Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nem akarom, hogy (542 db)

Miért van hogy nem akar már szexelni?

mindketten 20 felett vagyunk ö még iskolába jár én viszont már 3.5 éve megfeszítetten dolgozom 2 munkahelyen és egy maszekon.Férfi vagyok tehát szeretek összefeküdni,szeretkezni a párommalRégebben még éjszakás elött 20perccel is ha ránkjött simán nyomtunk egy menetet.De ma már csak én akarom.másfél éve vagyunk együt de már nem kiván? vagy mi lehet az oka hogy este inkább alszik mint huncutkodik?

Legjobb válasz: Ha inkább alszik, akkor elég egyértelmû, hogy fáradt mostanában, nem? Akkor lenne baj, ha inkább pl. chatelne barátnõivel, vagy filmet nézne. El se tudod hinni, mennyire le tudja fárasztani az embert az iskola (fõleg, ha egyetemre jár), ha nem is testileg, de agyilag iszonyatosan. Utána pedig az mindegy, hogy testileg fitt, nem tud ráhangolódni a szexre, se semmi másra, csak a pihenésre. Tapasztalatból mondom, másodéves egyetemista lány vagyok :)

Ha inkább alszik, akkor elég egyértelmû, hogy fáradt mostanában, nem? Akkor lenne baj, ha inkább pl. chatelne barátnõivel, vagy filmet nézne. El se tudod hinni, mennyire le tudja fárasztani az embert az iskola (fõleg, ha egyetemre jár), ha nem is testileg, de agyilag iszonyatosan. Utána pedig az mindegy, hogy testileg fitt, nem tud ráhangolódni a szexre, se semmi másra, csak a pihenésre. Tapasztalatból mondom, másodéves egyetemista lány vagyok :)
figyelj, ez olyan dolog hogy nagyon sok mindentõl lehet, egyszerûbb ha beszélsz vele errõl, ha szeret téged akkor el fogja mondani neked..de érzed hogy szeret téged??
szia! én szeretem, imádom a párom de én is iszonyatosan fáradt vagyok estére, mikorra õ ér már rá... van amikor csak hétvégén tudunk együtt lenni , de van hogy akkor meg nekem nincs kedvem pedig régebben minden nap sõt volt , hogy naponta többször voltunk együtt... ez nem azt jelenti, hogy nem kívánom õt, csak épp akkor amikor kívánnám õ nem ér rá vagy fordítva... egy idõ után nem lehet nagyon egyszerûen összeszervezni a dolgokat és minnél komolyabbak lesztek annál jobban rájöttök, hogy nem a sex körül forognak a dolgok, de ugyanugy csináljátok, csak ritkábban viszont akkor sokkal jobb:D:P
Biztos van abban valami, hogy fáradt, de ezt igazából neked kell tudnod mennyit teszel meg azért, hogy felhivd a figyelmét magadra és egy kis gyengédségre! én csak magamból indulok ki, ha nagyon fáradt vagyok akkor tényleg nem megy a dolog és nincs is értelme mert csak össze maszatoljuk egymást! De viszont nem lehet az ember mindig fáradt, és kimerült! Valamivel dobd fel az estéteket, biztos tudod mire indul be vagy ujitsatok valamit!Hátha... Sok sikert! Remélem változik a dolog.. drukkolok!!
Ha nem az "éhenhalás" küszöbe miatt kell ennyit dolgozni, akkor érdemes elgondolkodni, hogy megéri-e... Ha teljesen kimerült vagyok is, ki nem bírnám a párom nélkül. Biztos megteremteném a helyzetet, hogy jusson rá idõ és ha õ is így gondolkodik, akkor tartós a dolog. Nincs annál szebb dolog, amikor két ember így összebújhat és érezheti a másikat. Akár túlzás, akár nem, ez a termékeny idõszakban levõ felnõtteknek (de sokszor még utána is) alapfeltétel a kiegyensúlyozott élethez és érzelmi kapcsolathoz, akárcsak egy simogatás. Nem szabad elmenni mellette, általában valami probléma lehet a háttérben (!!!), nem olyan mint fáradtság.

Miért van hogy nem érdekel a siker? Hogy nem akarok részt venni a versenyben?

..kinek nagyobb a háza kertje ,kinek szebb a pasija csaja ,kinek van 6 diplomája kinek egy se .engem ez nem érdekel. Csak valahol bűntudatom is van -mert lenne tehetségem dolgokhoz -de olyan érzés mintha nem járna siker .néha elérek valamit ,aztán nagyobb stessz az mintsem ha nem csinálnék semmit. Vagy lehet már annyira megszoktam ezt az állapotot hogy természetessé vált a kudarc? sose voltam jó tanuló sok trauma is ért.. Ha bántanak és azt mondják te egy senki vagy mert nem értél el semmit -akkor alul érzem magam egy olyannal szemben ,akinek működő vállalkozása ,háza ,akármije van -de ez akkor is csak önvédelem lenne ha visszavágnék h áh dehogy nem is van ez meg ez ..-ez meg olyan játszma szint.. szóval nem érzem magam jól ebben a társadalomban, meg úgy az egészben..

