Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nekem sosem volt (6 db)

Miért van az, hogy nekem sosem volt még orgazmusom?

MÉrt van az h nekem sosem volt még orgazmusom pedíg fél éve vagyok együtt a barátommal és mindíg nagyon jo vele a sex deh nekem sosincs orgazmusom. Nagyon sokáig szokott izgatni, deh sosem jutok el a csúcsig és egy idö után már inkább azt modnom neki h meg volt a gyönyör érzés csak haygja abba mert egy kis idö után már unom... MIt lehet ellene tenni, és mért van ez?

Legjobb válasz: Szia. Nem tudom mennyi idos vagy, de lehet meg nem ertel meg ra... en 21 evet ebben a honapban toltottem, es nekem kb 3 honapja volt az elso. Es sehogy sem megy, csak 1 pozban...ha en vagyok felul, es elore-hatra mozgatom a medencemet, nem pedig fel-le... igy surlodas is ingerel. Probald ki hatha.Sokaig azt hittem, sose lesz.. anyukammal mindig megbeszeltem az ilyen dolgokat, o is mondta, hogy lehet nem ertem meg meg ra.. neki is 20 felett volt. Kitartas

Szia. Nem tudom mennyi idos vagy, de lehet meg nem ertel meg ra... en 21 evet ebben a honapban toltottem, es nekem kb 3 honapja volt az elso. Es sehogy sem megy, csak 1 pozban...ha en vagyok felul, es elore-hatra mozgatom a medencemet, nem pedig fel-le... igy surlodas is ingerel. Probald ki hatha.Sokaig azt hittem, sose lesz.. anyukammal mindig megbeszeltem az ilyen dolgokat, o is mondta, hogy lehet nem ertem meg meg ra.. neki is 20 felett volt. Kitartas
és ha mondjuk úgy próbálod, hogy beleképzeled magad egy helyzetbe, mondjuk sivatag, elraboltak és megment egy sivatagi lovas, együtt éjszakáztok és hát elkap benneteket a hév :D Majd te vagy felül, õ benned .. és közben õ a csiklódat is ingerli...--> szerepjáték, sokaknak ajánlják terápiaként és használhat.. Vagy pl vannak Durex-nek olyan sikosítóik, amelyek vágyfokozók... próbáld ki:) Egyszer azt mondta nekem valaki, ahhoz hogy orgazmust tudj átélni, akarnod is kell, fejben és lélekben.. Ha nem vagy ráhangolódva és nem öszpontosítassz az érzéseidre, h amiko nagyon jó, akkor igen..azt fokozni...hanem csak vár valaki, h jajj, mikor lesz már jó... nem fog sikerülni.. És beláttam, igaza volt:) Sok sikert!!
Nekem az elsõ pasimmal sosem volt orgazmusom. Viszont a másodikkal(aki azóta a férjem) már az elsõ alakalom is azzal végzõdött :) Szerintem elsõre nem szerettem annyira a fiút, hogy jó legyen. Mondjuk volt már, hogy a férjemmel sem tudtam eljutni a csúcsig (ritkán, de elõfordult) olyankor nem vagyok ott "fejben" és az mindenképp kell hozzá, hogy arra koncentrálj amit csináltok.
A kérdező hozzászólása: HÁt köszönöm a tanácsokat deh én egyszer azt olvastam itt h nem szabad r gondolni mert akor nem lesz és igaz h néha nem ott járok fejben... deh olyankor álmos vagyok. Köszönöm majd megprobálom megfogadni a sok tanácsot
Nekem a jelenlegi barátommal gyönyörû orgazmusaim szoktak lenni! Hüvelyi leginkább! Az eéõzõ barátommal sosem volt ilyen! Sokat jelent az, hogy milyen a kapcsolato az embernek a barátjával! Én is mindig nagyon sokat beszélek az érzéseimrõl a kapcsolatomban, meg a vágyaimról, szexuális dolgokat is megosztunk egymással, múltban történt szexuális tapasztalatokat meg ilyeneket! Nagyon sokat segít! Neked sem ártana, ha õszinte lennél a barátoddal, és elmondanád neki, hogy ez így ebben a formában nem megy, ki kéne próbálni valami mást! Türelmesnek kell lenni, kísérletezzetek, szenteéjetek egymás testére sok idõ! Úgyis lehet ezt segíteni, ha mondjuk egymás elõtt magatokat is simogatjátok, vagy éppen mondjuk segítesz a barátodnak abban, hogy neked merre is jó! Teljes mértékben fel kell engednetek egymás elõtt! Ugyani ha az embernek komplexusa van, akkor az gátolja az orgazmust! Lehet te úgy gondolod, hogy nincs gátlásod, de gondolkott el, hogy tényleg ismered-e ennyire magadat... Meg tényleg megnyíltál-e a másiknak annyira...
Szia! Nekem pl 1 év aktív szexuális élet kellett ahhozz, hogy eljussak a csúcsra, persze utánna sem minden alkalommal ment, ezt is meg kell tanulni. És nem arra kell koncentrálni, hogy legyen már orgazmusam, hanem amikor már nagyon jó, akkor összpontosítasz rá. Ezt nem igazán lehet elmagyarázni, de majd rájössz te is. Tudnám ajánlani, hogy a hüvelyizmaidat húzd össze és ernyeszd el szex közben, ez mindkettõtöknek nagyon jó lesz, legalábbis nálunk bevált és segít az orgazmusban is. Elõször próbál csak egyedül ülés vagy fekvés közben az összehúzást és ernyesztést, elõször fura lesz, de megéri! Jó gyakorlást!
mi most leszünk egy évesek barátommal, de még mindig nem éltem át. Pedig írtóra szeretjük egymást, ritkán van csak nézeteltérésünk, de akkor is megbeszéljük. Szóval nagyon jó a kapcsolatunk..és mésem éltem még át. 21 vagyok...úgy látszik még nem jött el az én idöm sem.

