Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nem akarja (542 db)

Miért van hogy nem akar már szexelni?

mindketten 20 felett vagyunk ö még iskolába jár én viszont már 3.5 éve megfeszítetten dolgozom 2 munkahelyen és egy maszekon.Férfi vagyok tehát szeretek összefeküdni,szeretkezni a párommalRégebben még éjszakás elött 20perccel is ha ránkjött simán nyomtunk egy menetet.De ma már csak én akarom.másfél éve vagyunk együt de már nem kiván? vagy mi lehet az oka hogy este inkább alszik mint huncutkodik?

Legjobb válasz: Ha inkább alszik, akkor elég egyértelmû, hogy fáradt mostanában, nem? Akkor lenne baj, ha inkább pl. chatelne barátnõivel, vagy filmet nézne. El se tudod hinni, mennyire le tudja fárasztani az embert az iskola (fõleg, ha egyetemre jár), ha nem is testileg, de agyilag iszonyatosan. Utána pedig az mindegy, hogy testileg fitt, nem tud ráhangolódni a szexre, se semmi másra, csak a pihenésre. Tapasztalatból mondom, másodéves egyetemista lány vagyok :)

Ha inkább alszik, akkor elég egyértelmû, hogy fáradt mostanában, nem? Akkor lenne baj, ha inkább pl. chatelne barátnõivel, vagy filmet nézne. El se tudod hinni, mennyire le tudja fárasztani az embert az iskola (fõleg, ha egyetemre jár), ha nem is testileg, de agyilag iszonyatosan. Utána pedig az mindegy, hogy testileg fitt, nem tud ráhangolódni a szexre, se semmi másra, csak a pihenésre. Tapasztalatból mondom, másodéves egyetemista lány vagyok :)
figyelj, ez olyan dolog hogy nagyon sok mindentõl lehet, egyszerûbb ha beszélsz vele errõl, ha szeret téged akkor el fogja mondani neked..de érzed hogy szeret téged??
szia! én szeretem, imádom a párom de én is iszonyatosan fáradt vagyok estére, mikorra õ ér már rá... van amikor csak hétvégén tudunk együtt lenni , de van hogy akkor meg nekem nincs kedvem pedig régebben minden nap sõt volt , hogy naponta többször voltunk együtt... ez nem azt jelenti, hogy nem kívánom õt, csak épp akkor amikor kívánnám õ nem ér rá vagy fordítva... egy idõ után nem lehet nagyon egyszerûen összeszervezni a dolgokat és minnél komolyabbak lesztek annál jobban rájöttök, hogy nem a sex körül forognak a dolgok, de ugyanugy csináljátok, csak ritkábban viszont akkor sokkal jobb:D:P
Biztos van abban valami, hogy fáradt, de ezt igazából neked kell tudnod mennyit teszel meg azért, hogy felhivd a figyelmét magadra és egy kis gyengédségre! én csak magamból indulok ki, ha nagyon fáradt vagyok akkor tényleg nem megy a dolog és nincs is értelme mert csak össze maszatoljuk egymást! De viszont nem lehet az ember mindig fáradt, és kimerült! Valamivel dobd fel az estéteket, biztos tudod mire indul be vagy ujitsatok valamit!Hátha... Sok sikert! Remélem változik a dolog.. drukkolok!!
Ha nem az "éhenhalás" küszöbe miatt kell ennyit dolgozni, akkor érdemes elgondolkodni, hogy megéri-e... Ha teljesen kimerült vagyok is, ki nem bírnám a párom nélkül. Biztos megteremteném a helyzetet, hogy jusson rá idõ és ha õ is így gondolkodik, akkor tartós a dolog. Nincs annál szebb dolog, amikor két ember így összebújhat és érezheti a másikat. Akár túlzás, akár nem, ez a termékeny idõszakban levõ felnõtteknek (de sokszor még utána is) alapfeltétel a kiegyensúlyozott élethez és érzelmi kapcsolathoz, akárcsak egy simogatás. Nem szabad elmenni mellette, általában valami probléma lehet a háttérben (!!!), nem olyan mint fáradtság.

Miért van hogy nem érdekel a siker? Hogy nem akarok részt venni a versenyben?

..kinek nagyobb a háza kertje ,kinek szebb a pasija csaja ,kinek van 6 diplomája kinek egy se .engem ez nem érdekel. Csak valahol bűntudatom is van -mert lenne tehetségem dolgokhoz -de olyan érzés mintha nem járna siker .néha elérek valamit ,aztán nagyobb stessz az mintsem ha nem csinálnék semmit. Vagy lehet már annyira megszoktam ezt az állapotot hogy természetessé vált a kudarc? sose voltam jó tanuló sok trauma is ért.. Ha bántanak és azt mondják te egy senki vagy mert nem értél el semmit -akkor alul érzem magam egy olyannal szemben ,akinek működő vállalkozása ,háza ,akármije van -de ez akkor is csak önvédelem lenne ha visszavágnék h áh dehogy nem is van ez meg ez ..-ez meg olyan játszma szint.. szóval nem érzem magam jól ebben a társadalomban, meg úgy az egészben..

Legjobb válasz: Utolsó, a Forma1 vagy az NBA nem olyan téma, amit nap mint nap nyomatnak neked, hogy nézned kell, olvasnod kell a híreit, stb. Vagyis, hogy elvileg vágynod kéne rá, akarnod kéne. A siker viszont az a témakör, amit a szüleid is, a barátaid is, a szûk és tágabb ismeretségi köröd is nyomat nap mint nap... sõt az egész társadalmunkat áthatja. Minden valamire való ember vágyik a sikerre. Ez szinte beléd ivódik. A hirdetésekben is nap mint nap összefutsz vele, a tévé különbözõ mûsoraiban, a filmekben, a sorozatokban, az újságokban, az interneten, vagy a könyvekben. Akár akarod, akár nem. Akár odafigyelsz rá, akár nem. Még jó, hogy minden gondolkodó ember fejében megfordulnak ezzel kapcsolatos kérdések. Viszont nem mindenki vágyik sikerre. Arra a sikerre, amit ilyen intezíven nyomatnak nekünk. És még jó, hogy az is megfordul valakinek a fejében, hogy ha ez elvileg ilyen alapvetõ dolog, akkor vajon mi a gond vele, hogy õ mégsem vágyik rá, vagy miért nem tud örülni neki, ha elérte. De az átverés ott van, hogy az ilyen típusú siker (amirõl a kérdés szólt) utáni vágy nem ilyen alapvetõ dolog. De ha ebben nõttél fel, ezt láttad, utána nehéz kitakarítani a fejedbõl a sok "hazugságot". És így megszületnek ezek a kérdések. Amik hülyeségnek tûnnek azok számára, akiknek fekszik az a kultúra, amiben élünk... akiknek meg annyira nem, azok agyalnak azon, hogy vajon hol a gond. Amúgy én voltam a második válaszoló. És kedves kérdezõ, ne juss Jeffrey sorsára... Inkább legyél találékony és ügyes és próbáld meg megoldani az életed valahogy. :) Nekem sem egyszerû, mert engem szabályszerûen üldöznek azzal, hogy ennyi ésszel és ügyességgel, miért nem jutok semmire. Folyton ott lebeg az elvárás fölöttem, hogy legyek sikeres. Kellemes így az élet... :/ de valahogy mindig megoldom, hogy meglegyen a békességem és ne kelljen olyan sikerért dolgoznom, amire nem én vágyom.

