Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy peteérés (28 db)

Van egy lányunk, és szeretnénk még egy babát, 2 hónapja próbálkozunk és semmi, a lányunk elsőre összejött, ez miért van, hogy a 2. baba nem akar sikerülni? Császárom volt emiatt lehet? Mi miatt nem sikerülhet a baba? Peteérésem van, a menses rendben.

Legjobb válasz: A baba lelke ott fent lakik, a többit ti adjátok hozzá, petesejt, hímivarsejt. De ha épp nincs aki pont hozzátok szeretne leköltözni, akkor várni kell. Én így gondolom.

A baba lelke ott fent lakik, a többit ti adjátok hozzá, petesejt, hímivarsejt. De ha épp nincs aki pont hozzátok szeretne leköltözni, akkor várni kell. Én így gondolom.
Szerintem ez azért van mert piszok szerencsétek volt a múltkor, hogy elsõre összejött. :) Én is csaszis vagyok, nekem az elsõ 9 hónap alatt jött össze a második 3 hónap alatt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, a férjem azt mondta, a baba akkor jön amikor szeretne, csak én túlaggódom.
2 hónap próbálkozás után egyáltalán ne aggódj! Az még nagyon rövid idõ.
Basszus, már két hónapja, lehet, hogy még a tv-be is bekerültök ezzel a sztorival! :-) Ne már, hogy 2 hónap után kiakadsz!!! Örülj, hogy az elsõvel ekkora szerencséd volt, és nem kellett rá sokat várni, adj egy kis idõt, hogy jöhessen a kicsi!
Nincs semmi baj, ne aggódj. A szervezetünk nem egy gép, nem percre pontosan mûködik. Sikerülni fog, csak pici türelem. Én is császáros voltam, nekünk 14 hónapos a kislány, mi is szeretnénk másik babát, most kezdünk próbálkozni. Mi PG53 ovulációs mikroszkópot használunk majd most is, úgy mint elõször. Nyálból mutatja a termékeny napokat. 2500 Ft, korlátlanul használható. Ne keseredj el. Fel a fejjel és minden rendben lesz.
Szia nekem az elsõ elsõ hónapban sikerült a másodikat pedig 14 hónapja várjuk, szóval szerintem ez a két hónap még semmi.Ne aggódj....

Miért van hogy egyik nap a bal a másik nap a jobb petefészkemnél és van hogy középen szukál a hasam? Peteérés vagy baba?

Peteérésnek kicsit kés? lenne már...múlt héten voltam a ciklus közepén. Szeretnénk már babát.

Legjobb válasz: Szerintem baba. Nekem is ezek voltak az elsõ jelek :))) Csináltál már tesztet???

Szerintem baba. Nekem is ezek voltak az elsõ jelek :) )) Csináltál már tesztet???
Ha még nem késik a mensi, addig mindkettõ lehet. Nekem a peteérés után minden mensiig ugyanez van, de csak azóta vettem észre, mióta babát szeretnénk, pedig biztos elõtte is volt... Tesztelj, ha késik! Addig kétesélyes sajnos.
A kérdező hozzászólása: Tesztet nem csináltam még. Jó lenne ha a baba lenne. :)

Miért van az, hogy peteérésem óta (menszesztől 15. nap), 36.8 és 37 fok között ingadozik a testhőmérsékletem? Már 3 hónapja csinálom a hőmérőzést, de még ilyen nem volt.

Legjobb válasz: Peteérés után ha a tüszõrepedés is megvolt, felmegy a hõmérséklet. Ez mutatja általában, hogy megvolt tényleg a tüszõrepedés. (Persze vannak kivételek). Van esetleg görbéd? Többet tudnék mondani, ha látnám. Esetleg elõzõeket is mutathatnál. Ha biztos, hogy a 15. napon vagy tr. után, akkor akár baba is lehet a dologban. Persze az ovuláció nem mindig pontosan a középidõben történik...

