Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy rendesen van (203 db)

Miért van az, hogy van amikor rendesen megnéz engem egy nő, ezután ha én is ránézek, visszanézek, akkor meg már nem néz. Értem én, hogy elfordul stb. De akkor miért néz meg alaposan? Átlagos vagyok, semmi extra.

Legjobb válasz: Miért ne nézhetne meg bárki.? :) Azért van szeme az embernek,hogy megnézzen. Én is szoktam.De ha tetszik is,akkor többször rápillantok.

Miért ne nézhetne meg bárki.? :) Azért van szeme az embernek, hogy megnézzen. Én is szoktam.De ha tetszik is, akkor többször rápillantok.
Biztos tetszel neki:D Én is csináltam már ilyet, és a srác vissza is nézett rám. Ilyenkor zavarba viszont jövök, és többet rá sem nézek...:'D

Semmilyen alapra nem reagál az "esc", csak ha "shift"-et használok hozzá, ez miért van? Hogy lehet vissza állítani, hogy rendesen mûködjön?

Legjobb válasz: Nem irtad hogy milyen operàciòs rendszered van mac vagy windows? Ha mac ed van akkor valoszìnûleg a Box.net SimpleShare. Okozhatja a hibàt hogy megold, lépj ki belõle. Windows esetében az aszalon nyomj egy alt+enter billentyû kombinàciót, ha ezek utàn sem megy akkor valószínüleg egy telepített alkalmazàs hatàsàra vàltozott meg a beàllítàs.pl QZoom vagy hasonló alkalmazàs. Meg kellene nézni hogy mióta nem megy és közvetlen elõtte milyen alkalmazàs volt telepítve.

Nem irtad hogy milyen operàciòs rendszered van mac vagy windows? Ha mac ed van akkor valoszìnûleg a Box.net SimpleShare. Okozhatja a hibàt hogy megold, lépj ki belõle. Windows esetében az aszalon nyomj egy alt+enter billentyû kombinàciót, ha ezek utàn sem megy akkor valószínüleg egy telepített alkalmazàs hatàsàra vàltozott meg a beàllítàs.pl QZoom vagy hasonló alkalmazàs. Meg kellene nézni hogy mióta nem megy és közvetlen elõtte milyen alkalmazàs volt telepítve.
már másodszorra írtad ki ezt , de most is olyan szõkenõsen, hogy tök értelmetlen a mi számunkra,

Miért van, hogy ha játszok egy ideig rendesen megy a gép aztán elsötétül, de hang marad csak nincs kép minden játékomnál ezt csinálja van hogy több órán keresztül nem, de van hogy rögtön egy más után többször is?

Legjobb válasz: Képernyõillesztõ szoftver (videokártya driver) probléma lehet. Nálam az meg szokta oldani ezt a problémát ha frissítem vagy leszedek hozzá egy másikat (ha van).

Képernyõillesztõ szoftver (videokártya driver) probléma lehet. Nálam az meg szokta oldani ezt a problémát ha frissítem vagy leszedek hozzá egy másikat (ha van).


Miért van, hogy egy csomó hülye nem tud a román és a roma (cigány) közt különbséget tenni - lehet, hogy nem tud rendesen magyarul?

Legjobb válasz: :)) Emlékszem h melyik kérdésnél irtad ugyanezt. Szerintem semmi köze semmihez. Csupán dühhrõl van szó. Meg van h aki utál egy fajt az utálja akármit is mondassz és azért használja a román szót egyenlõként a cigánnyal. De amint irta volt még valaki h a biza egy egy cigány is elõbbre való bárkinél. Szóval, ezek csak felháboritó szavak amlyeket használnak egyesek a sértegetésr. El kell hagyni õket. Úgy sem tudnal õk se és mi se változtatni sneki helyzetén:) - erdélyi MAGYAR- :)

