Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy néhány (118 db)

Az miért van, hogy néhány bizonyos torrent oldalról le szeretnék tölteni valamit, és benne van az u torrent progiban a torrent és nem kezdi el letölteni? Nem csinál semmit? !

NEM ÉRTEM

Legjobb válasz: mert lehet hogy rossz a torrent próbáld meg más oldalról vagy másik torrentet letölteni

mert lehet hogy rossz a torrent próbáld meg más oldalról vagy másik torrentet letölteni
vagy nincs seed

Miért van, hogy néhány pasi "elvárja" az anális szexet a barátnőjétől, viszont a saját seggüket úgy féltik mintha aranyból lenne, meg az már gusztustalan?

A melegek meg köcsögök, pedig teljesen ugyanaz a téma... Nem azt mondom, hogy valamelyik nő nem szeretheti, de manapság egyre alapabb, mintha teljesen normális dolog lenne, pedig szerintem nagyon nem az...

Legjobb válasz: Elvileg, meg hát azt mondják azért, mert más érzet, és jobb, "finomabb". Az anális szex nyilván, hisz szorosabban zárnak az izmok, erõsebbek, persze, hogy jobban élvezik. Csak nem túl egészséges, mert a kettõs, gyûrûs záróizom nem bírja ezt a terhelést. Mint mikor vkinek megereszkedik a melle, "edzéssel" nem lesz jobb a már meglévõ állapot, csak mûtéttel. A kettõs izmok közül az egyiket tudjuk akarattal befolyásolni (ellazítani), a másikat nem, az csak akkor tágul ki, mikor hosszan ülünk a wc felett. Ezért tehát nem éppen tesz jót az izmoknak, mikor análisan közösülünk. Szerintem egyszer ki lehet próbálni, ha az ember ki akarja, de hosszabb távon nem javasolnám. Az a pasi, aki dob azért, mert nem vagy rá hajlandó (pl), az annyit is ért.

