Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nem tudom (1022 db)

Miért van, hogy nem tudok kötődni a jópasikhoz?

A több éves kapcsolataimban a férfiak nem voltak rondák, de nem is kifejezetten helyesek. Sok jókép? pasi szeretett volna komoly kapcsolatot, de valahogy nem tetszenek nekem (a küls?t leszámítva). Taszít a nagy egó és azt vettem észre, hogy nem is tudnak úgy udvarolni.. hiszen nekem kellene, hogy presztizs legyen, hogy velük vagyok.. nem tudom értitek-e..van valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Nem egészen értem, hogy miért tetted fel ezt a kérdést, mert meg is válaszoltad. Taszít a nagy egó, az ilyen pasik nagy része úgy van vele, hogy úgyis lesz más, ha nálad nem jön össze a dolog. Szóval miért baj, hogy nem a legsármosabb pasikat választod, ha egyszer nem érzed velük olyan jól magad? Én magam is ahhoz mentem, akirõl azt éreztem, hogy igazi társ. Volt egy nagyon jóképû srác, de a külsején kívül nem sok jó volt benne. Miért kellene csak a külsõ alapján választani? Magadnak választasz, nem másoknak és nem mutogatásra szánod a párod gondolom. Miért lenne presztízs egy jó külsejû pasival lenni, aki amúgy szerinted nem illik hozzád vagy mondjuk nem lehet vele beszélgetni, egyéb gondok vannak? Mert ki õ attól, hogy õt szebbnek teremtõdött? Hány éves vagy?

Nem egészen értem, hogy miért tetted fel ezt a kérdést, mert meg is válaszoltad. Taszít a nagy egó, az ilyen pasik nagy része úgy van vele, hogy úgyis lesz más, ha nálad nem jön össze a dolog. Szóval miért baj, hogy nem a legsármosabb pasikat választod, ha egyszer nem érzed velük olyan jól magad? Én magam is ahhoz mentem, akirõl azt éreztem, hogy igazi társ. Volt egy nagyon jóképû srác, de a külsején kívül nem sok jó volt benne. Miért kellene csak a külsõ alapján választani? Magadnak választasz, nem másoknak és nem mutogatásra szánod a párod gondolom. Miért lenne presztízs egy jó külsejû pasival lenni, aki amúgy szerinted nem illik hozzád vagy mondjuk nem lehet vele beszélgetni, egyéb gondok vannak? Mert ki õ attól, hogy õt szebbnek teremtõdött? Hány éves vagy?
Az önbizalom és a beképzeltség nem ugyanaz. Sajnos én ugyanebben a cipõben járok. Egyszerûen nagyon kevés jóképû pasi van, aki ne lenne beképzelt, egoista, tud udvarolni, megbecsül mint nõt stb. Ez van. Engem már nem érdekel. Mindig azt mondják: De hát olyan szép nõ vagy, annyival jobb pasikat megkaphatnál! És csak mosolygok, mert minek? Nem a külsõ számít. Nagyon nem.
Szerintem ez túl általánosító. Egyrészt mindenkinek más a jópasi. Nekem az, aki FÉRFI, aki mellett nõnek érezhetem magam. Nem mondom, hogy ennek a külsõhöz nincs köze, de legalábbis nem sok. Másrészt nem hinném, hogy a jóképû pasi egyenlõ lenne a beképzelt majommal. Ez olyan, mint mikor a szép nõkre azt mondják, hogy nincs eszük, stb. Nekem is kevés a jó külsõ ahhoz, hogy felfigyeljek egy férfira, szerintem ez normális.
Dehogy nincs. A "jópasi" szerintem nem az, aki jól néz ki és felvág vele. Esetleg úgy gondolod, hogy minden jó kinézetû pasi felvág, és elvárja, hogy a lány legyen büszke arra, hogy kegyeskedik megengedni, hogy vele járhasson? Ebben van valami. Ennek az a megoldása, hogy kerülni kell a szépfiúkat. Sok átlagos kinézetû pasi van, akik azért jól néznek ki. Válassz közülük, én is így tettem. A szerelem, szeretet amúgyis egy jókorát szépít a szemedben a másikon. Szerintem a legtöbb nõ a te helyzetedben van, tehát átlagos kinézetû párjuk van, míg a helyesek a legtöbbnek nem is elérhetõk, veled ellentétben. Jól teszed, ha te meg nem dõlsz be nekik.
És még annyit, hogy presztízs lehet mással is lenni, ha büszke vagy a párodra, mint ember (a személyiségére, a munkára, amit végez, arra, ahogy bánik veled stb).
Milyen középút? Jó pasi, akinek nem nagy az egója? A kettõ együtt jár ált. De ahogy már írtam, miért kell neked annyira a jó pasi, ha úgysem érzed vele jól magad annyira?
A kérdező hozzászólása: Nekem nem presztizs.. õk gondolják, hogy annak kellene lenni. Inkább amiatt vagyok kiborulva, hogy nincs középút...
Igen, itt elsõsorban az lehet a kérdés, hogy ki számít jó pasinak és mi az, hogy átlagos kinézetû??? Aki nekem jó pasinak számít, az lehet másnak nem és ugyanez fordítva. Innentõl kezdve értelmetlen a kérdés! Kérdezhetted volna azt, hogy mért nem bírod az önbizalommal rendelkezõ férfiakat!
Az igazán helyes pasik tényleg bunkók és egoisták. Nem is kéne egyik sem!
Egyszerû: mert nem eseteid az adoniszok. nekem sem amúgy, de ez szerintem így van jól. képzeld mi lenne, ha mindenki az alfahím macsókhoz vonzódna... úgyhogy ezen kár pörgetned magad.

