Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy rengeteg (81 db)

Miért van, hogy mostanában ennyi a tesztek csalása? Rengeteg ilyen kérdést találok, hogy negatív teszt ellenére mégis baba van?

Legjobb válasz: De azért az se kerülje el a figyelmed,hogy a tesztre rá van írva:a vérzés kimaradásától kezdve mutatja ki biztosan a terhességet.Ennek ellenére sokan már elõtte 2-3 nappal megcsinálják.De ennek semmi értelme.

De azért az se kerülje el a figyelmed, hogy a tesztre rá van írva:a vérzés kimaradásától kezdve mutatja ki biztosan a terhességet.Ennek ellenére sokan már elõtte 2-3 nappal megcsinálják.De ennek semmi értelme.
Azért mert nagyon sokan a nagyon türelmetlenek, és elõbb csinálják meg a tesztet, mint egyáltalán az valamit is ki tud mutatni. Vagy lehet, hogy nem olvassák végig a használati útmutatót.
en spec jó idõben csinaltam meg, nem voltam turelmetlen, egyszeruen keson indult meg a hcg termelésem.
Azért, mert akinek jól mûködik a teszt, az nem ír ide, akinek nem, az pedig többször is. Ezért tûnik úgy, h rengeteg embernek nem mûködik. Ugyanez: ezt az oldalt olvasva úgy tûnik, mintha a párok 80%-ának gondja lenne a gyereknemzéssel..
nekem volt olyan tesztem, amin kontrolcsík sem volt, pedig mindent jól csináltam. (Nem olyan rém bonyolult dolog). Illetve lehet, hogy azért, mert nagyon érzékenyek a tesztek, ezért mutathatnak nagyobb esélyjel téves eredményt. Amikor indult a babaproject, az egyik kismama barátnõm figyelmeztett, hogy kettessével vegyem a teszteket. Elõzõ válaszadónak: azért ez a 80% nagyon cinikus, és bocsáss meg, de durva. Sajnos ismétlõdõ kérdések vannak, illetve sokan azért írnak, hogy megnyugodjanak, nem azért, mert bénák. Attól még, hogy pl a gyereknevelésben is sok kérdés van, nem azt jelenti, hogy a mai szülõk nem tudnak gyereket nevelni, hanem arról, hogy aggódnak, jó szülõk, és próbálnak minden segítséget megragadva a lehetõ legjobbak lenni. Ez nem azt jelenti, hogy képtelenek gyereket nevelni. Ugyanez a teherbe esésre is, bár tény, néha akad olyan kérdés, amin a Google is sokat segítene.
Persze, a 80%-ot képletesen értettem, és nem gúnyolódóan, nem cinikusan. Ha nagyon nem akar senki válaszolni, és nagyon érdekel a kérdés, én is van, h megkérdezem mégegyszer. Ez nem baj, csak aki olvassa, ne ez alapján szûrje le az arányokat, mert tévedni fog.. Ha neked nem volt kontroll-csík, nem mûködött a teszt, rossz volt. A kontroll-csíknak ez a lényege.

Az miért van hogy annyi sekélyes, buta, felszínes, üres, semmilyen lánynak van (komoly) kapcsolata, de rengeteg normális fiúnak meg nincs senkije?

Egyszerűen ha végignézek a környezetemen, ezt látom. huszonévesekről van szó elsősorban, nem tinikről.

Legjobb válasz: Az ilyen lányok általában vidámak, könnyedén fognak fel mindent, könnyen barátkoznak akárkivel, egyszerû velük az élet. Egy komoly, rendes, intelligens ember pedig több problémával találkozik. Mondhatni, hogy boldogok a lelki szegények. :) 22N

Az ilyen lányok általában vidámak, könnyedén fognak fel mindent, könnyen barátkoznak akárkivel, egyszerû velük az élet. Egy komoly, rendes, intelligens ember pedig több problémával találkozik. Mondhatni, hogy boldogok a lelki szegények. :) 22N
Szerintem felszínes embernek nem lehet komoly kapcsolata, ez ellentmondás. Egy kapcsolat attól komoly, hogy mind a két fél beleadja az érzelmeit is. Én is ismerek ilyen srácot, nagyon rendes, jó lelkû, de nem bír egy barátnõt összekaparni. Nála az a gond, hogy éppen a jó szíve miatt a csajok inkább barátnak, lelki társnak tekintik mint férfinak.
miert miert mert minden nonek csak a penz kell es h jol nezen ki a csavoja semmi mas nem erdekli oket. csak azert kellesz neki h irigye tehesse a varatnoit persze a penz masra is jo nyilvan ha van.
növessz nõi nemiszervet
neked ez nem tök mind1? gondolom neked sincs...
Az nem komoly kapcsolat. Csak a srácok elhitették velük az ingyen pina miatt. Örülj neki, hogy már lefoglalták õket. Így több rendes, normális csaj marad nekünk.
Kérdezõ, ez egyszerû. Mivel az ilyen lányok ostobák mint a napon felejtett samottégla, huszonévesen se lesznek semmivel intelligensebbek, maradnak felszínesek. Egy pénzes, jól kinézõ pasas az ilyeneket könnyen meg tudja fogni így vagy úgy. Hogy a rendes, õszinte, normális fiúk döntõ többségének nincs senkije, az pedig azzal magyarázható, hogy a többi lány is ezeket az üresfejû felszínes mongolidióta fajtársakat tekinti követendõ példának (értsd: ha annak a lánynak jár a pénzes jópasi akkor nekem is), na és mert nem hajlandóak kevesebbel beérni mint egy domináns alfahímmel.

Miért van, hogy elélvezéskor rengeteg sperma jön?

Több lány is megjegyezte ennyi még senkinek se volt,mint nekem ez valami betegség?

Legjobb válasz: hyperspermia

hyperspermia

Miért van az, hogy rengeteg lány/nő színesbőrű pasik társaságában másképp viselkedik?

Vagy zavarban vannak, meg akarnak felelni, vagy a másik véglet, hogy szemérmetlenül viselkednek. Ennyire vonzók az indiánok, a feketék? Vagy valami más készteti ezeket a nőket, hogy megjátsszák magukat?

