Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy néha napi (21 db)

Miért van, hogy néha napokig nem reagál?

Néhány hete járok egy fiuval, o kezdemenyezett, és eleinte mindig o irt rám, de mostanában van hogy napokigh nem ir rám, nem keres, ha én irok rá akkor sem válaszol. Mikor meg végul "elokerul", valami béna kifogást hoz fel. Mi baja van ilyenkor?

Legjobb válasz: Semmi, becsajozott.

Semmi, becsajozott.
nem vagy neki eléggé fontos. ha fontos lennél neki szakítana rád az idejébõl akármilyen kevés is van neki.
ha msnrõl van szó, akkor tuti becsajozott, ha sms-rõl telózásról, akkor is tuti van valakije.Az nem nevezhetõ járásnak ha valaki napokra eltûnik!lapát.
A kérdező hozzászólása: Smsrol van szo. Nincs msnje. De ne hinném, hogy becsajozott, mert utána ir, meg igazábol nem is valami adonis. És nekem azt mondta, rég volt már igazi kapcsolata.
á-á nincs feltétlenül másik csaja! Az utóbbi idõben ez velem is elõfordult hogy elhanyagoltam barátnõmet, össze is vesztünk máer kibékültünk, de köze nem volt se másik csajhoz se egyéb olyan dologhoz, csak szimplán nem vagyok magamnál, fél5-kor kelek, 10-kor fekszek, fáradt vagyok levert és nincs erõm semmihez.
A kérdező hozzászólása: Remélem, tényleg csak az idohiány miatt nem keres, az sem tul jo persze, de egy másik nonél még mindig jobb.
Simán csak nincs kedve.. ennyi. Nekem is volt is sok lánnyal jóban voltam msn-en, de egyszerûen meguntam, hogy jóformán a semmiért vesztegetem az idõmet..

Miért van, hogy néha szeretkezés után napokig fáj a hasam alja?

Legjobb válasz: Mert elképzelhetõ, hogy a partnered, nagyon fenyomja, és ott megnyomhat valamit, ami késõbb fájdalmat okoz

Mert elképzelhetõ, hogy a partnered, nagyon fenyomja, és ott megnyomhat valamit, ami késõbb fájdalmat okoz
Attól is lehet, ha nincs a szeretkezés alatt orgazmusod. Ilyenkor ugyanis a felgyûlt alhasi vérbõség nem tud feloldódni.
En is tapasztaltam mar ha nem megyek el, en sajnos nem tudok segiteni
Ha a pasi nem durva, és nem fáj közben, akkor valószínûleg a vérbõség, szóval legyen figyelmesebb, egyébként pedig rugdald le magadról (úgy értem ha fáj vagy durva).

Miért van az, hogy néha napi 4-5-ször is van kedvem szeretkezni (és szeretkezünk is) és egész nap kívánom a párom, de van olyan időszak is, amikor hetekig nem érzek hozzá kedvet. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Ez szerintem természetes, semmi gond ezzel. Nekem is korsakos a szex iránti érzésem. Van, hogy naponta többször, van hogy hetente egy. Okozhatják a hormonok, a menses ciklusa, az idõjárás, a napi gondok, bármi. Ha nem okoz gondot, nem kell vele foglalkoznod. Ha a párod közeledik,, adj neki esélyt, lehet megjön a kedved hozzá az elõjáték során:-)

Ez szerintem természetes, semmi gond ezzel. Nekem is korsakos a szex iránti érzésem. Van, hogy naponta többször, van hogy hetente egy. Okozhatják a hormonok, a menses ciklusa, az idõjárás, a napi gondok, bármi. Ha nem okoz gondot, nem kell vele foglalkoznod. Ha a párod közeledik, , adj neki esélyt, lehet megjön a kedved hozzá az elõjáték során:-)
Nemtom szedsz e valami fogamzásgátlót. A hormonok bûne, h van egy idõszak, amikor jobban kivánod, aztán kevésbé, aztán egyáltalán nem. A fogamzásgátlók pozitív hatásai közé tartozik az is, h folyamatosan szinten tart, vagyis általában kapható leszel a szexre.:) Ha szedsz és mégis igy van, akkor nemtom miért.szio
nekem is néha van kedvem néha nincs! de általában van... az elsõ számú tanácsadó jól mondta mert ha nincs is nagyon kedvem akkor a barátom elkezd csak úgy izgatni és akkor rögtön én akarom szinte jobban :P
szerintem mindenkinek vannak ilyen idõszakok hogy hol jobban hol kevésbé kívánja a szexet. nekem pl ha egyáltalán nincs kedvem a férjem egybõl tudja hogyan próbálkozzon és azonnal megjön hozzá a kedvem:)