Miért van, hogy nem tudok programokba (nem torrent) képet, dokumentumokat csatolni (még egy 60Kb-es képet sem)? Kijött a szolgáltatóm és mutatta, hogy az Õ laptopján minden megy! 150M-s Wlan routerem van,

ma javasolták, hogy vegyek TP LINK WN 721N eszközt és ez megoldja, de nem, de továbbra sem enged semmilyen programba, aukciós oldalra képet tölteni.2/2 M-s szimmetrikus netem van, Egyébként érdekes dolog volt, hogy első bekapcs után az első képet simán feltolta, de utána semmi, valamint a mobil nettel régen ha nem is nagy méretű file-okat, de azért elboldogultam! Már 4 hónapja próbálkozok mindennel. Ja egyébként a csatolásnál nagyon hosszú ideig csak homokórázik, majd kidob az adott progiból vagy oldalról.

Miért van, hogy nem tudok anyósnak hinni, akármennyire próbálkozik?

Kezdetektől fogva megmondtam neki, ha valami nem tetszik, sógornőm nem. Náluk annyira beleásott a kapcsolatba, hogy a válás küszöbén állnak. Mi nagyon jól vagyunk a férjemmel, anyós pedig, főleg amióta jön a baba, nagyon "kapar", hogy befogadjam, de nem vagyok rá képes azok után, ahogy az elején magasról tett rám is, és sógornőm esetét nem tudom kiverni a fejemből...

Legjobb válasz: Mert kutyából nem lesz szalonna. Avagy: egy ötvenes-hatvanas ember már nem fog megváltozni. Marad a semleges kapcsolat, udvariassági látogatások, beszélgetések és sütike ünnepeken, ennyi. Nálunk ez van, én ezt már nem akarom beljebb vinni, mert már nem vagyok képes rá. Nálunk is régebben (esküvõ, terhesség környékén, és a baba elsõ egy éve alatt) is voltak gázos dolgok, most meg már hiába mosolyognak és kedveskednek és cukiskodnak, már valami eltört, ami megragaszthatatlan. Megyünk kéthetente, pár órára, és ünnepekkor. Nem kell belõlük nekem ennél több. Bármilyen rondán hangzik is. Talán nálad is ez a megoldás, mert ami egyszer elszakad, azt hiába csomózgatod, a csomó ottmarad. Az erõltetett bájvigyor meg nem megoldás. Senki nem erõszakolhatja meg magát, hogy "márpedig akkor is megkedvelem", ha nem megy, nem megy.

