Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nem akarja már (71 db)

Miért van hogy nem akar már szexelni?

mindketten 20 felett vagyunk ö még iskolába jár én viszont már 3.5 éve megfeszítetten dolgozom 2 munkahelyen és egy maszekon.Férfi vagyok tehát szeretek összefeküdni,szeretkezni a párommalRégebben még éjszakás elött 20perccel is ha ránkjött simán nyomtunk egy menetet.De ma már csak én akarom.másfél éve vagyunk együt de már nem kiván? vagy mi lehet az oka hogy este inkább alszik mint huncutkodik?

Legjobb válasz: Ha inkább alszik, akkor elég egyértelmû, hogy fáradt mostanában, nem? Akkor lenne baj, ha inkább pl. chatelne barátnõivel, vagy filmet nézne. El se tudod hinni, mennyire le tudja fárasztani az embert az iskola (fõleg, ha egyetemre jár), ha nem is testileg, de agyilag iszonyatosan. Utána pedig az mindegy, hogy testileg fitt, nem tud ráhangolódni a szexre, se semmi másra, csak a pihenésre. Tapasztalatból mondom, másodéves egyetemista lány vagyok :)

Ha inkább alszik, akkor elég egyértelmû, hogy fáradt mostanában, nem? Akkor lenne baj, ha inkább pl. chatelne barátnõivel, vagy filmet nézne. El se tudod hinni, mennyire le tudja fárasztani az embert az iskola (fõleg, ha egyetemre jár), ha nem is testileg, de agyilag iszonyatosan. Utána pedig az mindegy, hogy testileg fitt, nem tud ráhangolódni a szexre, se semmi másra, csak a pihenésre. Tapasztalatból mondom, másodéves egyetemista lány vagyok :)
figyelj, ez olyan dolog hogy nagyon sok mindentõl lehet, egyszerûbb ha beszélsz vele errõl, ha szeret téged akkor el fogja mondani neked..de érzed hogy szeret téged??
szia! én szeretem, imádom a párom de én is iszonyatosan fáradt vagyok estére, mikorra õ ér már rá... van amikor csak hétvégén tudunk együtt lenni , de van hogy akkor meg nekem nincs kedvem pedig régebben minden nap sõt volt , hogy naponta többször voltunk együtt... ez nem azt jelenti, hogy nem kívánom õt, csak épp akkor amikor kívánnám õ nem ér rá vagy fordítva... egy idõ után nem lehet nagyon egyszerûen összeszervezni a dolgokat és minnél komolyabbak lesztek annál jobban rájöttök, hogy nem a sex körül forognak a dolgok, de ugyanugy csináljátok, csak ritkábban viszont akkor sokkal jobb:D:P
Biztos van abban valami, hogy fáradt, de ezt igazából neked kell tudnod mennyit teszel meg azért, hogy felhivd a figyelmét magadra és egy kis gyengédségre! én csak magamból indulok ki, ha nagyon fáradt vagyok akkor tényleg nem megy a dolog és nincs is értelme mert csak össze maszatoljuk egymást! De viszont nem lehet az ember mindig fáradt, és kimerült! Valamivel dobd fel az estéteket, biztos tudod mire indul be vagy ujitsatok valamit!Hátha... Sok sikert! Remélem változik a dolog.. drukkolok!!
Ha nem az "éhenhalás" küszöbe miatt kell ennyit dolgozni, akkor érdemes elgondolkodni, hogy megéri-e... Ha teljesen kimerült vagyok is, ki nem bírnám a párom nélkül. Biztos megteremteném a helyzetet, hogy jusson rá idõ és ha õ is így gondolkodik, akkor tartós a dolog. Nincs annál szebb dolog, amikor két ember így összebújhat és érezheti a másikat. Akár túlzás, akár nem, ez a termékeny idõszakban levõ felnõtteknek (de sokszor még utána is) alapfeltétel a kiegyensúlyozott élethez és érzelmi kapcsolathoz, akárcsak egy simogatás. Nem szabad elmenni mellette, általában valami probléma lehet a háttérben (!!!), nem olyan mint fáradtság.

Miért van az hogy nem akarja már az igazit csinálni?

A barátn?mmel már 4 éve együtt vagyunk, most vagyunk 17 évesek..

Legjobb válasz: Talán ha megmondanád neki, hogy még nem azt akarod csinálni, csak ismerkedni a testével, és nem kell szégyenlõsnek lennie, stb...? Eleget dícséred? Te is szoktál kezdeményezni? Ha ruhán keresztül simogatod, milyen visszajelzéseket ad?

Talán ha megmondanád neki, hogy még nem azt akarod csinálni, csak ismerkedni a testével, és nem kell szégyenlõsnek lennie, stb...? Eleget dícséred? Te is szoktál kezdeményezni? Ha ruhán keresztül simogatod, milyen visszajelzéseket ad?
Ez nagggyon érdekes. Szerintem még õ sem tudja mit akar.. fél is meg nem is. Viszont valahogy húzd ki belõle, hogy ezeket mért csinálja, vagy vedd rá, h beszéljen az érzéseirõl, mert ez így egyre érdekesebb és rosszabb, és zavaróbb lesz.. :S :) Inkább arra vedd rá, h mondja el, mi bántja. Mert valami tuti van. Amúgy nem hiszem, h nem akarja, mert akkor nem csinálná. Egyszer próbáld ki, h te irányítod a dolgokat, de csak óvatosan, gyengéden. Mosolyogj rá, ha meglepõdik, és csókolgasd egyfolytába... csábítsd el, és bizonyítsd be neki, h bármitõl is fél, nincs oka. 4 év az sok idõ, ha megbízik benned, és szeretitek egymást (márpedig gondolom erõs lehet a dolog) , akkor minden menni fog! Sok sikert a dolgokhoz!
Hát te semmit nem csinálsz??Ne várf, hogy midnent õ csináljon.Esetleg beszélj vele..; )
Nem akarja?MIkor te elkezded leállít vagy mi??Fogalmazd õjr alégyszi mert nem értem:S
A kérdező hozzászólása: Úgy, hogy mikor pl 1x levetközött, m ert csak egyszer csinálta, melltartó, meg bugyi volt rajta, és mikor megprobáltam kicsatolni a melltartóját, akkor elrántotta agát, és nem sokkal késöbb elkezdett öltöznimikor probáltam vele beszélni többször is mindig elterelte a szót vagy épp "dolga" akadt
A kérdező hozzászólása: Van mikor kedve támad fogdolózni, de szótlanul, csak elkezdi, ha elkezdek beszélni nem szól vissza.. ha ráviszem a szót erre akkor tereli a szót, és már anynit dicsérem hogy nem tudok uajt mondani
tényleg nagyon régóta együtt vagytok, de ugyanakkor még fiatalok is. szerintem próbáljatok nyiltan beszélni róla, de ne olyankor, amikor már épp belelendültetek a dologba. szerintem lassan el fogtok jutni a szexig is, csak legyen még egy kis türelmed. az jó ötlet, hogy kezdeményezz, de ne erõltess semmit, csak fokozatosan haladjatok. :)

Férfiak/fiúk! Ha már hónapok óta próbálsz közel kerülni a lányhoz de a lány megmondta neked, hogy nem fog veled kezdeni, de még mindig fűzöd az miért van? Ennyire szexelni akar vagy szerelmes?

