Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nem tudok elélvezni, (21 db)

Nagyon szeretem a barátomat és kivánom is de miért van hogy nem tudok soha elélvezni? Bennem van a hiba?

Legjobb válasz: nagyon sok nõ nem tu elélvezni szex közben, csak a csiklóját is izgatják vagy saját magának izgatja. ne aggódj nem benned van a hiba. természetes, h nem tudsz elélvezni, de majd idõvel rájössz/rájöttök a dolog nyitjára és hamarosan élvezni fogod :) tessék új pózokat próbálni és majd meglátod melyikenél érzed azt, h "nah.. itt tuti lesz orgazmus" sok sikert :)) és ne aggódj =)

nagyon sok nõ nem tu elélvezni szex közben, csak a csiklóját is izgatják vagy saját magának izgatja. ne aggódj nem benned van a hiba. természetes, h nem tudsz elélvezni, de majd idõvel rájössz/rájöttök a dolog nyitjára és hamarosan élvezni fogod :) tessék új pózokat próbálni és majd meglátod melyikenél érzed azt, h "nah.. itt tuti lesz orgazmus" sok sikert :) ) és ne aggódj =)
Nem, benned van a "hiba". Osztom az elöttem írót, egy kicsit hagyd, hogy a párod kényesztessen és több pozt probáljatok ki. :)
A kutyapózról olvastam, hogy tuti orgazmus. Végülis mit veszítetek?... Nah meg kérd meg hogy izgassa közben a csiklódat... esetleg némi kínzás a szex elõtt..
Szep dolog a szerelem de meg kell tanulnod a sajat testedet is nem csak az ovet. Volt mar orgazmusod? Tudod hogy erted el? Ha nem volt meg megis miert gondolod, hogy kotelezoen minden szeretkezsnel neked is ott kell lenni a csucson? Meg kell ismerned magad. Az orgazmus sokszor v. elofordul, hogy sokaig csak maszturbalassal erkezik meg. Szoval ismerd meg magad es ne kinozd magad! Meg fog tortenni.
A dolog pikantériája, hogy ez a probléma nem csak nõknél fordul elõ, hanem férfiaknál is.
a kutyapóz tlg jó:) próbáljátok ki
Ne foglalkozz holmi hibákkal. Jól esik neked is a szeretkezés? Ha igen, akkor gyakorold szorgalmasan :-) Próbáld ki, hogyan tudod magad a csúcsra juttatni (ha még idáig nem próbáltad) - és szeretkezés közben kicsit vezesd a barátodat. Elõtte is elmondhatod neki, hogy neked hogyan sikerült. Lássa is rajtad, mikor jó és mikor kevésbé: mozogj, adjál ki hangot (sóhajtozz pl.) Engedd el magad közben, és ne foglalkozz semmi mással - fõleg azzal ne, hogy sikerülni fog-e? Ha nem hajtod túl erõsen, akkor elõbb-utóbb meglesz :-) Ajánlott esetleg egy új pozíció, amit idáig még nem próbáltál... nem kell, hogy behatolás is legyen. Lehet, hogy az is elég, ha ott simogat (csak mondjuk hátulról, ha még idáig nem próbáltátok).
Nyugi én se megyek el "magamtól". Vettünk a párommal egy csiklóvibrit, azt használom miközben bennem van és így el is megyek. Nem kell parázni miatta. Az esetek 70%-ában a nõ 40-en felül megy el elõször szex közben mert addigra érik meg kivül belül.

Miért van az hogy nem tudok elélvezni szinte soha? Azért szinte mert már volt rá példa. (lány) (részletesebben lent)

Az a problémám hogy nincs orgazmusom akkor sem ha partnerem van és akkor sem ha maszturbálok.Nemtudom miért pedig szeretkeztem szerelemb?l és vad szexben is volt részem.És maszturbálás közben sem tudok elélvezni vibrátorral sem.De régebben volt egy srác akivel eggyütt töltöttünk egy napot akkor volt életem els? és utolsó három orgazmusa.Kétszer nyalás közben és egyszer aktus közben.De azóta sem volt soha pedig már majdnem 2 év eltelt.Nemtudom mit gondoljak vagy tegyek.Azt a srácot pedig nemtudom rávenni hogy segítsen nekem. :( miért van ez így velem? (21 éves lány vagyok)