Legjobb válasz: Utolsó, a Forma1 vagy az NBA nem olyan téma, amit nap mint nap nyomatnak neked, hogy nézned kell, olvasnod kell a híreit, stb. Vagyis, hogy elvileg vágynod kéne rá, akarnod kéne. A siker viszont az a témakör, amit a szüleid is, a barátaid is, a szûk és tágabb ismeretségi köröd is nyomat nap mint nap... sõt az egész társadalmunkat áthatja. Minden valamire való ember vágyik a sikerre. Ez szinte beléd ivódik. A hirdetésekben is nap mint nap összefutsz vele, a tévé különbözõ mûsoraiban, a filmekben, a sorozatokban, az újságokban, az interneten, vagy a könyvekben. Akár akarod, akár nem. Akár odafigyelsz rá, akár nem. Még jó, hogy minden gondolkodó ember fejében megfordulnak ezzel kapcsolatos kérdések. Viszont nem mindenki vágyik sikerre. Arra a sikerre, amit ilyen intezíven nyomatnak nekünk. És még jó, hogy az is megfordul valakinek a fejében, hogy ha ez elvileg ilyen alapvetõ dolog, akkor vajon mi a gond vele, hogy õ mégsem vágyik rá, vagy miért nem tud örülni neki, ha elérte. De az átverés ott van, hogy az ilyen típusú siker (amirõl a kérdés szólt) utáni vágy nem ilyen alapvetõ dolog. De ha ebben nõttél fel, ezt láttad, utána nehéz kitakarítani a fejedbõl a sok "hazugságot". És így megszületnek ezek a kérdések. Amik hülyeségnek tûnnek azok számára, akiknek fekszik az a kultúra, amiben élünk... akiknek meg annyira nem, azok agyalnak azon, hogy vajon hol a gond. Amúgy én voltam a második válaszoló. És kedves kérdezõ, ne juss Jeffrey sorsára... Inkább legyél találékony és ügyes és próbáld meg megoldani az életed valahogy. :) Nekem sem egyszerû, mert engem szabályszerûen üldöznek azzal, hogy ennyi ésszel és ügyességgel, miért nem jutok semmire. Folyton ott lebeg az elvárás fölöttem, hogy legyek sikeres. Kellemes így az élet... :/ de valahogy mindig megoldom, hogy meglegyen a békességem és ne kelljen olyan sikerért dolgoznom, amire nem én vágyom.

