelezve, amit utolsó írtál" Örülök, hogy ilyen jó ötletet adtam :D Ugye kapok majd VIP jegyet a premierre? :D
A kérdező hozzászólása: Milyen igaz utolsó! De nem adhatjuk fel! :) Neked is küzdened kell, és az összes hozzászólónak itt. Minden eszközt meg kell ragadni egy jobb mentális állapotó emberiség megteremtéséhez. Ez csak utópia? :O
A kérdező hozzászólása: Esküszöm csinálok egy filmet ebbn az ötletben kivitelezve, amit utolsó írtál. Hogy nem aljadékként beállítani az embereket, hanem pont ellenkezõleg és ne õk szívjanak a 20% aljasságai miatt. Nem rossz téma. Hûha....Igazad van teljes mértékben.
Nekem sikerült áttörni egy jó vastag páncélt. Mikor ismerkedtem Párommal, gyakran volt az, amit említettél, sõt néha el is tolt magától, de kitartó voltam. Mára már látja a dolgot, amit nagyon köszön nekem, ugyanis azt mondta, én világítottam rá ezekre a dolgaira és hogy nem akar olyan lenni. Én soha nem voltam ilyen, kapcsolataimat mindig normálisan, békésen zártam le, soha nem hoztam fel senkinek, semmilyen elõzõ sérelmemet, elvégre nem az õ baja az, nem tehet róla, na meg már el is múlt az.
A kérdező hozzászólása: Értem, de mikor érhetõ el az az eredmény, hogy a vágy a boldogság újbóli megélésére erõsebb legyen, mint a csalódás elkerülésére felépített vágy?
értem a kérdésed, részben én is ilyen vagyok, van, hogy szajkozom a sérelmem, de azért hogy a másik nehogy elkövesse azt ellenem, vagy ha tudja magárol hogy hajlamos rá akkor kerüljön el idöben
A kérdező hozzászólása: Kérlek ne veszekedjetek a kérdésnél! Meg sehol se! Inkább tanuljunk egymástól valamit :) Átrágom többször ezeken az írásokon magam, köszönöm!

Miért van az hogy rengeteg ember csak azért csinál hülyét egyes emberek normális kérdéseiből, hogy felkerüljön fuckyeahgyik-re?

ez valami felt?nési viszketegség?

Legjobb válasz: Normális kérdést én még nem láttam a fuckyeah-n. És nem azért csinálom.

Normális kérdést én még nem láttam a fuckyeah-n. És nem azért csinálom.
én ugyanúgy vagyok vele mint az 1.

Miért van az hogy rengeteg embernek akiknek felirják a clostit nem segít?

Én szedtem sokáig és szinte akik körülvesznek lányok azoknak sem segített.Nem értem akkor hogy miért dicsérik annyira.:s

Legjobb válasz: Valakinek sikerül az elsõre valakinek csak másodikra, és valakinek tutira nem használ. Nekem az elsõ adaggal nem jött össze, talán most a 2.-kal.... A dokim azt mondta, hogy a closti nem egy csodaszer, mert csak annyi a haszna, hogy elõsegíti a pé-t, tehát ez még nem garancia a babára. Sok mindentõl függ még, hogy összejön-e vagy sem a bébi. Nekem nem volt pé, csak így hogy clostit szedtem. Ha most sem jön össze akkor köv ciklusban 2*1 kell szednem, de olvastam a gyógyszer tájékoztatóján, hogy férfiaknak is felírják, lehet, hogy elfelezem a párommal a köv. adagot:-))))) Na jó az ucsó mondat csak vicc volt:-))))

Valakinek sikerül az elsõre valakinek csak másodikra, és valakinek tutira nem használ. Nekem az elsõ adaggal nem jött össze, talán most a 2.-kal.... A dokim azt mondta, hogy a closti nem egy csodaszer, mert csak annyi a haszna, hogy elõsegíti a pé-t, tehát ez még nem garancia a babára. Sok mindentõl függ még, hogy összejön-e vagy sem a bébi. Nekem nem volt pé, csak így hogy clostit szedtem. Ha most sem jön össze akkor köv ciklusban 2*1 kell szednem, de olvastam a gyógyszer tájékoztatóján, hogy férfiaknak is felírják, lehet, hogy elfelezem a párommal a köv. adagot:-))))) Na jó az ucsó mondat csak vicc volt:-))))
A closti szedése mellett folyamatosan figyelni kell a peteérést errealkalmas tesztekke, a biztos siker érdekében pedig kétnaponta együtt kell lenni pozitív ovuteszt esetén.. Tudni kell használni a hatását pedig idõben észre kell venni.. ha ennek ellenére sem lesz terhesség akkor más a gond..vagy beágyazódási , vagy egyéb probléma.


