Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy reggelente (13 db)

Az miért van hogy reggelente néhányszor álló farokkal kelek fel?

komoly kérdés nem poénból írom ki

Legjobb válasz: csak nincs töke a mennyaszonynak , :D

Õ már felkelt elõtted.
csak nincs töke a mennyaszonynak , :D
mert kamasz vagy ez vele jár nincs semmi gond nyugi :) és az miért van hog ymajdnem minden este álló farokkal fekszem le ? xD 17/F
reggeli merevedés, normális
elsõ XD kérdezõnek: teljesen normális, azért van, mert kamaszodsz
F, vagy L?
Mert baz--- dmeg el fogsz kezdeni szõrösödni és mutálni fog a hangod kamaszodsz -.-
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi értelmes válaszokat!
addig örülj amíg hamarabb kel.
Addig örülj amíg a reggeli merevedés nem deréktájon jelentkezik!

Miért van az, hogy reggelente nagyon keményedik a hasam? Ha a pihenést ajánlják keményedés enyhítésére, akkor miért jelentkezik nálam pontosan a pihenés után?

Napközben is szokott, de reggel, amikor felébredek, s felkelek, k?kemény. Ma pedig arra ébredtem, hogy ráadásul er?sen meg volt feszítetve a hasizmom is. Mit tehetnék ez ellen?

Legjobb válasz: A 29. hétben vagyok.

A kérdező hozzászólása: A 29. hétben vagyok.
Én még nem vagyk annyi idõs mint te csak 21 hetes nekem is keménydeik a hasam de rájöttünk azért mert a babóka nagy volumenû fordulataikor vagy a fenekét vagy a fejecskéjét kinyomja és attól keményedek.Vagy tényleg nem jó az a póz amiben alszol.Én sokszor úgy ébredek hogy hanyatt fekszem mert így aludtam alapból és valószínû hogy a babának ez nem tetszik már meg ugye hanyatt fekvést nem si javasolják.Nem lehet hogy nálad is ez a helyzet?
Szia!! Ennek talán az az oka, hogy nem volt kényelmes a pocakodnak, ahogy pihentél, nem volt alátámasztva, vagy kiékelve!! Ezek fontos dolgok, erre figyelj oda!! A 29. héten még nem jó ha keményedik, a jóslófájásokkal ráérsz a 36. hétig!! pihenj sokat, magne b6, és szerintem konzultálj a dokiddal, lehet jobb ha megvizsgál, ki tudja, még az is lehet, hogy visszatartóra is szükséged van!! Vigyázz magadra!! Üdv 37 hetes kismama
Szia. Nem akarlak ijesztgetni, de a keményedés nyitogathatja a méhszájat. Nekem koraszülés lett a vége. Ha sokat keményedik és mostanában nem voltál orvosnál inkább menj el.

Miért van az, hogy reggelente sötétzöldnek látom a szemem színét (mások is) viszont estére már világos kék, talán kicsit szürkés?

Legjobb válasz: Sajnos nem tudom, mitõl van... :( De ha ez megnyugtat, nem te vagy az egyetlen, az unokatesómnak is pont ez van, de eddig még senki sem tudta megmondani, mitõl...

Sajnos nem tudom, mitõl van... :( De ha ez megnyugtat, nem te vagy az egyetlen, az unokatesómnak is pont ez van, de eddig még senki sem tudta megmondani, mitõl...


Miert van az, hogy reggelente arra ebredek, hogy egy dal "megy" a fejemben?

Nagyon sokszor ebredek erre, es sokszor olyan dalokat hallok amelyeket hosszu idok ota nem hallgattam (1-2 honaptol akar fel ev- egy eve). Olykor meg nap folyaman is beakad egy dal amit mar reg nem hallottam.

Legjobb válasz: velem is szokott ilyen lenni. nem lehet az, hogy egy konkrét személlyel álmodsz, és van egy "közös" vagy egy hozzá fûzött dalod, és azért kelsz arra ?

velem is szokott ilyen lenni. nem lehet az, hogy egy konkrét személlyel álmodsz, és van egy "közös" vagy egy hozzá fûzött dalod, és azért kelsz arra ?
Kedves kérdezö! Velem is majdnem minden reggel ez történik azt gondoltam csak velem fordul elö. Szerintem olyankor már éberen álmodsz és azért emlékszel rá. Én pl nagyon szeretem a zenét és lehet azért van. Nálam ez ugy történik hogy amikor felébredek egy ideig benne van a fejemben utána eltünik. ÉRDEKes kiváncsi lennék a többi válaszra is.
A kérdező hozzászólása: Az az igazsag, hogy a legtobbszor olyan dal ragad be amit nem hallottam regota. Plane nem almodtam vele vagy szemellyel :) ) egeszen furcsa..
Én is így vagyok! Reggel mindig egy másik szám megy a fejemben! Errõl már a barátaimnak is meséltem akikkel egy szobában laktam. Mivel minden reggel az volt az elsõ dolgom hogy meghalgassam az adott számot ezért a barátaim csak a "Reggel slágere" elnevezést adták neki és mindig meghalgatták velem! De hozzá kell tennem h nagyon muzikális vagyok. Egy idõben elkezdtem felírni a számokat amik jöttek sorra! Meglepõ lehet neked is úgyhogy írd össze õket, mert én késöbb találtam összefüggéseket, magyarázatokat!
A kérdező hozzászólása: Nagyszeru! Mifele osszefuggeseket talaltal? Erre nagyon kivancsi vagyok.
Tudod én egy elég vizuális ember vagyok! Furán hangozhat, de a zenékhez nálam nemcsak érzések, hanem képek is társulnak a fejemben! Leginkább reggelente olyan számmal ébredek ami az elõzõ napom képeihez illett volna. És alig vártam már hogy írhassak neked, mert ma reggel is volt :D Annak ellenére hogy rockot (Bon-jovi AC/DC stb.) halgatok ma reggel a TNT - Bolond aki sír egy lány után száma ment a fejemben. És most ébredtem rá hogy szeretem azt a nõt akivel elötte nap beszéltem (pont alvás elött) A baj csak az hogy három éve elköltözött, ezért teljesen elérhetetlen lett számomra! Szóval ez elég friss élmény :) Máskor pedig agresszív számok mentek, mikor elõzõ nap felidegesített vki, vagy nagyon mérges vltam és pusztíthatnékom támadt! Mikor régi barátokkal találkoztam akkor azokkal a zenékkel ébredtem másnap amiket õ hallgatott/együtt halgattunk!
Én pedig dalokat szoktam kitalálni álmomban és arra ébredek természetesna nap folyamán el is felejtem, pedig szerintem jó dalok:D
szerintem ez a mikroszkóp nem a legjobb, vegy sima ovulációs tesztet pl. (corax)!

