Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nagyon szeretnék (73 db)

Hát vegyél magadnak.
Milyen gyûrût? Jegygyûrût vagy sima aranygyûrût? Miért kell ezért sírni? Kérd a szülinapodra vagy holnap Valentin nap.. Mondd a párodnak, hogy nagyon szeretnéd! Persze, ha 100.000-es gyûrût néztél ki magadnak, ne csodálkozz, hogy nem kaptad meg! :) Üdv: Haven 23/L
De most komolyan, ez olyan fontos? azért mert már másoknak is van? Nem az a lényeg hogy szeretitek egymást, csak az hogy legyen gyûrûd? Ezt nem igazán értem. Attól hogy esetleg vesz neked gyûrût még nem biztos hogy szeret. Szóval ezen el kellene gondolkodnod. Egyébként meg ha kérted és nem vett, talán arra tartogatja, hogy ha majd meg akarja kérni a kezed, de még nem akarja.
Komolyan ennyire fontos egy gyûrû??? Vedd meg magadnak, ha annyira kell. (bocsi, ha bunkó vagyok..)
Akkor nem tudom.. Elõfordulhat, hogy pénze.. nem? Még 6.000Ft-ja se.. Szerintem ne hiztizz, majd megkapod elõbb-utóbb.. jó esetben.. De szerintem felesleges sírni! Fõleg egy gyûrû miatt! Üdv: Haven 23/L
+nincs Bocs..
Ha megmondod neki, hogy ennek te menyire örülnél, akkor biztos megvenné. 5-10000Ft annyira nem nagy pénz, ha ekkora örömöt okozhat vele neked.
én csak olyant vennék a csajjomnak :( de az meg nem akar gyûrût.. ha vennék is félek hogy nem hordaná... --Chocky--
A kérdező hozzászólása: hát ezaz hogy nem és rosszul esik nagyon hogy akik a köreinkben vannak a rokonai a barátok stb mind megvették a gyürüt ...és ez rossz nem magamnak szeretném megvenni
A kérdező hozzászólása: csak sima gyürüt és elég lenne egy 6ezer ftos is... am kértem már névnapomra meg karácsonyra is...most is kértem de ...
hát: aranygyürût ha szeretnél, akkor azért szeretnél, mert szeretnéd ha feleségül kérna, vagy legalábbis eljegyezne-vagy ha ezt nem szeretnéd, akkor te szerintem mindenképpen ettõl a gyûrûtõl várod szerelmének bizonyosságát. ha a házasság témája még fel sem vetõdött, akkor nem értem, hogy miért nem jó neked egy egyszerûbb gyûrû is? szóval ez nem túl szimpatikus a részedrõl, hogy neked egy aranygyûrû kell. azok valóban drágábbak. neked az olcsóbb is jobb lenne, mert ilyen görgöcsen ragaszkodsz egy tárgyhoz? azok az ismerõseid, akik gyûrût kaptak, biztosan komolyan terveznek valamit. neked valószínûleg ez fáj, hogy a te nem látsz a barátod részérõl ilyen terveket. vagy a te baráti körödben valami aranygyûrû mánia van. másmilyen ékszerrel bizonyára meglepne, ha utalnál rá. mellesleg én nem tudok így erõszakosan kérni valamit. finoman lehet jelezni a vágyaidat, máshogyan számomra például visszataszító, ha egy nõ kéreget a barátjától. (lány voltam)
Úristen. Egyeseknek mire nincs idejük?! Bárcsak nekem lenne ez a legnagyobb problémám...
Hihetetlen... tudod mit jelent egy aranygyûrû? Meg amúgy is, neked csak azért kell, mert mindenki másnak van. Komolyodj meg.
Nõlj fel.
Komolyan nem értelek! Ha jeggyûrût akarnál, még azt mondom, oké, vágysz rá, hogy megkérje a kezed. De egy sima aranygyûrû, aminek nincs ilyen jelentése, minek?????? Lehet én vagyok hülye, de egy sima gyûrûért ilyen hisztit levágni.... vegyél magadnak!!! Tök gyerekes vagy!

Miért van az, hogy nagyon szeretnék babát és nem sikerül? Akinek meg nem kell az meg teherbe esik és abortuszra megy

Legjobb válasz: Mert sajnos ilyen gonosz az élet! Én 5 és fél éve szeretnék babát úgy hogy meg tudlak érteni. Nekem is rengetegszer eszembe jutott már, hogy miért van ez így. Válasz nincs rá szerintem.