A lány csúnyán beszél és viselkedik vele és már azt is mondta,hogy menj el innen mert nem hiányznál neki de nem használ. 27 éves a fiú a lány 23

Legjobb válasz: Valamilyenfajta függõséget él meg veled kapcsolatban. Ne vele foglalkozz, az õ érzésein nem tudsz változtatni, te csak annyit tehetsz, hogy megszakítasz vele mindenféle kapcsolatot, ha nem válaszolsz az SMS-ekre, a hívásait nem veszed fel, stb. akkor egy idõ után fel fogja adni. Ilyen esetben általában minimum 30 nap no kontakt kell ahhoz, hogy kitisztuljon a feje és elinduljon egy elengedési folyamat. Egy jó tanács: azon gondolkodj el, hogy miért történik ez veled? Mit mutat ez a helyzet számodra? Mit testesít meg az adott személy az életedben? Esetleg milyen elnyomott érzés van ennek az egésznek a hátterében? Te élted már meg, hogy valaki kellett volna neked nagyon de téged elutasítottak?

Valamilyenfajta függõséget él meg veled kapcsolatban. Ne vele foglalkozz, az õ érzésein nem tudsz változtatni, te csak annyit tehetsz, hogy megszakítasz vele mindenféle kapcsolatot, ha nem válaszolsz az SMS-ekre, a hívásait nem veszed fel, stb. akkor egy idõ után fel fogja adni. Ilyen esetben általában minimum 30 nap no kontakt kell ahhoz, hogy kitisztuljon a feje és elinduljon egy elengedési folyamat. Egy jó tanács: azon gondolkodj el, hogy miért történik ez veled? Mit mutat ez a helyzet számodra? Mit testesít meg az adott személy az életedben? Esetleg milyen elnyomott érzés van ennek az egésznek a hátterében? Te élted már meg, hogy valaki kellett volna neked nagyon de téged elutasítottak?
biztos érzi hogy a lány nem volt elég határozott amikor ezt mondta, és igazából csak kéreti magát
Amelyik szekér nem vesz fel, az után ne fuss. Miért nem keresel másikat?
A kérdező hozzászólása: Ne félts te engem!
nem mondtam hogy féltelek :P de ha akarod.. :)
mit, hogy féltsed? ...lol remek beszélgetés
ha valami nem tetszik ellehet menni ;)
A kérdező hozzászólása: Ha szeretnél félteni ...:)
hát ha te akarod.. :P
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom...:) ahogy szeretnéd :)
te hogy szeretnéd? :)
A kérdező hozzászólása: Találd ki!:-P
nemismerlek annyira hogy tudjam mit szeretnél :o :D
A kérdező hozzászólása: Azt, amit a többi lány :)
hát én nem vagyok gondolatolvasó :/ eddig se tudtam hogy mit akartak ha nem monták el :/
tedd is meg!
A kérdező hozzászólása: Meg is fogom.
A kérdező hozzászólása: Szeretnéd, hogy leutánozzam ? :)
hát ha te szeretnéd. :)
juj..... ami a kérdést illeti kérdezõ, igen szerintem ennyire szexelni akar, az össze mindenbõl amit írsz ez jön le, nem fogja miattad otthagyni a feleségét, a családját..
A kérdező hozzászólása: Mondjál vmit és leutánzom :) Igen, ezt én is tudom, tisztában vagyok vele, hogy nem hagyná ott a családját.
majd privibe beszélgetünk arról :) itt a kérdésre kell válaszolni :P szóval kérdezd meg töle hogy mi kell neki kellesz-e neki meg ilyenek ki kell faggatni ha már nem mond semmit..!
A kérdező hozzászólása: Úgy bizony itt a kérdésre kell válaszolni :-P Vaggatnám én elhiheted de ha neki lakat van a száján... Ha meg rákérdeznék hogy kellek e neki...vajon mit mondana ? Lehet azt amit a múltkor. Csak állna és nézne közben mosolyogna
A kérdező hozzászólása: Úgy bizony itt a kérdésre kell válaszolni :-P Faggatnám én elhiheted de ha neki lakat van a száján... Ha meg rákérdeznék hogy kellek e neki...vajon mit mondana ? Lehet azt amit a múltkor. Csak állna és nézne közben mosolyogna
na igen :P akkor kell leadni egy nagy taslit neki és mondani hogy vagy mond valamit vagy elmész és kész..
A kérdező hozzászólása: Azt hiszed nem adnék?! Úgy pofán b...ám, hogy még él megemlegetí!
de ne csak mond! tedd is meg!!!
A kérdező hozzászólása: Ha lett volna már lehetõségem rá megtettem volna
amikor lesz tedd meg!
de neked elég egy igen/nemet mondanod! :P
A kérdező hozzászólása: Igen :)
egen :P kövi téma :P
A kérdező hozzászólása: Dobjál fel vmi témát.:P
ugyse kapod el! :P
A kérdező hozzászólása: Dehogynem ! :-P
hát nemis tudom :P mondj te eggyet :D
A kérdező hozzászólása: Most nem jutt eszembe semmi.
elég ha visszairsz majd ott folytatjuk :)
A kérdező hozzászólása: Hol folytatjuk?
hát priviben :P
de ha jó itt is-ott is írni akkor nekem mindegy :)
A kérdező hozzászólása: Mivel a kérdéshez már nem igen tudunk mit írni priviben jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezt megbeszéltük :)
na jó legyen úgy! :D
A kérdező hozzászólása: Engem és mivel a bõröm is hozzám tartozik így azt is! :) :-P
akkor majd én féltelek :D
A kérdező hozzászólása: Jó :)
és mitöl féltselek?
A kérdező hozzászólása: Amitõl akarsz.
még a széltöl is? :P
A kérdező hozzászólása: Igen :-P mert felkap és elrepít :) és ráadásul jobban barnít mint a nap :-P
akkor attól is :P és a naptól is? :D
A kérdező hozzászólása: Csak délelõtt 11-12 és délután 3 óra között :D
ááá idöre nem kötött :P
A kérdező hozzászólása: Dehogynem! :D ilyenkor pirít a legjobban :) és óvni kell engem is meg a bõröm is :)
a-a :P de most akkor kit "féltsek" (mert te védésröl beszélsz :P) téged vagy a böröd? :o :D
oké :)
ez a szerelem abba bizotsíthatlak ha a férfi nem adja fel amikor lekoptatod akkor becsüld meg azt a férfit
nalátod :) akkor mitöl félsz? megprobálni megtudod csak amint mondtam hogy határokkal ismerkedj vele össze addig még nem tudod biztosra hogy ö mit szeretne és kész! ;)
A kérdező hozzászólása: Hogy mitõl félek? Attól, hogy kihasznál, átver és összetöri a szívem! Elhiteti velem mennyire akar, mennyire szeret meg ilyenek és miután megkapta amit akart kidob mint egy rühes kutyát!
ezért mondtam hogy figyelj és ismerd ki! addig ne adjál neki semmi olyat amit szeretne amig ugy nem döntesz hogy biztosra nem mész! de ha nem próbálod meg akkor lehet kihagysz valami olyat amit lehet hogy sose fogsz újra kapni..
A kérdező hozzászólása: Lehetetlen kiismerni! Már jó pár hónaoja ismerem de nem tudok rajta eligazodni!
mindenkit kilehet ismerni! :) csak sokat kell vele lenni/beszélni.
A kérdező hozzászólása: Hát együtt lenni vele nem tudok. Még beszélgetni sem tudunk sokat csak pár szót.
azért azt kell megoldanod hogy sokat legalább beszélgessetek mert hiába ismered jó pár hónapja ha 1x-2x beszélgettek csak.. :/
A kérdező hozzászólása: Hogy beszéljek vele? Én is dolgozom õ is nem is egy helyen lakunk. Meg....nem is olyan egyszerû a mi dolgunk.
hát mindent meglehet oldani! pl.: szünetben vagy este mikor hazaértek meg ilyenek.. valmit kitaláltok hogy beszélgessetek. meg pár hétvégi napon taliztok egy megbeszélt helyen meg ilyesmi! :) de olyan nincs hogy nincs semmi idötök arra hogy megismerjétek egymást!!
A kérdező hozzászólása: Még nekem lenne is idõm rá mert nem sokáig dolgozom. De õ egyrészt mentõzik másrészt a bolttal is van és több falut is bejár és olyan fél 7 körül ér haza. Idáig még okés is lenne, csakhogy nem egy helyen lakun. Én hajdú-biharban õ békésben bár a távolság nem is olyan nagy köztünk mert a két falu közel van egymáshoz. (pontosan hány km nemtom). És ami a leginkább akadályozó tényezõ és lehet ezután mindent másképp látsz, hogy családos....
