Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nem bírok (104 db)

23. napnál tartok a 90 naposban. Az a problémám, hogy először tudtam tartani hogy az adott napon csak azt eszem amit lehet, de mostanában azt vettem észre hogy nem bírom megállni, és eszek belőle. Ha nem is olyan sokat de eszek. Miért van?

és gondolom ezzel felborul a diéta rendje.71kg-ról kezdtem, az is a problémám hogy reggel 66kg vagyok de kés?bb már 67 ez is idegesít. Tudom hogy nem kellene mindig a mérleget néznem, de érdekel hogy mennyit mutat. Van valami módszer arra hogy kibírjam hogy ne egyek abból amib?l nem szabad? Csak normális válaszokat várok. Köszi

Legjobb válasz: Ha van családod, nem tudod megállni. Én rendesen fõzök a férjemnek, de világéletemben megkóstoltam az ételt, mikor készítettem, most is megkóstolom. Ha bûnbe estél, elõfordul, nosza neki, két dolgot tehetsz: 1. Arra figyelj, hogy ha olyat szemezgetsz, ami nem arra a napra való, elõtte és utána 1 órát ne egyél mást, hogy le tudjon bomlani. 2. Ha ennyire nem bírod, valószínûleg kevesebbet eszel, mint a szervezeted kívánná. Iktasd ki a gyümölcsnapot. Lehet, hogy le fogtok pontozni, de én szépen fogyok, ahogy elterveztem, pedig nem tartok (nem birok, pusztulok el az éhségtõl) sem gyümölcsnapot, sem pedig víznapot

Ha van családod, nem tudod megállni. Én rendesen fõzök a férjemnek, de világéletemben megkóstoltam az ételt, mikor készítettem, most is megkóstolom. Ha bûnbe estél, elõfordul, nosza neki, két dolgot tehetsz: 1. Arra figyelj, hogy ha olyat szemezgetsz, ami nem arra a napra való, elõtte és utána 1 órát ne egyél mást, hogy le tudjon bomlani. 2. Ha ennyire nem bírod, valószínûleg kevesebbet eszel, mint a szervezeted kívánná. Iktasd ki a gyümölcsnapot. Lehet, hogy le fogtok pontozni, de én szépen fogyok, ahogy elterveztem, pedig nem tartok (nem birok, pusztulok el az éhségtõl) sem gyümölcsnapot, sem pedig víznapot
A kérdező hozzászólása: szerintem egész jó idáig az 4-5kg. De félek, hogy mert bûnöztem megáll a fogyásom.Ma van keményítõ napom...ettem 2-3 kanál nokedlit (nem bírtam ki, mert friss volt és úgy imádom a legjobban) lencse leves volt az ebédem, meg paprikás krumpli (csak krumpli) Ja, és valahol itt azt olvastam hogy napi 5-6szor kell enni.Ezt sem tudom mostanában tartani, mert ha nem vagyok éhes nem akarok csak azért enni, hogy meglegyen a napi 5-6szori kajálás.
elõször is! te is tudod, hogy nem lehet mindennap méregetni magad, mert begolyózol, hogy egyszer ennyi, egyszer annyi kilo vagy. minden héten egyszer állj mérlegre, reggel nagywc után. nyilván akkor vagy több, mikor eszel, reggel kevesebb, szóval ez ne aggasszon.én délbe még a 60at suroltam alulrol, most hogy vacsiztam 61 lettem. de tudom hogy holnap reggel már 59, 99999 leszek!:) egyébként én se birom megállni sokszor, hogy ne csipegessek ebbõl abbol. ha nem drasztikus mértékben akarsz fogyni, akkor nyilván nem gond, persze a fogyás se megy majd olyan gyorsan. gyüminapon én is mindig lopok egy harapás husit, és semmi bajom nem lesz tõle. egyébként meg 100%osan nem lehet szétválasztani a dolgokat, egy kicsi ugyis lesz benne vmibõl, amibõl nem kéne. a szervezetnek egyébként is szüksége van arra, hogy minden nap mindenbõl legyen, én ezzel nyugtatom magam! de azért ne ess tulzásokba, de tudd hogy nem csak te esel bûnbe! ha lelkiismeret-furdalásod van a dologtol, másnap mozogj többet! és sok mentes ásvviz!:) üdv!
A kérdező hozzászólása: így hogy nem tartassz gyümi napot meg víz napot, mennyit fogytál?és mennyi idõ alatt? köszi a válaszokat

Az a gondom, hogy nem tudom miért van az, hogy nem bírom a szexet annyi ideig mint korábban. Miért nem bírom mostanában?