Peteérés után ha a tüszõrepedés is megvolt, felmegy a hõmérséklet. Ez mutatja általában, hogy megvolt tényleg a tüszõrepedés. (Persze vannak kivételek). Van esetleg görbéd? Többet tudnék mondani, ha látnám. Esetleg elõzõeket is mutathatnál. Ha biztos, hogy a 15. napon vagy tr. után, akkor akár baba is lehet a dologban. Persze az ovuláció nem mindig pontosan a középidõben történik...
A kérdező hozzászólása: Szia!! Köszönöm a válaszod. Nem tudom hogy hogyan tudnám a netre felrakni a görbét, mert Én egy füzetbe írom... De megpróbálok rájönni és rögtön felteszem ide. Egyébként a 15. nap átlag, mert volt hogy 13. nap volt hirtelen magas a hömérsékletem, de volt hogy 16. nap. Nem folyamatosan 15. napon van peteérésem. De olyan még nem volt hogy már 8. napja folyamatosan ugyanazon a szinten van a hõmérséletem. Nemsokára felrakoma görbét...
Megint én. Ha regisztrálsz a http://www.ciklus.hu oldalon, akkor oda be tudod írni az értékeket, és ha az adott görbe linkjét bemásolod, akkor én is meg tudom nézni azt.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/?p=6
A kérdező hozzászólása: Remélem jó lesz és meg tudod nézni.Köszönöm szépen!!
Egy hosszabb linknek kellene lennie a ciklus görbéd alatt, ha a bal oldalon látható menüpontok közül rákattintasz a ciklusgörbe menüre. Remélem segítettem. :)
A kérdező hozzászólása: uh, bocsi.Mostmár rájöttem.:-) Akkor ez lesz az: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fec26707012ec8bf4efc6f..
A kérdező hozzászólása: a legelsõ a decemberi. ez a novemberi: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fec26707012ec8bf4efc6f.. és ez az októberi: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fec26707012ec8bf4efc6f..
A kérdező hozzászólása: Az októberi hónapban azért van magasabban a hõm, mert 2 hétg beteg voltam akkor. Igen, ha minden igaz ma kéne megjönnie, de remélem nem fog.:-))Rá fogok menni az oldalra. Nagyon köszönöm a segítséget!!! Szia!!

Miért van az, hogy a tüneteim és az időpont szerint peteérésem van, az ovuteszt pedig mégis negatív?

Legjobb válasz: Lehet hogy mégsincs peteérésed csak tüszõrepedés!

Lehet hogy mégsincs peteérésed csak tüszõrepedés!
Szia Nem mindig van akkor ovulaciod amikorra ugymond a nagykonyvek megirjak.Van akinek teljesen eltero idopontban, sot van akinek " lehetetlennnek tuno" idopontban van.Amugy ha nincs peteeresed akkor nem mutatja ki az ovuteszt, ettol meg van menszid. Keresd fel a dokid, talan o tobbet tud mondani.

Két kérdés! Miért van az hogy időben érzem a peteérést de mégsem akkor jön? Illetve hogy az extra peteérés ugyan úgy látszik a görbén mint a normális?

Régen 30-31 naposak voltak a ciklusaim óram? pontossággal,majd rendszertelenné vált,mégis most is a 15-19 nap között érzem a peteérést!

Már két hónapja csinálom az ovu tesztet, és sosem mutatott pozitívat. Ez miért van? Lehet hogy nincs peteérésem? Volt már esetleg valaki ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Köszi a gyors válaszokat. És ilyenkor mit tud tenni a doki, ha mondjuk nincs peteérésem?

A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. És ilyenkor mit tud tenni a doki, ha mondjuk nincs peteérésem?
Nekem volt ilyen, de akkor tényleg nem volt peteérés, mert mensi sem volt. Tehát igazat mutatott mindig. Ha neked van rendszeres mensid, akkor az egyetlen, amit tehetsz, hogy elmész dokihoz peteérés elõtt, és kérsz egy UH-ot, - a 12.nap körül menj, különben nem fogja látni, hogy érik-e tüszõ, hány db, és mekkora! Sok sikert! Járj utána, mert sajnos van olyan, hogy mensi peteérés nélkül!! És ha nálad is ez van, akkor kezelésre szorulsz, akkor ne húzzátok azz idõt!
Elképzelhetõ ez is. Szerintem keresd fel a nõgyógyászodat a ciklusod közepén (mert elvileg akkor van peteérés), s kérj hüvelyi uh-t. Abból õ látni fogja, hogy mi a helyzet. Szorítok!
Hány naposak a ciklusaid? És hányadik naptól, meddig szoktad mérni? Lehet nem jókor nézed és késõbb van péd.
A kérdező hozzászólása: Változó ciklusaim vannak, a legrövidebb 27, a leghosszabb 33 napos volt. És a 10. 11. naptól szoktam csinálni a tesztet, átlagosan 10, 14 napig.
Érdemes lenne minden nap ovutesztelned! Beleértve a mensi napjait is!! És ha úgy is negatív, akkor doki!
Nálam sajnos elõfordult, hogy nem volt peteérés, amikor meg volt, akkor meg nem volt tüszõrepedés. Sztk-ba jártam, magándokira nem volt pénzem. Végigcsináltam a kezeléseket, semmi eredmény. Ez 12 éve volt. 10 évig csináltam, amit a dokik mondtak. Utána feladtam. Új életet kezdtem, kutyákkal vettem körbe magam, családi házunk van a jó levegõ és a nagy kert miatt. Nem tudom hogyan, de végül is spontán módon összejött a baba. Már 15 hetesek vagyunk!