Miért van az, hogy egyes emberek rengeteget tudnak beszélni és általában nem veszik észre, hogy untatnak és fárasztanak a részletezéseikkel, mert a lényegtelen dolgokat is elmondják? Majd miután kibeszélték magukat, nem hagynak szóhoz jutni? !

Legjobb válasz: Nem bántani akarlak, de lehet, hogy bizonyos emberek pedig épp téged látnak így. Gondolj ebbe bele. Minden ember szeret magáról beszélni. Aki nem, azt elmondom, hogy az emberek nem igazán kedvelik, mert nem tudják, hogy mirõl lehet egyáltalán beszélgetni velük. Sokszor kell bizonyos emberekkel folytatott beszélgetések során "vinni" a beszélgetést, mert a másik fél nem szól szinte semmit. Ha nagyon durva, akkor esetleg jobb szólni, elterelni a témát. Nekem jól esik, ha meghallgatnak és én is meghallgatok akárkit és próbálok segíteni, ha tudok.

Nem bántani akarlak, de lehet, hogy bizonyos emberek pedig épp téged látnak így. Gondolj ebbe bele. Minden ember szeret magáról beszélni. Aki nem, azt elmondom, hogy az emberek nem igazán kedvelik, mert nem tudják, hogy mirõl lehet egyáltalán beszélgetni velük. Sokszor kell bizonyos emberekkel folytatott beszélgetések során "vinni" a beszélgetést, mert a másik fél nem szól szinte semmit. Ha nagyon durva, akkor esetleg jobb szólni, elterelni a témát. Nekem jól esik, ha meghallgatnak és én is meghallgatok akárkit és próbálok segíteni, ha tudok.
Mert az ember szeret magáról beszélni, pontosabban csak magáról szeret beszélni.

Miért van az a berögződése rengeteg embernek és miért élnek sokan tévhitben arról, hogy a muszáj szó J és nem LY-vel írandó?

Az oka nem a kevésbé iskolázottság, ez biztos. Ez valami berögz?dés? Honnan eredhet, Mi lehet az oka??

Legjobb válasz: A muszáj szó az bizony j-vel írandó. Az uszály viszont ly-nal.

