Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nekem sosem (27 db)

Miért van, hogy nekem sose jön össze, nincsenek nagy igényeim, csak hogy szeressenek (lent a többi)?

Már arra gondolok néha, biztos én vagyok Quasimodo 2 , egyszer?en nem tudom annyira rám tör ilyenkor a szomorúság, hogy ennyire hülye, ronda ... lennék? Nem hinném, próbálok mindenkivel kedves lenni, nem bunkó, udvarias, próbálok humoros lenni, rossz szót nem szólok senkire, nem arra hajtok, hogy behúzzam, hogy ez is megvolt... Egyszer?en nem tudom.Próbálok jól kinézni, ami többé-kevésbé összejön, rendesen öltözködöm, nem ez az emos cucc, ráadásul nem az az egyik szemem sír, a másik haj típus vagyok.Bár ilyenkor szinte sírhatnék jön rám, hogy csak én vagyok ekkora looser...Az egy dolog hogy nem járok el bulizni, annyira nem az én világom, nem azt mondom, hogy nem járok el erre arra, de ...nem iszom le magam a sárga földig, nem cigizek, és egyéb önpusztító dolgokat se csinálok. Nem vagyok 200 kilós hízott disznó se, nem is vagyok "törpe" magas vagyok 186 cm, ez mellé 75 kg... Lányok terén nem is válogatok annyira (a haverok szerint hülye vagyok, hogy nekem a "csúnyábbak" tetszenek, de nem érdekel a véleményük) ... Éppen ezek miatt már kezd az amúgy se túl nagy önbizalmam a béka segge alá csúszni. Ez persze nem jó, mert ilyenkor van az, hogy lehet bejönnék egy lánynak, de úgy vagyok vele, biztos a mögöttem jöv?/ül?/álló muksóval szemezik éppen. Küls?re hát ha van ez a három kategória, hogy azért nézik, mert olyan ronda, közepes, és az azért nézik mert olyan jó csávó, akkor magam a 2. fels? kategóriájába sorolnám. Lassan kezdem elveszíteni a reményt, hogy csak nekem nincs szerencsém, miért nem sikerül...

Legjobb válasz: Mindent megtszel annak érdekében hogy legyen csajod? Biztos? Gondolkozz el, hogy mit kéne tenned annak érdekében hogy szeressen valaki.

Mindent megtszel annak érdekében hogy legyen csajod? Biztos? Gondolkozz el, hogy mit kéne tenned annak érdekében hogy szeressen valaki.
ha elég laza vagy, és nem tepersz ezért annyira, akkor majd meglásd döngenek körülötted, mint a legyek a sz*r körül
A sikerhez elõször is próbálkozni kellene.
A kérdező hozzászólása: Fél év alatt is rengeteget változtam. Erre példának jó az, hogy egy hete elment mellettem az egyik volt osztálytársam, és lakótársam , köszöntem neki, és csak nézett vissza, hogy honnan ismer.
Ha ez megnyugtat, én is hasonló cipõben járok... :( Van (normális) ízlésem, nem vagyok bûn ronda, se idióta [email protected], kulturált, társasági, stb vagyok. Igaz, hogy van egy bizonyos határ, hogy kivel ismerkedek szívesen, de ettõl még nem érzem magam rossz embernek. Mostanában én is nagyon el szoktam gondolkozni azon, hogy min és mit kellene változtatnom, mert az utóbbi 1 évben mindössze 1 srác akart tõlem többet a barátságnál. "Legyél lazább!" - hát én nem vagyok egy szorongós típus, mégse jön össze semmi. :S Nah... hajrá nekünk! :) ;)
A kérdező hozzászólása: Még lehet az önbizalommal se lenne baj, de egy hangyaf%sznyi sikerélmény nélkül a dolog elég reménytelennek tûnik a szemszögbõl:( Na nem azt mondom, hogy emiatt megyek papnak... De már egyre kevésbé bírom ezt a magányt. Régen nem is zavart annyira, meg hát régen be kell valljam nem voltam az a fõnyeremény, de most és akkor ég és föld. Viszont régen ugye otthon voltam annyira nem volt feltûnõ ez a hiányérzet, most meg Pesten fõsulin egyedül(ha nem lennének a csoporttársak bele is õrülnék szerintem) Csak kicsit nézne rám a szerencse nem sokat csak egy kicsit.
tudom hogy mondani könnyebb. én is voltam hasonló cipõben, megpróbáltam kicsit "lazább" lenni, és nem rögtön de idõvel észrevettem a változást. 20:40 igazad van. amugy 20:22 voltam
Szia. Hát itt akkor valószínûleg az önbizalmaddal van a baj. Egyébként én is hasonló cipõben járok. Nem egoizmusból, de többen mondják h "aahh de jó csaj" de, hogy valaki összejönne velem, az így nem.. Na mindegy, nem sajnáltatom magam.:D De tényleg az önbizalmadon kéne faragni, ha mások azt látják, hogy elégedett vagy magaddal, akkor jobbnak könyvelnek el. :) És a lányok is a magabiztos pasikra buknak, nem a teszetosza félõsökre. Attól még lehet valaki rendes, hogy nagyszájú vagy magabiztos. :) A másik, hogy bulizni igenis jó dolog. Mindenki úgy gondolja, hogy nem lehet összeszedni valami normális embert, de én erre tudnék ellenpéldát is mondani.
Melyik megyében laksz? Ha egy megyében lakunk, akkor segítek rajtad.
A kérdező hozzászólása: Lazulj el.. megértem de könnyû ezt mondani... Nem az, hogy siettetném a dolgot így 20 év után, 1-2 hónap ideoda nem számítana, de ezt könnyebb mondani mint megtenni.
szerintem túl görcsösen akarod, , lazulj el egy kicsit :)
Sorstársad vagyok! 17 éves leszek, de nem volt még barátom. Engem valahogy elkerülnek a fiúk. Pedig probálok kitenni magamért. 165cm, 53kg, derékig érõ szõkésbarna hajam és zöld szemem van, az alkatom tök normális, az arcom sem csúnya, sõt mondták már páran, hogy jó csaj vagyok. A pasik viszont észre se vesznek, így nincs önbizalmam sem. Már kezdek beletörödni hogy csúnya vagyok, és senkit nem érdeklek. Egyébként én se járok bulizni. Szóval én teljesen megértelek téged, én is abban a helyzetben vagyok, mint te. Nem értem miért cseszett igy ki velünk az élet?!?!?!?!