Az els? alkalommal is tovább bírtam mint mostanában. Nem szoktam önkielégítést végezni, és nem vagyunk együtt ritkán a barátn?mmel.

Legjobb válasz: Lehet épp azért, mert sokszor csináljátok vagy túl intenzíven és elfárad a broki :) Még akkor is, ha te nem érzed :)

Lehet épp azért, mert sokszor csináljátok vagy túl intenzíven és elfárad a broki :) Még akkor is, ha te nem érzed :)
Sressz, rendszertelen etkezes is kihatassal van a sexulais eletedre...

Miért nem tudom eljuttatni a páromat a csúcsra? Ez miattam vagy miatta van? Elég gyakran előfordul az is hogy nem bírom a sokáig a szexet vagyis én hamar eljutok a csúcsra ez miért lehet?

Legjobb válasz: Vagy fiatal vagy scak tapasztalatlan. :) tudni kell,hogy egy nõnek hol jó,s hol nem.Úgymond edzened kell hozzá,hogy sokáig bírd,az én páromnak max 12 alkalom volt,amikor már 5 percnél tovább bírta.Sok szerencsét!!!

Vagy fiatal vagy scak tapasztalatlan. :) tudni kell, hogy egy nõnek hol jó, s hol nem.Úgymond edzened kell hozzá, hogy sokáig bírd, az én páromnak max 12 alkalom volt, amikor már 5 percnél tovább bírta.Sok szerencsét!!!
1. szerintem mindkettõtökön múlik, nem csak az egyiken = egyikõtök sem hibás, csak még nem tudjátok, hogy mi jó a másiknak igazán. Beszélgessetek róla! Nem kell szégyenlõsködni! 2. Használjatok olyan pózokat, ahol te nehezebben tudsz elmenni (neten utána lehet nézni), illetve gyakorolj sokat és meglátod, majd órákig is képes leszel szexelni! http://www.noi-praktikak.com/
Teljesen normális, ha egy férfinak 3 perc alatt orgazmusa van. A nõk 96%-a nem képes hüvelyi orgazmusra. Ne azon stresszelj, hogy az sikerüljön (hiszen mi garantálja, hogy õ abban a 4%-ban benne van), hanem csiklóizgatással juttasd a csúcsra. És ha rögtön utána hüvelyi szexel folytatjátok, hidd el: imádni fog téged......
Ja! És attól, hogy te elélveztél, nyugodtan lehet folytatni a szexet!
Pasik számára is van intim torna. Csodákat tesz a férfiak "állólépességével".
Ezen ne filózz, mert az csak rosszat tesz. Ezt is gyakorolni kell és két ember kell hozzá, tehát neked is és a párodnak is meg kell tapasztalni, hogy mi jó a párodnak. Nem kell görcsösen az orgazmusra hajtani mert az csak rosszat tesz, egyszerûen csak élvezzétek az együttlétet és ha hamar eljutsz még kézzel, szájjal kényeztetheted a párod tovább. Nyugodtan kérdezd meg, hogy jól csinálod-e, vagy szeretné-e máshogy. Ja és mégvalami, a durexnek van egy óvszere, amiben olyan anyag van, ami késlelteti az orgazmusod, valami olyasmi a neve hogy hosszú élvezet, vagy hasonló. Próbáld esetleg ki ezt is és önkielégítéssel javíthatsz a helyzeten.
Lehet, hogy a méreteiddel van a baj?
nem értem hogy nem birod végigcsinálni? fejtsd ki kicsit bõvebben
Nekem is sokáig volt ez a probléma, próbáld ne annyira direkt ingerelni, szal ne olyan legyen hogy már kiugranál tõle az ablakon.. Gyakorlás/próbálgatás kérdése a dolog..
Fiú vagy, vagy lány?
A kérdező hozzászólása: lány
Nem tudom, mit tehetsz ellene, én 25 vagyok, s önerõbõl sosem bírtam ki. Hiába akartam ellene tenni. Maximum, ha a barátommal voltam, s lefogott, s nem tudtam elugrani.
Szia! Nálam is ez a helyzet, amikor vibrátorral csinálom. Fogalmam sincs, hogy miért lehet, de annyira jó a végén, hogy már nem bírom.

