Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nem (6874 db)

Miért van, hogy nem tudok kötődni a jópasikhoz?

A több éves kapcsolataimban a férfiak nem voltak rondák, de nem is kifejezetten helyesek. Sok jókép? pasi szeretett volna komoly kapcsolatot, de valahogy nem tetszenek nekem (a küls?t leszámítva). Taszít a nagy egó és azt vettem észre, hogy nem is tudnak úgy udvarolni.. hiszen nekem kellene, hogy presztizs legyen, hogy velük vagyok.. nem tudom értitek-e..van valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Nem egészen értem, hogy miért tetted fel ezt a kérdést, mert meg is válaszoltad. Taszít a nagy egó, az ilyen pasik nagy része úgy van vele, hogy úgyis lesz más, ha nálad nem jön össze a dolog. Szóval miért baj, hogy nem a legsármosabb pasikat választod, ha egyszer nem érzed velük olyan jól magad? Én magam is ahhoz mentem, akirõl azt éreztem, hogy igazi társ. Volt egy nagyon jóképû srác, de a külsején kívül nem sok jó volt benne. Miért kellene csak a külsõ alapján választani? Magadnak választasz, nem másoknak és nem mutogatásra szánod a párod gondolom. Miért lenne presztízs egy jó külsejû pasival lenni, aki amúgy szerinted nem illik hozzád vagy mondjuk nem lehet vele beszélgetni, egyéb gondok vannak? Mert ki õ attól, hogy õt szebbnek teremtõdött? Hány éves vagy?

Nem egészen értem, hogy miért tetted fel ezt a kérdést, mert meg is válaszoltad. Taszít a nagy egó, az ilyen pasik nagy része úgy van vele, hogy úgyis lesz más, ha nálad nem jön össze a dolog. Szóval miért baj, hogy nem a legsármosabb pasikat választod, ha egyszer nem érzed velük olyan jól magad? Én magam is ahhoz mentem, akirõl azt éreztem, hogy igazi társ. Volt egy nagyon jóképû srác, de a külsején kívül nem sok jó volt benne. Miért kellene csak a külsõ alapján választani? Magadnak választasz, nem másoknak és nem mutogatásra szánod a párod gondolom. Miért lenne presztízs egy jó külsejû pasival lenni, aki amúgy szerinted nem illik hozzád vagy mondjuk nem lehet vele beszélgetni, egyéb gondok vannak? Mert ki õ attól, hogy õt szebbnek teremtõdött? Hány éves vagy?
Az önbizalom és a beképzeltség nem ugyanaz. Sajnos én ugyanebben a cipõben járok. Egyszerûen nagyon kevés jóképû pasi van, aki ne lenne beképzelt, egoista, tud udvarolni, megbecsül mint nõt stb. Ez van. Engem már nem érdekel. Mindig azt mondják: De hát olyan szép nõ vagy, annyival jobb pasikat megkaphatnál! És csak mosolygok, mert minek? Nem a külsõ számít. Nagyon nem.
Szerintem ez túl általánosító. Egyrészt mindenkinek más a jópasi. Nekem az, aki FÉRFI, aki mellett nõnek érezhetem magam. Nem mondom, hogy ennek a külsõhöz nincs köze, de legalábbis nem sok. Másrészt nem hinném, hogy a jóképû pasi egyenlõ lenne a beképzelt majommal. Ez olyan, mint mikor a szép nõkre azt mondják, hogy nincs eszük, stb. Nekem is kevés a jó külsõ ahhoz, hogy felfigyeljek egy férfira, szerintem ez normális.
Dehogy nincs. A "jópasi" szerintem nem az, aki jól néz ki és felvág vele. Esetleg úgy gondolod, hogy minden jó kinézetû pasi felvág, és elvárja, hogy a lány legyen büszke arra, hogy kegyeskedik megengedni, hogy vele járhasson? Ebben van valami. Ennek az a megoldása, hogy kerülni kell a szépfiúkat. Sok átlagos kinézetû pasi van, akik azért jól néznek ki. Válassz közülük, én is így tettem. A szerelem, szeretet amúgyis egy jókorát szépít a szemedben a másikon. Szerintem a legtöbb nõ a te helyzetedben van, tehát átlagos kinézetû párjuk van, míg a helyesek a legtöbbnek nem is elérhetõk, veled ellentétben. Jól teszed, ha te meg nem dõlsz be nekik.
És még annyit, hogy presztízs lehet mással is lenni, ha büszke vagy a párodra, mint ember (a személyiségére, a munkára, amit végez, arra, ahogy bánik veled stb).
Milyen középút? Jó pasi, akinek nem nagy az egója? A kettõ együtt jár ált. De ahogy már írtam, miért kell neked annyira a jó pasi, ha úgysem érzed vele jól magad annyira?
A kérdező hozzászólása: Nekem nem presztizs.. õk gondolják, hogy annak kellene lenni. Inkább amiatt vagyok kiborulva, hogy nincs középút...
Igen, itt elsõsorban az lehet a kérdés, hogy ki számít jó pasinak és mi az, hogy átlagos kinézetû??? Aki nekem jó pasinak számít, az lehet másnak nem és ugyanez fordítva. Innentõl kezdve értelmetlen a kérdés! Kérdezhetted volna azt, hogy mért nem bírod az önbizalommal rendelkezõ férfiakat!
Az igazán helyes pasik tényleg bunkók és egoisták. Nem is kéne egyik sem!
Egyszerû: mert nem eseteid az adoniszok. nekem sem amúgy, de ez szerintem így van jól. képzeld mi lenne, ha mindenki az alfahím macsókhoz vonzódna... úgyhogy ezen kár pörgetned magad.

