Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nem futnak (19 db)

Miért van az, hogy nem futnak az online játékok a fujitsu simenes laptopomon?

single playerben minden oké de amint multiplayerben próbálkozok lefagy vagy hibát ír... Nem oprendzser hiba már vagy 100-at kipróbáltam

Legjobb válasz: Hálózatra rá van kötve? És ha igen akkor a játék felismeri? ezt a "Nem oprendzser hiba már vagy 100-at kipróbáltam" nem értem. Mit próbáltál 1 csomószor? Játékot ki? Mert ha igen akkor épp az hiba, hogy nem tud kapcsolódni a hálózathoz amin a játékszerver van. Vagyis a gépeddel van gond-> géped beállításával: ami lehet hardwares vagy szoftwares(utóbbi már lehet nevezhetõ "oprendszeres" hibának)

Hálózatra rá van kötve? És ha igen akkor a játék felismeri? ezt a "Nem oprendzser hiba már vagy 100-at kipróbáltam" nem értem. Mit próbáltál 1 csomószor? Játékot ki? Mert ha igen akkor épp az hiba, hogy nem tud kapcsolódni a hálózathoz amin a játékszerver van. Vagyis a gépeddel van gond-> géped beállításával: ami lehet hardwares vagy szoftwares(utóbbi már lehet nevezhetõ "oprendszeres" hibának)

Miért van az, hogy annyira kipirosodom? Ha futok, vagy ha kicsit melegem van, már rögtön kipirosodom, és mást nem szoktam ilyennek látni. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Tudom, hogy ez nem válasz, de én dettó. Ha futok egy pár kört, vagy ha nyáron kimegyek a hûvös szobából a melegre olyan piros vagyok mint a rák, de akkor is ha huzamosabb ideig kinn vagyok a napon, és csak sokára múlik el. A vérnyomásom inkább alacsony mint magas, úgyhogy erre nem tudnám fogni, de én is szeretném tudni mitõl lehet, mert nem nagyon szeretem.

Tudom, hogy ez nem válasz, de én dettó. Ha futok egy pár kört, vagy ha nyáron kimegyek a hûvös szobából a melegre olyan piros vagyok mint a rák, de akkor is ha huzamosabb ideig kinn vagyok a napon, és csak sokára múlik el. A vérnyomásom inkább alacsony mint magas, úgyhogy erre nem tudnám fogni, de én is szeretném tudni mitõl lehet, mert nem nagyon szeretem.
Én is ilyen problémával küzdök. Valószínûleg nagyon fehér és vékony a bõröd, és átlátszanak alatta az erek is. Nekem is ilyen volt. Nemrégiben azonban apró hajszálerek is megjelentek az arcomon, olyan mint az alkoholistáknak. Mindenképpen érdemes olyan bõrgyógyászt, kozmetológus orvost keresni, aki speciálisan foglalkozik rozáceával. Addig is úgy érdemes napra menni, hogy a fejedet tartsd árnyékban, úgy öltözz, hogy ne legyen meleged, és sportolás után hideg vízzel többször is hûtsd le az arcodat és hagyd a bõrödet megpihenni, lehûlni. Nyáron, amikor nem is gondolnád, a legnagyobb melegben is hidratáló krémet kell használni. Létezik azt hiszem, a Vichynek ún. arcpermet terméke, ami magas víztartalmú hûsítõ folyékony krém, a felhevült arcbõrre kell egy kicsit permetezni és néhány perc múlva érezhetõ a javulás. A patikában többfélét is ajánlanak, ha megmondod, hogy a kipirosodásra kell. Van olyan bõrgyógyász, aki erre szteroidot ad, de ne fogadd el. Mindig kérdezz rá: ez ugye nem szteroid? Annak évek múlva csak és kizárólag hátránya lesz. Ezen kívül jó ha elkerülöd a nagyon forró, nagyon fûszeres, csípõs ételeket, italokat, a tejcsokit (helyette néha kevés étcsoki), a füstölt, pácolt húsokat.
A kérdező hozzászólása: De én nem a naptól pirulok ki, hanem mondjuk. Iskolakört futunk. És ha bejövök totál vörös a fejem, másnak is, de nekik nem annyira.