Miért gondolják az emberek, hogy a menhelyeken borzalmak vannak és nem bírnák ki lelkileg? Miért nem nézik meg inkább?

Legjobb válasz: Ezt kifejted? Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy annyira a szívemre venném a sok szeretetre éhes, és családra érdemes kutyus sorsát, hogy rögtön haza akarnám vinni, és amint felfognám, hogy nem tudom megtenni, vagy legalábbis nem az összessel én tutira kiborulnék. Szóval én nem azt hiszem, hogy borzalmak vannak, hacsak az nem számít annak, hogy ezeknek a kutyusoknak nincs igazi otthonuk.

Ezt kifejted? Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy annyira a szívemre venném a sok szeretetre éhes, és családra érdemes kutyus sorsát, hogy rögtön haza akarnám vinni, és amint felfognám, hogy nem tudom megtenni, vagy legalábbis nem az összessel én tutira kiborulnék. Szóval én nem azt hiszem, hogy borzalmak vannak, hacsak az nem számít annak, hogy ezeknek a kutyusoknak nincs igazi otthonuk.
Én ha nagyobb leszek és el tudok majd tartani egy kutyát nekem tuti onnan lesz. Mindenki azt gondolja, hogy "selejtek" és nincs esélyük.
Az utolsó válaszoló tökéletesen leírta! Mihelyst vége a sulimnak, megyek nyáron segíteni önkéntesként.
A sajnálkozás, meg a sírás-rívás nem segít az állatokon. Nem kiborulni kell, meg megkönnyezni a rácsok mögül kinézõ tekinteteket, hanem TENNI ÉRTÜK! Kimenni, sétáltatni, szeretgetni, fésülni, adományt gyûjteni, és terjeszteni a felelõs állattartást (ivartalanítás, chip) az emberek körében! A menhelyi, sintértelepi borzalmakat az EMBER hívta létre a felelõtlenségével. Ha nem dobnák ki a kutyákat, ha nem szaporítanák õket ezer számra, akkor a menhelyek sem lennének dugig. A menhely a kis kenneljeivel, a bezártsággal, a gazdi nélküliséggel, a rossz kajával, a mindennel együtt a magyar ember hozzáállását és mentalitását mutatja... ugyanakkor egy utolsó mentsvár a kutyának az elgázolás, az éhezés, az agyonverés, az árokba dobás elõl.
Mert a média csak arról számol be. Ha valami jól mûködik az nem "érdekes".
A legtöbb menhely alig bírja fenntartani magát, ergo nem lehetnek valami tökéletes körülmények.Én voltam már állat menhelyen és rohadt kicsi a helyük. Nem is tûntek boldognak a kutyusok. Ha már állatot vállalok, felelõsséggel tartozom érte és nem dobom el magamtól.
Mindig azt szoktam mondani a nyavalygó, szenvelgõ széplelkeknek, hogy a kutya nincs kisegítve a sajnálatukkal, siránkozásukkal. Kisegítve azzal van, ha az illetõ eltotyog egy menhelyre, fog egy pórázt és kiviszi Bodrikát fél órára sétálni, Bodrikának ez a hét fénypontja a kis életében. És a kutyák pontosan értik, hogy itt sétáról és nem hazavitelrõl van szó, nem törnek össze lelkileg, mikor visszatesszük õket a kennelbe. Egyébként az állatmentõ szervezetek azért tudnak mûködni, mert önkéntesek vannak, akik sétáltatnak, kutyát gondoznak, orvoshoz visznek stb. Teszik mindezt saját pénzükbõl, szabadidejüket rááldozva azért az örömért, amit egy kutya testi-lelki felépülése és gazdához kerülése jelent.
Nem értem a kérdést. Szerinted a menhelyek nagyon örülnének, ha csõdülni oda mindenki nézelõdni? Nem bámulni kell, hanem segíteni.
Nekem önmagában az borzalom hogy a kutya kennelben van bezárva. Menhelyen, sintértelepen vagy háznál, mindegy.
én értem a kérdést és a barátom révén szembesültem vele. kb. fél éve kitaláltam, hogy elmegyek menhelyre önkénteskedni a barátom nagyon le akart beszélni róla, mert hogy majd nem fogom bírni lelkileg és ki fogok borulni...stb. Majdnem komolyan összevesztünk rajta. Aztán mégis úgy döntöttem hogy kipróbálom. Én nem hétvégi menhelyre mentem hanem budaörsre ott nagyon kell a segítség! Viszonylag kevesen mennek oda mert ha tömegközlekedéssel megy az embert elég sokat kell odáig gyalogolni. Nos nem mondom hogy nem nehéz. Van hogy az ember lát egy kutyát amibe beleszeret és szenved hogy nem tudja hazavinni, meg egész nap babusgatni. Egyébként nincsenek olyan nagy borzalmak a menhelyeken, borzalmakat a sintértelepeken lehet látni, ott rengeteg rossz állapotú kutya van és futószalagon altatják el õket, de oda önkénteseket nem engednem be önkénteseket egészségügyi szabályok miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Errõl van szó.
A kérdező hozzászólása: Azt tapasztaltam ezen az oldalon is, hogy tévhitek élnek az emberekben a menhelyekkel kapcsolatban, emiatt nem is mernek elmenni megnézni, segíteni. A budapesti menhelyek kulturáltak és a kutyák jól tartottak. Senkit nem láttam még ezeken a helyeken sírni a kutyák miatt. Ott a kutyák várják az embereket izgatottan és örömmel sétálnak mindenkivel. Szóval egy békés és jókedvû hétvégi program. Azt elismerem, hogy a vidéki menhelyek egy része nem ilyen vidám, de ott meg jobban örülnek a segítõ kéznek emberek és kutyák egyaránt. Szóval mi a távol tartó ereje ezeknek a helyeknek? A média torzítása?
És az nem borzalom, ha az utcán ütik el, háznál van bádoghordóhoz láncolva stb?

