Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy néha olyan hideg (2 db)

Miért van az, hogy néha olyan hideg a gyerek keze, mint a jégcsap?

Legjobb válasz: Azert, mert nekik meg nem olyan jo a hohaztartasuk mint a nagyoke es a periferiakra gyakran nem jut eleg eroforras. A mi vedononk azt mondta, hogy ha az orra hideg, akkor fazik. A keze a legtobb picibabanak jegcsap.

Azert, mert nekik meg nem olyan jo a hohaztartasuk mint a nagyoke es a periferiakra gyakran nem jut eleg eroforras. A mi vedononk azt mondta, hogy ha az orra hideg, akkor fazik. A keze a legtobb picibabanak jegcsap.

Miért van az hogy vannak olyan zenék amiket ha hallgatok akkor furcsa érzés szabadul fel bennem mintha mindent megtehetnék de eközben a hideg is kiráz néha?

nagyon ritka hogy ilyet halhatok nem is igazán szoktam ugyanis trance ezét szoktam halhatni ott is nagyon beletudok mélyülni a zenében de ott más érzés uralkodik el rajtam :pl ennél a zenénél jött rám ez az érzés amir?l beszélek amúgy egy filmnek a zenéje

Legjobb válasz: Pszichedelika :)

Pszichedelika :)
Tényleg jó szám, biztos, hogy horrorban volt nagyon olyan a hangulata.
ez az, amit úgy hívnak hogy a zene drog :) )) én a sportnál érzek hasonlót, de zenénél is éreztem
Ez jó, ha bejönnek az ilyes jellegû számok tudom ajánlani Trentemollert.. dán zenész és a számainak hasonló "sötét" hangulata van. Erre az elsõ meg tök hasonlít is az amit linkeltél: :D http://www.youtube.com/watch?v=rV5TVMrlAmk http://www.youtube.com/watch?v=cQoQ2N4DP_8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=5DUCKGyojpE


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!