A Shakes And Fidget játékban 153-as harcos vagyok, és még sose volt epikus fegyverem, kazikba se kapok soha, velem egy szintűeknek pedig van, hogy szerezhetnék, és nekem miért nem volt soha?

Legjobb válasz: menj a misztikus tlótyóba 50 % hogy találsz ( küldeésen találod kulcsát) a fogadóban van egy kis fehér wc felirat arra menj, dobj be cuccokat megtelik tartály lehúzod több mint valószintû epikus cuccot kapsz vagy spontán a kazikban

menj a misztikus tlótyóba 50 % hogy találsz ( küldeésen találod kulcsát) a fogadóban van egy kis fehér wc felirat arra menj, dobj be cuccokat megtelik tartály lehúzod több mint valószintû epikus cuccot kapsz vagy spontán a kazikban
A kérdező hozzászólása: tudom, már 100-as szinten megszereztem a klotyót, kaptam is pár epikus tárgyat, de epikus FEGYVERT még nem, és az van mindenkinek
Hello! Én még "csak" 73. szintû vagyok s8-on, de még én sem kaptam epic fegyvert. Más epic cuccot már igen. Régebben játszottam más szerveren is, ott meg szinte csak azokat kaptam... játék, nameg szerencse függõ hogy mit kapsz! :)

Miért van az hogy itt sirnak a fiatal lányok, hogy sose volt senkijük, közben olyan szinten irreális elvárásai vannak magához képest hogy az már nekem fáj. (esetekben még beképzeltek is)?

Legjobb válasz: nem is ez a legnagyobb gond, hanem az, hogy nem adunk esélyt másoknak, hogy megismerjük ! a nõk nem adnak esélyt, mert "jajj ez tuti bunkó, vagy se-ggfej, vagy csak dugni akar" fordítva a pasik nem próbálkoznak, mert "nah ennek is csak az audis pénzes csávók kellenek, vagy uhh mit kezdjek egy mû[email protected] aki olyan mintha a hogyan készült címû mûsorban egy futószalagról került volna le..." Amúgy egy jóképû srác sem mindig csak dugni akar, és egy szexi csajszi (aki nem egy mûnõ) az sem tuti, hogy csak a pénre hajt. Szóval sok esetben esélyt sem kapunk....és persze még mindig 90%-ban a pasik kezdeményezzenek.

