Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nekem (1111 db)

Az miért van hogy nekem nem fájt az első? 18L

Legjobb válasz: Mert minden test különbözik. Van akinek fáj, van akinek nem.

Mert minden test különbözik. Van akinek fáj, van akinek nem.
pina tumirtod volt
nekem sem fájt. csodálatos volt :) 19L
elõtte esetleg már ujjazott, és kitágult a hártyád, vagy el is szakadt. illetve alaposan elõkészített, kinyalt, síkos voltál, esetleg egy orgazmusod is volt, és még annak a hatása alatt voltál :-)
Sok mindentõl lehet. Lehet, hogy már korábban elszakadt a szûzhártyád, vagy eléggé kitágult ahhoz, hogy most ne fájjon. Tamponhasználat, torna, önkielégítés... Alkati sajátosság is lehet. Van olyan nõ, akinek szinte nincs is szûzhártyája, vagy olyan rugalmas, hogy épen marad, nem szakadozik be nemi aktus hatására sem. Inkább örülj neki, szerencsés vagy! Nekem borzaszóan fájt többedik alkalomra is. 27/N
Az én barátnõmnek sem fájt az elsõ, szerintema azért is lehet, mert nincsa nagy farkam. :)
Sok dolog miatt nem fájhatott az elsõ.

Az miért van, hogy nekem nincs előváladékom maszturbáláskor, mielőtt elélvezek? (FF)

Legjobb válasz: Nekem is ez a probléma nincs elõváladékom és ha nem nyálazom maszturbáláskor a péniszem akkor teljesen fáj mintha szakadna a bõr.A egy csaj felizgat akkor általában szokott lenni.

Nekem is ez a probléma nincs elõváladékom és ha nem nyálazom maszturbáláskor a péniszem akkor teljesen fáj mintha szakadna a bõr.A egy csaj felizgat akkor általában szokott lenni.
Túl gyorsan maszturbálsz, csak kivered és kész. Próbáld hosszan elnyújtva.

Az miért van, hogy nekem az a nevem a wowba hogy Picicus, de mindenkki kérdezgeti, hogy akarok-e a csaja lenni. Nem hogy előbb megkérdeznék hány éves vagyok, köszönés nélkül megkérdezik, hogy leszek-e a csaja. Az emberek ennyire balfékek wowon?

és a következő az az, hogy mindig vagyok guildba, és pofáznak nekem a 20-30 évesek, hogy "több tiszteletet kérek, taknyos kölyök". nem értem miért csinálják ezt. ötletek? 11/L

Legjobb válasz: Csinálj férfi karaktert és ha azt hiszik pasi vagy, békén hagynak. Egy barátnõm is ezt csinálta, mert folyton ráírtak.

Csinálj férfi karaktert és ha azt hiszik pasi vagy, békén hagynak. Egy barátnõm is ezt csinálta, mert folyton ráírtak.
*Vagy szimplán ha kérdezik, mond azt, hogy férfi vagy.
A kérdező hozzászólása: de akkor azt hiszik homoszexuális vagyok:D
Ilyen csak a törtszervereken van. Ne is foglalkozz amúgy velük. Nehogy már az ilyenek rontsák el a te játékélményedet. :) Lemerném fogadni, hogy a Taurin játszol. Ott találkoztam eddig a legbunkóbb emberekkel.
És kit érdekel mit gondol egy vadidegen rólad, aki wowban mozdul rá valakire? Mellesleg hetero pasik is csinálnak nõi karaktert, mert jobban csípik (azt bámulni). Ebbõl kiindulva egy meleg pasi is inkább férfi karaktert csinál, mert azt jobb nézni a képernyõn.
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy írtatok, igazatok is van....
A kérdező hozzászólása: amúgy meg Rebornon vagyok:D jönnek át a taurisok RebornraXD
Régen én is játszottam a WoW-al egy másik magyar törtszerveren. Akkor kb. 1200-an játszottak csúcsidõben. Szerencsére nekem sikerült találnom egy nagyon jó társaságot. :D Amúgy pedig jó játékot kívánok!
A kérdező hozzászólása: kösönöm sépen:)

Miért van, hogy nekem a Facebookomon még mindig a régi funkciók vannak?