Elvileg, meg hát azt mondják azért, mert más érzet, és jobb, "finomabb". Az anális szex nyilván, hisz szorosabban zárnak az izmok, erõsebbek, persze, hogy jobban élvezik. Csak nem túl egészséges, mert a kettõs, gyûrûs záróizom nem bírja ezt a terhelést. Mint mikor vkinek megereszkedik a melle, "edzéssel" nem lesz jobb a már meglévõ állapot, csak mûtéttel. A kettõs izmok közül az egyiket tudjuk akarattal befolyásolni (ellazítani), a másikat nem, az csak akkor tágul ki, mikor hosszan ülünk a wc felett. Ezért tehát nem éppen tesz jót az izmoknak, mikor análisan közösülünk. Szerintem egyszer ki lehet próbálni, ha az ember ki akarja, de hosszabb távon nem javasolnám. Az a pasi, aki dob azért, mert nem vagy rá hajlandó (pl), az annyit is ért.
A segglyuk sz.rasra valo. Dugasra ott a punci. Aki seggekre vagyik, az menjen b.zinak.
Aki elvárja, és követeli, nem igazi barátnak való. Ennyi. De érdekes, ha egy lány akarja, a barátja meg nem teszi be, a csaj van felháborodva, és még büszke magára, hogy ezt pedig sok férfi szeretné... 18/L
mert birtokolni akarják a nõt minden pocikájával együtt...mint mikor a kutya meghágja a lábad...úgy gondolja megteheti, mert ugyérzi õ a felsõbb rendû....szerintem pedig csak megkellene tanulni felrúgni...
Egy igazi férfin 2 bemeneti nyílás van: 1., A szája, ahol a kaja és a pia megy be 2., Az orra, ahol a levegõt veszi Minden más szigorúan kijárat! Ennek mondjuk kevés köze van ahhoz, hogyha valaki fingón durrantja az asszonyt. Ha mindketten élvezik miért ne. Ha meg a csaj nem akarja akkor miért csinálja?!
Azért, mert sz-rra sem becsülik a pi-át.
" a saját seggüket úgy féltik mintha aranyból lenne"--- Ezen most nagyot nevettem, köszönöm kedves kérdezõ, feldobtad a napomat...:D:D Egyébként én sem értem õket. Ha nem találják undorítónak, hogy seg*berakjanak egy nõt, akkor miért vannak kiakadva azon, hogy más férfiak pedig férfiakat raknak se**be.
Akkor én szerencsésnek mondhatom magam. A pasim mondta hogy szeretné......simán belementem, mert én is szerettem volna kipróbálni. Nem bántam meg. Viszont én is kényeztethetem ott, nem zárkózik el tõle.
Igen, én is jót nevettem a kérdésen. Volt egy haverom, akivel beszélgettünk errõl, és ugyanezt mondtam neki is. Azt mondta, hogy ez egészen más! Na, persze, neki. Meg csak hogy az elsõ néhány alkalommal kellemetlen. De miért is kéne a nõnek akár egy alkalommal is olyat csinálni, ami kellemetlen? Nekem meg van vibrátorom, beraknám én bármelyiknek, kiváncsi vagyok mit szólnának hozzá.
Szeretik a belbakteriumokat a farkukon.
A kérdező hozzászólása: Utolsó 6 válaszoló.. Köszönöm, látom vannak normális emberek! :)
Az a baj, hogy már a csapból is pornó jön, és egy snassz dugás már nem is érdekes. Ezért minden pornóban van már anal, és ezért a pasik azt hiszik, hogy az az alap. Pedig orvosilag sem ajánlott, Kriston Andrea is pl. nagyon ellenzi (õ a nõi intim torna feltalálója, ha valaki nem tudná). Ráadásul a filmekben valóban az van, hogy váltogatják a lyukakat, pedig az szigorúan tilos, aztán lehet csodálkozni, hogy a nõ nem tud kigyógyulni a hüvelygombából. Szerencsére az én párom is gusztustalannak tartja. De volt olyan pasim, aki folyton nyaggatott vele, és azzal jött, hogy az exe is engedte. Na, elég hamar dobtam is.
Az még hagyján, de amellett a jelenség mellett, amit írtál, sok ostoba még azzal sincs tisztában, hogy megadja a módját, és nincsenek tisztában a fertõzések módozataival. Anál után szájba, hüvelybe, pfej... Intelligens partner tudomásul veszi, hogy ez nem követelhetõ, nem erõszakolható, nem zsarolható ki a másik félbõl, mint semmi más sem, amit a másik nem akar! Csak ugye sokaknak ez nem evidens...
A kérdező hozzászólása: Miért lenne ez az? :)
# 9/10 ma 18:49 Neked a szádat hágnám meg, hogy ne magyarázz addig se ilyen baromságokat.
szerintem se normális de egyszer kipróbálnám análisat is 20f
A kérdező hozzászólása: Nekem úgy jött le.. :) )))
# 4/ Ezt egy szóval ne mondtam. ;)
A kérdező hozzászólása: Persze, az igazi férfin 2, az igazi nõn meg 3? :) miben különbözik? Épp erre lennék kíváncsi kedves (valószínûleg) alfahím második hozzászóló :)
Hát nem tudom. Én pasi vagyok és nem félnék ettõl. Viszont eddig még egy barátnõm sem hozakodott elõ ilyennel, én meg nem mertem felhozni. Egyébként elfelejtesz egy dolgot. Az átlag heteroszexuális kapcsolatban a nõ dugja a férfit. Ezek után már felesleges logika a "saját seggüket féltik" dolog. Az meg a magánvéleményed, hogy szerinted mi normális. Egyébként a környezetemben igenis átlagosnak mondható, akivel ilyesmirõl beszéltem, a barátnõjével análisan is közüsült. ENnyit errõl.

Miért van, hogy néhány pozban nem érzem annyira a párom?

Érzem de alig izgat.

Legjobb válasz: Hát.. farok méret vastagság rendben?

