Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nem érzem mikor (46 db)

Miért van az, hogy nem érzem mikor a pasim elmegy bennem?

Legjobb válasz: Nem mindig lehet érezni. Attól függ, milyen erõs a férfi kilövellése. Nekem volt olyan párom, akinél éreztem, mikor kilövell, mert igen erõs volt. De volt olyan is, mikor épp csak kifolyik a férfi péniszébõl az ondó, azt persze, hogy nem érzed. Inkább tudni lehet, párod reakicóiból, hogy mikor van orgazmusa, érezni szeritnem ritkábban.

Nem mindig lehet érezni. Attól függ, milyen erõs a férfi kilövellése. Nekem volt olyan párom, akinél éreztem, mikor kilövell, mert igen erõs volt. De volt olyan is, mikor épp csak kifolyik a férfi péniszébõl az ondó, azt persze, hogy nem érzed. Inkább tudni lehet, párod reakicóiból, hogy mikor van orgazmusa, érezni szeritnem ritkábban.
Én sem mindig érzem, csak azt folyik ki belõlem az anyag. Az elõzõ válaszolónak csak annyit: Mindeki magából indul ki...!
gondolom az a "mert szar vagy"megjegyzés vmi hülye kisgyerektõl származik akinek nincs jobb dolga mint ilyeneket irkálni.ne figyelj rá bár sztem nem is teszed:D.amúgy biztos hogy nem a te hibád, ne aggódj
mert szar vagy bazdmeg...

Miért van az hogy nem érzem terhesnek magam? A 16. hétben vagyok. Volt így más is? Mikor múlik ez el?

Legjobb válasz: Azért nem érzed magad terhesnek, mert a kezdeti kellemetlenségek már elmúltak, de még nem érzed a mozgását. Ha elsõ baba, erre a 20. hét körül számíthatsz majd, akkor kezdõdik meg a pocak rohamos növekedése is, na akkor már érezni fogod. :) Boldog babavárást!