Miért van hogy nem érdekel a siker? Hogy nem akarok részt venni a versenyben?

..kinek nagyobb a háza kertje ,kinek szebb a pasija csaja ,kinek van 6 diplomája kinek egy se .engem ez nem érdekel. Csak valahol bűntudatom is van -mert lenne tehetségem dolgokhoz -de olyan érzés mintha nem járna siker .néha elérek valamit ,aztán nagyobb stessz az mintsem ha nem csinálnék semmit. Vagy lehet már annyira megszoktam ezt az állapotot hogy természetessé vált a kudarc? sose voltam jó tanuló sok trauma is ért.. Ha bántanak és azt mondják te egy senki vagy mert nem értél el semmit -akkor alul érzem magam egy olyannal szemben ,akinek működő vállalkozása ,háza ,akármije van -de ez akkor is csak önvédelem lenne ha visszavágnék h áh dehogy nem is van ez meg ez ..-ez meg olyan játszma szint.. szóval nem érzem magam jól ebben a társadalomban, meg úgy az egészben..

Legjobb válasz: Utolsó, a Forma1 vagy az NBA nem olyan téma, amit nap mint nap nyomatnak neked, hogy nézned kell, olvasnod kell a híreit, stb. Vagyis, hogy elvileg vágynod kéne rá, akarnod kéne. A siker viszont az a témakör, amit a szüleid is, a barátaid is, a szûk és tágabb ismeretségi köröd is nyomat nap mint nap... sõt az egész társadalmunkat áthatja. Minden valamire való ember vágyik a sikerre. Ez szinte beléd ivódik. A hirdetésekben is nap mint nap összefutsz vele, a tévé különbözõ mûsoraiban, a filmekben, a sorozatokban, az újságokban, az interneten, vagy a könyvekben. Akár akarod, akár nem. Akár odafigyelsz rá, akár nem. Még jó, hogy minden gondolkodó ember fejében megfordulnak ezzel kapcsolatos kérdések. Viszont nem mindenki vágyik sikerre. Arra a sikerre, amit ilyen intezíven nyomatnak nekünk. És még jó, hogy az is megfordul valakinek a fejében, hogy ha ez elvileg ilyen alapvetõ dolog, akkor vajon mi a gond vele, hogy õ mégsem vágyik rá, vagy miért nem tud örülni neki, ha elérte. De az átverés ott van, hogy az ilyen típusú siker (amirõl a kérdés szólt) utáni vágy nem ilyen alapvetõ dolog. De ha ebben nõttél fel, ezt láttad, utána nehéz kitakarítani a fejedbõl a sok "hazugságot". És így megszületnek ezek a kérdések. Amik hülyeségnek tûnnek azok számára, akiknek fekszik az a kultúra, amiben élünk... akiknek meg annyira nem, azok agyalnak azon, hogy vajon hol a gond. Amúgy én voltam a második válaszoló. És kedves kérdezõ, ne juss Jeffrey sorsára... Inkább legyél találékony és ügyes és próbáld meg megoldani az életed valahogy. :) Nekem sem egyszerû, mert engem szabályszerûen üldöznek azzal, hogy ennyi ésszel és ügyességgel, miért nem jutok semmire. Folyton ott lebeg az elvárás fölöttem, hogy legyek sikeres. Kellemes így az élet... :/ de valahogy mindig megoldom, hogy meglegyen a békességem és ne kelljen olyan sikerért dolgoznom, amire nem én vágyom.