A kérdésed azt mondja ki, hogy a j-s változat a téves berögzõdés és az ly-os változat a követendõ példa. "tévhitben arról, hogy a muszáj szó J és nem LY-vel írandó" A tévhit az az, hogy a muszáj szavunk LY és nem J-vel írandó... Szép is a mi ki ékes anyanyelvünk. ;)
A muszáj szó az bizony j-vel írandó. Az uszály viszont ly-nal.
Olvasd el mit kérdeztél! Rájössz miért jogos 23:48 "felháborodása".
23:48 nagyon jó :) )
Esetleg nem gondoltál még arra, hogy ezt a tévhitet és beidegzõdést hívják magyar helyesírásnak? Érdemes lenne neked is olvasgatnod kicsit, akkor nem tennél fel tök felesleges kérdéseket.
Én elõször ly-al láttam csak, majd megtaláltam a http://muszaj.hu/ -t, erre felcsaptam egy helyesírási kisokost, és áttértem j-re. :D De ha uszály miatt ly, akkor száj miatt j kéne.
Nagyon sokan elrontják, ez tény. A j-ly különösen nehéz a magyar helyesírásban :Slehet, hogy valaki elõször ly-nal látta, azt hitte, hogy úgy a jó és rosszul rögzült. :(
Há!Tudttam, hogy én írom jól!!:D Hogy leugattak miatta, de most visszakapják!!:D Köszi!
A kérdező hozzászólása: Utolsó neked meg most mi a bajod? Arra lettem volna kíváncsi, hogy valaki tudja-e, hogy mibõl ered ez a dolog és nem a beszólogatásodra... Utolsó elõttinek köszönöm, lehet, hogy az uszály szó az oka??
A muszáj az j-vel írandó.
aszály, veszély, uszály, király, sirály stb. muszáj, maszáj A különbség oka nyilvánvaló: az utóbbiak idegen eredetû, újabb szavak. Elsõsorban ezeket szokták j-vel írni. Aki a királyt kirájnak, de a muszájt muszálynak írja, az érzi a különbséget, de végül elvéti a helyes írásmódot.
Ja és ez a szó az elõbbi hozzászólásomban természetesen egy "t": gyerekkönyvekett
"23:48-as vagyok" :-) Szóval kedves barátom, azért írtam szerintem teljesen normális stílusban neked a helyesírásról, mert a tévhit (ha létezik) az, hogy ly-nal kell írni, miközben pontos "j"-vel. Talán nem bántalak meg vele, de javaslom, hogy vedd elõ újra a Mosó Masa mosodája vagy a Gõgõs Gúnár Gedeon címû gyerekkönyvekett (már nem emlékszem), ami 2 teljes oldalt szentel a pontos j-s és ly-os szavaknak. Az Ablak Zsiráf sajnos nem segít ebben. Én is elolvastam õket 30-35 éve, de lehet én is elõveszem majd megint :)
Istenem... Ez ám a fájdalmas ha valaki tudatlan és még ki is írja kérdésbe.
Viszály? Muszáj? :D
azert furcsa, hogy a sok idiota (bocs az altalanositas miatt, akinek nem inge, nem veszi magara) kepes a kirajt, a gojot, a sirajt, stb. igy leirni, mig a muszalyt igy. ez tobb, mint berogzodes. szoval a muszaj az muszaj, de akinek ez magas, hasznaljon szinonimakat :)
Kedves kérdezõ, a "muszáj" szó "sima" J-vel írandó. És azért keverik sokan, mert írásban ritkán találkozik vele az ember, így nehezebben rögzül a helyesírása, nagyobb valószínûséggel tévesztik el az emebrek.
A kérdező hozzászólása: Igazán nincsmit :) ) de látod? Õk is azt hitték :D nem értem én ezt :D:D
Én mindig jó voltam helyesírásból, de ebbe a szóba mindig beletört a fejszém :D
A kérdező hozzászólása: És ezáltal nem tudnak munkához jutni. (fõként irodai)
"Éppen az ellenkezõje megy már. Egy másik kérdésnél már az jött ki a végére, hogy a diplomás a hülye és a szakmunkás az isten. " Sok helyen van valami büfészak, ahol tanulgatsz, szerzel egy diplomát, amivel [email protected] sem érsz. Na valahonnan innen indul ki a dolog. ( nyilván egy normálisabb mérnöki/bölcsész diplomást ne hasonlítsunk ezekhez). A szakmunkás képzésnek meg nem igazán van nívója. Nagyjából elmondható az, hogy 98%-ban azok mennek szakmunkásképzõbe/szakiskolába, akik sötétek, és nem tudták teljesíteni a szakközépiskolai/gimnáziumi felvételi követelményeket. Sokszor a képzés is komolytalan. Egyik ismerõs végzett, mint autószerelõ és esküszöm egy gyertyát nem tudna kicserélni. Egy jól képzett, a munkáját értõ és szeretõ szakmunkás simán van annyira piacképes ma is, mint egy diplomás. Na ebbõl van kevés.