Hát ha fél hét körl ér haza akkor utánna tudtok azért beszélni az még megoldható akkor.. és ha közel laktok akkor jobban meglehet találni hogy hol is legyetek nem kell nagy távokat menni.. de azt hogy családos azt hogy érted?? van felesége meg gyerekei?
A kérdező hozzászólása: Nem engednek úgy se hogy fogdosson. Õszintén? Szeretem. Odavagyok érte.
hát határok. pl: nem engeded magad hogy hozzádérjen helyelen meg ilyenek. de ha teis nehezen tudod magad türtöztetni azellen hogy beszélj vele akkor teis érzel/vonzódsz valamilyen szinten hozzá ;)
A kérdező hozzászólása: Határok? Pl? Olyan bonyolult ez az egész helyzet vele! Fõleg ezek után amit írtam történt.(mikor megkérdeztem mit akar ). Azóta látni sem akarom nem hogy beszélni..! Pedig olyan nehéz megállni...
az a csávó szerelmes akármit mondhatsz neki nem fog elmenni egy megoldás van ha teljesen megszakítasz vele minden kapcsolatot ha neked tényleg nem kell
Kislány, el vagy tévedve, csak szexért egyik pasi sem megy el eddig, szeret téged. Idõvel azért értenék a szóból, ha nem kellek, de túl könnyen nem adnám fel. Esetleg hagynám a lányt egy darabig, mert nem jó túlzottan nyomulni, csak elüldözném magamtól.
A kérdező hozzászólása: Azért kedves Viktor1234 mert nem a fiú vagyok ebben a történetben hanem a lány.
biztos hogy szerelem! :) hisz ha csak arra kellenél nem próbálkozna újra meg újra..
A kérdező hozzászólása: Akkor mikor kérdeztem, hogy mi a szándéka élvezi-e mikor a dolgait csinálja miért nem mondta el, hogy szeret vagy legalább is érez vmit miért állt és csak nézett, mosolygott mindent mondott csak a kérdésemre nem válaszolt aztán mikor még egyszer megkérdeztem azt mondta nincs szándéka. És mikor mondtam neki, hogy akkor hagyja abba azt mondta jó de mikor eljöttem azért még gyorsan megkérdezte, hogy akkor ne csináljam?
hát csak nem meri bevallani vagy ilyenek. de ha még mindig probálkozik akkor te döntsd el hogy te mit szeretnél tölle és ha ugyvan tegyél is a döntésedért! :)
A kérdező hozzászólása: Én meg simán kinézem belõle, hogy csak azt akarja! Hisz a pasik bármire képesek egy kis szexért! Hogy ezek után is próbálkozna azt csak akkor tudnám meg, ha beszélnék vele de én ezek után úgy döntöttem nem akarom látni! Eddig sem hittem el, hogy szeret hiába írjátok mind azt ezek után meg pláne.
ez a te döntésed! te tudod mit szeretnél. de nem minden pasi egyfoma! amugyse biztos h csak azért probálkozik ennyiszer mert b***ni akar..
akkor hagyd már a pitsába kérdezõ, hülye nyomorék, akkor meg mond neki azt, nem akar semmit persze, csak simogatni meg minden.. persze felvállalni a felsõséget óóó azt már nem akkor meg mond neki, hogy akkor meg hagyjál békén, ha nem akarsz semmit, és csak vihogni tudsz mint egy hiéna a kopj le a francba és tûnj el, persze határozottan
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: az elsõ részt a kommentedbõl azt most kötözködésbõl írtad vagy komolyan?
biztos valaki olyan volt (13) aki már ebben bennevolt csak neki nem ugy jött össze.. de mondom ne itélkezz csak abbol amit irunk meg amit látsz lehet hogy tényleg tetszel neki és lehet hogy lesz valami csak hagynod kéne hogy alakuljon a dolog. persze csak határok között!
A kérdező hozzászólása: Igen úgy. Csak egy gyereke van. A nejének van már két nagyobb gyereke de õk nem az övéi. Nem tudom mennyire igaz, de õ úgy mondta nekem nem jó a viszonyuk, és ha nem lenne a gyerek már rég nem lennének együtt...ez mondjuk lehet sablon szöveg is de viszont a munkatársa azt mondta elég gyakran szoktak gondok lenni náluk.
hát az még nem nagy akadály! :) ha tényleg akar téged akkor ugyis elválnak.. ha meg nem akkor nem szeret anyira.. :/ kérdezd meg tudd meg döntsd el :) de attól hogy van gyereke az nem akadály :) szerintem bár ezt is csak te tudod hogy jó.. :)
nem kell róla tudnia :) kerüld el azt hogy elmondasz bármit is arról hogy szereted! kicsit nehéz de meg lehet oldani :) mert ha elmondod és ö nem is szeret kihasznál(hat)ja ezt :/
ha meg véletlen elmondanád akkor már csak magadban bizhatsz hogy mit hiszel neki :)
A kérdező hozzászólása: Egy szavát sem hiszem el! Azt se hittem el, hogy mentõzik, amíg meg nem mutatta az igazolványát.
de ne legyél ilyen :) igaz én se hiszek már senkineksem de nekem van okom rá...
A kérdező hozzászólása: Neked mi az okod? Nekem is van..
hát az hosszú is meg igy túl publikus.. mert neked mi?
A kérdező hozzászólása: Hát az hosszú is meg túl publikus :-D de ha gondolod privátban elmondhatod.
jaj most felhasználja ellenem a saját szövegem :P hát ha szeretnéd irhatsz nyugottan! :D
A kérdező hozzászólása: Természetesen :-P
:D
A kérdező hozzászólása: :-P
A kérdező hozzászólása: Hát...nem is tudom. Én sosem kezdtem ki senkivel. Hogy lépne-e azt nem tudom. Csak félek hogy így akkor megtudja hogy szeretem és ha már nem akarna semmit kihasználná a helyzetet, mondván :"hogy bár már nem akarok semmit tõle de ha már itt van....megd*gom."
A kérdező hozzászólása: Hát...nem is tudom. Én sosem kezdtem ki senkivel. Hogy lépne-e azt nem tudom. Csak félek hogy így akkor megtudja hogy szeretem és ha már nem akarna semmit kihasználná a helyzetet, mondván :"hogy bár már nem akarok semmit tõle de ha már itt van....megdugom.
hát most te kezd el (ne nyomulosan mert az nemjó) meg lehet próbálni ha igyse akkor hagyd ha nem lép ö ezek után akkor nem ér semmit az egész..
A kérdező hozzászólása: Még így is azt mondod szeret, hogy tudod nõs és gyereke van? Megkérdezhetem hány éves vagy?
hát igy nem 100%-ék de ha anyira csak a sex kellene neki akkor mást is találhatott volna.. de ezt én igy nem tudom mert én nem ismerlek se téged se öt igy ezt ti tudjátok ahogy lássátok. 17 vagyok de ez szerintem nem számit
A kérdező hozzászólása: Ki tudja hogy nem hány lánnyal kezd ki útja során..
hát lehet :/ nem tudom mint montam nem ismerlek titeket de amit igy mondasz nem olyan pozitiv dolgok :/
A kérdező hozzászólása: Hát nem... Csak akkor azt nem tudom mikor a múltkor véletlenül összefutottunk miért nézett mikor megmondtam neki hogy ha nem akar semmit akkor ne bámuljon ?Csak fél szemmel néztem de úgy láttam hogy néz, aztán mikor jöttem vissza õ még arra járt és mikor elmentem elõtte akkor is nézett bár igaz nem köszönetünket egymásnak. De mikor mentem inni valóért akkor már szemtõl-szembe láttuk egymást és ekkor is nézett.
akkor csak akar valamit csak meg kell tudni mit. lehet hogy nem akarja elmondani csak azért nem mond semmit
A kérdező hozzászólása: Én is ezt szeretném megtudni de ha nem akarja elmondani akkor sosem fogom megtudni.
hát próbáld faggatni vedd rá hogy elmondja mert igy nem jó se neki se neked :/
A kérdező hozzászólása: Igen de hogy?
hát mikor beszélgettek akkor kapcsolodj arra hogy mi van veletek miért beszélgettek mikor hogy ismertétek meg egymást és szép lassan adagold be azt hogy mi van köztetek mit akar hátha megnyilik
A kérdező hozzászólása: Õ kezdett el velem beszélgetni, õ mondta, hogy ne siessek már úgy én hozzá sem szóltam.
azt hittem eztis leutánozod :P