Mert sajnos ilyen gonosz az élet! Én 5 és fél éve szeretnék babát úgy hogy meg tudlak érteni. Nekem is rengetegszer eszembe jutott már, hogy miért van ez így. Válasz nincs rá szerintem.
Kedves utolsó. Ez mind szép és jó, reménykedni és azt hinni, hogy némelyeknek ezt is ki kell állni, mert nekik ezt mérték ott fent. Csak ez a jó gyerekeket nem adják ingyen, ez nyitotta ki nálam a bicskát. Akinek elsõre sikerül annak már nem is lesz jó gyereke, mert akarta megkapta? Annyira rágörcsöltök és irigykedtek másra, hogy lehet éppen ezmiatt nem jön össze. Mert mindig mással foglalkoztok. Nem lehet mindenkinek gyereke, ez akkor sajnálatos, ha éppen az akarna akinek nem jön össze. De általában mindig azt akarjuk amit nem kaphatunk meg. És mert mindkét oldal rágörcsöl a témára, és így éppen azt kapja amit nem szeretne.
Én is úgy gondolom, hogy a túlzott akarat a ludas. Amikor én terhes lettem nem is tudtam róla. Nem terveztük különösebben, bár nem is védekeztünk, de nem is ez járt a fejünkben. Nem döntöttük el, hogy márpedig mi most gyereket akarunk...nem hõmérõztem, nem figyeltem ovut semmit. Egyszerûen csak jól éreztük magunkat, ha úgy alakult összebújtunk, de nem rágtam tövig a körmöm a köv. hónapban, hogy ugyan meg jön-e! :D Fel sem tûnt, hogy kimaradt a menzeszem. Egyszerûen csak összejött. A menstruációm elmúlt, rögtön másnap egymásnak estünk és össze is jött. :D Bezzeg most...amikor kistesót tervezünk és már mindent elkövetünk nem sikerül! Hiába próbálom kikapcsolni az agyam nem megy, rákattantam a témára, ez van. De biztos vagyok benne, hogy ezért nem sikerül és mégsem tudok semmit sem tenni ellene. :(
Igazságtalan az élet. Az elsõ elég lassan jött össze nekünk, egyik ismerõsöm meg jött át panaszkodni, hogy abortuszra kell mennie, mert besikerült, és nem készültek még rá. Pocsékul éreztem magam akkor. Aztán a kistesó egybõl összejött, de elvetéltem.. na az még rosszabb volt, egy világ omlott össze bennem.
Nagyon sajnálom, de fel a fejjel, biztos, hogy sikerülni fog, annyi megoldás van már. Szerintem van köze ennek ahhoz is, hogy aki nagyon szeretne babát, rákoncentrál, szeretkezéskor is van benne feszültség és sokszor a stressz akadályoz meg abban, hogy nem sikerül. Ha gondolod, nézz utána Gyuri bácsi gyógyteáinak, nagyon sok egészséges nõn segített már, akiknek nem jött össze a baba és az orvosok sem tudták a választ, miért. Ezek gyógynövények, ami erõsít és tisztít téged is és a párodat is, szóval nem átverés és valami kamu bogyó. http://gyorgytea.hu/gyorgyteak/babavaro-tearendszer Nagyon kedves bácsi, szokott fogadóórákat is tartani, el lehet menni hozzá személyes konzultációra.
szerintem nincs összefüggés, az élet nem igazságos. Egy év próbálkozás után kivizsgáltattad magad? Párodat? Van szervi oka?
Mi is három éve próbálkozunk, eddig sikertelenül. Keresztény ember létemre igazságtalannak tartom, hogy aki nem érdemli meg és megöli gyermekét, az kap lehetõséget, én pedig, bár lehet, hogy nem lennék mintaanya, de biztosan nagyon szeretném a gyermekeimet. Most mondjuk egy hete késik a mensi, de még nem merek tesztelni, addig örülhetek legalább...túl sokszor hittem a csalfa reménynek...