A kérdező hozzászólása: "Szerintem nincs sok értelme egy képzésre (vagy neked vagy az államnak) milliókat kidobni ha a tanultakat utána nem hasznosítod. Ez a probléma a diploma értéke elinflálódik lassan már takarítónak is 2 diplomával lehet csak menni." Ez olyan mint az érettségi. Régen nagy szó volt azért ha valakinek volt. MA már ez egy minimum, alap követelmény, ami már elvárt. ÉS pár év múlva már a diploma is az lesz. De nem csak nálunk hanem a világon mindenhol.
Mert értelmetlen az adómból azt a sok sok költséget kifizetni, hogy valakibõl diplomás Wc s "néni" vagy diplomás gyepmester "bácsi" legyen. Miközben akinek jó diplomája van, az elhúz nyugatra "illetve elakar" bár nem sok ideje van már rá. A valóban a végzettséghez mért állások ma az országban kb a teljes spektrum 30-40% át fedik le, ami nagy nagy pazarlás. Minek?
Ez egy folyamat. Régebben azt jelentette a diploma hogy értelmes vagy. Aztán amikor üzlet lett, ezzel a berögzõdéssel reklámozták magukat a fels.int.-ek, és mindenkinek diplomája lett. Visszefelé kicsit nehezebb az út. Elhitetni hogy értelmes vagy, de nincs diplomád. Meghirdettek nálunk egy garázsmesteri állást. 3-400 jelentkezõ, 119 diplomás. Garázsmesternek! Egy valamirevaló autószerelõ simán elviszi. Szóval ilyen a világ. A tendencia nem hiszem h visszafordul, inkább a postgraduális képzések fognak nagyobb hangsúlyt kapni. Azaz, a diploma nélküliek belesüllyednek a mélyszegénységbe, amíg a diplomások (+egyéb képzés, tapasztalat) közt folyik a harc az állásokért.
Nem tudom, de általában ugyanezek szokták az országot hibáztatni saját kudarcaikért, , , itt hagyom ezt a k.va országot", , , bezzegszlovákia", , , inkább megtanulok németül és leszek osztrák", stb. Meg mostanában a fiatalok körében ez ugyanolyan divatos szöveg, mint amiket az elõbb idéztem.
Én meg azt nem értem, minek siránkoznak azon, hogy nincs elég szakmunkás? Mégis, mi a fenének akarna bárki szakmunkásnak tanulni, mikor itt már csak a diplomás az "isten"? Szakmunkásokat akarnak toborozni, közben diplomát követelnek, mindegy milyet, csak legyen.Ez az ország nem normális!És ez nem siránkozás.Ez tény!
"Miért siránkoznak az emberek azon, hogy rengeteg (és egyre több) álláshoz elvárják a felsõfokú végzettséget (van ahol mindegy milyen, csak legyen), " Pontosan ezért. Szerintem nincs sok értelme egy képzésre (vagy neked vagy az államnak) milliókat kidobni ha a tanultakat utána nem hasznosítod. Ez a probléma a diploma értéke elinflálódik lassan már takarítónak is 2 diplomával lehet csak menni.
A kérdező hozzászólása: "A diplomások egy jelentõs részének is vannak ugyanilyen problémáik." HA nem eset volna le, itt arra akart utalni, hogy nagyon nagyon sok a cigány. Többségében azok járnak oda. MA az megy szakmunkásba akit máshova nem vettek fel.
" a szakmunkástanulók egy jelentõs részének értelmi és magatartási problémái vannak". A diplomások egy jelentõs részének is vannak ugyanilyen problémáik.
Viszont, aki meg elmegy azokra a büfészakokra, az sem véletlenül teszi. Tisztelet a kivételnek, de a szakmunkástanulók egy jelentõs részének értelmi és magatartási problémái vannak. Gondolom akik nagyon népszerûsítik a szakmunkásképzést, azok sem, és a gyerekeik sem akar hülyék közé kerülni.
A kérdező hozzászólása: ÉS azt se felejtsük, hogy még mindig magasabb fizetés vár azokra akik diplomáznak mint azokra akik nem. (kivéve az állami szféra)
Arról lehetne vitatkozni, mennyi köze van a diplomának az értelmességhez! Ez pusztán üzlet, a felsõfokú képzés megszerzése ugye bár pénzbe kerül.Hát akkor nyissa ki a pénztárcáját a sok sznob majom és tanuljon akár kell, akár nem.Aztán majd mehet a diplomájával takarítónak vagy pénztárosnak.Szánalmas!
"kivéve az állami szféra" Ezzel vitatkoznék, nézd át a Kjt-ben a bértáblát és aztán gondold újra :)

