Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nincs egy (194 db)

Valószínû jön a foga
A kérdező hozzászólása: de nem kemeny az inye. es az menny ido , og ki bujik.ha meg nem is erzem?
Kisfiamnak is úgy bújt ki alul a két kis foga, hogy nem volt se duzzadt, se piros, nem nyáladzott, csak õ is harapdált, (szopi közben a cicimet is megharapdálta) és gyûrkölte az öklét a szájába. Aztán megjelent a kis fehér vonal jobb oldalon, rá 3 napra a másik oldalon is. Utána már nem volt ennyire harapós, de továbbra is sokat rágcsált rajta. Ez volt másfél hónapja, most már jön fent is a fogacska, de ez már piros és nagyon duzzadt :-( Szenved is vele, éjszaka többször felkel és nyöszörög.
Adj a kezébe sárgarépát had rágcsáljon szopogasson vigyázz ne törjön le belõle nagy darab.Kezdjetek esténként fogatmosni, elég csak néhány mozdulat, nedves textilpelenkával
A kérdező hozzászólása: Koszike szepen mindenkinek .Van egy jo hirem ma reggelre kibujt az also fogacskaja ( nem volt lazs es jol evett is sott tobbet is mint azelott remelem ez a szokasa megmarad ez utan is). Ja azt akartam meg kerdezni az utolso valaszolotol hogy, hogy kell mosni akkor? estenkent es mit tegyek a pelus csucsokre? fogkremet, vagy csak sima vizes legyen , vagy kamilla teas? koszike a segitseget !!!
A kérdező hozzászólása: Ja es meg annyi, a repa legyen nyers? ne haragudj hogy eleg buta vagyok az ilyesmikhez ha elso baba.

Miért van, hogy egy 25 évvel idősebb pasival vagyok és szexelek? 48 éves, én 23 vagyok. Nincs apa komplexusom, semmi ilyesmi, egyszerűen valahogy ezen pasik vonzanak. Tudom hasonló korúval kellene, mint ami én vagyok

de nem tudom mégis miért ők érdekelnek. Valaki van hasonló helyzetben

Legjobb válasz: Miért miért? Miért van az, hogy valaki a kötözésre gerjed más meg a lábakra? Ez ilyen.. azért vagy vele, és szexelsz vele, mert vonz. Ilyen vagy. Ha ez zavar akkor randizgass fiatalabbakkal is, és meglátod tudnak-e hasonló érzést kiváltani belõled.

Miért miért? Miért van az, hogy valaki a kötözésre gerjed más meg a lábakra? Ez ilyen.. azért vagy vele, és szexelsz vele, mert vonz. Ilyen vagy. Ha ez zavar akkor randizgass fiatalabbakkal is, és meglátod tudnak-e hasonló érzést kiváltani belõled.
bírom az ilyen kérdéseket, nincs apakomplexusom, de azok izgatnak aki az apám lehetne.. ezt jelenti az apakomplexus, tehát egyszerû a válasz, csak nem akarod magadnak beismerni..
Elsõ! Nézd vissza a tegnapi Fókuszt (rtl moston). Nem csak azt jelenti, hogy apakomplexusa van.):
Nincs semmi gond, kiskorodban biztos fejreálltál a 3 kerekû bicikliddel és csúnyán beverted a fejed és lett egy kis ilyen agyi probléma belõle. Ez sokaknál elõfordul ne is törõdj vele.
Normális ha az idõsebbek tetszenek, de õ már talán kicsit több a kelleténél. Olyan 10 évet kb. meg tudok érteni. Nagyon bénák a fiatal srácok.
Sajnos nem ismerek ilyent 47/F
Ezzel szerintem nincs gáz. mindketten felnõttek vagytok, azt csináltok, amit akartok. Ezen ne emészd magad.
ha nem ez akkor mi az apakomplexus? :D van aki pedofil és van aki a vén szivarok fa*rkát szereti és a pénzt
Nincs ezzel semmi gond. Idõsebb urak örülnek, ha fiatalabb hölgyeket eltarthatnak, az meg külön jó, ha a fiatal nõ nem csak anyagi érdek miatt választja az idõsebb férfit.
"apakomplexus Idõsebb, akár szülõ korabeli férfiak iránti vonzódás." kielégíted a definíciót :)
Azért van mert tuti nincs a közeledben egy korodbeli fiú sem!
* :)
#12 a fiatal nõk meg csak a szexre jók.. ennyi erõvel.. neked is sok eszed lehet bmeg

