Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy néha viszket a (3 db)

Miért van az, hogy néha viszket a csiklóm, és ha megvakarom aztán megyek pisilni, alig tudok, mert ugy fáj?

Nemtudom,miféle probléma lehet ez,de ha viszket a csiklóm és megvakarom,nagyon fáj a pisilés,de ha nem vakarom akkor minden normális,de a viszketés is csak néha jön elö:S

Legjobb válasz: Lehet, hogy a vakarással megsérted a húgycsõnyílást. Próbálj intim mosakodót használni, de ha így is visszatérõ a probléma a viszketés, akkor jobb lenne megnézetni, nincs-e valami fertõzésed. Ha a 'néha' viszket naponta jelentkezik, akkor rögtön orvos.

Lehet, hogy a vakarással megsérted a húgycsõnyílást. Próbálj intim mosakodót használni, de ha így is visszatérõ a probléma a viszketés, akkor jobb lenne megnézetni, nincs-e valami fertõzésed. Ha a 'néha' viszket naponta jelentkezik, akkor rögtön orvos.
Csatlakozzom az elõttem szólóhoz, valószínû ez az oka.
ez valami gombás fertõzés lesz!Én is jártam már így! Nem mindenkinél egyforma gomba, lehet más bakteriális fertõzés is. Mielõbb nõgyógyász!!!!!! Inkább nem írok semmilyen gyógyszert, kenõcsöt mert lehet nem kezeli a betegséged, aztán akár még meddõ is lehetsz!!!!!!
Szerintem is ezer %, hogy valami fertõzés lesz. Ha csak néha jön elõ, akkor ráadásul nem is lehet túl újkeletû a dolog. Doki kiírja a tabit, kúpot, krémet és seperc alatt rendbejön. Ezek nélkül nem hiszem, hogy elmúlik - fõleg ha eddig nem tette - csak nagyobb gondot okoz. Menj el és írasd fel a gyógyszert!

Miért van az, hogy miután a barátom megujjazott, másnapra általában viszket a kisajkam belső fele, és piros is lesz. Ez nem mindig következik be, csak néha.. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Nem lehet,hogy valami kosz volt a körme alatt/kezén?? Nekem is volt ilyen bár ott tiszta volt a barátom keze...

Nem lehet, hogy valami kosz volt a körme alatt/kezén?? Nekem is volt ilyen bár ott tiszta volt a barátom keze...

A vállamtól a könyökömig, a mellkasomon és a lábamon kiütések vannak, amik nem értem hogy miért. Már vagy 2 éve, nem viszket és nem fáj, csak néha zavar. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: akár valami érzékenység is, étel, anyag, pl. öblítõ mosópor... nekem a vassal van gondom, és az ivóvíz itt elég nehéz, így fürdés után vakaródzok mint egy rühes kutya. xÐ

akár valami érzékenység is, étel, anyag, pl. öblítõ mosópor... nekem a vassal van gondom, és az ivóvíz itt elég nehéz, így fürdés után vakaródzok mint egy rühes kutya. xÐ
A kérdező hozzászólása: Nekem néha viszket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!