Miért van az hogy itt rengeteg ember nem használ ékezetet?

Legjobb válasz: Mert telefonrol sokkal tovabb tart ekezettel irni. Én használok mobilon is, és próbálok helyesen írni nem úgy mint egypár hozzászóló.

Mert telefonrol sokkal tovabb tart ekezettel irni. Én használok mobilon is, és próbálok helyesen írni nem úgy mint egypár hozzászóló.
Már mindenki külföldrõl ír és nincs feltelepítve a magyar billentyûzet kiosztás náluk. Ezért is van, hogy néhányan már magyarul sem tudnak.
legtöbb embernek német billentyûzete van. Persze a r*bancok csak azért írnak ékezet nélkül, mert az menõ.
Az én telómon nincs is ékezetes betü. Ha telórol vagyok én is úgy írok. Szerintem rengeteg ember telóról van, azért. De engem sosem zavart az ékezet hiánya, kigoboztam mit ír, és ennyi.
Telefon miatt. Engem kicsit zavar, nehezíti a kommunikációt. Igen, ki lehet bogozni az írást, de csak akkor, ha viszonylag jóban van a helyesírással a fogalmazó. De még így is megesnek félreértések: [link]
Telefonról én is ékezet nélkül írok, mert úgy sokkal gyorsabb. Mivel képes vagyok tagolt szöveget alkotni, az ékezethiány nálam nem megy az érthetõség rovására. Nem vagyok sem "r*banc", sem "menõ, egyszerûen nincs idõm ezzel f**szolni.
Nem tudom, de nagyon idegesítõ. De még rosszabb a borzalmas helyesírás...
En laptoprol irok, nemet billentyüzettel. Van par ekezetes betü, de sokkal tovabb tart irni ugy.

Rengeteg szülő van aki a következő dolgokat műveli a gyerekével:szexuális erőszak, gyilkossági kísérlet stb. Miért hiszik az ilyen kis p'tkányok, hogy mindez alol felmentést nyernek ha azt dörgölik az ember p'fájába hogy"mert én eltartalak"?

És ezek közül még kimaradt a mentális és testi terror,a fenyeget?zés a bántalmazás,súlyos testi sértés és még a többi.

Legjobb válasz: Szerencsére olyan rengeteg azért nincs, de sajnos még mindig kijelenthetjük, hogy összességében ma Magyarországon egy gyerek a saját szûkebb-tágabb családja körében van legkevésbé biztonságban, mert a gyermekkorúak elleni erõszakos bûntetteket zömmel ebbõl a körbõl követik el. Tényleg nagyon durván hangzik (fõleg azoknak, akik számára elképzelhetetlen az ilyesmi tett) de a statisztika több évtizede azt mutatja, hogy ÁTLAGBAN egy gyerek nagyobb biztonságban van az éjszakai nyócker kellõs közepén, mint a családja körében.