Legjobb válasz: Kíváncsi lennék hogy miért van így én is...mert szerintem az hülyeség hogy a nagy farok sztereotípia miatt. Az a nõ amelyiknek van egy kis esze nem akarja hogy szétszakítsák belülrõl, tehát nem ettõl indul be. Viszont tényleg érdekelne, mert azt én is észrevettem hogy szinten minden csaj/nõ kivétel nélkül odavan a feketékért, együtt lenne vele, vagy csak szexelne. Azt nem tudom miért, egyáltalán nem vagyok rasszista, és férfiként is megjegyzem ha egy másik férfi jól néz ki, jóképû, de esküszöm még egy feketére sem tudtam ezt mondani, teljesen más az arcberendezésük, komolyan nem tudom miért vannak oda értük ennyire a fehér nõk...mégegyszer mondom nem vagyok rasszista, csak kíváncsi :D

Kíváncsi lennék hogy miért van így én is...mert szerintem az hülyeség hogy a nagy farok sztereotípia miatt. Az a nõ amelyiknek van egy kis esze nem akarja hogy szétszakítsák belülrõl, tehát nem ettõl indul be. Viszont tényleg érdekelne, mert azt én is észrevettem hogy szinten minden csaj/nõ kivétel nélkül odavan a feketékért, együtt lenne vele, vagy csak szexelne. Azt nem tudom miért, egyáltalán nem vagyok rasszista, és férfiként is megjegyzem ha egy másik férfi jól néz ki, jóképû, de esküszöm még egy feketére sem tudtam ezt mondani, teljesen más az arcberendezésük, komolyan nem tudom miért vannak oda értük ennyire a fehér nõk...mégegyszer mondom nem vagyok rasszista, csak kíváncsi :D
nem tudom ezt honnan veszed. Elég vegyes a baráti köröm (bõrszínben is) és látom a lányok hogyan viselkednek velük...semmi különbség
Engem nagyon vonzanak :) gondolom van ìgy màs làny is :) szerintem azért..ha rà nézek egy feketére és ooohhhh :)
semmilyen hatással nincsenek rám. nem vagyok rasszista, ugyanúgy viszonyulok hozzájuk, bármilyen színük legyen (bár igaz, h a romáktól igenis tartok, nem kell magyarázni, miért). szóval én nem vagyok zavarban, elég jók a magyar pasik is.
Én még nem hallottam olyan csajról, aki arra vágyott, hogy minél nagyobb f*szt tömjenek bele, épp ellenkezõleg: a lány ismerõseim sikítva ugranak fel, ha erre gondolnak. Attól, hogy nincs kivel d*gnod, ne szûrj le téves következtetéseket. Nem tudom, miért viselkednek másképp, biztosan benne van, hogy olykor izmosabbak, vonzódnak a nõk hozzájuk. Amúgy a saját példám: egyszer diákmunkában dolgoztam egy tanzániai sráccal. Azelõtt nem voltam huzamosabb ideig négerrel egy légtérben, és ösztönösen vizslatni akartam, miben más, milyenek a vonásai, tudod, mikor új dolgot látsz. Viszont tök kínosan éreztem magam emiatt így próbáltam mindig máshova nézni, nehogy valami rosszra gondoljon xD.
ja és utolsóval is egyetértek. tényleg nem ez hajt minket, szánalmas az, aki ezt hiszi.
Mert rengeteg kérdésnél hamarébb kapna választ a kérdezõ, ha a Googleba beírná!
Gondolom unatkoznak. Vagy nekik túl egyszerû a kérdés, mert tényleg meg lehet találni a neten könnyen. De az igaz, hogy van nagyon sok olyan téma amit hiába keres az ember, vagy nem talál vagy éppen olyan idegen nyelven érné el amit õ nem ért. Ilyen esetekben tényleg jó, ha itt tud valaki segíteni.
Volt már, hogy én is itt kérdeztem valamit. Mikor megkaptam a google hivatkozást, tényleg nagyon egyszerû volt. Csak valahogy nem jó helyen kerestem. Bocsi, de vannak még ilyen mazsolák. Viszont nagyon jól esett, hogy nem osztotta nekem az észt senki..:) Van pár olyan korosztály, akiknek nem olyan egyszerû a gép használata.Fiataloknak természetes, hiszen ebben nõttek fel..Anyáinknak, sõt nagyanyáinknak nagyon nehéz ám megtanulni..
A kérdező hozzászólása: A valós életben egyre több beszélgetésben hallom hogy "nézd meg a google-t!" Erre én azt gondolom a k..va a..ád. Azért vagyunk emberek, és van szánk, fülünk hogy kommunikáljunk beszélgessünk, kérdéseket tegyünk fel egymásnak, és válaszokat adjunk, kapjunk. Jó dolog a google, internet, de nagyon sok, fõleg fiatal embert nagyon elsilányít.
most komolyan kitöröltetted a válaszom?:D
A kérdező hozzászólása: Nem én, azt sem tudom hogy kell.

Miért van az, hogy rengeteg nõ meg van õrülve azért, hogy mikor jegyzik már el?

Sorra olvasom vagy már az századik kérdést, hogy: Mikor jegyez már el a párom? Vagy nem is akar eljegyezni?

Legjobb válasz: Vagy vannak olyanok, akik úgy érzik, ha nem jegyzik el õket gyorsan, akkor a pasi nem is szereti õket annyira? Nekem ez kicsit olyan, mintha jó pár nõ azért akarna eljegyzést meg esküvõt, hogy ezt ki tudják pipálni és Õk is meg tudják mutatni, hogy õket is elvették feleségül stb. Ez nem tudom miért olyan nagy dolog.:-) Persze én is örülök, hogy összeházasodunk, de úgyis a szerelmünk a lényeg és nem a papír meg, hogy mekkora esküvõ lesz stb. Szóval nem arra megyünk, hogy villogjunk ezzel.:-)

