Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy mostanában ugy érzem, (6 db)

Miért van az hogy mostanában ugy érzem, hogy már nem szeretem annyira a páromat de mégis ha külön lennénk szinte meghalnák nélküle. Bennem lenne a baj vagy csak az idő mulása miatt van?

Legjobb válasz: Te még mindig szereted a párod, csak a kezdeti fellángoló szerelem enyhült kicsit, ami a kapcsolatotok elején minden bizonnyal jelen volt. Ezt az is bizonyítja, amit írtál, hogy "ha külön lennétek akkor meghalnál nélküle". Persze ez nem gond, szinte minden kapcsolatban így van. Az elsõ hetekben, hónapokban természetes, hogy rózsaszínben látja mindenki a világot, de egy idõ után ez enyhül, esetleg elmúlik, de még ugyanúgy szeretik egymást, bár már nem azzal a rajongás szintû szeretettel. Ezzel nincs semmi gond. Nem írtad, hogy hány éves vagy, éshogy férjed van-e, de hidd el, nincs benned hiba;) Mostmár eljutottál arra a szintre, mikor bízol a férjedben, és biztonságban érzed magad, amiért tudod, hogy van neked. Esetleg feldobhatnátok a kapcsolatotokat 1-2 újítással pl a szex terén, vagycsak szervezzetek több közös programot, biztos máshogy tekintenél erre a témára;)

Te még mindig szereted a párod, csak a kezdeti fellángoló szerelem enyhült kicsit, ami a kapcsolatotok elején minden bizonnyal jelen volt. Ezt az is bizonyítja, amit írtál, hogy "ha külön lennétek akkor meghalnál nélküle". Persze ez nem gond, szinte minden kapcsolatban így van. Az elsõ hetekben, hónapokban természetes, hogy rózsaszínben látja mindenki a világot, de egy idõ után ez enyhül, esetleg elmúlik, de még ugyanúgy szeretik egymást, bár már nem azzal a rajongás szintû szeretettel. Ezzel nincs semmi gond. Nem írtad, hogy hány éves vagy, éshogy férjed van-e, de hidd el, nincs benned hiba;) Mostmár eljutottál arra a szintre, mikor bízol a férjedben, és biztonságban érzed magad, amiért tudod, hogy van neked. Esetleg feldobhatnátok a kapcsolatotokat 1-2 újítással pl a szex terén, vagycsak szervezzetek több közös programot, biztos máshogy tekintenél erre a témára;)
Szia! Mi jelent az, hogy már nem szereted annyira? Szerintem ha le is cseng a kezdeti idõszak, akkor sem azt érzem, hogy már nem szeretem annyira. Ha így érzed, akkor valami gáz van. Azt meg tudod, hogy meghalnál nélküle? Akkor mi az hogy már nem szereted annyira? Ha várod, hogy együtt legyetek, még akkor is, ha nem csináltok semmi különöset, akkor minden rendben. Egyéb esetben nem árt elgondolkozni bizonyos dolgokon.
A kérdező hozzászólása: igen az utolsó kommentálónak üzenem h. én irtam rosszul vagyis nem jól fogalmaztam meg magam. Az elsõnak meg tényleg ugy van...bár nem a férjem "csak" a võlegényem de ma átbeszéltük a dolgokat és igyekszünk több programot együtt tölteni:) ) Köszönöm a válaszokat
Szia én azt gondolom, egy hosszú kapcsolatban nem lehet mindig ugyanolyan intenzitással szeretni a másikat. Én megmondtam a páromnak(egy õszinteségi rohamomban), mikor az érzéseinkrõl beszéltünk, hogy van amikor megõrülök érte, amikor úgy érzem jobban szeretem, mint eddig bármikor, és vannak olyan idõszakok, amikor nem ilyen erõsek az érzéseim. Persze akkor is szeretem, de nem úgy. Akkor azt érzem, hogy a szeretet, a tisztelet a kötõdés erõsebb. ilyenkor szoktam neki viccesen azt mondani, olyanok vagyunk egymás mellett mint két öregember. Szerintem ez tök normális, ne legyél kétségbe esve. Majd jönnek olyan "események" amikor újból olyan nagyon beleszeretsz:-) Esküvõ, baba stb...
utolsó vagyok... az események nem csak ezek lehetnek, mert ezekbõl azért elég kevés van:-( pl nálam, egy szerelmi vallomás, amikor kiborulok (mint most, hogy elvesztettük a babánkat), és képes elviselni hetek óta a hisztimet, a depimet, és még mindig türelmes velem, még mindig tud vígasztalni, és nem küld el a picsába, hogy most már akkor elég. Hogy amikor csak egy kinyúlt póló van rajtam, zsíros a hajam és tele van a fejem pattanással, akkor is képes azt mondani, hogy én vagyok a legszebb a világon, és soha nem kell neki más. Amikor egy fárasztó nap után gyertyafényes, pezsgõs, vörösrózsás vacsival vár... szóval ilyenekre gondolok
A kérdező hozzászólása: Sajnálom h. elvesztettétek a babát:S És amugy nekem is voltak ilyen õszinteségi rohamaim pl. ma is és elmondtam neki mindent és igyekszünk megváltoztatni a dolgokat . Köszönöm a válaszokat!