Miért van ez? Az a gondom, hogy az asztali DVD lejátszón, amikor filmet nézek csíkok mennek át a képernyőn, valami olyasmi lehet, hogy nem tudja elnyomni az éppen alatta futó csatornát a DVD és kissé látszik a film alatt.

Az a gondom, hogy az asztali DVD lejátszón, amikor filmet nézek csíkok mennek át a képerny?n, valami olyasmi lehet, hogy nem tudja elnyomni az éppen alatta futó csatornát a DVD és kissé látszik a film alatt.

Legjobb válasz: Valószínû, hogy scart csatlakozón van összekötve a DVD és a TV és a DVD nem tudja átkapcsolni tökéletesen a TV videó erõsítõjében a jelet, és látszik alatta a TV csatorna jele. Próbáld meg üres csatornára állítani a TV-t és úgy bekapcsolni a DVD-t. Elvileg akkor nem lesznek csíkok a képben. Ha ez bejön akkor a DVD-ben kell egy minimális átalakítást csinálni. Vidd el szerelõhöz a DVD-t. Vagy ha van SVIDEO csatlakozási lehetõség a Tv-n és a DVD-n akko rhasználd azt, és még a képminõség is jobb lesz. Ilyenkor a hangot külön kell bekötni mert az SVIDEO csak videójelt visz át hangot nem.

Valószínû, hogy scart csatlakozón van összekötve a DVD és a TV és a DVD nem tudja átkapcsolni tökéletesen a TV videó erõsítõjében a jelet, és látszik alatta a TV csatorna jele. Próbáld meg üres csatornára állítani a TV-t és úgy bekapcsolni a DVD-t. Elvileg akkor nem lesznek csíkok a képben. Ha ez bejön akkor a DVD-ben kell egy minimális átalakítást csinálni. Vidd el szerelõhöz a DVD-t. Vagy ha van SVIDEO csatlakozási lehetõség a Tv-n és a DVD-n akko rhasználd azt, és még a képminõség is jobb lesz. Ilyenkor a hangot külön kell bekötni mert az SVIDEO csak videójelt visz át hangot nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ha üres csatornára állítom, akkor meg kissé hangyás lesz a kép. :S
Milyen kábelt használsz s-video vagy scart? Nekem ugyan ez volt a gondom, de nálam pont az s-video okozta ezt a jelenséget. Kicseréltem scrat-ra és megoldódott a gond. Mielõtt elvinnéd a DVD-t szerelõhöz, mindenképp cserélj kábelt.
Nekem a szerelõ mondta, ugyanilyen problémval, hogy az a gond, hogy a kábeladásokat összevissza programozzák a szolgáltatók, és nagyon közel a dvd sáv frekvenciához. kihúzod a kábeltv kábeljét, és csak a dvd lejátszót kötöd össze a tv-vel, ha megszûnik a zavarás akkor ez a probléma.


Miért van az, hogy nem tudok lefogyni? Minden nap órákat focizok-futok, egyáltalán nem vacsorázom és mégis ugyan annyit mutat a mérleg.17F

Legjobb válasz: Bizonyára több kalóriát eszel mint amennyit felhasználsz. Egy tipp, írd össze egy papírra, h aznap mi mindent ettél és a nap végén nézd át ezek közül mi az ami sok zsiradékot, lisztet, cukrot tartalmaz. Esetleg ha a rajta van a csomagolásán, vagy neten utánanézel, írd azt is h mennyi kalória volt benne. Pl. ha megeszel 2 zacskó csipszet meg mellé egy adag földimogyorót vagy datolyát, az összesen vagy 2000 kalória, és ez csak egy "TV-nézõ mennyiség". :D És akkor még a reggeli, ebéd stb sincs benne. Jó ez csak példa volt, nem tudom miket szoktál kajolni. Minden kenyér, péksüti, sült dolog "ellenségnek" számít. :)