Kedves Utolsó ! Nem is kell ezt megmagyarázni, h miért szeretnél 2esben a férjeddel együtt élni..csak mert jó dolog az. A mézes heteken "újra" belé szeretni aztán pár hónapig romantikázni, mielõtt belekezdtek a lázas babaprojektbe :) Én abszolút megértem és osztom a véleményedet. És h minek sietni? Sztem ez nem sietség, ahol ennyi idõs kapcsolatban már ilyenekre vágysz. Normális dolog, fiatalabb nem leszel azt pedig sajnos senki sem tudja h ki meddig él... (persze nem ebbõl kell kiindulni) De az élet rövid és én is azt mondom, h használjuk ki, élvezzük ki minden percét! Tehát ha te szeretnéd ennyi idõ után épp a menyasszonyságot aztán pedig a friss házasok (csak 2esben)dolgot kiélvezni..megértem! Viszont nem gondolom azt h beszélned kellene a pároddal. Hisz te is tudod, már elmondta h házasság párti és h majd elvesz..innentõl kezdve csak a téma erõltetése, feszegetése lenne minden kérdésed/kommented ezzel kapcsolatban. Sajnos nekünk nõknek marad ez a patt helyzet. El kell fogadni h mi vagyunk a passzív fél, akinek a várakozás jut..
A kérdező hozzászólása: Kedves 32-es nyugodtan kikapcsolhatod a Caps Lock-ot, mert anélkül is látom mit írsz, nem kell számítógépen keresztül ordítani. :D Vagy szólj és adok neked egy Xana-ot, talán az segít. :)
MOst igazából te ugyanez vagy, idejöttél pattogni, hogy jaj miért ilyenek a nõk BEZZEG ÉN EL VAGYOK JEGYEZVE BIBIBIB!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 30-as, igen én is így vélekedem ezekrõl. A nõknek több szempontból is nehezebb, nem lehet egy nõt örökké megvárakoztatni, mert egy pasi oké, hogy tud 50-60-70 évesen is gyereket csinálni, de a nõ meg addigra régen kifut az idõbõl, hogy szülni tudjon. Szóval azért a pasikban is lehetne annyi, ha tényleg nem akarják azt a bizonyos nõt elvenni meg gyereket tõle, akkor álljon a nõ elé, mondja el neki õszintén, hogy legalább ne rabolják egymás idejét. De ugye a férfiak csak kis része teszi meg ezt, mert rengeteg pasi probléma kerülõ. Egész egyszerûen utálják azt, ha probléma van és várják, hogy magától megoldódik majd (legalábbis én ezt tapasztaltam). Meg ugye azért az is ott van, hogy van egy biztos kapcsolat, szex, aki fõz rá stb. Most nem azt mondom, hogy a pasi mondjuk nem szereti a nõt, csak kényelmesek a pasik és hamar hozzászoknak a jóhoz.
mindenki le lett pontozva:D még az a válaszom is, amikor egy itteni létezõ sztorit mondtam el:) én is elpazaroltnak érzem amúgy ha közös célok nélkül vannak együtt s errõl nem tudnak, nem azért mert nem jók azok az évek, hanem azért mert sajnos az életünk nagyon véges, hamar kifut az ember az idõbõl.. ha most 5-76 évet együtt vagyok valakivel, aki pl sosem akar gyereket, úgy hogy én igen, és ezt nem kommunikáljuk le, akkor hamis boldog évekrõl beszélünk ráadásul , akkor 5-6 év múlva pl én már majdnem 30 leszek, a velem korabeli, "normális" jóképû pasik majdnem mind foglaltak lesznek... ha eg idõ után mégis talál az ember valakit, akkor már nem mer igazán kockáztatni, még kell pár év hogy az a kapcsolat is eljusson egy olyan szintre, hogy család, házasság stb (persze az ember már elég korán letisztázza egy megégetés után a helyzetet pikk-pakk 32-33 éves az ember.. úgy, hogy én speciel sosem terveztem 30 felett szülni, tök mindegy miért, nem és kész..
A kérdező hozzászólása: Nem kell az ilyenekkel foglalkozni.:-) Úgysem tud az ember olyat írni, ami mindenkinek tetszik és nem is kell, mert mindenkinek más a véleménye, nem vagyunk egyformák és ez így van rendjén.:-)
Nyugi mindenki le lett pontozva :)
Köszönöm a lepontozást. Nem tudom mért baj az ha vki nem erõszakolja ki, és csak 4, 5 év után lesznek jegyesek. Vkiknek nagyon böki a csõrét más boldogsága... Am köszönöm a jókívánságot Kérdezõ. :)
A kérdező hozzászólása: Szóval én itt arra értettem, ha az igények, célok nem egyeznek.
A kérdező hozzászólása: De itt arról van szó, hogy már mondjuk 30x éves vagy és már évek óta együtt vagy valakivel, akit te az igazinak tartasz, de nem akar elkötelezõdni irántad, mert nem házasságpárti stb. Te meg ott vagy, hogy még gyerek sincsen és ugye ketyeg a biológiai órád. Oké, boldog vagy ideig óráig, de utána nem hinném, hogy az lennél, ha látnád, hogy a párod nem azt szeretné amit Te, akkor meg így nincs értelme folytatni. Én arra értem, hogy elpazarolt idõ, ha az egyik fél nem mondja el õszintén a másiknak, hogy nem akar gyereket, házasságot és csak éveken keresztül elodáz és kimagyarázza, a nõ szerencsétlen meg beveszi és idõt ad neki. Én erre gondoltam. Okés, szakítasz és a szép emlékekre emlékszel, de az is eszedbe juthat, hogy emiatt az életedbõl elvettek x évet és most itt vagy egyedül x évesen. És akkor ha úgy vesszük ez nekem elpazarolt idõ lenne, mert amíg benne vagy egy ilyen kapcsolatban, lehet közben már rád talál az igazi.
A kérdező hozzászólása: *Xanax
Szerintem ez a nõknek önigazolás, meg villogás, hogy bezzeg engem eljegyeztek. Pedig normális kapcsolatban azért tisztázni kell, ki mit akar kb mikor. És nyilván nagy lépés az eljegyzés(legalábbis azoknál, akik utána tényleg meg is akarnak esküdni, nem csak mutogatni)de ezzel nem lehet bebiztosítani egy kapcsolatot. Mi 1, 5 éve vagyunk együtt, elég gyakran feljön ez a téma. Igyekszünk megteremteni a feltételeit, 2 de maximum 4 éven belül házasodunk. Úgyhogy ráér az eljegyzés, nem ez a bizonyítéka a szerelemnek:)
Igen de ez az a forgatókönyv, hogy holnap megkér, ez nem túl valószínû, ahogy elnézem. És igen ekkor lenne 3-4 évem, ebbõl ugye durván egy év hogy összejöjjön és ki is hordjam, és ez nagyon pozitív hozzáállás. Hogy miért szeretnék házasként együtt élni kettesben a férjemmel? Hát ezt nem tudnám megmagyarázni, így érzem, most ezen kár lenne vitatkozni.
