Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy parázok a (5 db)

Miért van az, hogy parázok a csajozástól?

Pedig nagyon szeretnék már egy barátn?t. Egy 19 éves fiú.

Legjobb válasz: Mert tapasztalatlan vagy?

Mert tapasztalatlan vagy?
Én is paráztam, meg még mindig parázok. :) Az elsõ barátnõm gyakorlatilag engem szedett fel. :) ) A lényeg, hogy ha már összejön egy csaj, onnantól nagyon sokat fogsz tanulni arról hogyan kell kezelni egy csajt, stb. A csajozás is sokkal könnyebben fog menni utána.
Nálunk lányoknál se könnyebb a helyzet. Nehéz olyan pasit találni aki tetszik és nem egybõl vízszintben szeretné látni az embert. Mindenesetre remélem jobb lesz mindenkinek a helyzete idõvel. 17 éves csaj
Úszni is úgy tanultál meg feltételezem, hogy egyszer belementél a mélyvízbe. A csajozás is ilyen, bele kell vágni! Biztosan találsz egy helyes, kedves lányt aki segít átlendíteni a kezdeti izgalmakon. :)
úgy tekintesz a lányokra mint valami túlmisztifikált lényekre és persze nincs önbizalmad és megkockáztatom, hogy nem szeretsz veszíteni. Ismerkedj elsõ körben a neten csajokkal dumálj velük és így mindketten anonimok maradtok, de mégis szerezel tapasztalatot, hogy valójában mit akarnak, hisz neten jobban megnyílnak az emberek. A másik, hogy ha látják rajtad, hogy nincs önbizalmad akkor nem látnak benne fantáziát. Ha látják, hogy van önbizalmad akkor bejön a belsõ hang: "mire fel van? Tán sikeres? Miért sikeres?" és így tovább. Legjobb ha a lányokat megpróbálod úgy kezelni mint a legjobb haverodat csak udvariasabb vagy velük és nem viselkedsz állat módjára. A 'legeslegjobb' módszer mégis az, ha MINDEN csajhoz odamész és mindegy milyen témát hozol fel (bár lehetõleg ne gusztustalan/alpári/szex legyen). A legtöbben lehet/tuti, hogy el fognak hajtani (engem is elhajtanak még most is), de statisztikailag 1 a 20-ból mindig lesz akit érdekelni fogsz. Ezt senkinek nem ajánlom, de ha minden csajhoz odamész egy szórakozóhelyen azzal a kérdéssel, hogy "Szia xy vagyok! Dugunk?" akkor tuti, hogy lesz a 100-ból legalább 1 aki automatikusan igent fog válaszolni és most itt lényegtelen, hogy miért. Szal most komolyra fordítva: mit veszíthetsz? Én a legtöbb csajhoz akihez csak úgy odamentem már nem is emlékszem, hát még õk rám, viszont ha megjegyeznek akkor hatást gyakoroltál már rájuk az meg ne érdekeljen, hogy milyet hisz a rossz reklám is reklám, sõt a legtöbb esetben még jobb is mert gyorsabban terjed és lehet tartalmában zavaró számodra vagy épp azért terjed mert hülyeséget csináltál, de hidd el lesz olyan csaj akit így még jobban fogsz érdekelni ;)
mert tapasztalatlan vagy járj el diszkóba és más szórakozo helyekte
a 3. bnõd után már nem fogsz izgulni :)
én sose paráztam... talán mert sose pasiztam úgy konkrétan... hagytam hogy minden folydogáljon amerre akar, és majdcsak lesz valami egyszer... és tök jó, mert lett is :) szóval a lényeg, hogy ne izgulj, vedd haverkodásnak, és könnyebb lesz
. hogy Miért van az, hogy parázok a csajozástól? . a válasz röviden az hogy az emberi evolúció nem képes követni a társadalom változásait ! ami a génjeidbe benne vannak ösztönök azokat a természet több ezer éve formálja a társadalom meg ha megnézzük már egyetlen generáció leforgása alatt is rengeteget változik ... Az ember mondjuk úgy nem erre lett tervezve maga az ösztön félelem a csajok leszólításától akkor alakult ki amikor az emberek még kisebb közösségekben éltek és az a srác aki beégett egy csajnál az a pletykás lányok között hamar elterjedt , és annak a srácnak már nem volt akkora szociális értéke ... éppen ezért kialakult egy ösztön aminek a kulcsszava az óvatosság ... a férfiak nem mertek annyira ismerkedni hogy elkerüljék az esetleges beégést ... dióhéjban ennyi a történet lényege A mai társadalomban mivel már sokkal többen lakunk egymás mellett és nem kis törzsekben , avagy az evólúció nem bírta követni a népességrobbanást sem , nincs szükség ilyen ösztönre , és szinte már hátrány , éppen ezért kiszelektálódnak az ilyen ösztönnel rendelkezõ emberek és a dominánsak fognak élre kerülni , eszt diktálja az evolúció , de ez egy lassú sok generációs folyamat , a társadalom pedig ennél szeszélyesebben változik Nyomjuk el eszt az ösztönt ! Ha nem s ikerül gyõz az evolúció. A gátlás legyõzése úgy a legegyszerûbb hogy ha szembenézünk vele ... szólítsunk le vad idegen csajokat az utcán szórakozó helyen és a félelem szertefoszlik , persze ez egy hosszú folyamat de egy csinos barátnõ minden szenvedésért kárpótol ! Magát az ösztönt elõre szólok nem lesz könnyû legyõzni , könnyû visszaesni , éppen ezért erõs elhatározás kell hozzá és nagy gyakorlatot kell szereznünk hogy megszûnjön az a nehéz szikla amit az evolúció a nyakunkba pakolt Létezik egy mozgalom ami a csajozásra szakosodott ... a neve Pick up Artist (google keresõbe elég ha aszt írod hogy PUA) léteznek már Magyarországon tanfolyamok is akik konkrétan arra szakosodtak hogy a férfiakat tanítják csajozni