Tudjátok, én azt ítélem el, aki felelõtlenül viselkedik, és emiatt csúszik be neki a baba. Rengeteg féle módja van a fogamzásgátlásnak!!!! Ezt a részét undorítónak tartom; és nyomdafestéket nem tûrõ dolgok jutnak az eszembe. Tisztelet a kivételnek, akinek beteg a magzat, vagy fogamzásgátlás ellenére jött össze, stb. Mi is nagyon szeretnénk már kisbabát, már egy ideje orvosi "hátszéllel". Nem hiszem hogy a nagy akarat is ludas, hiszen nem csk ez jár a fejemben amikor összebújunk. Az élet néha szörnyû igazságtalan! De hidd el, egyszer nekünk is lesz kisbabánk:) Így vagy úgy, de lesz!ÉS mi legalább mindent megteszünk, hogy egészséges legyen, és olyan körülmények közt nõljön fel, amilyenek ilyenkor az ideálisak. A "jó" gyerekeket pedig nem osztogatjá kingyen, rájuk várni kell! Légy hát türelmes! Új hónap, új remény! Össze fog jönni! Minden arra várónak mielõbbi babásodást kívánok!!!!
Nem tudom. De ezt így nem szabad összehasonlítani. Igazságtalan, ez tény. Cserélnék most valakivel, akinek megjött és csalódott... Én most annak örültem volna, ha megjön, de nem, terhes vagyok, nem akartam, védekeztünk, és most nem tudom mit tegyek.
A gyerekszülésre a 20-35 év közötti életkor a legmegfelelõbb. 17 évesen, bár már elvileg lehet gyereked, de a peteérés ebben a korben még nem rendszeres, a hormonszinted ingadozhat és még a tested (csípõd, melled) is alakulóban van. Lehet, hogy még a szervezeted nem készült fel egy terhességre és várnod kell még vele. Különben is miért kapkodsz ennyire? Elõb tanulj, teremtsd meg a megfelelõ egzisztenciát, hogy a gyermeked jó körülmények közé érkezhessen.
Szóval 15éves korod óta szexelsz és nem esel teherbe. Adja az ég, hogy ez így is maradjon még hosszú hosszú évekig... Nem jön be a matek, uncsi a tanulás? Pff...
Most akkor nem értem. 17 éves vagy, azt írod nem szabadna teherbe esned, de babát szeretnél?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!!! , , Csak ez a jó gyerekeket nem adják ingyen, ez nyitotta ki nálam a bicskát." Itt nem errõl van szó, hogy akinek elsõre sikerül annak nem lehet jó gyereke...nyilván ezért van idézõjelben. Meg amúgy egyik gyereket sem kapja senki sem ingyen...mindenért tenni kell, szóval szerintem csak a negatív dolgot láttad meg benne... Egyébként, hogy ha orvosi segítséggel tervezik a babát akkor nyilván más oka is van, hogy nem esik teherbe NEM csak annyi h rágörcsölnek... Én abszolút nem görcsölök rá, sõt nem is lenne szabad, hogy teherbe essek 17éves vagyok, DE 2éve élek nemi életet a barátommal és egyszer sem védekeztünk és elgondolkodtató, hogy a 2év alatt nem estem teherbe.
A kérdező hozzászólása: Nem az volt a kérdés, hogy hány éves korom óta szexelek, vagy, hogy milyen tantárgyak uncsik. Nem akarlak leszólni, távol álljon tõlem, de a válaszadásod is egyenes arányban lehet az intelligenciáddal. Valamint villogni sem akarok a tanulmányi eredményeimmel, fogalmad sincs, hogy milyen az életem...és lehet sokkal többet átéltem már mint Te...miért vállalok be több dolgot, talán olyanokat is amikhez sok ember azt hiszi, hogy semmi fogalmam nincs róla és még csak gondolkodnom sem kellene ezen. Egyébként a menstruációm már rég beállt (9éves koromban jött meg elõször) a melleim és a csípõm is valószínûleg már rendesen ki van fejlõdve. Rendszeresen járok nõgyógyászhoz is...