üzeneteknél is, illetve hallottam h a chaten is újítottak

Legjobb válasz: hát ez annak az oka h régen még volt egy olyan h át lehetett állítani az adatlapodat jobbra és ott nem tetted meg... de csak sztem ez az ok lehet h más a probléma... :)

hát ez annak az oka h régen még volt egy olyan h át lehetett állítani az adatlapodat jobbra és ott nem tetted meg... de csak sztem ez az ok lehet h más a probléma... :)
szerintem olyan lehet hogy pl naponta csak egy adott mennyiségû embernek a facebook chat-ét újítják meg, mert ha mindenkinek egyszerre módosítanák, akkor kéne valamennyi nap kihagyás pl... de ez csak egy vélemény, lehet hogy hülyeség, mert nem kéne mindenhol külön átváltoztatni... de egyxszer néztem hogy új a chat, ismerõsöm mondta hogy neki már egy hónapja új (nem csinált semmit), nõvéremnek meg még akkor a régi volt :D

Miért van, hogy nekem sose jön össze, nincsenek nagy igényeim, csak hogy szeressenek (lent a többi)?

Már arra gondolok néha, biztos én vagyok Quasimodo 2 , egyszer?en nem tudom annyira rám tör ilyenkor a szomorúság, hogy ennyire hülye, ronda ... lennék? Nem hinném, próbálok mindenkivel kedves lenni, nem bunkó, udvarias, próbálok humoros lenni, rossz szót nem szólok senkire, nem arra hajtok, hogy behúzzam, hogy ez is megvolt... Egyszer?en nem tudom.Próbálok jól kinézni, ami többé-kevésbé összejön, rendesen öltözködöm, nem ez az emos cucc, ráadásul nem az az egyik szemem sír, a másik haj típus vagyok.Bár ilyenkor szinte sírhatnék jön rám, hogy csak én vagyok ekkora looser...Az egy dolog hogy nem járok el bulizni, annyira nem az én világom, nem azt mondom, hogy nem járok el erre arra, de ...nem iszom le magam a sárga földig, nem cigizek, és egyéb önpusztító dolgokat se csinálok. Nem vagyok 200 kilós hízott disznó se, nem is vagyok "törpe" magas vagyok 186 cm, ez mellé 75 kg... Lányok terén nem is válogatok annyira (a haverok szerint hülye vagyok, hogy nekem a "csúnyábbak" tetszenek, de nem érdekel a véleményük) ... Éppen ezek miatt már kezd az amúgy se túl nagy önbizalmam a béka segge alá csúszni. Ez persze nem jó, mert ilyenkor van az, hogy lehet bejönnék egy lánynak, de úgy vagyok vele, biztos a mögöttem jöv?/ül?/álló muksóval szemezik éppen. Küls?re hát ha van ez a három kategória, hogy azért nézik, mert olyan ronda, közepes, és az azért nézik mert olyan jó csávó, akkor magam a 2. fels? kategóriájába sorolnám. Lassan kezdem elveszíteni a reményt, hogy csak nekem nincs szerencsém, miért nem sikerül...

Legjobb válasz: Mindent megtszel annak érdekében hogy legyen csajod? Biztos? Gondolkozz el, hogy mit kéne tenned annak érdekében hogy szeressen valaki.