Utolsó, a Forma1 vagy az NBA nem olyan téma, amit nap mint nap nyomatnak neked, hogy nézned kell, olvasnod kell a híreit, stb. Vagyis, hogy elvileg vágynod kéne rá, akarnod kéne. A siker viszont az a témakör, amit a szüleid is, a barátaid is, a szûk és tágabb ismeretségi köröd is nyomat nap mint nap... sõt az egész társadalmunkat áthatja. Minden valamire való ember vágyik a sikerre. Ez szinte beléd ivódik. A hirdetésekben is nap mint nap összefutsz vele, a tévé különbözõ mûsoraiban, a filmekben, a sorozatokban, az újságokban, az interneten, vagy a könyvekben. Akár akarod, akár nem. Akár odafigyelsz rá, akár nem. Még jó, hogy minden gondolkodó ember fejében megfordulnak ezzel kapcsolatos kérdések. Viszont nem mindenki vágyik sikerre. Arra a sikerre, amit ilyen intezíven nyomatnak nekünk. És még jó, hogy az is megfordul valakinek a fejében, hogy ha ez elvileg ilyen alapvetõ dolog, akkor vajon mi a gond vele, hogy õ mégsem vágyik rá, vagy miért nem tud örülni neki, ha elérte. De az átverés ott van, hogy az ilyen típusú siker (amirõl a kérdés szólt) utáni vágy nem ilyen alapvetõ dolog. De ha ebben nõttél fel, ezt láttad, utána nehéz kitakarítani a fejedbõl a sok "hazugságot". És így megszületnek ezek a kérdések. Amik hülyeségnek tûnnek azok számára, akiknek fekszik az a kultúra, amiben élünk... akiknek meg annyira nem, azok agyalnak azon, hogy vajon hol a gond. Amúgy én voltam a második válaszoló. És kedves kérdezõ, ne juss Jeffrey sorsára... Inkább legyél találékony és ügyes és próbáld meg megoldani az életed valahogy. :) Nekem sem egyszerû, mert engem szabályszerûen üldöznek azzal, hogy ennyi ésszel és ügyességgel, miért nem jutok semmire. Folyton ott lebeg az elvárás fölöttem, hogy legyek sikeres. Kellemes így az élet... :/ de valahogy mindig megoldom, hogy meglegyen a békességem és ne kelljen olyan sikerért dolgoznom, amire nem én vágyom.
utolsó, szerintem az eleje nem igaz annak amit írtál... ha érdekelné a siker, nem írna ki ilyen kérdést...pont az a baja, hogy azt szeretné, ha érdekelné, de egyszerûen nem érdekli. Én is így vagyok vele, és nem értem, hogy miért. Lehet, hogy valami másban akkora hiányt szenved, hogy nem tudja igazán érdekelni...persze én magamból indulok ki:)
A bajod az, hogy nagyon is azonosulsz azzal a szemlélettel, amirõl az elsõ 3 mondatodban azt állítod, hogy elutasítod. Ha valóban nem érdekelne "a verseny", akkor nem írnál ki errõl a témáról GYK-kérdést, hanem jól éreznéd magad ház, nõ és vállalkozás nélkül is. De mivel számodra nagyon fontos a házban, nõben és diplomában mért siker, ezért nyomaszt, hogy ezeket nem érted el. A megoldás alapvetõen kétféle lehet. Vagy mégis megpróbálsz "sikert" elérni, vagy megváltoztatod az életszemléletedet olyanra, hogy tudd élvezni az életet. A "sikerorientáltság" erre kevésbé alkalmas, még a sikeres emberek számára is.
Én se érzem/éreztem jól magam ebben a shit-ben. Valaminek állj neki de keményen, amitõl kapsz egy kis hírnevet is. És nem kellenek a kifogások, csináld és kész, nem mindig élvezzük az ilyet de akkor is menni kell elõre!
Kedves 54%-os. Rövidre zárom a dolgot: az én tapasztalataim nem támasztják alá a te állításaid zömét. De köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy ennyi energiát fektettél a játszmádba. Kedves kérdezõ, neked meg kívánom a legjobbakat ahhoz, hogy megtaláld az élet valamely azon módját, ami kellemes és mûködõképes számodra. Én drukkolok neked! :)
16:29 "akik akkor emberszáma se vettek ma csak azért megteszik mert van szép ruhám" De mi ezzel a baj? Rájöttél, hogy mûködnek az emberek, és ezt a tudást fel is tudod használni. Ennek meg kellene nyugtatnia, ahelyett, hogy felháborítana. "mondjuk h letettem azóta 2 diplomát ?! EZ EZ vagyok én ?!" Terméketlen arra rákérdezni, hogy mi vagy "te". Termékenyebb rákérdezni arra, hogy MI MÛKÖDIK. Mûködik az, ha van diplomád vagy pénzed. Mûködik az is, ha jó a megjelenésed. De nem kötelezõ kivívni az emberek tisztelentét, mivel az úgysem jelent sokat. Tehát nyugodtan le is mondhatsz arról, hogy mások tiszteljenek. Ami fölösleges: felháborodni ezen az egészen. Úgysem tudod változtatni az embereket. "ebben a társadalomban" Melyikben nem?
A kérdező hozzászólása: "Vagy majd viszontszeret ha (látszat)sikeres leszek ?! volt benne részem - hát kösz nem" Miben volt részed? siker az eddigi értelmezésben= társadalmilag elfoglalt betöltött hely. személyes példa: szegény gyerekkor , elhagyatott magányos érzelmi környezettel , a jelentéktelenség megtapasztalása mert nem volt jogász és mérnök szülõi háttér, nem jártam szép ruhába . x évvel késõbb akik akkor emberszáma se vettek ma csak azért megteszik mert van szép ruhám látszat/ nem látszat életem és jól mûvelem a kirakatot ?! de legyen ..mondjuk h letettem azóta 2 diplomát ?! EZ EZ vagyok én ?! könyörgöm korábban is ember voltam , miért kell FOLYTON igen -ebben a társadalomban - a létjogosultságot az érzés szintjén is biztosítani vagy is inkább bizonygatni ?4 miért? -csak azért mert amilyen vagyok minden hibámmal nem szerethetõ , ezért majd bemagyarázom magamnak h a fogyi klubb meg a plasztika segít ?! esetleg még eggyel több diploma ?! áhhh ...
Kedves kérdezõ, az elismerés és a figyelem olyan dolgok, amiket nem nehéz megkapni. De az nem mindegy, hogy kitõl várod õket! És ezek nem a sikerességtõl függnek, sem semmilyen színjátéktól.
"úgy érzem LEMARADOK valamirõl." Ez egy érzés. Szerencsére homo sapiensként gondolkodni is tudunk, nem vagyunk az érzéseinkre utalva. Tehát ha van egy érzésed, akkor kérdések: (1) a gondolkodás és a tapasztalat alátámasztja az érzést, vagy az érzés csalóka? (2) Ha az érzésnek nincs valós alapja, honnan jön? "Az akit szeretnék sosem szeret viszont mert jön egy szebb jobb okosabb." Nem létezik ilyen szabály. "Vagy majd viszontszeret ha (látszat)sikeres leszek ?! volt benne részem - hát kösz nem" Miben volt részed? "és tudom milyen az amikor felveszem a jelmezt és belibegek a bálterembe... Nekem ettõl lett hányingerem h én nem akarok így tovább élni" Tehát felismerted, hogy 2x2=4 (az emberek álarcokat hordanak, szerepeket játszanak, méricskélik magukat egymáshoz, hiúk, önzõk, stbstbstb), és ettõl hányingered van és szívesebben élnél Tündérországban, ahol nem így van. A probléma ezzel az, hogy a tények felismerése nem vezet logikusan a hányingerhez. Pl. hányinger helyett nevethetnél is, az jóval egészségesebb. Sõt, közömbösen is tudomásulveheted a tényeket, vagy lelkesen belevethetnéd magad a játékba. Nem kötelezõ a hányinger csak azért, mert rájöttél, hogyan mûködik a társadalom. Mások is rájönnek, de nincs hányingerük. Önmagában a hányingered nem emel a többiek fölé, semmivel sem "igazabb" álláspont a másokénál. Egyedül annyit számít, hogy neked rossz lesz, ha a világot "élhetetlennek" érzed. Az a javaslatom, hogy gondold újra a viszonyodat ehhez a kérdéshez. Nem kötelezõ felháborodni vagy undort érezni. Ha csak ezeket tudod érezni, akkor arra kellene rájönnöd, hogy miért, mi ennek az eredete. "csak még a hogyan másképpent sem tudom .Mert beismerem iszonyatosan vágynék az elismerésre és a figyelemre(nem a rosszul értelmezett manírra és pózra) -de úgy mint amilyen színjátékokkal lehet ezt elérni attól menekülök" Vagy kell a hírnév és elismerés, és akkor alkalmaznod kell a módszereket, amelyekkel ez elérhetõ, vagy ha nem tetszenek a módszerek, akkor errõl lemondasz, ahogy egy csomóan lemondanak róla. Ami tévút, az a felháborodás ezzel kapcsolatban, meg az az elgondolás, hogy itt valami gonosz dolog van leleplezve. " -mint Jeff" Jeff egyszerûen belehalt abba, hogy nem vette tudomásul azt az alapelvet, hogy az ember kénytelen korlátozni magát, hogy "valakivé" váljon, mert ha minden akar lenni, akkor senki marad. Ezzel mindenki szembekerül a 10-es évei végén, 20-as évei elején és a legtöbben megoldják, Jeffnek nem sikerült. "Tudom h ezek csak példák és a dolog nem általános érvényû" Pont hogy általános érvényû, és ezért nincs értelme tiltakozni ellene.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. érdekes és elgondolkodtató mind1ik. Valaki azt mondta nekem az a legsikeresebb ebben a "mi társadalmunkban" aki remekül tud hazudni. ÉS valami kutatás eredménye h ezt ösztönösen is megtesszük naponta 200 x legalább beleértve a kegyes és önhazugságokat is. Én azt hiszem meghasonlottam kicsit-(nagyon) mert már akárhol vagyok akármit csinálok úgy érzem LEMARADOK valamirõl. Az akit szeretnék sosem szeret viszont mert jön egy szebb jobb okosabb.Vagy majd viszontszeret ha (látszat)sikeres leszek ?! volt benne részem - hát kösz nem . A mellõzöttségben sok tapasztalatom van -és tudom milyen az amikor felveszem a jelmezt és belibegek a bálterembe(mint az életünk szintre). Tudom mire mérnek társadalmilag ha elsõre meglátnak- és mutatok -vagy mint sokan mások mutatnak valamit. Nekem ettõl lett hányingerem h én nem akarok így tovább élni .csak még a hogyan másképpent sem tudom .Mert beismerem iszonyatosan vágynék az elismerésre és a figyelemre(nem a rosszul értelmezett manírra és pózra) -de úgy mint amilyen színjátékokkal lehet ezt elérni attól menekülök -mint Jeff.. Ez valami olyan játék h mit rakunk a kiraktba , minél érekesebbnek tûnni szüntelen -és mik vagyunk -kik vagyunk valójában .és õszintén ..ha bármelyikünk is tudná h körítés nélkül egy unalmas rakás szarkupac -azt kitenné?!-ugyan ugyan dehogy .a kövér lefogy felveszi a szép ruhát, mert azt hisz megtartja adoniszt , pedig nem max megszerzi de mikor ismét már vékonyan is cserbenhagyják 100xra szembesül önön jelentéktelen szürke tükrével . A vállalkozó h kihúzzák alóla a peremizst , pszichiátrián köt ki mert nem tudja elviselni a bukás gondolatát stb stb. Tudom h ezek csak példák és a dolog nem általános érvényû ..-de ha tényleg megnézzük mit nyomat ránk a környezet , legyen akár rokonság v bármi más közeg ..egyszerûen a fentiek fényében élhetetlen ..
22:12 "Minden valamire való ember vágyik a sikerre." "Viszont nem mindenki vágyik sikerre." Most akkor vágynak vagy nem vágynak? "Nekem sem egyszerû, mert engem szabályszerûen üldöznek azzal, hogy ennyi ésszel és ügyességgel, miért nem jutok semmire." És miért nem jutsz semmire ennyi ésszel és ügyességgel? :) ))) Természetesen elfogadható válasz az, hogy semmi kedved "versenyezni", mert jobban is el tudod foglalni magad. De ez NEM jelenti azt, hogy nem érdekel a siker. Csak annyit jelent, hogy nem vagy hajlandó akármit megadni érte. De ezzel mindenki így van, csak fokozati különbségek vannak.
A kérdező hozzászólása: vagyis õ az apjának..
A kérdező hozzászólása: 2. nagyon köszönöm , énis bõgtem rajta ..- hogy Jeffrey sorsára jutok e idõvel nem tudom. Ez a társadalom élhetetlen úgy h idõvel nem tudsz valamit felmutatni. De. engem sokkal jobban foglalkoztat a belsõ elhivatottság kérdése, ami minden féle megfeleléstõl mentes. Talán az a szegény fiú is meg akart felelni az Anyjának aki ha érzelmi értelemben nem is de társadalmilag vitte valamire..
16:44 Szerintem nem érted a játszma fogalmát. Csak szólok, hogy nézz alaposabban utána.