Hát.. farok méret vastagság rendben?
3, 5vastag de valamelyik pozban meg faj is, valamelyikbe alig erzem
görbe a fasza
Utolso vagyok, szoval velem is ez van
sztem is a görbeség miatt, de nekem nem okozott gondot.lehet hülyén hangzik, de szerintem izgató.próbálkozzatok.25/l
hú nekem is volt már ilyen!. cak én majdnem elszóltam magam, hogy betehetnéd már. pedig jóó vastag és hosszú, de egy-egy pózban nem érzem valamiért
pl megszakad egy pillanatra a net, vagy nem töltöd le csak megnyitod
A kérdező hozzászólása: Folyamatos internetkapcsolatom van, ha megszakadna akkor elmenne minden ... Szóval ez tabu, na meg letölti csak a végén áll meg a letöltés, és jó pár fájlnál van ilyen.

Miért van az néhány, MMO, MMORPG játéknál, vagy Tunngle segítségével játszott LAN-os játéknál, hogy késnek az "események"?

Például játszottunk haverommal a Killing Floor-al a Tunngle segítségével és ott is az volt, hogy miután lelõttem egy zombit kb. 2 másodpercig még állt aztán esett össze, késve... De ugyan ezt tapasztaltam a Path of Exile-nél, meg még 1-2 ilyen Tunnglés, és MMORPG játéknál...

Legjobb válasz: Ez nem a tunngle hibája. Vagy a neteddel van gond, vagy a szerver [email protected]

Ez nem a tunngle hibája. Vagy a neteddel van gond, vagy a szerver [email protected]
A Path of Exile kizárólag netes játék, esélyed sincs rá, hogy tunngle-al vagy hamachival játsz! Biztos, hogy a netkapcsolattal van valami gond. Javaslom, hogy állítsd vissza a routered gyári beállításait. (tools/factory default)

Az miért van, hogy RTL Most-on egy sorozat néhány részét nem tudja lejátszani? Vagy csak nekem ilyen? (link)

Hiába kattintok rá, még itt a link is megváltozik:

Legjobb válasz: Most vettem észre, hogy van olyan, amit egyszer már megnéztem (RTL Most-on), most meg azt sem játssza le.

A kérdező hozzászólása: Most vettem észre, hogy van olyan, amit egyszer már megnéztem (RTL Most-on), most meg azt sem játssza le.

Engem sokan utálnak az iskolában (megvan rá az okuk, tettem fel néhány embernek sok hülye kérdést). De az miért van hogy sok esetben olyanok is utálnak, akikhez még szinte nem is szóltam, nem beszéltem velük? 14/F

Ja meg az hogy miért nem adnak esélyt újra haverkodni, miután régen hülye kérdéseimmel idegesítettem ?ket, már nem tenném, de esélyt miért nem adnak megváltozni?

Legjobb válasz: 10:05- Köszönöm, hogy hozzászóltál, de lenne egy apró javítanivalóm a véleményeden: ez a tanács hasznos volna, még 14 évesek esetében is, ha a kérdezõ megértené amit leírtam. Mivel nem kaptam visszajelzést arra gondolok, hogy valószínûleg a kérdezõ nem fogta fel az üzenetem és ezt sajnálom, de ebben az esetben érvényesül az, hogy egy embert elvezethetsz a kútig, viszont innia már nem tudsz helyette. Üdv !