Miért van az, hogy ha megbeszélem a lányokkal, hogy szexkapcsolat egy idő után megijednek és már nem is írnak többet? Miért ígérgetnek akkor? Nincs egy lány sem, aki tényleg benne lenne egy szexkapcsolatban, mindnek csak a szája jár úgy tapasztaltam.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy addig benne vannak, amíg nem "láttak" és utána változik meg a döntésük a kinézeted alapján? csak mert én is tapasztaltam hozzád hasonló fiúkkal való levelezgetésem során, hogy ígértek fût meg fát, aztán egy gnómot kaptam a végén...

Nem lehet, hogy addig benne vannak, amíg nem "láttak" és utána változik meg a döntésük a kinézeted alapján? csak mert én is tapasztaltam hozzád hasonló fiúkkal való levelezgetésem során, hogy ígértek fût meg fát, aztán egy gnómot kaptam a végén...
Mert a lányok már csak ilyenek. A szájuk nagy, de ha a tettek mezejére kell lépni, kevés az, aki vállalja is amit ígért! :D
mert csak szórakáznak:) 24 l
tejlány. tej. huuu a kis ribanc...... [email protected]...ha él még...ha szexelni nem, de camszexelni camszexelhetsz vele, de szerintem már ez nem él...ez a msn cim.
A kérdező hozzászólása: ma 13:34 Én sosem ígértem semmi olyat, ami rám nem igaz külsõre, nem mindneki kapott képet mégis lelépett. Nincs baj a képemmel, jóképû vagyok, nem egy lány mondta már.
én nem ijedtem meg és most egy szuperul mukodo szexkapcsolatom van..nem bantam meg ;)
"szexkapcsolat" XD milyen hülyén fogalmazol....
A kérdező hozzászólása: Igen, én is találtam itt egy-kettõt, de utána megijedtek, pedig még elõtte írta, hogy bejövök neki, el sem hiszi, hogy sikerült neki tetszõ srácot találnia, ezért sem értem miért lépnek le aztán meg.
itt gyk-n vannak páran pedig
Hát én fordítva vagyok. Én egy pasival (munkatársammal) beszéltem meg hasonlót, akivel nem lett volna zsákbamacska a dolog. Már megbeszéltük a találkozót is, aztán meg, "húú bocs, de mégsem érek rá". WTF? Pedig tudom, hogy bejövök neki, csak tudja a fene, volt másik szexkapcsolata is, azt tudom, valószínûleg még most is tart a dolog, bár a csajnak van pasija, és a csaj mászott rá, de ez nem látszott rajta, hogy különösebben zavarná.
Mandulád rendben van? Nincs orrsövényferdülésed? Allergiás nem-e vagy esteleg? Számos oka lehet még.
A gyomorból is lehetséges, hogy visszaáramlik a szag (esetleg nyitott gyomorszáj). Vagy ha üres a gyomrod.
Menj el orvoshoz, mert rengeteg oka lehet, s más a kezelési módjuk! itt egy egész jó cikk, szerintem olvasd el: http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1060

Miért van az, hogy a mai fiatal lányok egyszerûen nem is akarnak ismerkedni, de folyton nyávognak, hogy nincs egy rendes fiú sem nekik?

Még esélyt sem adnak az ismerkedésre, azt hittem csak a külsõ miatt van ez, de amikor kép nélkül is elutasítást tapasztaltam egy nyamvadt szia után is,akkor rájöttem, hogy a lányokkal van valami nagy baj ott a fejekben...