Nagyon szeretem a barátomat és kivánom is de miért van hogy nem tudok soha elélvezni? Bennem van a hiba?

Legjobb válasz: nagyon sok nõ nem tu elélvezni szex közben, csak a csiklóját is izgatják vagy saját magának izgatja. ne aggódj nem benned van a hiba. természetes, h nem tudsz elélvezni, de majd idõvel rájössz/rájöttök a dolog nyitjára és hamarosan élvezni fogod :) tessék új pózokat próbálni és majd meglátod melyikenél érzed azt, h "nah.. itt tuti lesz orgazmus" sok sikert :)) és ne aggódj =)

nagyon sok nõ nem tu elélvezni szex közben, csak a csiklóját is izgatják vagy saját magának izgatja. ne aggódj nem benned van a hiba. természetes, h nem tudsz elélvezni, de majd idõvel rájössz/rájöttök a dolog nyitjára és hamarosan élvezni fogod :) tessék új pózokat próbálni és majd meglátod melyikenél érzed azt, h "nah.. itt tuti lesz orgazmus" sok sikert :) ) és ne aggódj =)
Nem, benned van a "hiba". Osztom az elöttem írót, egy kicsit hagyd, hogy a párod kényesztessen és több pozt probáljatok ki. :)
A kutyapózról olvastam, hogy tuti orgazmus. Végülis mit veszítetek?... Nah meg kérd meg hogy izgassa közben a csiklódat... esetleg némi kínzás a szex elõtt..
Szep dolog a szerelem de meg kell tanulnod a sajat testedet is nem csak az ovet. Volt mar orgazmusod? Tudod hogy erted el? Ha nem volt meg megis miert gondolod, hogy kotelezoen minden szeretkezsnel neked is ott kell lenni a csucson? Meg kell ismerned magad. Az orgazmus sokszor v. elofordul, hogy sokaig csak maszturbalassal erkezik meg. Szoval ismerd meg magad es ne kinozd magad! Meg fog tortenni.
A dolog pikantériája, hogy ez a probléma nem csak nõknél fordul elõ, hanem férfiaknál is.
a kutyapóz tlg jó:) próbáljátok ki
Ne foglalkozz holmi hibákkal. Jól esik neked is a szeretkezés? Ha igen, akkor gyakorold szorgalmasan :-) Próbáld ki, hogyan tudod magad a csúcsra juttatni (ha még idáig nem próbáltad) - és szeretkezés közben kicsit vezesd a barátodat. Elõtte is elmondhatod neki, hogy neked hogyan sikerült. Lássa is rajtad, mikor jó és mikor kevésbé: mozogj, adjál ki hangot (sóhajtozz pl.) Engedd el magad közben, és ne foglalkozz semmi mással - fõleg azzal ne, hogy sikerülni fog-e? Ha nem hajtod túl erõsen, akkor elõbb-utóbb meglesz :-) Ajánlott esetleg egy új pozíció, amit idáig még nem próbáltál... nem kell, hogy behatolás is legyen. Lehet, hogy az is elég, ha ott simogat (csak mondjuk hátulról, ha még idáig nem próbáltátok).
Nyugi én se megyek el "magamtól". Vettünk a párommal egy csiklóvibrit, azt használom miközben bennem van és így el is megyek. Nem kell parázni miatta. Az esetek 70%-ában a nõ 40-en felül megy el elõször szex közben mert addigra érik meg kivül belül.

Miért van az hogy nagyon szeretnék kisbabát, de mikor a teszt két csíkos lett megijedtem, és a gyomromban dobog a szívem?

a gyomorideg mennyire árthat a babának?

Legjobb válasz: szerintem ez csak az izgalom..most még hirtelen jön az hogy mi lesz ezek után,jo ötlet e..hasonlok..de hidd el ez a legszebb dolog a világon..és nagyon sok örömöt kivánok nektek.

szerintem ez csak az izgalom..most még hirtelen jön az hogy mi lesz ezek után, jo ötlet e..hasonlok..de hidd el ez a legszebb dolog a világon..és nagyon sok örömöt kivánok nektek.
Ezzel én is ugyanígy voltam. Amikor megjelent a 2 csík remegtem, sírtam, és agyaltam.:) Másnap reggel pedig nem tudtam, hogy álmondtam-e vagy valóban babát várok! Ne izgulj, minden rendben lesz, élvezd a terhességed! :) Boldog babavárást!8 hetes kismama
Hát ez így van, de hamar rá fogsz jönni, hogy a várandóság a nõk legszebb és legboldogabb idõszaka! Ne ess kétségbe, mert mindenki hasonlóképpen reagál, amikor megtudja. Boldog Babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást.

Egy ideje menzesz előtt 1-1, 5 héttel mindig előjön bennem, hogy nagyon szeretnék babát. Ezek szerint ez a biológiai óra? :-) ) Amint megjön, az érzést mintha elvágták volna, ismét közömbössé válok a témára. Miért van ez?