"nem értem miért vannak kiakadva ezek az emberek ha egyszerüen magukhoz képest nagyobbak az elvárásaik" Akkor ha nekem csak érettségim van, ne is kezdjek egy diplomással, mert úgyis tanultabb nálam? Ha szemüveges, szürke egér vagyok, már eszembe se jusson, hogy egy jó pasi majd figyelembe veszi a belsõ értékeimet? Ha egy belvárosi albérletben vagyok, szóba se álljak egy kertvárosi gazdaggal, mert úgyse állunk egy szinten? Mi számít ugyan magasabb elvárásnak? A lányoknak épp csak annyira vannak irreális elvárásaik, mint a pasiknak. Igen, egy jóképû, gazdag és határozott férfi vonzó, hihhhhetetlenül szexi - de ennyi. 18-20 éves korára a lányok is kinövik ezt a szõke herceg mesét, addig meg hadd sírjanak... fiatalok, nem? Majd megtapasztalják, milyen az élet..
nem is ez a legnagyobb gond, hanem az, hogy nem adunk esélyt másoknak, hogy megismerjük ! a nõk nem adnak esélyt, mert "jajj ez tuti bunkó, vagy se-ggfej, vagy csak dugni akar" fordítva a pasik nem próbálkoznak, mert "nah ennek is csak az audis pénzes csávók kellenek, vagy uhh mit kezdjek egy mû[email protected] aki olyan mintha a hogyan készült címû mûsorban egy futószalagról került volna le..." Amúgy egy jóképû srác sem mindig csak dugni akar, és egy szexi csajszi (aki nem egy mûnõ) az sem tuti, hogy csak a pénre hajt. Szóval sok esetben esélyt sem kapunk....és persze még mindig 90%-ban a pasik kezdeményezzenek.
Kikérem magamnak, én már annyi lány produkcióját láttam hogy képtelené váltam a sírásra, hideg vagyok már mint az acél
Miért a fiúk talán nem itt sírnak ugyan ezzel kapcsolatban? :)
Szerintem ez azért van, mert Diseney meséken nõttünk fel, a filmekben is udvarias, tökéletes pasikat látunk, bár szerintem egy normális lánynak csak annyi az elvárása, hogy meglegyen a "kémia" vagy a "plusz". 18/L
Ugyan akkora elvárásai vannak egy fiúnak mint egy lánynak szerintem..mind a két nemben van probléma..
Én tudjam?
ASOT-nak nagyon igaza van!
A kérdező hozzászólása: ASOT-ot kiegésziteném azzal:Pl. unalmasnak is szeretik megbélyegezni az embereket képrõl.
A kérdező hozzászólása: Az meg a másik , hogy van itt naponta egy fiu aki sir, de ennyi erõböl én is rinyálhatnék mint õ, hogy senkim nem volt mégse teszem.(szoval nem értem miért vannak kiakadva ezek az emberek ha egyszerüen magukhoz képest nagyobbak az elvárásaik)
A kérdező hozzászólása: De az irreális elvárás szerintem náluk közel sem akkora...
Van aki beéri kevesebb eséllyel. Aki változtatni akar magán az próbáljon meg ilyen lenni a többiek pedig siránkozzanak csak. Élvezem, ha a szánalmas népnek a pofájába röhöghetek, de ez nem életcélom és nem ez tesz igazán boldoggá.
A kérdező hozzászólása: 11-es én arra gondolok pl hogy egy lány vagy egy fiu tegyük fel nem olyan jo belsõ értékekkel rendelkezik és a külseje is átlagos vagy az alatti.De mégis olyan barátnõt akar magának aki szinte kivül belül tökéletes, azokat akik már nem olyan jok mint az "ideálja", azoknak esélyt se ad. Remélem sikerült tisztázni mire gondoltam.
Majd a saját kárán megtanulja. Vagy jön a nagy szerelem, ami felülír minden ideált: sem külsõre, sem belsõre nem olyan, mint amit megálmodtunk, mégis õ kell. Ez a szerencsésebb eset. Különben meg ne másokkal foglalkozz. 24/N
Alacsony, vékony fiú senkinek sem kell, ez a baj.