U.i.: a házasság elõtt nem éltek együtt, vagy az miért különlegesebb, mint a házasság elõtt tartó együttélés?
"De tegyük fel, hogy egy lány 30 alatt szeretne szülni. Ha holnap megkéri a kezem, kb 1 esetleg 2 év a házasság, ez ugye anyagiaktól is függ. Bumm máris 26-27 éves vagyok" Na, akkor még pont 3-4 éved van szülni, mi is a probléma? Hova kell sietni?
Az eredeti kérdésre válaszolva: 2 éve élek együtt a párommal. már kicsit több, de mindegy. Én 25 éves leszek idén, õ 29. És igen én is szeretném, mert ha nem egyezik a cél, akkor ne húzzuk az idõt. Miért nem beszélek errõl nyíltan? Mert nem igazán szokás, továbbá tény, nem tudom a megoldást a nem és a halogatós válaszokra. Még van idõm, majd ha nem lesz rákérdezek, addig reménykedem egy romantikus lánykérésben. Szerinted 2 év kevés idõ? Talán. De tegyük fel, hogy egy lány 30 alatt szeretne szülni. Ha holnap megkéri a kezem, kb 1 esetleg 2 év a házasság, ez ugye anyagiaktól is függ. Bumm máris 26-27 éves vagyok. Tegyük fel, hogy nem úgy tervezem az életem, hogy a nászéjszakán rögtön gyerekcsinálásba kezdünk, mert szeretnék kicsit házasként kettesben élni a férjemmel 1-2 évig mondjuk. Hopp máris 29 vagyok. Na most akkor ez az a forgatókönyv, hogy holnap megkér. Ha mondjuk 2 év múlva kér meg 26 évesen 27-28 leszek mire össze is házasodunk és akkor a házas életemet már kezdhetem is a gyerek projekttel, vagy 30 fölött szülöm az elsõt... na most akkor lehet azon vitatkozni, hogy hány év a nem sok. És akkor most azt vettem alapul, hogy mindkettõnk makk egészséges és jön a gyerek, mint az inter city. No mindegy mindenki máshogy gondolja, én így. És én nem vagyok 100%-ig boldog élettársként az én szememben ez egy alacsonyabb státusz. Szerencsés aki másképp gondolja, de nem szekálom ezzel a páromat egyébként.
én rettegek hogy megkérdezik tõlem, én tuti nemet mondanék a mostani páromnak szerintem a korombeliek sem készek még erre 24/L kitudja ki hogy miért csinálja de annyira felelõtlenek a véleményem szerint mert úgyis válás lesz a vége megcsalás hasonlók
Én felpontoztalak. De mint láthattad, valami önigazolást keresõ magára ismert a válaszainkban, és lenyomott mindenkit a bánatban. Ez a baj csak, hogy az ilyenektõl hemzseg ez az oldal, és ész nélkül nyomogatják a pirosat, mert épp úgy esik jól..
35-ös vagyok....most komolyan ennyire felháborító a válaszom? az utána következõk is kb ezt írták le
Általában az olyan nõk, akik az eljegyzésen vergõdnek többnyire értéktelen fruskák, megfelelõ végzettség nélkül, a munkaerõpiacon képtelenek érvényesülni, mindemellé általában még primitívek és mûveletlenek is - és az ebbõl kifolyólag kialakuló kisebbségi képzetüket igyekszenek orvosolni azzal, hogy érdemként vagy kitüntetésként fogják fel azt, ha valaki párkapcsolati viszonylatban legalább igényt tart rájuk. Na most ennek az eljegyzés, majd házasság egy olyan formája, amit a közösség elé lehet tárni, ezzel "bizonyítva" a külvilágnak, hogy õk mégiscsak értékes emberek (legalábbis egy személynek a világon). Amikor ez az esemény 1-2 év járogatás után nem látszik még bekövetkezni, akkor jellemzõen pánikba esnek, és kétségek között vergõdve jönnek a gyakorira picsogni arról, hogy az õ párjuk ugyan miért nem akarja velük rózsaszín ködös mámorban leélni az életét és rögtön babócákat is gyártani ennek megkoronázásra, ha annyira szeremesek egymásba. Magyarán: az önigazolást keresik ebben az eseményben, ezért sírnak utána.
Van sok olyan, akiknél tényleg hiszti az egész és nincs is tartalom mögötte, csak minél elõbb villogni akar a kis gyûrûjével. Engem mondjuk ez a része nem érdekel, viszont 30 alatt szeretném még szülni (az elsõ gyereket) és ahhoz házasságban szeretnék élni. Szerintem ilyen esetben nem hiszti, mert fontos cél van mögötte. Viszont optimálisabb, ha a pár hamar tisztázza az ezzel kapcsolatos szándékait, mert itt nincs nagyon kompromisszum. Vagy van házasság vagy nincs. Vagy van gyerek vagy nincs.
40 éves vagyok, boldog párkapcsolatban élek és egyáltalán nem érdekel sem az eljegyzés, sem a házasság. Szerintem semmin nem változtatna. Tudom, hogy a párom anélkül is szeret és velem tervezi leélni az életét. Amúgy meg én sem értem ezt a nagy õrültetet.
Ha azzal vagy akit szeretsz, akkor még a rossz percek sem elpazaroltak. Hidd el. Inkább örülj annak, hogy vele vagy, legyetek boldogok, mert lehet másnapra végetér minden. Egyik pillanatról a másikra. Reggel csókkal váltok el, és soha többé nem látod viszont.
És mielõtt azt hinnéd hogy házasság ellenes vagyok, vagy eljegyzésellenes, közlöm nem! Volt eljegyzés, megkértem a párom kezét. Magamtól, úgy h nem nyaggatott! De elõtte és utánna sem változott semmi. A bizalom a szerelem stb... Mert ha az nincs elõtte egy gyûrû nem fog változtatni ezen semmit! Szétmennek. Ha minden ok, az gyûrû nélkül is ok.
A kérdező hozzászólása: Ez az, hogy egy kapcsolat alapja a kommunikáció, szóval akkor ha egy nõnek kételyei vannak, miért nem ül le 1x a pasijával megbeszélni ezeket? Gondolom ha már 2-3 éve együtt van az ember, akkor ilyen dolgokat már meg kellene tudni beszélni. Szerintem egy nyílt, õszinte beszélgetés többet ér, mintha a nõ többször nyafog a pasinak, hogy mikor jegyzi már el, mert ezt a pasi elõbb utóbb megunja és vagy nem jegyzi el, vagy eljegyzi, de akkor meg azért, mert a nõ ezt kikényszerítette. Annak meg mi értelme, ha valakit úgy jegyeznek el, hogy kierõszakolta.
