Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy reggel (274 db)

Miért van hogy reggel pici a szeme, és délután nagyobb?

Legjobb válasz: Folytatom:Reggelente a szemem pici akármikor fekszem le aludni, utána mindig ilyen, és karikásak a szemeim, és a szemeim nem olyan nagyok, mint például délután 5 órakor, meg a színe is más.És a szemem színe szürkés-zöld, reggel meg kékes. És van ez ellen valami?

A kérdező hozzászólása: Folytatom:Reggelente a szemem pici akármikor fekszem le aludni, utána mindig ilyen, és karikásak a szemeim, és a szemeim nem olyan nagyok, mint például délután 5 órakor, meg a színe is más.És a szemem színe szürkés-zöld, reggel meg kékes. És van ez ellen valami?
A kérdező hozzászólása: *szemem
Hogy érted hogy elle?:)

Az miért van hogy reggel kifésülöm a hajam, semmi csomó, meg 'ragyog' is amire meg beérek a suliba tiszta csomó, és úgy néz ki mintha nem fésültem volna ki 2 hete? !

meg hullámos, mikor az én hajam egyenes..:) ?!

Legjobb válasz: pára, szél, szmog. nekem is ilyen szokott lenni, ezért van, amikor felgumizom, mikor megyek suliba, utána kibontom, vagy ha nem gumizom fel, akkor viszek fésût és elmegyek fésülködni a mosdóba :D

pára, szél, szmog. nekem is ilyen szokott lenni, ezért van, amikor felgumizom, mikor megyek suliba, utána kibontom, vagy ha nem gumizom fel, akkor viszek fésût és elmegyek fésülködni a mosdóba :D

Az miért van, hogy reggel alíg látszik valami a pocakomból(16. hét), de este meg már azért észre lehet venni, hogy babát várok, de azt sem nagyon. Mikortól lesz olyan igazi kismamis pocakom?

Legjobb válasz: Rám a 16. héten még jó volt a farmerom :) Aztán kezdett csak el nõni, összesen 8 kilót szedtem fel, nem volt nagy hasam. Szerintem max 4 hét, és egyértelmûen látszani fog :)

Rám a 16. héten még jó volt a farmerom :) Aztán kezdett csak el nõni, összesen 8 kilót szedtem fel, nem volt nagy hasam. Szerintem max 4 hét, és egyértelmûen látszani fog :)
Szerintem ez ilyenkor még a gyomrodtól is függ, hogy mennyire van teli stb.!Lehet, hogy estére felfúvódik!
Igen, szerintem is azzal van összefüggésben, hogy estére a gyomrod is tele van, esetleg fel is fúvódik, azért látszik nagyobbnak a pocakod. Nekem is ugyanígy volt, aztán kb a 20. héttõl indult be a látványos pocaknövekedés. 24 hetes kismami


Miért van, hogy nekem a Facebookomon még mindig a régi funkciók vannak?

üzeneteknél is, illetve hallottam h a chaten is újítottak

Legjobb válasz: hát ez annak az oka h régen még volt egy olyan h át lehetett állítani az adatlapodat jobbra és ott nem tetted meg... de csak sztem ez az ok lehet h más a probléma... :)

hát ez annak az oka h régen még volt egy olyan h át lehetett állítani az adatlapodat jobbra és ott nem tetted meg... de csak sztem ez az ok lehet h más a probléma... :)
szerintem olyan lehet hogy pl naponta csak egy adott mennyiségû embernek a facebook chat-ét újítják meg, mert ha mindenkinek egyszerre módosítanák, akkor kéne valamennyi nap kihagyás pl... de ez csak egy vélemény, lehet hogy hülyeség, mert nem kéne mindenhol külön átváltoztatni... de egyxszer néztem hogy új a chat, ismerõsöm mondta hogy neki már egy hónapja új (nem csinált semmit), nõvéremnek meg még akkor a régi volt :D

Miért van hogy este olyan álmos vagyok, hogy szívem szerint napokig tudnék aludni, de reggel meg már ilyenkor fent vagyok? (7.30-óta)

Legjobb válasz: Mindenkinek megvan a bioritmusa. Este lefekszel és reggel már fel is tudsz kelni,mert kielégíted a számodra szükséges alvásmennyiséget

Mindenkinek megvan a bioritmusa. Este lefekszel és reggel már fel is tudsz kelni, mert kielégíted a számodra szükséges alvásmennyiséget

Miért van hogy korán reggel jó az internet és reggel 9 óra felé elmegy visszajön és lassú?