Legjobb válasz: Ezt nem biológiai órának hívják:) Biológiai órája ketyeg annak,aki idõsebb már és lassan kifut az idõbõl,hogy gyermeke legyen.Az úgy 35-40 éveseknél jön elõ,ahogy mennek a klímax felé. Nálad tuti nem ez van hacsak nem vagy Te is 40:) Ezt csakis neked kell érezned,tudnod,átbeszélned magaddal és a pároddal,hogy mikor vagy felkészülve az anyaságra. 10+3 hetes kismama.

Ezt nem biológiai órának hívják:) Biológiai órája ketyeg annak, aki idõsebb már és lassan kifut az idõbõl, hogy gyermeke legyen.Az úgy 35-40 éveseknél jön elõ, ahogy mennek a klímax felé. Nálad tuti nem ez van hacsak nem vagy Te is 40:) Ezt csakis neked kell érezned, tudnod, átbeszélned magaddal és a pároddal, hogy mikor vagy felkészülve az anyaságra. 10+3 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked!! :-)) Én 24 vagyok, és jövõre mennék férjhez. A párom már nagyon szeretne babát, õ 26. Nem tudom mi ez, mert a környezetemben sajnos csak baba ellenesek vannak, mármint a barátnõk. Õk egyáltalán nem akarnak SOHA babát. Én szeretnék majd, lehetõleg az esküvõ után. Emiatt már alig találkozunk, mivel õk ezt nem tartják "divatosnak". Szerintem pedig csodálatos lehet!! :-))
A kérdező hozzászólása: Mi is nagy családot szeretnénk, sok picivel:-)) Nálunk az iker szülés is gyakori, szóval még az is lehet, hogy nekem is lesznek ikreim:-)) Mindenki azzal jön, hogy a mai világban hová szülne a nõ? Szerintem régen is felnevelkedtek a kicsik, rosszabb helyzetben, most azért szerintem bele lehet vágni. A szüleimnél lakunk, apukám szeretne unokát, anyu szerint még nincs itt az ideje... Szerintem viszont lassan kialakul bennem is a vágy egy piciért, emiatt is szeretnék. Külön nem tudunk menni, nincs hová. Szóval még várnom kell, pedig én már most szívesen babáznék:-))

Miért van az hogy egyszer érzem hogy nagyon szeretem és szerelmes vagyok, de van hogy nem érzek szinte semmit? !

Van hogy annyira szerelmesnek érzem magam hogy egész nap csak csókolgatnám és ölelném , és beletudnék halni ,annyira hiányzik mikor nincs velem, de van hogy itt van mellettem és nem érzem szinte semmit . mármint persze azt érzem hogy szeretem de szerelmesnek nem nagyon mondanám ilyenkor magam .de mondom van mikor nagyon érzem . ilyen el?szokott fordulni mással is ? miért érzek így ?17/L a fiú 18

Legjobb válasz: Erre én is kiváncsi lennék. Én is így vagyok néha.

Erre én is kiváncsi lennék. Én is így vagyok néha.
Na Én is így vagyok, de arányilag a csókolgatnám van többségben... Fiú vagyok...
én lány vagyok, és énis sokszor érzem így magam.És se tudok pontosat mondani, csak feltételezés, hogy talán azért van ez ilyen sokakkal, mert hangulattol függ.nem tudom de erre én is kíváncsi lennék :)
sztem ez most egy csúnya hasonlat lesz, de olyan, mint a kedvenc étel Tegyük föl, brassói. Vannak napok, mikor mindent megtennél azért, h ehess egy tál brassóit. Máskor meg nem kívánod annyira, de azért ha eléd tolják, biztos beleeszel. De ha rákérdeznek, nem kételkedsz benne, h ez a kedvenc ételed, és mások is látják rajtad. Kétségbe vonná bárki is, ha egyszer azt mondanád, h "most nem hiányzik a brassói"? Ugye h nem? Sztem ebben nincs semmi különös. Egyszer jobban ragaszkodunk a párunkhoz, másszor nem annyira. De ettõl még szeretjük. Sztem ez azon múlik, h épp milyen "lelki fázisban" vagy. És az meg természetes, h rá kell hangolódnod az "imádom"-ra. Én pl elég messzi lakok a Kedvesemtõl, és ezért ritkábban tudunk találkozni (ált. 1-2 hét), és ha tudom, h másnap látom õt, akkor elõtte való éjjel forgolódok, alig tudok elaludni, akármennyire is hiányzik meg várom a találkozást, ugyanúgy rá kell hangolódnom, és úgy vagyok, mint ha "elsõ randi" lenne, holott már a sokadik. És agyon izgulom magam. Én ezen nem "ijedek meg". :)
A kérdező hozzászólása: nahh akkor legalább nem vagyok egyedül :P ... de az a fura hogy ált. én akkor vagyok a "imádom , ölelem , szerelmes vagyok"-fázisban mikor sok idõt töltünk együtt..mikor olyan 1-2 napnál többet van velem és akkor nagyon hiányzik ha elmegy . de mikor nemis látom vagy egy 5 napig akkor nekem rákell hangolódnom még a "közömbös"-bõl visszatérjek az "imádom"-fázisba ...:S .. nem tudok rájönni mi van velem de ilyenkor megijedek hogy "vajon tényleg szeretem"? ...pedig tudom hogy IGEN .. fura
Én is sokszor érzek így. Szóval, ha valaki tudja a logikus magyarázatot én is szívese megtudnám...
Én is így vagyok:) És nem tudom mért van ez.