Miért van az, hogy nekem sosem volt még orgazmusom?

MÉrt van az h nekem sosem volt még orgazmusom pedíg fél éve vagyok együtt a barátommal és mindíg nagyon jo vele a sex deh nekem sosincs orgazmusom. Nagyon sokáig szokott izgatni, deh sosem jutok el a csúcsig és egy idö után már inkább azt modnom neki h meg volt a gyönyör érzés csak haygja abba mert egy kis idö után már unom... MIt lehet ellene tenni, és mért van ez?

Legjobb válasz: Szia. Nem tudom mennyi idos vagy, de lehet meg nem ertel meg ra... en 21 evet ebben a honapban toltottem, es nekem kb 3 honapja volt az elso. Es sehogy sem megy, csak 1 pozban...ha en vagyok felul, es elore-hatra mozgatom a medencemet, nem pedig fel-le... igy surlodas is ingerel. Probald ki hatha.Sokaig azt hittem, sose lesz.. anyukammal mindig megbeszeltem az ilyen dolgokat, o is mondta, hogy lehet nem ertem meg meg ra.. neki is 20 felett volt. Kitartas

Szia. Nem tudom mennyi idos vagy, de lehet meg nem ertel meg ra... en 21 evet ebben a honapban toltottem, es nekem kb 3 honapja volt az elso. Es sehogy sem megy, csak 1 pozban...ha en vagyok felul, es elore-hatra mozgatom a medencemet, nem pedig fel-le... igy surlodas is ingerel. Probald ki hatha.Sokaig azt hittem, sose lesz.. anyukammal mindig megbeszeltem az ilyen dolgokat, o is mondta, hogy lehet nem ertem meg meg ra.. neki is 20 felett volt. Kitartas
és ha mondjuk úgy próbálod, hogy beleképzeled magad egy helyzetbe, mondjuk sivatag, elraboltak és megment egy sivatagi lovas, együtt éjszakáztok és hát elkap benneteket a hév :D Majd te vagy felül, õ benned .. és közben õ a csiklódat is ingerli...--> szerepjáték, sokaknak ajánlják terápiaként és használhat.. Vagy pl vannak Durex-nek olyan sikosítóik, amelyek vágyfokozók... próbáld ki:) Egyszer azt mondta nekem valaki, ahhoz hogy orgazmust tudj átélni, akarnod is kell, fejben és lélekben.. Ha nem vagy ráhangolódva és nem öszpontosítassz az érzéseidre, h amiko nagyon jó, akkor igen..azt fokozni...hanem csak vár valaki, h jajj, mikor lesz már jó... nem fog sikerülni.. És beláttam, igaza volt:) Sok sikert!!
Nekem az elsõ pasimmal sosem volt orgazmusom. Viszont a másodikkal(aki azóta a férjem) már az elsõ alakalom is azzal végzõdött :) Szerintem elsõre nem szerettem annyira a fiút, hogy jó legyen. Mondjuk volt már, hogy a férjemmel sem tudtam eljutni a csúcsig (ritkán, de elõfordult) olyankor nem vagyok ott "fejben" és az mindenképp kell hozzá, hogy arra koncentrálj amit csináltok.
A kérdező hozzászólása: HÁt köszönöm a tanácsokat deh én egyszer azt olvastam itt h nem szabad r gondolni mert akor nem lesz és igaz h néha nem ott járok fejben... deh olyankor álmos vagyok. Köszönöm majd megprobálom megfogadni a sok tanácsot
Nekem a jelenlegi barátommal gyönyörû orgazmusaim szoktak lenni! Hüvelyi leginkább! Az eéõzõ barátommal sosem volt ilyen! Sokat jelent az, hogy milyen a kapcsolato az embernek a barátjával! Én is mindig nagyon sokat beszélek az érzéseimrõl a kapcsolatomban, meg a vágyaimról, szexuális dolgokat is megosztunk egymással, múltban történt szexuális tapasztalatokat meg ilyeneket! Nagyon sokat segít! Neked sem ártana, ha õszinte lennél a barátoddal, és elmondanád neki, hogy ez így ebben a formában nem megy, ki kéne próbálni valami mást! Türelmesnek kell lenni, kísérletezzetek, szenteéjetek egymás testére sok idõ! Úgyis lehet ezt segíteni, ha mondjuk egymás elõtt magatokat is simogatjátok, vagy éppen mondjuk segítesz a barátodnak abban, hogy neked merre is jó! Teljes mértékben fel kell engednetek egymás elõtt! Ugyani ha az embernek komplexusa van, akkor az gátolja az orgazmust! Lehet te úgy gondolod, hogy nincs gátlásod, de gondolkott el, hogy tényleg ismered-e ennyire magadat... Meg tényleg megnyíltál-e a másiknak annyira...
Szia! Nekem pl 1 év aktív szexuális élet kellett ahhozz, hogy eljussak a csúcsra, persze utánna sem minden alkalommal ment, ezt is meg kell tanulni. És nem arra kell koncentrálni, hogy legyen már orgazmusam, hanem amikor már nagyon jó, akkor összpontosítasz rá. Ezt nem igazán lehet elmagyarázni, de majd rájössz te is. Tudnám ajánlani, hogy a hüvelyizmaidat húzd össze és ernyeszd el szex közben, ez mindkettõtöknek nagyon jó lesz, legalábbis nálunk bevált és segít az orgazmusban is. Elõször próbál csak egyedül ülés vagy fekvés közben az összehúzást és ernyesztést, elõször fura lesz, de megéri! Jó gyakorlást!
mi most leszünk egy évesek barátommal, de még mindig nem éltem át. Pedig írtóra szeretjük egymást, ritkán van csak nézeteltérésünk, de akkor is megbeszéljük. Szóval nagyon jó a kapcsolatunk..és mésem éltem még át. 21 vagyok...úgy látszik még nem jött el az én idöm sem.