Utolsó, a Forma1 vagy az NBA nem olyan téma, amit nap mint nap nyomatnak neked, hogy nézned kell, olvasnod kell a híreit, stb. Vagyis, hogy elvileg vágynod kéne rá, akarnod kéne. A siker viszont az a témakör, amit a szüleid is, a barátaid is, a szûk és tágabb ismeretségi köröd is nyomat nap mint nap... sõt az egész társadalmunkat áthatja. Minden valamire való ember vágyik a sikerre. Ez szinte beléd ivódik. A hirdetésekben is nap mint nap összefutsz vele, a tévé különbözõ mûsoraiban, a filmekben, a sorozatokban, az újságokban, az interneten, vagy a könyvekben. Akár akarod, akár nem. Akár odafigyelsz rá, akár nem. Még jó, hogy minden gondolkodó ember fejében megfordulnak ezzel kapcsolatos kérdések. Viszont nem mindenki vágyik sikerre. Arra a sikerre, amit ilyen intezíven nyomatnak nekünk. És még jó, hogy az is megfordul valakinek a fejében, hogy ha ez elvileg ilyen alapvetõ dolog, akkor vajon mi a gond vele, hogy õ mégsem vágyik rá, vagy miért nem tud örülni neki, ha elérte. De az átverés ott van, hogy az ilyen típusú siker (amirõl a kérdés szólt) utáni vágy nem ilyen alapvetõ dolog. De ha ebben nõttél fel, ezt láttad, utána nehéz kitakarítani a fejedbõl a sok "hazugságot". És így megszületnek ezek a kérdések. Amik hülyeségnek tûnnek azok számára, akiknek fekszik az a kultúra, amiben élünk... akiknek meg annyira nem, azok agyalnak azon, hogy vajon hol a gond. Amúgy én voltam a második válaszoló. És kedves kérdezõ, ne juss Jeffrey sorsára... Inkább legyél találékony és ügyes és próbáld meg megoldani az életed valahogy. :) Nekem sem egyszerû, mert engem szabályszerûen üldöznek azzal, hogy ennyi ésszel és ügyességgel, miért nem jutok semmire. Folyton ott lebeg az elvárás fölöttem, hogy legyek sikeres. Kellemes így az élet... :/ de valahogy mindig megoldom, hogy meglegyen a békességem és ne kelljen olyan sikerért dolgoznom, amire nem én vágyom.
utolsó, szerintem az eleje nem igaz annak amit írtál... ha érdekelné a siker, nem írna ki ilyen kérdést...pont az a baja, hogy azt szeretné, ha érdekelné, de egyszerûen nem érdekli. Én is így vagyok vele, és nem értem, hogy miért. Lehet, hogy valami másban akkora hiányt szenved, hogy nem tudja igazán érdekelni...persze én magamból indulok ki:)
A bajod az, hogy nagyon is azonosulsz azzal a szemlélettel, amirõl az elsõ 3 mondatodban azt állítod, hogy elutasítod. Ha valóban nem érdekelne "a verseny", akkor nem írnál ki errõl a témáról GYK-kérdést, hanem jól éreznéd magad ház, nõ és vállalkozás nélkül is. De mivel számodra nagyon fontos a házban, nõben és diplomában mért siker, ezért nyomaszt, hogy ezeket nem érted el. A megoldás alapvetõen kétféle lehet. Vagy mégis megpróbálsz "sikert" elérni, vagy megváltoztatod az életszemléletedet olyanra, hogy tudd élvezni az életet. A "sikerorientáltság" erre kevésbé alkalmas, még a sikeres emberek számára is.
Én se érzem/éreztem jól magam ebben a shit-ben. Valaminek állj neki de keményen, amitõl kapsz egy kis hírnevet is. És nem kellenek a kifogások, csináld és kész, nem mindig élvezzük az ilyet de akkor is menni kell elõre!
Kedves 54%-os. Rövidre zárom a dolgot: az én tapasztalataim nem támasztják alá a te állításaid zömét. De köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy ennyi energiát fektettél a játszmádba. Kedves kérdezõ, neked meg kívánom a legjobbakat ahhoz, hogy megtaláld az élet valamely azon módját, ami kellemes és mûködõképes számodra. Én drukkolok neked! :)
16:29 "akik akkor emberszáma se vettek ma csak azért megteszik mert van szép ruhám" De mi ezzel a baj? Rájöttél, hogy mûködnek az emberek, és ezt a tudást fel is tudod használni. Ennek meg kellene nyugtatnia, ahelyett, hogy felháborítana. "mondjuk h letettem azóta 2 diplomát ?! EZ EZ vagyok én ?!" Terméketlen arra rákérdezni, hogy mi vagy "te". Termékenyebb rákérdezni arra, hogy MI MÛKÖDIK. Mûködik az, ha van diplomád vagy pénzed. Mûködik az is, ha jó a megjelenésed. De nem kötelezõ kivívni az emberek tisztelentét, mivel az úgysem jelent sokat. Tehát nyugodtan le is mondhatsz arról, hogy mások tiszteljenek. Ami fölösleges: felháborodni ezen az egészen. Úgysem tudod változtatni az embereket. "ebben a társadalomban" Melyikben nem?
A kérdező hozzászólása: "Vagy majd viszontszeret ha (látszat)sikeres leszek ?! volt benne részem - hát kösz nem" Miben volt részed? siker az eddigi értelmezésben= társadalmilag elfoglalt betöltött hely. személyes példa: szegény gyerekkor , elhagyatott magányos érzelmi környezettel , a jelentéktelenség megtapasztalása mert nem volt jogász és mérnök szülõi háttér, nem jártam szép ruhába . x évvel késõbb akik akkor emberszáma se vettek ma csak azért megteszik mert van szép ruhám látszat/ nem látszat életem és jól mûvelem a kirakatot ?! de legyen ..mondjuk h letettem azóta 2 diplomát ?! EZ EZ vagyok én ?! könyörgöm korábban is ember voltam , miért kell FOLYTON igen -ebben a társadalomban - a létjogosultságot az érzés szintjén is biztosítani vagy is inkább bizonygatni ?4 miért? -csak azért mert amilyen vagyok minden hibámmal nem szerethetõ , ezért majd bemagyarázom magamnak h a fogyi klubb meg a plasztika segít ?! esetleg még eggyel több diploma ?! áhhh ...
Kedves kérdezõ, az elismerés és a figyelem olyan dolgok, amiket nem nehéz megkapni. De az nem mindegy, hogy kitõl várod õket! És ezek nem a sikerességtõl függnek, sem semmilyen színjátéktól.
"úgy érzem LEMARADOK valamirõl." Ez egy érzés. Szerencsére homo sapiensként gondolkodni is tudunk, nem vagyunk az érzéseinkre utalva. Tehát ha van egy érzésed, akkor kérdések: (1) a gondolkodás és a tapasztalat alátámasztja az érzést, vagy az érzés csalóka? (2) Ha az érzésnek nincs valós alapja, honnan jön? "Az akit szeretnék sosem szeret viszont mert jön egy szebb jobb okosabb." Nem létezik ilyen szabály. "Vagy majd viszontszeret ha (látszat)sikeres leszek ?! volt benne részem - hát kösz nem" Miben volt részed? "és tudom milyen az amikor felveszem a jelmezt és belibegek a bálterembe... Nekem ettõl lett hányingerem h én nem akarok így tovább élni" Tehát felismerted, hogy 2x2=4 (az emberek álarcokat hordanak, szerepeket játszanak, méricskélik magukat egymáshoz, hiúk, önzõk, stbstbstb), és ettõl hányingered van és szívesebben élnél Tündérországban, ahol nem így van. A probléma ezzel az, hogy a tények felismerése nem vezet logikusan a hányingerhez. Pl. hányinger helyett nevethetnél is, az jóval egészségesebb. Sõt, közömbösen is tudomásulveheted a tényeket, vagy lelkesen belevethetnéd magad a játékba. Nem kötelezõ a hányinger csak azért, mert rájöttél, hogyan mûködik a társadalom. Mások is rájönnek, de nincs hányingerük. Önmagában a hányingered nem emel a többiek fölé, semmivel sem "igazabb" álláspont a másokénál. Egyedül annyit számít, hogy neked rossz lesz, ha a világot "élhetetlennek" érzed. Az a javaslatom, hogy gondold újra a viszonyodat ehhez a kérdéshez. Nem kötelezõ felháborodni vagy undort érezni. Ha csak ezeket tudod érezni, akkor arra kellene rájönnöd, hogy miért, mi ennek az eredete. "csak még a hogyan másképpent sem tudom .Mert beismerem iszonyatosan vágynék az elismerésre és a figyelemre(nem a rosszul értelmezett manírra és pózra) -de úgy mint amilyen színjátékokkal lehet ezt elérni attól menekülök" Vagy kell a hírnév és elismerés, és akkor alkalmaznod kell a módszereket, amelyekkel ez elérhetõ, vagy ha nem tetszenek a módszerek, akkor errõl lemondasz, ahogy egy csomóan lemondanak róla. Ami tévút, az a felháborodás ezzel kapcsolatban, meg az az elgondolás, hogy itt valami gonosz dolog van leleplezve. " -mint Jeff" Jeff egyszerûen belehalt abba, hogy nem vette tudomásul azt az alapelvet, hogy az ember kénytelen korlátozni magát, hogy "valakivé" váljon, mert ha minden akar lenni, akkor senki marad. Ezzel mindenki szembekerül a 10-es évei végén, 20-as évei elején és a legtöbben megoldják, Jeffnek nem sikerült. "Tudom h ezek csak példák és a dolog nem általános érvényû" Pont hogy általános érvényû, és ezért nincs értelme tiltakozni ellene.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. érdekes és elgondolkodtató mind1ik. Valaki azt mondta nekem az a legsikeresebb ebben a "mi társadalmunkban" aki remekül tud hazudni. ÉS valami kutatás eredménye h ezt ösztönösen is megtesszük naponta 200 x legalább beleértve a kegyes és önhazugságokat is. Én azt hiszem meghasonlottam kicsit-(nagyon) mert már akárhol vagyok akármit csinálok úgy érzem LEMARADOK valamirõl. Az akit szeretnék sosem szeret viszont mert jön egy szebb jobb okosabb.Vagy majd viszontszeret ha (látszat)sikeres leszek ?! volt benne részem - hát kösz nem . A mellõzöttségben sok tapasztalatom van -és tudom milyen az amikor felveszem a jelmezt és belibegek a bálterembe(mint az életünk szintre). Tudom mire mérnek társadalmilag ha elsõre meglátnak- és mutatok -vagy mint sokan mások mutatnak valamit. Nekem ettõl lett hányingerem h én nem akarok így tovább élni .csak még a hogyan másképpent sem tudom .Mert beismerem iszonyatosan vágynék az elismerésre és a figyelemre(nem a rosszul értelmezett manírra és pózra) -de úgy mint amilyen színjátékokkal lehet ezt elérni attól menekülök -mint Jeff.. Ez valami olyan játék h mit rakunk a kiraktba , minél érekesebbnek tûnni szüntelen -és mik vagyunk -kik vagyunk valójában .és õszintén ..ha bármelyikünk is tudná h körítés nélkül egy unalmas rakás szarkupac -azt kitenné?!-ugyan ugyan dehogy .a kövér lefogy felveszi a szép ruhát, mert azt hisz megtartja adoniszt , pedig nem max megszerzi de mikor ismét már vékonyan is cserbenhagyják 100xra szembesül önön jelentéktelen szürke tükrével . A vállalkozó h kihúzzák alóla a peremizst , pszichiátrián köt ki mert nem tudja elviselni a bukás gondolatát stb stb. Tudom h ezek csak példák és a dolog nem általános érvényû ..-de ha tényleg megnézzük mit nyomat ránk a környezet , legyen akár rokonság v bármi más közeg ..egyszerûen a fentiek fényében élhetetlen ..
22:12 "Minden valamire való ember vágyik a sikerre." "Viszont nem mindenki vágyik sikerre." Most akkor vágynak vagy nem vágynak? "Nekem sem egyszerû, mert engem szabályszerûen üldöznek azzal, hogy ennyi ésszel és ügyességgel, miért nem jutok semmire." És miért nem jutsz semmire ennyi ésszel és ügyességgel? :) ))) Természetesen elfogadható válasz az, hogy semmi kedved "versenyezni", mert jobban is el tudod foglalni magad. De ez NEM jelenti azt, hogy nem érdekel a siker. Csak annyit jelent, hogy nem vagy hajlandó akármit megadni érte. De ezzel mindenki így van, csak fokozati különbségek vannak.
A kérdező hozzászólása: vagyis õ az apjának..
A kérdező hozzászólása: 2. nagyon köszönöm , énis bõgtem rajta ..- hogy Jeffrey sorsára jutok e idõvel nem tudom. Ez a társadalom élhetetlen úgy h idõvel nem tudsz valamit felmutatni. De. engem sokkal jobban foglalkoztat a belsõ elhivatottság kérdése, ami minden féle megfeleléstõl mentes. Talán az a szegény fiú is meg akart felelni az Anyjának aki ha érzelmi értelemben nem is de társadalmilag vitte valamire..
16:44 Szerintem nem érted a játszma fogalmát. Csak szólok, hogy nézz alaposabban utána.