Mert kutyából nem lesz szalonna. Avagy: egy ötvenes-hatvanas ember már nem fog megváltozni. Marad a semleges kapcsolat, udvariassági látogatások, beszélgetések és sütike ünnepeken, ennyi. Nálunk ez van, én ezt már nem akarom beljebb vinni, mert már nem vagyok képes rá. Nálunk is régebben (esküvõ, terhesség környékén, és a baba elsõ egy éve alatt) is voltak gázos dolgok, most meg már hiába mosolyognak és kedveskednek és cukiskodnak, már valami eltört, ami megragaszthatatlan. Megyünk kéthetente, pár órára, és ünnepekkor. Nem kell belõlük nekem ennél több. Bármilyen rondán hangzik is. Talán nálad is ez a megoldás, mert ami egyszer elszakad, azt hiába csomózgatod, a csomó ottmarad. Az erõltetett bájvigyor meg nem megoldás. Senki nem erõszakolhatja meg magát, hogy "márpedig akkor is megkedvelem", ha nem megy, nem megy.
Ha nem vagy rá képes, akkor ne erõltesd. Neki akarsz megfelelni, a férjednek, vagy önmagadnak ? Ezt kellene eldöntened.
Én is anyós vagyok, de azt mondom ha ugy állt hozzád és a sogornödhöz, akkor ne higgy neki, ill.légy ovatos.Tapasztaltam én is a családban és rokonságban az ilyen kaparos fajtákat, nem változnak meg-senki sem tud ki bujni a böréböl.
Mert nem tudod visszanyerni a bizalmát. Ebben az esetben nem is biztos, hogy baj. Ha nem piszkáljátok egymás, nem tiltod el a gyerektõl akkor tartsd meg a tisztes távolságot továbbra is.
Nem feltétlen kellene erõltetni hogy szeresd, hisz neked hiába mutatja a jót látod a tényeket. Szerintem csak próbál lyukat találni nálad hogy beülhessen aztán belülrõl bomlasszon titeket is. A gyerekhez engedd, ha hoz neki valamit engedd de tartsd a távolságot, ne uraljon titeket.
A kérdező hozzászólása: Ez a semleges kapcsolat nekem jó, õ meg nagyon nem érdekel. Tudjátok, nálam az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor sógorom megütötte a sógornõmet, és anyósom a fia mellett állt ki, hogy a sógornõm ezt biztosan megérdemelte... ezek után nem tudok úgy ránézni, hogy bizalmam lenne felé. :(
A kérdező hozzászólása: Nem akarom erõltetni, csak néha bûntudatom van párommal szemben hogy az anyját nem tudom elfogadni (bár ezt sosem mondja, megért, látja az anyja hibáit õ is, és a sógornõm pártján áll). Csillagfürt, anyósként Neked külön köszönöm :)
Szia, anyós és én közöttem is volt egy-két konfliktus, mely után úgy döntöttem, hogy én bizony nem teperek tovább, minek?Minél jobban tepertem, annál lenézõbben viselkedett velem.Arra jó volt, hogy már nem fáj semlegesnek lenni.Minden héten egyszer jön, a gyerekeket, ha akarja elviheti (három és kilenc évesek már), ezt az egy délutánt elviselem, udvarias és tisztelettudó vagyok vele, ezen kívül ünnepekkor találkozunk.Be kellett látnom, hogy máshogy nem mûködik.

Nagyon szeretem a barátomat és kivánom is de miért van hogy nem tudok soha elélvezni? Bennem van a hiba?

Legjobb válasz: nagyon sok nõ nem tu elélvezni szex közben, csak a csiklóját is izgatják vagy saját magának izgatja. ne aggódj nem benned van a hiba. természetes, h nem tudsz elélvezni, de majd idõvel rájössz/rájöttök a dolog nyitjára és hamarosan élvezni fogod :) tessék új pózokat próbálni és majd meglátod melyikenél érzed azt, h "nah.. itt tuti lesz orgazmus" sok sikert :)) és ne aggódj =)