Azért nem érzed magad terhesnek, mert a kezdeti kellemetlenségek már elmúltak, de még nem érzed a mozgását. Ha elsõ baba, erre a 20. hét körül számíthatsz majd, akkor kezdõdik meg a pocak rohamos növekedése is, na akkor már érezni fogod. :) Boldog babavárást!
Érzed már mocorogni? :) Nekem az segített sokat, na meg az, hogy a 15-16. hétig hányingerem volt, és éreztem, hogy van ott valaki, de közel sem volt olyan erõs ez az érzés, mint most. :) Egyébként kb. a 17. héttõl érzem mozogni rendesen, innentõl nõ a pocakom is, most vagyok a 26.-ban, és már látszik a hasamon is, hogy mikor mozdul. :) Ez nagy vízválasztó: apukája is és én is a mozgások erõsödése óta érezzük igazán anyukának/apukának magunkat. Elõtte pl. sokat jártunk uh-ra, voltunk a 14., 16., 18. héten, amikor 4D-ben is láttuk - nagyon jó volt, de nehéz volt elhinni, hogy õ hozzánk tartozik. Most a 25. hétben a 4D-n, amikor már ásított, csuklott, dörzsölte a szemeit, és szopogatta az ujját, illetve amikor mozdult, látszott ahogy lerúgta az uh fejét a pocakomról, na meg éreztem is a rezdüléseit - az volt az igazi. :) ) Na meg a hasam is akkorra, mint sokaknak szülés elõtt - "megkismamásodtam". Szerintem természetes, amit érzel, nem a teszttõl lesz valaki anyuka, ez is egy folyamat, amelyhez idõ kell. Ne aggódj ezen! :) Sok boldogságot Neked! :)
én a 19-ik hétben vagyok és nem érzem magam terhesnek, habár második gyerek. az elsönél ilyenkor már óriási görcseim voltak, fájt mindenem. most meg semmi hála isten. én mindegyiket 16-ik héttöl éreztem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Kicsit jobban érzem magam hogy nem csak én vagyok így.Nem érzem még mocorogni sajnos de már nagyon várom.És terhes tüneteim sem voltam.Nem volt sem hányingerem sem bármi más amik általában szoktak jelentkezni a kismamáknál.Talán ez miatt sem érzem kismamának magam.Ultrahangra olyan sokára hív vissza az orvos.Eddig még 3 szor voltam de még csak egyszer láttam a 12.héten.Boldog babavárást, és jó egészséget kívánok nektek és a babátoknak :)
fater azért kemény, hogy meghegeszti a fia barátnõjét:D
A barátom apukája... megtörtént, aminek nem kellett volna Most ugye hülyéskedsz? Ha pedig tudod, hogy az idõsebb pasikhoz vonzódsz, mi a fenének lettél a barátod barátnõje, kezdhetted volna rögtön a papával is, akkor legalább nem mondja rólad senki: "hogy te mekkora [email protected] vagy!", mivelhogy akkor már rögtön látszik rajtad. Így meg futottál egy kört, és behülyítetted a barátodat, utána meg behülyíted a papáját is. És még meg is kérdezed, hogy mit tegyél? Most már semmit, csak kussoljál!
Semmi gond, hogy idõsebbekhez vonzódsz, de azért házi nyúlra ne lõjj.
1. Kamu. 2. Ásd el magad!
Kamu.
Apa komplexus! Nincs feltétlen ezzel semmi baj, csak úgy csinálod, hogy emiatt senki más se sérüljön! Tehát ne a barátod apukájával vagy egy családos férfival!!!
Szépek lehettek mindketten. Én a helyedben.. vagy nem, nem lennék a helyedben, mert én sohasem csinálnék ilyet.. Nézd meg a Végzet címû filmet, Jeremy Irons és Juliet Binoche a fõszereplõ. Mindent elárul arról a gusztustalanságról, amit mûveltetek.
Egyszerûen mert az idõsebb pasik érettebbek, erõsebbek, határozottabbak és jobban tudják, hogy mi kell a nõknek! Semmi gond. Ha jó volt, ne aggódj miatta. De a barátoddal szakíts inkább, mert ha kiderül (elõbb-utóbb ki szokott) ne legyél a közelében. Jók az idõsebb pasik. Élvezd õket és tanulj tõlük! Minden jót neked!
Ne féltsd anyucit, segít neki a fiacskája! Gondolom!
ohh...családi riba.nc. ez jó! :) Az esetben, ha mégsem kamu a kérdésed, ugyan írd már le, hogy hogyan is történt ez meg? Én értetlenül állok ezelõtt, mert egy pasim apjára sem tudtam volna rámászni!
Szaporodnak a...a... oszlopok!
Biztos azok pontoztak le, akik szerint normalis ez a "nezd meg az apjat, vedd el a fiat"-stilus... Aztan majd ha egy ilyen kis ceda veluk is ilyet csinal, majd maskepp beszelnek XDXD
Az a baj, hogy sajnos néhány mai fiatalról és persze néhány idõsödõ hapiról is mindezt el lehet képzelni. De talán éppen ezért, nagyon remélem, hogy azért mégsem tartunk még erkölcsben itt, és az egész csak egy kamu. Szeretném, ha az lenne!
Egy nagy Qrva vagy, mélységes megvetést érdemeltek, csak a srácot sajnálom hogy van egy ilyen b. nõje meg egy áruló apja.
Anyucinak lesz dolga, ha nemcsak a kiscsaj, de a férje száját is be akarja verni...
[email protected] Remelem majd Anyuci jol beveri a szadat... XD En biztos hulyere vernelek, ha az en gyerekemmel csinalod ezt meg... Apucit nem is minositem... szanalmas... Lehet, hogy kamu a kerdes, de az a baj, hogy siman el tudom kepzelni ezt amai vilagban...
No, meg a barátod kiskorú öcsikéjét is hanyagold! Egyelõre!
Ilyenkor illik végigmenni az egész családon, jön az anyuka!
Megtörtént ami megtörtént, de a nagypapát legalább hagyd békén.
Egyöntetû válaszok érkeztek, mégis vagyunk páran, akik le vannak pontozva! Egyszerûen nem értem azokat a szánalmas embereket ezen az oldalon, akiknek ez az elfoglaltságuk! Ha nincs annyi eszetek, hogy válaszoljatok a feltett kérdésekre, akkor ne járjatok ide lepontozgatni! Na és akkor most jöhet a lefelé mutató ujj!
Jókat mosolygok a válaszokon. :) De amúgy megesik az ilyen. Egy a hiba, hogy a barátod kikészül idegileg az biztos. Rád is kiakad de még jobban az apjára. Fõként az apjára. Már eleve az, hogy egy családon belül több taggal, háááát... Nem igazán jó ötlet és csúnya dolog átverni a másikat!
No igen! Az apuka sem szent!
Biztos most nézted az Amerikai szépséget. Amúgy mit csináltatok? Elszívtatok egy jointot aztán elkezdtetek GYK-zni?
Azert nem hiszem, hogy a "draga" kerdezo egy aldozat... Kezdem azt hinni, hogy kamu a kerdes. Meg lehet, hogy a [email protected] jarnak ide kerdest feltenni, hogy rohoghessenek! XD