Utolsó, a Forma1 vagy az NBA nem olyan téma, amit nap mint nap nyomatnak neked, hogy nézned kell, olvasnod kell a híreit, stb. Vagyis, hogy elvileg vágynod kéne rá, akarnod kéne. A siker viszont az a témakör, amit a szüleid is, a barátaid is, a szûk és tágabb ismeretségi köröd is nyomat nap mint nap... sõt az egész társadalmunkat áthatja. Minden valamire való ember vágyik a sikerre. Ez szinte beléd ivódik. A hirdetésekben is nap mint nap összefutsz vele, a tévé különbözõ mûsoraiban, a filmekben, a sorozatokban, az újságokban, az interneten, vagy a könyvekben. Akár akarod, akár nem. Akár odafigyelsz rá, akár nem. Még jó, hogy minden gondolkodó ember fejében megfordulnak ezzel kapcsolatos kérdések. Viszont nem mindenki vágyik sikerre. Arra a sikerre, amit ilyen intezíven nyomatnak nekünk. És még jó, hogy az is megfordul valakinek a fejében, hogy ha ez elvileg ilyen alapvetõ dolog, akkor vajon mi a gond vele, hogy õ mégsem vágyik rá, vagy miért nem tud örülni neki, ha elérte. De az átverés ott van, hogy az ilyen típusú siker (amirõl a kérdés szólt) utáni vágy nem ilyen alapvetõ dolog. De ha ebben nõttél fel, ezt láttad, utána nehéz kitakarítani a fejedbõl a sok "hazugságot". És így megszületnek ezek a kérdések. Amik hülyeségnek tûnnek azok számára, akiknek fekszik az a kultúra, amiben élünk... akiknek meg annyira nem, azok agyalnak azon, hogy vajon hol a gond. Amúgy én voltam a második válaszoló. És kedves kérdezõ, ne juss Jeffrey sorsára... Inkább legyél találékony és ügyes és próbáld meg megoldani az életed valahogy. :) Nekem sem egyszerû, mert engem szabályszerûen üldöznek azzal, hogy ennyi ésszel és ügyességgel, miért nem jutok semmire. Folyton ott lebeg az elvárás fölöttem, hogy legyek sikeres. Kellemes így az élet... :/ de valahogy mindig megoldom, hogy meglegyen a békességem és ne kelljen olyan sikerért dolgoznom, amire nem én vágyom.
utolsó, szerintem az eleje nem igaz annak amit írtál... ha érdekelné a siker, nem írna ki ilyen kérdést...pont az a baja, hogy azt szeretné, ha érdekelné, de egyszerûen nem érdekli. Én is így vagyok vele, és nem értem, hogy miért. Lehet, hogy valami másban akkora hiányt szenved, hogy nem tudja igazán érdekelni...persze én magamból indulok ki:)
A bajod az, hogy nagyon is azonosulsz azzal a szemlélettel, amirõl az elsõ 3 mondatodban azt állítod, hogy elutasítod. Ha valóban nem érdekelne "a verseny", akkor nem írnál ki errõl a témáról GYK-kérdést, hanem jól éreznéd magad ház, nõ és vállalkozás nélkül is. De mivel számodra nagyon fontos a házban, nõben és diplomában mért siker, ezért nyomaszt, hogy ezeket nem érted el. A megoldás alapvetõen kétféle lehet. Vagy mégis megpróbálsz "sikert" elérni, vagy megváltoztatod az életszemléletedet olyanra, hogy tudd élvezni az életet. A "sikerorientáltság" erre kevésbé alkalmas, még a sikeres emberek számára is.
Én se érzem/éreztem jól magam ebben a shit-ben. Valaminek állj neki de keményen, amitõl kapsz egy kis hírnevet is. És nem kellenek a kifogások, csináld és kész, nem mindig élvezzük az ilyet de akkor is menni kell elõre!
Kedves 54%-os. Rövidre zárom a dolgot: az én tapasztalataim nem támasztják alá a te állításaid zömét. De köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy ennyi energiát fektettél a játszmádba. Kedves kérdezõ, neked meg kívánom a legjobbakat ahhoz, hogy megtaláld az élet valamely azon módját, ami kellemes és mûködõképes számodra. Én drukkolok neked! :)
16:29 "akik akkor emberszáma se vettek ma csak azért megteszik mert van szép ruhám" De mi ezzel a baj? Rájöttél, hogy mûködnek az emberek, és ezt a tudást fel is tudod használni. Ennek meg kellene nyugtatnia, ahelyett, hogy felháborítana. "mondjuk h letettem azóta 2 diplomát ?! EZ EZ vagyok én ?!" Terméketlen arra rákérdezni, hogy mi vagy "te". Termékenyebb rákérdezni arra, hogy MI MÛKÖDIK. Mûködik az, ha van diplomád vagy pénzed. Mûködik az is, ha jó a megjelenésed. De nem kötelezõ kivívni az emberek tisztelentét, mivel az úgysem jelent sokat. Tehát nyugodtan le is mondhatsz arról, hogy mások tiszteljenek. Ami fölösleges: felháborodni ezen az egészen. Úgysem tudod változtatni az embereket. "ebben a társadalomban" Melyikben nem?
A kérdező hozzászólása: "Vagy majd viszontszeret ha (látszat)sikeres leszek ?! volt benne részem - hát kösz nem" Miben volt részed? siker az eddigi értelmezésben= társadalmilag elfoglalt betöltött hely. személyes példa: szegény gyerekkor , elhagyatott magányos érzelmi környezettel , a jelentéktelenség megtapasztalása mert nem volt jogász és mérnök szülõi háttér, nem jártam szép ruhába . x évvel késõbb akik akkor emberszáma se vettek ma csak azért megteszik mert van szép ruhám látszat/ nem látszat életem és jól mûvelem a kirakatot ?! de legyen ..mondjuk h letettem azóta 2 diplomát ?! EZ EZ vagyok én ?! könyörgöm korábban is ember voltam , miért kell FOLYTON igen -ebben a társadalomban - a létjogosultságot az érzés szintjén is biztosítani vagy is inkább bizonygatni ?4 miért? -csak azért mert amilyen vagyok minden hibámmal nem szerethetõ , ezért majd bemagyarázom magamnak h a fogyi klubb meg a plasztika segít ?! esetleg még eggyel több diploma ?! áhhh ...
Kedves kérdezõ, az elismerés és a figyelem olyan dolgok, amiket nem nehéz megkapni. De az nem mindegy, hogy kitõl várod õket! És ezek nem a sikerességtõl függnek, sem semmilyen színjátéktól.
"úgy érzem LEMARADOK valamirõl." Ez egy érzés. Szerencsére homo sapiensként gondolkodni is tudunk, nem vagyunk az érzéseinkre utalva. Tehát ha van egy érzésed, akkor kérdések: (1) a gondolkodás és a tapasztalat alátámasztja az érzést, vagy az érzés csalóka? (2) Ha az érzésnek nincs valós alapja, honnan jön? "Az akit szeretnék sosem szeret viszont mert jön egy szebb jobb okosabb." Nem létezik ilyen szabály. "Vagy majd viszontszeret ha (látszat)sikeres leszek ?! volt benne részem - hát kösz nem" Miben volt részed? "és tudom milyen az amikor felveszem a jelmezt és belibegek a bálterembe... Nekem ettõl lett hányingerem h én nem akarok így tovább élni" Tehát felismerted, hogy 2x2=4 (az emberek álarcokat hordanak, szerepeket játszanak, méricskélik magukat egymáshoz, hiúk, önzõk, stbstbstb), és ettõl hányingered van és szívesebben élnél Tündérországban, ahol nem így van. A probléma ezzel az, hogy a tények felismerése nem vezet logikusan a hányingerhez. Pl. hányinger helyett nevethetnél is, az jóval