nagyon sok nõ nem tu elélvezni szex közben, csak a csiklóját is izgatják vagy saját magának izgatja. ne aggódj nem benned van a hiba. természetes, h nem tudsz elélvezni, de majd idõvel rájössz/rájöttök a dolog nyitjára és hamarosan élvezni fogod :) tessék új pózokat próbálni és majd meglátod melyikenél érzed azt, h "nah.. itt tuti lesz orgazmus" sok sikert :) ) és ne aggódj =)
Nem, benned van a "hiba". Osztom az elöttem írót, egy kicsit hagyd, hogy a párod kényesztessen és több pozt probáljatok ki. :)
A kutyapózról olvastam, hogy tuti orgazmus. Végülis mit veszítetek?... Nah meg kérd meg hogy izgassa közben a csiklódat... esetleg némi kínzás a szex elõtt..
Szep dolog a szerelem de meg kell tanulnod a sajat testedet is nem csak az ovet. Volt mar orgazmusod? Tudod hogy erted el? Ha nem volt meg megis miert gondolod, hogy kotelezoen minden szeretkezsnel neked is ott kell lenni a csucson? Meg kell ismerned magad. Az orgazmus sokszor v. elofordul, hogy sokaig csak maszturbalassal erkezik meg. Szoval ismerd meg magad es ne kinozd magad! Meg fog tortenni.
A dolog pikantériája, hogy ez a probléma nem csak nõknél fordul elõ, hanem férfiaknál is.
a kutyapóz tlg jó:) próbáljátok ki
Ne foglalkozz holmi hibákkal. Jól esik neked is a szeretkezés? Ha igen, akkor gyakorold szorgalmasan :-) Próbáld ki, hogyan tudod magad a csúcsra juttatni (ha még idáig nem próbáltad) - és szeretkezés közben kicsit vezesd a barátodat. Elõtte is elmondhatod neki, hogy neked hogyan sikerült. Lássa is rajtad, mikor jó és mikor kevésbé: mozogj, adjál ki hangot (sóhajtozz pl.) Engedd el magad közben, és ne foglalkozz semmi mással - fõleg azzal ne, hogy sikerülni fog-e? Ha nem hajtod túl erõsen, akkor elõbb-utóbb meglesz :-) Ajánlott esetleg egy új pozíció, amit idáig még nem próbáltál... nem kell, hogy behatolás is legyen. Lehet, hogy az is elég, ha ott simogat (csak mondjuk hátulról, ha még idáig nem próbáltátok).
Nyugi én se megyek el "magamtól". Vettünk a párommal egy csiklóvibrit, azt használom miközben bennem van és így el is megyek. Nem kell parázni miatta. Az esetek 70%-ában a nõ 40-en felül megy el elõször szex közben mert addigra érik meg kivül belül.

Miért van, hogy nem tudok nyelveken szólni mások pedig igen?

Anyukám szerint azért mert nem voltam bűnmegvalláson és azért nem tudok.

Legjobb válasz: Sehol nem kéri Jézus a Bibliában,hogy neked kötelességed nyelveken beszélni. Sõt! Pál apostól figyelmeztet is rá,hogy inkább ne.