Miért parázok, és szeppenek meg ha valami balhé van kialakulóba, és egybõl gyomor idegem van. Elég ha leszõlit egy idegen megállok beszélni vele és aszt veszem észre, hogy nem merek a szémébe nézni mintha szégyelném magam miért van ez?

És nem merek viszaütni, azért mert lehet nem fog sikerülni és roszabul járok.Még sosem verekedtem vagy ütöttem miért vagyok félõs, hogy tudnák megváltozni. segitsetek

Legjobb válasz: Nincs önbizalmad és félsz egy esetleges konfliktus kialakulásától. Keress egy harcmûvészeti klubbot ( karate, boksz, thai box, birkózás...) és szerezz önbizalmat, miközben a fizikumod is megerõsödik. És persze egészségesebb leszel...

Nincs önbizalmad és félsz egy esetleges konfliktus kialakulásától. Keress egy harcmûvészeti klubbot ( karate, boksz, thai box, birkózás...) és szerezz önbizalmat, miközben a fizikumod is megerõsödik. És persze egészségesebb leszel...

Utazás vagy bmilyen helyre való menés előtt mindig parázok, hogy van-e wc, mert a nagy dolog ha rám jön, akkor el tudok-e menni! Ez szerintetek miért van?

Lehet, hogy hülyén hangzik, de elég ha a városba megyünk sétálgatni, vagy vásárolni, akkor én már előtte átgondolom, hogy ha rám jön a nagy dolog,hová tudok elmenni. Meg közben is, azon izgulok, hogy jajj rám ne jöjjön, mert nem tudom tartogatni, hogy pl. fél óra múlva otthon leszünk, vagy míg találunk 1 wc-t. Ez miért van?? Mi ennek az oka? Tud vki segíteni?

Legjobb válasz: Stressz.

Stressz.
A kérdező hozzászólása: De mi okozza ezt? Hogyan tudnám legyõzni? Nagyon kétségbe vagyok esve!

Miért van az, hogy azon parázok, hogy valahogyan sperma került a hüvelyembe, pedig nem is volt még semmilyen kapcsolatom férfival?

Mindig parázok,és terhességi tüneteket keresek magamon,olyanokon is parázok,hogy valahonnan sperma került az ujjamra,s onnan került a hüvelyembe

Legjobb válasz: nyugi!!!ne legyél hülye!