:) ) Emlékszem h melyik kérdésnél irtad ugyanezt. Szerintem semmi köze semmihez. Csupán dühhrõl van szó. Meg van h aki utál egy fajt az utálja akármit is mondassz és azért használja a román szót egyenlõként a cigánnyal. De amint irta volt még valaki h a biza egy egy cigány is elõbbre való bárkinél. Szóval, ezek csak felháboritó szavak amlyeket használnak egyesek a sértegetésr. El kell hagyni õket. Úgy sem tudnal õk se és mi se változtatni sneki helyzetén:) - erdélyi MAGYAR- :)
tudnal = tudnak sneki = senki sértegetésr = sértegetésre Mielõtt egy nagy "magyar" kezdeni blamálni...
Ja ja a pasit Magyarországhoz köti a munka meg a szerelem:D szerintem azok a cigányok akik így fogják föl! tudásuk sincs, s irigyek is másra szerintem. én is erdélyi vagyok amugy.
Engem amúgy meg soha nem érdekelt és nem is bántott h konkrétan engem ki kinek nevez:) Neveltetsé és felfogás kérdése, hogy az ember hogyan viszonyul embertársaihoz. Meg a szokásos román-magyar ellentét sem érdekelt soha, mivel csak azok foglalkoznak ilyen dolgokkal akik tele vannak gondokkal, gyûlölettel..meg nincs egy normális életük. - erdélyi magyar-
Ez szokásos népek közötti szurkálódás, Románia nekünk nem épp baráti ország....Õk meg mongoloznak minket, pedig a magyarok õshazája több ezer kilóméterre van Mongóliától....Ez sem jobb semmivel.

Miért van az, hogy van egy gyerek akinek rendesek a szülei, a gyerek mégis folyton keresi a bajt?

Van egy 17 éves ismerõsöm akinek a szülei becsületesek, jól nevelték õt, féltették mindentõl, így soha nem került bajba, mostanság viszont állandóan beleköt mindenkibe, nagyon lobbanékony természetû, nagyon sokszor gyorshajt. Miért van ez? Talán azért mert kiskorába nem volt semmi izgalom az életébe és most pótolja? nem mehetett bulizni, nem csinálhatott semmit.

Legjobb válasz: igen, jól gondolod. ha mindentõl féltik, óvják, akkor kamaszkorában ezt gyorsan be akarja pótolni.

igen, jól gondolod. ha mindentõl féltik, óvják, akkor kamaszkorában ezt gyorsan be akarja pótolni.
Tulságosan óvták mindentõl és most tombol benne a visszafogottság.

Miért van, hogy xperia s telefonomon a komolyabb játékoknál csak a játék fele jelenik meg rendesen? Karakterek bejönnek de a háttér fehér marad.

Legjobb válasz: Ha megvetted az eredetit, írj a fejlsztõnek, hogy nézzenek utána. Napokon belül javíták (tapasztalat). Ha tört verziót szedtél le, lehet nem a telefonodhoz van. Külön videókártyára fejlesztenek. Szedj le egy másikat, a te esetedben Adreno-hoz.

Ha megvetted az eredetit, írj a fejlsztõnek, hogy nézzenek utána. Napokon belül javíták (tapasztalat). Ha tört verziót szedtél le, lehet nem a telefonodhoz van. Külön videókártyára fejlesztenek. Szedj le egy másikat, a te esetedben Adreno-hoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :)

Miért mondjátok hogy alig van már rendes lány?

Azt mondja mindenki hogy a lányok nagy része riba*c. Mikot én 15-16 voltam (6-7 éve) el se tudjátok képzelni mennyut kelett tepernem egy egy dug*sért! Ennyit változott a világ? És ga igen, akkor buknak még a lányok a fiatal lányok a nálluk pár évvel idősebb pasikra? :p

Legjobb válasz: Aha, eltorzult a világ...... Ez van.

Aha, eltorzult a világ...... Ez van.
Egyébként meg változnak kicsit a generációk is, más életfelfogás ésatöbbi. Akkor is voltak ribik most is vannak ribik. Meg sok ingyenélõ. De akkor is és most is lehet normális lányt találni aki külsõre és belsõre is szép. Csak sokan úgy vannak vele, hogy ha 2-3 csaj vagy fordított esetben pasi, egy köcsög szemét vagy ribi akkor már az összes az. Van úgy hogy az ember túl van 30 lánnyal 30 randin vagy pasival fordított esetben míg végre megtalálja azt akivel nem csak dugni jó.
Asot ez mekkora xD teged hibernaltak ajjj :D :D en tizen evesen sem tepertem jott az 1 ik a masik utan!!!mostnel leragadtam es remelem h tervezhetek vele :D 25 F
Téged hibernáltak?
A kérdező hozzászólása: Az faxa hát akkor én errõl pár évvel lecsúsztam. De legalább nem vagyok olyan hülye mimt a mostani tizenéves fiúk :)
Azért mert a "mai lányok" épp hogy elkezdenek serdülni már 6-7 ember átment rajtuk.. És kevés az olyan lány aki még 18-20 éves korában szûz... Most már ott tartunk hogy nem kell fizetni a szexért mert sok olyan tini lány van akik mindent megtesznek a szexért (nem mind!!).. Én például ismerek 1 lányt aki 15 éves és a lány fizetett azért hogy lefeküdjön vele valaki..
A kérdező hozzászólása: 2-es, mostmár nincs rá legetõségem ha érted
A kérdező hozzászólása: Ne bassz*l már föl. :) régen vagy megtanúltál csajozni vagy nem volt pi*a. Most meg már semmi se kell? Ezeknek a tiniknek ki van nyalva a seggük eléggé...... :)
Azért mert szinte mindenkinek a jó seggû, nagy mellû tökéletes lányok kellenek és csak azokat veszik észre. A normálisakat meg meg se látják.
És most már nem kell annyit teperned? ;D
Hát én 17 éves lány vagyok és szerintem én nem tartozom ezek közé a lányok közé 17 éves vagyok és még szûz és addig maradok az amíg nem jön a számomra tökéletes pasi! :)