Az miért van, hogy ha egy bagós tilosban bagózik és rá merek szólni, akkor MINDIG neki áll feljebb, mintha neki lenne igaza? Miért nem bírnak a bagósok a tiltot hely ajtajátol 2-3 lépést arrébb állni?

Kicistmár idegesítő, hogy bárhol bagóznak a tiltást jelző tábla mellett, s ha rájuk szólok, akkor még ők ketdenek el bugriskodni. (Nem a kérdés provokatív, hanem a kiváltó ok!) Miért kell nekik ott az ajtóban pöfékelni? Nehéz az a plusz 2-3 méter?

Legjobb válasz: Minap utaztam vonaton, kabinba beült egy nagydarab férfiú és: "Zavar, ha rágyújtok? Na, mindegy nem érdekel" Ennyi. Aztán persze a kalauz megbüntette, hõbörgött össze-vissza és nekem panaszkodott, én meg mosolyogva felálltam és átültem egy másik kabinba. Mondjuk nekem a legtöbb dohányos ismerõsöm betartja a szabályokat.

Minap utaztam vonaton, kabinba beült egy nagydarab férfiú és: "Zavar, ha rágyújtok? Na, mindegy nem érdekel" Ennyi. Aztán persze a kalauz megbüntette, hõbörgött össze-vissza és nekem panaszkodott, én meg mosolyogva felálltam és átültem egy másik kabinba. Mondjuk nekem a legtöbb dohányos ismerõsöm betartja a szabályokat.
Van kivétel is, pl. én. Nem bagózok azoknak a helyeknek a közelébe, ahol tilos, de tényleg nagyon messze megyek. Amikor elmegyünk valami szórakozó hely féleségre, ott se gyújtok rá, inkább kimegyek fagyoskodni, mert nem akarok másokat mérgezni. Lehet ezt kulturáltan ember módjára is szívni, meg mocskos paraszt módjára is szívni. Ezek jellemzõen köcsög cigányok szoktak lenni.
Én is dohányzom de pl. a lakásba eszembe se jutna.Az erkély se jó mert a férjem szerint mikor be jövök akkor is érzõdik. Úgyhogy a lépcsõház elé megyek de nem a bejárathoz, ne jöjjön be a füst a lépcsõházba se. De utálom azokat akik már a liftbe vagy a lépcsõházba rá gyújt azt a fél percet már ki lehetne bírni. Zárt helyen nem is bírnák cigizni.
Persze, hogy nehéz, ha tahókkal áll szemben az ember. És hiába a szabályozás, ha nem áll mögötte végrehajtó szerv. Ha szólsz, akkor örülhetsz, ha meg nem vernek. Van rosszabb: pl a Vértes Volán 1-2 járatán meg a zárt buszban bagózik a sofõr, rá az utasokra. Na ilyen emberanyaggal nem is lehet csodálkozni.
de a kérdésnek sincs semmi értelme, mivel attól még hogy itt kiadod magadból a dühödet, nem fog változni semmi. Én amikor dohányoztam, odafigyeltem az ilyen jellegû problémákra, és legtöbb dohányos ismerõsöm is ilyen. Nem álltunk meg még utcán sem cigizni, mert a járókelõket zavarta volna, hanem valami nagyobb téren álltunk meg, ahol nem zavarunk senkit és semmit. Én már azóta nem dohányzotam, engem is zavar, amikor a buszmegállóban valaki pont úgy áll, hogy még a szél is felénk fújja a füstöt, és mióta leszoktam, engem is zavar, de hidd el, hogy nincs összefüggés a dohányzás és a bunkóság között, mert van sok értelmes, kulturált dohányos, és van sok bunkó paraszt ember cigi nélkül is.