10:05- Köszönöm, hogy hozzászóltál, de lenne egy apró javítanivalóm a véleményeden: ez a tanács hasznos volna, még 14 évesek esetében is, ha a kérdezõ megértené amit leírtam. Mivel nem kaptam visszajelzést arra gondolok, hogy valószínûleg a kérdezõ nem fogta fel az üzenetem és ezt sajnálom, de ebben az esetben érvényesül az, hogy egy embert elvezethetsz a kútig, viszont innia már nem tudsz helyette. Üdv !
Gondolom elterjedt a híred... sajnos ez normális reakció... az emberekben a bizalmat újra fel kell építeni... kemény meló, de sztem sikerülni fog... én drukkolok
Arra én is kíváncsi lennék. Lehet hogy nem maguk a kérdések, hanem a viselkedés az ami elrontotta a dolgokat.
Azt megkérdezhetem, hogy mik voltak azok a hülye kérdések?Kíváncsi vagyok:-)Amúgy szerintem a "hosszú" válaszolónak tényleg jó volt a tanácsa.
miért itt veszekedtek?
11:01 vagyok. Egy csomó tényezõt figyelmen kívül hagysz. Például a kérdezõ befolyásolhatóságát, akaraterejét, azt hogy mennyire képes félni. Ez mind összefügg abban, hogy véghez tudja e vinni ezt amit leírtál, és szerintem 14 évesen még nem fog menni, egyenlõre még nem.
11:01- Tévedsz, nem az osztályért kell megváltozzon, hanem saját magáért. Ezenkívül meg nem lehet így gondolkozni, hogy "na, ez az osztály úgyis romlott, úgyhogy mit számít, hogyha én is csináltam sok hülyeséget és utána meg sem próbáltam javítani, mit számít úgyis?", hát ez nem épp így van. Csak azért, mert nem várunk vendégeket attól még kitakarítjuk a házat, ha már volt idõnk összepiszkolni azt.
Bár én lány vagyok, velem is ez volt a helyzet általánosban. Amikor még bekerültem az iskolába (6 évesen) igencsak hisztis voltam, minden nap bõgtem, és ráadásul meg kell mondjam, suttyó is voltam, mert mindenkit beárultam, aki nem csinált jó dolgot. Azóta kinõttem ebbõl, de az én drága barátaim mindenkinek így mutattak be, aki mindenen bõg, és áruló stréber. nEKEM csak a középsuli segített. :D
10:05 vagyok Megérteni és megtenni két különbözõ dolog. Függ a környezetében/osztályában lévõk személyiségétõl. Függ attól, hogy vannak e olyan emberek az osztályában akiknek eldeformálódott személyiségük miatt képesek valakit örökre megutálni, ezt sem tudhatjuk. Több millió tényezõ játszhat még közre, így a tanácsodat végsõ esetben csak egy lehetséges pozitív végkimenetelnek lehet tekinteni.
A kérdező hozzászólása: Értettem én amit írtál
15:36 Ez valóban hasznos tanács. Vagyis az lenne, ha nem 14 évesekrõl lenne szó.
Ebben a korban nem menõ jóban lenni azzal, akit sokan utálnak. Majd kinövik.
Az elõször a külsõdön is látszódjon és persze az is jó, ha valamit iskolán kívül csinálsz és megtudják...
A kérdező hozzászólása: megkérdeztem tõlük ilyeneket hogy szoktak-e verekedni meg hogy mitõl félnek, szóval hülyeségeket. de szerintem ez a két leghülyébb kérdés amit krédeztem, ez a kettõ. ti mit szóltok ezekhez?

Miért van, hogy a magyar benzinárak néhány napon belül követik az olaj világpiaci árának emelkedését ugyanakkor a csökkenését csak hetek múlva (hacsak addigra újra nem emelkedik, mert akkor egyáltalán nem)?

Legjobb válasz: Mert a MOLnál sem hülyék dolgoznak. Ha emelkedik akkor azt azonnal emelik, különben ugye minden literen buknának. Ha csökken és azt csak egy hét múlva csökkentik akkor egy hétig minden eladott liter benyán lenyelhetik az árcsökkenésbõl adódó különbséget extra profitként!

Mert a MOLnál sem hülyék dolgoznak. Ha emelkedik akkor azt azonnal emelik, különben ugye minden literen buknának. Ha csökken és azt csak egy hét múlva csökkentik akkor egy hétig minden eladott liter benyán lenyelhetik az árcsökkenésbõl adódó különbséget extra profitként!
Oligopolisztikus piacon ez racionális viselkedés. A legnagyobb szereplõ a MOL, a legtöbben tõlük veszik az olajat, benzint, emellett egy másik nagykereskedõ van még: az OMV. A MOL méreténél fogva képes meghatározni a magyar nagykerárakat, az OMV pedig követõ magatartást folytat. Innentõl kezdve logikus: ha emelkedik a világpiaci ár, akkor a nagykerár is emelkedik, de ha a vp. ár csökken, nagyobb nyereséggel adható el a benzin anélkül, hogy kockáztatna a MOL bármit is.