Miért van az hogy nekem sosem sikerül egy kapcsolatom sem, ? Csak szexre kellek. Mert nem vesznek komolyan. Akár idős akár fiatal, pedig tetszem a pasiknak, és értelmes is vagyok

Legjobb válasz: A) mégse vagy jó nekik az ágyban (nem a te hibád) B) nem szeretik a társaságod (nem illik össze a személyiségetek v éretlenül furán viselkedsz)

A) mégse vagy jó nekik az ágyban (nem a te hibád) B) nem szeretik a társaságod (nem illik össze a személyiségetek v éretlenül furán viselkedsz)
"akit szintén csalt..velem is" Ez alapján az a fajta vagy, akinek nincs elég emberismerete. Ha egy fickó szépeket mond neked, te elhiszed, mert AKAROD, hogy olyan legyen, mint amilyennek elképzelted. Ezzel két probléma van: egyrészt sosem a pasi sosem olyan, mert ilyenek csak a regényekben/filmekben vannak (és azok sem szólnak a szürke hétköznapokról). Másrészt pedig az ilyen nõket mi férfiak semmire sem tartjuk, mert NEM VAGYTOK PARTNEREK. Lehet, túl messzemenõ következtetéseket vonok le, de kevés infot adtál, így muszáj.
Ha fiatal vagy akkor szerintem megértheted.Minden ember próbálja kiélni magát ameddig még lehetõsége van rá.Én például nem szándékszom pld házasságra 30 éves korom elõtt...
Vagy nagyon naiv vagy és csinos vagy a viselkedésed éretlen.
A kérdező hozzászólása: is-is, , , volt már több negativ tapasztalatom...de ez az utóbbi volt a legérzéketlenebb
"A kérdező hozzászólása: ez igaz! a szex nagyon jól mûködött...csak másféle ...ambiciózus nõ kellett neki, akit szintén csalt..velem is " ez itt 1 pasi! a kérdésbõl meg úgy tûnt, hogy ez univerzális bajod...
Te értelmes vagy, és õk? Én se vagyok híve a soráig szexmentes ismerkedésnek, de hát egy-két alkalommal is csak le lehet szedni, hogy értékelik-e szellemiségedet, vagy sem? (meg volt egy furi megjegyzésed, mindjárt...)
elõzõ, jó a hasonlat XD! (40 fölött meg rájönnek, hogy kicsit kimaradt ez-az, akkor meg fûvel-fával...)
Ez a "könnyen adod" téma akkora hülyeség szerintem. Miért gondolja mindenki, hogy egy nõnek attól lesz tartása, hogy a szexet úgy adagolja, mint a hadifogolytáborban a kenyeret szokás? Ha engem megfog egy nõ, akkor nem tartom kevesebbre csak azért mert hamar lefeküdt velem. Ez a felfogás csak annyit ér el, hogy amennyiben nem fogott meg a csaj, akkor esetleg anélkül dobom, hogy megd*gtam volna. De mindegy, várassátok a pasikat, nehogy tanuljatok egy kis önismeretet, emberismeretet, ezáltal esetleg olyan emberré válva, akire egy férfi egész életére vágyik, nem csak egy pásztotórára. Fogjátok csak a pasikra, hogy a farkuk a fõnök, és próbáljátok továbbra is a szexet pórázként használni, így biztosan õszinte és boldog párkapcsolat vár rátok... Ja és lehet lepontozni nyugodtan, meg van szokva...
Biztos könnyen adod a szexet, azért csak arra kellesz.
19 éves lány vagyok..2 évig volt párkapcsolatom és azóta velem is csak ez történik..
Rossz pasikba szeretsz bele, vagy túl kihívóan viselkedsz, vagy túl könnyen adod magad. De szerintem fõleg az elsõ. Nekem volt egy pasim, 2 hónapig jártunk, mire lefeküdtem vele, 1 hónap után kidobott. Iszonyúan szenvedtem, de rájöttem, hogy nem az én hibám volt, mert õ egyszerûen nem akart komoly kapcsolatot. Eddig voltam új neki. Szóval hiába várattam 2 hónapig, ennyi erõvel akár már az 1. randin lefekhettem volna vele.