Mindent megtszel annak érdekében hogy legyen csajod? Biztos? Gondolkozz el, hogy mit kéne tenned annak érdekében hogy szeressen valaki.
ha elég laza vagy, és nem tepersz ezért annyira, akkor majd meglásd döngenek körülötted, mint a legyek a sz*r körül
A sikerhez elõször is próbálkozni kellene.
A kérdező hozzászólása: Fél év alatt is rengeteget változtam. Erre példának jó az, hogy egy hete elment mellettem az egyik volt osztálytársam, és lakótársam , köszöntem neki, és csak nézett vissza, hogy honnan ismer.
Ha ez megnyugtat, én is hasonló cipõben járok... :( Van (normális) ízlésem, nem vagyok bûn ronda, se idióta [email protected], kulturált, társasági, stb vagyok. Igaz, hogy van egy bizonyos határ, hogy kivel ismerkedek szívesen, de ettõl még nem érzem magam rossz embernek. Mostanában én is nagyon el szoktam gondolkozni azon, hogy min és mit kellene változtatnom, mert az utóbbi 1 évben mindössze 1 srác akart tõlem többet a barátságnál. "Legyél lazább!" - hát én nem vagyok egy szorongós típus, mégse jön össze semmi. :S Nah... hajrá nekünk! :) ;)
A kérdező hozzászólása: Még lehet az önbizalommal se lenne baj, de egy hangyaf%sznyi sikerélmény nélkül a dolog elég reménytelennek tûnik a szemszögbõl:( Na nem azt mondom, hogy emiatt megyek papnak... De már egyre kevésbé bírom ezt a magányt. Régen nem is zavart annyira, meg hát régen be kell valljam nem voltam az a fõnyeremény, de most és akkor ég és föld. Viszont régen ugye otthon voltam annyira nem volt feltûnõ ez a hiányérzet, most meg Pesten fõsulin egyedül(ha nem lennének a csoporttársak bele is õrülnék szerintem) Csak kicsit nézne rám a szerencse nem sokat csak egy kicsit.
tudom hogy mondani könnyebb. én is voltam hasonló cipõben, megpróbáltam kicsit "lazább" lenni, és nem rögtön de idõvel észrevettem a változást. 20:40 igazad van. amugy 20:22 voltam
Szia. Hát itt akkor valószínûleg az önbizalmaddal van a baj. Egyébként én is hasonló cipõben járok. Nem egoizmusból, de többen mondják h "aahh de jó csaj" de, hogy valaki összejönne velem, az így nem.. Na mindegy, nem sajnáltatom magam.:D De tényleg az önbizalmadon kéne faragni, ha mások azt látják, hogy elégedett vagy magaddal, akkor jobbnak könyvelnek el. :) És a lányok is a magabiztos pasikra buknak, nem a teszetosza félõsökre. Attól még lehet valaki rendes, hogy nagyszájú vagy magabiztos. :) A másik, hogy bulizni igenis jó dolog. Mindenki úgy gondolja, hogy nem lehet összeszedni valami normális embert, de én erre tudnék ellenpéldát is mondani.
Melyik megyében laksz? Ha egy megyében lakunk, akkor segítek rajtad.
A kérdező hozzászólása: Lazulj el.. megértem de könnyû ezt mondani... Nem az, hogy siettetném a dolgot így 20 év után, 1-2 hónap ideoda nem számítana, de ezt könnyebb mondani mint megtenni.
szerintem túl görcsösen akarod, , lazulj el egy kicsit :)
Sorstársad vagyok! 17 éves leszek, de nem volt még barátom. Engem valahogy elkerülnek a fiúk. Pedig probálok kitenni magamért. 165cm, 53kg, derékig érõ szõkésbarna hajam és zöld szemem van, az alkatom tök normális, az arcom sem csúnya, sõt mondták már páran, hogy jó csaj vagyok. A pasik viszont észre se vesznek, így nincs önbizalmam sem. Már kezdek beletörödni hogy csúnya vagyok, és senkit nem érdeklek. Egyébként én se járok bulizni. Szóval én teljesen megértelek téged, én is abban a helyzetben vagyok, mint te. Nem értem miért cseszett igy ki velünk az élet?!?!?!?!

Az miért van, hogy nekem kb 12 éves korom óta (akkor mértem meg először) semmit nem nőtt a péniszem? Már nem is fog? 18/F

Csak érdekl?dés céljából írtam ki :)

Legjobb válasz: Hát nagyon elképzelhetõ, hogy nem fog.

Hát nagyon elképzelhetõ, hogy nem fog.
Az attól függ h most mekkora
Hát haver nem valószínû, hogy már nõni fog...
A kérdező hozzászólása: most 13 cm
nem fog már nõni...:S de ezzel is lehet varázsolni, ha ügyes vagy
és mi bajod ezzel a mérettel?
Nem írta hogy baja van vele.

Miért van nő hangja Micky mousnak? Miért van Mimi-nek egy kismacskája, nem fél, hogy az megeszi.

Legjobb válasz: "Miért van Mimi-nek egy kismacskája, nem fél, hogy az megeszi" xD Amúgy nem tudom,de nevettem egy jót :) =)Mese;)

"Miért van Mimi-nek egy kismacskája, nem fél, hogy az megeszi" xD Amúgy nem tudom, de nevettem egy jót :) =)Mese;)
A kérdező hozzászólása: Én matematikus vagyok, ezért nagyon reálisan gondolkozom, az én elmémben egy macska soha nem szolgál egy patkányt.
XD
ténleg , addig nö amig patkány lesz
nem amugy mini nem?na mind 1 azért mert szereti és csk uigy amugy azéért mert mikit nö jácca
hm, jókérdés. Szerintem mindenféleképpen csinálj tesztet, mert lehet, hogy terhes vagy! :S
A kérdező hozzászólása: Teljesen kizárt. Férfi vagyok.
azért mert az egér NÕ

Miért van, hogy a mostani tinédzserek egyszerűen SEMMI biológiai ismerettel nem rendelkeznek? Ész nélkül k*nek, azt se tudják, hogyan lesz a gyerek, ha pedig védekeznek (HA védekeznek), még akkor is alig van fogalmuk a szexualitásról, a nemi életről.