Se játékkal nem lehet játszani se videót nem lehet nézni youtuben mert lassú!

Legjobb válasz: Nagyobb a terhelés olyankor. mindenki akkro gépezik :D

Nagyobb a terhelés olyankor. mindenki akkro gépezik :D
A kérdező hozzászólása: És ezzel nem lehet valamit csinálni?
Mandulád rendben van? Nincs orrsövényferdülésed? Allergiás nem-e vagy esteleg? Számos oka lehet még.
A gyomorból is lehetséges, hogy visszaáramlik a szag (esetleg nyitott gyomorszáj). Vagy ha üres a gyomrod.
Menj el orvoshoz, mert rengeteg oka lehet, s más a kezelési módjuk! itt egy egész jó cikk, szerintem olvasd el: http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1060
Szerintem le van védve a mobil hogy csak azt az egy kártyát fogadja el.

Az miért van hogy minden reggel arra ébredek hogy áll a farkam és rajta van a kezem, valamint simogatom a fanszőrömet?

De komolyan minden reggel. Miért van ez? 15/F

Legjobb válasz: Mert serdülsz..

Mert serdülsz..
ez mindenkinél így van egy ideig
Idõvel ez annyiban fog változni, hogy valaki más keze lesz rajta.
verd ki..
A kérdező hozzászólása: ki szoktam!:D:D
énmár három éve minden reggel erre ébredek xD

Miért van, hogy szülés óta (15 hónap) nem kívánom a szexet? Én ellenék nélküle hónapokig, de a férjem nem. Már egyre több vitánk is van emiatt. Mit tegyek, hogy olyan legyen mint régen?

Legjobb válasz: Tényleg tedd le egy idõre a picit - olyannál, aki ért hozzá - és erre az idõre NE foglalkozz vele! Ne azon töprengj, hogy vajon jól ellátják-e - hanem foglalkozz a pároddal! Sok-sok nõ megoldotta már elõtted: jól. Ha te nem is kívánod: elsõre hagyjál neki néhány dolgot. Ha ügyes, te is kedvet kaphatsz.

Tényleg tedd le egy idõre a picit - olyannál, aki ért hozzá - és erre az idõre NE foglalkozz vele! Ne azon töprengj, hogy vajon jól ellátják-e - hanem foglalkozz a pároddal! Sok-sok nõ megoldotta már elõtted: jól. Ha te nem is kívánod: elsõre hagyjál neki néhány dolgot. Ha ügyes, te is kedvet kaphatsz.
Hogy olyan legyen mint régen? Hát tégy úgy mint régen. Anyának, feleségnek, nõnek lenni egyszerret nem egyszerû, de van remény, sokaknak sikerült már. :) Ha nem elégíted ki minden téren a férjedet, hamar egyedül találhatod magad a babóddal és az hosszú távon nem lenne egészséges, pedig gyerkõccel nagyon nehéz ismerkedni. No, de ne szaladjunk ennyire elõre. Néha tedd le nagymamánál a picit és csak a párodra figyelj, kényeztesd. Ha szereted, ennek nem kéne áldozatnak lennie a részedrõl, reméljük nem is az. Ha érzed, hogy szereted, de valahogy mégse kívánod, beszélj vele a dologról, ha ezután se mûködik nem árt felkeresni egy szexuál pszichológust. Sok sikert!
Szia! Ne felejtsd el h nem csak anya vagy hanem feleség! Törõdj a férjed szükségleteivel is, ilyen miatt már nem 1 kapcsolat romlott meg.
Magyarázd el neki, hogy még nem kívánod a szexet annyira, de légy nyitott, had kényeztessen kicsit, de csak ameddig jól esik. Ha a szexet még nem kívánod, kielégítheted kézzel, szájjal, esetleg anál, ha nem áll tõled távol. Légy kreatív, nyitott, de ne hagyd, hogy bármit is ráderõltessen. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! A nagymamás verziót már próbáltuk. A vacsiig és a moziik minden rendben volt. De mikor elértünk az ágyig, inkább csak hagytam magam és azt vártam, hogy mikor lesz vége. Pedig arról szó sincs, hogy azért mert nem szeretem. Imádom õt és szülés elõtt nagyon jókat szeretkeztünk, sõt terhesség alatt is. A technikája most sem változott, Szerintem velem vannak komoly bajok. Próbálok ezen változtatni, de eddig nem sikerült!:((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!