Legjobb válasz: Ezt én is észrevettem. Itt is van akivel elkzedek beszélgetni, 2 üzenetig jutunk... Na de ez egy dolog, csak sajna gépen kívül is ez van. Ha nem 90-100%-os a pasi kívülrõl, akkor ott is egy szia, mi újság után benyögi, hogy bocsi, de van pasim, holott el se mondtam, hogy mit akarok, lehet csak megszeretném kérdezni, hogy mi merre van. Tudom, hogy ez nem igaz mindenkire, de többségben ezzel találkozom.

Ezt én is észrevettem. Itt is van akivel elkzedek beszélgetni, 2 üzenetig jutunk... Na de ez egy dolog, csak sajna gépen kívül is ez van. Ha nem 90-100%-os a pasi kívülrõl, akkor ott is egy szia, mi újság után benyögi, hogy bocsi, de van pasim, holott el se mondtam, hogy mit akarok, lehet csak megszeretném kérdezni, hogy mi merre van. Tudom, hogy ez nem igaz mindenkire, de többségben ezzel találkozom.
Az idõsebbek is kb. így viselkednek, még itt is. Egy részük talán csak nyafogni jár ide, és sajnáltatja magát, némi virtuális vállveregetést várva. Mások mindenkitõl félnek, megint mások felszínesek, de vannak, akik szimplán ostobák vagy pszichopaták, meg vannak, akiknek van is barátjuk, de húzzák mások agyát, vagy éppen mosolyszünet van. Azt hiszem, sokszor õk maguk se tudják, hogy mit is akarnak, vagy félnek, hogy kiderül, hogy mégse olyanok, mint amilyeneknek tûnnek, de lehet, hogy nem is tudnak normálisan beszélgetni. A leginkább rafináltak még azt is hozzáteszik, hogy "majd írok", "még beszélünk".
Ezt én is észrevettem, és szerintem azért van, mert buták. Behisztiznek mindenen, hülye elvárásaik vannak, amiknek õk sem felelnek meg lányként. Vannak ilyen barátnõim, és még engem is idegesítenek. Buták. Nem lehet mást mondani rájuk.
Évezredek óta ezt csinálják...
Ezt én sem értem. Itt is az egyik topikban megy az észosztás, hogy ismerkedj buszon, könvytárban, buliban, utcán, akárhol, a másikban meg pont arról, hogy az ilyen helyeken elõforduló lányok egyike sem vágyik ismerkedésre, mert õ siet, mert nem ér rá, mert barátja van, meg mibõl gondolja egy fiú, hogy egy lány buliban ismerkedni akar. Aztán megy a rinyálás, hogy a fiúk nem akarnak sehol kezdeményezni.
Sajnos én is ezt tapasztalom az interneten. Az a legdöbbenetesebb, hogy még a társkeresõ oldalakon sem akarnak ismerkedni! Sõt, még csak nem is válaszolnak a levelekre sem, ez pedig már végképp érthetetlen! Ez van velem is, ha nincsen kép, még akkor sem nagyon írnak vissza. Pedig nekem az internet lett volna az egyetlen reálisnak tûnõ lehetõségem az ismerkedésre, de sajnos az õ katasztrofális viselkedésük miatt ez is elúszott. Az utcán, buszon, boltban meg egyszerûen nincsen bátorságom ahhoz, hogy megszólítsak valakit. Itt ezen az oldalon is próbálkoztam, de itt meg az a probléma nálam is, hogy túl messze laknak, vagy pedig eltûnnek egy pár levélváltás után. Így pedig fogalmam sincsen, hogy mit lehetne csinálni.

Az miért van hogy van egy alcatel x200 as modemem használtam elraktam a fiókba és mikor újra elõvettem feltelepítette a drivert stb és azt írja hogy a sim kártya nincs behelyezve jól van benne de még sem ismeri fel ilyenkor mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Próbáld az érintkezõket megtakarítani, hogy ne legyenek oxidáltak (a kártyán is), illetve azt a mechanizmust, ami a kettõt egymáshoz szorítja, feszítsd meg egy kicsit. Emellett érdemes lehet még másik kártyát is belepróbálni, ha van kéznél.