Miért van az hogy egy lánnyal beszélgetek és rátérek a lényegre és akkor azt mondja hogy nem akar többet mint barátság, később meg ö tér a lényegre akkor megint rá kérdek és akkor se akarja most akkor?

Legjobb válasz: Ismerõs helyzet... barátja vagy és kész. valószínûleg megvigasztaltad vagy valami amivel a bizalmát kiérdemelted de pasiként nem tekint rád. adj neki embargót... ha akar valamit akkor ne ellenkezzen, ha nem akar semmit akkor viszont látásra.

Ismerõs helyzet... barátja vagy és kész. valószínûleg megvigasztaltad vagy valami amivel a bizalmát kiérdemelted de pasiként nem tekint rád. adj neki embargót... ha akar valamit akkor ne ellenkezzen, ha nem akar semmit akkor viszont látásra.
Mert talán mást érez szíve mélyén lényegnek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :D

Nyíltan megmondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot de csak szexre használni sem akar, mert tisztel. Egyébként pedig brutál szenvedély van közöttünk! Akkor mit akar, miért keres?

3 hónapja tart az ismerkedés, volt csók, érezzük mindketten, h m?ködik a kémia is. Én nem szoktam keresni, ? kb. 4 naponta igen és mindig találkozni akar. De akkor ez mire jó neki, gondolkodik rajtam?