Mert az olyan pasik kellenek neked, akiknek csak szexre kell egy nõ. A másik lehetõség, h az öltözködéseddel/viselkedéseddel azt sugallod, h "dugjatok meg!"
A kérdező hozzászólása: ez igaz! a szex nagyon jól mûködött...csak másféle ...ambiciózus nõ kellett neki, akit szintén csalt..velem is
Vagy szexre sem, ha mindig szex után nem sokkal hagytak ott :/ A válasz egyszerû: nem jó féle hapsikba habarodsz bele....
03-01 11:58: Elég sok pasi kinyilvánította már, hogy ha egy nõ könnyen adja magát, akkor elvesztik az érdeklõdésüket. Te ezek szerint nem ilyen vagy, vagy csak próbálod lebeszélni a nõket arról, hogy várjanak, mert minél többet meg akarsz dugni.
És ez miért SOS?
Tudod a lányok mindig az "elérhetetlenbe" lesznek szerelmsek...ez velem is igy van :) 14/L
A kérdező hozzászólása: Igen, én is így látom, csak mondjuk szted hogy tudjak vele szóbaelegyedni egy unalmas matek vagy akármilyen óra közepén? Nagyon köszönöm a válaszokat!
jah , akk leheth túl parázod a dolgokat, legyél kicsit lazább, beszélgess vele úgy mint egy haveroddal
A kérdező hozzászólása: Bezzeg máskor olyan jól elszórakozom akárkivel, de valahogy, ha "kell", akkor nem megy.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs! Próbálok jófej lenni, kedves lenni, de ilyenkor nem nagyon jutnak eszembe vicces dolgok, viccek, amikkel jól szórakoztathatnám.
de mit csinálsz, amitõl eltávolodhat?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az az erdekes, h voltam úgy, h tetszett egy lány, tehát jó volt ;) nem nagyon ment, aztán hagytam, és utána én tetszettem neki :/
Mert pont abban a korban vagy amikor mindenkinek az kell amit nem kaphat meg. Amikor az izgatja a lányokat ha le se szarod õket, és nem pedig az h ha udvarolsz nekik.
Nyílván azért, mert a dögös csajra hajtasz, akinek nem jössz be, a kicsit csúnyább, akinek meg te bejössz az nem kell.
A kérdező hozzászólása: :)
Akár ellenõrizhetik is. Van, ahol elfogadják a saját fénymásolatot.
szerintem csak beteszik a papirjaid koze hogy ez is megvan. nekem is neha kertek a bizonyitvanyom, de nem hiszem hogy ellenoriztek mivel eleg kis cegek voltak. mondjuk ha nem hamis a bizid akkor nincs okod aggodni :D
A kérdező hozzászólása: :) hála isten nincs mitõl, de eddig csak a munkaügyi kp kérte amit értek, meg az egyetem ahova felvételiztem, csak valahogy érdekes volt, hogy a munkáltató is kérheti, eddig csak erkölcsivel találkoztam....:)
Ha olyan munkakörben alkalmaz, ahova kell a végzettség, akkor egyértelmû, hogy be kell kérnie, és le kell fûznie a másolatot a személyi anyagodba. Szintén kérheti, ha támogatott a béred, és a támogatás feltétele pl. iskolai végzettség, projektmunka stb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, igaz lehet, mert szakirányosan vettek fel ami a végzettségem....igy már tök tiszta:) köszönöm mindenkinek a választ!

A barátom sosem mondja hogy szeret vagy hiányzom neki de nagyon sokat törődik velem és nagyon figyelmes. Miért van ez?