Szerencsére olyan rengeteg azért nincs, de sajnos még mindig kijelenthetjük, hogy összességében ma Magyarországon egy gyerek a saját szûkebb-tágabb családja körében van legkevésbé biztonságban, mert a gyermekkorúak elleni erõszakos bûntetteket zömmel ebbõl a körbõl követik el. Tényleg nagyon durván hangzik (fõleg azoknak, akik számára elképzelhetetlen az ilyesmi tett) de a statisztika több évtizede azt mutatja, hogy ÁTLAGBAN egy gyerek nagyobb biztonságban van az éjszakai nyócker kellõs közepén, mint a családja körében.
Kérdezd szexuális Zaklatás Pandát.
Szerintem a szexuális bántalmazást nem szokták indokolni. "Most molesztállak, mert eltartalak."
S
Még nem kérdezted meg?
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazatok van!Sajnos azért akadnak zömmel ilyen családok, ilyen szülõk!Elég szomorú.Sajnos az ilyen emberek emelik a kezüket a legmagasabbra, amikor arról van szó egy szülöi értekezleten(ha persze eljárnak az ilyen kis alávaló p'tkányok)hogy kérem a szülök jelenkezzenek. Én simán adnék nekik pár ezer voltot, vagy én is ugyanugy bántalmaznám öket meg szemétkednék velük mint ahogy ök csinálják.Persze még van pofájuk olyanokat mondani hogy"ti értitek félre a helyzetet".Mert azt hiszi hogy szülõ aztán mindig neki van igaza, mert a gyerek az csak egy hülye, akinek bármit be lehet mesélni.
A kérdező hozzászólása: :) amugy még nem kérdeztem meg a pandát:) De mindenesetre örülök neki hogy ilyen poénra veszed a dolgot, mert szerintem egyáltalán nem vicces, vagy lehet neked azért vicces mert te el sem tudod képzelni hogy milyen egy ilyen "családban" felnõni.Mint általában a legtöbb fiatalnak és ezt nyugodtan ki is jelenthetem.Akik el vannak kényeztetve meg akik megkapnak minden amire csak rámutatnak a plázában és semmire nincsen gondjuk csak arra hogy mikor hová és milyen állapotban menjenek bulizni meg hány tini csajszit hülyitsenek és dugjanak meg a bmw-ben amit apuci adott kölcsön, utána meg mennek haza a meleg kajára meg a kellemes családi idillre, hogy aztán nézhessék a kedvenc sorozataikat.Mert sajnos ilyen h'lye szülõk vannak hogy teljesen burokban nevelik a gyereküket akik késöbb egyáltalán nem lesznek életre valók , mert fogalmuk sem lesz rola hogy mit jelent majd dolgozni, mert anyuci és apuci kifizeti az egyetemet meg a többit.Majd amikor meg a nyár közepén rájukesik egy esõcsepp, vagy jön egy 200 ft-os csekk akkor meg kétségbeesetten felhivják az ösöket a 200ezr ft-os ipod-rol hogy most mit csináljanak. Gratulálok a kedves szülöknek!! Kiváncsi leszek hogy milyen lesz még ez az amugyis sz'r és nevetséges világ hogyha csak ilyen emberek fogják alkotni a társadalmat, mert majd "futószalagrol" jönnek az ilyen emberek, mert a szülök ugy gondolják majd hogy ez a divat. :) Egyébként a az ilyen kis puhány elkényeztetett gyerekeknek minden ciki meg gáz, meg minden komoly dologból poént csinálnak, és általában az ilyenek nem tudják hová rakni az energiájukat meg a jólétüket és az ilyenek csinálnak sportot abból hogy a suliban minden nap megvernek egy diákot, fõleg ha még azt is látják hogy neked problémáid vannak otthon, akkor meg még jobban és sajnos egyre több ilyen gyerek van!
A kérdező hozzászólása: Nem akartam sértö lenni de szerintem ez nem vicces!

Rengeteg olyan ember van aki nincs megelégedve magával, nem szeret a testében élni. De ezek az emberek miért nem tesznek azért valamit hogy jól nézzenek ki?

gondolok a sportra, konditeremre ilyesmi. ilyen könnyen feladják? ha duci, ha csak vékony? miért nem jártok sportolni? azért írtam ezt ki mert nem vagyok képes megérteni hogy miért látok ennyi vékony, duci kövér embert.

Legjobb válasz: Én elkezdtem járni, de így sem vagyok elégedett...