Az miért van, hogy látom rajta, hogy álmos de nem akar elaludni?

4 hónaposak vagyunk,ha fáradt,a kezembe veszem úgy próbálom elaltatni,már csukódna le a szeme,de akkor észbe kap és elkezd iszonyatosan sírni.1 hónapja elaludt magától a kiságyba is,nem tudom mit rontottam el?

Legjobb válasz: ez nálun is így van,én sem nagyon értem,kíváncsi leszek a válaszokra

ez nálun is így van, én sem nagyon értem, kíváncsi leszek a válaszokra
nem rontottál el semmit! a mi fiunk is nagyon nehezen alszik el. lehet hogy nem tetszik neki ahogy ringatod vagy ilyesmi :S ezek a babák mindig változnak... olyanok mint a tavaszi idöjárás :D próbálkozz valami újjal. én az csináltam hogy szépen betettem az ágyikójába, sírt egy-pár percet, és elaludt :) sok sikert :)
4-5 hónaposan nálunk is ez volt a helyzet, most 8hós a kisfiam, és minden Ok, vagy kinotte, vagy jobban értek a nyelvén. Foleg a nappali alvásoknál volt gond, onnét fogva, hogy mindenki azt hitte, bealszik, még jó másfél orát fent volt. Sétáltunk sokat a lakásban, a nézelodésben elfáradt, majd a friss levegon 2-3x naponta (nem feltétlen a kocsi ringatta el, inkább a friss levego), teáztattam...Ha sírt a kiságyban, felvettem, megszeretgettem, majd vissza, ezt párszor elismételtuk egymás után. Most már csak akkor teszem a kiságyba, ha tényleg nagyon fáradt, jobban eltalálom a pillanatot. Ha még forog benne, kiveszem, és hagyom tovább játszani. Ezek váltak be nekunk. Most 1hónapja felfedezte a takaroját, és azzal elaltatja magát, hogy morzsolgatja a szélét. Pár otlet, ami nekunk segített, de szerintem idovel változni fog. Most 4honaposan már fedezi fel a világot, érdekeebb számára, mint az alvás.
utolso vagyok: es nyugi, nem rontottál el semmit, csak változnak a babák igényei, és ezzel lépést kell tartanunk:)

Miért van az, hogy végre van egy kép rólam, amin a csajok 99%-a helyesnek tart, míg a többi képemet látva futottak előlem a láynok és volt, aki le is tiltott mondván, ronda vagy én nem akarok ismerkedni veled?