A jegyesség kifejez valamit, mégpedig a kapcsolat minõségét. Ha ezen paráznak lányoka, akkor azt gondolom, hogy arról van szó, hogy a kapcsolatukat nem ugyanúgy értékelik, mint a párjuk. Többre értékelik, többet várnak. Végsõ soron esküvõt, házasságot akarnak, nem a jegyesség a végcéljuk. Lényeges kérdés az is, hogy egy nõ hány éves, mert egy 2 éves kapcsolat mást jelent tizenévesen, mást huszonévesen és megint mást 30 fölött. Akit 30 fölött nem jegyeznek el 2 év együttjárás után, jogosan mondhatja, hogy ennyi idõ után elvárható, 2 év elég ahhoz, hogy az ember megismerje a másikat és eldöntse, tervez vele hosszú távon, vagy nem. Egy 30 fölötti nõnek a gyerekvállalás miatt sem mndegy ez a kérdés. Én nem szültem volna úgy gyereket, hogy nincs egy olyan férfi , aki engem felvállal és a legtöbbet nyújtja, amit egy kapcsolatban nyújtani lehet. Arról nem beszélve, hogy a gyermeknek is jó, ha házasságban születik. Persze, lehet valaki boldog élettársi kapcsolatban is, csak akkor az kell, hogy a dolgok egyértelmûek legyenek. Vannak, akik vbeérik kevesebbel is, sõt olyanok is , akik még kevesebbel is, pl. akik szeretõként élnek le egy életet, örök másodikként. Nem vagyunk egyformák, de én örülök annak, hogy a lányok többsége komoly kapcsolatot szeretne, ez szerintem nem baj.
Bocsánat azt nem emeltem ki, hogy a 3-4 évet tényleg felnõtt kapcsolatban kondolom, még nem 22 évesen amikor egyetem járnak, mtehát a felnõtt kifejezést nem csak a koruktra értem, hanem az önállõságipuk kezdetére...mert félérthetõ.. Ha valaki 19 évesen megismerkedik a prjával azért kicsit korai lenen 21 évesen ( bár van akinek sikerül)
Azért, mert nem biztosak magukban, nem biztosak a ffi szándékaiban, vagyis pontos szándékaiban. Nem mernek errõl kommunikálni, mert félnek, hogy akkor kierõszakolásnak veszi a parjuk a házasságot, vagy csak az eljegyzést, Nem merik mondani a barátnõjüknek sem, hasonló okokból, így egy anonim oldalon errõl kérdezni jobb. 3 év után egy felnõtt kapcsolatban teljesen reális az eljegyzés, ennyi idõ után jogosnak tartom, hogy már szerente a nõ kinyilatkoztatást, mert ennyi idõ után már egy nõ általában vágyhat gyerekre, amit még össze is kell hozni, és pl házasság nélkül én sem szülnék. Plusz ha megnézed akit 3-4 éven belül nem kérnek meg azt nem is fogják. Persze kivételek akadnak. És vannak körülmények is amik közrejátszanak. Pl lássuk a mi esetünket. Még felsõoktatásban tanultunk amikor összejöttünk, 1, 5 volt amíg összeköltöztünk, és 4, 5 év után volt a lánykérés 5 év esküvõ.. Már 27 évesek lettünk.. De n már 2 évnél tudtam, nhogy el akar venni...ez a különbség, hiszn beszéltünk róla... Nem megkérdezett hogy leszel-e a feleségem.. Hanem a mondat: "Amikor már a feleségem leszel, és gyerekeink lesznek" tehát én tudtam a szándékairól, nem mindenki beszél ilyen nyíltan. Viszont amikor tényleg "meg vannak õrülve" miatta a nõk az tényleg problémás. Egy másik dolog, hogy a nõk nagyon emancipáltak, mindenben van döntésjoguk, stb, csak ebben nem, ki vannak szolgáltatva, a mai nõknek ezt nagyon nehéz elfogadni, ebbe úgy mond nincs beleszólásuk általában, vagyis nem mernek beleszólni a mikorba, mert az "milyen már?" Ezt a lépést a férfinak kell megtennie, És igen, nagyon sokan nem beszélnek rõla, mert nem mernek, fõleg azok nem beszélnek, akiknek fontos lenne a házasság, mert akinek nem az. Azt nem érdekli, hogy elriassza a ffit, ha lehet így fogalmazni. Szerintem is a kommunikáció az alapja a kapcsolatnak, nem a sok, hanem a minõségi kommunikáciõ. Egy kapcsolatban nem szabadna tabuknak lenniük.. De mégis vannak sok helyen.
A kérdező hozzászólása: Kedves 4-es teljesen igazad van.:-D Én sem érzek azóta különbséget, mióta eljegyeztek, ugyanolyan mély a kapcsolatunk csak annyi, hogy van az ujjamon egy gyûrû, de ettõl nem szeretjük jobban a másikat. Mi tényleg csak azért házasodunk, mert házasság pártiak vagyunk, igazából más indokot nem tudnék erre írni csak azt, hogy ez nekünk fontos és ennyi. Mindketten régimódiak vagyunk ilyen szempontból.
A kérdező hozzászólása: Kedves 3-as, jól teszitek, csak így tovább! Sok boldogságot kívánok nektek!:-)
Hát ezt én sem értem.. Konkrét példa az, hogy eljegyzett párom, és most az unokatesóm kibékült az exével, hogy eljegyeztesse magát, meg külföldre költözzön vele. (Mi is külföldön lakunk) Nem tudom miért hiszik, hogy egy eljegyzés olyan eget rengetõ dolog...Ugyan olyan az életünk mint volt, csak gyûrûnk van :D
Mi 4, 5 éve vagyunk együtt, karácsonykor volt amúgy az eljegyzésünk. Mi már a kapcsolatunk elején is mindent meg tudtunk beszélni, tudtuk, hogy áll a másik ezekhez a dolgokhoz. (eljegyzés, házasság, gyerek stb.) Nekem is fura, amikor nagyon sürgeti vki az eljegyzés, illetve fõleg az összeköltözést sürgetik sokan, ahogy észrevettem. Mi még nem élünk együtt amúgy. Csak szépen lassan haladunk. :) Én nem bánom, hogy most volt csak az eljegyzés, megvártam míg õ akarja jobban. Jövõre tervezzük az esküvõt, és az összeköltözést. Gyereket még jó ideig nem akarunk...de ez is közös döntés. Ilyeneken nem veszünk össze. Am én 25 õ 29 éves.
Ez meg a századik kérdés arról, hogy "jajj, a sok hisztis nõ, bezzeg én...". Unalmas.
Nekem 5 év után jutott elõször eszembe. A férjemnek még akkor sem. Nem tipródtam hónapokig, hanem megkérdeztem hogy mit gondol a dologról hogy képzeli. Megbeszéltük. Szóval én meg azt nem értem hogy miért nem mernek beszélni róla? Mindig azt mondják hogy nem akarják kierõszakolni. De egy jó kapcsolatban miért ne lehetne a nõnek szóba hozni. Akkor azt mondta férjem hogy õ nem gondolkozik eljegyzésen. Ha akkor nem beszéljük meg valószínû még ma sem lennék a felesége és csak várnék csak várnék, egyre jobban távolodnék, gyûlne bennem.