nyugi!!!ne legyél hülye!
Ha le is fekszel valakivel, peteérésedkor, akkor is 20% esély van egy terhességre....akkor számold ki, hogy hány % esély van arra, hogy terhes leszel úgy, hogy nem szexelsz?
Ilyen parám nekem is szokott lenni. De a sperma nem nagyon bírja szabad levegõn.
Nekem is ez volt 17 évesen, 21 éves koromig szûz voltam. Állandóan rettegtem, és terhességi teszteket csináltam. Már teljesen elhatalmasodott rajtam amikor elmentem pszichológushoz. Menj el te is. Sikerült belõle teljesen kigyógyulnom. 1, 2 hónapig jártam.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy kóros, jövõ héten megyek pszichológushoz
Menj el pszichológushoz vagy pszichiáterhez, mert ez nem normális. Ez kb. olyan, mintha attól félnék, hogy hererákom lesz, miközben nõ vagyok. Vagy hogy megtámad az utcán egy hatalmas kék nyúl. Ne haragudj, de ez tényleg kóros.
A kérdező hozzászólása: igen, szûz vagyok még, 13 évesen is ilyen félelmeim voltak
Szûz vagy még? (Tehát alaptalan a félelmed?) Az hogy "így" voltál azt jelenti, hogy ugyanez a félelem volt jelen? (4-es és 7-es voltam.)
A végén még valami beteges férfiundorod lesz és nem tudsz normális életet élni, szóval tényleg jobb, ha idõben orvoshoz fordulsz!
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok, 13 éves koromban már voltam így
A kérdező hozzászólása: nem védekezem, mert nem élek szexuális életet
Szerintem tényleg orvoshoz kéne menned... Hány éves vagy?
Az, hogy abortuszra tettél félre pénzt, azt is bizonyítja, hogy elõrelátó vagy (én nem ellenzem). De mi az alapja a félelemnek? Fogamzásgátlóval védekezel/védekeztél?
Jó szorosan zárd össze a lábad, amikor jönnek szembe a spermák!
A kérdező hozzászólása: abortuszra is tettem pénzt félre
Miért? Gondolom nagyon tartasz a nem kívánt terhességtõl, vagy az esetleges abortusztól, ez bizonyos mértékig természetes. Azonban alaptalan az aggodalmad, hiszen gyakorlatilag esélytelen, hogy te ilyen módon teherbe fogsz esni valamikor...
Elég beteges dolog szerintem, egyszerûen ne parázz rajta. Ha már ennyire kóros, inkább menj el egy pszichológushoz.
A kérdező hozzászólása: már kezdek ebbe beleõrülni
nem alaptalan a félelmed, szerintem mindenki ismeri Szüz Mária történetét ;):D
Csak a pasidra koncentralj rá figyelj és ne arra hogy világos van!
Megkérheted a pasidat hogy szex közben is izgassa a csiklódat, vagy magadnak is csinálhatod és vannak olyan pózok is, amikor a csikló is izgatva van. Ez a sötét-világos dolog elég gyerekes. Ha már szexeltek akkor nem tök mindegy hogy világos van vagy nem? Értem ez alatt hogy a szexhez bizalom, és szerelem és elfogadás társul (legalábbis nálam) és akkor tök mindegy, és szerintem a pasik szeretik is nézni hogy a csaj élvezi, vagy mondjuk lovagló pózban hullámzik a melle, és ilyenek.
Azt hiszem te is érzed, hogy ez csak kifogás. Nem tudom, te hány kg vagy, de 130-140 kilós nõk is szexelnek. Arra gondolj, hogy szereted e ezt a fiút. Ha igen, akkor meg arra, mennyire szeretné õ látni rajtad, hogy élvezed az õ gyöngédségét. Kinek adnád meg ezt az örömöt ha nem neki, akit szívedbõl szeretsz???
nem csak tevagyezzel igy..Nem kell a világosságra koncentrálnod. ha annyira szeretnéd a szexet akkor menne.
Ezzel én is igy vagyok.Csak sötétben vagyok hajlandó szeretkezni.Én világosban szégyenlõs vagyok, Pedig hülyeság.Mert világosban is azt látná amit a sötétben érez!
lehet 47kg és 110cm ;) :D
úristen.47kg? és Kövér??? Butaság. én irtam neked hogy csak sötétben.... nyugi, biztos nem lenne veled ha nem szeretne, és ha nem tetszenél neki.erre gondolj.
47 kg-val kövérnek lenni??????elég furán hangzik, akkor én mi vagyok 58 kg-san??????
A kérdező hozzászólása: 47kg vagyok amúgy és sikerült leadni a gátlásaimat..a võlegényem felvilágosított, hogy számára tökéletes vagyok, ne szégyenlõsködjek mert értelmetlen!Gondoltam megosztom azokkal, akik értelmes választ írtak..
Arra nem gondoltál, hogy esetleg imádja a kövér lányokat??? Rengeteg férfi van, aki nagyon szereti, ha van mit megragadni a lányon. Jó: sötétben is meg tud ragadni - de nézni is nagyon szeretik. Hát még, ha mozogsz is! Úgyhogy szerintem csak kérdezd meg tõle, hogy így van-e? Másrészt elsõre ajánlok valami szelíd hangulatvilágítást. Nagyon meg tud ám szépíteni! És a férfiaknak igen fontos lehet a látvány...
A kérdező hozzászólása: Hát igen..bár már kezd alakulni.Kezdem leadni a gátlásaimat, próbálom más szemszögbõl felfogni a dolgot!Félig már sikerült.Bár sztem még nem leszek megelégedve a testemmel(sztem kövér vagyok)addig nem megy majd..Nah mind1..Köszi
47 kg-osan kövérnek érzed magad? Milyen magas vagy, 1 méter? Ha sokkal magasabb, akkor anorexiás vagy! Menj el orvoshoz, mert ez súlyos dolog így!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!