Miért van, hogy a férfiak mindig csak addig érdeklődnek irántam, amíg távolságtartó vagyok? Amint kifejezem, hogy a férfi szimpatikus nekem és esetleg akarok tőle valamit, egyből leráz és már nem akar tőlem semmit.

Amíg nem akarok semmit a pasitól, addig teper, udvarol, hívogat, írogat, amint beadom a derekam (nem szexre gondolok, csak általában), egyb?l nem is érdeklem. Akkor most mit tegyek? Legyek állandóan távolságtartó, akkor is, ha szimpatikus? Úgy látszik, erre van igényük a fiúknak.

Legjobb válasz: ezt osztom én is..

ezt osztom én is..
A válaszom roppant egyszerû: kiszámíthatatlanság! Nálam ez jött be, mûködik. A pasik nem egyszerûk! 29/N
A kérdező hozzászólása: Elképzelhetõ, hogy a beleegyezéssel olyan lelkesedés társul, ami a férfiak számára ijesztõ. Bár az utóbbi "pasimmal" kifejezetten figyeltem rá, hogy ne legyek idegesítõ. Nem hívogattam, nem írogattam sms-t, nem akadályoztam meg, hogy tõlem független programokat csináljon. Annyi volt, hogy a megismerkedésünkkor õ azt mondta, hogy túl keveset találkozunk és ez akadályozza az ismerkedést. Én meg mondtam neki, hogy ha szeretne többet találkozni, akkor meg fogom oldani. Illetve õ szereti a focit, én meg nem, de még soha életemben nem voltam meccsen, de érdekelt, hogy milyen ott a hangulat, ezért elmentem vele meccsre. És még annyi, hogy amikor elmentünk valahova együtt, néha kifizettem a számla felét, mert nem volt egy milliomos a srác és nem akartam rajta élõsködni. Aztán amikor szakított velem, mondta, hogy látszik rajtam, hogy mennyire odavagyok érte és hogy már az elején mekkora áldozatokat hoztam (és itt felhánytorgatta, hogy elmentem vele meccsre). Na hát szerintem az, hogy valakivel nem heti 1-szer, hanem heti 2-szer találkozzak, az nem akkora áldozat. Az meg bunkóság lett volna szerintem, hogy akárhova megyünk és én esetleg éhes leszek, vagy szomjas, akkor mindig kifizettessek vele mindent, holott még nincs saját keresete. Az esetek többségében, õ fizetett így is. Abba sem haltam bele, hogy megnéztem egy meccset, egyszer ilyet is látni kell. Szóval tényleg nem értem, az kell a pasiknak, hogy legyek egy szemét élõsködõ?
amúgy velem ugyanez a helyzet és már nem tudom mit kéne tennem...
Ez furcsa, bár szerintem a beleegyezés viselkedésedben lehet a hiba. Lehet, utána túl nyomulós, túl lelkes leszel. Vagy a távolságtartással maszkot is hordasz, és a maszk mögötti dolgok nem jönnek be a fickóknak. Ezekre tudok gondolni hirtelen, okosabbat nem tudok.
akkor izgalmas ha egyik fél sem árul el semmit az érzéseirõl!
ennek csak akkor lenne értelme ha a pasi növelni akarná az egoját... DE! A pasi az nem nõ, és egy pasi minimum szexig elmenne a csajjal, szóval pasi ilyet nem csinál. Egyszerûen idiótákat fogtál ki. Ennyi nyomulást kezdeményezést és az ezzel járó idõt, nem áldoznám egy lányra sem ha nem kéne :) Távolságtartó ne legyél, mert azzal nem lesz jobb. De tölts több idõt azzal hogy megismered, azt akinek megengeded h veled lehessen azt meg kell ismerned. Amíg nem ismered addig ne is ábrándozz semmin.
Nekem is van problémám: azt mondja/írja hogy bejövök neki (elsõ randi után), de aztán különös módon mindig elfoglalt és nem ér rá. Most akkor hazudik és gerinctelen vagy ennyire tutyimutyi beszari? 24F
_Vannak akik szeretnek küzdeni harcolni egy csajért mert izgalmas.. és ha ez az izgalom elvész akkor rájönnek hogy unalmas igy ha te is akarsz valamit és tovább állnak. De hidd el ha lesz valaki akit tényleg érdekelsz akkor nem áll tovább egybõl ha látja h neked is bejön
ez érdekes...nem tudom...nincs rá értelmes magyarázat! Ha valaki ennyi idõt rááldoz egy lányra, annak tuti kell a csaj! Ezek a pasik fogyatékosok! :) 27/f
hát vannak ilyen pasik is.nos bár én nem erõszakolok olyan dolgot amit nem akar a csaj.de ha én sem vagyok marha pénzes de azért tudom az illemet hogy ne csajra verjük rá a cehhet.mondjuk pasi létemre tudom hogy ne abból álljon egy szombat délután hogy leülök meccsezni és a nõ hozza a sört.de viszont az is érdekes számomra hogy elsõ benyomás mindég csal.mármint mait lát bennünk a lány pasikban.haver barom bohóc és gusztustalan dolgokat mond.és nem szeret borotválkozni.még is ezt bírja néhány csaj.de én aki jobban néz ki , bár jellemem mint egy angolé azt nem.de viszont akit elsõként pozitívan ítélt meg a lány lehet hogy mikor már jobban együtt lesznek, é nyeregben érzi magát.akkor jönnek a meccs nézések a sörök.és csak akkor fordul a csajhoz ha szex kell .és õk még azt a macsót látják akibe beleszeretnek.és a pasi meg õrül hogy van valakije.és csak akkor döbben rá hogy elcseszett valamit ha dobják.és persze a csaj a hibás.szerintük.szóval azért én mindég az õszinteségre alapozok.és nincsenek ilyen bakik hogy olyan dolgot erõltessek rá amit nem akar.

Az miért van, hogy 3 hónapos babám alig akar enni? Tápszeres, eddig 160ml-t evett, most megeszik kb 130-at és még abból is visszabukik egy kicsit. Már nem izlik neki a tápszer?

Ma például átaludta az éjszakát, reggel meg alig akart enni..nem hiszem hogy nem éhes.