Legjobb válasz: Valahogy én is így vagyok vele,igaz ha masztizok el élvezek,viszont ha párommal szeretkezünk nem sikerül :( pedig annyira szeretném.És mással volt orgazmusom de vele nincs :( Tudom hogy ezzel nem tudtam segíteni,bocsi is érte ,de nem vagy egyedül ezzel.25/L

Valahogy én is így vagyok vele, igaz ha masztizok el élvezek, viszont ha párommal szeretkezünk nem sikerül :( pedig annyira szeretném.És mással volt orgazmusom de vele nincs :( Tudom hogy ezzel nem tudtam segíteni, bocsi is érte , de nem vagy egyedül ezzel.25/L
A kérdező hozzászólása: Az az igazság hogy nekem sehogy sem megy.Csak azzal az 1 sráccal sikerült.De már nagyon vágyok rá.De lehet hogy ez már így is marad. :(
ha legközelebb masztizol, gondolj rá :) ) esetleg pszihés gondok? akkor tudod kikhez kell fordulni. Lehet még érzel vmi iránta? Remélem nemsokára siekrül, ha igen írd meg! Puszi és sok sikert! :) )

Miért van az hogy nem tudok elélvezni?

Van barátom és nem tudok elélvezni szeretkezés közben. Most már ha magamnak akarom csinálni akkor sem élvezem :O De az előző barátomnál is ugyan igy voltam.. Miért van ez? Engem nagyon zavar:(

Legjobb válasz: fridzsideeeer

fridzsideeeer
Lelki okai is lehetnek. Nem bírsz ráhangolódni, feszült vagy. A barátod figyel rád? Vagy szex közben nem élvezel el, vagy máshogy sem?
A kérdező hozzászólása: lelki okok azok lehet.. mostanába sokat voltam padlón, és még nem vagyok rendben. figyel rám, azt akarja hogy jó legyen nekem:) szex közbe nem. max ha magamnak csinálom.. de akkor is csak hosszabb idõ után

Szerintetek miért van az, hogy nem tudok elélvezni?

Már 2 éve vagyok együtt a barátommal és még sosem sikerült hüvelyileg elélveznem. Nem tudom, hogy miért! Már mindent megpróbáltunk. Mikor már úgy érzem, hogy most már menni fog, mindig attól félek, hogy talán mégsem, és így sosem tudok elmenni, csak elsírom magam, hogy hogy lehetek ilyen genetikai selejt!:(

Legjobb válasz: ha sírsz azzal a barátodnak teszel rosszat!!!!!azt hiszi h bánt téged és így õ se ad bele mindent