egészségesebb. Sõt, közömbösen is tudomásulveheted a tényeket, vagy lelkesen belevethetnéd magad a játékba. Nem kötelezõ a hányinger csak azért, mert rájöttél, hogyan mûködik a társadalom. Mások is rájönnek, de nincs hányingerük. Önmagában a hányingered nem emel a többiek fölé, semmivel sem "igazabb" álláspont a másokénál. Egyedül annyit számít, hogy neked rossz lesz, ha a világot "élhetetlennek" érzed. Az a javaslatom, hogy gondold újra a viszonyodat ehhez a kérdéshez. Nem kötelezõ felháborodni vagy undort érezni. Ha csak ezeket tudod érezni, akkor arra kellene rájönnöd, hogy miért, mi ennek az eredete. "csak még a hogyan másképpent sem tudom .Mert beismerem iszonyatosan vágynék az elismerésre és a figyelemre(nem a rosszul értelmezett manírra és pózra) -de úgy mint amilyen színjátékokkal lehet ezt elérni attól menekülök" Vagy kell a hírnév és elismerés, és akkor alkalmaznod kell a módszereket, amelyekkel ez elérhetõ, vagy ha nem tetszenek a módszerek, akkor errõl lemondasz, ahogy egy csomóan lemondanak róla. Ami tévút, az a felháborodás ezzel kapcsolatban, meg az az elgondolás, hogy itt valami gonosz dolog van leleplezve. " -mint Jeff" Jeff egyszerûen belehalt abba, hogy nem vette tudomásul azt az alapelvet, hogy az ember kénytelen korlátozni magát, hogy "valakivé" váljon, mert ha minden akar lenni, akkor senki marad. Ezzel mindenki szembekerül a 10-es évei végén, 20-as évei elején és a legtöbben megoldják, Jeffnek nem sikerült. "Tudom h ezek csak példák és a dolog nem általános érvényû" Pont hogy általános érvényû, és ezért nincs értelme tiltakozni ellene.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. érdekes és elgondolkodtató mind1ik. Valaki azt mondta nekem az a legsikeresebb ebben a "mi társadalmunkban" aki remekül tud hazudni. ÉS valami kutatás eredménye h ezt ösztönösen is megtesszük naponta 200 x legalább beleértve a kegyes és önhazugságokat is. Én azt hiszem meghasonlottam kicsit-(nagyon) mert már akárhol vagyok akármit csinálok úgy érzem LEMARADOK valamirõl. Az akit szeretnék sosem szeret viszont mert jön egy szebb jobb okosabb.Vagy majd viszontszeret ha (látszat)sikeres leszek ?! volt benne részem - hát kösz nem . A mellõzöttségben sok tapasztalatom van -és tudom milyen az amikor felveszem a jelmezt és belibegek a bálterembe(mint az életünk szintre). Tudom mire mérnek társadalmilag ha elsõre meglátnak- és mutatok -vagy mint sokan mások mutatnak valamit. Nekem ettõl lett hányingerem h én nem akarok így tovább élni .csak még a hogyan másképpent sem tudom .Mert beismerem iszonyatosan vágynék az elismerésre és a figyelemre(nem a rosszul értelmezett manírra és pózra) -de úgy mint amilyen színjátékokkal lehet ezt elérni attól menekülök -mint Jeff.. Ez valami olyan játék h mit rakunk a kiraktba , minél érekesebbnek tûnni szüntelen -és mik vagyunk -kik vagyunk valójában .és õszintén ..ha bármelyikünk is tudná h körítés nélkül egy unalmas rakás szarkupac -azt kitenné?!-ugyan ugyan dehogy .a kövér lefogy felveszi a szép ruhát, mert azt hisz megtartja adoniszt , pedig nem max megszerzi de mikor ismét már vékonyan is cserbenhagyják 100xra szembesül önön jelentéktelen szürke tükrével . A vállalkozó h kihúzzák alóla a peremizst , pszichiátrián köt ki mert nem tudja elviselni a bukás gondolatát stb stb. Tudom h ezek csak példák és a dolog nem általános érvényû ..-de ha tényleg megnézzük mit nyomat ránk a környezet , legyen akár rokonság v bármi más közeg ..egyszerûen a fentiek fényében élhetetlen ..
22:12 "Minden valamire való ember vágyik a sikerre." "Viszont nem mindenki vágyik sikerre." Most akkor vágynak vagy nem vágynak? "Nekem sem egyszerû, mert engem szabályszerûen üldöznek azzal, hogy ennyi ésszel és ügyességgel, miért nem jutok semmire." És miért nem jutsz semmire ennyi ésszel és ügyességgel? :) ))) Természetesen elfogadható válasz az, hogy semmi kedved "versenyezni", mert jobban is el tudod foglalni magad. De ez NEM jelenti azt, hogy nem érdekel a siker. Csak annyit jelent, hogy nem vagy hajlandó akármit megadni érte. De ezzel mindenki így van, csak fokozati különbségek vannak.
A kérdező hozzászólása: vagyis õ az apjának..
A kérdező hozzászólása: 2. nagyon köszönöm , énis bõgtem rajta ..- hogy Jeffrey sorsára jutok e idõvel nem tudom. Ez a társadalom élhetetlen úgy h idõvel nem tudsz valamit felmutatni. De. engem sokkal jobban foglalkoztat a belsõ elhivatottság kérdése, ami minden féle megfeleléstõl mentes. Talán az a szegény fiú is meg akart felelni az Anyjának aki ha érzelmi értelemben nem is de társadalmilag vitte valamire..
16:44 Szerintem nem érted a játszma fogalmát. Csak szólok, hogy nézz alaposabban utána.
Mandulád rendben van? Nincs orrsövényferdülésed? Allergiás nem-e vagy esteleg? Számos oka lehet még.
A gyomorból is lehetséges, hogy visszaáramlik a szag (esetleg nyitott gyomorszáj). Vagy ha üres a gyomrod.
Menj el orvoshoz, mert rengeteg oka lehet, s más a kezelési módjuk! itt egy egész jó cikk, szerintem olvasd el: http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1060
A méh összehúzódása okozzza!
Nem mindenkinél, normális esetben nem görcsöl az ember lánya..., persze ez nem jelent semmilyen rendellenességet, ha mégis van valamennyi kis görcs, de ha napokig és erõsebb fájdalom fenáll, akkor annak oka van, és lehet orvosolni, és kell is, sokszor nem tulajdonítanak neki jelentõséget, pedig lehet endometriozis, vagy ciszta, esetleg más..... A méhizom (amúgy ilyenkor természetesen fenálló mozgása nem okozhatnak zavaró, vagy már kellemetlenbe forduló érzést.
Nálam is így van.az elsõ napomon ugy görcsölök h széthányom a wc-t a második napomon pedig már használ a fájdalomcsillapító.a többi napom elviselhetõ.ez van ezt kell elfogadni.am 4 éve menstruálok és 13 vagyok ugyh lehet h késõbbi idõkben nem lesznek ilyen panaszaim de most nem tudok vele mit kezdeni..am tudom ajánlani az algo-flex m-et nekem gyorsan használ ugyh tudok tanulni meg elmenni itthonról görcsölés nélkül;)
Mikor megjön azon az estén annyira fáj, hogy komolyan halálomat kívánom.. Aztán veszek be kb 2 db No-Spa-t és semmivel sem lesz jobb, aztán az még ki is hozza belõlem párszor az egész napi kaja adagom! És ez nálam minden egyes alkalommal így van, kín szenvedés! Egyébként anyukám is ilyen hasgörcsölõs volt annak idején! Egyébként ezek elsõ nap fordulnak elõ, másnap mér csak enyhe fájások jelentkeznek! 13/L.