Nem mindegyik dohányos ilyen, van akinek nem szükséges ahhoz tiltó szabály, hogy figyelembe vegye a nemdohányzókat. Ugyanakkor, a nemdohányzók közt ugyan annyi bunkó, neveletlen , korlátolt, embernek alig nevezhetõ lény van, csak náluk másban nyilvánul meg. Azokra is rá szoktál szólni? És hogyan reagálnak?
Ha a nemdohányzó korlátolt, bunkó, attól még nem mérgez másokat. Ha a dohányzó ugyanez, azzal másokat mérgez. Tehát ez a szabvány ellenreakció nem jött be. A dohányos ott dohányozzon, ahol nincs nemdohányzó ember. Ha ezt nem tartja be, akkor számoljon azzal, hogy kiverik a kezébõl a cigit a "bunkó" nemdohányosok.
23.29 vagyok 20L
A kérdező hozzászólása: Utolsónak. A suli wcben a nem cigizõ lányoknak is vannak dolgaik.
Vannak, de a legtöbb lány cigizik az iskolában és azért nálunk a vécé egyáltalán nem kicsi, szóval ha ketten-hárman füstölnek bent, még nem lesz tele az egész helyiség. (Amúgy régen volt kijelölt dohányzó az udvaron, amit ugye január elsejével meg kellett szüntetni...)
Dohányosként is kivagyok ezektõl az emberektõl, illetve pont azért. Az ilyenek miatt könyvelnek el mindenkit cigis parasztnak, és gondolják az emberek, hogy aki dohányzik, az már nem is lehet kulturált ember. Én bizony még égõ cigivel a kezember is odaszólok, hogy lécci ne a tiltótábla alatt, itt 2 méterrel arrébb már szabad...
Én vagyok a 15:02-es válaszoló: Egyébként se szerettem soha se zárt helyen cigizni, az meg, hogy most éppen ilyen hideg van, még csak jót is tesz, mert lusta vagyok kimászni. Ha haza esek délután négyre, akkor inkább megpróbálom elterelni a figyelmem, mert egyébként is egyre kevesebbet akarok cigizni, meg egyébéként se akarok összefagyni. MIndenesetre attól függetlenül, hogy dohányzok, teljesen megértelek, viszont csodára se számít. Multkor voltam kocsmába, ittam egy sört, meg egy teát, és a barátok, rokonok ugyanúgy rágyújtottak a kocsmába, pedig már javában türelmi idõ van.
Azért van, mert a nagy részünk bunkó és leszar mindent. Én se mennék arrébb. Pontozzatok le légyszíves.
A kérdező hozzászólása: 15:02-höz. Most már i is kell menend fagyoskodni a szórakozóhelyrõl, ha cigizni akarsz, már törvény írja elõ:)
"Ha a nemdohányzó korlátolt, bunkó, attól még nem mérgez másokat." Azért ez nem éppen helytálló kijelentés. Mi van azokkal, akik a bacijaikat szemrebbenés nélkül az arcodba köhögik, köpik akár zsúfolt jármûveken, vagy bárhol másutt? Tehát ez a szabvány ellenreakció nem jött be. Összességében irigyellek, hogy neked csak a primitív dohányosokkal van bajod, engem sokkal többféle dolog irritál, és most csak az emberi együttélés szabályait súlyosan megszegõkrõl beszélek, és természetesen ebbe beletartoznak a bunkó dohányosok is.
Nálunk az új törvény után volt hogy a tanár a wcben cigizett. Pedig én is sulis vagyok még, elég régóta dohányzok, de kibírom azt a 7 órát. Azért az élet ne álljon már meg...