ha sírsz azzal a barátodnak teszel rosszat!!!!!azt hiszi h bánt téged és így õ se ad bele mindent
Na Gratulálok!És megosztanád hogyan sikerült?Vagy csak egész véletlen?
A kérdező hozzászólása: :) Tegnap este hihetetlen módon az is megvolt:) Egy hirtelen jött ötlet(pia nélkül) és megtörtént:)
A kérdező hozzászólása: Csak hüvelyi nincs!
Nekem nem egyértelmû !!! Cak hüvelyi orgid nincs, vagy semmilyen?/csikló sem?/
A kérdező hozzászólása: Az együttlétünk mindig csodálatos és az érzés fenomenális, csak az orgazmusig nem jutok el soha! Remélem, hogy ez nem ront el mindent:(
nekem is nagyon nehezen jön össze a férjemmel. Van, hogy nem is élvezem a szexet emiatt. Ne higgy annak, aki azt mondja, hogy nem fontos. Lehet, h ogy nem illetek össze biológiailag(méretileg). (mint ahogy mi sem sajnos) Csak erre nem jöttem rá korábban. Azt hittem, majd javíthatunk a helyzeten, és gyakorlat teszi a mestert. Pedig mással összejött, csak vele nem. máskor szinte elég volt behelyezni, és máris élveztem a helyzetet. Szóval, lehet, hogy nem kéne erõltetni a kapcsolatot. Sajnos tapasztalat, egy idõ után hiányérzet lesz, és megrontja az együtléteket, majd lecsökkenti, és a végén ki nem mondott, vagy kimondott konfliktusokat szül :( Még nem vagytok házasok, lépjetek tovább. Neki sem biztos, hogy jó, hogy nem tud kielégíteni Téged, és neked sem jó, mint látjuk. 27/N
Nekem sincs!Énsem görcsöltem és elhagyott a pasim, avval az ürüggyel hogy nem tud nekem megadni amire szükségem van.És lelépett, bekattant!!Na most mit csináljak akkor én??
A kérdező hozzászólása: A barátnõm azt mondja, hogy neki akkor sikerül amikor a feneke alá kispárnát tesz és ez megemeli a csipõjét és ez így intenzívebb, de biztos, hogy úgy van ahogy mondod. Nem kéne annyit görcsölnöm, mert így nem tudok ellazulni.
Kit érdekel! Ha nem, hát nem! Ne foglalkozz vele! Mostmár ha "rágörcsölsz", pláne nem megy ! Egyáltalán miért ragaszkodsz hozzá? A nõk 3/4 részének sincs ! Egy(2, 3, ...)jó csiklóorgazmus szerintem többet ér !Jobban ellazít, könnyebb elérni, többet lehet "trükközni" vele, elnyújtani.stb ! Ha midenáron akarod--egy-két korty konyak, és egy "hirtelen jött ötlet" lehet a siker, nekem így jött.
A nõk nagy része nem képes hüvelyi orgazmusra.
A kérdező hozzászólása: Õ sem szereti, ha sírok, de egyszerûen már képtelen vagyok palástolni a kétségbeesésemet és a bánatomat.
A kérdező hozzászólása: Nem gondolkoztam most elõször semmin szeretkezés közben. Csak összpontosítottam magára az érzésre. Annyira jó volt, hogy még a könnyen is kicsordult. Olyan boldog vagyok:)

Miért van az, hogy nem tudok elélvezni, amikor a párom mindent megtesz, hogy nekem is jó legyen?

Több pózt is kipróbáltunk de nekem egyikben sem volt jó... nagyon szeretem és nem akarom emiatt elhagyni,biztos az én hibám de ? azt hiszi,hogy vele van gond...ilyenkor mit lehet csinálni?

Legjobb válasz: Elõször gyere rá te, hogy mi a jó neked és utána mondd el neki is.

Elõször gyere rá te, hogy mi a jó neked és utána mondd el neki is.
Mutasd meg neki azokat a pontokat, amik érzékenyek nállad, és vezesd oda õt. Mondd el neki, hogy te mit szeretnél, és valöszítsátok meg. a sex az, ahol csak a képzelet szab határokat. Legyen hosszabb az elõjáték, vagy ne legyet együtt 1-2hétig, és utánna ugy fogtok egymásnak esni, mint egy kismacsak a pom-pom golyónak!!:D Sok sikert, és ne akkard annyira, inkább élvezd a dolgot, és kapcsold ki az agyad. Sok sikert
Fontos az is, hogy jól ismerd magad ezen a téren. Pl ha maszturbáláskor csak a csiklód általi orgazmust szoktad meg, akkor elsõsorban úgy tudsz csak elmenni. Mindenképp gyakorold egyedül azt, hogyan tudsz eljutni a csúcsra csak hüvelyi izgatással. Mikor ráérzel csináld õ elõtte(tegye oda a kezét de te irányítsd) és figyeljen meg mindent amit csak tud sebességet, intenzitást, nyomáserõsséget. Ezt megcsináljátok párszor és meg is oldódik. Lehet az is, hogy kicsit gátlásos vagy elõtte akkor elég egy sima közös maszturbálás. De a csiklódnál is megmutathatod neki hol és hogyan izgasson. A lényeg viszont tényleg az, hogy engedd el magad és élvezd az aktus minden másodpercét, figyelj az érzéseidre, közöld vele mikor mi jó vagy nemjó és azt is hogy lenne jobb. Üdv Crea

Miért van az, hogy nem tudok mindenféle pózban elélvezni? Van, hogy nem is érzek semmit, van pedig, hogy nagyon gyorsan elélvezet! Miért van ez?