Bizonyára több kalóriát eszel mint amennyit felhasználsz. Egy tipp, írd össze egy papírra, h aznap mi mindent ettél és a nap végén nézd át ezek közül mi az ami sok zsiradékot, lisztet, cukrot tartalmaz. Esetleg ha a rajta van a csomagolásán, vagy neten utánanézel, írd azt is h mennyi kalória volt benne. Pl. ha megeszel 2 zacskó csipszet meg mellé egy adag földimogyorót vagy datolyát, az összesen vagy 2000 kalória, és ez csak egy "TV-nézõ mennyiség". :D És akkor még a reggeli, ebéd stb sincs benne. Jó ez csak példa volt, nem tudom miket szoktál kajolni. Minden kenyér, péksüti, sült dolog "ellenségnek" számít. :)
Egész nap annyi szénhidrátot viszel be, hogy a zsírraktáraidat nem tudod felhasználni, mindig képzed az újabbakat. Mit szoktál enni, így nagy vonalakban?
http://kaloriabazis.hu/fooldal próbáld ki !!!:)

Folyamatosan mozgok. Futok, ugrókötelezek stb. És egy kicsit diétázok is emiatt: Miután befejeztem a sportot, utána is van sörpocakom, sehol nem vagyok hájas, csak ez idegesít, semmi lógó háj. Miért van ez? és Hogy lehet eltüntetni?

Az emésztésem nem túl jó, több napig nem járok WC-re

Legjobb válasz: Igen,a haspuffadás valószinüleg a rossz emésztésed miatt van,ami pedig a helytelen táplálkozás miatt,ha egyébként minden rendben veled,nincsen gyomor ,bél stb problémád,betegséged