A kérdező hozzászólása: Kedves 11-es igazad van, szerintem is 1x komolyan le kell ülni ezekrõl beszélni. De csak 1x! Mert szerintem ha többször van már ilyen beszélgetés, akkor a pasi úgy érezheti, hogy most ki akarja a nõ erõszakolni és siettetni akarja. Ha nékünk bármi probléma felmerül, én mindig azonnal leülök a párommal megbeszélni, de szerintem a nõk egy része talán nem meri ezt nagyon komolyan megbeszélni, mert talán félnek attól, hogy a pasi azt mondja, hogy nem akarja eljegyezni, elvenni õket. Szóval a visszautasítástól félnek, mert úgy vannak vele, hogy ha 2-3 év után nem jegyzett el, akkror már biztos nem is akar.
Nem nem elpazarolt. Mert azzal volt akit szeretett. A sitten az lenne de akit szeret azzal nem elpazarolt. S ha szereti akkor akkor is szeretheti és teljes lehet az élete ha nincs házasság csak együtt élnek! Vagy ha nem veszi el akkor nem szereti? Az meg nem szerelem. Ha boldog harmonikus a kapcsolat akkor mindegy kellene hogy legyen. Lehet összetartozni így is, és lehet gyûlölni papír mellett is. Nem ezen múlik. Rohadtul nem.
A kérdező hozzászólása: Kedves 17-es azért írtam elpazaroltnak, mert ha a nõ már meg szeretne állapodni egy férfi mellett, mert számára Õ az igazi, de kiderül, hogy a pasi nem akarja elvenni és stb. Szerinted akkor ezek nem elpazarolt évek?! Mert akkor nem tudom, hogy mi...
Így volt.. Cak ekkor már nem hagyott mismásolást a férfi részérõl... Plusz tudta hogy milyen a pasi, de tenyegazt gitte hogy enyi idõ utan eljut odáig (legalábbis ez jött le) És meg a pasi képes volt azt írni, hogy amúgy õ el akarta venni, és családot is akart, de a nõ rontott el mindent, azzal, hogy megkérdezte... Nem találom a kérdéset, mert mar évekkel ezelõtti.. Persze biztosan ez sem általános ;-)
Mi 8 év után házasodtunk de ez idõ alatt egyszer nem említettem neki ezt..ne kellett errõl beszélni tudtam hogy házsaságpárti ha el akar venni majd szól....pedig én pont olyan vagyok aki mindent kikommunikál magából és ezt elvárom páromtól is... Mondjuk nekünk közrejátszott az is hogy a gólyatáborban jöttünk össze elsõ 1-2 évet éltem buliztam, majd erõsödött a kapcsolatunk , 4 év után mutattam be otthon de csak 6 év után költöztünk össze.... Majd gyorsan bepótoltunk mindent tavaly aug eljegyzés, õ rögtön esküvõt is akart én azért szerveztem volna :) így augban esküvõ októberben már terhes voltam...szóval most a babát várjuk... Szóval én nem értek azzal egyet ha az elsõ pár évben nincs esküvõ akkor nem is lesz, vagy késõbb már kierõszakolás lenne...Szerintem a hosszú jegyesség sokkal nagyobb jel a bajra.
Milyen elpazarolt évek? Te hülye vagy kérdezõ. Nincsenek elpazarolt évek, akkor sem ha a vége szakítás valami miatt. Nem csak a rosszat kellene látni. Ha addig jó volt, miafszért lenne elpazarolt. Annyira nevetséges hogy ennyire okoskodsz mások életébe. Tedd helyre a magadét, azzal törõdj inkább.
A kérdező hozzászólása: De az sem semmi, hogy a nõ 6 év után akart a pasival beszélni arról, hogy mi legyen? Eddig várt a nõ? Mert akkor szegénynek ezek elpazarolt évek voltak az a férfi mellett. Vagy az is lehet, hogy a nõ már elõbb is felhozta csak a pasi mindig hárított, aztán gondolom várt pár évet, hátha változnak a dolgok. De ha valaki nagyon nem akar megállapodni, akkor szerintem arra késõbb is kicsi az esély, hogy azt mondja, hogy mégis házasodni szeretne.
A kérdező hozzászólása: Szerintem sokan a szõnyeg alá söprik a problémákat és úgy gondolják, majd idõvel megoldódik. De ha a másikban nincs meg a szándék az eljegyzésre, akkor ezt még jó sokáig várhatják, hogy megoldódjon. És igen, ha ez nem felel meg valamelyik félnek, akkor sajnos ki kell szállni a kapcsolatból. Mert ha ilyen alapvetõ igényekben nem egyezik két ember, hogy házasság vagy csak élettársi kapcsolat, akkor annak a kapcsolatnak nincs jövõje szerintem.
E igaz kérdezõ.. De sajnos nem mindenki gondolkodik így... Pl igaz nem relevánsak a gyakorin tapasztaltak, de volt itt olyan férfi, aki azon kiakadt, hogy a barátnõje miért akar beszélgetni (!) 6 (!)év után a szándékokról... Nem nyaggatta, csak szerettet volna beszélni róla, és ezt õ kikérte magának majd õ (!) eldönti, hogy mikor és akar-e valamit, õt ne kérdezgessék..ne zsarolják.. / kiderült hogy természetesen errõl szó sem volt, csak a férfi nem akart errõl beszélni, így mindent kiforgatott, ezért érezte zsarolásnak. Mivel nem tudott és nem akart válaszolni.. Amúgy õ szakítottak is... De ilyen is van nem kevés, Bár az ilyen pasik párjait sm tudom megérteni.. Hogy ha nem beszelünk róla akkor megoldódik?
Nem érdekel mások magánélete, sõt semmi közöm hozzá! Se jobb se rosszabb nem lesz nekem ha valamit így vagy úgy oldanak meg maguknak. Pl eljegyzés. Mi a szarnak kellene nekem ezen gondolkodni? Majd õk megoldják ahogy nekik jólesik. Ha bejön akkor ok, ha nem akkor pedig aszerint folytatják. Nagyon tudom utálni a mások dolgával foglalkozó, fontoskodó senkiháziakat.
A kérdező hozzászólása: Vagy vannak olyanok, akik úgy érzik, ha nem jegyzik el õket gyorsan, akkor a pasi nem is szereti õket annyira? Nekem ez kicsit olyan, mintha jó pár nõ azért akarna eljegyzést meg esküvõt, hogy ezt ki tudják pipálni és Õk is meg tudják mutatni, hogy õket is elvették feleségül stb. Ez nem tudom miért olyan nagy dolog.:-) Persze én is örülök, hogy összeházasodunk, de úgyis a szerelmünk a lényeg és nem a papír meg, hogy mekkora esküvõ lesz stb. Szóval nem arra megyünk, hogy villogjunk ezzel.:-)