Sehol nem kéri Jézus a Bibliában, hogy neked kötelességed nyelveken beszélni. Sõt! Pál apostól figyelmeztet is rá, hogy inkább ne.
Mások valószínûleg bejártak a nyelvórákra.
Sötét erõk munkálkodnak benned és a lelked megkötözték, mert a bûn által kapcsolatba léptél Sátán birdolalmával, mely egy új dimenziót tárt eléd, s az alagút végén ott a halál, mely felemészti lelked és az örök kárhozatba taszít, ahol éjjel nappal gyötörnek majd, s lészen sírás és fogcsikorgstás míg világ a világ. Bánni fogod ama napon, hogy megszülettél. Ellenben a komentemmel, neked semmi bajod!
mit nem csináltál? Esetleg nyelvet TANULNI próbáltál már?
Kedves kérdezõ! Csak össze kell hasonlítani a mai nyelveken szólásnak nevezett valamit, a Krisztus idejében történt nyelveken szólásokkal. Amikor az elsõ században a keresztények nyelveken szóltak’, az adott nyelvet ismerõ emberek megértették a mondottakat (Csel 2:4, 8 ). A mai nyelveken szólásokon ezzel szemben értelmetlen kijelentések törnek ki önkívületi állapotban lévõ személyekbõl A Biblia rámutat, hogy az elsõ századi gyülekezetekben a 'nyelveken szólás’ csak két vagy három személyre korlátozódott, akik bárrmelyik összejövetelen tehették ezt, de csakis „egymás után” szólhattak, és ha nem volt magyarázó, akkor hallgatniuk kellett (1Kor 14:27, 28 , ÚRB). Ez érvényesül ma is?
elõzõ vagyok Ezt nézd meg ha tudod, végig, nagyon hasznos: http://baptista.hu/penc/Eloadasok/Szent%20Szellem.pdf
Bocsánat, eltévesztettem a linket. Amit akartam küldeni: http://baptista.hu/penc/Eloadasok/Betoltekezes%20Sz.Sz..pdf
A kérdező hozzászólása: Köszö utólsó:) igen egyszer a hit gyúlibe is megkérdezték tõlem és mérges lettem és pont azt feleltem , amit pál is mondott :) . Amugy a lékek ajándékai megvannak :) Szeretett, , jóság , szivésség , természet feleti béke :) csak a nyelveken szolásban nem vagyok jeles :)
Mások sem tudnak úgy nyelveken szólni, ahogy azt te elképzeled, kérdezõ. Az, hogy te nem csinálod, annyit jelent, hogy vagy annyira önálló, hogy ne kerítsen hatalmába a tömegpszichózis, de annyira nem, hogy rájöjj, ez az egész hülyeség.
Meg kéne kérni a moderátorokat, hogy töröljék majdnem az összes választ innen, mert nem a kérdésre válaszolnak, csak a saját szubjektív igazságaikkal menõznek. Elõször is az antikarizmatikusok nyelvekn szólás ellenes véleménynyilvánításában nincs semmi evangélium, semmi olyan, ami pozitív módon hatna arra, aki olvassa. A cél mindig az Ige szólása lenne, ami felszabadít, jobbá tesz, örömöt okoz, átformál, szembesít a gyarlóságainkkal, stb. Namármost, ha valaki csak azt írja, hogy nincs nyelveken szólás, azzal nem ér el semmit, és az antikarizmatikus képtelen a karizmatikusnak valami jobban nyújtani annál, nem képes a saját evangéliumával közelebb vinni Istenhez, Jézushoz a kérdezõt. Így az antikarizmatikus gondolkodás nem más, mint hiábavalóság. Valaki felszabadult attól, boldogabb lett attól, hogy azt hallotta, hogy nyelveken szólás csak Jézus idejében volt, és ma már nincs? Nem. Akkor mi értelme ezt hangoztatni? Csak erre válaszljatok, antikarizmatikusok! Mellesleg, a nyelveken szólás egy fegyver is, amit ha használ a hívõ, könnyebben meg tud állni a kísértésekkel, bûnökkel szemben, csak az antikarizmatikusoknak vagy nem érdekük megállni a bûnnel szemben, vagy direkt errõl akarják lebeszélni a karizmatikusokat, vagy egyéb, fondorlatos szándékuk van azzal, hogy lebeszéljék a karizmatikusokat errõl. Direkt nem feltételezem, hogy nincsenek tisztában a nyelveken szólás hitre, Jézussal a személyes kapcsolatra gyakorolt elõnyeivel, mert ilyet nem feltételezek. Õk vagy annyira profik, hogy már enélkül is simán betöltekeznek Szentléekkel és ellenállnak a bûnnek és csupa szeretettel képesek mindig, minden nehéz helyzetben is reagálni mindenre. Kérdezõ: vágyni kell erre, kérni kell imában, és nem szabad erõltetni. Kérd, hogy töltsön be a Szentlélek, és ha ezt kéred, annak sok más pozitív hatása is lesz, mert Szentlélekkel telve jobban ellene tudsz állni a bûnnek, békességgel és szeretettel tudsz embertársaidhoz viszonyulni, segíteni nekik, mint ha nem töltekezel be. Élet többé nem én, hanem él bennem a Krisztus - hogyan másképp tudna ez megvalósulni az életünkben, ha nem töltekezünk be? Valamennyire enélkül is sikerülhet, de miért csak valamennyire valósuljon meg, ha annál jobban is megvalósulhat?