Az miért van, hogy azokat a nőket elítélik, ha közelebbi ismerősükkel összefekszenek néhány alkalomra de ha egy férfi csinálja ugyanezt az nem számít szinte semmit?

Ennyire baj lenne, ha a n? is kiakarja élni a szexuális igényeit/vágyait? Miért csak náluk számít nagyon a szüzesség, vagy az, hogy mennyi pasival feküdtek le?

Legjobb válasz: Férfinak is ugyan olyan szégyne összefeküdnie mindenkivel, mint nõnek. Csak ezt pár alfában vegetáló retardált nem bírja megérteni... Férfiú vagyok...

Férfinak is ugyan olyan szégyne összefeküdnie mindenkivel, mint nõnek. Csak ezt pár alfában vegetáló retardált nem bírja megérteni... Férfiú vagyok...
Mármint a 80%-os ma 21:17.
Én mindkettõt ugyanúgy elítélem. Nem is jönnék össze ilyen fiúval, és amúgy én magam sose létesítenék ilyen kapcsolatot. Csak szerelembõl szeretkezek, másképp nem is látom értelmét, mert nekem pont az benne az élvezet, hogy kiteljesedhet a szerelmünk, nem is vonzódom más férfihoz, csak a szerelmemhez. Emiatt ugyanúgy rossz szemmel nézek az olyan férfiakra, és nõkre is, akik ilyen életet élnek, és nem is értem az indíttatást. 20L
Utolsó, te se olvastad a Bibliát. XD XD XD
ezzel egyetértek. azért van így, mert a feminizmus még nem teljesedett ki. még megvannak a régi normák, valamennyire élnek. és régen a nõknek a szex "kényszer" volt, hogy a férfit boldoggá tegyék, és nagyon sokáig an õk nem merték élvezni a szexet. ez megmaradt még, ilyen gyengített változatban.
még megvannak a régi normák, valamennyire élnek. Micsoda szégyen. Klerikalizmus, ókonzervatívizmus. Reméljük az ilyen gondolkodás eltûnik a föld színérõl.
ezzel egyetértek. azért van így, mert a feminizmus még nem teljesedett ki. még megvannak a régi normák, valamennyire élnek. és régen a nõknek a szex "kényszer" volt, hogy a férfit boldoggá tegyék, és nagyon sokáig an õk nem merték élvezni a szexet. ez megmaradt még, ilyen gyengített változatban. Kedves kérdezõ, tudd meg, hogy a gonosz férfiak okozzák a globális felmelegedést, a japán földrengést és az afrikai éhezést is. Ezek eddig azért nem szûntek meg, mert a feminizmus még nem teljesedett ki.
Nem, egy nõ nem lesz ribanc, attól, hogy szereti a szexet. Attól lesz az, ha állatias módon sok különbözõ férfival szexel érzelmek nélkül. A társadalom pedig azért nem fogadja el a "nõk igényeit" úgymond, mert a nõ feladata szelektálni a férfiak között. Ha ezt nem teszi meg, akkor az egyik legalapvetõbb feladatának nem tesz eleget. Az a nõ pedig, aki azért nem megy bele ilyen kapcsolatba, mert fél, hogy lek*rvázzák, egyszerûen ostoba. Azért ne menjen bele, mert úgy érzi helyesnek. A férfiaknak pedig az kell, hogy legyen mit meghódítani. A meghódítandó, ámde egyben meghódítható nõket keresik/keressük. 26/F
Mert volt a férfi és férfi fél bordájábol lett a nõ! Így a nõ alárendeltje lett a férfinak kit isten elsõnek teremtett! Isten csak azért adta a nõt, hogy örömet okozzon a férfinak, hogy kiélhesse magát, szexeljen stb.
ma 21:29 "A szex egy párkapcsolatban igenis fontos, és ha az nincs meg akkor egy idõ után hiába a nagy kötõdés de elfognak vállni az útjaik. Manapság meg elég ritka olyan párt találni akivel valódi a szerelem." Ok, de ez miben kapcsolódik ahhoz, amirõl most beszélünk. Mellesleg, legalább a "válni" szót tanuld meg helyesen leírni, kérlek.
ma 21:25 :D neked meg mi bajod, nem jutott kakaó?:D maszturbálni köszönöm de ennél sokkal perverzebb dolgokra szoktam. a megfogalmazással van bajod vagy a mondanivalóval? a mondanivalón nem tudok változtatni, az úgy van sajnos. megfogalmazás? esetleg nem érted? fordítok: az emberek olyan k*rva primitívek, hogy még mindig nem tudják felfogni hogy a szex a nõknek is kell. mert régen nem ez votl a szokás, azért. ha neked tradíció kell menj és dugj meg egy szõrös nagyit, õ majd csendben hagyja mozdulatlanul, de fõz utána vacsorát.