Miért van h egy nő ki meri mondani hogy nincs szüksége se pasira se kapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bizonyítani az ellenkezőjét, v. rásütik hogy "megbántották/csalódott". Én rájöttem h. van rengeteg lehetőségem. Miért baj ez?

Miért van az, hogy ha egy nő ki meri mondani hogy nincs szükségem sem pasira sem párkapcsolatra a teljes boldog élethez, a férfiak próbálják bebizonyítani az ellenkezőjét, vagy rásütik azt a bélyeget hogy "megbántották/elkeseredett/csalódott". Én pusztán rájöttem arra, hogy van egy csomó lehetőségem!!! Végre tehetem azt amit szeretnék, nem kell kompromisszumokat kötni vagy magyarázkodni. Miért akkora baj ez? Boldog vagyok és vannak akik szeretnek és támogatnak, akiket én is viszont szeretek és támogatok.

Legjobb válasz: Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.

Más szemében a szálkát, sajátjukban a gerendát se látják meg egyesek. Nem kell foglalkozni velük. Én is le vagyok cseszve sokszor hogy 24 évesen nincs barátnõm. Bár már megtanultam kezelni és a társaságom is elfogadja hogy nincs és nem is lesz, mert nekem így a jó. Az hogy másnak ez beteges, meg nem normális, az engem nem nagyon tud érdekelni.
Nekem aztán édesmindegy, hogy te (vagy épp akárki más) mit csinál és mennyire akar szingli lenni. Õ dolguk, de tényleg... Viszont milyen elb.szott egy világ ez, ahol a kapcsolatot mindenki egyenlõvé teszi a korlátozásokkal, idegesítõ kompromisszumokkal és magyarázkodásokkal...? Én barátom mellett teljesen szabad vagyok, azt teszek és amikor csak akarom, nem idegesítjük egymást, nem korlátozzuk egymást semmiben, kifejezetten támogatjuk a másikat... Szóval tõlem nyugodtan legyél szingli, de ne gondold, hogy azért jobb ez, mert egy kapcsolat mindenáron sz.r. Lehet az sokkal jobb is, csak neked talán eddig nem volt hozzá szerencséd, ahogy írod... Megesik.
Ha te így vagy elégedett az életeddel, akkor élj így és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad. Egyébként is fiatal vagy még, ez sokat változhat az idõ folyamán, majd pár év múlva más lesz fontos, ha ezeket a dolgokat kiélvezted. Akkorra majd halványulnak a csalódások miatti emlékek is, és újra fontos lesz, hogy legyen melletted valaki, akivel osztozhatsz az örömökben. De talán te ilyen magadnak való és élõ leszel, az sem baj mindaddig, amíg te így jól érzed magad.
13:27-es vagyok Most õszintén, feltetted itt ezt a kérdést, mikor a legtöbben tudjuk hogy az ilyen kérdésekre általában a többség válasza hogy keress normális barátot, nem só egyedül bla bla bla. Akkor most nem értem hogy mit vársz a válaszolóktól, hacsak nem azért jöttél hogy ezeket olvasgasd, vagypedig dicsekedni jöttél hogy milyen ügyes és boldog vagy egyedül is. Ráadásul voltam hasonló helyzetben mint te, de nem találkoztam fojtogató mennyiségben az általad felhozott problémával. Az emberek nagy többsége elfogadja az egyéni döntésedet, ráadásul egy idegen légkörben nem is kell tudniuk errõl az életviteledrõl hogyha nem akarod.
Én nem akarok rádsütni semmit, felõlem azt csinálsz amit akarsz, igazából az volna számomra az igazi he nem is kiáltanád világnak a szokatlan életstílusodról alkotott véleményedet itt a neten. És felõlem aztán megvénülhetsz egyedül is. Ha téged nem zavar akkor én mit foglalkozzak a te bajoddal.
Azért mondják, mert az ilyen kijelentésekkel dobálózó nõk általában valóban így is gondolják. Akiktõl ilyet hallottam, általában éppen túl voltak egy vagy több csalódáson, és egyfajta lázadó forradalmár szerepében üzengettek a pasiknak, hogy "ha ilyenek vagytok, akkor nem kaptok meg, fújjátok fel magatokat". A többségükrõl sütött, hogy nem boldogok, csak a dühüket kiabálták a világba, és így "álltak bosszút" a pasikon. Ha te nem közéjük tartozol, és valóban így érzed jól magad, akkor csak puszta általánosítás áldozata vagy. Úgy általában, ha egy - amúgy teljesen átlagos - ember ennyire eltérõen gondolkodik, ott az ember automatikusan elfedni szándékozottt okokra gondol. Ha egy sikertelen pasi kijelenti, hogy neki nem kell csaj, akkor gyanús, hogy a szándékossággal magyarázza a kudarcait, mintha egy totálkáros karambol után azt mondaná, mennyivel jobb gyalog járni. Ha ez a pasi amúgy vonzó a nõk számára, akkor azonnal terjedni kezd, hogy b*zi.
A kérdező hozzászólása: Most elégedett vagyok vele... csak nem értem h miért kell megbélyegezni valakit h "magányos" meg biztos h boldogtalan, h. nincs valakije...
én annak örülök, ha te boldog vagy
A kérdező hozzászólása: 23 éves nõ vagyok.. Már 2 éve remekül el vagyok szingliként, rengeteg lehetõségem van igy is... ott van 2 imádnivaló macskám, és 1 kutyám, a család, a barátok, a haverok.. Rájuk pl. lehet számitani.. Ill. sokszor volt már kapcsolatom és MINDIG a bajban hagytak ott... De ez utóbbi régebben volt jellemzõ
nekem aztán mindegy, én nem így vagyok, vannak gyerekeim, de az a kapcsolat és minden más emberrel más, mint egy férfival a szex nem jó, mindig egy alkalmasat v, szexkapcsolat, az sem annyira jó, ez a Te döntésed, engem nem zavar, nem vagyunk egyformák N

Miért van az, hogy engem rengeteget támadnak, olyan személyek akik nem ismernek?

Azt hittem gimi után véget ér a dolog.Elég gyámoltalan voltam, sikerült nagyjából kimászni belőle, de biztos még maradtak nyomai a bizonytalanságnak.Sokat változtam, de mindig akad egy paraszt, aki figyel valahonnan, minden lépésemet, hogy legyen mibe belekötni...Ha parkolok, akkor azér áll meg nézze meg ha kijön a parkolás, miért van az, hogy számba vesznek...jobb lenne ha mindenki leszarna mindenkit.Nem Pesten élek, ott úgy hallottam kb. mindenki leszarja a masikat.