Legjobb válasz: nagyon tetszel neki,össze is jönne veled ,de sajnos a körülmények nem engedik. fél attól ,hogy téged is elveszít,mint az elõzõ barátnõjét akivel szakítania kellett mert máshol kapott munkát mint õ.megvárja amíg minden rendezõdik és utána fog lépni.arany ember lehet ha ennyire tisztel,hogy nem akar csak a szexért tartani.várj rá

nagyon tetszel neki, össze is jönne veled , de sajnos a körülmények nem engedik. fél attól , hogy téged is elveszít, mint az elõzõ barátnõjét akivel szakítania kellett mert máshol kapott munkát mint õ.megvárja amíg minden rendezõdik és utána fog lépni.arany ember lehet ha ennyire tisztel, hogy nem akar csak a szexért tartani.várj rá
Nem. Ha eddig nem kezdett el másképp érezni irántad, késõbb sem fog. A szerelem nem olyan, hogy x hónap múlva, ahogy telik az idõ, elkezd valaki kötõdni.Ja, amúgy kötõdni biztosan fog, egy kutya is ragaszkodik ahhoz, aki sétáltatja... de ha eddig nem lett szerelmes, nem lesz, ez nem így mûködik. Hogy valakibe beleszeretek-e, az egy pillanat alatt elválik. Szóval a lelkesedés, "be vagyok sózva" állapot már rögtön kialakul, és ez mélyül igazi szerelemmé.
Részben igazat adok ennek a véleménynek, de nem teljesen. Azért nem, mert pont most is olyan helyzetben vagyok, hogy az illetõtõl elõször kirázott a hideg, majd olyan szituba kerültünk, hogy udvariatlanság lett volna nem beszélgetni vele. Eredmény? Azóta is azt lesem mikor láthatom... Szóval azért ne véssük kõbe, hogy csak most és azonnal módon történhet.
Pedig pont ez a lényeg, hogy már az elején hatással volt rád. Ha a hideg rázott ki tõle, az is azt jelenti, hogy nem volt neked közömbös, mégha negatív értelemben is. Ha elsõ benyomásként annyi ért volna, hogy ja, hát igen, létezik õ is, esetleg kedves, barátságos alak, de semmi extra, abból nem is lett volna semmi.
A kérdező hozzászólása: Elsõ benyomásként az biztos, hogy jó csajnak tartott, második benyomásként pedig már jó fej csajnak is, nagyon egy hullámhosszon vagyunk mindig, akár élõben beszélünk, akár SMS...mert a kapcsolattartásunk azóta is tart. Mindig keres, én nem szoktam. Kb. 3-4 naponta elõkerül, vagy csak ír...vagy most nemrég hívott újra bulizni is. Már kezdek arra gondolni, hogy fél: vagy tõlem, vagy magától. :(((
Jartam mar igy es visszagondolva csak a szexet kerestem a noben. Persze visszagondolva le is bunkozhatom magam, dehat erik az ember fia percrol percre. Ha konkretan kijelentette, hogy nem szeretne hosszu kapcsolatot de azert szenvedelyes veled, akkor egy kerdesre sem melto. A "nem szeretnelek arra hasznalni, mert tisztellek" az mar csak amitas. Azt a celt szolgalja, hogy minnel tovabb halassza az eselyt arra, hogy megtortenjen. Nyugodtan hihetsz nekem, mert "ez voltam" en. Igaz csak egyszer, de tanulsagos volt. Pont ezert ma mar egyenesen oszinten mondom el mit akarok es igy lam-lam minden mukodik tokeletesen. :) 37/F
Nem szeretnélek megbántani, de 30 évesen már nem szabadna ennyire naivnak lenned. Én ezeket a köröket már lefutottam kb. 23 éves koromra... Tudhatnád, hogy attól, hogy egy pasi jó csajnak, meg jó arcnak tart, nem jelent semmit. Õk hajlamosak aszerint kategorizálni a nõket, hogy jó csaj-e vagy sem. Szóval attól, hogy jó csajnak tart, meg közös a hullámhossz, még nem jelenti azt, hogy beléd fog szeretni. Te is jópár pasiismerõsödet tartod jóképû, jófej fickónak, akikkel jól megérteted magad, de ez önmagában még nem indít be semmit. A szimpátia meg a szerelem nem minden esetben tartozik össze sajnos. A szerelem nem attól alakul ki, hogy kit mennyire találok jó külsejûnek meg jófejnek. Ha így mûködne, hetente másba lehetnénk szerelmesek. A szerelem vagy jön vagy nem. Ha pedig eltalál valakit, az nem attól lesz, hogy szimpi az illetõ. Most már kezded érteni? Én a helyedben nem vesztegetném egy ilyen palira az idõmet, mert bocsi, de nem vagy már annyira mai csirke, hogy évekig leragadj egy-egy reménytelen esetnél. Hagyd a faszit és járj nyitott szemmel. Akkor meg fogod találni a te embered. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Hahh, munka ügyben sajnos néha össze kell akadnunk, de majd elkerülöm, vagy leadom másnak mint ügyfelet, ez biztos. Tegnap hívott egyébként egy délutáni programra, de sajnos eltört a lábam síelésen és gipszben vagyok :(( ezt meg is írtam neki, de pl. azóta ma meg sem kérdezte, h hogy vagy... Oké, hogy elõtte ezt a sérülést nem tudta 4 napig, de pl. tegnap délelõtt óta tudja és semmi kérdés :(( azért gondolom ez is sokat elmond. Lehet simán elment ma mással arra a programra, vagy csak valami kósza gondolat volt neki, de az, hogy egyébként, ha beteg az a lány, vajon hogy lehet...na odáig már nem jut el. Jaj, bárcsak komolyan venném ezeket a jeleket és nem fûszálakba kapaszkodnék bele, mint pl. az, hogy csak elhívott!!!
Ne gondolkodjatok már ennyire feketén és fehéren. Kismillió szín van még a kettõ között és nekünk ilyen kevés infó alapján nem túl sok fogalmunk lehet az egészrõl.
A kérdező hozzászólása: Na hát szexet akart végül, de nem mentem bele :(( mit lehet most tenni, ha szerelmes lettem és komolyan mondom nem megy ki a fejembõl!!!!! :((( annyira nagyon rossz, de én vagyok a hülye végülis, mert a legeslegelején megmondta! :((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, azt hiszem ez elég korrekt összefoglaló volt. Szóval olyan nincs, hogy ha esetleg sokat találkozunk, akkor elõbb utóbb szerelmes lesz, vagy elkezd kötõdni?
Na akkor szerintem itt én vagyok az egyetlen, aki nem dõlne be ennek a szövegnek. Emberek millióit érnek szerelmi csalódások, de egyrészt egészséges személyiségû ember ezeken túllép, levonja a tanulságot és megerõsödve vág bele újabb kapcsolatba, nem rinyál ilyesmiken, hogy "jaj, félek, hogy újra csalódok". Igen, lehet, hogy újra csalódik, de ha nem kockáztat, maga alatt vágja a fát. A dolog másik része, hogy amit a pasi tol neked, az tipikus sablonszöveg. Akkor nyomatnak ilyet a pasik, h csak testi értelemben vonzódnak hozzád, esetleg emberileg kedvelnek, de abszolút nem szerelmesek. Ha 3 hónapja tart az "ismerkedés" és a pasi nem szerelmes, ezt már ne is várd. A szitu jelenleg nálad az, hogy a pasi feladott neked egy labdát: ezt úgy értsd, hogy bár nem szerelmes beléd, de szívesen elrakosgatna és innentõl rajtad áll a döntés, hogy belemész-e egy ilyen fennállásba. Teljesen egyértelmû. Én azért látom ezt ilyen pontosan át, mert nem egy ilyennel találkoztam. Tehát a lényeg, hogy a pasi azért hívogat, mert várja a fejleményeket az irányodból, belemész-e a kémián alapuló összejárogatásba. Ha te szerelmes vagy és beadod a derekad, akkor a rossz hír az, hogy mindenképp te jössz ki vesztesként a dologból, mert a lényeg az, hogy a pasi nem szerelmes.
Bunkó! Hatalmas bunkó. Én is az ilyeneket vonzom, vagy inkább õk engem... És hiába mondták a barátaim már elsõ pillanattól, hogy haggyam, nem hallgattam rájuk, csak mert megvolt a kémia és mert azt hittem szeretem. Másfél év után, pont ma (éjszaka) kellett rájönnöm, hogy mekkora hülye voltam! Egy tucat ember elõtt alázott meg. Én azt tanácsolom, hogy szakítsd meg vele a kapcsolatot, hidd el jön majd valaki más, aki sokkal jobb nála! Ne akarj szenvedni mellette... ez nem érdemel meg.
A kérdező hozzászólása: Ez így elég jónak hangzik! :) Hasonlót mondott ... hogy volt pár komoly kapcsolata ahova nagyon beletette magát, õszintén, odafigyeléssel és mindegyik lány meglépett, mert soknak tartották a lelkesedését, figyelmét. A legutolsó ilyen óta nagykanállal eszi az életet és úgy tervezte, hogy nem köti le magát, mert érzi, hogy forr a vére és csak buli buli hátán... (33 éves egyébként)
2. vagyok.. elnézést kérek, rosszul olvastam a kérdést... az elõzõ válaszomat el lehet felejteni
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló, ezt õszintén sajnálom! :( Nekem még nem tanácsolták a barátaim, hogy hagyjam, mert semmivel nem bántott meg. Maximum az õszinteséggel lehetett volna, de annak meg inkább örülök. Óriásiakat bulizunk együtt, közben meg kb. úgy ölel, szorít, mintha az élete múlna rajta de utána mindig taxiba rak, nem használ ki soha semmilyen helyzetet. Talán csak annyi miatt mondták, hogy felejtsem el, mert már egy ideje húzódik ez és ha nem tud dönteni, akkor inkább hagyjuk is.
Én is egy ilyen pasira vágyom csak közöttünk tényleg nem lehet semmi, mert férjnél vagyok (bár nem tudom minek még). Olyan szinten rezgés volt közöttünk, hogy inkább került. Sosem lett kimondva, megerõsítve, hogy tényleg vonzódnánk egymáshoz, de tudtuk mindketten és mások is tettek célzásokat a környezetünkben, kb. hogy egy kis flört még nem a világ. De szerintem õ is úgy lehetett vele, hogy könnyebb, ha bele sem kezdünk. Azóta kerül és barátnõje is lett. Hiányzik a köztünk lévõ rezgés, de nagyon rendes volt, hogy nem használta ki a helyzetet. Szóval szerintem, ha a következõ szint nem az lesz, hogy csak néha mégis egy kis szex, de dönteni még mindig nem akar, akkor tényleg érdemes lehetne rá várni. Nem kéne bevallanom, de egy picit irigyellek. jeérdemes lehet rá várni.
Még annyi, hogy egy korosztály vagytok? Úgy értem nem tini vagy? Akkor egy picit másról is szólhat a dolog.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sok alkalma lett volna kihasználni a helyzetet, akár úgy, hogy haza akar hozni, vagy tánc közben túlmenni határokon... de nem tette soha. Viszont mindezt úgy, hogy ami belefér úgy, hogy ne legyen tolakodó és kellemetlen, abban minden benne volt.... Ezért nehéz errõl lemondani, mert érzem, hogy nagyon is van benne valami, de vagy tõlem, vagy magától van megijedve.
A kérdező hozzászólása: Ja nem tini. Én 30 éves vagyok (saját lakás, saját autó, dolgozom, szüleimet támogatom, úgy gondolom normális értékrend...)
Akkor tartom, amit írtam. 30 N :)
Sajnálom :( Próbáld meg úgy felfogni, hogy ha csak szexet akart, akkor csak kihasználni akart. Ami nem túl pozitív.