Miért van az hogy a Länyok mindég a szöke herceget a fehér lovon akarjak? 23 vok es 9ev alatt jo par baratnöm volt és sosem voltam elég nekik.

Megertö vok, nyitott,lehet velem beszelgetni mindenröl,bulizos,dilis,barátságos,meg teszem mindent a baratnomert,fözök mosok takaritok, melozom,nem lopom a napot,sportolok,adok magamra de valahogy sosem eleg hogy 2 evnel tovabb tarcson 1 kapcsolatom :S ki akaszto....

Legjobb válasz: #5: én nem pontozlak le, de kicsit pontosítanálak. Nem az a baj önmagában, hogy fényesre nyalod a lányok popóját, hanem hogy õk nem teszik meg ezt érted. Egy kapcsolatba egyenlõ felek kellenek, akkor jó és mûködõképes ez az egész. Ha miattad nekik nem kell tenniük semmit a kapcsolatért, az már régen rossz.

#5: én nem pontozlak le, de kicsit pontosítanálak. Nem az a baj önmagában, hogy fényesre nyalod a lányok popóját, hanem hogy õk nem teszik meg ezt érted. Egy kapcsolatba egyenlõ felek kellenek, akkor jó és mûködõképes ez az egész. Ha miattad nekik nem kell tenniük semmit a kapcsolatért, az már régen rossz.
Most kockáztatom azt (nem mintha érdekelne) hogy páran le fognak pontozni, de akkor is ezek a tapasztalatok, és nem csak az enyém, hanem jópár ismerõsömé is. Pont az a baj hogy fényesre nyalod a popójukat, és elkanászodnak, respekted meg = 0. Kell azért, hogy érezzék, hogy bármikor elveszíthetnek. Ha ez nincs meg, akkor onnantól szarnak az egészre, nem tesznek a kapcsolatért, aztán félredugnak, jobb esetben leléptetnek, rosszabb esetben még akár évekig átb*sznak. Lefogadom, hogy más csajt szinte meg se látsz az utcán. Nem baj az, ha a párod néhányszor "rajtakap" hogy nézel valami jó luvnyát. Egye picit õket a frász. Attól, hogy valaki diétázik az étlapot még megnézheti nem?
A kérdező hozzászólása: Diavalino meg mondtad a tutit :)
Én soha nem vágytam szõke hercegre (semmilyen hercegre sem), de pl. a helyesírás és fogalmazás nálam alap.
A kérdező hozzászólása: Nezd nem magyarban elek tudok magyarul de nem elegge 2-3 emberrel szoktam magyarul beszelni neten...Nemetek vesznek korul nap mind nap nemet nyelvben vagyok otthon szoval. nem kell rogton fikazni tudom h hibasan irok es torom a magyart szal....de ha gondolod le irom nemetul hiba nelkul
Mit rinyálsz a 23 éveddel? Tanulj meg írni.
Én nem várom a szõke herceget. És lehetsz megértõ, nyitott meg bla bla bla... ha nem vagy képes szeretni. Az hogy megteszel mindent nem elég. Egy nõ annál összetettebb, hogy elég legyen ennyi, rengeteg szeretetre meg törõdésre van szüksége.
A kérdező hozzászólása: Nem hasznalom magyart....max hetente 2x
azért mert a lányok elkényeztetett r*bancok. Kis korukban a toronyba zárt hercegnõs meséken nõttek fel, majd ezek után nem azt fogják várni, hanem egy szakmunkást, aki a lakáshitelével bajlódik. Nekik a milliomos kell aki a seggül alá pakol mindent.
Ezt tegnap szinte szó szerint hallottam egy csajtól. Legalább nem beszélt mellé, pontosan tudja ki miért kell neki.
A kérdező hozzászólása: Nezd mar nem kell rogton le harapni a fejem pf... kivancsi voltam a velemenyekre ennyi.
Ahogy latom palikkka te nem vagysz komoly kapcsolatra :D Csak az a baj, h midig az ilyen idiotak miatt tart ott a ferfiakrol kialakitott kep mint amilyen te is vagy!