Miért van az, hogy mostanában úgy érzem, ha felhúzom a pulcsim kapucniját, akkor "biztonságban" vagyok?

Pedig a stílusom se ilyen. De mostanában nagyon érzékeny vagyok, hangulat ingadozások stb.. ezekhez lehet köze ennek?

Legjobb válasz: Én is ilyen vagyok, szerintem azért, mert akkor nem làtnak annyira, jól elvagyunk a kis világunkban, így zàrjuk ki a környezetünket.Mondjuk én emo vagyok, szóval elég antiszoc (nem az emotól!!!!).

Én is ilyen vagyok, szerintem azért, mert akkor nem làtnak annyira, jól elvagyunk a kis világunkban, így zàrjuk ki a környezetünket.Mondjuk én emo vagyok, szóval elég antiszoc (nem az emotól!!!!).

Miért van az hogy mostanában úgy érzem, hogy valamit mindig elfelejtek, vagy valakit megbántok?

Csak a suli hiánya okozza ezt?

Legjobb válasz: ez is a lekiismereted ....amugy ezt neked kell tudnod hogy pontosan kitól vagy mitól lehet csak új barát kellene

ez is a lekiismereted ....amugy ezt neked kell tudnod hogy pontosan kitól vagy mitól lehet csak új barát kellene


Hogyan tudnám megszüntetni az emberutálatomat? Nem értem miért is van ez velem mostanában, de úgy érzem elegem van az összes emberből a családomon kívül.

Nem származom rossz körülmények küzül, édesapám vállalkozásában dolgozok, van egy barátnőm akivel nagyon szeretjük egymást, és az anyagi helyzetünk sem rossz. Úgy érzem nem nézek ki rosszul, sportos, 185cm magas vagyok, és nem is tartom magam rossz embernek, tehát elvileg nincs miért, de mégis lassan minden ember tekintetében azt látom hogy lenéz engem!! Pedig ez lehetséges nem így van, de egyszerűen nem bírom elfogadni az családjuk/szüleik pénzével hencegő, nagyképű, flegma embereket, akik azthiszik hogy ők a világ királyai, és csak a fényűzés az életük, ez a mindenük, a felvágás. Lassan az egész világ ilyen lesz, és úgy látom mindenkinek az a célja hogy fentebb kerekedjen a másikon, holott az egész ember életében semmit sem érne el saját erejéből. Tudom nem mindenki ilyen, de a szűk családi körömön, és pár barátomon kívül úgy érzem senkiről sem akarok tudni, és elviselni, lassan emberek közé sem akarok menni, mert félek egyszer elborul az agyam, és olyat tennék amit nagyon nem kéne....van hozzám hasonló érzésű ember? Mitől lehet ez? És mit lehetne ellene tenni?

Legjobb válasz: "úgy érzem senkirõl sem akarok tudni, és elviselni, lassan emberek közé sem akarok menni, mert félek egyszer elborul az agyam, és olyat tennék amit nagyon nem kéne...." Menj pszichiáterhez!