Van mikor Napközben de inkább esténként görcsöl a hasam és túl telittetnek érzem magam és hányingerem van. Pedig nem ettem annyit hogy ezt kéne érezem. Nem tudok vele aludni se feküdni.7 hetes terhes vagyok. Ez miért van? Ilyen kor mit tegyek?

Ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Én is igy érzem magam, kivéve hogy nem görcsöl a hasam. Ha reggel rám tör a hányinger gyorsan megreggelizem és jobban érzem magam. Viszont este ha eszem és lefekszem rám is rámtör a hányiger és a teltségérzet. Gondolom a hormonok. Hiába hivják reggeli rosszullétnek, vannak akiknél egésznap jelentkezik. Én már a 9 héten járok, remélen nem sokára jobb lesz. Azzal nyugtatom magam, hogy legalább nem hánytam még. Probálj meg többször keveset enni. Én esténként rátértem a piritos kenyérre, ettõl egy kicsit jobb a helyzet. Jó babavárást kivánok!!!

Szia! Én is igy érzem magam, kivéve hogy nem görcsöl a hasam. Ha reggel rám tör a hányinger gyorsan megreggelizem és jobban érzem magam. Viszont este ha eszem és lefekszem rám is rámtör a hányiger és a teltségérzet. Gondolom a hormonok. Hiába hivják reggeli rosszullétnek, vannak akiknél egésznap jelentkezik. Én már a 9 héten járok, remélen nem sokára jobb lesz. Azzal nyugtatom magam, hogy legalább nem hánytam még. Probálj meg többször keveset enni. Én esténként rátértem a piritos kenyérre, ettõl egy kicsit jobb a helyzet. Jó babavárást kivánok!!!

Miért van az, hogy néha nem érzek semmi emberit. Ez alatt azt értem nincsenek érzéseim . Nem vagyok se szomorú, se boldog, se egyhangú, nem tudok együttérezni, konkrétan semmit nem érzek. Ez mitõl van?

Legjobb válasz: Érzései mindenkinek vannak, csak gondosan távolítjuk el magunktól az elhárító mechanizmusainkkal, tudattalanul. Ezzel az a gond, hogy kerülõutakon mindenképpen elõjönnek, pl. egészségügyi problémák formájában, vagy pánikrohamok, viselkedészavarok, depresszió, stb. képében. Minél jobban hárítod, annál elemibb erõvel fog feltörni. Sokkal jobb szembenézni az érzésekkel, mégpedig a felmerülésük idõpontjában. Ha ez neked nem megy, érdemes szakember segítségét kérni benne.

