Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy nagyon lefárasztanak (1 db)

Miért van az hogy nagyon lefárasztanak a hülye kérdések?

Itt is van 1-2 kérdés de már több forumon is olvasgattam és teljesen kiakasztanak a kérdeseikel. Kb olyan mintha mindenki csak kérdezni akarna, és lusta lenne utána olvasni. Ennyire hülyülünk?

Legjobb válasz: Akkor én is most felteszek egy "hülye kérdést": akkor miért látogatod a fórumokat? Sok kérdést találtam itt, amire csak hosszú keresgélés után lehetne megtalálni a választ. Szerintem (mondjuk ez az oldal) azért jött létre, hogy segitsünk egymásnak. Igaz, hogy van egy-két fura kérdés, de szerintem nem kellene lehülyézni az embereket. Nyugodtan pontozzatok le a válaszomért, úgyis ez már egy bevett szokás.

Akkor én is most felteszek egy "hülye kérdést": akkor miért látogatod a fórumokat? Sok kérdést találtam itt, amire csak hosszú keresgélés után lehetne megtalálni a választ. Szerintem (mondjuk ez az oldal) azért jött létre, hogy segitsünk egymásnak. Igaz, hogy van egy-két fura kérdés, de szerintem nem kellene lehülyézni az embereket. Nyugodtan pontozzatok le a válaszomért, úgyis ez már egy bevett szokás.
A kérdező hozzászólása: azért látogatom a forumokat, mert információra van szükségem(pl.:1 adot termékkel kapcsolatban...). "szerintem nem kellene lehülyézni az embereket." ez igaz nem hülyék, csak nagyon nem látom hogy ha mindenki így fog kérdezni akkor ki fogja tudni a választ. mert mindenki csak kérdezni tud.
Ez inkább a habitusoddal lehet összefüggésben, vagy a jellemeddel. vagy hirtelen vérmérsékletû vagy aki hamar felkapja a vizet, vagy "többnek" érzed magad általában más emberekhez képest. nem sértésként írom, válaszolok a kérdésedre.
A kérdező hozzászólása: hát ez igaz "hirtelen vérmérsékletû". "többnek" csak szeretném érezni magamat. de akkor se értem hogy miért kérdeznek össze-vissza a forumokon is. én se tudom a válszt, elolvasom a kérdését és megkeresem a google-ben. Aztán meg megírnom neki hogy ott a válasz olvassa el. szóval õ is megtudná keresni valászt, ha tényleg érdekelné.
Tessék. Ez a kérdés is tipikusan hülye kérdés. A sajátodon nem akadsz ki????
Tudod ahhoz is kell tapasztalat, hogy valaki az internetes keresõkkel hatékonyan tudjon keresni. Szerintem senkinek nem megy azonnal úgy, hogy elsõre megtalálja, amit keres! Gyakorolni kell ezt is, mint sok mást. Lehet, hogy sürgõsen kell neki, és nincs ideje megvárni, amíg begyakorolja a helyes keresõszavak használatát? Légy türelmesebb az emberekkel! Ha mindenki ilyen lenne, senki sem segítene senkin szívesen. És akkor inkább vonuljunk be egyenként külön-külön egy zárt szobába! (Utóbbi nem javaslat volt, csak egy lehetséges következmény!)
nem tudom, mit fikázzák ezt a kérdést a kedves válaszolók, amikor ez is csak egy kérdés, és erre is lehetne normálisan válszolni... valaki erre is lehet kíváncsi, nem?
Nyugi engem is eléggé lefárasztott néhány a múltkor pl. volt egy nõ aki szinte azt kérte hogy helyette intézze el vki a nyaralási foglalást stb stb. Meg olyanokat megkérdeznek, amire fél perc alatt megtalálnák a választ ha beírnák mondjuk a google-be...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van ehhez hasonló oldal?

Olyanra gondolok amin nem csak kérdést lehet kiírni (egy pszichológusnak) hanem beszélgetni is vagy csak még utána válaszolni rá...

1

Szerintetek milyen okok miatt alakulhatnak ki az iskolai terrorok?

Beleértve a lelki,és testi terrort is.Szerintetek milyen tényezők befolyásolják a létrejöttét?
Esetleg tudtok valami szakirodalmat ami erről szól?

2

Mi az a bipoláris skizofrénia? Melyek a tünetei felnőttkorban? (33évesen)

4

Hogyan tudnám lenyugtatni magamat?