Pl ma és tegnap is állásinterjún voltam, és este megjegyezte hogy egész nap gondolt rám az interjú miatt. Említettem hogy másnap is lesz egy délelőtt 10 kor, erre másnap az interjú előtt egy fél óráal küldött egy smst hogy nagyon szorít, stb, utána délután meg még egyet hogy hogy sikerült. Mikor együtt vagyunk akkor is állandóan ajnároz, ölelget, simogat, visz mindenfelé, étterem, apróságok,csoki, masszázs stb. Szexben is nagyon odaadó. De viszont sosem mondja hogy szeret, sem azt hogy hiányoztam neki. (de szerintem hiányzom neki mert szokott rá utalni, hogy szinte örökkévalóságnak tűnik az idő két találkozás közt meg hogy rengeteget szokott rám gondolni, stb stb). Ez jelentheti azt hogy nem érez szerelmet irántam és nem akar szivatni meg hazudni hogy igen? vagy csak büszkeségből nem mondja ki? Eddigi kapcsolataimban ha idáig eljutottam valakivel az illető már ezerszer elmondta hogy mennyire szeret. Tudom hogy nem agyunk egyformák, de valahogy ezt szoktam meg. Mi lehet a baj most? Lehet hogy mégsem szeret csak rosszul olvasom a jeleket?

Legjobb válasz: Te jó ég. Bakker. Szerinted ha sms-eket küldözget, és ilyeneket mond: "szinte örökkévalóságnak tûnik az idõ két találkozás közt meg hogy rengeteget szokott rám gondolni", az nem egyenlõ azzal, hogy hiányzol neki? A többibõl meg látszik, hogy szeret. Komolyan igaz az, hogy ha a nõk találnak egy pasit, aki mindenben a kedvükre tesz és szereti õket, akkor addig kombinálnak, amíg ördögöt nem csinálnak belõle.

Tényleg csak felesleges probléma generálás amit csinálsz... Az én férjem a 15 év alatt pontosan 4 alkalommal mondta, hogy szeret, amikor eljegyzett, az esküvõnk napján és amikor a gyerekeink megszülettek... Soha nem jutott eszembe, hogy nem szeretne, mert érezteti velem. Nem a szavak embere és soha nem is volt az, és köszöni szépen az érzelmi intelligenciája is rendben van. Neki fontosabb éreztetni és érezni, nem beszélni róla. Vannak ilyen emberek.
Te jó ég. Bakker. Szerinted ha sms-eket küldözget, és ilyeneket mond: "szinte örökkévalóságnak tûnik az idõ két találkozás közt meg hogy rengeteget szokott rám gondolni", az nem egyenlõ azzal, hogy hiányzol neki? A többibõl meg látszik, hogy szeret. Komolyan igaz az, hogy ha a nõk találnak egy pasit, aki mindenben a kedvükre tesz és szereti õket, akkor addig kombinálnak, amíg ördögöt nem csinálnak belõle.
Az ilyen pasi is idióta, aki egy kalap alá veszi az összeset, mint egy 5éves.....
Látjátok, ilyen idióta az összes nõ. Csinálnak ezek maguknak problémát. Ha van rajta sapka, azért, ha nincs, akkor meg azért... Szánalmas.
Csupán ismerni kell titeket. Szerintem ne vágd magad alatt a fát, élõ példa rá a tisztelt kérdezõ.
Akármelyik idióta kérdéshez beírok egy-két lélek- és szellemépítõ jellegû, arrogáns, de mégis racionális kritikát, azonnal megkezdõdik a tippelgetés a kilétemet illetõen, és oktalanul is megkezdõdik a gusztustalan diszkrimináció! :) Hajrá csajok, tippelgessetek csak...
Szerintem csak olyan fajta, aki nehezen tudja kimutatni az érzéseit. Ha gyerekkorában ezt látta, akkor nincs mit csodálkozni rajta.
Mindig vele lebzselsz, hogy hiányozhatnál neki? :-) Majd ha 3 napig nem lát, akkor van rá lehetõsége. :-)
5-ös milyen igazad van! Kérdezõ így veszíted el azt aki szeret téged. Addig kombinálsz amíg kitalálod nem is szeret. Már most invesztálásról beszélsz miközben mindent megkapsz. Nem, neked ez nem elég. Tegyen úgy ahogy te elképzelted. Majd mondani fogja neked sokszor aki nem gondolja komolyan.
A kérdező hozzászólása: Nem lebzselek mindig vele. Hetente-kéthetente látom mert van köztünk vagy 200 km.
A kérdező hozzászólása: sztem ha nem erzi ugy ket honap utan akkor kesobb sem fogja, en meg nem biztos hogy szeretnek tobbet beleinvesztalni a sztoriba akkor. ugy lenne fair ha nyilt lapokkal jatszanank, ebbe pedig beletartozik az erzelmek megbeszelese is akar vannak, akar nem. en sem szeretem azokat akik injdokolatlanul koptatjak ezt a szot de en nem is ezt varnam el most.
Mert lehet, hogy õ értékeli ezt a szót? Mert tudod a kakaós csigától kezdve a kiskutyákig lehet szeretni mindent és dobálni ez a szót.... Ergo majd kimondja, ha akarja
Te meg egy hímsoviniszta barom vagy, feltételezhetõen egyedül. Biztos nagyon jó most neked:D
mi a gond? én nem értem csupán?:D
ti nem szoktatok beszélgetni egymással?:D ezt vele beszéld meg!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát nem érzelmi intelligencia probléma, vannak emberek akik kissé bizonytalanabbak magukban, és õk igénylik hogy ki is mondják nekik az ilyesmit és ne csak találgatni és kombinálni kelljen a másikkal kapcsolatban.
A tettek minden szónál többet jelentenek. El sem olvastam leírásod, de az érzést éreztetni kell, nem pedig beszélni róla. Ha megkapod annak örülj és ne legyél telhetetlen hogy nem mondogassa folyton, mikor már másból lekövetkeztetted hogy szeret. Nem a szavak ember, én sem vagyok az.
alacsony érzelmi intelligencia
Nálunk ez pont fordítva van, én nem szoktam állandóan hajtogatni, hogy szeretlek így meg úgy. A barátom sûrûn mondja, meg mindig meg szokta kérdezni, hogy "szeretsz? " és akkor mondom hogy igen. Nem azért nem mondom, hogy szeretem, mert nem szeretem, hiszen együtt élünk, mindig a kedvében szeretek járni, ha fõzök vagy sütök valamit stb stb csak egyszerûen én akkor szeretem kimondani, mikor nekem jól esik, és nem elsõsorban a mondogatásával szeretem kifejezni, hogy mit érzek.Szerintem ebben nincsen semmi rendellenes és ahogyan leírtad, biztos hogy nem unalmában csinálja teszi ezeket érted.