Miért van hogy nem sikerült eljutnom a csúcsra? Akárhányszor próbálkozunk vele. (a csikló nyelvvel való izgatásáról van szó) Van valami tanácsotok? Magyarázatotok? Ez azt jelenti nem fogok tudni soha elmenni?

Sokszor volt már az az érzés hogy "oh igen ez az a pont" de mégsem, és mintha fázisokban mindig nekifutnánk barátommal de valami meg akadályoz, én akarom de a lábaim ellökik. élvezem és hirtelen fáj mert, mondjuk fáj a hasam annyira megfeszül a testem.

Legjobb válasz: Szerintem túlságosan rágörcsölsz. Nagyon sok lány van így, annyira akarja hogy jó és tökéletes legyen, annyira elakar élvezni hogy elfelejti ennek az egésznek a lényegét. Ne akard hanem csak éld át!

Szerintem túlságosan rágörcsölsz. Nagyon sok lány van így, annyira akarja hogy jó és tökéletes legyen, annyira elakar élvezni hogy elfelejti ennek az egésznek a lényegét. Ne akard hanem csak éld át!
Olyan nekem is szokott lenni. Akkor közel vagy de még kell munkázni rajta. Csináljátok azt hogy elkezded magadnak és õ segít.
vagy fordítva ahogy a 2-es írta kísérletezzetek, biztos ráleltek a mikéntjére

Az miért van hogy nem megyek be suliba utolsó elõtti héten amikor lezárnak, és azt mondta O. Fõ. Hogy nem zárnak le, ilyen lehet?

Középiskola, ja és egyébként bolond az osztályfõnök szokott sok fasságot mondani.

Legjobb válasz: Ezért a stílusért még szóltak neked? Ráadásul ez a káromkodás nincs is helyesen leírva. És miért nem mégy be a suliba?? Menjél csak be, tanulj, rád fér.

Ezért a stílusért még szóltak neked? Ráadásul ez a káromkodás nincs is helyesen leírva. És miért nem mégy be a suliba?? Menjél csak be, tanulj, rád fér.

Az miért van, hogy nem vagyok pedofil, mégis van, hogy egy formásabb 12-15 év körüli lányt megkívánok, akit meglátok valahol?

Fiatal srác vagyok, de szégyen vagy sem, van, hogy meglátok egy ilyen kiscsajt és olyan cukinak látom, hogy nem is egyből szex, inkább ölelgetnék jut eszembe, meg szívesen csókolóznék vele. Olyan fura, nem tudom kinek mondhatnám el ezt, lehet pszichológushoz kéne fordulnom vele? Félek, hogy pedonak fognak tartani, pedig nekem olyan csajok jönnek csak be, akiknek van legalább egy pici cicije és formája. Sajnos elég sok 11-13 éves is formás már kicsit, volt olyan is, hogy megtetszett utcán egy 12 éves csaj, szép cicije volt, pici, de formás. Segítsetek, mert nem akarok ilyen lenni, szégyellem, de vonzódom hozzájuk is, nem csak a felnőtt csajokhoz. :(

Legjobb válasz: beszélj errõl szakemberrel. egyébként szerintem nem feltétlenül benned van a hiba (vagy nem teljes mértékben). a mai fiatalok sokkal érettebbek (testileg és lelkileg is) a koruknál, szóval nem csodálkozom azon, hogy ilyenek is elõfordulnak, mint ami veled van. egyébként addig nem pedofília, ameddig csak ábrándozol róluk. a lényeg, hogy ne kerülj velük testi kontaktusba. ennyi.