Legjobb válasz: szerintem most csak ilyen korszaka van pár napig, az enyém is volt hogy ezt csinálta.nálunk is 160-170-180 a kvóta , de reggel pl én is csak 120-at tudok "beleerõszakolni" már vagy 4 napja.a rendes adagokat csak este és éjszaka eszi.

szerintem most csak ilyen korszaka van pár napig, az enyém is volt hogy ezt csinálta.nálunk is 160-170-180 a kvóta , de reggel pl én is csak 120-at tudok "beleerõszakolni" már vagy 4 napja.a rendes adagokat csak este és éjszaka eszi.
ja azt elfelejtettem írni hogy ráadásul mi 4 hónaposak vagyunk!
Mi ugyanígy jártunk. 4-5 napon keresztül alig evett, aztán egyik este "bekevesellt", és hirtelen bekapott 200-at. Ne aggódj, tudja Õ, hogy mennyi kell neki. Te sem egyformán eszel minden nap. Ja, és ha nem ízlene neki, akkor egyáltalán nem fogadná el (mi emiatt le is cseréltük a tápot). Banyuci
a 160ról 130 mili nem nagy visszaesés. Te sem eszel mindig ugyanannyit minden nap. mostanában ennyi esik jól neki. nekem azt mondta a doki, ne tömjem ilyenkor mert azért bukik vissza.
nálunk is volt most pár nap h nem kérte a megszokott adagot. de most úgy néz ki h kezd visszaállni. mondjuk mi már nagyon foggyanusak vagyunk. majdnem 5 hós kisfiú
azt hiszi hogy az a normális ha találkoznak akkor is a rokonok
Részben igazad van, de azért olykor-olykor csak megérdemelnének egy nem túl hosszú találkozót. Szeliden, kedvesen, szeretettel. Gondold meg, ha lesznek gyerekeitek, kérdezik a nagyszüleiket, hol vannak, milyenek, stb. Ha azt látják, hogy nem kell foglalkozni a szülõkkel, õk is ezt tanulják, õk is így tesznek majd felnõtt korukban tiveletek. Kell a szeretet a léleknek. És kell, hogy legyenek körülöttünk, akiket szerethetünk.
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdésemet.
Szia! Egyáltalán nem biztos, hogy ez tejcsi. Ha magas a prolaktin szinted (vagy éppen néha anélkül is), savó jön a melledbõl. Ha esetleg kistesót szeretnétek, és nem jön össze, mindenképp említsd majd az orvosodnak.

Miért van, hogy a 6 hós babám már második napja nem akar aludni este csak kb 11 körül?

Eddig mindig 9-fél 10 között szépen elaludt a szopi közben, most nem. Hiába teszem be a kiságyba, akkora felfordulást csinál... Nem akar még aludni, pedig a pocak tele. Hagytam ma is a kiságyba, de csak forgolóódott, gagyarászott és összedíbolt mindent, még a rácsvéd?t is lekötözgette. :D

Legjobb válasz: Szia! Jó lenne tudni a napirendjét, lehet, hogy egy délutáni alvást kéne kiiktatni, vagy lerövidíteni. Bizony egyre kisebb az alvásigényük. Feltéve, ha ez az oka. Reméljük, mert ez könnyen orvosolható. Az jó jel, hogy nem sírós, nyûgös. Sok sikert! :o)

Szia! Jó lenne tudni a napirendjét, lehet, hogy egy délutáni alvást kéne kiiktatni, vagy lerövidíteni. Bizony egyre kisebb az alvásigényük. Feltéve, ha ez az oka. Reméljük, mert ez könnyen orvosolható. Az jó jel, hogy nem sírós, nyûgös. Sok sikert! :o)
Szia! Nálunk is fél évesen kezdõdött a ramazuri. Addig minen éjszakát szépen átaludt, semmi gondunk nem volt, aztán jött egy pont és mi rosszul reagáltunk. Nekünk 5 hónap volt helyre hozni.... :D Ha idejében felisemered a helyzetet, akkor nem tart ilyen sokáig. Nálunk ekkortájt keztek jönni a fogacskák. Ez egybeesett az önállósulással, a szeparizációs félelmekkel, és persze alssan lassan azzal, hogy már fel tudott állni az ágyában (na, ha már fel tud állni, akkor nehezebb altatni...) A lényeg, hogy ha valóban minden rendben van: nem éhes, nincsenek fájdalmai, nem fázik, nincs melege, nem beteg stb. akkor altatást minden eset ugyanúgy kell csinálni, és meg kell tanítani neki ( ez kb. 1-3 nap) hogyan kell egyedül elaludni. A cirkuszt ugyanis élvezik a picik! és nagyon hamar megtanulják, hogy kis "hisztivel" milyen jól el lehet nyújtani az ébrenlétet! Az a tény, hogy most kezdi felfogni, hogy Mama és Õ külön lények, de azzal még nincsen tisztában, hogy amit nem lát az még attól létezik csak nehezíti a dolgot. De komolyan mondom pár nap alatt, ha következetesek vagytok, meg tudjátok tanítani egyedül elaludni, és nem lesz gond, hogy ébren teszitek le.
Csak egyet tudok érteni elõttem szólóval :) hasonló volt az eset nálunk is. délutáni alvásra szükségük van még ilyen korban. Én semmi esetre sem rövidíteném le egyik nappali alvását se azért, hogy éjjel jobban aludjon. Lehet, hogy furcsán hangzik, de egy kipihent gyerek este sokkal jobban laszik! ha sokat alszik napközben csak jobban fog aludni éjjel. Nálunk legalább is ez a helyzet. Ha minden eset ugyanúgy zajlik, megszokják a picik, hogy ilyen az este és megtanulják, hogy ez az alvás ideje. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan írtatok is.. :) Most aludt el, eddig nem bírtam vele. Nem nyûgös, nem sírós, csak játszani akar és iszonyat aranyos, egyfolytában kacag. Csak azért így fárasztóbb a nap, mert még most jön a rendet csinálok dolog. :( Eddig ha betettem a kiságyba és még nem aludt, nem volt gond, pár perc alatt elszenderedett. De most nem. Egyszerûen nem álmos és bármit teszek nem alszik. Ma kb fél órát vártam, oda se mentem, csak hallgatóztam. Elszórakoztatta magát. :D A napirendje megvan, nem borítottam fel. Változó volt mindig a nappali alvásigénye, van hogy elég 1 óra, van hogy 4-5 óra nappal. Viszont éjszaka, már kicsi kora óta max fél 10 és alszik reggel 6-ig. NA majd kitalálok valamit. Még várok tanácsokat. Puszi nektek!!
Szia!Nálunk volt hogy hajnal fél 4 - kor még szépen beszélgetett.Én amíg nem ordított, nem piszkáltam.Aztán úgy látszik rájött hogy magával tol ki, mert nagyon fáradt lesz, és kb.két hét alatt leszokott róla.

A barátom füvezik és hónapokkal ezelőtt meg ígérte, hogy leszokik. De mégsem tette inkább csak hazudott róla, hogy már nem használja. Ha megkérdezem, hogy füveztél-e egyszerűen nem akar róla beszélni. És nem is akarja abba hagyni. Miért van ez?

Van amikor csak kéthetente szív de van amikor hetente többször is. Engem nagyon zavar, mert akkor velem eszméletlen milyen bunkó és lekezel?. Hiába mondják, hogy nyugalom telepszik az emberre nála velem szembe egésszen más.