Legjobb válasz: Hozzátenném, hogy nem a parkolásról van szó, hanem igy általában.Például mikor uszódába vagyok és ugrani szeretnék, direkt megáll a bazin szélén egy társaság, hogy na lássuk, hogy ugrik ez be...és utánna persze jön a gyökerezés, ha nem tökéletes...miért kapok én ennyi figyelmet?

A kérdező hozzászólása: Hozzátenném, hogy nem a parkolásról van szó, hanem igy általában.Például mikor uszódába vagyok és ugrani szeretnék, direkt megáll a bazin szélén egy társaság, hogy na lássuk, hogy ugrik ez be...és utánna persze jön a gyökerezés, ha nem tökéletes...miért kapok én ennyi figyelmet?
A kérdező hozzászólása: Úgy is feltehetném a kérdést, azok akik érzékenyek voltak régebb, hogyan gyógyultak ki belõle?
Én is ilyen voltam régebben. Mindent magamra vettem. Én is úgy éreztem, hogy örökké figyel valaki, hogy mit rontok el. Aztán rájöttem, hogy nem vagyok én olyan érdekes, vagy túl béna. Fiatalabb koromban erõsen átlag alattinak éreztem magam, valószinûleg ebbõl adódott ez az érzés. Utólag tudom, hogy egyáltalán nem voltam az. De nagyon rossz volt, hogy az egész fiatalságomat ez az érzés kisérte végig. Nálad nincs ilyen érzés? Növelned kellene az önbizalmadat. Szerintem Te sem vagy átlag alatti, csak azt gondolod magadról. Nálam az hozta a változást, hogy gyakorlatilag kinõttem ebbõl. Rájöttem, hogy egyáltalán nem vagyok kevesebb, mint más. 36f
A kérdező hozzászólása: A különbség csak az, hogy engem tényleg támadnak, nem csak beképzelem magamnak önbizalomhiány miatt.Nincs önbizalomhiányom, legalábbis nem betegesen kevés az önbizalmam...de elegem van, hogy folyton támadnak...indirekten...
Lehet, hogy a dolgot te magad generálod. Elmész úszni, de riadtan kémleled magad körül az embereket. Készülsz beugrani, de látod, hogy ott egy nagyobb csoport, bámulod õket, ez nekik feltûnik és õk is felfigyelnek rád. Az alfahímek, akik folyton erõsítgetik a pozíciójukat, látják a bizonytalanságot az arcodon, és tudják, hogy gyáva vagy, belõled lehet viccet csinálni, és jófejnek tûnhetnek a csajok elõtt, ráadásul következmények nélkül, mert úgysem mersz majd semmit sem csinálni. Helytálló következtetés vagy másként érzel?
A kérdező hozzászólása: " Elmész úszni, de riadtan kémleled magad körül az embereket " Hát mondjuk amire én észreveszem, addigra õk már néznek.Gyáva nem vagyok, de agressziv sem.
A kérdező hozzászólása: Amúgy ez az egész alfahimes mese...azok idióták akiknek folyton erõsiteni kell a poziciójukat.Egy okos, férfias férfinek nincs szüksége megerõsitésre, mert az erõssége belülrõl fakad, nemde?
, , Egy okos, férfias férfinek nincs szüksége megerõsitésre, mert az erõssége belülrõl fakad, nemde?" Okos, férfias férfiak nem nevetnek másokon.

Miért van az hogy 16 éves vagyok és vékony de mégis rengeteget eszek?

Mivel 186 cm magas vagyok én úgy gondolom hogy a magasságomhoz az ideális testsúly a kb 80-90kg, de én most csak 67 kg vagyok. Rengeteget eszek és sehova se hízok, már lassan 2 éve szinte semmit nem híztam, csak pár kilót. Miért van ez?

Legjobb válasz: Ha amúgy egészséges vagy, vérképed is jó, akkor nincs gond. Hogy miért van ez? Ilyen alkatú vagy:)

Ha amúgy egészséges vagy, vérképed is jó, akkor nincs gond. Hogy miért van ez? Ilyen alkatú vagy:)
Kb. 22 éves koromig én is ehettem akár este 10-kor zsírszalonnát hatalmas adag csokisfagyival megspékelve, nem híztam egy grammot sem. ahogy "öregszel, az anyagcseréd is lassulni fog. Inkább izmot akarj építeni hájréteg helyett.
hirtelen megnyúltál, de ahogy idõsödsz úgy hízni is fogsz csak még most alakulsz ki

Miért istenítik a Fradit a szurkolók? Miért látom azt hogy rengeteg fradi szurkoló van, újpestes meg alig? Úgy tudom az a nagy rivális.

Nem vagyok focirajongó de nekem úgy jött le hogy a fradi szurkolók agresszívak, a tv-ben is azt lehet látni hogy rend?rökkel verekednek, balhét csinálnak a meccseken. Van fradisöröz?, fradibusz, van aki a házát a fradi színeivel festi ki. Csak én nem tudok senkir?l aki az újpestnek szurkol? Nagy tömeg még több embert vonz? divat a jobbnak szurkolni?

Legjobb válasz: Én újpesti vagyok. Vannak olyan jelentéktelen dolgok, amik méltatlanok a figyelemre, így senki sem rivalizál vele :D

Én újpesti vagyok. Vannak olyan jelentéktelen dolgok, amik méltatlanok a figyelemre, így senki sem rivalizál vele :D
Fradisták között is biztos akadnak még normálisak, akik úgy mennek be a meccsre, hogy nem szednek be elõtte semmi drogot (volt Fradista huligán mesélte nekem, hogy sok meccs elõtt sokaknak extazit adtak, hogy vegyék be, de szerencsére idejében kikerült ezek közül és normálisan szurkol a csapatnak). De tény, hogy közülük sokan tényleg túlzásba viszik már a rajongást. Például a volt sulimban a "nagy fradista" tanár osztálya volt felelõs a ballagási díszítésért, és mikor meglátta, hogy lila-fehér orgonával díszítette fel az osztálya az iskolát a lilát kiszedette és helyette nem is tudom már milyen zöld virágot rakatott, hogy ne az Újpest színeiben legyen az iskola...
A Fradinak van Magyarországon a legnagyobb történelme! és a legtöbb szurkolója, vannak egész már már örültek de mostanság nincs ilyen ugyan is bevezették a szurkolói kártyát! Nagyon sokan nem vannak vele tisztában hogy mi folyik a meccsen a két szurkolói tábor között, egész meccsen szidják egymást és így idegesítik fel egymást, nem kell itt félteni se a fradistákat vagy az Újpestieket, minden csapatnál vannak heves mérsékletû szurkolók! A tv meg direkt úgy állítja be hogy a fradisták a rosszak!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!