Próbáld az érintkezõket megtakarítani, hogy ne legyenek oxidáltak (a kártyán is), illetve azt a mechanizmust, ami a kettõt egymáshoz szorítja, feszítsd meg egy kicsit. Emellett érdemes lehet még másik kártyát is belepróbálni, ha van kéznél.

Miért van, hogy ha játszok egy ideig rendesen megy a gép aztán elsötétül, de hang marad csak nincs kép minden játékomnál ezt csinálja van hogy több órán keresztül nem, de van hogy rögtön egy más után többször is?

Legjobb válasz: Képernyõillesztõ szoftver (videokártya driver) probléma lehet. Nálam az meg szokta oldani ezt a problémát ha frissítem vagy leszedek hozzá egy másikat (ha van).

Képernyõillesztõ szoftver (videokártya driver) probléma lehet. Nálam az meg szokta oldani ezt a problémát ha frissítem vagy leszedek hozzá egy másikat (ha van).

Miért van az hogy nincs egy videón se hang az rtl most oldalon? A youtubon meg a többi megosztón van hang csak ezen nincs

Legjobb válasz: Microsoft Silverlight player kell hozzá. http://download.chip.eu/hu/Microsoft-Silverlight_869036.html

Microsoft Silverlight player kell hozzá. http://download.chip.eu/hu/Microsoft-Silverlight_869036.html

Az miért van, hogy a számítógép ne enged felmásolni egy 16gb-os pendrive-ra egy 6, 6gb-os . Mkv file-t? Azt írja ki, hogy nincs szabad hely a lemezen, mikozben 15gb a szabad terulet! Egy nappal elotte volt leformátozva a pendrive

Legjobb válasz: Szia. Penndrive fájrendszere ? Ha pendrivod FAT32-esre van formázva akkor maximum 4 gigabájtos fájlt tudsz rámásolni (FAT32 fájlrendszer maximális korlátja) Formázd NTFS-re (ekkor viszont nem biztos, hogy az USB-s TV-k, DVD-k fogják látni a pendrájvod) Keresel valamilyen MKV cutter programot és két darabra szeded szét a fájlt. (pl. AVIDEMUX-szal is megteheted) Sok sikert. Üdv.

Szia. Penndrive fájrendszere ? Ha pendrivod FAT32-esre van formázva akkor maximum 4 gigabájtos fájlt tudsz rámásolni (FAT32 fájlrendszer maximális korlátja) Formázd NTFS-re (ekkor viszont nem biztos, hogy az USB-s TV-k, DVD-k fogják látni a pendrájvod) Keresel valamilyen MKV cutter programot és két darabra szeded szét a fájlt. (pl. AVIDEMUX-szal is megteheted) Sok sikert. Üdv.

Miért van az, hogy nincs egy barátnőm se?

24 éves lány vagyok, teljesen normális, nem vagyok elvont, se hülye. Szeretek szórakozni, jó társaságban lenni, értem a poént. Azt vettem észre, hogy nincsenek barátn?im. Legjobb bizalmas barátn?m meg aztán végképp nincs. Középiskolában, technikumban voltak jó barátn?im, de a ballagások után velük megszakadt a kapcsolat. Egy kis faluban élek, ahol szintén mindenki el van foglalva, aki talált munkát az el is költözött és ritkán jár haza, ha haza is jön nem velem foglalkozik (amit valamilyen szinten megértek). Van még valaki így?

Legjobb válasz: Én is így vagyok ezzel. Illetve nekem van egy ultrabizalmas igazi barátnõm, de ezzel ki is merült ez a barátosdi. Régebben én is hiányoltam a dolgot, de ma már hozzászoktam. Inkább legyen egy nagyon jó barátom, mint 10 rossz. Rá mindig számíthatok és ezzel nekem bõven elég is. Amúgy még a középsuliban volt az o.társam.