Legjobb válasz: Igen ebben igazad van, hogy fél szál cigi kevésbé káros mint egy doboz cigi. Ez egyértelmû, de akkor alapból nem kell cigizni se. Amúgy én is szívtam még 15 évesen mert menõ volt. Aztán elhagytam. Én azóta testépítõ lettem, jól fizetõ állással 8ezres órabérrel és úgy hogy nem doktorim van csak egyszerûen kaptam a lehetõségeken. Na a régi haverjaim közül 3an most éretségiztek le 23évesen. Gratulálok mert ez aztán teljesítmény 3 kirúgás 2 bukás után. Mellette persze egy forintot se adtak a háztartásba maximum nyaranta elmentek dologzni 1 hetet, hogy panaszkodhassanak. Egy kiment hollandiába mert az annyira rávolt kattanva a füre, hogy csak ezé ment ki. Õ most mosogatófiú ott kint. Igazából jól keres, de egy fillért sem tesz félre talán még a szülei is küldik ki a lóvét neki. 1 másik kimnent Írországba na dolgozott fél évet és ezután a szülei küldtek ki neki pénzt,h hazatudjon jönni. Másik 4-5 srác kb a seggéig érõ rasztával mászkál és kb 50%-a testüknek már tatto és természetesen nekik se volt soha rendes állásuk és sztem nem is lesz már ilyen külsõvel. Vannak még páran fiatalabbak 18-20 között azok nem annyira tré alakok, de jövõt nekik se jósolok. (éretségi nuku) Jó természetesen ha elszívsz 1 spanglit félévente akkor nem nõ ördögszarvad és nem leszel a megtestesült gonosz, de akkor is negatív példa is van a dolgokra. Ugyanúgy van olyan ember is aki megiszik hetente 2 sört és mellette jólkeresõ orvos. Amúgy az alkohol azért nem tiltott mert egy nomrális embernek kéne tudnia mértéket tartania. És a jogrendszer természetesen nem neandervölgyiekre vonatkozik hanem feltételezhetõen értelmes embereknek, persze valóság már mos,hogy a neandervölgyi nem halt ki. 1 sörtõl hetente senkinek sem lesz baja. Na de a fûvel most te csak 2 slukkot fogsz szívni és a többi hagyod leégni mert te csak kultúráltan akarsz szórakozni vagy elszívod már az egészet és akkor egész este laza leszel? A drogokat, könnyû drogokat tiltani kell, de emellett a dohányzást is be kéne tiltani illetve az alkoholt is. Amúgy ha itthon sok az alkoholista mert itt ilyen emberek vannak. Most ha a fû legaláis lenne akkor szted az alkohollal mértéket nem ismerõ emberek a fûvel tudnának mértéket tartani?