Olyan helyen dolgozom, ahol sokszor találkozom tinikkel, és elképeszt, mennyire tájékozatlanok, ostobák tudnak lenni. Az érzelmi életük sivár, szinte csak a hormonok hajtják ?ket. Alig van üdít?, ép esz?, értelmes kivétel. Mi történt az elmúlt néhány évben, mit?l lett ennyire 'hormonhajtásos' egy generáció? TISZTELET A KIVÉTELNEK.

Legjobb válasz: miért tudnák? most õszintén. eddig a gyereket alsó osztályokban (1-4-ig) nem lehetett megbuktatni. se írni, se olvasni és még számolni sem tudnak. a mai 13-16 évesek ezek akik ebbe a kategóriába tartoznak. alóban nem csináltak semmit, átengedték õket mert a törvény szerint nem lehetett buktatni. ha olvasni és írni alig tudnak (matekról inkább ne is beszéljünk. ott behalnának...) mégis mit vársz? naná, hogy nem tudják, hogy lesz a gyerek. vagy az óvszer mégis micsoda. a nagyrészük szerint menõ a szex meg a járás és aki nem szexel, vagy szûz vagy nincs pasija/csaja az egy lúzer. teljesen el vannak eresztve... senki nem volt aki megfegyelmezte (na nem a verésre gondolok XD) volna õket. fegyelem meg mindíg kell. nem a 100%-os mert azt sokan nem bírják. olyan 95%-os fegyelem kéne nekik. meg nézd meg. a mai diáknak kismillió joga van, és kötelezettsége semmi. a tanár meg max beírhat neki. és 18 éves korig tankötelesek a kölykök. addig csak áthelyezni lehet õket. az egész oktatási rendszer merõ szánalom (TISZTELET A KIVÉTELNEK mert van ahol jó). innentõl kezdve mit vársz? és még a szülõkbe bele sem mentemn. pedig az is egy hosszabb iromány lenne. és még a médiát sem említettem meg, pedig az hatalmas befolyással bír... L/18