Miért van az hogy a Länyok mindég a szöke herceget a fehér lovon akarjak? 23 vok es 9ev alatt jo par baratnöm volt és sosem voltam elég nekik.

Megertö vok, nyitott,lehet velem beszelgetni mindenröl,bulizos,dilis,barátságos,meg teszem mindent a baratnomert,fözök mosok takaritok, melozom,nem lopom a napot,sportolok,adok magamra de valahogy sosem eleg hogy 2 evnel tovabb tarcson 1 kapcsolatom :S ki akaszto....

Legjobb válasz: #5: én nem pontozlak le, de kicsit pontosítanálak. Nem az a baj önmagában, hogy fényesre nyalod a lányok popóját, hanem hogy õk nem teszik meg ezt érted. Egy kapcsolatba egyenlõ felek kellenek, akkor jó és mûködõképes ez az egész. Ha miattad nekik nem kell tenniük semmit a kapcsolatért, az már régen rossz.

#5: én nem pontozlak le, de kicsit pontosítanálak. Nem az a baj önmagában, hogy fényesre nyalod a lányok popóját, hanem hogy õk nem teszik meg ezt érted. Egy kapcsolatba egyenlõ felek kellenek, akkor jó és mûködõképes ez az egész. Ha miattad nekik nem kell tenniük semmit a kapcsolatért, az már régen rossz.
Most kockáztatom azt (nem mintha érdekelne) hogy páran le fognak pontozni, de akkor is ezek a tapasztalatok, és nem csak az enyém, hanem jópár ismerõsömé is. Pont az a baj hogy fényesre nyalod a popójukat, és elkanászodnak, respekted meg = 0. Kell azért, hogy érezzék, hogy bármikor elveszíthetnek. Ha ez nincs meg, akkor onnantól szarnak az egészre, nem tesznek a kapcsolatért, aztán félredugnak, jobb esetben leléptetnek, rosszabb esetben még akár évekig átb*sznak. Lefogadom, hogy más csajt szinte meg se látsz az utcán. Nem baj az, ha a párod néhányszor "rajtakap" hogy nézel valami jó luvnyát. Egye picit õket a frász. Attól, hogy valaki diétázik az étlapot még megnézheti nem?
A kérdező hozzászólása: Diavalino meg mondtad a tutit :)
Én soha nem vágytam szõke hercegre (semmilyen hercegre sem), de pl. a helyesírás és fogalmazás nálam alap.
A kérdező hozzászólása: Nezd nem magyarban elek tudok magyarul de nem elegge 2-3 emberrel szoktam magyarul beszelni neten...Nemetek vesznek korul nap mind nap nemet nyelvben vagyok otthon szoval. nem kell rogton fikazni tudom h hibasan irok es torom a magyart szal....de ha gondolod le irom nemetul hiba nelkul
Mit rinyálsz a 23 éveddel? Tanulj meg írni.
Én nem várom a szõke herceget. És lehetsz megértõ, nyitott meg bla bla bla... ha nem vagy képes szeretni. Az hogy megteszel mindent nem elég. Egy nõ annál összetettebb, hogy elég legyen ennyi, rengeteg szeretetre meg törõdésre van szüksége.
A kérdező hozzászólása: Nem hasznalom magyart....max hetente 2x
azért mert a lányok elkényeztetett r*bancok. Kis korukban a toronyba zárt hercegnõs meséken nõttek fel, majd ezek után nem azt fogják várni, hanem egy szakmunkást, aki a lakáshitelével bajlódik. Nekik a milliomos kell aki a seggül alá pakol mindent.
Ezt tegnap szinte szó szerint hallottam egy csajtól. Legalább nem beszélt mellé, pontosan tudja ki miért kell neki.
A kérdező hozzászólása: Nezd mar nem kell rogton le harapni a fejem pf... kivancsi voltam a velemenyekre ennyi.
Ahogy latom palikkka te nem vagysz komoly kapcsolatra :D Csak az a baj, h midig az ilyen idiotak miatt tart ott a ferfiakrol kialakitott kep mint amilyen te is vagy!
