Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy olyan 3 napja (5 db)

Vagy a szûzhártyád, vagy van a hüvelyfaladon egy seb az elsõ alkalom után és ez szakadt fel másodszorra is.
Igen, valószinû a szûzhártyád volt az. Mondjuk az attol is függ hány ujjával ujjazott, ha elég tág a hüvelyed akkor lehet egy seb, vagy a hüvelyfalad.
ha mar engeded h ujjazon miert nem fekszel le vele?ugy akarod elvesziteni a szuzesseged h a pasid az ujjaval csinalja? fekugy le vele legyen mindketotoknek jo mert igy csak bajt csinalsz a fejedre? szereteda nogyogyasz bacsikat mert ha valami hulyeseget hoztok ossze nagyon duhos leszel mikor kezelesekre kell jarj. egy doktorno tanacsa

Az miért van hogy már a 3. napja hogy 140 felett van a vérnyomásom. Eddig mindig olyan 120 körüli volt és az az érdekes hogy a per az sose magas az olyan 70 körül van, szintén a pulzus. Mondjuk elég kimerült is vagyok?

Amiatt lehet esetleg magas a vérnyomás? Ja és 25 éves vagyok, fiú és normál testalkatú.

Legjobb válasz: Igen sajnos a kimerültség okozhatja, a tartós stressz helyzet színtén. És még az idõjárás változás is. Pihend ki magad és ha azután is tartósan 140 vagy az felett van a vérnyomásod akkor irány a doki.

Igen sajnos a kimerültség okozhatja, a tartós stressz helyzet színtén. És még az idõjárás változás is. Pihend ki magad és ha azután is tartósan 140 vagy az felett van a vérnyomásod akkor irány a doki.
Nem akarlak megrémiteni, én 23 éves (lány) vagyok, és hirtelen kezdett felmenni napról napra egyre jobban a vérnyomásom, aztán a sürgõsségen kötöttem ki, 210 per 160-as vérnyomással...utólag kiderült, hogy veseelégtelenségem van..Jobb "potyára" bemenni a sürgõsségre, vagy dokihoz akár, mint olyan bajjal utólag, ami visszafordithatatlan..Persze! lehet front, fáradtság de egy általános viszgálat semmibe sem kerül!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom kipihenni magam, remélem összejön. Ha viszont késõbbiekbe is 140 fölött lesz akkor meglátogatom a doktort.
Nem akarlak elkeseríteni de lehet hogy korai vetélésrõl van szó.
ugyanez van nekem is!! :O akkor nekem is méhgyulladásom van? doki mondta?
A kérdező hozzászólása: Jah és nagyon zavarnak a szagok, meg iszonyat hányingerem is van!
A kérdező hozzászólása: És még azt is kihagytam hogy darabos volt (apró darabok) és élénk piros a vérem!
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel megcsinálom a tesztet mert azt olvastam hogy ha baba volt még kimutatja. vagy délután is megcsinálhatom?
A kérdező hozzászólása: Negatív lett a tesztem! De félek mert egy honapja már felvagyok fujodva de most már elég kemény a hasam alja és nem akar visszahuzodni! nem hiztam! lehet akkora cisztám hogy azért nõ a hasam? meg ha menyomkodom a hasam szurkál ottbenn.
A kérdező hozzászólása: méhgyulladásom van!


Vajon miért van az, hogy a párom mindig azt mondja 3 napja hogy, olyan tág vagyok? Mindig azt mondja meg csalom közbe nem is. Tényleg nem szoktam ilyen lenni, van hogy alig tudja betenni is. Mi ért van ez?

Legjobb válasz: De akkor most ténylegesen tág vagy, vagy csak õ mondja ezt? Arra lehet következtetni ebbõl, hogy csal téged egy másik nõvel (aki esetleg szûkebb vagy õ úgy érzi mert rá van izgulva), és hogy leplezze a bûntudatát, téged vádol azzal, amit õ követ el. Legjobb védekezés a támadás. Tipikus pasis módszer.

De akkor most ténylegesen tág vagy, vagy csak õ mondja ezt? Arra lehet következtetni ebbõl, hogy csal téged egy másik nõvel (aki esetleg szûkebb vagy õ úgy érzi mert rá van izgulva), és hogy leplezze a bûntudatát, téged vádol azzal, amit õ követ el. Legjobb védekezés a támadás. Tipikus pasis módszer.
#1 csaj vagy? Látszik :D
Minél jobban fel vagy ingerelve annál tágabb lesz. Kis egy ujjas pi..ból is lehet 4 ujjast csinálni. Örüljön a barátod, hogy jó tág a pun...id, ez õt igazolja. Bírom a sok kis hüly...ét amikor azt mondják, hogy azért nem kezdenének 30 fölötti nõvel mert oda már kamion kell. Ez nem igaz. A férfi tapasztalata, kisugárzása, viselkedése a szexben. Ezt igazolja a pun..i.
attól is lehetsz tágabb, hogy jobban fel vagy izgulva, kívánod a pasid... nekem a barátnõm sokkal tágabb mikor 1 hete nem találkoztunk már... bocsi, hogy így fogalmazok, de egy ultra nagy görény a barátod. ennyi erõvel belõle meg kevés anyag jön ki, akkor már jöhetne is a vádolás, hogy csal mert kevés... érted.
A kérdező hozzászólása: napi egyszer vagyunk együtt ritka a többször, mind ketten dolgozunk, nincs rá idõ. köszönöm a válaszod ez egy rendes jól meg fogalmazott válasz volt.én is erre gondoltam h annyira akarom hogy az miatt vagyok ilyen.
En alapjaban szûk vagyok nagyon is de van amikor tágabb......ha nagyon be vagy gerjedve attol lehetsz tágabb az atlagosnal! Ha többször van aktus egymas után az is lehet az oka! Ne aggódj vannak pózok ahol ugyanolyan szûknek talál mint egyébként! ;-)
A kérdező hozzászólása: de segítsetek, ez lehet át meneti is, már arra is gondoltam, hogy egy ideje nem élveztem el és annyira rá vagyok állva hogy iszonyatosan akarom. lehet ez is nem?
Kérdezõ, a #3-as az #1-esnek szánta, hogy sötét, és szerintemis az.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok sötét? Nem hinném hogy meg csal legalább is nem tudom. lehet hogy tényleg tágabb vagyok, de ez mitõl lenne?
1: Édes istenem, sötét vagy, mint az éjszaka...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszön a válaszokat.

30mb/sec Digi netem van! Wifis routerrel meg van osztva az internet, hogy a laptop is tudja fogni! A számítógépemen miért lassú a net 2-3 napja? De a laptopon ugyan olyan gyors mint eddig. Mi lehet az oka?

Google Chrome böngészőt használok. De pl. amikor freemailon akartam képet csatolni melléklethez akkor egy 2mb-s fényképet nagyon sok ideig tölt fel, de a laptopn fél másodperc alatt megvan :S mit csináljak?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!