beszélj errõl szakemberrel. egyébként szerintem nem feltétlenül benned van a hiba (vagy nem teljes mértékben). a mai fiatalok sokkal érettebbek (testileg és lelkileg is) a koruknál, szóval nem csodálkozom azon, hogy ilyenek is elõfordulnak, mint ami veled van. egyébként addig nem pedofília, ameddig csak ábrándozol róluk. a lényeg, hogy ne kerülj velük testi kontaktusba. ennyi.
Mert Pedofil vagy mégis?
A törvény ott is különbséget tesz kiskorú megrontása és a pedofília között. Manapság ez a pedofil szó divatos lett, divatból használjuk mindenkire, akinek megtetszik egy fiatal lány. 25 éves srác jár együtt egy 16 éves lánnyal, fúúú, te hülye pedofil. Pedig köze nincs hozzá, egy 16 éves lány már testileg és szellemileg is van annyira érett, hogy küzdeni kelljen érte. Egy pedofil ilyet soha nem tenne, nem küzd, mert a küzdelem magában hordozza a kudarc lehetõségét, amit képtelen elviselni, a legtöbb gyilkosság is ebbõl van, mikor gyerekeket ölnek meg pedofilok. A gyermek ellenkezik, elpattan a cérna és nem tudja magát kontrollálni onnantól. Én amikor 13 éves voltam, osztálytársaim között is voltak olyanok, akik testileg igen érettek voltak, 16-17 éves barátaik voltak, akkor õk pedofilok? Dehogy azok. Nem pártolom azt, hogy egy 13 éves lánynak kapcsolat kell, vagy szex, vagy bármi, dehogy kell, de a hormonok tombolnak, jóval többnek néznek ki, csábítani már tudnak, az ösztönös, ettõl nem kell egybõl pedofilnak titulálni valakit.
K_Pisti, mert az normális, hogy egy férfi s.ggberak egy másik férfit. Ez egy béna érv volt tõled. Remélem érted. Ha a homoszexualitást így elfogadja a társadalom, lehet érdemes lenne megvizsgálni a pedofíliát is. Nem támogatom persze, hogy kisbabát dugjanak meg, de én úgy módosítanám, hogy amelyik lány már menstruál és akarja csinálni az hadd csinálja, de az erõszakot továbbra is büntetni kellene!
Hát elég szomorú, hogy egyesek 11-13 éves kislányok kinézetére izgulnak fel és védik is. Lehet nem pedofília de akkor sem normális és ez sem egy olyan dolog amit meglehet magyarázni a társadalmi változásokkal szerintem.
*aki 180
Mielõtt lehurrognátok a #8-as válaszolót, jogos amit írt. Nem a pedofiliát helyezi elfogadandó és erkölcsileg helyes színbe, hanem a fogalomzavart oszlatja. Velem mai napig elõfordul az ilyen 16-17 éves lányokkal, akikrõl komolyan meg sem mondanád, hogy annyira fiatal. Kíváncsi lennék, hányan kérik el ismerkedéskor a másik személyigazolványát. Az más kérdés, hogy egy 12 évesen azért még látszik hogy túl fiatal. Na de egy 16 évesen, akinek 180 centi magas, és a melle is rendesen megtömi már azt a dekoltázst? Szóval, azért nem kéne kategorikusan mindenkit azokkal a figurákkal összekeverni, akik 40 éves fejjel játszóterek mellet kéjelegnek vagy kisgyerekekrõl fantáziálnak. Csak ehhez ugye õszinteség kéne, belátni, hogy te is fordultál már meg egy nagymellû, szép fenekû lány után akit lazán néztél egyetemi végzõsnek, és (ezek szerint) ledöbbennél, ha tudtad volna, hogy még nem töltötte be a tizennyolcat. 25/F
A pedofil ember nem a nõies vonásaik miatt vonzódik a gyermekekhez. Azért vonzódik hozzájuk, mert a gyengeségük, elesettségük, befolyásolhatóságuk az, ami csábító. Rettegnek az elutasítástól, képtelenek megbírkózni vele, de a szexualitásra vágynak. Nem azért vonzódik a gyerekekhez, mert a külsejük vonza õket. Persze, idõvel, ahogy súlyosbodik az állapotuk, ez is közrejátszhat már náluk. Az, hogy valakinek tetszik egy nõi fenék és az a fenék egy 13 éves lányé, az nem pedofilia. Társadalmilag nem elfogadott, de nem pedofilia.
"A pedofilia nem ezt jelenti..." Akkor, hogyan jellemeznéd?
A pedofilia nem ezt jelenti...
pszichológushoz menjél szerintem. Jobb , mintha sittre mész, mert ott ilyenekért tágítani fognak két megrugdosás között, ami valószínûleg egy elég [email protected] élmény.
reménykedj hogy TEK nem trackeli le ezt a kérdést, mi pedig reménykedünk, hogy igen , fogadok tele van a géped gyerekpornóval
De még is hány éves vagy? És a korban hozzád passzoló lányokat nem, vagy nem annyira találod vonzónak?
Vigyázz ez veszélyes pálya amin jársz..Nekem spec soha nem volt izgató egy ilyen korú "nõ"...Lehet másként látom mint te, de ezzel vigyázz!!!!
"K_Pisti, mert az normális, hogy egy férfi s.ggberak egy másik férfit. Ez egy béna érv volt tõled. Remélem érted. Ha a homoszexualitást így elfogadja a társadalom, lehet érdemes lenne megvizsgálni a pedofíliát is. Nem támogatom persze, hogy kisbabát dugjanak meg, de én úgy módosítanám, hogy amelyik lány már menstruál és akarja csinálni az hadd csinálja, de az erõszakot továbbra is büntetni kellene!" Nekem ezzel egy problémám van, ha a te kislányodat nézné meg egy ilyen idõs ember, biztos nem lennél felháborodva. Akkor meg fõleg nem ha mondjuk rányitsz. Lehet találni gyakorin hasonló kérdéseket, kicsit nézz utána, hogy a szülõk, hogy reagálnak erre. Mellesleg ha már csak jogi szempontból nézzük a homoszexualitást a törvény nem bünteti, a pedofíliát viszont igen. Szóval a te érved sem épp a legkiválóbb. Nekem az a véleményem, hogy meg lehet különböztetni egy 20 éves nõt egy 11 éves kislánytól (de biztos én vagyok a hülye)és aki nem tud a saját kortársai között párt találni az probléma.