Azért ne jelentsük azt ki, hogy 13-17 éveseknél van ez, mert nálunk, vagis az én koroszáltolyomban nincs ez, pedig 92-es vagyok, még 17 éves.Viszont az eggyel alattunk lévõk általánosban mindig is tudatlanabbak voltak, már 5-6.-osak voltak de már lefeküdtek srácokkal úgy hogy azt se tudták mire jó, de menõk voltak, mert már nem szüzek stb.Nálunk még nem így volt.Ez nem szülõi felvilágosításon múlik, hanem a tudatlanságon.Azért alapvetõen a net miatt terjednek az információk, mégse értik meg hogy hoyg lehetnek terhesek vagy betegek stb.Nekem nem nagyon mondták el a dolgokat, mégis tisztában vagyok vele.Mondjuk mosmtár munkám része is, mivel ápolónõnek tanulok.Egyszer elmentünk gyerek "nõ"gyógyászatra..A falat tudtam volna kaparni a butaság miatt, olyan kérdéseket kaptunk a 14 évesektõl, akik közül jó néhányan terhesek voltak, de még azt se tudták mennyi ideig növekszik bennük a baba.Szóval vannak dolgok.Talán a suliban is többet kéne tanulni róla általánosban, mert elég csekély dolgot mondanak el ott, azt is 8-ban, addigra meg már a legtöbb lány át is élte a dolgokat sajnos.
Ezen én is ki akadok pedig még én is "tini" vagyok ha úgy vesszük.Volt nem egy, nem kettõ lánnyal dolgom szerencsére õk a normális emberek körébe tartoznak.17 éves korom óta élek nemi életet folyamatosan pedig Férfiból vagyok én is. és nem szégyenlem.Véleményem szerint azért vannak így elfajulva a mai 13-17évesek mert õk még más nevelést kaptak, sajnos már elég keveset töltenek a szülõk a gyerekük felvilágosításával, pedig 80%-ra nagyon rá férne , mi még szerencsére kaptunk a szülõi fejmosásból:) Véleményem szerint nevelés kérdése az egész. reméljük a mi gyerekeink már más eszmével nõnek fel majd.
miért tudnák? most õszintén. eddig a gyereket alsó osztályokban (1-4-ig) nem lehetett megbuktatni. se írni, se olvasni és még számolni sem tudnak. a mai 13-16 évesek ezek akik ebbe a kategóriába tartoznak. alóban nem csináltak semmit, átengedték õket mert a törvény szerint nem lehetett buktatni. ha olvasni és írni alig tudnak (matekról inkább ne is beszéljünk. ott behalnának...) mégis mit vársz? naná, hogy nem tudják, hogy lesz a gyerek. vagy az óvszer mégis micsoda. a nagyrészük szerint menõ a szex meg a járás és aki nem szexel, vagy szûz vagy nincs pasija/csaja az egy lúzer. teljesen el vannak eresztve... senki nem volt aki megfegyelmezte (na nem a verésre gondolok XD) volna õket. fegyelem meg mindíg kell. nem a 100%-os mert azt sokan nem bírják. olyan 95%-os fegyelem kéne nekik. meg nézd meg. a mai diáknak kismillió joga van, és kötelezettsége semmi. a tanár meg max beírhat neki. és 18 éves korig tankötelesek a kölykök. addig csak áthelyezni lehet õket. az egész oktatási rendszer merõ szánalom (TISZTELET A KIVÉTELNEK mert van ahol jó). innentõl kezdve mit vársz? és még a szülõkbe bele sem mentemn. pedig az is egy hosszabb iromány lenne. és még a médiát sem említettem meg, pedig az hatalmas befolyással bír... L/18
Sejtem mirõl beszélsz! A múltkor egy olyan kérdés volt: "Szex beszíva?" És képzeld el 14-16évesek írtak arról, hogy milyen jó fûvel, "bedrogozva" szexelni... Azt hittem eldobom az agyam! És amikor olyat mertem írni, hogy egy 16évesnek nem hogy drogozni, de még szexelnie sem kéne rám förmedtek... Felháborító és szánalmas!!!
mondhatnám hogy értem, de erõs túlzás lenne... Eként a felnõtt korosztályba is találkoztam én már teljes tudatlansággal... Roma kisebbségi házaspár bejön a nõgyógyászatra, hogy a nõci nem tud teherbe esni, vajon mitõl... Teljes kivizsgálás minden megvolt, és nem volt semmi oka, hogy ne eshessen teherbe. Vki gondolt egy merészet és megkérdezte hogyan élnek szexuális életet... kiderült hogy az aktusuk mindaddig anális volt... És 30 körüliek voltak...
Heh volt már egy pár ilyen generáció... sõt rosszabb is. Láttad a Hair c. filmet? Szerintem ugyanez ment ott is. A válasz egyébként egyszerû. Unatkoznak, a gyerekes dolgok már a felnõttes dolgok még nem érdeklik õket. Vonzza õket a felnõtt világ tiltott része, ugyanakkor cigit, drogot, piát szerezni nehezebb mint összeütni egy numerát.
Tuti az mszp hibája... :D
elöbb bocs:D*
ájj már le azzal a k*va politikás magyar p*csáddal. Amúgy teljessen igaza van a kérdezõnek elböbb b*nak a mai inkább csajok mint tudtáj mi is az DEBRECEN itt van a legtöbb ilyen az 100
A kérdező hozzászólása: Gyurcsány tehet róla :)
Én most vagyok 16.Nem mondanám magam egy géniusznak ilyen téren, de fejbõl le tudom rajzolni a nõi és férfi ivarszerveket, mmint úgy értem, hogy tudom, hogy néz ki a méh, a here, stb belülrõl.Azt is tudom, hogy mitõl kaphatok fertõzést, hogyan lesz baba, mik a fejlõdési szakaszai. Egyébként van egy barátnõm, 11 éves kora óta nem szûz.14 évesen nem tudta, mi az a here és hol van, tehát találkoztam reménytelen esetekkel én is.:D
18 éves vagyok és szintén 92-es, ahogy már elõttem is említették, az alattunk lévõ évfolyamok, korosztályok teljesen meg vannak gágyulva, de persze azért a mi korosztályunkat se kell félteni nálunk a suliban mire jöttek ezek a felvilágosító órák (kemény 2 db 8 év alatt) többet tudtam, mint amit ott elárultak, ott is csak olyanokat mondtak hogy mi hol van, hogy néz ki, higiénia és néhány mondat a védekezésrõl, de semmi több, szánalomra méltók a felvilágosító órák, anyukámmal se nagyon firtattuk a témát, mondta hogy ez egy nagyon kellemes dolog, meg akkor csinálják, mikor szeretik egymást az emberek (egy férfi meg nõ :D) és hogy mindig védekezni kell, de a téma ezzel kifulladt, a többinek meg én néztem utána, és persze figyeltem bioszon..., tudom mi hol van, szinte az összes fogamzásgátlási módszert ismerem (bár a pesszáriumot meg a hüvelygyûrût és a spirált nem tudom elképzelni hogyan helyezik fel), hogy hol jön ki a baba és még sok mást (persze gondolom még sok minden van amit nem tudok :D) szerintem azért a szülõi nevelés hiánya is nagyon sokban befolyásolja a tetteiket, meg persze a média és a "felvilágosító órák" bocsi ha hosszú lett

