Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy pár napig majd (4 db)

Miért van az, hogy pár napig majd szét durran a mellem a sok tejtől, más napokon meg üresen pang?

Van, hogy átázik a melltartó betétem annyi tejem van. Máskor meg olyan kevés, hogy 7 hetes kisfiam órénként kéret?zik cicire mert az el?z? etetésnél nem lakott jól.

Legjobb válasz: És ha tele van szopi után meddig van el?? Lehet, hogy olyankor amikor óránként kér nem azért kéri, mert nem lakott jól, hanem mert pici a gyomra és kevesebbet eszik egyszerre, ílyenkor a cici nem tud megtelni annyira, hogy feszüljön. Gondolom amikor szét akar durrani akkor már eltelik 2-3 óra a szopitól. Nekem is van így a 11 hetes fiammal, tegnap is ílyen napunk volt, szinte egész nap rajta csüngött a cicimen, nem is éreztem feszülést.

És ha tele van szopi után meddig van el?? Lehet, hogy olyankor amikor óránként kér nem azért kéri, mert nem lakott jól, hanem mert pici a gyomra és kevesebbet eszik egyszerre, ílyenkor a cici nem tud megtelni annyira, hogy feszüljön. Gondolom amikor szét akar durrani akkor már eltelik 2-3 óra a szopitól. Nekem is van így a 11 hetes fiammal, tegnap is ílyen napunk volt, szinte egész nap rajta csüngött a cicimen, nem is éreztem feszülést.
Szerelmi fellángolás.
Általában mikor tetszik és mikor nem? Lehet azért mert néha bunkó módon viselkedik veled.
A kérdező hozzászólása: nem fellángolás, már több mint egy éve többet jelent mint barát, mindig nagyon kedves, velem sose bunkó


Férfiak, fiúk! Ha azt mondjátok egy lánynak, hogy majd megkeresitek - ezt többször is felhozva! - és még pár nap múlva sem jelentkeztek, az miért van?

Létezik, hogy ezt csak úgy mondjátok? Ha igen, miért kell ilyet mondani, amikor nem kötelez??

Legjobb válasz: Szerintem, ha ezt mondta neked, és nem keresett, akkor felejtõs. Nem tetszel neki.

Szerintem, ha ezt mondta neked, és nem keresett, akkor felejtõs. Nem tetszel neki.
Hogyha azt mondja egy férfi, hogy majd akkor az elfog jönni. A majd szó utalhat távoli jövõre is.
Aki mondta 1 szemétláda és átvert... egyébként ha azt mondom h ott leszek, elmegyek, stb... akk megteszem...
1.elvesztettem a számát 2.a legtöbben nem egyenesek, kellemetlen és magyarázkodós ha megmondod hogy bocs ennyi volt mintha jójó majd talizunk
Hogy keresik? Bújócskázol?
gondolom 10 éves vagy
Nekem pot 1 éve volt ilyen kb, a srác akivel megismerkedtem a strandon, ezt mondta, õ is többször. Aztán én is nagyon vártam, kerestem én is, de természetesen nem jelöltem be. Aztán pár nem múlva bejelölt, azt mondta, h nehezen talált meg. Persze. Én 5× megtaláltam volna annyi idõ alatt, ha nagyon akart volna, õ is. Nem teszhettem neki annyira, sztem te sem mozgattad meg õt annyire. De azért hajrá! 23L
A kérdező hozzászólása: 22:28 - Miért is lennék 10 éves? Utolsó. Nagyjából ez történt velem is. Jól elbeszélgettünk, õ jött oda hozzám. Nagyon egy hullámhosszon voltunk, legalábbis úgy éreztem. Nem vagyok tapasztalatlan, szóval ezt már azért csak megérzi az ember ez idõ után, hogy kinek mennyire tetszik. Még beszélgetés közben is mondta vagy kétszer, hogy majd megkeres fészen, kiváncsi rám, stb stb. Mikor elbúcsúztunk, akkor is õ hozta fel a keresõs témát. Szóval nem értem ezt az egészet. Hiszen nem volt kötelezõ ezt mondania. Nem õ lett volna az elsõ férfi, akit megismerek, jól elbeszélgetünk, aztán annyi is lett volna. Szóval csak azt nem értem, ha szándékában nem állt megkeresni, akkor miért kell felesleges köröket futnia ezzel többször is.
Nem tudom mi lehet. Mondjuk ez a srác, aki nekem ígérte, élég nagy "partyboy" volt, a kis tini csajok csüngtek körülötte, mikor megnéztem face-n. Jah és a drogokhoz is köze volt, szóval próbálj tájékozódni róla közösségi oldalakról elõtte. Hogy van-e értelme sóvárogni utána... Sajnos ez a legokosabb tippem. Azért remélem majd keres;) 23L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!