Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nem tud megrepedni (2 db)

Mitől van az, hogy elmarad a tüszőrepedés? Peteérés van, de nem tud megrepedni és cisztává alakul! Miért?

Van valami gyógymód erre?

Legjobb válasz: Nekem pont ilyen bajom van. Amit nekem mondott az orvos: magas az inzulinszintem, nem megfelelõ a sejtanyagcsere, nem bontja le a szervezetem a cukrot és a szénhidrátot. Ennyi. Emiatt PCO-s lett a petefészkem, de márkaptam rá gyógyszert, ami csökkenti az inzulint, ezáltal helyre áll ami nem mûködött.

Nekem pont ilyen bajom van. Amit nekem mondott az orvos: magas az inzulinszintem, nem megfelelõ a sejtanyagcsere, nem bontja le a szervezetem a cukrot és a szénhidrátot. Ennyi. Emiatt PCO-s lett a petefészkem, de márkaptam rá gyógyszert, ami csökkenti az inzulint, ezáltal helyre áll ami nem mûködött.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint te metet szedsz???
Szia! Igen, igaza van az elõttem szólónak. Én is így jártam szinte mindig. Miután engem is PCOS-nak nyilvánítottak, el kellett mennem egy terheléses inzulinvizsgálatra, ahol kiderült, hogy baj van. Elkezdtem sportolni+igyekeztem szénhidrátmentesen enni és láss csodát, fogytam és lett tüszõrepedésem is.Terhes is maradtam abban a hónapban.
Az egyik barátnõmnek azért nem tudtak kilökõdni a peték, mert a petefészke körül egy zacskó szerû hártya volt. Egy kismûtéttel derült ez ki, akkor a doki lézerrel kilyukgatta ezt a hártyát, és a következõ hónapban megfogant a baba.

Miért van az, hogy nem tud megrepedni a tüsző?

Múlt hónapban és az azt megel?z? hónapban is volt peteérésem,de nem tudott megrepedni a tüsz?,ezért ciszta lett bel?le.A mensi alkalmával ez felszívódott, azonban félek,hogy most is ez lesz és nem tud megrepedni a tüsz?,pedig van domináns tüsz?m is.A doki Uh-on nézte meg.Légyszi válaszoljatok!

Legjobb válasz: Szerintem valami hormon lehet ezert a felelos, de jobb, ha megkerdezed az orvosodat! (Nekem fogamzasgatlo szedese mellett volt tuszoeresem, de nem repedt meg, cisztava alakult es igy kimaradt a tavaly juliusi mensi, aztan dupla adag fog.gatlo szedese miatt megjott es eltunt a ciszta. Azota nem tudom volt-e.)

Szerintem valami hormon lehet ezert a felelos, de jobb, ha megkerdezed az orvosodat! (Nekem fogamzasgatlo szedese mellett volt tuszoeresem, de nem repedt meg, cisztava alakult es igy kimaradt a tavaly juliusi mensi, aztan dupla adag fog.gatlo szedese miatt megjott es eltunt a ciszta. Azota nem tudom volt-e.)
A magas prolaktin szint lehet oka a dolognak. Persze millió más dolog is, de ez az egyik legjellemzõbb. Próbáld ki a barátcserje kapszulát, amellett, hogy rendezi az adott esetben rendszertelen ciklust, a prolaktin szintet is segít levinni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!