Hogy ha egy csávó megdönt sok csajt õ a bika :D de ha egy csaj csinálja ezt akor egy ribanc :D
A kérdező hozzászólása: Nem lenne annyi különbség a férfiak és nõk között sem* javítva* Egy kicsit hosszú lett, nem számítottam rá:D Na mindegy. köszi ha végigolvastad.
A kérdező hozzászólása: "Ok, de ez miben kapcsolódik ahhoz, amirõl most beszélünk. Mellesleg, legalább a "válni" szót tanuld meg helyesen leírni, kérlek." Válaszoltam arra amit te írtál. Úgy kapcsolódik hozzá. Mellesleg, ha már másba nem igazán tudsz belekötni akkor ebbe. LÉnyegtelen, a szó nem kap más értelmet ugyanúgy értelmezhetõ:) . Na az ilyen okostojásokat utálom. Ha össze vissza írnék mondatokat/szavakat abba beleköthetnél, de ebbe... :D Röhej!Na és ez hogy kapcsolódik a témához?:) Sehogy. Részemrõl lezárva.
Nekünk zseniális, professzorunk bebizonyította, hogy nõi agy sokkal kissebb mint férfi agy!
"Lehetnek én is irigy hogy akad ilyen kapcsolatod mert én is ilyesmit szeretnék de férfi szemszögbõl ha így adom ki magam akkor én vagyok a bunkó és a szánalmas." -> ->> --> "Míg egy férfi törheti magát de nagyon nehezen jut csak szexhez. - És ezzel is csak azt akarom mondani, hogy a nõk sokszor azért nem mennek bele az ilyen kapcsolatokba, mert félnek, hogy utána lekurv.zzák õket.. " Ezért. Figyelj szerintem ez egyértelmû hogy míg lefekszel valakivel, csak azért mert vannak igényeid, az rendben van. De ki [email protected] le mikor privát és csak ti ketten tudtok a dologról. Ha jól belegondolsz ez csak azért van mert irigyek az emberek hogy neked van ilyen valakid, akivel néha jó összebújni és felháborodnak azon mert nekik egy sablonos kapcsolatuk van, vagy az se. Szóval ezen nem kell lovagolni, értelmes ember tudja hogy ezzel nincs semmi gond, de sajnos ebbõl elég kevés van manapság.
Igen drágám, ha egy internetes fórumra írsz, legalább tudj helyesen írni. Vagy már egy ingyenes helyesírás-ellenõrzõre sem telik? :)
ma 21:35: a mostani telefonom is sokkal kisebb mint a 10 évvel ezelõtti ;D najó, csak mert ezt muszáj volt egyébként tényleg nem vagyok férfigyûlölõ :)
Mellesleg, kérdezõ, nem értem, mi pontosan a gondod. Egy szabad országban élünk, egy szabad világban. Ha egy nõ le akar feküdni egy férfival, megteheti. Ha egy férfi véleményt akar formálni egy nõrõl, azt is megteheti. Hol itt a probléma?
A kérdező hozzászólása: " "A szex pedig Isten ajándéka, a nõnek is férfinak is. :D" Én viszont azt sem tudom, mi az az "Isten". Nekem hiába magyarázod. " Akinek nem inge nem veszi magára :) ... A szex egy párkapcsolatban igenis fontos, és ha az nincs meg akkor egy idõ után hiába a nagy kötõdés de elfognak vállni az útjaik. Manapság meg elég ritka olyan párt találni akivel valódi a szerelem.
""Míg egy férfi törheti magát de nagyon nehezen jut csak szexhez. - És ezzel is csak azt akarom mondani, hogy a nõk sokszor azért nem mennek bele az ilyen kapcsolatokba, mert félnek, hogy utána lekurv.zzák õket.. "" És mi ezzel a gond? A vélemény szabad, mint ahogyan a párválasztás is. Mint ahogyan az általad áhított világban a szex is szabad. Miért törõdsz te mások véleményével? Nem értelek.
ma 21:16 te is elõbb olvass utána aztán kötözködj. a feminizmus NEM a férfiak utálata. köze nincs hozzá. egyszerûen egy folyamat a nõi szerepkör átalakulásáról, és még nyomokban fellelhetõek a régi normák. ezért van pl hogy a b*zikat jobban elítélik mint a leszbikusokat: mert ez már "kiteljesedett", a nõknek szabad élvezetkeresés, a férfiaknak még nem. köze sincs az egészen a férfiak utálatához.