Miert van az, hogy a hom felugrott ma, de az ovuteszt negativat mutat? Ma vagyok a 14. napon, elvileg ma kene peteeresnek lennie. Ciklusom mindig 28 napos.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a3f6ad53684bfb7ec6afcd..

Legjobb válasz: Én ebben a hónapban úgy jártam az ovu tesztel, hogy semmit se mutatott, uh-ra kellett mennem ahol mondták, hogy szép érett petesejtem van! utána vettem egy másik ovutesztet az kimutatta, hogy van petérés, megcsináltam az elözõvel és az semmit nem mutatott! Lehet, hogy a Te ovu teszted is hibás, vagy késõbb van pé-d. Szerintem adjátok meg neki azért az esélyt, és szeressétek egymást! :o)

Én ebben a hónapban úgy jártam az ovu tesztel, hogy semmit se mutatott, uh-ra kellett mennem ahol mondták, hogy szép érett petesejtem van! utána vettem egy másik ovutesztet az kimutatta, hogy van petérés, megcsináltam az elözõvel és az semmit nem mutatott! Lehet, hogy a Te ovu teszted is hibás, vagy késõbb van pé-d. Szerintem adjátok meg neki azért az esélyt, és szeressétek egymást! :o)

Miért van az, hogy peteérés után rögtön fájnak a melleim? Ebből tudom, hogy meg fog jönni, pedig akkor még van 2 hét! Soha nem lesz már baba?

Legjobb válasz: dehogy... ebbõl tudod, hogy túl vagy a pén. legalábbis elég sok nõnek pé után fájnak a mellei.

dehogy... ebbõl tudod, hogy túl vagy a pén. legalábbis elég sok nõnek pé után fájnak a mellei.
A kérdező hozzászólása: Akkor még ezek után van esély a babára? Nagyon megnyugtatott a válaszod!Még van egy hét a nem vártig, de nagyon fájnak, de szurkál hasam is.Bár mindig ezeket érzem, aztán semmi.
esély és remény mindig van, ne viccelj
A mellfeszülés a terhesség jele is.Azért van mert a progeszteron nevû hormonod termelõdik az ovulációtól. Igyál Palástfûteát.Segíti a beágyazódást. Drukkolok neked. E.
nem hiszem, hogy egy héttel a nem várt elõtt ennyire feszülne valakinek a melle, aki babás, de mindegy. persze a kérdezõnek üzenem, hogy bármi lehet és drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Minden hónapban ez van, csak már nem értem miért!Említettem dokinak is, mondta, h lehet, h valami hormonális!
SZia. Ezzel én is így vagyok, de mellette bizton állíthatom, hogy mikor terhes voltam, ugyanígy fájtak a melleim, mint amikor megjön, annyi különbséggel, hogy nem múlt el a fájdalom, mikor kimaradt a mensim, és fent maradt a hõm.Soha ne add fel a reményt!!!
Szia! OLvass utána a premenstruális szindrómának. Nekem a dokim ezzel magyarázott mindent. Rám minden tünet jellemzõ, minden tünet sajnos teljesen úgy néz ki, mintha babás tünetek lennének. Nekem minden mensi elõtt már két héttel ezek megvannak, végig a mensi napjáig. Amikor babás 2 hónapja semmilyen tünetem nem volt, csak az , hogy sokkal jobban fájtak a melleim, mint máskor. Azóta sajna a baba elment. :( Kívánom, hogy neked is baba miatt fájjon a cicid! :)

Mikroszkoppal nézem a peteérésemet. Gyönyörűen páfrányos már 2 napja, de miért van az, hogy mindig van benne egy kicsi "nem páfrányosság" is. Ez gond lehet?

Legjobb válasz: Köszönöm, már kezdtem azt hinni, hogy ez is közrejátszik abban, hogy 19hónapja nincs baba.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már kezdtem azt hinni, hogy ez is közrejátszik abban, hogy 19hónapja nincs baba.
Nem, ez nem baj. Nagy része páfrányos és ez a lényeg!

32 napos ciklusaim vannak, általában a ciklus vége felé van a peteérésem. Most mégis azt vettem észre, hogy 3 napja teljesen hátul van a méhszáj. Alig tudom kitapintani. Miért lehet ez?

Jan 28-án volt az utólsó mensim. ami 1 héttel a hamarabb jött meg.a mikroszkóp nem mutat peteérést,de nagyon hátul van a méhszáj, és teljesen puha is, fehér folyásom van, és görcsöl a hasam is.ez valami rendelenesség, vagy most mégis peteérésem lehet?vagy netán terhes vagyok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!