Miért van az, hogy nem akarnak velem a lányok barátkozni? Ha vmelyik közeledik mindig csak kapcsolatot akar

Legjobb válasz: Nálam pont az ellenkezõje van, mindegyik barátkozni akar velem. Több lány barátom van mint fiú. 18/F

Nálam pont az ellenkezõje van, mindegyik barátkozni akar velem. Több lány barátom van mint fiú. 18/F
Érezd magad szerencsésnek! :) Nálam is inkább a fordított helyzet szokott bekövetkezni. Jó elõre szólj a lányoknak, hogy csak barátkozni akarsz. Esetleg terjeszt azt, hogy meleg vagy. Akkor nem mozdulnak rád. :)
A kérdező hozzászólása: dehogy terjesztem bolond vagy?:D

Miért van az hogyha egy csajt egy fiú el akar hívni, de neki nem jön be a srác, akkor nem mondja meg neki, hogy nem akar vele lenni csak kifogásokat keres és tereli a szót?

Legjobb válasz: talán mert még nincs elég tapasztalata, és nem akar a fiúnak rossz érzést okozni (ami amúgy teljesen normális ilyen esetben)...

talán mert még nincs elég tapasztalata, és nem akar a fiúnak rossz érzést okozni (ami amúgy teljesen normális ilyen esetben)...
Érdekes kérdés. Szerintem nem akar bunkónak tûnni és megbántani az illetõt. Bár sokkal jobban szeretem az egyenes beszédet, szóval én sem igazán értem.
A kérdező hozzászólása: hát sztem sokkal jobb az egyenes beszéd mint az ha a másikat homályban hagyják
Ez komolyan érdekel, vagy csak vigaszt keresel?
T a p i n t a t. Legalábbis én mindig tapintatból teszem. Sõt, ha oda jön hozzám és látom rajta, hogy akar valamit, de jön a kínos csönd, mivel nekem nincs túl sok kedvem hozzá, elkezdem faggatni, hogy beinduljon a beszélgetés.. Attól még, hogy nekem nincs kedvem hozzá, nem akarok bunkó lenni. Tudod a nõknek a szíve nagyobb mint a pinalyukuk..

Férfiak/fiúk! Ha már hónapok óta próbálsz közel kerülni a lányhoz de a lány megmondta neked, hogy nem fog veled kezdeni, de még mindig fűzöd az miért van? Ennyire szexelni akar vagy szerelmes?

A lány csúnyán beszél és viselkedik vele és már azt is mondta,hogy menj el innen mert nem hiányznál neki de nem használ. 27 éves a fiú a lány 23

Legjobb válasz: Valamilyenfajta függõséget él meg veled kapcsolatban. Ne vele foglalkozz, az õ érzésein nem tudsz változtatni, te csak annyit tehetsz, hogy megszakítasz vele mindenféle kapcsolatot, ha nem válaszolsz az SMS-ekre, a hívásait nem veszed fel, stb. akkor egy idõ után fel fogja adni. Ilyen esetben általában minimum 30 nap no kontakt kell ahhoz, hogy kitisztuljon a feje és elinduljon egy elengedési folyamat. Egy jó tanács: azon gondolkodj el, hogy miért történik ez veled? Mit mutat ez a helyzet számodra? Mit testesít meg az adott személy az életedben? Esetleg milyen elnyomott érzés van ennek az egésznek a hátterében? Te élted már meg, hogy valaki kellett volna neked nagyon de téged elutasítottak?