De kajak durva már, hogy van ez a fasza kis kép rólam és a csajok egyből ömlengenek, hgoy jaj, de cuki vagy, jaj, de helyes vagyok, nagyon helyes vagy, aranyos vagy. stb. Kénytelen vagyok ezt az egy képemet bevetni online ismerkedésnél, ha szretném, hogy a lányok eljöjjenek a talira. :D Amúgy annak ellenére, hogy én is látom milyen ronda vagy meg defektes külsőre, volt már dolgom lányokkal, szűz sem vagyok, fura mód. XD

Legjobb válasz: Mutasd a jó és a sz ar képed is.

Mutasd a jó és a sz ar képed is.
Ez is ilyen egofényezõ kérdés? Komolyan megkérdezed, ez miért van? Mert azon a képen helyes vagy, a többin meg ronda. Gondoltál volna erre?
KÉPET !!!
a lányok nagyon kíváncsiak , harapnak az ilyen kérdésekre :D
Privibe küldj két képet és megmondom hogy tényleg helyes vagy e :D
Küldj egy képet privibe, kíváncsi vagyok :D
A kérdező hozzászólása: Dehogy mutatom, még lebuknék itt. XD
Muti mindkettõt! Egyébként nyilvánvaló, hogy mindenki egy jól sikerült képet rak fel ilyen helyekre.
Küdl el a jó képed meg küldj egy "átlagosat" és megmondom. :)
muti a régiekbõl és ebbõl is :) L
-<3, +?
Véletlen nem a Ferrarid mellett álsz a kèpen<3
jó neked, hogy legalább egy ilyen képed van :D
Küldj nekem is képet! :) )

Nyíltan megmondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot de csak szexre használni sem akar, mert tisztel. Egyébként pedig brutál szenvedély van közöttünk! Akkor mit akar, miért keres?

3 hónapja tart az ismerkedés, volt csók, érezzük mindketten, h m?ködik a kémia is. Én nem szoktam keresni, ? kb. 4 naponta igen és mindig találkozni akar. De akkor ez mire jó neki, gondolkodik rajtam?

Legjobb válasz: nagyon tetszel neki,össze is jönne veled ,de sajnos a körülmények nem engedik. fél attól ,hogy téged is elveszít,mint az elõzõ barátnõjét akivel szakítania kellett mert máshol kapott munkát mint õ.megvárja amíg minden rendezõdik és utána fog lépni.arany ember lehet ha ennyire tisztel,hogy nem akar csak a szexért tartani.várj rá