22. voltam, pár betût félregépeltem, bocsánat. Látszik, szólok ugyan nyelveken, de még így se vagyok tökéletes.
22-es! Lehet, hogy nincs haszna, hogy szólunk, nincs hablaty nyelveken szólás, viszont ez az igazság. És lehet, hogy valakit az érdekek vezetnek, engem inkább az igazság. Pálnak pontos instrukciói vannak az érthetetlen nyelveken szólókhoz, errõl beszéltünk egy páran. Lehet, hogy te ki akarnád törölni, mert nem egyezik a tévelygéseiddel, de azért próbáld emészteni, hogy a legtöbbünknek ez a véleménye, és ami nem utolsó, a Biblia ez irányú szövege is párhuzamos ezzel. Igen, utolsó, és vannak tökéletesebbek is, és lám, õk nem szólnak nyelveken, mert a mérce nagyon nem ez.
na-puta-puta-lu-ba-suba-vuna-pu-pu-pu-ku-te! Ku-kúúú-ku, eeerrrrrííííme si le for gonte same an te losz vi in pe inperno simlo antonisamorisze. grrrrrr..... ehhhhhh!!!!brrrrr! Erõ be, erõ kiiiii, híííí! http://www.youtube.com/watch?v=devkQQrEMkw
Nem szeretek kérdésre kérdéssel válaszolni, de most élek ezzel. Szerinted Jézus tanítása értelem teremtõ tevékenység vagy sem? Ha részedrõl a válasz igen, akkor az értelmetlen halandzsa humbug, ugyanis nem tartalmaz semmiféle tényleges tartalmat. Ha a válasz nem, akkor annak a halandzsázásnak amit a társaid mûvelnek van létjogosultsága. És még egy kérdés. Jézus mikor beszélt úgy, tehát mikor használt magánhagzókat és mássalhangzókat olyan módon, hogy abból érthetetlen "szavak" álltak össze?
A kérdező hozzászólása: Jézus ki jelente nekem , meg Isten is , hogy szeret.De nem értem mert a keresztények tesók megkérdezik tudsz nyelveken beszélni és a válaszom nem így hátrányban érzem magam nem is vagyok igazi keresztény.Pedig nagyon szeretem Jézust õ az életem értelme.
Fejletlen a jobb agy félteked...
Kérdd meg Ferikét hogy tanitson. "Egzöszájjzbúúk"
A kérdező hozzászólása: Csak nem kihaltak errõl az oldalról a keresztények?
Még egy apróság, a kommentedhez, kérdezõ! Inkább úgy mondjad, hogy miért szólnak bele hitetlenek, hívõk vagy keresztények kérdéseihez. Ugyanis te magad is pogány vagy. A Biblia szerint a pogányok a népek. Izrael közössége, a tizenkét nemzettség tagjai az izraeliták, azon belül Júda nemzettsége a zsidók, és akik nem izraeliták, azok a pogányok. Bár lehet, hogy te magad valamelyik nemzettség leszármazottja vagy, így jogosnak vélheted, hogy nem vagy pogány. A pogány kifejezést megtalálod az új Jeruzsálemnél is, amikor lezajlott már az ítélet. Jel 22, 2 Az õ utczájának közepén. És a folyóvízen innen és túl életnek fája vala, mely tizenkét gyümölcsöt terem vala, minden hónapban meghozván gyümölcsét; és levelei a pogányok gyógyítására valók. Pogány jelentése görögül, az újszövetségben: (ethnosz) 1) nép, törzs, nemzet 2) idegen (nem-zsidó) nemzet Pogány jelentése héberül az ószövetségben: (gój gôj) 1) nemzet, nép (általában a nem-zsidó népekre, de Ábrahám leszármazottjaira; Izraelre is) 2) csapat, raj (állatoké) 3) talán népnévként is (Gójim / Góim, 1Móz 14:1)
A nyelveken szólás ajándéka eltûnt a világból. Olvasd el az új szövetség könyveit és megérted.
Szia! Azért mert nem játszod el azt, amit mások hajlandóak eljátszani.
A kérdező hozzászólása: Kedves Pietrosol! Honnan tudod, hogy mások megjátszák a nyelveken szólást?
"De nem értem mert a keresztények tesók megkérdezik tudsz nyelveken beszélni és a válaszom nem így hátrányban érzem magam nem is vagyok igazi keresztény.Pedig nagyon szeretem Jézust õ az életem értelme." A "nyelveken szólásnak" semmi köze ahhoz, hogy Jézust követed-e vagy sem.Az állítólagos "nyelveken beszélõ" keresztény tesóknak meg el kellene dönteniük, hogy az X-faktorban érzik-e magukat mint elõadómûvész, esetleg a "Ki mit tud"-ban, vagy tényleg a Jézusi életvitelt tartják-e fontosnak...De ennek átlátása csak akkor fog menni, ha képesek felismerni a tudatalattin keresztül mûködõ pszichológiai manipulációt, amit a vallási (meg)vezetõik alkalmaznak velük szemben.