Igen, a haspuffadás valószinüleg a rossz emésztésed miatt van, ami pedig a helytelen táplálkozás miatt, ha egyébként minden rendben veled, nincsen gyomor , bél stb problémád, betegséged
A kérdező hozzászólása: Minden rendben van remélem, lehet azért van mert elég keveset iszok? Áhh valahogy megkéne oldani, mert emiatt nem érzem jól magam :S
Elsõ vagyok.Nem raksz fel egy képet a hasadról? Akkor talán meg tudnám mondani, hogy tényleg puffadás e, vagy háj. Napi 2 liter folyadékot elfogyasztod?Hányszor eszel egy nap, és mit?
A kérdező hozzászólása: reggeli: kakaó, kenyér. Tízórai: zsemle. Ebéd ami suliban van. És uzsonna kenyér. Már nem vacsorázok. és mozgok. kép: http://img228.imageshack.us/img228/7250/asdimd.jpg ( és már nem ettem 3 órája, és közben ugróköteleztem fél órát)
akkor itt a baj. gyakorlatilag csak szénhidrátot eszel, kenyeret kenyérrel. pedig pont azt kéne kizárni elsõ körben az ételek közül. gondolom fehérjét semmit se viszel be, így sokkal több izmot vesztesz, mint egyébként egy normális táplálkozással. keress rá testépítõ oldalon, vagy írj a sport rovatba, hogy adjanak tanácsot ezzel kapcsban, ott értenek hozzá. de le ne írd, hogy eddig mennyi kenyeret ettél! azért tuti kiszivatnának. csak kérdezz rá h milyen étrendet ajánlanának meg tedd fel a képet és tuti kapsz pár értelmes választ :)
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi. Mindennap eszek még vmien gyümölcsöt is. Nem tudom mit tudnék enni kenyér, zsömlén kívül.
Intel Hd-val fullon 2011-es jatekot? Szerintem valamit beneztel.
A kérdező hozzászólása: Nem néztem be tuti https://www.youtube.com/watch?v=AoRz9Qds1hM jó ezen nincs rajta konkrétan a gép .
A kérdező hozzászólása: Ja meg hallottam egy olyan megoldást , hogy több ramot adok a videókártyának és nõ a teljesítmény ez így van ?
Mi a napi étrended?
Mert a fogyáshoz nem a futás meg kínos figyelés kell. Majd ha szénhidrátszegényen, tej és gluténmentesen eszel, akkor minden bizonnyal fogyni fogsz (már ha van mibõl). Csak az embereknek valahogy ritkán jut eszükbe, hogy húst, zsírt, zöldséget egyenek DE tejtermékek, gabonák, krumpli nélkül! Sikeres agymosás történt kérem szépen. Ami optimális táplálék, az nehezen emészthetõnek, zsírosnak, károsnak van kikiáltva. Amivel CSAK betegség vár ránk, az ma már egészséges szénhidrát, rostos, délig tartó lendületet ad, már a rákot is gyógyítja a gyõri édes várom hogy benne legyen a tévében! Hát csak a valóság nem változik meg az emberek butításával, ugye?
Hány kiló vagy?
2 naponta 2 km az semmi. Inkább 2 naponta 10 km kéne, ekkor lenne hatásos.
hosszútávfutás és hatékonyság, ezeknek semmi közük egymáshoz. tudom hogy az edzéstudomány még az orvostudománynál, táplálkozástudománynál is is dogmatikusabb, de higgyünk a tapasztalatainknak: a futók nem fogynak le, csak a térdük fájdul meg. a rövidtávú intenzív edzésnek, ha futás úgy már van értelme (HIIT). Meg az egészségfejlesztõ edzéseknek (Jóga, Taichi..) Illetve futásnál milliószor értelmesebb sajátsúlyos erõsítést végezni..
Én nyáron mindennapi 10 km futás és csomó süti, csoki mellett lefogytam, szóval kuss:)
1 ember szubjektív és jelentéktelen tapasztalata.. nem vetíthetõ ki millió másik emberre és az emberi test általános mûködésére. Egyedi anyagcsere és emésztési jellemzõk miatt teljesen értéktelen 1-1 süti evõs fogyással pedálozni. Ahogy nem minden futó lesz sánta, a futás még ugyan úgy káros marad.

Miért van az hogy vettem egy új videókártyát amin most olyan játékok futnak amik az elõzõn nem, de egy játék sokkal rosszaban fut mint az elõzõn (League of legends)?

csak mert ez egy kicsit érdekes és szeretném tudni rá a választ hogy az elõzõn miért 30fps-el ezzel meg miért 15fps-el megy.

Legjobb válasz: Valószínûleg a játékot még régebben gyártották, és rosszabb paraméterekkel jobban kompatibilis.

Valószínûleg a játékot még régebben gyártották, és rosszabb paraméterekkel jobban kompatibilis.
Na ez tényleg az a kategória. Ami szálkásító diéta..
A kérdező hozzászólása: nagyon sajnálom, ha nem felel meg a kategoria. :)
Egyesek boldog boldogtalannak mindenre azt írják amire nem kéne arra is, hogy szálkásító diéta. Nekik szántam ezt az üzeneted. Neked az kell. Szálkásító diéta. Googlebe üsd be. AMúgy partvist rakd be a fejed mögé vagy amit találsz és végezz 180 fokos törzsforgatást minél gyorsabban. Ha találsz edzõtermet ahol van ilyen gép az még jobb. Ehez a gyakorlathoz ha nem edzõgéppel csinálod sok elszántság és türelem kell. Mert rohadt sok ismétlés és a fejed is elmozog azt próbáld egyenesen tartani. Kellemetlen na. Fõleg ugy 500 ismétlés után. De úszógumit az viszi le.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, most kezdtünk el járni. remélem sikerülni fog, akaraterõ az megvan :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!