Miért van, hogy nem áll fel, csak ha magamhoz nyúlok?

Valami baj lehet szerintem velem, körülbelül 1-2 éve, csak akkor áll fel, ha magamhoz nyúlok, de a nagyobb probléma, hogy nem kemény a péniszem, csak a töve ami eléggé kemény, de a vége nem szokott megkeményedni eléggé ! Reggelente felkelésnél, és régen mindig nagyon kemény volt, de már lehet fel sem állna, ha nem nyúlnék magamhoz... régen a buszon megláttam egy lányt, és attól merevedésem volt... azt nem értem, hogy miért van az, hogyha fel is áll, csak félig áll fel... mintha 100% helyett csak ilyen 50% os lenne... Nem keméynedik meg rendesen, csak nagyon ritkán... Ötlet? !

Legjobb válasz: Hát én nem vagyok se szexológus, se urulógus. Õket kéne errõl megkérdezned. De mondom több ilyen angol oldal van ami errõl szól. Az agyad összekapcsolja a szexuális kielégülést a pornóval és a farokveréssel. És egy idõ után hozzászoki az agyad (hozzászoksz). Ekkor van az, hogy egyre durvább (vagy épp más tipusú pornó) kell mert az önkielégítéshez, már a normál nem okoz szexuális örömöt. Pl hetero pasi bi-t néz (pedig nem is bi), vagy olyat ahol durva szex van, vagy olyat ahol öreg nõt dugnak stb stb. Normálhoz már hozzászokott az agy.

Hát én nem vagyok se szexológus, se urulógus. Õket kéne errõl megkérdezned. De mondom több ilyen angol oldal van ami errõl szól. Az agyad összekapcsolja a szexuális kielégülést a pornóval és a farokveréssel. És egy idõ után hozzászoki az agyad (hozzászoksz). Ekkor van az, hogy egyre durvább (vagy épp más tipusú pornó) kell mert az önkielégítéshez, már a normál nem okoz szexuális örömöt. Pl hetero pasi bi-t néz (pedig nem is bi), vagy olyat ahol durva szex van, vagy olyat ahol öreg nõt dugnak stb stb. Normálhoz már hozzászokott az agy.
Ez van kérem. A tól sok pornónak is meg van a hátránya. Szereted a francia krémest? Igen. És ha naponta kettõt kéne megenned minden nap? Akkor már nem annyira, mi?! Agyad hozzászokott a pornóhoz. Sok angolnyelvû oldal fogalkozik ezzel.
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy 19 éves vagyok, nem iszom, nem drogozom, nem dohányzom...
A kérdező hozzászólása: Ha belegondolok napi 2-3szor csinálom... Szóval lehetséges... De akkor mit csináljak ? Ne nézzek egy jó ideig semmilyen pornót, és ne önkielégítsek ?
nem biztos, hogy hátrány, ha nem áll fel a buszon bármelyik lánytól :D
A kérdező hozzászólása: Ebbe van valami...
Tudsz angolul? http://www.yourbrainonporn.com/ Az agyban termelõdõ dopamin miatt alakul ki a pornófüggõség A pornófüggés a Yourbrainonporn oldal szerint a megemelkedett dopamin szint (az agy örömközpontjával hozható kapcsolatba, élvezetet, örömet stimulál) miatt alakul ki, minél több vaginát lát a férfi, annál több dopamin szabadul fel az agyban. Ez mértéktelenséghez vezethet, ráadásul a szervezet késõbb nehezen éri be kevesebbel akárcsak a drogoknál - ezt patkánykísérletekkel, finom ételek és a normális patkánytápok váltogatásával támasztották alá. Pornót sokan néznek, ahogy junk foodot is sokan esznek, a megcsúszás a pornóban hamar bekövetkezhet. A határtalan kínálat, hogy nincs fizikai határ - a junk foodnál a gyomor kapacitása véges - , hogy ingyenes mind mellette szólnak. Idõvel azonban hozzászokik az agy az ingerekhez, így folyamatosan új izgalmakat kellenek, hogy az agy megkapja az élményt. Mivel a pornófüggés kezelésére itthon alig akad szakember, a Yourbrainonporn oldalt érdemes végigolvasni, ahol fórumokkal, cikkekkel segítenek megérteni, mi történik pontosan.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak németül tudok, de azt sem perfektül ! :S Nem igazán tudom mit csinálhatnék... Régen sosem voltak ilyesmi problémáim !
"csak a töve ami eléggé kemény, de a vége nem szokott megkeményedni eléggé" Na ez az amit nem értek. Neked valamilyen különleges farkad lehet, hogy a barlangos test külön részekböl áll. Anatomiai rendellenesség, vagy csoda?

Miert van, hogy nem rendszeres a menstruáciom van amikor késik van amikor kimarad mitol van? Mi az oka? ettöl még lehet gyerekem?

Legjobb válasz: Valószínûleg hormonális betegséged van, keress egy jó orvost aki kivizsgál.