Jajj b_zmeg, már megint kezdõdik a keresztényellenes liberál-banzáj. Emigrálok...
óóó istenem! már viccelõdni sem lehet vagy mia frász? igen az a 80% os vagyok, okostojás!
Figyelj szerintem ez egyértelmû hogy míg lefekszel valakivel, csak azért mert vannak igényeid, az rendben van. De ki [email protected] le mikor privát és csak ti ketten tudtok a dologról. Ha jól belegondolsz ez csak azért van mert irigyek az emberek hogy neked van ilyen valakid, akivel néha jó összebújni és felháborodnak azon mert nekik egy sablonos kapcsolatuk van, vagy az se. Szóval ezen nem kell lovagolni, értelmes ember tudja hogy ezzel nincs semmi gond, de sajnos ebbõl elég kevés van manapság. Lehetnek én is irigy hogy akad ilyen kapcsolatod mert én is ilyesmit szeretnék de férfi szemszögbõl ha így adom ki magam akkor én vagyok a bunkó és a szánalmas.
A kérdező hozzászólása: Szamócával értek egyet "t. Attól lesz az, ha állatias módon sok különbözõ férfival szexel érzelmek nélkül. " Ezzel viszont nem. Mert nem mindenkivel, csak azzal akiben megbízik. Érzelmek nélkül meg biztos nem, mert az alapvetõ érzelmek megvannak hozzá pl a törõdés, vagy hogy felnéz rá. de ez nem egyenlõ a szerelemmel. A szerelem sem más, mint a másik nemhez való vonzódás.A szerelem pedig úgy teljesedik ki, ha a pároddal szeretkezel. De ha nincs meg a szex, vagy teljesen különböznek a szexuális igények a két partner között akkor szépen elvállnak útjaik.Szóval a szerelem sem más, mint nemi érzelmeken alapuló vonzódás.bár lehet lelki is , vagy az igazi! de ez ritkább, hogy valaki valóban megtalálja a magához illõ partnert. A szex pedig Isten ajándéka, a nõnek is férfinak is. :D
A kérdező hozzászólása: "Lehetnek én is irigy hogy akad ilyen kapcsolatod mert én is ilyesmit szeretnék de férfi szemszögbõl ha így adom ki magam akkor én vagyok a bunkó és a szánalmas." -> ->> --> "Míg egy férfi törheti magát de nagyon nehezen jut csak szexhez. - És ezzel is csak azt akarom mondani, hogy a nõk sokszor azért nem mennek bele az ilyen kapcsolatokba, mert félnek, hogy utána lekurv.zzák õket.. " Ezért.
ma 21:16 te is elõbb olvass utána aztán kötözködj. a feminizmus NEM a férfiak utálata. köze nincs hozzá. egyszerûen egy folyamat a nõi szerepkör átalakulásáról, és még nyomokban fellelhetõek a régi normák. ezért van pl hogy a b*zikat jobban elítélik mint a leszbikusokat: mert ez már "kiteljesedett", a nõknek szabad élvezetkeresés, a férfiaknak még nem. köze sincs az egészen a férfiak utálatához. Én arról nem tehetek, hogy egy ilyen antitradicionális ideológiára maszturbálsz. "Nyomokban fellelhetõk a régi normák". Budapest I. kerület, SZDSZ fõhadiszállás?
A kérdező hozzászólása: "Szóval ezen nem kell lovagolni, értelmes ember tudja hogy ezzel nincs semmi gond, de sajnos ebbõl elég kevés van manapság. " Igen, sajnos így van:/
"A szerelem sem más, mint a másik nemhez való vonzódás." Ha számodra ennyi a szerelem, akkor szerintem még nem voltál szerelmes. "Szóval a szerelem sem más, mint nemi érzelmeken alapuló vonzódás." A szerelem sokkal több ennél. "bár lehet lelki is , vagy az igazi! de ez ritkább, hogy valaki valóban megtalálja a magához illõ partnert." Aki néhány hónap alatt akarja megtalálni az igazit, annál tényleg ritka. "A szex pedig Isten ajándéka, a nõnek is férfinak is. :D" Én viszont azt sem tudom, mi az az "Isten". Nekem hiába magyarázod. 26/F
Meg fogtok kövezni, de felvállalom :D :::::: , , Szerinted mi a királyabb? Ha van egy kulcsod, ami minden lakatot kinyit, vagy ha van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit...?"