Az miért van, hogy ha egy bagós tilosban bagózik és rá merek szólni, akkor MINDIG neki áll feljebb, mintha neki lenne igaza? Miért nem bírnak a bagósok a tiltot hely ajtajátol 2-3 lépést arrébb állni?

Kicistmár idegesítő, hogy bárhol bagóznak a tiltást jelző tábla mellett, s ha rájuk szólok, akkor még ők ketdenek el bugriskodni. (Nem a kérdés provokatív, hanem a kiváltó ok!) Miért kell nekik ott az ajtóban pöfékelni? Nehéz az a plusz 2-3 méter?

Legjobb válasz: Minap utaztam vonaton, kabinba beült egy nagydarab férfiú és: "Zavar, ha rágyújtok? Na, mindegy nem érdekel" Ennyi. Aztán persze a kalauz megbüntette, hõbörgött össze-vissza és nekem panaszkodott, én meg mosolyogva felálltam és átültem egy másik kabinba. Mondjuk nekem a legtöbb dohányos ismerõsöm betartja a szabályokat.

Minap utaztam vonaton, kabinba beült egy nagydarab férfiú és: "Zavar, ha rágyújtok? Na, mindegy nem érdekel" Ennyi. Aztán persze a kalauz megbüntette, hõbörgött össze-vissza és nekem panaszkodott, én meg mosolyogva felálltam és átültem egy másik kabinba. Mondjuk nekem a legtöbb dohányos ismerõsöm betartja a szabályokat.
Van kivétel is, pl. én. Nem bagózok azoknak a helyeknek a közelébe, ahol tilos, de tényleg nagyon messze megyek. Amikor elmegyünk valami szórakozó hely féleségre, ott se gyújtok rá, inkább kimegyek fagyoskodni, mert nem akarok másokat mérgezni. Lehet ezt kulturáltan ember módjára is szívni, meg mocskos paraszt módjára is szívni. Ezek jellemzõen köcsög cigányok szoktak lenni.
Én is dohányzom de pl. a lakásba eszembe se jutna.Az erkély se jó mert a férjem szerint mikor be jövök akkor is érzõdik. Úgyhogy a lépcsõház elé megyek de nem a bejárathoz, ne jöjjön be a füst a lépcsõházba se. De utálom azokat akik már a liftbe vagy a lépcsõházba rá gyújt azt a fél percet már ki lehetne bírni. Zárt helyen nem is bírnák cigizni.
Persze, hogy nehéz, ha tahókkal áll szemben az ember. És hiába a szabályozás, ha nem áll mögötte végrehajtó szerv. Ha szólsz, akkor örülhetsz, ha meg nem vernek. Van rosszabb: pl a Vértes Volán 1-2 járatán meg a zárt buszban bagózik a sofõr, rá az utasokra. Na ilyen emberanyaggal nem is lehet csodálkozni.
de a kérdésnek sincs semmi értelme, mivel attól még hogy itt kiadod magadból a dühödet, nem fog változni semmi. Én amikor dohányoztam, odafigyeltem az ilyen jellegû problémákra, és legtöbb dohányos ismerõsöm is ilyen. Nem álltunk meg még utcán sem cigizni, mert a járókelõket zavarta volna, hanem valami nagyobb téren álltunk meg, ahol nem zavarunk senkit és semmit. Én már azóta nem dohányzotam, engem is zavar, amikor a buszmegállóban valaki pont úgy áll, hogy még a szél is felénk fújja a füstöt, és mióta leszoktam, engem is zavar, de hidd el, hogy nincs összefüggés a dohányzás és a bunkóság között, mert van sok értelmes, kulturált dohányos, és van sok bunkó paraszt ember cigi nélkül is.