Miért van hogy kb 1 hete kezdett szurkálni hol a jobb hol a bal petefészkem és néha azóta is és pár napja a köldök alatt is középen? A folyásom tojásfehérje azóta is.

Már nagyon szeretnénk babát.

Legjobb válasz: hanyadik napnál tartasz? Nekem is tojásfehérjés,. de nem olyan víztiszta mint máskor mensi elõtt. Nagyon remélem hogy ez jót jelent. Nekem 3-4 napom van hátra

hanyadik napnál tartasz? Nekem is tojásfehérjés, . de nem olyan víztiszta mint máskor mensi elõtt. Nagyon remélem hogy ez jót jelent. Nekem 3-4 napom van hátra
A kérdező hozzászólása: Szia. nekem is napjaim vannak a nem vártig! Reménykedjünk!
Sziasztok! A krémes, testápolószerû folyás az mindenképpen jó jel, mert mensi elõtt inkább vizes. Mérjetek ébredési hõt, ha nem megy le a nemvárt napján sem, teszteljetek! Remélem sikerült!
A kérdező hozzászólása: Köszönjük! Majd megírom mindenképp!! És ma azért veszek egy tesztet, hogy legyen.

Az miért van hogy a kutyumra néha rájön az ötperc ami rendszerint 1-2 napig tart? Mindenkire morog a hugomat már meg is harapta de párnap mulva mintha meg se történt volna nyalogat mindenkit és tök nyugott

hozzá kell tennem 1éves him ó németjuhász farkasölö keverék és engem nem bánt még csak meg se morog oknélkül viszont a családbol a mamámon kivül mindenkire morog mikor "rájön az 5perc" pedig sosincs bántva

Legjobb válasz: Ez nem 5 perces probléma! Alapvetõ nevelési gondok vannak. A családban a kutya fõnök, ezért érzi úgy hogy bárkit rendre utasíthat. nem mondom hogy verni kell a kutyát, de nem árt egy kis szigor, ami nem feltétlen agressziót jelent! Ajánlom: Jan Fennel: Kutyapszichológia c. könyvét és hogy keress fel egy szakembert. ingyenes rehabilitációs képzés mûködik Budapesten, Kecskeméten és Miskolcon.

Ez nem 5 perces probléma! Alapvetõ nevelési gondok vannak. A családban a kutya fõnök, ezért érzi úgy hogy bárkit rendre utasíthat. nem mondom hogy verni kell a kutyát, de nem árt egy kis szigor, ami nem feltétlen agressziót jelent! Ajánlom: Jan Fennel: Kutyapszichológia c. könyvét és hogy keress fel egy szakembert. ingyenes rehabilitációs képzés mûködik Budapesten, Kecskeméten és Miskolcon.
Mert úgy érzi, hogy te és a mamád vagytok a falkavezér, gondolom magát pedig helyettesnek hiszi :D
Elõzõ válaszolónál a pont. A németjuhász és a farkasölõ sem való olyan gazdinak, aki nem beszéli a kutyák falkanyelvét. Otthoni nevelgetés helyett javaslom az (akár ingyenes) kutyasulikat- amelyek igazából a gazdiknak szólnak, még mielõtt nagyobb baleset lenne. SOHA nem a kutya felelõssége, ha támad, mindig az ember baltáz el valamit az eb nevelésével. Ez a probléma tényleg nem öt perces... Vidám és felhõtlen kutyázást kívánok!:) -állatorvos-
A kérdező hozzászólása: de engem miért nem bánt? sõt olyan mint egy után futó folyton ott van a sarkamban
nekem tacskó-németjuhászom, elég makacs és öntörvényû. Izmozni szoktam vele(addig állok felette míg el nem sonfordál), én lettem a falkavezér.