Miért van az hogy reggelente iszonyatos görcseim vannak! Elmegyek wc-re és rá pár percre megszünik?

23 hetes kismama

Legjobb válasz: Ne izgulj, nincs semmi baj, csak a telt hólyag vált ki izomreflexet. Nekem is volt, próbálj gyakrabban pisilni! Jó babavárást

Ne izgulj, nincs semmi baj, csak a telt hólyag vált ki izomreflexet. Nekem is volt, próbálj gyakrabban pisilni! Jó babavárást
Így van, a hólyag érzékenysége okozza ezt. Én éjszaka is fél óránként jártam wc-re, mert nem bírtam tartani, te pedig úgy látszik jobban visszatartod, viszont így reggelre már annyira telt (a hely pedig kicsi a babóca miatt), hogy görcsölsz.
Tele volt a hólyagod valószínûleg.
Ennek nem kell nagy feneket párosítani, ma reggel nem állt fel, és kész. Biztos valami olyat álmodtál.
A kérdező hozzászólása: Vele álmodtam és ezért érzem ezt fontosnak!
Lehet már álmodban megvolt az erekció, és azért nem állt már fel reggel.
A kérdező hozzászólása: Általában álmomban is és keléskor is feláll. De most egyiket sem éreztem.
Én is sok mindenkivel álmodtam, ezek csak álmok, nem jelentenek semmit. Az, hogy vele álmodtál, szintén nem jelent semmit. Az erekció szintúgy.

Miért van az, hogy az utóbbi hónapokban reggelente (kb.7 óra alvás/fekvés után) úgy érzem a hátam, derekam, hogy majd leszakad?

Sokszor már a fájdalomra ébredek, de van, hogy hajnalban is rám tör ez a fájdalom. Legtöbbször a hanyattfekvés nem megy de a jobb és bal oldalam sem kényelmesebb, mikor átfordulok egy bizonyos id? után. Úgy érzem magam, mint egy 100 éves... :(:(:(:( 24/L

Legjobb válasz: Megfázítottad, ez egyértelmû. Aludj melegebben, ablak ne nyíljon rád, takarózz be, öltözz fel jobban, nappal is.

Megfázítottad, ez egyértelmû. Aludj melegebben, ablak ne nyíljon rád, takarózz be, öltözz fel jobban, nappal is.
Szerintem gerinc probléma lesz.Kidülledt az egyik porckorong, vagy ilyesmi. Kérj beutalót az ideggyógyászatra-izom-ideg kapcsolatok-aztán kiderül a bibi. A gerinctornának meg minél elõbb nézz utána, és szerezz egy viszonylag kemény, nem rugós matracot is alváshoz.

Miért van az hogy minden reggel fáj meg megy a hasam? De csak hétköznap és reggelente.

Legjobb válasz: Talán.. mert szorongsz. mennyi idõs vagy? ha még sulis akkor azért. ritkán nekem is szokott fájni reggel(a sul miatt) meg dolgozatok stressz. stb.

Talán.. mert szorongsz. mennyi idõs vagy? ha még sulis akkor azért. ritkán nekem is szokott fájni reggel(a sul miatt) meg dolgozatok stressz. stb.
A kérdező hozzászólása: 18/L De ha nincs dolgozat akkor is ez van...Mondjuk kisebb korom óta van ez csak akkor hánytam...
Szerintem is a stressztõl lehet, mégha nem is tudod konkrétan, hogy mitõl stresszel, a tested jelez, hogy szorongsz. Biztos, hogy a hétköznapjaiddal van összefüggésben, hiszen olyan betegség nincsen, ami szabályszerûen csak hétköznap jelentkezik, hétvégére elmúlik, majd hétköznap megint. Úgyhogy gondold végig, hogy mi olyan dolog van, amitõl hétköznap tartasz, szorongsz vagy izgulsz (suli, egy tanár, egy osztálytárs, edzés, tömegközlekedés), mert valami a hétköznapjaidban ilyen hatással van rád.
Nyári szünetben is?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!