Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy néha szex közben (7 db)

Miért van az, hogy néha szex közben vagy előtt elkezdek remegni?

Tegnap este szex el?tt a barátom elkezdett remegni meg van, hogy én is szoktam szex közben. Nem rossz érzés csak nem tudom miért van. Veletek ez nem szokott el?fordulni?

Legjobb válasz: Talán össze kéne bújnotok, hogy ne fázzatok! :) Szerintem még nem vagytok elég tapasztaltak, és annyira izgultok, hogy ilyen reakciót vált ki belõletek! Elõsször ismerjétek meg egymás testét és csak utána fogjatok bele a szexbe! Nem kell mindjárt a közepén kezdeni! Pettingeljetek, simogassátok egymást, fedezzétek fel mi a jó a másiknak stb...

Talán össze kéne bújnotok, hogy ne fázzatok! :) Szerintem még nem vagytok elég tapasztaltak, és annyira izgultok, hogy ilyen reakciót vált ki belõletek! Elõsször ismerjétek meg egymás testét és csak utána fogjatok bele a szexbe! Nem kell mindjárt a közepén kezdeni! Pettingeljetek, simogassátok egymást, fedezzétek fel mi a jó a másiknak stb...
Nekem a remegés akkor jelentkezett, amikor már megtapasztaltam az igazi gyönyöröket. Nekem fõleg szex után van, hogy még a szemhéjam is remeg.Meg a lábaim zsibbadnak.Ez csak az élvezettõl van , nem a félelemtõl, ha akkora lenne a félelem, nem is lennének nedvesek, meg merevek...:-)
Nekem is inkább az örömtõl van, de az sem igazán remegés, inkább csak izomösszehúzódás, melytõl megrándul a test. Ha nem okoz gondot, tehát nem fázástól és nem izgulástól van, és kellemes érzés, akkor no problem:-)
ha elõtte van akkor tudom mi ez nekem is volt. vagyis igazából pontosan nem tudom de tudom mire gondolsz... ez talán egy kis fázás mert nekem csak az elején van amikor befelekszem a hideg ágyba (brrr) már megszokás hogy felmelegít a párom, megvárja míg elmúlik a remegés és utánna mehet a menet :)
Több oka lehet: - valaminek nagyon örül - valami nagyon jó - fázik - ideges. Szerinted melyikrõl van szó?
Nekem ha a hasamat és a mellkasomat karmolásszák akkor remegek, mint a partra vetett hal :P
hm vagy tényleg fázol :D vagy izgulsz :D vagy egyszerüen ténylegn em ártana még kicsit bele rázódni :D (in medias res) [dolgok közepébe vágó kezdés] ha érteda éclzást :D elõte lehet hogy nem ártanak icsit msára is rá hangolodni :D nah mnodjuka hideg az ágy elmélet se lehetetlen :D:D (bár egyik ismim voltm ár patak parton ... hehe õ nem remegett :D este :D

Miért van az hogy szex közben néha zsibbadok és néha nem? Ez póztól is függ vagy csak az izgalmi állapottól?

a másik dolog hogy nem tudok elmenni. mielött elmennék nagyon érzékeny lessz a csiklóm.légyszi mindkettö kérdésemre válaszoljatok. köszönöm

Legjobb válasz: A zsibbadás oka lehet az is, ha mondjuk a vér nem jut el valahova... ha ez póztól függ, akkor lehet hogy valamelyik testrészednél az erek záródnak és zsibbadsz! Pózt kell váltani :) ennyi... ugyanez a helyzet izomgörcs esetén is, annyi kivétellel, hogy az izomgörcsöt lehet korrigálni! Nem tudom miért lesz érzékeny a csiklód... orvos nézze meg!

A zsibbadás oka lehet az is, ha mondjuk a vér nem jut el valahova... ha ez póztól függ, akkor lehet hogy valamelyik testrészednél az erek záródnak és zsibbadsz! Pózt kell váltani :) ennyi... ugyanez a helyzet izomgörcs esetén is, annyi kivétellel, hogy az izomgörcsöt lehet korrigálni! Nem tudom miért lesz érzékeny a csiklód... orvos nézze meg!
A kérdező hozzászólása: de nem a testrészeim zsibbadnak hanem a nemiszervem :)
Szerintem egy tapasztalt orvostol kerj tanacsot!
Nem lehet, hogy örömkönnyek?
Nekem felfázás miatt volt ilyen féle fájdalmam és már a csucsnál kellet abbahagyni mert nem birtam tovább!:S
A kérdező hozzászólása: Köszi annak aki értelmesen válaszolt..:)
lehet h túl erõsen csinálod vagy túl mélyre..
nem tudom , lehet felfázott, de az sem tart örökké, szóval érted az nem lehet , hogy mindig azért fáj neki ! jobb lenne megkérdezni egy orvost, vannak a neten is olyanok, akik válaszolnak az email-ekre ! Nekem pl ezen az oldalon még aznap válaszoltak :[email protected] http://www.szexterapia.hu/ de van még számos más oldal is ahol válaszolnak !
A kérdező hozzászólása: Közbe nem fáj neki csak akkor ha már kezd jó lenni vagy ha elment..! Pontosan nem tudom de vhogy bele nyilall és szúr valami ilyesmi..
én nem értem a kérdést ?Mindig fáj neki ?vagy csak akkor, ha elmegy ?maga a szex is fáj mindig vagy csak az végén, amikor elmegy ? nem túl szûk és azért fáj?hol fáj pontosan neki?
ez velem is elofordul...es nagyon rossz... de szerintem az is lehet hogy a csucson kell abbahagyni... 20-L
dehogynem azok bizony örömkönnyek, ne törõdj vele nyomjad tovább!!!
A kérdező hozzászólása: Jah és benne van az is hogy NAGYON FÁJ NEKI!! Ha nem érted a kérdést inkább ne válaszolj -.-"
örömében, ilyet én is szoktam, csak úgy jön :)
A kérdező hozzászólása: Nem azért.. Szó szerint fáj neki, és abba kel hagyni, és ezek nem örömkönnyek :/
elöttem lévõ a számbol veted ki a szót pont azt írtam
lehet inkább örömébe könnyezik arra még nem gondoltál?
Menjen el a barátnõd nõgyógyászhoz, betegség jele is lehet a szex közbeni fájdalom.