Nagyon ideges vagyok az elmúlt napokban, sőt rendkívül ingerlékeny. Több problémám is van jelenleg, szeptembertől lakást kell váltanom, de nem sikerül találnom albérletet, és ezért mindben nap ezen őrlődök. A napjaim is teljesen a feje tetejére álltak, mivel éjszaka nem tudok aludni, csak hajnaltól kb, és így mindig nagyon későn kelek fel. Közben haladnom kellene egy számítógépes munkával, de ne tudok egyltaán, szinte belekezdeni sem. Egy lakásban élek, alig mozdulok ki, mert ha ki is menni, nem tudom, mit csináljak az utcán, az mégsem egy kert, ahol nyugodtan azt csinálsz, amit akarsz. Nem tudom, mi van velem, de egyik napról a másikra szét akarok robbanni, anyám minden nap hülyeségekkel zaklat, nem tudom elviselni.+Hogy tudnám elnyugtatni magam?

4

Ismertek Budapesten terapeutát aki 4-5000 ft-ért elvállalna? Köszi a segítséget!

1

Rájöttem, hogy ez is egy függőség. Hogy tudnék rajta változtatni?

Azért írtam ebbe a témakörbe a kérdésemet, mert tudom, hogy a problémám pszichés eredetű, ami egy szóval megfogalmazva annyit takar, hogy boldogtalanság.
A problémám pedig az, hogy kb az utóbbi egy évben, minden este, de inkább éjjel, zabálok. Szó szerint. Talán ezen kívül nincs is más örömöm. Képes vagyok órákon keresztül enni, bármit, amit találok. Tudom, hogy nagyon egészségtelen, nagyon sokat híztam is ez miatt. Minden nap megfogadom, hogy este nem eszem, hanem lefekszem aludni. Aztán jön az éjszaka, és nem bírom ki, annyira jól esik. Ez olyan lehet, mint a kábítószer. Az ember tudja, hogy nem helyes, mégis csinálja, mert élvezi. Tudom, hogy akarat-gyenge vagyok, tehát kérném a válaszolókat, hogy a bántó kritikáktól kíméljenek meg, éppen eléggé szégyellem magam, magam előtt is. Viszont, ha valakinek van bármi tippje, ötlete, vagy esetleg, járt már hasonló cipőben, azoktól minden segítséget elfogadok.

5

Kényes kérdés:Ha nem otthon vagyok akkor mindig székrekedésem van, akár egy hétig is. Amint hazaérek rögtön jól megy minden. Mitől lehet ez? Idegesség?

Régebben (14évesen) volt egy srác akivel sajnos sok időt kellett együtt töltenem, és olyan szinten terrorizált hogy az idegtől folyamatosan ment a hasam.
(ebből gondolom hogy az idegesség/feszültség könnyen rámegy a gyomromra/beleimre)

Most 17 vagyok és múlt héten voltunk baráti társasággal nyaralni és 1 hétig székrekedésem volt. Egyszerűen képtelen vagyok idegen helyen intézni a "nagydolgot".
De ha barátoknál alszok pár napig, akkor sem.

Másnál is van ilyen? Mi lehet az oka?

6

Kell orvoshoz fordulnom? Nyugtatót kéne szednem?

Az utóbbi néhány hónapban többször is magam alatt voltam, depressziós is lettem már! Viszont pár hete éjszakánként már aludni sem tudok csak forgolódok az ágyban és ilyenkor rám jön valamiféle stressz mert ilyenkor a szívem nagyon gyorsan ver,kapkodom a levegőt és ilyenkor kényszerem van valamit szétcsapni/erőt kifejteni. Napi szintem rám jön ez a stressz. Alig alszom. :S Kihez forduljak segítségért? Kell nyugtatót szednem? már nem bírom :(
21/L

3

Arachnofóbiám lenne?

Szóval a nagyobb pókoktól (keresztes, darázspók) eléggé kikészülök, kiver a víz, úgy érzem, elájulok, szédülök, meg ilyesmi. Teljesen lefagyok, ha meglátok egyet. Ma éjjel is megláttam egyet a polcon, rögtön hívtam anyumat, közben sikoltoztam, ugráltam... Tök gáz. :D A kisebbektől (pl kaszás) nincs ilyen reakció, azokat megfogom pohárral, és kiteszem, de az ilyen "kövérek" tényleg kikészítenek. A "vicc" az, hogy 3 madárpókom van, velük nincs semmi baj (talán a zárt terkó miatt), etetem őket, párásítok, miegymás... Jó, egy kis kézremegés, meg szuggerálás ("meg ne mozdulj, ki ne szökj...") előfordul.
17/L

9

Egy vagy két napos koromból vannak tiszta emlékeim. Más rendelkezik hasonlóval?

(nem tudtam hova besorolni a kérdést)

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!