Leszarom az órabéred, meg az iskolai végzettséged is, azt tartom nevetségesnek, hogy nyomod itt ezt a menõ, jól keresõ, megfontolt felnõtt stílust, miközben senki sem kérdezte ezeket. Egyszerûen el akartad mondani, kikívánkozott belõled és kapóra jött ez a kérdés. Most végre kimondhattad:) Te vagy a tipikus KISPOLGÁR és erre vagy büszke.
Igen ebben igazad van, hogy fél szál cigi kevésbé káros mint egy doboz cigi. Ez egyértelmû, de akkor alapból nem kell cigizni se. Amúgy én is szívtam még 15 évesen mert menõ volt. Aztán elhagytam. Én azóta testépítõ lettem, jól fizetõ állással 8ezres órabérrel és úgy hogy nem doktorim van csak egyszerûen kaptam a lehetõségeken. Na a régi haverjaim közül 3an most éretségiztek le 23évesen. Gratulálok mert ez aztán teljesítmény 3 kirúgás 2 bukás után. Mellette persze egy forintot se adtak a háztartásba maximum nyaranta elmentek dologzni 1 hetet, hogy panaszkodhassanak. Egy kiment hollandiába mert az annyira rávolt kattanva a füre, hogy csak ezé ment ki. Õ most mosogatófiú ott kint. Igazából jól keres, de egy fillért sem tesz félre talán még a szülei is küldik ki a lóvét neki. 1 másik kimnent Írországba na dolgozott fél évet és ezután a szülei küldtek ki neki pénzt, h hazatudjon jönni. Másik 4-5 srác kb a seggéig érõ rasztával mászkál és kb 50%-a testüknek már tatto és természetesen nekik se volt soha rendes állásuk és sztem nem is lesz már ilyen külsõvel. Vannak még páran fiatalabbak 18-20 között azok nem annyira tré alakok, de jövõt nekik se jósolok. (éretségi nuku) Jó természetesen ha elszívsz 1 spanglit félévente akkor nem nõ ördögszarvad és nem leszel a megtestesült gonosz, de akkor is negatív példa is van a dolgokra. Ugyanúgy van olyan ember is aki megiszik hetente 2 sört és mellette jólkeresõ orvos. Amúgy az alkohol azért nem tiltott mert egy nomrális embernek kéne tudnia mértéket tartania. És a jogrendszer természetesen nem neandervölgyiekre vonatkozik hanem feltételezhetõen értelmes embereknek, persze valóság már mos, hogy a neandervölgyi nem halt ki. 1 sörtõl hetente senkinek sem lesz baja. Na de a fûvel most te csak 2 slukkot fogsz szívni és a többi hagyod leégni mert te csak kultúráltan akarsz szórakozni vagy elszívod már az egészet és akkor egész este laza leszel? A drogokat, könnyû drogokat tiltani kell, de emellett a dohányzást is be kéne tiltani illetve az alkoholt is. Amúgy ha itthon sok az alkoholista mert itt ilyen emberek vannak. Most ha a fû legaláis lenne akkor szted az alkohollal mértéket nem ismerõ emberek a fûvel tudnának mértéket tartani?
Az alkoholtól csak egy van nagyobb ÚR, a drog! Errõl leszokni csak úgy nem mûködik. Segítséggel is (sajna) csak kis %-ban.
Kedves elõttem szóló! Miért jobb mint a dohányzás? Talán azért mert nincs rajta szûrû? És száraz gallyak füstjét 100%ig szûrés nélkül jutattja be a tüdejébe? És miért nem baj az, h részeg? Az ugyanúgy baj sztem mindenkinél ha valaki részegeskedik! Ennek is alapnak kéne lenni! Nem ám, h aki atomrészeg az jááj hát az társadalmilag elfogadott. Az ugyanúgy férge a társadalomnak. Amúgy meg csak éljen a drogjával! Ha jól esik neki akkor miért ne? Csak az a probléma, h régen a szemét férgesét a természetes kiválasztódás kiölte mostmeg ez vlahogy megfordult és az a menõ aki tönkreteszi magát minden vacakkalral és erre rábukik a sok okos értelmes kis leányzó azt csúszkálnak be egyfolytában a kisbabák két ilyen értelmiségi szülõtõl.
Elárulom még mindig jobban jártál, mint ha inna. Kitalálom, az nem zavar ha hétvégén elmegy bulizni és jól berúg. Meg is mondom miért. Mert az társadalmilag elfogadott. Nem igaz, hogy az alkoholnál nagyobb úr a drog. Egyetlen egy drog van ami károsabb az alkoholnál és fizikailag ill. szellemieg jobban rá lehet szokni, az pedig a heroin. Ezen kívül az alkohol által elpusztított agysejteket senki nem fogja visszahozni. A fû ezzel szemben csak a tanulási központot blokkolja ideiglenesen. Amint a thc nevû hatóanyag lekapcsolódik a receptorokról helyre is áll. Jah meg árt vagy tizedannyira a tüdejének mint a dohányzás. Gondolkozz el rajta h miért is hibáztatod? Szerintem azért ellenséges veled olyankor mert tudja, hogy te fusztrált vagy és õ is az lesz. Ha nem tetszik amit csinál akkor szakíts vele és ne próbáld meg megváltoztatni.
Hmmm, most durva leszek de nem bunkósagbol hanem mert segíteni akarok szóval sorry elõre is Te leány, te ennyire semminek tartod magad, hogy neked csak egy drogos jár? Ezzel pazarolod az idõdet? Egy olyan pasival aki annyira nulla, hogy szívnia kell, hogy elviselje a világot? Te ezt a luzert érdemled??! Ugye, hogy nem? Te is megérdemelsz egy érett, kedves, intelligens Veled törõdõ fiút aki boldoggá tesz nem csak a problémáidat szaporítja! Dobjad ki azt a luzert! Hazudozzon Anyucinak meg legyen vele lekezelõ hogyha ilyen óvodás akkor anyu szoknyája mellett a helye! Pasizz be egy olyannal aki jobban illik hozzad és röhögd ki a mostanit!
10.26os vagyok, és 2-3 ismerõssel megtörtént, hogy elbeszélgettek vele, vagy a párja vagy barátai, és abbahagyta. Lehet, hogy ezek a nagy kivételek, de akkor is megtörtént, szóval most miért ne válhatna be? Egy próbát meg miért ne érne meg?
Ülj le vele beszélgetni, ne cseszd le, csak mondd meg, hogy neked nagyon rosszul esik, ahogy bánik veled, (részletesen írd körül a szenvedéseid), meg hogy te segíteni akarsz neki, légy vele õszinte. Mondd, hogy nem baj, ha nem azonnal hagyja abba, de csinálja ritkábban. Ha erre se lép, akkor nem sokat tehetsz...
Öööö. Hát jó kispolgár vagyok, de annyit kerestem 18 éves koromba 1 hónap alatt mint te fél alatt se fogsz:D Most 21 évesen olyan kocsim lehet amiet csak akarok és van is. Oda megyek nyaralni és annyi idõre amennyire kedvem tartja. Jah és elhiheted, h már most 2szer annyi csajhoz volt közöm mint neked valaha is lesz. Te az elöbb még leszóltad a 8ezres órabérem na te mennyit keresel?? Na!! Szted nevetséges az, h vki megfontolt és felnõttes? Miért akkor mit csináljak? Legyek egy hülyegyerek egész életemben mint te? :D Na te mit értél el?
Nem szóltam le az órabéred. Igen jó fizetés. Nekem mondjuk magasabb ez az órabér, ám csak két havonta dolgozom két hetet, emiatt a fizetésem a tiéd töredéke:) A kocsim egy roncs és egy ideig nem veszek újat, bár ha veszek, akkor se lesz drágább 2, 5 millánál, ami neked aprópénz. Ráadásul ennyiért kb 25 éves kocsit választok. A csajokat illetõen is hiszek neked, ennyi pénzzel nyilván válogathatsz, bár én sem panaszkodhatok, így ruppótlanul. Nem az a gond, hogy jól keresel, meg akárhol nyaralhatsz, már mondtam. Az a baj, hogy ennyit látsz az életbõl és parasztosan büszke vagy rá. Mint amikor a vidéki dizsi elött nyomulnak az õstermelõk, hogy kinek van jobban tuningolt kocsija. Tudod, az viszi a legjobb nõket:) Érted már végre?
Jah tudom mi lehett neki a frusztráló az, h éretségivel példáloztam elég sok helyen és ez lehet, h úgy tünt neki, h én csak azt voltam képes letenni és ez mintha olyan nagy dolog lenn nekem. (pedig az éretségit manapság sztem egy jobban betanított csimpáz is képes megcsinálni) Csak azért használtam azt példának hiszen azt mindenki letudja tenni és az ismeretségi körömbõl akik így elzüllöttek azoknak még ez sem sikerült. De persze az alkohol hatására is ugyanígy eltudtak volna zülleni. Talán a fûre rákattanás olyan szinten jobb, h elpippantod 5-10 perc alatt azt elvagy utána, míg egy alkoholista a kocsmában ácsorog egész nap. De a fiatalok életét azért az is derékba tudja törni.
Szerintem is. Szerintem normálisan fogalmaztad meg a mondanivalódat, a nélkül, hogy bárkit is megbántottál volna. Azért írtam, hogy teljesen egyetértek veled. Ami teljesen azért nem igaz, de mégsem hordtalak el semminek mert te is normális voltál. Az ilyen szintû megnyilvánulás, alap nélkül, óvodai szint. Szal kedves ismeretlen kéretik visszafáradni.. Vagy nem kijönni onnan..
:) Na és miért te mit értél el? Jah, hogy jársz egyetemre és utána nem fogsz tudni elhelyezkedni? Én is jártam egyetemre és elég neves, jó helyre. De nem láttam értelmét befejezni. Mi bajod van a 8 ezres órabérrel? De most õszintén? Vagy te talán 20 ezret keresel 1 óra alatt és a havi fizetésed Bill Gates keresetével vetekszik?:D Sztem te csak egy irigy kis gyerek vagy.
15:45 Fasza gyerek vagy. Jól megmutattad a világnak, hogy vagy valaki. Ennyire egy szánalmas szerencsétlen idiótát, bazzeg. Legalább szégyellnéd magad, hogy a szaros érettségidre meg a 8 ezres órabéredre vagy büszke. Persze ha semmi egyebet nem tudsz felmutatni, akkor értem.
Teljesen igazad van. Én csak elméleti dolgokról beszéltem, a gyakorlati megvalósítás egészen más. Nem lehet személyreszabott jogrendszert beiktatni. Szerintem még az lenne a legjobb ha itt is 21 éves korhatárt használnának mindenre, mint Amerikában. Jah és persze ezt komolyan is vennék! Így ha legalizálnák a könnyû drogokat, az államnak komoly bevétele lenne, jó részben visszaszorulna a fekete kereskedelm is. Egy normális 21 éves ember meg ugye nem megy be a coffe shopba szért füvet venni, hogy eladja drágábban a kisöccsének meg a barátainak. Dehát ez egy elképzelt társadalom sajnos:(
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni 18 éves vagyok. Õ meg 21 lesz.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy nem szoktam látni mikor van beszívva, de akkor is zavar. Vannak olyan hetek amikor egyáltalán nem nyúl hozzá de van amikor meg igen. De ma rádöbbentem, hogy vannak sokkal nagyobb problémák is a mi kapcsolatunkban mint az, hogy õ füvezik. Az, hogy miért nem másik kapcsolatba vagyok aki talán nem füvezik az azért van mert mindennél jobban szeretem.
igazad van. tényleg szánalmas, hogy büszke vagyok magamra, hogy nem pazaroltam el a fiatalságomat droggal, piával és most elértem azt, h ne minimálbérért dolgozzak meg most sem költöm el a pénzem minden hétvégén feleseges agykábítószerre, h utána sírhassak, h nincs pénzem. De felnyitottad a szemem! Ezentúl betépek minden nap és minden hétvégén berúgok hogy én is elérhessem azt a színvonalat mint te és irigykedve irogassak azoknak akiknek jobban megy! "Legalább szégyellnéd magad, hogy a szaros érettségidre meg a 8 ezres órabéredre vagy büszke. Persze ha semmi egyebet nem tudsz felmutatni, akkor értem." Hát igen te többet tudsz felmutatni! Te leszel a példám!:D

Miért van az, hogy itt sok apa fizetni nem akar, gyerektartást vagy minél kevesebbet, de a közös felügyelethez viszont már nincs "kedvük"?

Jellemzően azok szoktak itt kardoskodni,akik amúgy is 10-15 ezer forintokat fizetnek gyerektartás címén. A közös felügyelet szintén kiesik,mert foglalkozni kéne a gyerekkel esetleg. Az ilyen minek csinál gyereket,akinek semmi felelősségérzete nincsen ? ja és nem vagyok elvált,kisemmizett,pénzéhes nő :D Boldog családom van,egyben,szóval csak kíváncsi vagyok .