Valamilyenfajta függõséget él meg veled kapcsolatban. Ne vele foglalkozz, az õ érzésein nem tudsz változtatni, te csak annyit tehetsz, hogy megszakítasz vele mindenféle kapcsolatot, ha nem válaszolsz az SMS-ekre, a hívásait nem veszed fel, stb. akkor egy idõ után fel fogja adni. Ilyen esetben általában minimum 30 nap no kontakt kell ahhoz, hogy kitisztuljon a feje és elinduljon egy elengedési folyamat. Egy jó tanács: azon gondolkodj el, hogy miért történik ez veled? Mit mutat ez a helyzet számodra? Mit testesít meg az adott személy az életedben? Esetleg milyen elnyomott érzés van ennek az egésznek a hátterében? Te élted már meg, hogy valaki kellett volna neked nagyon de téged elutasítottak?
biztos érzi hogy a lány nem volt elég határozott amikor ezt mondta, és igazából csak kéreti magát
Amelyik szekér nem vesz fel, az után ne fuss. Miért nem keresel másikat?
A kérdező hozzászólása: Ne félts te engem!
nem mondtam hogy féltelek :P de ha akarod.. :)
mit, hogy féltsed? ...lol remek beszélgetés
ha valami nem tetszik ellehet menni ;)
A kérdező hozzászólása: Ha szeretnél félteni ...:)
hát ha te akarod.. :P
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom...:) ahogy szeretnéd :)
te hogy szeretnéd? :)
A kérdező hozzászólása: Találd ki!:-P
nemismerlek annyira hogy tudjam mit szeretnél :o :D
A kérdező hozzászólása: Azt, amit a többi lány :)
hát én nem vagyok gondolatolvasó :/ eddig se tudtam hogy mit akartak ha nem monták el :/
tedd is meg!
A kérdező hozzászólása: Meg is fogom.
A kérdező hozzászólása: Szeretnéd, hogy leutánozzam ? :)
hát ha te szeretnéd. :)
juj..... ami a kérdést illeti kérdezõ, igen szerintem ennyire szexelni akar, az össze mindenbõl amit írsz ez jön le, nem fogja miattad otthagyni a feleségét, a családját..
A kérdező hozzászólása: Mondjál vmit és leutánzom :) Igen, ezt én is tudom, tisztában vagyok vele, hogy nem hagyná ott a családját.
majd privibe beszélgetünk arról :) itt a kérdésre kell válaszolni :P szóval kérdezd meg töle hogy mi kell neki kellesz-e neki meg ilyenek ki kell faggatni ha már nem mond semmit..!
A kérdező hozzászólása: Úgy bizony itt a kérdésre kell válaszolni :-P Vaggatnám én elhiheted de ha neki lakat van a száján... Ha meg rákérdeznék hogy kellek e neki...vajon mit mondana ? Lehet azt amit a múltkor. Csak állna és nézne közben mosolyogna
A kérdező hozzászólása: Úgy bizony itt a kérdésre kell válaszolni :-P Faggatnám én elhiheted de ha neki lakat van a száján... Ha meg rákérdeznék hogy kellek e neki...vajon mit mondana ? Lehet azt amit a múltkor. Csak állna és nézne közben mosolyogna
na igen :P akkor kell leadni egy nagy taslit neki és mondani hogy vagy mond valamit vagy elmész és kész..
A kérdező hozzászólása: Azt hiszed nem adnék?! Úgy pofán b...ám, hogy még él megemlegetí!
de ne csak mond! tedd is meg!!!
A kérdező hozzászólása: Ha lett volna már lehetõségem rá megtettem volna
amikor lesz tedd meg!
de neked elég egy igen/nemet mondanod! :P
A kérdező hozzászólása: Igen :)
egen :P kövi téma :P
A kérdező hozzászólása: Dobjál fel vmi témát.:P
ugyse kapod el! :P
A kérdező hozzászólása: Dehogynem ! :-P
hát nemis tudom :P mondj te eggyet :D
A kérdező hozzászólása: Most nem jutt eszembe semmi.
elég ha visszairsz majd ott folytatjuk :)
A kérdező hozzászólása: Hol folytatjuk?
hát priviben :P
de ha jó itt is-ott is írni akkor nekem mindegy :)
A kérdező hozzászólása: Mivel a kérdéshez már nem igen tudunk mit írni priviben jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezt megbeszéltük :)
na jó legyen úgy! :D
A kérdező hozzászólása: Engem és mivel a bõröm is hozzám tartozik így azt is! :) :-P
akkor majd én féltelek :D
A kérdező hozzászólása: Jó :)
és mitöl féltselek?
A kérdező hozzászólása: Amitõl akarsz.
még a széltöl is? :P
A kérdező hozzászólása: Igen :-P mert felkap és elrepít :) és ráadásul jobban barnít mint a nap :-P
akkor attól is :P és a naptól is? :D
A kérdező hozzászólása: Csak délelõtt 11-12 és délután 3 óra között :D
ááá idöre nem kötött :P
A kérdező hozzászólása: Dehogynem! :D ilyenkor pirít a legjobban :) és óvni kell engem is meg a bõröm is :)
a-a :P de most akkor kit "féltsek" (mert te védésröl beszélsz :P) téged vagy a böröd? :o :D
oké :)
ez a szerelem abba bizotsíthatlak ha a férfi nem adja fel amikor lekoptatod akkor becsüld meg azt a férfit
nalátod :) akkor mitöl félsz? megprobálni megtudod csak amint mondtam hogy határokkal ismerkedj vele össze addig még nem tudod biztosra hogy ö mit szeretne és kész! ;)
A kérdező hozzászólása: Hogy mitõl félek? Attól, hogy kihasznál, átver és összetöri a szívem! Elhiteti velem mennyire akar, mennyire szeret meg ilyenek és miután megkapta amit akart kidob mint egy rühes kutyát!
ezért mondtam hogy figyelj és ismerd ki! addig ne adjál neki semmi olyat amit szeretne amig ugy nem döntesz hogy biztosra nem mész! de ha nem próbálod meg akkor lehet kihagysz valami olyat amit lehet hogy sose fogsz újra kapni..
A kérdező hozzászólása: Lehetetlen kiismerni! Már jó pár hónaoja ismerem de nem tudok rajta eligazodni!
mindenkit kilehet ismerni! :) csak sokat kell vele lenni/beszélni.
A kérdező hozzászólása: Hát együtt lenni vele nem tudok. Még beszélgetni sem tudunk sokat csak pár szót.
azért azt kell megoldanod hogy sokat legalább beszélgessetek mert hiába ismered jó pár hónapja ha 1x-2x beszélgettek csak.. :/
A kérdező hozzászólása: Hogy beszéljek vele? Én is dolgozom õ is nem is egy helyen lakunk. Meg....nem is olyan egyszerû a mi dolgunk.
hát mindent meglehet oldani! pl.: szünetben vagy este mikor hazaértek meg ilyenek.. valmit kitaláltok hogy beszélgessetek. meg pár hétvégi napon taliztok egy megbeszélt helyen meg ilyesmi! :) de olyan nincs hogy nincs semmi idötök arra hogy megismerjétek egymást!!
A kérdező hozzászólása: Még nekem lenne is idõm rá mert nem sokáig dolgozom. De õ egyrészt mentõzik másrészt a bolttal is van és több falut is bejár és olyan fél 7 körül ér haza. Idáig még okés is lenne, csakhogy nem egy helyen lakun. Én hajdú-biharban õ békésben bár a távolság nem is olyan nagy köztünk mert a két falu közel van egymáshoz. (pontosan hány km nemtom). És ami a leginkább akadályozó tényezõ és lehet ezután mindent másképp látsz, hogy családos....
Hát ha fél hét körl ér haza akkor utánna tudtok azért beszélni az még megoldható akkor.. és ha közel laktok akkor jobban meglehet találni hogy hol is legyetek nem kell nagy távokat menni.. de azt hogy családos azt hogy érted?? van felesége meg gyerekei?
A kérdező hozzászólása: Nem engednek úgy se hogy fogdosson. Õszintén? Szeretem. Odavagyok érte.
hát határok. pl: nem engeded magad hogy hozzádérjen helyelen meg ilyenek. de ha teis nehezen tudod magad türtöztetni azellen hogy beszélj vele akkor teis érzel/vonzódsz valamilyen szinten hozzá ;)