Valószínûleg hormonális betegséged van, keress egy jó orvost aki kivizsgál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, és de attol gyerekem lehet ugye?
Elöbb ki kell deríteni mi a baj. Valószínûleg igen csak elöbb rendbe kell rakni a hormonjaidat.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó mert én szeretnék babát és köszönöm a segitségedet.
Nincs mit. Ha megcsináltattad a 3. napi hormonvérvételt írd meg az eredményt kiváncsi vagyok milyen lesz.
A kérdező hozzászólása: Rendben meg írom. és milyen vizsgálatokat csinálnak, hogy meg nézzék minden rendbe van-e? meg, hogy lehet-e gyerekem?
A legfontosabb a 3. és 21. napi hormon vérvétel meg fognak csinálni egy uh-t. Aztán ezeknek az eredményeknek az alapján lehet tovább lépni.

Miért van, hogy nem tudok anyósnak hinni, akármennyire próbálkozik?

Kezdetektől fogva megmondtam neki, ha valami nem tetszik, sógornőm nem. Náluk annyira beleásott a kapcsolatba, hogy a válás küszöbén állnak. Mi nagyon jól vagyunk a férjemmel, anyós pedig, főleg amióta jön a baba, nagyon "kapar", hogy befogadjam, de nem vagyok rá képes azok után, ahogy az elején magasról tett rám is, és sógornőm esetét nem tudom kiverni a fejemből...

Legjobb válasz: Mert kutyából nem lesz szalonna. Avagy: egy ötvenes-hatvanas ember már nem fog megváltozni. Marad a semleges kapcsolat, udvariassági látogatások, beszélgetések és sütike ünnepeken, ennyi. Nálunk ez van, én ezt már nem akarom beljebb vinni, mert már nem vagyok képes rá. Nálunk is régebben (esküvõ, terhesség környékén, és a baba elsõ egy éve alatt) is voltak gázos dolgok, most meg már hiába mosolyognak és kedveskednek és cukiskodnak, már valami eltört, ami megragaszthatatlan. Megyünk kéthetente, pár órára, és ünnepekkor. Nem kell belõlük nekem ennél több. Bármilyen rondán hangzik is. Talán nálad is ez a megoldás, mert ami egyszer elszakad, azt hiába csomózgatod, a csomó ottmarad. Az erõltetett bájvigyor meg nem megoldás. Senki nem erõszakolhatja meg magát, hogy "márpedig akkor is megkedvelem", ha nem megy, nem megy.

Mert kutyából nem lesz szalonna. Avagy: egy ötvenes-hatvanas ember már nem fog megváltozni. Marad a semleges kapcsolat, udvariassági látogatások, beszélgetések és sütike ünnepeken, ennyi. Nálunk ez van, én ezt már nem akarom beljebb vinni, mert már nem vagyok képes rá. Nálunk is régebben (esküvõ, terhesség környékén, és a baba elsõ egy éve alatt) is voltak gázos dolgok, most meg már hiába mosolyognak és kedveskednek és cukiskodnak, már valami eltört, ami megragaszthatatlan. Megyünk kéthetente, pár órára, és ünnepekkor. Nem kell belõlük nekem ennél több. Bármilyen rondán hangzik is. Talán nálad is ez a megoldás, mert ami egyszer elszakad, azt hiába csomózgatod, a csomó ottmarad. Az erõltetett bájvigyor meg nem megoldás. Senki nem erõszakolhatja meg magát, hogy "márpedig akkor is megkedvelem", ha nem megy, nem megy.
Ha nem vagy rá képes, akkor ne erõltesd. Neki akarsz megfelelni, a férjednek, vagy önmagadnak ? Ezt kellene eldöntened.
Én is anyós vagyok, de azt mondom ha ugy állt hozzád és a sogornödhöz, akkor ne higgy neki, ill.légy ovatos.Tapasztaltam én is a családban és rokonságban az ilyen kaparos fajtákat, nem változnak meg-senki sem tud ki bujni a böréböl.
Mert nem tudod visszanyerni a bizalmát. Ebben az esetben nem is biztos, hogy baj. Ha nem piszkáljátok egymás, nem tiltod el a gyerektõl akkor tartsd meg a tisztes távolságot továbbra is.
Nem feltétlen kellene erõltetni hogy szeresd, hisz neked hiába mutatja a jót látod a tényeket. Szerintem csak próbál lyukat találni nálad hogy beülhessen aztán belülrõl bomlasszon titeket is. A gyerekhez engedd, ha hoz neki valamit engedd de tartsd a távolságot, ne uraljon titeket.
A kérdező hozzászólása: Ez a semleges kapcsolat nekem jó, õ meg nagyon nem érdekel. Tudjátok, nálam az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor sógorom megütötte a sógornõmet, és anyósom a fia mellett állt ki, hogy a sógornõm ezt biztosan megérdemelte... ezek után nem tudok úgy ránézni, hogy bizalmam lenne felé. :(
A kérdező hozzászólása: Nem akarom erõltetni, csak néha bûntudatom van párommal szemben hogy az anyját nem tudom elfogadni (bár ezt sosem mondja, megért, látja az anyja hibáit õ is, és a sógornõm pártján áll). Csillagfürt, anyósként Neked külön köszönöm :)
Szia, anyós és én közöttem is volt egy-két konfliktus, mely után úgy döntöttem, hogy én bizony nem teperek tovább, minek?Minél jobban tepertem, annál lenézõbben viselkedett velem.Arra jó volt, hogy már nem fáj semlegesnek lenni.Minden héten egyszer jön, a gyerekeket, ha akarja elviheti (három és kilenc évesek már), ezt az egy délutánt elviselem, udvarias és tisztelettudó vagyok vele, ezen kívül ünnepekkor találkozunk.Be kellett látnom, hogy máshogy nem mûködik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!