Miért van az hogy nem birom felhuzni?

miért van az hogya amikor feláll a péniszem nem tom teljesen felhuzni? (mosom rendesen)

Legjobb válasz: Ha levállnak az jó,de akkor többször húzkod,fõleg fürédkor de kicsiket,lassan és óvatosan és javulnia kell,de idõvel. Be kellene írnod valahova hogy szegma és akkor találnál róla pontos infot.Meg ha a goggleba beírod orvostudakozó,akkor ott van olyan orvos válaszol és ott tudsz kérdezni,mert csomó orvos,urológusok is fennt vannak és kapsz választ is rá,és nem derül ki ki is írt,ott is próbálkozhatsz.

Ha levállnak az jó, de akkor többször húzkod, fõleg fürédkor de kicsiket, lassan és óvatosan és javulnia kell, de idõvel. Be kellene írnod valahova hogy szegma és akkor találnál róla pontos infot.Meg ha a goggleba beírod orvostudakozó, akkor ott van olyan orvos válaszol és ott tudsz kérdezni, mert csomó orvos, urológusok is fennt vannak és kapsz választ is rá, és nem derül ki ki is írt, ott is próbálkozhatsz.
Fitymaszûkület a becses neve... meg kéne nézetni orvossal. Am hány éves vagy?
Meleg vízben húzogasd lassan, óvatosan és lazzulnia kell a bõrnek.De vagy szûkület, vagy letapadás is lehet, de inkább szükület.Ha nem javul akkor irány doki, nem kell beutaló hozzá. Mennyire nem tudod felhúzni, hány cm kb?Ha lankadt akkor feltudod húzni rendesen, mármint hátra? Ha nyugalmi állapotban hátra tudod húzni, akkor még enyhe a szükületed és a kádban való húzogatás segíthet. Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok 12 éves vagyok köszönöm válaszotokat és ha lankad fel tudom huzni de amikor feláll nem tudom felhuzni max 1 ici picit és akkor nagyon fáj nem eröltetem lécci irjatok vissza! köszönöm
A kérdező hozzászólása: amugy ha áll hátra tudnám huzni csak oltárira fáj
Akkor mindenképp beszélj anyukáddal és menjetek egy urológushoz vele vagy nézesd meg a saját orvosoddal akár. Lankadtam amikor hátrahúzod akkor is fáj vagy sem?De próbáld ezt a vízben húzogatos modszert ki, kell pár hónap a teljes javuláshoz.Akkor csináld mindig azt hogy kicsit ha áll mindig egy kicsit hátrább húzod ezt fürdés közben csináld, de ne erõltesd, hanem szép fokozatosan csináld, lehet ilyen szegmák miatt nem tudod csak fájdalmas módon hátra húzni.Naponta többször kellene egyszer fürdéskor felállítani és óvatosan hátra próbálni húzni, de mindig csak picit húzd hátra és fokozatosan mindig hátrább, néha ilyen fehér színû valamik válhatnak le, na ez a szegma.De ehhez is idõ kell ám.
Meg többszöri húzogatásra gondoltam, de mindig csak picit húzd hátra.
A kérdező hozzászólása: amugy válnak le róla ilyen szarok és amikor hátra huzom lankadtan nem fáj csak akkor ha ááll akkor fáj naon.
Szia! Keresd fel a gyermekorvosodat és kérj tanácsot! Fitymaszûkûleted van, de mivel lankadtan fel tudod húzni, így lehet, hogy nem muszáj nagy mûtétet végezni rajtad. Lehet, hogy tudnak neked felírni lazító kenõcsõt! Ha az nem segít a mûtétet még mindig lehet tolni... és gyakorlatozhatsz a melegvízben fürdésnél. Ne félj! Nem fognak kinevetni.