A kérdező hozzászólása: Határok? Pl? Olyan bonyolult ez az egész helyzet vele! Fõleg ezek után amit írtam történt.(mikor megkérdeztem mit akar ). Azóta látni sem akarom nem hogy beszélni..! Pedig olyan nehéz megállni...
az a csávó szerelmes akármit mondhatsz neki nem fog elmenni egy megoldás van ha teljesen megszakítasz vele minden kapcsolatot ha neked tényleg nem kell
Kislány, el vagy tévedve, csak szexért egyik pasi sem megy el eddig, szeret téged. Idõvel azért értenék a szóból, ha nem kellek, de túl könnyen nem adnám fel. Esetleg hagynám a lányt egy darabig, mert nem jó túlzottan nyomulni, csak elüldözném magamtól.
A kérdező hozzászólása: Azért kedves Viktor1234 mert nem a fiú vagyok ebben a történetben hanem a lány.
biztos hogy szerelem! :) hisz ha csak arra kellenél nem próbálkozna újra meg újra..
A kérdező hozzászólása: Akkor mikor kérdeztem, hogy mi a szándéka élvezi-e mikor a dolgait csinálja miért nem mondta el, hogy szeret vagy legalább is érez vmit miért állt és csak nézett, mosolygott mindent mondott csak a kérdésemre nem válaszolt aztán mikor még egyszer megkérdeztem azt mondta nincs szándéka. És mikor mondtam neki, hogy akkor hagyja abba azt mondta jó de mikor eljöttem azért még gyorsan megkérdezte, hogy akkor ne csináljam?
hát csak nem meri bevallani vagy ilyenek. de ha még mindig probálkozik akkor te döntsd el hogy te mit szeretnél tölle és ha ugyvan tegyél is a döntésedért! :)
A kérdező hozzászólása: Én meg simán kinézem belõle, hogy csak azt akarja! Hisz a pasik bármire képesek egy kis szexért! Hogy ezek után is próbálkozna azt csak akkor tudnám meg, ha beszélnék vele de én ezek után úgy döntöttem nem akarom látni! Eddig sem hittem el, hogy szeret hiába írjátok mind azt ezek után meg pláne.
ez a te döntésed! te tudod mit szeretnél. de nem minden pasi egyfoma! amugyse biztos h csak azért probálkozik ennyiszer mert b***ni akar..
akkor hagyd már a pitsába kérdezõ, hülye nyomorék, akkor meg mond neki azt, nem akar semmit persze, csak simogatni meg minden.. persze felvállalni a felsõséget óóó azt már nem akkor meg mond neki, hogy akkor meg hagyjál békén, ha nem akarsz semmit, és csak vihogni tudsz mint egy hiéna a kopj le a francba és tûnj el, persze határozottan
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: az elsõ részt a kommentedbõl azt most kötözködésbõl írtad vagy komolyan?
biztos valaki olyan volt (13) aki már ebben bennevolt csak neki nem ugy jött össze.. de mondom ne itélkezz csak abbol amit irunk meg amit látsz lehet hogy tényleg tetszel neki és lehet hogy lesz valami csak hagynod kéne hogy alakuljon a dolog. persze csak határok között!
A kérdező hozzászólása: Igen úgy. Csak egy gyereke van. A nejének van már két nagyobb gyereke de õk nem az övéi. Nem tudom mennyire igaz, de õ úgy mondta nekem nem jó a viszonyuk, és ha nem lenne a gyerek már rég nem lennének együtt...ez mondjuk lehet sablon szöveg is de viszont a munkatársa azt mondta elég gyakran szoktak gondok lenni náluk.
hát az még nem nagy akadály! :) ha tényleg akar téged akkor ugyis elválnak.. ha meg nem akkor nem szeret anyira.. :/ kérdezd meg tudd meg döntsd el :) de attól hogy van gyereke az nem akadály :) szerintem bár ezt is csak te tudod hogy jó.. :)
nem kell róla tudnia :) kerüld el azt hogy elmondasz bármit is arról hogy szereted! kicsit nehéz de meg lehet oldani :) mert ha elmondod és ö nem is szeret kihasznál(hat)ja ezt :/
ha meg véletlen elmondanád akkor már csak magadban bizhatsz hogy mit hiszel neki :)
A kérdező hozzászólása: Egy szavát sem hiszem el! Azt se hittem el, hogy mentõzik, amíg meg nem mutatta az igazolványát.
de ne legyél ilyen :) igaz én se hiszek már senkineksem de nekem van okom rá...
A kérdező hozzászólása: Neked mi az okod? Nekem is van..
hát az hosszú is meg igy túl publikus.. mert neked mi?
A kérdező hozzászólása: Hát az hosszú is meg túl publikus :-D de ha gondolod privátban elmondhatod.
jaj most felhasználja ellenem a saját szövegem :P hát ha szeretnéd irhatsz nyugottan! :D
A kérdező hozzászólása: Természetesen :-P
:D
A kérdező hozzászólása: :-P
A kérdező hozzászólása: Hát...nem is tudom. Én sosem kezdtem ki senkivel. Hogy lépne-e azt nem tudom. Csak félek hogy így akkor megtudja hogy szeretem és ha már nem akarna semmit kihasználná a helyzetet, mondván :"hogy bár már nem akarok semmit tõle de ha már itt van....megd*gom."
A kérdező hozzászólása: Hát...nem is tudom. Én sosem kezdtem ki senkivel. Hogy lépne-e azt nem tudom. Csak félek hogy így akkor megtudja hogy szeretem és ha már nem akarna semmit kihasználná a helyzetet, mondván :"hogy bár már nem akarok semmit tõle de ha már itt van....megdugom.
hát most te kezd el (ne nyomulosan mert az nemjó) meg lehet próbálni ha igyse akkor hagyd ha nem lép ö ezek után akkor nem ér semmit az egész..
A kérdező hozzászólása: Még így is azt mondod szeret, hogy tudod nõs és gyereke van? Megkérdezhetem hány éves vagy?
hát igy nem 100%-ék de ha anyira csak a sex kellene neki akkor mást is találhatott volna.. de ezt én igy nem tudom mert én nem ismerlek se téged se öt igy ezt ti tudjátok ahogy lássátok. 17 vagyok de ez szerintem nem számit
A kérdező hozzászólása: Ki tudja hogy nem hány lánnyal kezd ki útja során..
hát lehet :/ nem tudom mint montam nem ismerlek titeket de amit igy mondasz nem olyan pozitiv dolgok :/
A kérdező hozzászólása: Hát nem... Csak akkor azt nem tudom mikor a múltkor véletlenül összefutottunk miért nézett mikor megmondtam neki hogy ha nem akar semmit akkor ne bámuljon ?Csak fél szemmel néztem de úgy láttam hogy néz, aztán mikor jöttem vissza õ még arra járt és mikor elmentem elõtte akkor is nézett bár igaz nem köszönetünket egymásnak. De mikor mentem inni valóért akkor már szemtõl-szembe láttuk egymást és ekkor is nézett.
akkor csak akar valamit csak meg kell tudni mit. lehet hogy nem akarja elmondani csak azért nem mond semmit
A kérdező hozzászólása: Én is ezt szeretném megtudni de ha nem akarja elmondani akkor sosem fogom megtudni.
hát próbáld faggatni vedd rá hogy elmondja mert igy nem jó se neki se neked :/
A kérdező hozzászólása: Igen de hogy?
hát mikor beszélgettek akkor kapcsolodj arra hogy mi van veletek miért beszélgettek mikor hogy ismertétek meg egymást és szép lassan adagold be azt hogy mi van köztetek mit akar hátha megnyilik
A kérdező hozzászólása: Õ kezdett el velem beszélgetni, õ mondta, hogy ne siessek már úgy én hozzá sem szóltam.
azt hittem eztis leutánozod :P
A bõrt valójában nem húzni, hanem hátra görgetni kell . Merev állapotban már kis szükületet jelez.A többi magyarázatot majd priviben .
Az, hogy olyan, mintha felgörgetnéd, az bizony teljesen normális, ne is aggódj miatta :) Az viszont, hogy mereven már nem megy hátra, az kevésbé normális, de lehet rajta javítani :) Mennyire nem megy egyébként?