Én elkezdtem járni, de így sem vagyok elégedett...
A kérdező hozzászólása: és mivan otthoni edzéssel? nem feltétlen kell konditerem rögtön..etrend meg ahogy engedi a keret, de szerintem az is napi 1200 forintból simán megvan.
A kérdező hozzászólása: marmint egy elég jó, nem a minimum :)
Régebben hájas voltam, mindenki lerandázott. Volt olyan is, hogy gyúrtam, abból az maradt meg, hogy lerandázott aki miatt csináltam. Most sovány vagyok, így is ugyanazt kapom. Akkor minden a legnagyobb rendben, hülye lennék elgyalogolni egy konditeremig, nem igaz?
mondhatnám, hogy néha jól esik, de sok olyan dolog van, ami még jobban esik és még okom sincs idegeskedni, ha valaki megint vérszemet kap és minden ok nélkül a külsõmet fikázza (azon az erkölcsi alapon természetesen, hogy õt épp tökéletesre szarta az annya, és ettõl õ jobb embernek érzi magát) sajna én nem sikerültem tökéletesre, de nem is tudom mit vagyok úgy oda, hiszen az elõttem érkezõ meg bele is halt a mutatványba biztosan õ nálam is rosszabb ember volt
A kérdező hozzászólása: szerintem nem mások miatt kell edzeni, magadér! az már csak extra hogy másoknak is tetszik
Egy szép lány erõs motiváció lehet, de zuhanni is nagyot lehet miatta. Ha biztonsággal szeretnél gyarapodni küzdj magadért és ne másért.
lelkiismeret furdalásom van a bejegyzéseim miatt, nem tudom mi ütött belém :(
mostanában mindig ügyeltem, hogy ne írjak ökörségeket, sajnos ez valahogy becsúszott
A kérdező hozzászólása: megosztottad hogy mi bánt, ez nem okorseg :)
Utolsónak igaza van. A pénz kell, hiába ott az akaraterõ.
Nálam a pénzhiány az oka a soványságnak, kajára is épp, hogy telik szerényen, csórón persze. Ha lenne ebben az országban minden embernek rendes munkája és meg is lenne fizetve biztos több ember járna kondizni például. Én rendes anyagi körülmények között például szívesen gyúrnék, utálok ilyen vékony lenni, a lányoknak sem tetszik. A gizda fiúk nem is olyan vonzóak, sajnos mint korábban gondoltam.
Nekem személy szerint nem az alkatommal van problémám, mert elmentem futni sportolni edzeni, és egy izmos sportos testet alakítottam ki magamon. de ez önmagában semmit sem ért, mert a fejemet nem tudom lecserélni és azzal van a fõ probléma, és ezen egy fodrász nem segít. csakhogy a felszínességet is vegyük! Eddig 14 lánynak küldtem képet ezen az oldalon, csak annyit kértem hogy ha nem is tetszem legalább egy kúlva szót szóljanak , illetve mondják meg õszintén mi velem a gond., És kitalálod mi lett belõle??? Na?? A 14 kedvesnek magát õszintének rendesnek értelmesnek tartó lány közül 1 sem írt vissza!!! 1 sem!
Nem biztos, hogy a kinézettel van baj. Szerencsére nekem ezzel nincs bajom, pedig nem vagyok izmos és eléggé átlagos a külsõm.
Engem nem zavar, hogy vékony vagyok. Nem egészségtelen és így is tudok ismerkedni, nem ezen múlik vagy bukik a dolog. 191cm 72kg
"nem vagyok képes megérteni hogy miért látok ennyi vékony, duci kövér embert." Egy ember hogy lehet sovány és dagadt is egyszerre?
én holnap megyek a folyópartra futni.:) pár kilót felszedtem az utóbbi 3 hétben.. elmentem volna korábban is, de nagyon zsúfolt hónapon vagyok túl. L
Szerintem nem olyan egyszerû a helyzet, mint ahogy azt sokan gondolnák.
A kérdező hozzászólása: 4# miért is ne kötekedne senki.. egyébként én is vékony vagyok ami nem tetszik ezért kondizom egy ideje.. de én legalább eljárok magamért, és a csajokért. mindenki jól szeretne kinézni de akkor meg miért otthon punnyadnak?
Nem engedi a párom, hogy eljárjak edzeni. Ez a fenekem miatt lenne fontos mert lapos. Viszont a többi problémámon nem segítene a kondi se.
Mert te vagy az a faszagyerek, aki megmondja a tutit az idióta népnek...
A kérdező hozzászólása: szó sincs róla. csak próbálom megérteni hogy aki tehetné miért nem edz valamit a saját érdekében
Hogy mért nem tesznek semmit? Azért mert lusta disznók mind. Senkinek sem esik jól kicsit mozogni, pedig néha nagyon felszabadító tud lenni.Meg az étrenden kéne változtatni, és kevesebbet enni , nem halnának éhen elhiheted csak szeretnek falni mert más örömük nincs az életükben. Nem kell eljárni konditerembe ingyen is meg lehet oldani, az csak kifogás hogy a konditerem drága.Az a baj a legtöbb embernek nincs akaratereje és kitartása. Könnyebb panaszkodni és semmit sem tenni.... ennyi az egész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!