Nem értem. Amikor találkozunk tök jól meg vagyunk, sokat beszélgetünk de valahogy msn-en nincs témánk. Ez miért van? Hogy hozhatnák fel jó témákat? Hogy közeledhetek felé? Mert nagyon tetszik! Normális válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Szerintem ez a helyzet így még mindig jobb mint forditva ! Ha személyesen elvagytok akkor beszéljetek többet személyesen ! De akár az is lehet téma hogy kivel mi történt és innen ki lehet indulni !

Szerintem ez a helyzet így még mindig jobb mint forditva ! Ha személyesen elvagytok akkor beszéljetek többet személyesen ! De akár az is lehet téma hogy kivel mi történt és innen ki lehet indulni !
nekem volt olyan baratnom aki valahgoy mindig tudott felhozni egy temat. Alatalaban kozos ismerosokrol beszeltunk, vicceket irtunk amelyek olyan bizonyos kozos elemenyekbol fakadt ki, alatalaban mindig megkerdezte hogy-hogy vagyok (ez termeszetes) meg hogy milyen volt ma a suli, eleveztem-e, es en is ugyanugy visszakerdeztem. Remelem ez a hosszu elbeszeles segitett :D
szerintem az nem gond, ha msnen nem beszélgettek annyit. lényeg h élõben van témátok, és az sokkal fontosabb.
Na én pont fordítva voltam a barátommal élõben alig beszéltünk aztán msnen meg be nem állt a szánk. Igazából nem könnyû valaki elõtt megnyílni. Nekünk kellett pár randi míg bele nem jöttünk a beszélgetésbe. Nem tudom mik a hobbitok, hány évesek vagytok, de ezek a témák jutottak eszembe: suli vagy munka, barátok, könyvek, filmek, zene, képek, szerelem, család, idõjárás, háziállatok, gyerekkori történetek, vicces történetek a haverokról, utazás, jövõbeli tervek, kaja, szabadidõ, bulik, kedvenc helyek, sport és szerintem innen már neked is eszedbe juthatnak témák. Tehát tök általános témától kezdve egészen el lehet jutni a belsõségesebb témákig. Sose tudhatja az ember, hogy mi sül ki egy beszélgetésbõl. Csak természetesnek kell lenned és ennyi az egész. Szerintem nem kellenek nagyon intellektuális témák ahhoz, hogy meghódítsd valakinek a szívét.
küldj neki linket egy videoról, amirõl lehet beszélgetni. Ha van kamerátok, az is segíthet. Beszélgessetek zenékrõl, filmekrõl, vagy a tipikus "mit csináltál ma?" témákról. Elmesélhetsz neki mostanában történt dolgokat, amik veled történtek, vagy "képzeld, olvastam egy érdekes cikket", esetleg a jól bevált gyerekkori sztorik, egyik szüli a másikat. "Kiskoromban tesómmal fölmásztunk egy fára..." légy kreatív :D
Az msn a legtöbb kapcsolatot megöli. Tapasztalatból tudom, hogy ha nincs téma msn-en akkor csak veszekedés lesz. Inkább személyesen talizzatok. Vagy telefon
Halljátok nekem egy 1 éves kapcsolatom ment tönkre mert msn-en nem volt téma meg semmi. Pedig élõben megvoltunk simán :S Egy rossz szavunk nem volt egymásra.
A kérdező hozzászólása: köszii mindenkinek =) az utolsó válaszolónak: én 14, õ 16.... csak nekem van kamerám és akkor érdekes jobban tudunk beszélgetni...meg néha bókolgat Pl....szeretem a nézésed, nem szeretem ha szomorú vagy....stb... de már kaptam tõle három puszit:)
A kérdező hozzászólása: bocsii nem az utolsónak
A kérdező hozzászólása: 4.-nek