Ha olyan ember lennél amit leírtál fennt, akkor nem írogatnál ide ilyen baromságokat.... egy: mi a fa*zért baj az, ha valaki nem köti le magát veled egész életére, 23éves vagy ember két év az korrekt... ha házasságot akarsz akkor menj zárdába erõszakolj meg egy apácát, lehetõleg legyen peteérése közben hogy utána teherbe essen elveheted feleségül aztán egész életedben élvezkedhetsz rajta ha neked ez kell!!! Gondolkozz kicsit ember
A kérdező hozzászólása: Ja meg persze mind 2 onknek van volt mindeg is eletunk haverok baratnok :D hetvegen nem tal gyerunk kulon party ilyen is volt csak h mind 2 en jol erezzuk magunkat mert akk megis mas a party neha ha a masik nincs ott.szabadabb az ember
A kérdező hozzászólása: Hej Thx a valaszokat , ami azt illeti nagyon is tudok szeretni, minden B nömet szerettem...Sokkal tobbet nyujtok mindenben mind kapok ezen nem nagyon tudok valtoztatni mert ilyen vagyok :S barmit teszek valahogy mindeg 100 % ba nyujtok na jo legyen 95% barmiben... csak valahogy jol mondta valameikotok :) lehet mindeg a rosszat fogom ki :S.hiaba van az is hogy el veszithetnek , mindeg rajuk koncentralok barmi legyen az.. ah hosszu lenne le irni regenyt tudnek irni a dolgokrol.(megtortent esemenyekrol )na de majd el jon az en idom is. :D valamiukior
Az elozovel nagyon jol irja! Legyel normalis de ne vidd tulzasba. Hagyj neki s magadnak is szabad teret! Mindkettotoknek van a kapcsolaton kivuli elete akkor nem fog annyira ellaposodni a kapcsolat. Meg sajonos a nok a te korodban jonnek ra hogy a szoke herceg nem fog eljonni. Par ev mulva nem lesz ilyen gondod, mert minel jobban kozelitenek a 30hoz egyre jobban erzik hogy ketyeg a biologiai orajuk, s mar konnyebben bele mennek a kompromisszumokba. De szerintem is eddig rossz noket fogtal ki...
biztos azokra buktak, akinek jó a helyesírásuk :) Lehet, hogy csak megunták a kapcsolatot? 2 év az hosszú idõ, addigra a szerelem elmúlik, megkopik, jön a megszokás, lehet újdonságra vágytak? Szerintem ha ilyen maradsz, jól állsz a dolgokhoz, akkor lesz tartós kapcsolatod, de 20onévesen kevesek hajtanak erre. Inkább ez a megismerés, tapasztalatszerzés ideje, nem a fészekrakásé. Talán ilyen csajokkal akadtál össze eddig.
Én pedig 30 éves férfi vagyok, a barátnõm 25 és 5 éve együtt vagyunk, hamarosan házasodunk. Akkor lehet, hogy veled van a baj?
Mindig? :D Nekem se nem szõke, se paripán nem jött, viszont szeret úgy, ahogy vagyok. Kiegészítjük egymás gondolatait, bármit megtesz értem, szeret akkor is, ha beteg vagyok, ha kócos vagyok, ha rosszul nézek ki. Mindig meg tud nevetettni, és mindenben számíthatók rá.
Ne haragudj de te kérdeztél olyat amire csak így lehetett válaszolni szerintem. Gondolj már bele 23 évesen egy 1-1, 5 éves kapcsolat nem számít komolynak? Ha többet akarsz akkor viszont tényleg körbe kéne nézned valamelyik parókián... és már eleve az, hogy itt ilyen kérdést teszel fel megmutatja, hogy miért nem tudsz hosszú távon jó lenni valakinek. Még a kérdés elkerülése végett, azért vagyok ide regisztrálva, hogy röhögjek az ilyen majmokon és tudjak nekik "okos" dolgokat tanácsolni... szerintem szánalmas irányba halad ez a társadalom!