Az miért van hogy szex után még folyok de rendesen? A pun. Cimból csak úgy folyik sex után a nedvesség még fél óra múlva is. Ez normális vagy csak nekem van ez? 18/L

Szabályszerűen folyik ki belőlem és ha bugyit veszek akkor negyed óránként le kell cserélem.Normális ez?

Legjobb válasz: sex után fürödj meg

sex után fürödj meg
Hát de mennyi ideig? Mondjuk ezen könnyû segíteni :) Izgalomban vagy még gondolom... kellene még egykis kényeztetés nem? ;)
A kérdező hozzászólása: ma 19:02 Kb egy óráig szokott így folyni.De nem mindig. Elsõ válaszadó, miköze ennek a fürdéshez?Akkor is szokott ugyan úgy.
Na most biztos sok lány irigyel akinek meg nehezebben nedvesedik :) De azért én megkérdeznék egy orvost. Ötletem nem sok van, csak ha menni kell valahova akkor tampon, de amúgy meg annyit tudok csak mondani, hogy amíg nem nyugszol meg addig ne nagyon mocorogj.. törcsi és pihi ;)

Miért van hogy megértem az angolt rendesen?

Mindent megértek pl ebb?l is

Legjobb válasz: azért érted jobban mert a TV-ben az emberek azért mégiscsak szépen, érthetõbben beszélnek, mint az utcán. Amúgy ez természetes, hogy jobban érted én is felirat nélkül értem a sorozatokat, de vannak olyanok amiket nem tudnék visszamondani, de megértem. Amúgy ha gyakorolsz angol beszédet (nem írásban), akkor ezt is javíthatod

azért érted jobban mert a TV-ben az emberek azért mégiscsak szépen, érthetõbben beszélnek, mint az utcán. Amúgy ez természetes, hogy jobban érted én is felirat nélkül értem a sorozatokat, de vannak olyanok amiket nem tudnék visszamondani, de megértem. Amúgy ha gyakorolsz angol beszédet (nem írásban), akkor ezt is javíthatod
A kérdező hozzászólása: dehát az énekesek azok átlagos emberek...pl ebben a videóban is átlagos csaj énekel. 2 éve tanulom az angolt..
Ha te tudod, hogy a tvben leszel akkor nem fogsz hadarni, elharapni a szavak végét és ilyenek. Próbálsz rendesen beszélni
A kérdező hozzászólása: de az angol nyelv az angol nyelv.És értem.:) Ez a lényeg, vagyis ezt akartam mondani.
hát akkor üdv a klubban, beszélsz angolul. amúgy ha több nyelvet is fogsz tanulni, akkor is felfedezed ugyanezt, hogy megérteni könnyebb, mint beszélni.
Ez minden nyelvben így van, nem nagy szenzáció. :D A nyelvtant nyilván megérted, viszont a helyes alkalmazás megtanulásának nagy része úgy történik, hogy hallod és megmarad. Másrészt ha belegondolsz, magyarul is sok olyan szó van, amit megértesz, de nem használsz, mert fel sem merül benned. Mellesleg ez a hölgy tisztán és érthetõen beszél, szóval viszonylag könnyû megérteni. :) Na eeeez már akcentus a javából, pedig nem mû, õ tényleg így beszél. http://www.youtube.com/watch?v=x0DGCPSX4Pk


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!