Nagyon szeretem a barátomat, viszont nem a legszebb, szóval néha úgy érzem, hogy kicsit szégyenlem. Tudom, nem kéne, hogy mások véleménye érdekeljen, de mégis vannak ilyen érzéseim. Miért, mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: Biztos, hogy nagyon szereted? Mert altalaban ha egy ember szeret egy masikat elfogadja ot ugy ahogy van. Szerintem tedd te is ezt ha szereted. Ne az foglalkoztasson, hogy masok mit gondolnak hanem hogy boldog legyel azzal akit szeretsz.

Biztos, hogy nagyon szereted? Mert altalaban ha egy ember szeret egy masikat elfogadja ot ugy ahogy van. Szerintem tedd te is ezt ha szereted. Ne az foglalkoztasson, hogy masok mit gondolnak hanem hogy boldog legyel azzal akit szeretsz.
Ülj le és gondold végig... Nem a legszebb? Még jó, hogy nem egy topmodell, akkor nehéz lenne megtartani. Te tudod milyen volt amikor azt érezted beleszerettél és a legfontosabb, hogy azóta is szereted! Ha azt az érzést adja neked amit Te szeretnél és úgy ahogy Te szereted, akkor Õ az akire vártál, akire vágysz. Tudod a külsõ nem minden, az olyan mint egy ruha, a lényeg belülrõl jön, az ragad magával. Ha külsõben szépség hiba van (pl. pattanás), a kozmetikus, fodrász, stb. sok mindenre képes. A legfontosabb viszont az, hogy Te szereted és Õ viszont szeret Téged, ti vagytok együtt, ne mások akarják irányítani a szerelmi életed!
Szerintem a férjem tök jó pasi, magas, izmos, jól néz ki, fõleg ha borostás. És itt vagyok én, aki valamikor jól nézett ki, de most úgy 20kilóval vagyok nehezebb mikor összejöttünk, és a szememen kívül semmi szép nincs bennem. De õt ez nem érdekli. Nem azért vett el, mert jól nézek ki, hanem mert szeret. És nem szégyenl. Neki fontosabb az, hogy imádjuk egymást, a társa vagyok mindenben, hogy számíthat rám, hogy még soha nem érezte magát ilyen biztonságban senki mellett, és hogy mindent meg tudunk beszélni. Ne szégyeld a párod. Ha neked a külsõségek ill mások véleménye a fontos, akkor nem szereted eléggé. De ha úgy érzed õ az igazi, akkor állj másképp hozzá. Õ nem tehet arról, hogy nem egy Brad Pitt (most csak mondtam vmit).
Mióta vagytok együtt a barátoddal ?
figyu, orulj, hogy megtalaltatok egymast. te vonzónak talalod? valoszinuleg, kulonben nem lennel egyutt vele. 40 ev mulva mindenki egyforman csunya lesz (nemcsak o, te is, meg mindenki, aki most fiatal, és "szép"), es ti boldogan ellesztek, es lehet egy szebb pasival meg nyirnatok egymast amugy nalunk en vagyok a kevesbe vonzó, ha csupan a kulsoseget vesszuk szemugyre (en vagyok a lany), és az en paromat is zavarta, hogy nem birnak a haverjai, én nem igazan torodtem veluk, és kb fel ev utan o se. (addig se nagyon, csak o az a fajta, aki mindenkinek meg akar felelni). eltelt 10 ev, mi mindig egyutt vagyunk, boldogok vagyuk, varjuk a babócánk, a haverjai (akik nem birtak) meg meg mindig egyedul vannak, nemelyik meg mindig egyetemista, nem jutott tul az iszunkhanyunkbelefekszunkon, a normalisabbak meg megismertek, es jól kijovunk (tobbnyire azokkal, akiknek szinten csaladjuk van mar), olykor egyutt megyunk ide-oda. nincs igazan konkluzio, ez van, ok is boldogok, mi is. a kerdesedre valaszolva: nezd meg a baratod. ne a kulsosegeket, hanem o magat, amitol o o, amitol szereted. es oleld meg, adj neki egy csokot, es gondolj arra, hogy milyen szerencsés vagy. vannak, akik sosem talaljak meg a parjukat. te megtalaltad. tedd a szivedre a kezed: elcserelned más (esetleg jokepubb) pasiert? ha igen, akkor nem o az igazi, tenyleg keress mast, ha pedig nem, akkor ne torodj vele. nem vagy hibas az erzeseid miatt, ne legyen lelkiismeretfurdalasod, az evek belenkneveltek, hogy mi mindennek es mindenkinek kell megfelelnunk, de a boldogsaghoz vezeto legelso lepes az, hogy magunknak feleljunk meg, alljunk ki magunkert, es utana johetnek a tobbiek.
A külsõ nem számít... dehogynem. Szar dolog, de hozzá tartozik, a szerelem félig testi kapcsolat.
Mindenki elpször egy ember külsejét nézi meg mert azt látja meg elsõként de ez nem jelenti azt h ez szerint is itélik meg az embereke.lehet vki nagyon ronda de ugyanugy nagyon rendi kedves meg stb, mas pedig lehet nagyon szép, akár egy modell de attol lehet nagyon hülye is.ha szereted a barátodat az azt jelenti hogy elfogadod õt ugy ahogy van, ugy ahogy kinéz.nekem sem voltak soha vlami szép barétaim de nem is voltak csunyák, nem az a lényeg hogy más mit gondol a te pasidrol hanem az hogy te mit gondolsz rola, klépzeld mi lenne ha egy nagyon joképû pasid lenne, aki midenkinek tetszik és minden csaj rámászna....pff hat az nem jo érzls...becsüld meg hogy van 1 barátod, és nem szégyeld õt senki elõtt hanem örülj hogy van és szeret téged!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, láttam, hogy kérdezett valaki, 2 éve vagyunk együtt.
Érdekes nagyon, mert nálunk is ez a helyzet. A barátom egyáltalán nem jóképû, és eleinte inkább csak azért randiztam vele, mert nem akartam megbántani. Majd megismertem, és nagyon nagyon szerelmes lettem. A környezetem nem értette, hogy egy csinos nõ, mit akar egy ilyen fiútól. Régebben engem is zavart, hogy mások mit gondolnak...de sokat gondolkodtam, és rájöttem, hogy soha életemben nem voltam ilyen boldog, mint most vagyok. Soha nem éreztem ennyire nõnek magam, soha nem szeretett így senki, soha senkivel nem nevettem ennyit. Te is gondolkodj el ezeken, és meglátod a külsõségek már nem is annyira számítanak.