Legjobb válasz: Hát tényleg nem mind1 hogy milyen pózban van az ember.Póztól függ hogy mennyire ingerlõdik a csiklód vagy éppen milyen mélyen van benned.(gondolom lány vagy,ha nem akk sorry).szerintem nincs olyan ember,aki bármilyen pózban el tud élvezni.Nekem se megy mind1ikben.Mondd ez a barátodnak h neked melyik jó és melyik nem,aztán abban a pózban csináljátok,amiben el tudsz élvezni.Rem. segítettem.

Hát tényleg nem mind1 hogy milyen pózban van az ember.Póztól függ hogy mennyire ingerlõdik a csiklód vagy éppen milyen mélyen van benned.(gondolom lány vagy, ha nem akk sorry).szerintem nincs olyan ember, aki bármilyen pózban el tud élvezni.Nekem se megy mind1ikben.Mondd ez a barátodnak h neked melyik jó és melyik nem, aztán abban a pózban csináljátok, amiben el tudsz élvezni.Rem. segítettem.
A kérdező hozzászólása: Igen segítettél.Az hittem egyedül vagyok ezzel a problémával.Lehet, hogy ez a hangulattól is függ.Mert általában minden póz megy, kivéve a kutya pózt.Úgy még egyszer sm sikerül.
Nah, én is pont így vagyok ezzel!:) Kutyapózban nem megy, a többiben általában igen, de akkor a legegyszerûbb (nekem:D), ha én vagyok felül. Vagyis nálunk a lovaglópóz vált be. :)
A kérdező hozzászólása: Nálunk is a lovagló a legjobb.Nem jöttél még rá, hogy kutyában hogy menne.Érdekelne
Ez teljesen természetes, ezért érdemes maszturbálni, hogy megismerd a testedet, és tudd, hogy milyen pózok a legjobbak neked. Persze gyakorolhattok a barátoddal is :)
nekem se megy mindenhogy. kutyában még sose sikerült. egy póz van amiben mindig könnyen megy, hasonló a lovaglóhoz, csak a barátom is ül közben
Én kutyában érem el leggyorsabban, mert akkor mélyebben bennem van...ez érdekes...

Miért van az hogy barátnőmmel nem tudok elélvezni csak nagy nehezen van amikor másfél óra. Miért van?

Óvszert szoktunk használni attól lehet hogy nehézkes a dolog ? 17/F

Legjobb válasz: Annak örülj ha sokára mész el, legalább kikészíted a csajodat..;) am nem a gumitol van.

Annak örülj ha sokára mész el, legalább kikészíted a csajodat..;) am nem a gumitol van.
Te kis csõdör, te! :)
Jajj ne nyávogj már, addig örûlj még ennyire vagy képes, aztán majd ha 2perc alatt mennél el akkor meg ezért a helyzetért sírnál.
A kérdező hozzászólása: Nem sírok csak látom a barátnõm arcán hogy kész van teljesen (már mint el van fáradva)amikorra én elélvezek. Meg tényleg nehézkesen szokott menni lehet hogy nem kapcsolom ki az agyamat ?
Hát azért másfél óra elég sok. Tévhit, hogy a nõk azt élvezik ha órákon át reszelik õket. Fél óra szerintem az optimális. Próbálj lazítani, és ne azon görcsölni, hogy el akarsz menni.
Óvszer+fitymaszûkület valami ilyesmi lehet.
A kérdező hozzászólása: Fityma szûkület nem hiszem hogy van mivel a bõr rendesen hátra jön
Elõtte 1-2 napig ne verd ki!

Nem tudok elélvezni, miért van ez? Van olyan, hogy magamnak csinálom, és az se jó, néha már órákig csinálom, és semmi.