Ha olyan ember lennél amit leírtál fennt, akkor nem írogatnál ide ilyen baromságokat.... egy: mi a fa*zért baj az, ha valaki nem köti le magát veled egész életére, 23éves vagy ember két év az korrekt... ha házasságot akarsz akkor menj zárdába erõszakolj meg egy apácát, lehetõleg legyen peteérése közben hogy utána teherbe essen elveheted feleségül aztán egész életedben élvezkedhetsz rajta ha neked ez kell!!! Gondolkozz kicsit ember
A kérdező hozzászólása: Ja meg persze mind 2 onknek van volt mindeg is eletunk haverok baratnok :D hetvegen nem tal gyerunk kulon party ilyen is volt csak h mind 2 en jol erezzuk magunkat mert akk megis mas a party neha ha a masik nincs ott.szabadabb az ember
A kérdező hozzászólása: Hej Thx a valaszokat , ami azt illeti nagyon is tudok szeretni, minden B nömet szerettem...Sokkal tobbet nyujtok mindenben mind kapok ezen nem nagyon tudok valtoztatni mert ilyen vagyok :S barmit teszek valahogy mindeg 100 % ba nyujtok na jo legyen 95% barmiben... csak valahogy jol mondta valameikotok :) lehet mindeg a rosszat fogom ki :S.hiaba van az is hogy el veszithetnek , mindeg rajuk koncentralok barmi legyen az.. ah hosszu lenne le irni regenyt tudnek irni a dolgokrol.(megtortent esemenyekrol )na de majd el jon az en idom is. :D valamiukior
Az elozovel nagyon jol irja! Legyel normalis de ne vidd tulzasba. Hagyj neki s magadnak is szabad teret! Mindkettotoknek van a kapcsolaton kivuli elete akkor nem fog annyira ellaposodni a kapcsolat. Meg sajonos a nok a te korodban jonnek ra hogy a szoke herceg nem fog eljonni. Par ev mulva nem lesz ilyen gondod, mert minel jobban kozelitenek a 30hoz egyre jobban erzik hogy ketyeg a biologiai orajuk, s mar konnyebben bele mennek a kompromisszumokba. De szerintem is eddig rossz noket fogtal ki...
biztos azokra buktak, akinek jó a helyesírásuk :) Lehet, hogy csak megunták a kapcsolatot? 2 év az hosszú idõ, addigra a szerelem elmúlik, megkopik, jön a megszokás, lehet újdonságra vágytak? Szerintem ha ilyen maradsz, jól állsz a dolgokhoz, akkor lesz tartós kapcsolatod, de 20onévesen kevesek hajtanak erre. Inkább ez a megismerés, tapasztalatszerzés ideje, nem a fészekrakásé. Talán ilyen csajokkal akadtál össze eddig.
Én pedig 30 éves férfi vagyok, a barátnõm 25 és 5 éve együtt vagyunk, hamarosan házasodunk. Akkor lehet, hogy veled van a baj?
Mindig? :D Nekem se nem szõke, se paripán nem jött, viszont szeret úgy, ahogy vagyok. Kiegészítjük egymás gondolatait, bármit megtesz értem, szeret akkor is, ha beteg vagyok, ha kócos vagyok, ha rosszul nézek ki. Mindig meg tud nevetettni, és mindenben számíthatók rá.
Ne haragudj de te kérdeztél olyat amire csak így lehetett válaszolni szerintem. Gondolj már bele 23 évesen egy 1-1, 5 éves kapcsolat nem számít komolynak? Ha többet akarsz akkor viszont tényleg körbe kéne nézned valamelyik parókián... és már eleve az, hogy itt ilyen kérdést teszel fel megmutatja, hogy miért nem tudsz hosszú távon jó lenni valakinek. Még a kérdés elkerülése végett, azért vagyok ide regisztrálva, hogy röhögjek az ilyen majmokon és tudjak nekik "okos" dolgokat tanácsolni... szerintem szánalmas irányba halad ez a társadalom!

Miért van az, hogy más olyan könnyen talál megfelelő párt, míg én nekem még sosem volt barátnőm és olyan magányosnak érzem magam, olyan páratlannak?