Miért van az, hogy a pasim néha egyáltalán nem akarja a szexet, vagyis ő akarja csak a.. nem, ekkor mindíg azt érzem hogy én vagyoka rosz és csúnya aztán két nap múlva már úgy áll neki ahogy kell sőőt. Ez mitől lehet? (20éves L)

Legjobb válasz: Szia! Nálunk is elõfordul néha..és engem is elszomorít , néha még sírok is bár annyira nem gyakor(4 év alatt kb 4-5 volt)de a legutobbinál nem adtam fel:D és elkezdtem orálisan kényeztetni és a végén nagyon nagyon jót szeretkeztünk:)Szerintem inkább akkor van mikor nem vagyunk olyan jóban..ha valami kis veszekedésünk volt elötte szóval szerintem lelki dolog...legközelebb ne vedd magadra , mond h semmi baj , szereted és folytasd a csókokat, simogatást és ha egy kis pozitiv javulást érzel, kezdj el odalent is kacérkodni:D talán nála is bejön, a fõ h érezze h most igazából csak a szeretetedet akarod kifejezni, és ettõl megnyugszik és életre kél:D

Szia! Nálunk is elõfordul néha..és engem is elszomorít , néha még sírok is bár annyira nem gyakor(4 év alatt kb 4-5 volt)de a legutobbinál nem adtam fel:D és elkezdtem orálisan kényeztetni és a végén nagyon nagyon jót szeretkeztünk:) Szerintem inkább akkor van mikor nem vagyunk olyan jóban..ha valami kis veszekedésünk volt elötte szóval szerintem lelki dolog...legközelebb ne vedd magadra , mond h semmi baj , szereted és folytasd a csókokat, simogatást és ha egy kis pozitiv javulást érzel, kezdj el odalent is kacérkodni:D talán nála is bejön, a fõ h érezze h most igazából csak a szeretetedet akarod kifejezni, és ettõl megnyugszik és életre kél:D
Hát igen az is lehet hogy ha nehéz fizikai munkát végez, hogy a fáradtság miatt van..semmiképpen nem szabad magadra venni, mert nyílván szeret és kíván téged:)
Velünk a 2 és fél év alatt egyszer fordult ilyen elõ. Akkor azért, mert idegileg is ki volt bukva, és a vérnyomása sem volt rendben. Neki vmennyire felállt, de annyira nem, hogy együtt tudjunk lenni. Neki pár nap után helyreállt, amikor rendbejött a vérnyomása.
Öhm, talán azok, amiket itt leírtak? Ne aggódj, biztos vmi miatt ideges, vagy fáradt, vagy a vérnyomása ingadozik.
A kérdező hozzászólása: Köszi ez nagyon aranyos válasz volt...(én is szoktam sírni miatta) de aztán meg szokott nyugtatni hogy most elfáradt de õ még attól ugyanúgy szeret... persze a csókok sem szoktak elmaradni.egyébként 3 éve vagyunk együtt nem sûrûn történik ez meg de ha igen akkor rosz..
Bíztos nem tetszel már neki!! Valószínû, más mi lehet????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) akkor megnyugodtam

Miért van az hogy kb 1hete minden nap éreztem jóslófájásokat főleg éjszaka és az elmult 2 napja szinte semmi fájást nem érzek csak néha néha keményedik a hasam?

S?t teljesen jol érzem magam mintha nem is lennék terhes!38.hétben vagyok

Legjobb válasz: Én is így voltm ezzel, utolsó hetekben olyan friss voltam mint a 9 hónap alatt sose :) Teljesen normális amit a jóslófájásokra írtál, jönnek mennek, rendszer nélkül. Sok sikert a szüléshez, és rengeteg boldogságot a tündéredhez.