Érzései mindenkinek vannak, csak gondosan távolítjuk el magunktól az elhárító mechanizmusainkkal, tudattalanul. Ezzel az a gond, hogy kerülõutakon mindenképpen elõjönnek, pl. egészségügyi problémák formájában, vagy pánikrohamok, viselkedészavarok, depresszió, stb. képében. Minél jobban hárítod, annál elemibb erõvel fog feltörni. Sokkal jobb szembenézni az érzésekkel, mégpedig a felmerülésük idõpontjában. Ha ez neked nem megy, érdemes szakember segítségét kérni benne.
Mert egész idõ alatt azt várod hogy na mikor mááár????
Mert sokat agyalsz, ahelyett, hogy csak élveznéd. Amikor már oda érsz, hogy majdnem, akkor eszedbe jut és teljesen kiesel a dologból ezért nem is sikerül.
csak lazulj el, és élvezd, nem kell rágörcsölni. Higgadj le, csukd be a szemed és élvezd. szuszá.
2-es nagyon jól megfogalmazta. Egyébként meg azért lehet, hogy nem megy mindjárt, mert minden új párnak össze kell szoknia, ehhez változó idõ kell, de ha közben elkezdesz azon filózni, hogy "miért nem", akkor kb ott le is lövöd a dolgot magadnak.
Nekem kb 4-5 hónap után volt elõször hüvelyi orgazmusom, de nem kattogtam ezen, h miért nem volt elõtte. Engedd el magad, élvezd, ennyi az egész!
Hm... Jó nektek lányok! Én már kilenc éve várom a mindjárt, s még nem jött el...

Mikor a barátom kielégít (az ujjaival) és már sokáig csinálja mindig azt érzem, hogy pisilnem kell. Ez normális? :-S És emiatt nem merem elengedni magam mert félek, hogy "bepisilek". Meg úgy érzem, hogy így soha nem tudnék elmenni. Ez miért van?

Legjobb válasz: A barátod megtalálta a G-pontodat. Ne félj, nem fogsz bepisilni, mivel az inger nem attól van, hogy megtelt a hólyagod. Engedd el magad, és elõbb-utóbb hatalmasat fogsz így élvezni. Most azért nem megy, mert arra koncentrálsz, hogy "jajj, pisilnem kell". Hajrá! ;-)

A barátod megtalálta a G-pontodat. Ne félj, nem fogsz bepisilni, mivel az inger nem attól van, hogy megtelt a hólyagod. Engedd el magad, és elõbb-utóbb hatalmasat fogsz így élvezni. Most azért nem megy, mert arra koncentrálsz, hogy "jajj, pisilnem kell". Hajrá! ;-)
semmi gond tiszta normális, én is szoktam ilyet érezni, azt jeleni, h. nagyon jó neked(vagy megnyomkodta egy kicsit a húgyhólyagod, vagy mi)semmi gon, abe pisilés, meg lehet már akkor van, mikor el akarsz menni(g.-pont) ne aggódj, sokan vagyunk így, ez nem gon. puszi szia:-)
Nekem volt már így pár barátnõm....van aki egyáltalán nem képes így ellazulni, mások igen... de ha rám hallgatsz, akkor elengeded magad! Naggyon jó lesz meglásd! :) ) A G-pont izgatásánál jelentkezik ez a "tünet" :D:D:D De ha nem hiszel nekem vegyél gumilepedõt...aztán elválik, hogy mégis mibõl lesz a cserebogár.. :P:P:P Vagy tusolás közben..akkor úgyis mindegy :D:D:D
A pisilõs érzés nálam is jelentkezett már.Korábban volt már ilyen kérdés és ott valaki azt írta, hogy ez az ún.spriccelõs orgazmus amire csak nagyon kevés nõ képes, de állítólag mindent felülmúló érzés.Ja és azt is írta, hogy nem lehet egyszerre pisilni is meg orgazmus sem lehet, ill.hogy ez az érzés el fog múlni. Tapasztalat: Igaz orgazmusom még nem volt de egy idõ után ez az érzés elmúlt.Nem szabad vele foglalkozni, mert elveszi az egész együttlét varázsát.
Velem is volt már ilyen, gyorsan elfutottam wc-re pedig nemis kellett :-)
A kérdező hozzászólása: Oké, megnyugodtam! :-) Köszi szépen, hogy válaszoltatok.
Aztán mégis mennyi idõ múlva múlik el, mert nekem végig csak a pisilõ érzés maradt, érdekes módon bármit írtatok, soha nem lett belõle orgazmus. Az érzés meg csak akkor maradt el, ha abbahagyta a párom. Na ennyit az orgazmusról, ami ezt követi, na ez egy nagy hülyeség!!!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi mindenkinek a választ. Az tényleg jó ötlet, hogy zuhanyzás közben csináljuk, ki is próbáljuk! ;-)
Én is sokszor érzem ezt az érzést, de nem tudok rendesen ellazulni, és így nem is sikerült még soha a hüvelyi orgazmus.