Miért van az hogy nem bírom levenni szemem a göndör hajú lányokról?

Eddig nem igazán érdekelt a n?k haja inkább az arcukat néztem meg, Mostmár ha meglátok egy göndör hajú lányt alig bírom levenni a szemem róluk , És nem arra gondolok ilyenkor hogy húú de megb*nám hanem hogy szívesen vinnék nekik virágot meg ilyeneket,eddig ilyen nem volt mit?l történt ez a hirtelen változás?

Legjobb válasz: Ez de aranyos :) Megakadt a kérdéseden a szemem...gondolom mert göndör az én hajam is :D Mindig is filóztam azon, hogy tetszik-e a göndör haj a fiúknak :D Nem tudom mitõl lehet ez, szerintem nincs különösebb oka, max csak most vetted észre, hogy tetszenek neked.

Ez de aranyos :) Megakadt a kérdéseden a szemem...gondolom mert göndör az én hajam is :D Mindig is filóztam azon, hogy tetszik-e a göndör haj a fiúknak :D Nem tudom mitõl lehet ez, szerintem nincs különösebb oka, max csak most vetted észre, hogy tetszenek neked.
Neaggódj, nem csak te szenvedsz ebben a szindrómában... Anno nekem is istentelenül megtetszett egy göndör lány, azon nyomban léptem is, de nem voltam elég határozott, így semmi nem lett belõle. Most pedig a legjobb barátommal jár. Mit mondjak elég "jó" érzés... Amúgy sok göndör lányban van valami különleges ami miatt lehet rajtuk legeltetni a szemeinket :D

Miért van, hogy veszekszünk, utána nem bírjuk egymás nélkül?

Van egy barátom, de egy csomót veszekszünk, s ami a legrosszabb, hogy nagyon durva dolgokat is egymás fejéhez vágtunk már. Kvittek vagyunk, tehát mindkett?nk hibás ebben. Félek, hogy van pár dolog, amit nem bírunk már lenyelni. Viszon mikor el?jön, hogy szakítsunk, nem tudjuk végigcsinálni, keressük a másikat, aztán bevalljuk, hogy nagyon hiányozna a másik, majd kitaláljuk, hogy kezdjük újra...aztán megy az egész elör?l. Nem tudom...mit tegyek? Miéøt nem tudunk egymástól elszakadni? Azok után, hogy ennyi mindent a másikhoz vágtunk, tényleg szerethetjük még egymást ? Hogy lehetséges ez? Annyiszor megsértett már...igaz, én is ?t. De így hiába látom be, amikor veszekedésre kerül sor, nem bírom visszafogni, csillapítani magam, és egy id? után ? rákontrázik a dologra, aztán én még jobban, utána ?, és ez így megy egészen, míg szakítunk, aztán mégsem...

Legjobb válasz: Mintha a Lóriékat látnám..:D(egyik ismerõsöm) A pasi szerelmes a csajba nagyon, a csaj is szereti, csak mindegyik f.szán tud veszekedni, aztán egyszer együtt vannak, egyszer nem. Õk sem tudják néha mivan.:D

Mintha a Lóriékat látnám..:D(egyik ismerõsöm) A pasi szerelmes a csajba nagyon, a csaj is szereti, csak mindegyik f.szán tud veszekedni, aztán egyszer együtt vannak, egyszer nem. Õk sem tudják néha mivan.:D
elõzõ : nem Michelberger Dorináról meg a palijáról beszelsz?
Egyszerûen megvan a láng. Ennyi. :) Szeretitek egymást és a sok veszekedéssel csak még jobban feltüzelitek a másikat. Szerintem ezzel nincs semmi baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!