Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nekem tettszenek az (2 db)

Miért van az hogy nekem tettszenek az emo-s lányok?

Egy lány ha feketébe van öltözve és a haja is oan emo-s féle akkor nekem tettszik... csak az a baj hogy az emo zenét én ki nem állhatom, vagy ha meg be akarok csajozni akkor meg azt akarják hogy öltözzek be valami gyakott köcsögnek... viszont nekem akkor is nagyon tettszenek de miért?

Legjobb válasz: szégyen ez az oldal. azt hittem ide normális emberek járnak de látom hogy a sok fikázós komment felpontozva, az értelmesebbek meg le. no mind1. nekem az a véleményem hogy kinem szarja le hogy emós egy csaj? ettõl már nem kell emberszámba venni? teljesen normális az hogy bejön neked néhány, egyrészt egy emós ugyanúgy lehet kedves aranyos jófej szép mint bárki más, és azzal sincs semmi baj ha az öltözködésük jön be, ezis egy ízlés. látom dolgoznak benned az elõítéletek vagy csak ennek az ostoba társadalomnak próbálsz megfelelni, semmi szégyelnivaló nincs abban hogy tetszenek neked. azt viszont itt megjegyezném hogy az emó zenét én sem bírom befogadni, de azis csak egy stílus mint a többi, eléggé gyerekes az hogy sokan azt se tudják mi az az emó, mármint hogy õk maguk mit gondolnak magukról, mégis megitélik õket. vagy akár öltözködés alapján. az méggyerekesebb. ha neki az tetszik, akkor had járjon abba. ha azt a zenét szereti, had halgassa. a sok elõítélet meg egyenesen szánalmas. én semmilyen kapcsolatot nem táplálok az emó stílussal, csak éppen tudok éretten gondolkodni. egyébként is már nem divat utálni az emósokat. le vagytok maradva.

szégyen ez az oldal. azt hittem ide normális emberek járnak de látom hogy a sok fikázós komment felpontozva, az értelmesebbek meg le. no mind1. nekem az a véleményem hogy kinem szarja le hogy emós egy csaj? ettõl már nem kell emberszámba venni? teljesen normális az hogy bejön neked néhány, egyrészt egy emós ugyanúgy lehet kedves aranyos jófej szép mint bárki más, és azzal sincs semmi baj ha az öltözködésük jön be, ezis egy ízlés. látom dolgoznak benned az elõítéletek vagy csak ennek az ostoba társadalomnak próbálsz megfelelni, semmi szégyelnivaló nincs abban hogy tetszenek neked. azt viszont itt megjegyezném hogy az emó zenét én sem bírom befogadni, de azis csak egy stílus mint a többi, eléggé gyerekes az hogy sokan azt se tudják mi az az emó, mármint hogy õk maguk mit gondolnak magukról, mégis megitélik õket. vagy akár öltözködés alapján. az méggyerekesebb. ha neki az tetszik, akkor had járjon abba. ha azt a zenét szereti, had halgassa. a sok elõítélet meg egyenesen szánalmas. én semmilyen kapcsolatot nem táplálok az emó stílussal, csak éppen tudok éretten gondolkodni. egyébként is már nem divat utálni az emósokat. le vagytok maradva.
Lehet igazad vanDe tulajdonképpenHogy nèznek ezek kiÉs mit esznek mit isznakMert èn nem tom
az emo lányok rendes emberek-___- én is az vagyok. ugyanolyan mint egy ember miaz h mit esznek?-_- egyáltalán tudjátok mi az az emo? nem? emotional.... érzelem. an rájötetek már?
Mi ez az új szarság már megint? A csapból is ez folyik! Sebaj én szerencsére még nem találkoztam egy efféle identitászavaros kurvával sem, legalább addig nem kell megölnöm egyet sem.
szerintem ebben nincs semmi rossz. de nem értem, hogy Neked mért probléma az, hogy valaki tetszik Neked??
h h miért? gondolom bejön neked maga a stílus...ah kinéznek...én is emo csaj vagyok és nekem sem elvárásom egy pasinál h emo legyen ahhoz h teccen nekem... am meg ne haragudj de "emo-sok" nincsenek..emo-k vannak... és az h teccenek nem értem miért zavar...jól néznek ki ez tény és való is...szal attól h nem szereted a zenét attól még ismerkedhecc emo lányokkal nem esznek meg... cupcup
azért teszik mert neked ez jön be. az elsõ válaszolak pedig jol néznek ki? szerintem elég ciki hgy igy kimernek meni az utcára.
Mert el van cseszve az ízlésed. Fesd a szemed feketére, és told a pofádba a hajad, akkor biztos tetszeni fogsz nekik. Talán még a fiúknak is...
Én is imádom az emogörlöket :D Kb a legaranyosabb lények a földön :D Csak ott van a probléma hogy a nyálas pulikutya, nyámnyila buzikra buknak..
A kérdező hozzászólása: amúgy nyíregyen lakom xD és énis emo-snak készülök (éppen barátnõ nélkül) szal írhatttok ha akartok ^^ :$ ([email protected])
Biztos a hajuk miatt. :) (Bevallom némelyik nekem is tetszik :P ) Persze a természetük nekem tutira nem jön be......
Nekem is bejönnek az EMO csajok! Ha van köztetek ilyen csaj írjon!!!:D [email protected]

Miert van az hogy van egy nagyon szep lany aki nekem tettszik, neha latom de nem merek lepni hogy valtoztathatnam meg ezt? Nagyon tettszik de felek a kudarctol es hogy nem sikerul es nem merek sajnos lepni.

Az is lehet hogy szegyenlos is vagyon ilyen teren es nem valami nagy ilyenkor a dumakepessegem(maskor tudok mondani :D) es nem nagyon van onbizalmam! Mivel valtoztathatnem meg ezt?

Legjobb válasz: Ne hogy hozzászólj mert megesz... Maradj a töcskölésnél.

Ne hogy hozzászólj mert megesz... Maradj a töcskölésnél.
Csak nyerhetsz! Ez járjon a fejedben, mássz oda, köszönés, mondj neki vmi vicceset, és ha veszi a poént akkor be fog szállni meg ha bejössz neki, de ha csak egyszavas válaszokat, ad, h igen, nem , nem , nem , igen, aha, akkor mond neki h nem akartam zavarni te budosnagyqrva és hagyd ott.
A kérdező hozzászólása: Normalis valaszt megkerlek...tudom nem esz meg de nem is tudom mitol felek...
A kérdező hozzászólása: Masodiknak koszi...az utolso nagyon nagy :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!