Én is így vagyok ezzel. Illetve nekem van egy ultrabizalmas igazi barátnõm, de ezzel ki is merült ez a barátosdi. Régebben én is hiányoltam a dolgot, de ma már hozzászoktam. Inkább legyen egy nagyon jó barátom, mint 10 rossz. Rá mindig számíthatok és ezzel nekem bõven elég is. Amúgy még a középsuliban volt az o.társam.
Én is így vagyok, nekem sincs senkim, aki annyira nagyon közel állna hozzám, viszont rengeteg ember van, akivel tartom a kapcsolatot, hébe-hóba beszélgetünk, amikor igényem van rá és kész. Nekem nem lételemem, hogy kebelbarátnõim legyenek. Tengernyi felületesebb kapcsolatom van, és ez nekem pont elég.
Szia! Hasonló helyzetben vagyok én is. Szakközépben volt egy nagyon jo barátnõm, aztán azóta is barátnõk vagyunk, de már nem annyira bizalmas õ sem. Persze van még 1-2 lány, de õket csak nagyon jó ismerõsnek neveznék. Van egy szuper unokatesóm, aki ugyanolyan hülye (pozitivan) mint én, de õ is messze lakik tõlem :( Én is normális vagyok, nem vagyok nagyképû, szeretek bulizni, értelmes vagyok nem mint a mai fiatalok többsége... még sincs olyan közeli barátnõm, akire rábíznék minden problémámat... 23/L
én költözések miatt elveszítettem a barátaimat, azóta dolgozom, hétvégén örülök, hogy élek, és pihenek, úgyhogy a családom totál retardáltnak néz, mert 20 évesen nem járok el. igazából megvagyok, 2 nagyon jó barátommal tartom a kapcsolatot netet, napi szinten több órát msn-ezünk, csak éppen 300 km van köztünk. nekem ennyi most elég is, csak ne néznének rám bután anyámék..
A faluban több a pletykás aszsony és a csendes ember. Érthetõ, ha nagyvárosba költöznél, megváltozna a helyzet. De magadban is kell keresned a hibát, amit csak te tudhatsz, de biztos tudod. Volt ilyen ismerõsöm, másban a szálkát is meglátja, magában a deszkát sem. Legyél kedves, nyitott, mosolyogj sokat, próbálj jó benyomást kelteni, és ha költözésre kerülne asor, várost válassz.
Igazi barátom nekem sincsen, de van egy munkatársam aki, miután a haverja elment külföldre, hozzám csapódott. Vele egészen jóban vagyok de nem a barátom csak a haverom.Ha gondja van meghallgatom, támogatom és néha elég keményen helyre teszem a fejét, ha hülyeséget akar csinálni. Ez persze így van az õ részérõl is. De ha holnaptól nem találkoznánk nem éreznék ürességet miatta az életemben. 33/F
szia! sajnos én is így vagyok ezzel, nincs egy barátom sem, pedig voltak sokan, csak mindegyikkel megszakadt a kapcsolatom, és próbáltam õket keresni, de õk nem érdeklõdtek irántam, ezért úgy gondoltam, hogy inkább hagyom, nem vagyok én pióca és nem akartam, hogy könyörületbõl maradjanak a barátaim. De egyedül nagyon rossz, nincs a szerelmemen és a családomon kívül senkim, akivel beszélhetnék :( azt hittem jó buli a magány, de tévedtem :( 18/L
Teljesen ugyanez van velem is. Középsuliban még voltak barátnõim, a régiekkel is tudtam tartani a kapcsolatot.Aztán hirtelen megszakadt velük is a kapcsolatom. És szintúgy a középsulis barátnõimmel" is. Azóta nincsen bizalmasom. Kicsit hiányoznak a barátnõs dolgok, meg hogy legyen egy kis bizalom.:/ De hát ez van. Már nem hiszem, hogy úgy megtudnék bízni valakiben. tanultam belõle. 18l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!