Miért? Van az hogy van egy csaj akivel joban is roszban is vok mindig ki békülünk de a suliban sose beszélgetünk, délután meg egy csomot beszélgetünk meg minden. Ha veszek neki ajándékot vagy vmit akkor jo vok aztán meg nem is szol hozzám.

szerintetek hogy lehetne jobb vele a kapcs?:D kérdezzetek nyugottan. S?rgös!

Legjobb válasz: Nekem nem kéne egy olyan ringy* akinek az ajándék kell, de én magam nem. Nem vagyok a Teréz anya! Hidd el öregem ez a csaj játszik veled, az is lehet több vasat tart a tûzben. Szállj ki ebbõl az egészbõl. Majd rájön mit veszített. Suliban nem vállalja fel, hogy ismer, sõt jóba vagytok. Az ajándékot elfogadja, hátat fordít. CSAK KIHASZNÁL! Én mondom ez nem kapcsolat. Max ha szeretnél lábtörlõ lenni. Sok sikert egy másik lányhoz aki úgy szeret ahogy vagy. Ajándékkal, vagy anélkül. A sulitársai elõtt vagy nem elõtt.

Nekem nem kéne egy olyan ringy* akinek az ajándék kell, de én magam nem. Nem vagyok a Teréz anya! Hidd el öregem ez a csaj játszik veled, az is lehet több vasat tart a tûzben. Szállj ki ebbõl az egészbõl. Majd rájön mit veszített. Suliban nem vállalja fel, hogy ismer, sõt jóba vagytok. Az ajándékot elfogadja, hátat fordít. CSAK KIHASZNÁL! Én mondom ez nem kapcsolat. Max ha szeretnél lábtörlõ lenni. Sok sikert egy másik lányhoz aki úgy szeret ahogy vagy. Ajándékkal, vagy anélkül. A sulitársai elõtt vagy nem elõtt.
A kérdező hozzászólása: kösz

Miért van az, hogy aki nekem kell annak én sose?

Aki meg nekem nem kell, az bezzeg majd meg hal értem... Más is van így? Én mindig. És most már elegem van!:( 24/L

Legjobb válasz: Rosszul jön ki a lépés, vagy pedig tudod, van az a közhely, hogy az mindig jobban vonzó, ami nem lehet a miénk... Lehet, hogy téged is az hajt, hogy annak felelj meg, aki elérhetetlen.

Rosszul jön ki a lépés, vagy pedig tudod, van az a közhely, hogy az mindig jobban vonzó, ami nem lehet a miénk... Lehet, hogy téged is az hajt, hogy annak felelj meg, aki elérhetetlen.
Hú de sokszor voltam így. :) :) :) Már nevettem kínomban :D Aztán belegondoltam, hogy matematikailag mennyi a valószínûsége, hogy ez mindig így legyen. Azóta is számolok...:D
Murphy törvénye. De egyébként ez megfigyelhetõ, viszont a logikájára még nem tudtam rájönni. Lehet, hogy egyszerûen nem a megfelelõ emberekkel találkozol. Én se kellettem még soha senkinek, mert utólag mindig rájöttem, hogy nem a megfelelõ delikvenseknél próbálkoztam.
Nektek csajoknak általában az kell akinek Ti nem. Akinek meg igen az meg "méltóságon aluli" és takarodjon.
Biztos vagyok benne, hogy ahol laksz minimum 100 olyan pasi van akinek kellenél, ha ennyibõl sem tudsz választani, akkor megérdemled, hogy egyedül maradj, és ne rinyálj.
Hát talán pont ezaz, hogy te is lesza*od nagyívben , aki neked nem kell..õ meg az életét is talán odadná..akkor nem vágom mit csodálkozol ha te se kellesz másnak :) .de unom már, hogy ilyen balf*sz kérdéseket tudtok írni...komolyan vicc olvasni, méginkább szánalom :D

A Shakes And Fidget játékban 153-as harcos vagyok, és még sose volt epikus fegyverem, kazikba se kapok soha, velem egy szintűeknek pedig van, hogy szerezhetnék, és nekem miért nem volt soha?

Legjobb válasz: menj a misztikus tlótyóba 50 % hogy találsz ( küldeésen találod kulcsát) a fogadóban van egy kis fehér wc felirat arra menj, dobj be cuccokat megtelik tartály lehúzod több mint valószintû epikus cuccot kapsz vagy spontán a kazikban

menj a misztikus tlótyóba 50 % hogy találsz ( küldeésen találod kulcsát) a fogadóban van egy kis fehér wc felirat arra menj, dobj be cuccokat megtelik tartály lehúzod több mint valószintû epikus cuccot kapsz vagy spontán a kazikban
A kérdező hozzászólása: tudom, már 100-as szinten megszereztem a klotyót, kaptam is pár epikus tárgyat, de epikus FEGYVERT még nem, és az van mindenkinek
Hello! Én még "csak" 73. szintû vagyok s8-on, de még én sem kaptam epic fegyvert. Más epic cuccot már igen. Régebben játszottam más szerveren is, ott meg szinte csak azokat kaptam... játék, nameg szerencse függõ hogy mit kapsz! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!