nagyon tetszel neki, össze is jönne veled , de sajnos a körülmények nem engedik. fél attól , hogy téged is elveszít, mint az elõzõ barátnõjét akivel szakítania kellett mert máshol kapott munkát mint õ.megvárja amíg minden rendezõdik és utána fog lépni.arany ember lehet ha ennyire tisztel, hogy nem akar csak a szexért tartani.várj rá
Nem. Ha eddig nem kezdett el másképp érezni irántad, késõbb sem fog. A szerelem nem olyan, hogy x hónap múlva, ahogy telik az idõ, elkezd valaki kötõdni.Ja, amúgy kötõdni biztosan fog, egy kutya is ragaszkodik ahhoz, aki sétáltatja... de ha eddig nem lett szerelmes, nem lesz, ez nem így mûködik. Hogy valakibe beleszeretek-e, az egy pillanat alatt elválik. Szóval a lelkesedés, "be vagyok sózva" állapot már rögtön kialakul, és ez mélyül igazi szerelemmé.
Részben igazat adok ennek a véleménynek, de nem teljesen. Azért nem, mert pont most is olyan helyzetben vagyok, hogy az illetõtõl elõször kirázott a hideg, majd olyan szituba kerültünk, hogy udvariatlanság lett volna nem beszélgetni vele. Eredmény? Azóta is azt lesem mikor láthatom... Szóval azért ne véssük kõbe, hogy csak most és azonnal módon történhet.
Pedig pont ez a lényeg, hogy már az elején hatással volt rád. Ha a hideg rázott ki tõle, az is azt jelenti, hogy nem volt neked közömbös, mégha negatív értelemben is. Ha elsõ benyomásként annyi ért volna, hogy ja, hát igen, létezik õ is, esetleg kedves, barátságos alak, de semmi extra, abból nem is lett volna semmi.
A kérdező hozzászólása: Elsõ benyomásként az biztos, hogy jó csajnak tartott, második benyomásként pedig már jó fej csajnak is, nagyon egy hullámhosszon vagyunk mindig, akár élõben beszélünk, akár SMS...mert a kapcsolattartásunk azóta is tart. Mindig keres, én nem szoktam. Kb. 3-4 naponta elõkerül, vagy csak ír...vagy most nemrég hívott újra bulizni is. Már kezdek arra gondolni, hogy fél: vagy tõlem, vagy magától. :(((
Jartam mar igy es visszagondolva csak a szexet kerestem a noben. Persze visszagondolva le is bunkozhatom magam, dehat erik az ember fia percrol percre. Ha konkretan kijelentette, hogy nem szeretne hosszu kapcsolatot de azert szenvedelyes veled, akkor egy kerdesre sem melto. A "nem szeretnelek arra hasznalni, mert tisztellek" az mar csak amitas. Azt a celt szolgalja, hogy minnel tovabb halassza az eselyt arra, hogy megtortenjen. Nyugodtan hihetsz nekem, mert "ez voltam" en. Igaz csak egyszer, de tanulsagos volt. Pont ezert ma mar egyenesen oszinten mondom el mit akarok es igy lam-lam minden mukodik tokeletesen. :) 37/F
Nem szeretnélek megbántani, de 30 évesen már nem szabadna ennyire naivnak lenned. Én ezeket a köröket már lefutottam kb. 23 éves koromra... Tudhatnád, hogy attól, hogy egy pasi jó csajnak, meg jó arcnak tart, nem jelent semmit. Õk hajlamosak aszerint kategorizálni a nõket, hogy jó csaj-e vagy sem. Szóval attól, hogy jó csajnak tart, meg közös a hullámhossz, még nem jelenti azt, hogy beléd fog szeretni. Te is jópár pasiismerõsödet tartod jóképû, jófej fickónak, akikkel jól megérteted magad, de ez önmagában még nem indít be semmit. A szimpátia meg a szerelem nem minden esetben tartozik össze sajnos. A szerelem nem attól alakul ki, hogy kit mennyire találok jó külsejûnek meg jófejnek. Ha így mûködne, hetente másba lehetnénk szerelmesek. A szerelem vagy jön vagy nem. Ha pedig eltalál valakit, az nem attól lesz, hogy szimpi az illetõ. Most már kezded érteni? Én a helyedben nem vesztegetném egy ilyen palira az idõmet, mert bocsi, de nem vagy már annyira mai csirke, hogy évekig leragadj egy-egy reménytelen esetnél. Hagyd a faszit és járj nyitott szemmel. Akkor meg fogod találni a te embered. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Hahh, munka ügyben sajnos néha össze kell akadnunk, de majd elkerülöm, vagy leadom másnak mint ügyfelet, ez biztos. Tegnap hívott egyébként egy délutáni programra, de sajnos eltört a lábam síelésen és gipszben vagyok :(( ezt meg is írtam neki, de pl. azóta ma meg sem kérdezte, h hogy vagy... Oké, hogy elõtte ezt a sérülést nem tudta 4 napig, de pl. tegnap délelõtt óta tudja és semmi kérdés :(( azért gondolom ez is sokat elmond. Lehet simán elment ma mással arra a programra, vagy csak valami kósza gondolat volt neki, de az, hogy egyébként, ha beteg az a lány, vajon hogy lehet...na odáig már nem jut el. Jaj, bárcsak komolyan venném ezeket a jeleket és nem fûszálakba kapaszkodnék bele, mint pl. az, hogy csak elhívott!!!
Ne gondolkodjatok már ennyire feketén és fehéren. Kismillió szín van még a kettõ között és nekünk ilyen kevés infó alapján nem túl sok fogalmunk lehet az egészrõl.
A kérdező hozzászólása: Na hát szexet akart végül, de nem mentem bele :(( mit lehet most tenni, ha szerelmes lettem és komolyan mondom nem megy ki a fejembõl!!!!! :((( annyira nagyon rossz, de én vagyok a hülye végülis, mert a legeslegelején megmondta! :((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, azt hiszem ez elég korrekt összefoglaló volt. Szóval olyan nincs, hogy ha esetleg sokat találkozunk, akkor elõbb utóbb szerelmes lesz, vagy elkezd kötõdni?
Na akkor szerintem itt én vagyok az egyetlen, aki nem dõlne be ennek a szövegnek. Emberek millióit érnek szerelmi csalódások, de egyrészt egészséges személyiségû ember ezeken túllép, levonja a tanulságot és megerõsödve vág bele újabb kapcsolatba, nem rinyál ilyesmiken, hogy "jaj, félek, hogy újra csalódok". Igen, lehet, hogy újra csalódik, de ha nem kockáztat, maga alatt vágja a fát. A dolog másik része, hogy amit a pasi tol neked, az tipikus sablonszöveg. Akkor nyomatnak ilyet a pasik, h csak testi értelemben vonzódnak hozzád, esetleg emberileg kedvelnek, de abszolút nem szerelmesek. Ha 3 hónapja tart az "ismerkedés" és a pasi nem szerelmes, ezt már ne is várd. A szitu jelenleg nálad az, hogy a pasi feladott neked egy labdát: ezt úgy értsd, hogy bár nem szerelmes beléd, de szívesen elrakosgatna és innentõl rajtad áll a döntés, hogy belemész-e egy ilyen fennállásba. Teljesen egyértelmû. Én azért látom ezt ilyen pontosan át, mert nem egy ilyennel találkoztam. Tehát a lényeg, hogy a pasi azért hívogat, mert várja a fejleményeket az irányodból, belemész-e a kémián alapuló összejárogatásba. Ha te szerelmes vagy és beadod a derekad, akkor a rossz hír az, hogy mindenképp te jössz ki vesztesként a dologból, mert a lényeg az, hogy a pasi nem szerelmes.
Bunkó! Hatalmas bunkó. Én is az ilyeneket vonzom, vagy inkább õk engem... És hiába mondták a barátaim már elsõ pillanattól, hogy haggyam, nem hallgattam rájuk, csak mert megvolt a kémia és mert azt hittem szeretem. Másfél év után, pont ma (éjszaka) kellett rájönnöm, hogy mekkora hülye voltam! Egy tucat ember elõtt alázott meg. Én azt tanácsolom, hogy szakítsd meg vele a kapcsolatot, hidd el jön majd valaki más, aki sokkal jobb nála! Ne akarj szenvedni mellette... ez nem érdemel meg.
A kérdező hozzászólása: Ez így elég jónak hangzik! :) Hasonlót mondott ... hogy volt pár komoly kapcsolata ahova nagyon beletette magát, õszintén, odafigyeléssel és mindegyik lány meglépett, mert soknak tartották a lelkesedését, figyelmét. A legutolsó ilyen óta nagykanállal eszi az életet és úgy tervezte, hogy nem köti le magát, mert érzi, hogy forr a vére és csak buli buli hátán... (33 éves egyébként)
2. vagyok.. elnézést kérek, rosszul olvastam a kérdést... az elõzõ válaszomat el lehet felejteni
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló, ezt õszintén sajnálom! :( Nekem még nem tanácsolták a barátaim, hogy hagyjam, mert semmivel nem bántott meg. Maximum az õszinteséggel lehetett volna, de annak meg inkább örülök. Óriásiakat bulizunk együtt, közben meg kb. úgy ölel, szorít, mintha az élete múlna rajta de utána mindig taxiba rak, nem használ ki soha semmilyen helyzetet. Talán csak annyi miatt mondták, hogy felejtsem el, mert már egy ideje húzódik ez és ha nem tud dönteni, akkor inkább hagyjuk is.
Én is egy ilyen pasira vágyom csak közöttünk tényleg nem lehet semmi, mert férjnél vagyok (bár nem tudom minek még). Olyan szinten rezgés volt közöttünk, hogy inkább került. Sosem lett kimondva, megerõsítve, hogy tényleg vonzódnánk egymáshoz, de tudtuk mindketten és mások is tettek célzásokat a környezetünkben, kb. hogy egy kis flört még nem a világ. De szerintem õ is úgy lehetett vele, hogy könnyebb, ha bele sem kezdünk. Azóta kerül és barátnõje is lett. Hiányzik a köztünk lévõ rezgés, de nagyon rendes volt, hogy nem használta ki a helyzetet. Szóval szerintem, ha a következõ szint nem az lesz, hogy csak néha mégis egy kis szex, de dönteni még mindig nem akar, akkor tényleg érdemes lehetne rá várni. Nem kéne bevallanom, de egy picit irigyellek. jeérdemes lehet rá várni.
Még annyi, hogy egy korosztály vagytok? Úgy értem nem tini vagy? Akkor egy picit másról is szólhat a dolog.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sok alkalma lett volna kihasználni a helyzetet, akár úgy, hogy haza akar hozni, vagy tánc közben túlmenni határokon... de nem tette soha. Viszont mindezt úgy, hogy ami belefér úgy, hogy ne legyen tolakodó és kellemetlen, abban minden benne volt.... Ezért nehéz errõl lemondani, mert érzem, hogy nagyon is van benne valami, de vagy tõlem, vagy magától van megijedve.
A kérdező hozzászólása: Ja nem tini. Én 30 éves vagyok (saját lakás, saját autó, dolgozom, szüleimet támogatom, úgy gondolom normális értékrend...)
Akkor tartom, amit írtam. 30 N :)
Sajnálom :( Próbáld meg úgy felfogni, hogy ha csak szexet akart, akkor csak kihasználni akart. Ami nem túl pozitív.