Legjobb válasz: Tanár vagyok és a tanári karról elmondható, hogy kivétel nélkül elvált anyákból áll. (Kivétel az igazgatónõ, neki a polgármester a férje). Úgyhogy van tapasztalat a témában. Az apai magatartásnak igen széles skálája felvonul. A lényege mindegyiknek az, hogy a nõ marad a teher nagy részével magára. Ha keveset, ha többet, ha egyáltalán nem fizet az exe, ha foglalkozik néha a gyerekkel, ha rá sem néz sohasem, az biztos, hogy az anyák nélkülöznek és mondanak le a saját életükrõl azért, hogy a gyereknek a legtöbbet megadják. Az apák pedig mennek/mentek és élik világukat. A közös felügyelet egyik kolléganõmnél egy darabig mûködött. Az egyik gyerek egyiküknél volt, a másik gyerek a másiknál és egyik szülõ sem fizetett a másiknak semmit. Aztán az apánál nevelõdõ gyermek 14 évesen úgy döntött, hogy anyával akar élni. Bírósági tárgyalás, gyerekelhelyezés után anyához került ez a gyerek is és innentõl fizetnie kellett apának. Na azóta magasról tesz a gyerekeire és fizetni sem hajlandó. Anyuka számláját meg már inkasszózták. Úgy dobtunk össze nekik már karácsonykor is élelmiszereket, hogy tudjanak a téli szünetben mit enni. :(

Tanár vagyok és a tanári karról elmondható, hogy kivétel nélkül elvált anyákból áll. (Kivétel az igazgatónõ, neki a polgármester a férje). Úgyhogy van tapasztalat a témában. Az apai magatartásnak igen széles skálája felvonul. A lényege mindegyiknek az, hogy a nõ marad a teher nagy részével magára. Ha keveset, ha többet, ha egyáltalán nem fizet az exe, ha foglalkozik néha a gyerekkel, ha rá sem néz sohasem, az biztos, hogy az anyák nélkülöznek és mondanak le a saját életükrõl azért, hogy a gyereknek a legtöbbet megadják. Az apák pedig mennek/mentek és élik világukat. A közös felügyelet egyik kolléganõmnél egy darabig mûködött. Az egyik gyerek egyiküknél volt, a másik gyerek a másiknál és egyik szülõ sem fizetett a másiknak semmit. Aztán az apánál nevelõdõ gyermek 14 évesen úgy döntött, hogy anyával akar élni. Bírósági tárgyalás, gyerekelhelyezés után anyához került ez a gyerek is és innentõl fizetnie kellett apának. Na azóta magasról tesz a gyerekeire és fizetni sem hajlandó. Anyuka számláját meg már inkasszózták. Úgy dobtunk össze nekik már karácsonykor is élelmiszereket, hogy tudjanak a téli szünetben mit enni. :(
utolsónak! a 20000 gyerektartás még mindig kevesebb mint eltartani a gyereket. ettöl függetlenül nem kevés pénz! szüksége lehet rá annak aki egyedül neveli a gyerekét
Kicsit egyoldalú a kérdés. Akkor én megkérdezhetném, hogy miért szül gyereket a nõ egy felelõtlen embernek.
Ezen az oldalon vannak érdekes emberek:) Egyébként a valóéletben én egyáltalán nem ezt tapasztalom a környezetemben. Mi is elváltunk az elsõ férjemmel, közös a felügyelet, nincs gyerektartás, mindent meg tudunk beszélni (persze kompromisszumok kellenek mindkét félrõl) Családban, baráti körben is vannak elváltak, ha nem is mindenhol mûködik a közös felügyelet, de nem marakodnak, sem a gyereken, sem a pénzügyeken. Szerintem azért több a pozitív példa :)
Kérdezõ, miért van az, hogy az érintett nõk is keverik a dolgokat? A közös felügyelet nem azonos a megosztott gyermekelhelyezéssel, az egyik a gyerek ügyeinek közös vitelét jelenti, a másik a gyerek tartózkodási helyét. Persze, ha a gyermekelhelyezés megosztott, akkor evidens, hogy a felügyeleti jognak is közösnek kell lennie, de ha az egyik szülõnél van elhelyezve a gyerek, akkor is lehet a felügyeleti jog közös, tehát mindkét szülõ ugyanúgy eljárhat a gyerek ügyeiben továbbra is.
fordítsuk már meg a helyzetet minden anya azért sír h nála legyen a gyerek akkor legyen a pasinál inkább és te fizess a minimálbérbõl 20ezret havonta??? na megtudnál élni?? ezeken is el kellene már gondolkodni. mert míg egy pár közösen neveli a kis csemetét, addig egy lakóközösséget alkotnak, közös a bevétel és kiadás, de ha szétmennek, önálló albérlet, egyedül megy minden költség, minimálbér környékén nem nagyon megoldható h jól gyere ki belõle a nõk úgyis rosszabbul keresnek mint a pasik, 70-80 az átlag lenne sírás rívás ha nekik kellene fizetni még 20 ezer gyerektartást na ezért huzadozik minden férfi is
egy filozófus barátom mondta egyszer. minek gyerek az ilyen embereknek, mert önzõ vmelyik? azt hiszi h a gyerek szülés megváltoztatja az életet, és h neki szüksége is van rá(amelyik fél jobban akarja, ált a nõ) ált meg is változtatja, mert ritka az a család ahol béke és harmónia van utána, csak sajnos rosszabb irányba változik utána, veszekedés, válás, anyagiasság köszönt be a családokba utána, és mindezt egy kis gyerek miatt.
10.34 Megpróbálom összefoglalni. Tehát: a polgármester férfiak rendesek, becsületesek, minden más férfi viszont piszok gazember. És természetesen minden nõ szegény áldozat, akit becsaptak.
12 es vagyok, látom a 36 % ból h itt a kihasználós , gyerektartást egyéb megélhetési dolgokra fordító nõk vannak többségben...
#9, nem a Kérdezõnek írtam, aki a közös felügyeletet írta, de úgy tûnik, a megosztott elhelyezést akarta kérdezni... csak, hogy tisztázzam a valódi kérdését, mielõtt választ adnék...
A kérdező hozzászólása: Nem kell felháborodni . Nem a férfiakat akartam ócsárolni , és nem általánosítottam , mert azt írtam, hogy ITT (ami nem túl reprezentativ ) , és SOK apa, nem mindegyik . És visszafelé is meg lehet fordítani a kérdést, nõkre vonatkoztatva. teljesen mindegy. Csak iylet ritkábban hallani, azért írtam apukával a példát.
akik lepontoztak azok biztos a gyerektartásos, kihasználós nõk! ugye fáj az igazság, amikor vki nem azt mondja h így tovább hanem h sok ilyen nõ csak kihasználja a szerencsétlen férfit.
Miért van az, hogy sok nõ csak "csináltat" magának egy gyereket, és persze a pénz kell neki, de az apa a gyerek közelébe se merjen menni?? Ha már te általánosítasz, akkor másnak is lehet, nem igaz?
8-as 6-os voltam, lehet, hogy nekem írtad. Az említett példában sokáig nem volt válás, így semmilyen hivatalos eljárás. Két fedél alatt éltek, egyik gyerek itt a másik ott, de mindketten törõdtek mindkettõvel. Egészen addig, amíg az egyik gyerek úgy döntött, hogy neki a másik szülõ kell. Ekkor került sor a hivatalos eljárásra és a gyerekelhelyezésre.
bocs. akkor nem utolsónak hanem elõttinek
Teljesen egyszerû mert nõk kérdeznek itt. Máskülönben pár hónapja volt egy kérdés, ahol az apa nevelni szerette volna, minden második válasz az volt, hogy miért akarja a gyereket elvenni az anyjától. Mintha fordítva nem ez lenne. Meg a nagy többség játssza a mártírt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!