Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy néha imádom, (3 db)

Miért van az, hogy néha imádom, és szerelmes vagyok, néha meg úgy érzem hogy tök közömbös, amitől megijedek hogy "jaj mi van ha nem szeretem", máskor meg "jaj mi van ha ő nem szeret" van?

Legjobb válasz: Normális az, hogy egyszer attól félek, hogy a barátom nem szeret, egyszer meg attól hogy én szeretem-e? (másfél éves kapcsolat,20on innen vagyok, együtt élünk. :) ) CIMÛ KÉRDÉS, egy lappal visszább;)

Normális az, hogy egyszer attól félek, hogy a barátom nem szeret, egyszer meg attól hogy én szeretem-e? (másfél éves kapcsolat, 20on innen vagyok, együtt élünk. :) ) CIMÛ KÉRDÉS, egy lappal visszább;)
A combfix nem utcai viselet.
már miért ne lenne utcai viselet? Igaz nem õszre, télre találták ki, régen még a rendes harisnya elõtt, csak ilyen harisnyák voltak. Ha felvesz fölé a lány nadrágot, szoknyát a kutya nem veszi észre, hogy az pont combfix.
A kérdező hozzászólása: Te vagy az én ideálom :D

Miért van az hogy néha úgy érzem szeretem, hiányzik, kell nekem, imádom, néha meg nem is nagyon érdekel?

Nem tudom mit érzek iránta, ha nincs velem vagy nem beszélünk napokig mindig úgyérzem majd belepusztulok a hiányába, ha velem van meg általában boldog vagyok. Viszont van amikor velem van de nem érzek semmi különöset. Valaki volt már hasonó helyzetben, hogy ilyen vegyes érzései voltak? Tudom, hogy ezek az én érzéseim, nekem kéne tisztában lennem velük, de hátha valaki tud tanácst adni. (Ja, és lány vagyok, és nem járok az illet?vel, még)

Legjobb válasz: Ez azért van mert nõ vagy. A nõket nem lehet megérteni mert õk sem értik magukat. Pont ezért aranyosak mert degenerált a gondolkodásuk.

Ez azért van mert nõ vagy. A nõket nem lehet megérteni mert õk sem értik magukat. Pont ezért aranyosak mert degenerált a gondolkodásuk.
védekezési mechanizmus.. nem akarod, h megbántsanak..
2.hozzászólónak igaza van. csak mert énis ebben a helyzetben vagyok, mint te:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Nem hinném hogy megbántana...ettõl úgy érzem nem kell félnem, de lehet hogy valahol mégis bennem van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!