Miért van az, hogy úgy érzem egyszer ég a gyomrom, egyszer meg éhes vagyok? De mikor eszem egyáltalán nem érzem, hogy ennék tök üresnek érzem a hasam.21 hetes vok. És esténként meg szélgörccsel küzdök.

Legjobb válasz: Velem is pont így volt. Nagyon sokat szenvedtem. Változtattam az étrendemen stb., de akkor is termelõdött a savam. :( Kegyetlenül megszenvedtem az esti szélgörccsel is, amin az segített, hogy a fürdõkádba sok meleg vizet engedtem és hasaltam benne. Így megindult a szél. :) Sav ellen még annyi, hogy én még a krumplit is kihánytam. Normaflort ittam minden nap. Helyreállítja a bélflórát.

Velem is pont így volt. Nagyon sokat szenvedtem. Változtattam az étrendemen stb., de akkor is termelõdött a savam. :( Kegyetlenül megszenvedtem az esti szélgörccsel is, amin az segített, hogy a fürdõkádba sok meleg vizet engedtem és hasaltam benne. Így megindult a szél. :) Sav ellen még annyi, hogy én még a krumplit is kihánytam. Normaflort ittam minden nap. Helyreállítja a bélflórát.
A kérdező hozzászólása: Mit lehet ez ellen tenni, vagy segíteni?
a gyomor égés, és éhségérzet összefügg. mivel a kismamáknál magas a gyomorsav, ezért olyan étrenden kell lenni, ami a savat felszívja. pl. rizses, krumplis dolog, kenyér, müzli...kerülni kell a szénsavas, tejes, és túl fûszeres ételeket. a gyomorégésre jó a salvus víz. enni pedig naponta 5ször és keveset kell. a rendszeres étkezés segít a savproblémák leküzdésére. a szélgörcsök, pedig a puffasztó szénhidrátos ételektõl vannak, amiket jó ha kerül az ember.

Miért van az, hogy nem tudom eldönteni, mit érzek?

Pl van egy srác, aki iránt érzek valamit, de nem tudom, hogy szerelmet vagy csak nagyon tetszik. Emiatt nem egy kapcsolatom tönkrement, mert dobtam a pasijaimat, mert nem szerettem, de aztán meg visszarinyáltam magam, mert nagyon hiányzott, aztán megint szakítás. Ördögi kör.

Legjobb válasz: énis lány vagyok és 15, nem modnom hogy ne pasizz, mert énis azt csinálom. és enkem is pont most volt ilyen másfél hónapig együtt voltam a sráccal aztán már nem akartam, és szakítottam vele. és mostmár úgy érzem hogy tényleg hiányzik, de nem megyek vissza hozzá, mert ilyenkor visszagondolok arra amikor együtt voltunk és én nem éreztem már jól magam. egyszerüen csak mondd ki magadban hogy kell-e vagy sem. ha ugy gondolod nem kell akkor ezen simán túl vagy. már énis túl vagyok rajta, pedig gondolkoztam h visszamegyek hozzá, de jobb h nem tettem.

énis lány vagyok és 15, nem modnom hogy ne pasizz, mert énis azt csinálom. és enkem is pont most volt ilyen másfél hónapig együtt voltam a sráccal aztán már nem akartam, és szakítottam vele. és mostmár úgy érzem hogy tényleg hiányzik, de nem megyek vissza hozzá, mert ilyenkor visszagondolok arra amikor együtt voltunk és én nem éreztem már jól magam. egyszerüen csak mondd ki magadban hogy kell-e vagy sem. ha ugy gondolod nem kell akkor ezen simán túl vagy. már énis túl vagyok rajta, pedig gondolkoztam h visszamegyek hozzá, de jobb h nem tettem.
f/15 én az gondolom, hogy egy kapcsolatba akkor menj bele, hogyha komolyan gondolod, és bármit megtennél a srácért. elvégre a szakítást nem véletlenül hívják szakításnak... nem szabad ilyesmivel dobálózni, egyik fél miatt sem! Légy áldott, az Úr veled! ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!