Miért van az, hogy szex után és néha közben is nagyon fáj és ég az egész hüvelyem?

lehet azért mert a párom elég..méretes?

Legjobb válasz: Ha ég, akkor valószínûleg azért, mert nem vagy elég nedves. Próbáljatok síkosítót használni, és beszéld meg a pároddal, hogy kicsit óvatosabban bánjon a szerszámával. Ha hosszú, akkor nem kell tövig bedugni, mert az neked fájdalmas lehet. Ha ezek új tünetek, vagy pl a legelejétõl kezdve ég, nem csak egy bizonyos "tologatás" után, akkor lehet érdemes lenne elmenni orvoshoz, hogy megnézze nem szedtél e össze valamilyen bacit.

Ha ég, akkor valószínûleg azért, mert nem vagy elég nedves. Próbáljatok síkosítót használni, és beszéld meg a pároddal, hogy kicsit óvatosabban bánjon a szerszámával. Ha hosszú, akkor nem kell tövig bedugni, mert az neked fájdalmas lehet. Ha ezek új tünetek, vagy pl a legelejétõl kezdve ég, nem csak egy bizonyos "tologatás" után, akkor lehet érdemes lenne elmenni orvoshoz, hogy megnézze nem szedtél e össze valamilyen bacit.
De lehet attól is hogy vmi fertõzésed van....de ebben nem vagyok biztos, majd az utánam következõk megcáfolják vagy helyeslik:)
:D meny el orvoshoz:-))

Miért van az, hogy néha rámjön a hányinger orális szex közben?

Sziasztok! barátomat mikor orálisan kielégítem, néha rámjön a hányinger és lelassítok, de pár másodperc és jonn és folytatom..miért lehet ez?..Nagyon szeretem a barátom, az sincs hogy undorodok a dologtól, mert szeretem neki csinálni! Ui.: az ízével sincs különösebb bajom..lenyelem neki

Legjobb válasz: A garatban is vannak úgynevezett inger sejtek amely akaratlanul is de neked hányingerérzetet kelt, akkor vedd ki, hagy abba egy percre, ha elmúlt az érzés akkor kezd újra, lehet nagyon lenyomod a pasid szerszámát..Sok szerencsét!

A garatban is vannak úgynevezett inger sejtek amely akaratlanul is de neked hányingerérzetet kelt, akkor vedd ki, hagy abba egy percre, ha elmúlt az érzés akkor kezd újra, lehet nagyon lenyomod a pasid szerszámát..Sok szerencsét!
Lehetséges, hogy nagyon bekapod /mélytorok/ és ezáltal hányingered lesz...vagy öklendezel. De ne aggódj, ezt lehet fejleszteni, lazítsd el a torkod, vagy ne kapd be olyan mélyen :) remélem tudtam segíteni :)
Ha valami mélyen megy a torkodba, akkor öklendezhetnék jön az emberre. Gyakorlással elmúlik.
Szerintem attól lehet, hogy mélyen bekapod. Ilyenkor ez természetes reakció. Petranova
mert nem szeretd a f*szt vagy vrosszul csinálod.

Miért van az hogy szex közben egyszer bírom akár órákig néha meg vagy 15percig?

Legjobb válasz: mert ez a normális, bár az órákat azért erõs túlzásnak tartom

mert ez a normális, bár az órákat azért erõs túlzásnak tartom
nem mindig egyformán kívánod az orgazmust
A kérdező hozzászólása: Azt tartasz túlzásnak amit szeretnél . Én tudom ;)
A bírod órákig, az mit takar? Tudod szabályozni, hogy mikor menjél el, vagy olyankor nem is lennél képes elélvezni (mert van ilyen meg olyan is).
én egyszer kivertem
Érdekes!Ezzel én is így vagyok.Nem vagyok sem lezbikus sem bi.Egyet értek elõzõ hozzászolóval ::)
Vagy talán azért, mert a nõ helyzetébe tudod magad beleélni.
De jó, hogy ezt kérdezted...ezzel én is így vagyok! Már kezdtem megijedni...:D
ez azért van mert ahogy látod a nõt atérzed a helyzetét és felizgulsz tõle, mintha veled is az történne mint a filmben a nõvel
Szerintem nézd meg, hogy az aktus része izgat vagy a szép nõk? Vagy tényleg fantáziálsz-e. Mert barátnõmet is izgatja. de soha nem csinálna ilyesmit undorodik tõle. Csak szimplán szereti(szexi) számára a szép test látványa. és izgató, szerintem nem csak egy férfinak, ha szexet lát.
Mert ott nincs következménye.
ezzel én is így vagyok, bár nem nézek gyakran ilyesmit
Próbáld ki azt, hogy olyan filmet nézel, amiben csak lányok vannak, fiúk nem. Akkor megtudod, hogy valóban az izgat, hogy átéled a nõ helyzetét vagy maga a NÕ izgat fel! Nem mindegy, de azzal sincs semmi baj, ha a nõ izgat fel, sok lány van így vele, csak nem vallja be.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!