Az miért van hogy nem tudok egy bizonyos személyt hívni, de mindenki mást igen?

Õ tud engem hívni de én őt nem. Amikor én hívom azt mondja, hogy egy # vagy egy "A" jel jelenik meg hívás közben.

Legjobb válasz: Lehet, hogy blokkolja a hívásaid, vannak erre programok.

Lehet, hogy blokkolja a hívásaid, vannak erre programok.

Az miért van, hogy nem tudom emelni a fekvőtámaszaim ismétlésszámát?

Tehát például, csinálok 1x10 sorozatot egyik napon, várok 1 nap szünetet míg az izmok regenerálódnak, és ha a következ? edzés napon meg akarom emelni pl:11 ismétlésre, akkor az ár nem sikerül, mert ugyanúgy csak 1x10 megy. Ez most azt jelenti, hogy gyengébb leszek?

Legjobb válasz: úgy,hogy ne 1x10et csinálj,hanem legalább 6x10et-vagy 10x10et. erõ edzésnél meg nem feltétlen szükséges regenerálódási idõt hagyni,az a testépítés. ha nincs izomlázad,akkor mehet minden nap. nõ az ismétlésszám,javul az agy-izom kapcsolat,jobb lesz a kivitelezés.

úgy, hogy ne 1x10et csinálj, hanem legalább 6x10et-vagy 10x10et. erõ edzésnél meg nem feltétlen szükséges regenerálódási idõt hagyni, az a testépítés. ha nincs izomlázad, akkor mehet minden nap. nõ az ismétlésszám, javul az agy-izom kapcsolat, jobb lesz a kivitelezés.
A kérdező hozzászólása: értem..köszönöm a tippet!
nekem ez volt a probléma a Nokia 3110c-vel meg egy Lenovo laptoppal
A kérdező hozzászólása: És ho9gy sikerült megcsinálnod?
bocsi, de nem egészen értem a kérdést...a gépre bluetooth-val nem lehet átküldeni képeket. vagy egy másik telefonra gondoltál?

Miért van, hogy nem tudok senkit követni Instagramon?

Sok embert követtem be, majd ki, mert hallottam, hogy így szerezhetek követőket. Mikor rögtön újra be akartam őket követni nem engedte. Hallottam hogy várni kell, de ez már lassan egy órája történt és még mindig semmi. Mit tehetnék?

Az miért van hogy nem tudok összejönni 1 csajjal sem?

Átlagos kinézet? 14 majdnem 15 éves srác vagyok, de valahogy nincs sikerem a lányokkal. Volt már 1 barátn?m de annak nagyon hamar vége lett.

Legjobb válasz: Nemár, 14 évesen csak egy barátnõd volt és máris sikertelennek érzed magad? Te szegény.

Nemár, 14 évesen csak egy barátnõd volt és máris sikertelennek érzed magad? Te szegény.
10 év múlva kérdezd meg ugyanezt.:)
18 évesen volt az elsõ barátom. Szóval mi bajod van? Tessék sok lánnyal ismerkedni (hátsó szándék nélkül, vagy legalábbis azt jól elrejtve), barátkozni. Így tuti hogy megtalálod az igazit és jól fogsz dönteni, mert nem egy ismeretlennel kezdesz kapcsolatba.
Igazából ennek két oka van az én tapasztalataim szerint: 1. a lányok ebben a korban érettebbek a fiúknál 2. a lányok ebben a korban k*rvára éretlenek Nekem 16 körül kezdtek szállingózni olyan jelzések, hogy talán lehetne valami, talán rájöttek a lányok, hogy JéEzEgyPasi, 17 évesen megcsókoltam egy 22évest, 18 évesen egy másik (akkor már) 23évest, azóta is vele :-D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!