Az iskolában van egy tanárnő, akit nagyon szeretek, de az osztálytársaim szerint nagyképű, bunkó! Kérdezték már sokan, hogy én miért szeretem és nem tudtam meg magyarázni. Nem tudom, hogy miért szeretem! Hogyan fogalmazzam meg az osztálytársaimnak?

Igazából, nem szerelemr?l hanem szeretetr?l szólna a kérdésem, de nem tudtam hova tenni!:'DDD

Legjobb válasz: Majd ha felelés alatt 1-2 egyessel megdob, kiábrándulsz majd belõle. Fiatal vagy és hülye

Majd ha felelés alatt 1-2 egyessel megdob, kiábrándulsz majd belõle. Fiatal vagy és hülye
A kérdező hozzászólása: Köszi:'D De ez nem lesz, mert a kémia tanárnõm és kitûnõ vagyok belõle:D
nekem a human erõforrás tanárnõm tetszett. kaki tanuló voltam belõle, utáltam a tárgyat mint a ... Abba gondolj bele, hogy mekkora a valósínûsége, hogy ebbõl kapcsolat lesz? ábrándozni lehet persze..
A kérdező hozzászólása: :/
Orsolya a kémia tanárnõ neve? XD
A kérdező hozzászólása: Nem:D

Van egy fiú akit nagyon szeretek és tudom hogy ő is nagyon bír de nem túl kedves és nem nagyon érzem hogy "visszaadja" az én szeretetemet és nem tudom hogy miért van . Talán csak azért mert fiú vagy mi?

(remélem érthető voltam jobban sajnos nem tudom elmagyarázni)

Legjobb válasz: Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy

Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy
A kérdező hozzászólása: máshogy szeret mint én õt . Tehát nem mutatja ki . Mit nem értettél ???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!