Miért van itt hogy akár a nõ hibás akár nem, mindig a férfi a hibás?

Legjobb válasz: 3. Igen, de a harag nem csak a férfiak felé irányul. Ugyanúgy betámadnak más nõket is. Én az elmúlt fél évben 3-4 olyan kérdést tettem fel, amiben teljesen leoltottak. Úgy éreztem többnyire nõk, de voltak közte férfiak is. Mindenki a saját tapasztalatából és érzéseibõl indul ki. A férfiakban is van harag, irigység, csak max. nem mutatják ki annyira, nem írják le inkább a véleményüket. A nõk meg szeretnek "balhézni". Mondom ezt nõként. :)

3. Igen, de a harag nem csak a férfiak felé irányul. Ugyanúgy betámadnak más nõket is. Én az elmúlt fél évben 3-4 olyan kérdést tettem fel, amiben teljesen leoltottak. Úgy éreztem többnyire nõk, de voltak közte férfiak is. Mindenki a saját tapasztalatából és érzéseibõl indul ki. A férfiakban is van harag, irigység, csak max. nem mutatják ki annyira, nem írják le inkább a véleményüket. A nõk meg szeretnek "balhézni". Mondom ezt nõként. :)
6 Vagy lehet, azért nem írják le ide a férfiak a véleményüket, mert nagy ívben tesznek az egészre. 3
Szubjektív a véleménye mindenkinek. Talán az játszhat közre, hogy több nõ ad választ mint férfi...
Mert több itt a nõ, mint a férfi és akik itt vannak, azok közül sokukban túl sok harag gyûlt fel.
Szerintem a nõket is ugyanúgy leoltják ezen az oldalon, bár tény, hogy többségben vannak a nõi válaszolók, és gyakran a frusztráltságuk mondatja velük azt, amit, s ez a mondnaivaló gyakran a férfiak ellen irányul.
Szerintem változó. Az viszont tagadhatatlan, hogy az ebben a kategóriában válaszolók jó 80%-a nõ. Ennek egy része pedig óhatatlanul elfogult, lévén rengeteg olyan ember jár ide, akit megcsaltak, átvertek, elhagyták terhesen, stb.
6. Igen. Idõnként ez a legjobb megoldás! Ha valaki nem tud objektív, segítõ választ adni, akkor felesleges idegesíteni vele magunkat és a másikat is. (csak sokan ezt feszültséglevezetésnek használják, jól leugatják a másik fejét és azt gondolják ezzel milyen jó lett most nekik)
Áhh, itt mindenki leolt mindenkit, nem nemtõl, kortól, faji és vallási hovatartozástól függetlenül.
Ez nem így van. Tapasztalat.
Például?
10. Nem! Én nem szoktam senkit sem leoltani! :) Csak akkor ha már direkt akarja hergelni a társaságot felesleges-értelmetlen kérdésekkel.
Sztem itt sem mindig...sõt...annyi ellenpélda van...
Szerinted? Mert az otthonulok (akik raernek munkaidoben gyk-zni) nagy tobbsege no, a ferfiak ilyenkor gurcolnek es nem ernek ra ide irogatni. (En ma epp szabadnapos vagyok)
A bõrt valójában nem húzni, hanem hátra görgetni kell . Merev állapotban már kis szükületet jelez.A többi magyarázatot majd priviben .
Az, hogy olyan, mintha felgörgetnéd, az bizony teljesen normális, ne is aggódj miatta :) Az viszont, hogy mereven már nem megy hátra, az kevésbé normális, de lehet rajta javítani :) Mennyire nem megy egyébként?