Miért van az, hogy nem akar enni a 3 hónapos babám?

Pár nap múlva lesz 3 hónapos sajnos tápszeres egy hónapig tudtam szoptatni azt is tápszeres pótlással és 5 napja alig akar enni. 150 ml helyett 60-80 ml eszik meg és nem kell neki több és nem is éhezik meg el?bb ahogy el?tte. Mi lehet az oka? Lehet valami baja van vagy csak egyszer?en most kevesebbet kér? Valaki volt igy ezzel?

Legjobb válasz: Az én babám most lesz 6 hónapos. Õ 5 hónapos kora óta nem akarja enni azt a tápszert, amit eddig megevett. Igaz, mi közben elkezdtük etetni zöldséggel, fõzelékkel, húsokkal, 4 és fél hónapos kora óta. Lehet, hogy azt a tápszert már unja, meg kéne kérdezni a gyerekorvost, védõnõt, milyen más tápszert ajánl. Kipróbálhatnátok a Humana banánosa, az enyém ezt szerette, és 0 hónapos kortól eheti. Nem tudom babádnak mekkora a súlya, az is lehet, hogy nem éhes, lehet ritkábban éhezik meg, lehet elég neki mondjuk 4-5 óránként a tápszer, közte innivalóval kínáld meg. Az is lehet, hogy szomjas, és ezért iszik csak kevés tápszert.Remélem tudtam segíteni:)

Az én babám most lesz 6 hónapos. Õ 5 hónapos kora óta nem akarja enni azt a tápszert, amit eddig megevett. Igaz, mi közben elkezdtük etetni zöldséggel, fõzelékkel, húsokkal, 4 és fél hónapos kora óta. Lehet, hogy azt a tápszert már unja, meg kéne kérdezni a gyerekorvost, védõnõt, milyen más tápszert ajánl. Kipróbálhatnátok a Humana banánosa, az enyém ezt szerette, és 0 hónapos kortól eheti. Nem tudom babádnak mekkora a súlya, az is lehet, hogy nem éhes, lehet ritkábban éhezik meg, lehet elég neki mondjuk 4-5 óránként a tápszer, közte innivalóval kínáld meg. Az is lehet, hogy szomjas, és ezért iszik csak kevés tápszert.Remélem tudtam segíteni:)
Nálunk is hasonló a helyzet, még nem jöttem rá az okára. 12 hetes a kislányunk, az elmúlt pár napban a kaja 3/4-nél tolja ki a nyelvével a cumit, és tolja el az üveget. Eddig simán megevett 170-et, de most nem kell neki. Mivel így is csak 4x eszik egy nap - amit keveslek - úgy szoktam, hogy kaja után pózt váltok, vagy várok pár percet, és megkínálom megint. Így megeszi az adagját, de a 20 perces kaja idõbõl lett 40 perc.
A kérdező hozzászólása: Naponta õ is 4x eszik es megeszi szepen azt a bizonyos 70ml-t de utana kiköpi. Hiaba probalaom meg neki adi akar 10akar 30perc mulva nem fogadja el. Szoktam neki ket etetes között teat adi pár kortyot iszik belõle nem sokat. De nem ertem. 2630grammal jöttünk ki a kórhazból tegnap volt 5680gra m hizik rendesen
Ugyanezt csinálta a fiam.Nekünk tápszert kellett váltani.Egy ideig nagyon szépen ette aztán megint csökkent az adagja, ismét tápszert váltottunk és most megint szépen eszik.Lehet h nálatok is ez a gond.
Nekem is akkor kezdte a lányom, msot már lassan 4 hónapos.Õ megbetegedett, mármint náthás lett most.Szerintem ez bujkált benne, mert õ a szokásos napi 800-1000helyett( 8-18óráig) evett 400-450et és éjjel evett 1*200at(neki ennyi egy adag).Most fogyott is kicsit, mert volt hogy semmit nem evett nem ivott.De visszatért neki az étvágya, hogy már kap rendesen levegõt.Õ 6840volt és vissza lement 6760ra, de most újra eszik szépen már.Lehet beteg lesz a babád.De ha hizik és nem szenved meg semmi, akkor nem számit ha keveset eszik.Lányom se sirt meg semmi, csak kilökte az üveget és inkább nézelõdött.

Miért van hogy az internet kéri az Adobe flash playert de amikor telepiteni akarom akkor eszt irja ki és nem telepiti fel : Installation encountered errors Failed to initialize ez miért van?

Legjobb válasz: Telepítés során felmerült hibák Nem sikerült inicializálni,ezt jelenti. Gyakorlatban annyi hogy fut a háttérben az alkalmazás és amíg le nem állítod nem tudod telepíteni.

Telepítés során felmerült hibák Nem sikerült inicializálni, ezt jelenti. Gyakorlatban annyi hogy fut a háttérben az alkalmazás és amíg le nem állítod nem tudod telepíteni.
A kérdező hozzászólása: és hol tudom leálitani v mit kell leálitani ??
A kérdező hozzászólása: segítség kéne !!!!!!
A kérdező hozzászólása: látom senki nem segítene
nekem is volt ilyen , úgy kell hogy, letöltöd a Adobe Flash Playert. utána bezárod a böngészõd összes oldalát, utána start/futtatás/%temp% enter, utána megkeresed az Adobe Flash Playert.és feltelepíted onnan és kész. onnan engedni fogja , na csá

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!