Viszont nagyon fel tudok izgulni,szinte már állandóan kívánom a szexet. Mostanába remeg a lábam,mikor a barátommal vagyok,ez jelent valamit? Akkor már közel vagyok?

Legjobb válasz: A nõ fizikai elélvezésének relytelmei c videót ajánlanám figyelmedve. Mindent megtalálsz benne, amire szükséged van. Barátodat kell majd tanítani picit, ill. együtt próbálgatni a dolgokat. Anatómiai alapoktól kezdve prímán elmagyarázza, hogyan hozható a nõi test olyan állapotba, ahonnan a lehetõ legnagyobb orgazmust elérheti. Ingyen is letöltheted: ***** :) Véletlen találtam rá, de meglepõdtem hogy voltak benne dolgok ami még nekem is új volt, csak ajánlani tudnám mindenkinek! :D Majd számolj be a helyzet alakulásáról! ;) * Automatikusan eltávolított tartalom.

A nõ fizikai elélvezésének relytelmei c videót ajánlanám figyelmedve. Mindent megtalálsz benne, amire szükséged van. Barátodat kell majd tanítani picit, ill. együtt próbálgatni a dolgokat. Anatómiai alapoktól kezdve prímán elmagyarázza, hogyan hozható a nõi test olyan állapotba, ahonnan a lehetõ legnagyobb orgazmust elérheti. Ingyen is letöltheted: ***** :) Véletlen találtam rá, de meglepõdtem hogy voltak benne dolgok ami még nekem is új volt, csak ajánlani tudnám mindenkinek! :D Majd számolj be a helyzet alakulásáról! ;)* Automatikusan eltávolított tartalom.
a nõk orgazmusért felelõs idegpályái 18 éves korig alakulnak ki teljesen, vagyis ha elmultál 18, akkor az azt jelenti, hogy vagy veled van a baj, vagy a barátodnak kicsi a dákoja, de ennek pszihológiai oka is lehetséges, ez pedig elfolytott emlék vagy elfeledett és a tudatalattiban létezõ, de elnyomott trauma következménye! válassz mejik szimpatikus !

Miért van az hogy ha maszturbálok mindig elélvezek, de ha szexelek soha nem tudok elélvezni? Pedig a párom mindent megtesz hogy élvezzem. (Hozzátenném nem olyan rég vesztettem el a szüzességem)

Legjobb válasz: Nem írtad a nemedet, de mindkét nemre igaz lehet, hogy a gyakori masztizástól hozzászoksz a kezedhez, ahogy a kezed ingerel és attól el is mész szépen. Viszont a párod nemi szerve egész másként ingerel és ebbõl adódhat a kudarc.

Nem írtad a nemedet, de mindkét nemre igaz lehet, hogy a gyakori masztizástól hozzászoksz a kezedhez, ahogy a kezed ingerel és attól el is mész szépen. Viszont a párod nemi szerve egész másként ingerel és ebbõl adódhat a kudarc.
igaza van az elõzõ hozzászólónak!

Miért van az, hogy a szex közben nem tudok elélvezni, más tárgyak segítségével azonnal. Ez normális?

Szeretném a szexet is élvezni..Hogy csináljam?

Legjobb válasz: Lehet hogy túl feszült vagy szex közben,próbálj meg jobban odafigyelni magadra,és a partnerednek is mondd meg hogy hogyan jó neked.

Lehet hogy túl feszült vagy szex közben, próbálj meg jobban odafigyelni magadra, és a partnerednek is mondd meg hogy hogyan jó neked.
Az elején én sem tudtam elélvezni, de aztán teljesen el tudtam engedi magam. Neked is ezt kellene tenned. Ne gondolj görcsösen arra, hogy már megint nem fog menni, de úgy sem lesz jó, ha mindenáron az élvezetre hajtasz. Mond meg a barátodnak, hogy hogy lenne jobb neked, és ne félj attól, hogy nem fog neki tetszeni a "parancsolgatás", õ is azt szeretné, hogy neked jó legyen.
Mi lenne ha szex közben a párod ingerelne azokkal a tárgyakkal amikkel olyan jó neked? Az talán mindkettõtöknek élvetetet jelentene.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!