Miért van hogy az internet kéri az Adobe flash playert de amikor telepiteni akarom akkor eszt irja ki és nem telepiti fel : Installation encountered errors Failed to initialize ez miért van?

Legjobb válasz: Telepítés során felmerült hibák Nem sikerült inicializálni,ezt jelenti. Gyakorlatban annyi hogy fut a háttérben az alkalmazás és amíg le nem állítod nem tudod telepíteni.

Telepítés során felmerült hibák Nem sikerült inicializálni, ezt jelenti. Gyakorlatban annyi hogy fut a háttérben az alkalmazás és amíg le nem állítod nem tudod telepíteni.
A kérdező hozzászólása: és hol tudom leálitani v mit kell leálitani ??
A kérdező hozzászólása: segítség kéne !!!!!!
A kérdező hozzászólása: látom senki nem segítene
nekem is volt ilyen , úgy kell hogy, letöltöd a Adobe Flash Playert. utána bezárod a böngészõd összes oldalát, utána start/futtatás/%temp% enter, utána megkeresed az Adobe Flash Playert.és feltelepíted onnan és kész. onnan engedni fogja , na csá

Az miért van, hogy az erdélyi magyaroknak nem kell elmenni Bukarestbe, a Felvidékieknek Pozsonyba ha jövõre szavazni akarnak ide?

De aki nem volt magyar területen él, azok nem szavazhatnak levélben, hanem el kell utazniuk az adott ország fõvárosának konzulátusára. Ez nem diszkrimináció?! Most aki USA belsejében él, az utazzon több ezer kilométert ha szavazni akar?!

Legjobb válasz: Én alapból azt nem értem hogy egy Erdélyi miért szavazhat? Ok õk is Magyarok, de pl mi sem szavazhatunk, dönthetünk az Õ dolgaikban nem?

Én alapból azt nem értem hogy egy Erdélyi miért szavazhat? Ok õk is Magyarok, de pl mi sem szavazhatunk, dönthetünk az Õ dolgaikban nem?
Nem értelek. Hogy jön ehhez Bukarest?
A kérdező hozzászólása: Aki például Erdély közepén él, az szavazhat levélben jövõre az itteni választásokon, de aki máshol él, valahol nyugaton annak el kell mennie a fõvárosba, a konzulátusra ha szavazni akar. Szerintem ez rohadt nagy diszkrimináció.
Hülyeséget kérdezel. Természetesen azért, hogy kárt okozzanak annak, aki lábbal szavazott!
Ha megszünteted a magyarországi állandó lakcímedet akkor te is szavazhatsz levélben.
Kérdezõ! A szavazhatóság problémája egy másik kérdés, azzal most nem foglalkozhatunk. Ezért a hazug és félrevezetõ (nem ide tartozó) válaszokkal nem foglalkozva, gondold végig a diszkrimináció jelentését. Ha azonos feltételek között két ember közül az egyik tehet valamit, a másik nem, az diszkrimináció. Például Erdélyben régebben élnek magyarok, mint a Dunántúlon. Õk nem mentek sehová, elvettek tõlük valamit. Az USA közepén soha nem éltek magyarok mindaddig, míg innen Magyarországról 1848, 1929, vagy éppen 1956 után - bár kényszertõl hajtva, de mégis saját döntésük alapján - oda nem mentek. A feltételek tehát nem azonosak, az egyiktõl akarata ellenére elvettek egy jogot, a másik saját döntésével eldobta magától. Ezért a szavazásuk sem lehet azonos.
Nekem már az is felfoghatatlan, hogy egyáltalán miért szavazhat, aki nem él itt? Az itt élõket érinti a döntés kimenetele, aki nem él itt, minek szól bele? Ez igaz arra is, aki elköltözött, és arra is, aki sosem lakott itt, tök mindegy. Az szavazzon, aki utána viseli a következményeket.
Én is mindig elsírtam magam, ha kiabáltak velem, majd az élet megerõsít!
A kérdező hozzászólása: peddig en ugy erzem, h egyre jobban csk elgyengit
Ha hagyod magad, akkor lehet, de nem szabad, menni kell elõre, célokat kitûzni és elérni!
Senki sem "bírja" ha kiabálnak vele, a szóbeli agresszió streszt vált ki.A stresz mindenkire másképpen hat van aki tovább adja, van aki gyomorfekélyt kap. Amennyiben felkészülsz egy elõre begyakorolt reakcióval a váratlan kiabálásra és alkalmazod. Lehûtheted vele az üvöltözõt. Megfelelõ stílusban kikéred magadnak az emberi hangot, rendre utasítasz, esetleg a jó modor fensõbbségével, vagy megsértõdve lelépsz. Tõled függ és a helyzettõl.A lényeg a begyakorlottság, az õszinte felháborodás kimutatása.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!