Miért van az, hogy néhány nevet fonetikusan, néhányat eredeti írás szerint anyakönyveznek?

Gondolok itt arra, hogy pl. a "Szintiát" is C-vel, Cintiaként láttam még csak írva, de mondjuk a latin vagy héber eredet? neveknél minden ékezet és minden sz, f bet? fonetikusan szerepel.

Legjobb válasz: Minden nevet fonetikusan anyakönyveznek. Te azért látod néha máshogy, mert az adott ember önhatalmúlag másként írja. Te nyilván nem az igazolványokból olvastad ki a neveket, hanem egyéb, nem hivatalos környezetben találkoztál velük. Tehát Kovács Jennifer simán írhatja így a nevét hétköznapi helyzetekben, de az irataiban Dzsennifer szerepel. A vonatkozó jogszabály elég egyértelmûen rendelkezik errõl: "Minden utónevet a kiejtésének megfelelõen a mai magyar helyesírás szabályai szerint kell bejegyezni. Errõl az 1982. évi 17. törvényerejû rendelet 27.§ (2) bekezdése így rendelkezik: „A név anyakönyvezésénél a magyar helyesírás szabályai az irányadóak.”"

Minden nevet fonetikusan anyakönyveznek. Te azért látod néha máshogy, mert az adott ember önhatalmúlag másként írja. Te nyilván nem az igazolványokból olvastad ki a neveket, hanem egyéb, nem hivatalos környezetben találkoztál velük. Tehát Kovács Jennifer simán írhatja így a nevét hétköznapi helyzetekben, de az irataiban Dzsennifer szerepel. A vonatkozó jogszabály elég egyértelmûen rendelkezik errõl: "Minden utónevet a kiejtésének megfelelõen a mai magyar helyesírás szabályai szerint kell bejegyezni. Errõl az 1982. évi 17. törvényerejû rendelet 27.§ (2) bekezdése így rendelkezik: „A név anyakönyvezésénél a magyar helyesírás szabályai az irányadóak.”"
Azért látod így, mert azt a nevet, hogy Cintia, így is kell kiejteni, nem úgy, hogy "Szintia". Eredeti formában amúgy is Cinthia lenne. Más kérdés, hogy ezzel még sokszor a névadó szülõk, vagy maga a név viselõje sincs tisztában. Ugyanez vonatkozik pl. a Junior névre, amit már számtalanszor hallottam úgy ejteni, hogy "Dzsunior", pedig úgy kéne kiejteni, ahogy le van írva. Vagy ismertem egy Genovéva nevû lányt is, aki váltig állította, hogy ezt a nevet Dzsenovévának kell ejteni, pedig hát hivatalosan nem. Ha õ Dzsenovéva lenne, nem pedig Genovéva, akkor így - dzs-vel - lenne leírva a neve.
A kérdező hozzászólása: Ja, így már értem. Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!