Olyan válogatós vagyok, mint egy lány, fiú létemre, csak annyi különbséggel, hogy míg a csajok a külsőre olyan válogatósak, addig én a jellemre. Például, ha egy csaj cigizik, akkor már totál kiábrándulok belőle, de ha ilyen bunkó, flegma akkor sem érdekel tovább, hiába is néz ki jól külsőre. Csúnya lányoknál meg az szokott a gond lenni, hogy túl kedvesek és ettől menekülök, vagy csak eleinte kedvesek és később kiadják a foga fehérjüket, ráadásul azért nekem is számít egy kicsit a külső, annyira nem is tudok vonzódni olyan lányhoz, aki nem esetem külsőre, de jellemre a legrosszabb, mert míg külsőre szinte minden második-harmadik csaj bejön, akit látok, addig jellemre még egy lányról semt udtam elmondani, hogy ő lett volna az igazi, akit keresek.

Legjobb válasz: Decukiiii :)

Decukiiii :)
Mert te páratlan vagy!
fiatal lehetsz
Mert 1rinya p.na vagy pedig lehetnél feka p.nainas is.
nem vagy túl alkalmazkodó. a másikat a hibáival együtt is szeretni kell, mivel nincs olyan ember, akinek semmi kattanása sincs. ezeket el kell fogadni; vagy megkérheted a lányt, hogy változtasson rajta. ha érted megteszi, szerencséd van. másik opció még, hogy vársz, vársz, vársz, hátha egyszer mégis eljön álmaid nõje. én ismerek olyan lányt, aki mindig kedves, tényleg nagyon jó ember. egyetlen hibája a szememben, hogy szeret egy fiút, aki nem érdemli meg.
Szerintem a kérdezõnek rohadtul igaza van. Megváltoztatani valakit az igényeinknek megfelelõen? Bahh.. még ha sikerül is az elve minõsíti a másikat, az befolyásolható és jellemtelen is! Amiket leírt egyetértek velük és az ilyenekkel nem is kell kezdeni, mert nincs értelme saját magunkat kellemetlen helyzetbe hozni!
Mert egy finnyás pöc$ vagy azért! -.-
bírlak!

Miért van az, hogy hiába miinden, mert mindig mindenről a lányok a szex és a hiány jut eszembe, aztán egyből ingerült, feszült és kicsit szomorú leszek, mert nekem még sosem volt barátnőm?

Én tényleg próbálok egyedül is boldog lenni, de ha csak egy nyavalyás filmet nézek, hogy eltereljem a gondolataimat, a kkor mondjuk látok benne egy vonzó lányt, n?t, akkor emiatt hirtelen megkívánom és máris megint a szexen jár az eszem. Ha zenét hallgatok, akkor szép n?i hangtól izgulok be mondjuk, ha sétálni megyek, akkor megint látok valami vonzó csajt és megint. Szóval értitek, ezt így lehetetlen megoldani, de barátn?t szerezni nem könny? manapság, f?leg olyat nem, aki nekem megfelelne küls?re meg bels?re is. Na meg én sem vagyok egy adonisz meg men? páwa vagy mi a fene.

Legjobb válasz: Fogalmam nincs. Lehet, ezt beszélik beléd.

Fogalmam nincs. Lehet, ezt beszélik beléd.
Azért van ez mert nem volt barátnõd, dolgoznak a hormonok és általában kell az a társas együttlét amit egy barátnõ ad. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Huszonéves vagyok.
Egyfelõl szex hiányod van. Másfelõl - valószínûleg - te sem a magányra vagy kalibrálva.
Persze, hogy szomorú vagy, mert magányos vagy, viszont annak kell valami oka legyen, hogy ennyi idõsen még nem volt kapcsolatod. Önbizalomhiány, vagy akármi. Az sem mindegy milyen partnert keresel. Egyszer randiztam egy olyan sráccal, akinek még sosem volt barátnõje. Olyan elvárásai voltak, olyan saját maga által kreált álomvilágban élt, amibe a nõk 99%-a biztosan nem fér bele. Ezt mind külsõre, mind belsõre értem. Lehet tökéleteset keresni, de valami szinten felesleges.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!