Én is így voltm ezzel, utolsó hetekben olyan friss voltam mint a 9 hónap alatt sose :) Teljesen normális amit a jóslófájásokra írtál, jönnek mennek, rendszer nélkül. Sok sikert a szüléshez, és rengeteg boldogságot a tündéredhez.
Én 36 hetes vagyok, és 4 hete vannak jóslófájásaim, de abszolut rendszertelenül. Mensi szerû fájás, hol sokáig tart, hol egész nap, hol csak pillanatokra. Hol kicsit fáj, hol jobban. És egyre jobban fáj a szeméremdombom, mintha izomlázam lenne, és a combom belsõ felén lévõ izmok is egyre jobban fájnak. És 3 napja én is észrevettem, hogy sokakl könnyebben mozgok, mint elõtte. Eddig kínlódás volt eljutni a boltig, most meg "repülök":-) Szóval úgy látom nem vagyunk ezzel egyedül, így gondolom, hogy baj sincs... Készülõdik a szervezet, az biztos, és bármikor jöhet a picink, de még várjunk egy kicsit vele:-) Azért ne "engedd el magad", csak továbbra is finoman, óvatosan, sokat pihenve!!

Lumia 625 - Néha nem írja ki, hogy ki hív csak a számot. Ilyenkor nem szinkronizálja le a telefonkönyvet vagy miért van ez? Egy ujraindítás megoldja a problémát, de nem akarom ujraindítani minden nap! Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Sajnos, a windows phone szoftver borzalmasan pocsék. Amíg a NOKIA céget nem adták el, addig jobb volt. Én úgy érzem, hogy ezzel a telefonnal és a szoftverrel kegyetlenül becsaptak. Ha valaki nem figyel oda, a gatyáját kifizeti adatforgalomra. A másik. Nekem vagy csörög a telefon, vagy nem, aztán két nap múlva kiírja, hogy volt egy nem fogadott hívásom, hívjam fel a tudakozót (azt hiszem 1818 számon) és ott 100 Ft-ért megkapom a nem fogadott telefonszámot. Nekem is elõfordul, hogy nem írja ki a hívót, csak a számot, pedig benne van a készülékben. Szóval én is vettem egy ilyen "okos" telefont, de a szoftverkészítõknek arra volt csak eszük, hogy hogyan zsebeljenek ki. Nagyon megbántam!!!!!! Ez egy közönséges lenyúlás!

Sajnos, a windows phone szoftver borzalmasan pocsék. Amíg a NOKIA céget nem adták el, addig jobb volt. Én úgy érzem, hogy ezzel a telefonnal és a szoftverrel kegyetlenül becsaptak. Ha valaki nem figyel oda, a gatyáját kifizeti adatforgalomra. A másik. Nekem vagy csörög a telefon, vagy nem, aztán két nap múlva kiírja, hogy volt egy nem fogadott hívásom, hívjam fel a tudakozót (azt hiszem 1818 számon) és ott 100 Ft-ért megkapom a nem fogadott telefonszámot. Nekem is elõfordul, hogy nem írja ki a hívót, csak a számot, pedig benne van a készülékben. Szóval én is vettem egy ilyen "okos" telefont, de a szoftverkészítõknek arra volt csak eszük, hogy hogyan zsebeljenek ki. Nagyon megbántam!!!!!! Ez egy közönséges lenyúlás!
Ezen a telefonon sok mindent nem lehet beállítani, a kezelése kényelmetlen , mert ez sokmindenre jó, csak telefonálni nem szabad ezzel. Azt írja, hogy van hangfelismerés, csak éppen magyarul nincs. Kínaiul, japánul, arabul, stb van, magyarul nincs. Az egész koncepció úgy tûnik, hogy arra van kihegyezve, hogy kiürítsék a zsebedet. Én például nem tudom használni a wifit. Nekem itthoni wifi hálózatom van, számítógépek, nyomtatók, minden kifogástalanul mûködik, csak éppen a Lumia 625-tel nem tudok kapcsolatot létesíteni, sem bluetooth-on, sem wifin keresztül. Leírást nem kaptam, azt mondták, töltsem le a netrõl. De ott is csak arról ír, hogy a wifin keresztül a saját internetcsatlakozásunkkal olcsóbb a netezés. Aztán pedig van egy szoftver, amit USB-n keresztül lehet használni, letölteni zenét, képet, meg minden lényegtelen dolgot a telefonról. Hogy a számítógéprõl a telefonra lehet-e, azt még nem tudom. Ez a telefon egy kész büntetés!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!