"úgy érzem senkirõl sem akarok tudni, és elviselni, lassan emberek közé sem akarok menni, mert félek egyszer elborul az agyam, és olyat tennék amit nagyon nem kéne...." Menj pszichiáterhez!
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a családodon kívül mindenki mást gonosznak, rossznak stb. látsz, akkor veled van a hiba, és ez a családból gyökerezik. A Világ nem gonosz, nem csak olyan emberek vannak, mitn akikõl írsz, a családod pedig nem maga a Paradicsom. Ha így érzel, akkor baj van. Az önértékelési gondokon és a depresszión tényleg egy jó szaki tud a legtöbbet segíteni.
Basszus, mintha a saját szavaim lennének!!!!! Ép ma akartam feltenni lényegében hasonló kérdést.!!! A választ tehát én sem tudom, de az emberek meggyûlölték egymást. Mondjuk a biblia is utal erre.De hát akkor is...34f.
az embereken változtatni nem tudsz de magadon igen. nem épp egészséges ez a hozzáállás és szerintem inkább te vagy frusztrált és ezért látod a világot is ilyen borúsan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, de még egy kérdés.. Minek vesz meg akárki is pl. Iphone4-et hitelre, úgy hogy igazából kezelni sem bírja, és negyedéig sem használja ki. Csinál magáról képet tükörben, hogy látszódjon az Apple lógó, majd facere bejelentkezik mindenhonnan(hogy ott is lássák hogy Iphone használatával)....csak azért, hogy hencegjen vele hogy neki Apple Iphone van? ez normális dolog? de ez nagyon nevetséges:DD
Én is valamilyen szinten ebben a helyzetben vagyok, de nálam még önbizalomhiány is fennáll. Embereket sajnos én se csípem és mindenhol azt érzem, hogy lenéznek. Ha valaki elkezd hosszabb ideig bámulni, akkor kezd felmenni bennem a pumpa és attól tartok, hogy egyszer elborulok. 21/F
A világ /rendszer rossz, a rendszert az emberek mûködtetik, akiknek egy rossz rendszerhez kell szocializálódniuk ahhoz, hogy a rendszer mûködjön és mûködtetni tudják. Azaz törvényszerû, hogy nekik is olyanná kell válniuk, mint a rendszer. Viszont neked nem kell velük foglalkozni. Barátkozz olyanokkal, akik kilógnak ebbõl a sémából, és a többiekkel ne foglalkozz. Úgyse tudsz mit tenni, nem lehet a világot megváltoztatni, csak magadat teszed tönkre.

Mostanában elkezdett eléggé érdekelni az orrom, van rajta egy "ugrató" és nagyon zavar, de nem tudom miért, idáig nagyon nem érdekelt, magabiztosságom is elveszett, úgy érzem hogy a csajoknál se lehet esélyem és ez nagyon rossz. Mi a véleményetek?

Volt már ilyen valakivel, és lehet hogy ez is csak egy muló dolog?

Legjobb válasz: Nekem is van ès engem nem zavar. Egyèbkènt ezt "orrsövèny" ferdülèsnek nevezik. Az anyukâmnak ès a papámnak is van.

Nekem is van ès engem nem zavar. Egyèbkènt ezt "orrsövèny" ferdülèsnek nevezik. Az anyukâmnak ès a papámnak is van.
Nem tudom mi számít neked ugratónak netán a csontod ki áll ? Ezt plasztikával meg lehet csináltatni ha nagyon zavar és szerintem a biztosító még fizetné is . Amúgy szerintem ezt csak te veszed észre ne törõdj annyit vele mert bele fogsz örülni és tényleg nem leszel magabiztos és ez a csajoknál pedig sok pontot ad . Küldj már róla egy képet légyszi hogy milyen is ú úgy könnyebb lenne véleményt is mondani !
A kérdező hozzászólása: igen a csont ami kiáll, plasztika meg nem tudom, elég drága szerintem, na meg fiú vagyok, és plasztikáztatok?
A kérdező hozzászólása: Igen ez nálunk is egy családi öröklõdés, de engem nagyon nem érdekelt régen, ez egy pár hónapja jött elõ bennem, csak nem tudom miért :(
Szerintem fiúknál az ilyen nem igazán számít, a lányoknál inkább. Mondjuk attól is függ, hogy mennyire...
A kérdező hozzászólása: végülis nem olyan nagyon nagy, van amikor úgy látom hogy tök jól néz ki inkább, máskor meg úgy hogy nagyon hülyén néz ki.

Alig vérzek. Egész nap szinte csak pár csepp volt. Fáj a hasam és úgy érzem, hogy jön, de nem. Ez a 2. nap és mostanában mindig így van. Rövid ideig kevés, miért?

Legjobb válasz: Ha etkezesi zavaraid vannak, esetleg stresszelsz, attol is lehet. Nekem is ilyen volt nagyjabol 5 honapig, amikor vizsgakra keszultem.

Ha etkezesi zavaraid vannak, esetleg stresszelsz, attol is lehet. Nekem is ilyen volt nagyjabol 5 honapig, amikor vizsgakra keszultem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!