Nem mindegyik dohányos ilyen, van akinek nem szükséges ahhoz tiltó szabály, hogy figyelembe vegye a nemdohányzókat. Ugyanakkor, a nemdohányzók közt ugyan annyi bunkó, neveletlen , korlátolt, embernek alig nevezhetõ lény van, csak náluk másban nyilvánul meg. Azokra is rá szoktál szólni? És hogyan reagálnak?
Ha a nemdohányzó korlátolt, bunkó, attól még nem mérgez másokat. Ha a dohányzó ugyanez, azzal másokat mérgez. Tehát ez a szabvány ellenreakció nem jött be. A dohányos ott dohányozzon, ahol nincs nemdohányzó ember. Ha ezt nem tartja be, akkor számoljon azzal, hogy kiverik a kezébõl a cigit a "bunkó" nemdohányosok.
23.29 vagyok 20L
A kérdező hozzászólása: Utolsónak. A suli wcben a nem cigizõ lányoknak is vannak dolgaik.
Vannak, de a legtöbb lány cigizik az iskolában és azért nálunk a vécé egyáltalán nem kicsi, szóval ha ketten-hárman füstölnek bent, még nem lesz tele az egész helyiség. (Amúgy régen volt kijelölt dohányzó az udvaron, amit ugye január elsejével meg kellett szüntetni...)
Dohányosként is kivagyok ezektõl az emberektõl, illetve pont azért. Az ilyenek miatt könyvelnek el mindenkit cigis parasztnak, és gondolják az emberek, hogy aki dohányzik, az már nem is lehet kulturált ember. Én bizony még égõ cigivel a kezember is odaszólok, hogy lécci ne a tiltótábla alatt, itt 2 méterrel arrébb már szabad...
Én vagyok a 15:02-es válaszoló: Egyébként se szerettem soha se zárt helyen cigizni, az meg, hogy most éppen ilyen hideg van, még csak jót is tesz, mert lusta vagyok kimászni. Ha haza esek délután négyre, akkor inkább megpróbálom elterelni a figyelmem, mert egyébként is egyre kevesebbet akarok cigizni, meg egyébéként se akarok összefagyni. MIndenesetre attól függetlenül, hogy dohányzok, teljesen megértelek, viszont csodára se számít. Multkor voltam kocsmába, ittam egy sört, meg egy teát, és a barátok, rokonok ugyanúgy rágyújtottak a kocsmába, pedig már javában türelmi idõ van.
Azért van, mert a nagy részünk bunkó és leszar mindent. Én se mennék arrébb. Pontozzatok le légyszíves.
A kérdező hozzászólása: 15:02-höz. Most már i is kell menend fagyoskodni a szórakozóhelyrõl, ha cigizni akarsz, már törvény írja elõ:)
"Ha a nemdohányzó korlátolt, bunkó, attól még nem mérgez másokat." Azért ez nem éppen helytálló kijelentés. Mi van azokkal, akik a bacijaikat szemrebbenés nélkül az arcodba köhögik, köpik akár zsúfolt jármûveken, vagy bárhol másutt? Tehát ez a szabvány ellenreakció nem jött be. Összességében irigyellek, hogy neked csak a primitív dohányosokkal van bajod, engem sokkal többféle dolog irritál, és most csak az emberi együttélés szabályait súlyosan megszegõkrõl beszélek, és természetesen ebbe beletartoznak a bunkó dohányosok is.
Nálunk az új törvény után volt hogy a tanár a wcben cigizett. Pedig én is sulis vagyok még, elég régóta dohányzok, de kibírom azt a 7 órát. Azért az élet ne álljon már meg...
nem csináljátok orálisan
Szilvás buktát mert azt szeretem
Mond neki, hogy több nyállal kéne csinálnia. Meg valószínûleg a technikája sem tökéletes. Gyakoroljátok sokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!