Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy mostanában ugy (23 db)

Miért van az hogy mostanában ugy érzem, hogy már nem szeretem annyira a páromat de mégis ha külön lennénk szinte meghalnák nélküle. Bennem lenne a baj vagy csak az idő mulása miatt van?

Legjobb válasz: Te még mindig szereted a párod, csak a kezdeti fellángoló szerelem enyhült kicsit, ami a kapcsolatotok elején minden bizonnyal jelen volt. Ezt az is bizonyítja, amit írtál, hogy "ha külön lennétek akkor meghalnál nélküle". Persze ez nem gond, szinte minden kapcsolatban így van. Az elsõ hetekben, hónapokban természetes, hogy rózsaszínben látja mindenki a világot, de egy idõ után ez enyhül, esetleg elmúlik, de még ugyanúgy szeretik egymást, bár már nem azzal a rajongás szintû szeretettel. Ezzel nincs semmi gond. Nem írtad, hogy hány éves vagy, éshogy férjed van-e, de hidd el, nincs benned hiba;) Mostmár eljutottál arra a szintre, mikor bízol a férjedben, és biztonságban érzed magad, amiért tudod, hogy van neked. Esetleg feldobhatnátok a kapcsolatotokat 1-2 újítással pl a szex terén, vagycsak szervezzetek több közös programot, biztos máshogy tekintenél erre a témára;)

Te még mindig szereted a párod, csak a kezdeti fellángoló szerelem enyhült kicsit, ami a kapcsolatotok elején minden bizonnyal jelen volt. Ezt az is bizonyítja, amit írtál, hogy "ha külön lennétek akkor meghalnál nélküle". Persze ez nem gond, szinte minden kapcsolatban így van. Az elsõ hetekben, hónapokban természetes, hogy rózsaszínben látja mindenki a világot, de egy idõ után ez enyhül, esetleg elmúlik, de még ugyanúgy szeretik egymást, bár már nem azzal a rajongás szintû szeretettel. Ezzel nincs semmi gond. Nem írtad, hogy hány éves vagy, éshogy férjed van-e, de hidd el, nincs benned hiba;) Mostmár eljutottál arra a szintre, mikor bízol a férjedben, és biztonságban érzed magad, amiért tudod, hogy van neked. Esetleg feldobhatnátok a kapcsolatotokat 1-2 újítással pl a szex terén, vagycsak szervezzetek több közös programot, biztos máshogy tekintenél erre a témára;)
Szia! Mi jelent az, hogy már nem szereted annyira? Szerintem ha le is cseng a kezdeti idõszak, akkor sem azt érzem, hogy már nem szeretem annyira. Ha így érzed, akkor valami gáz van. Azt meg tudod, hogy meghalnál nélküle? Akkor mi az hogy már nem szereted annyira? Ha várod, hogy együtt legyetek, még akkor is, ha nem csináltok semmi különöset, akkor minden rendben. Egyéb esetben nem árt elgondolkozni bizonyos dolgokon.
A kérdező hozzászólása: igen az utolsó kommentálónak üzenem h. én irtam rosszul vagyis nem jól fogalmaztam meg magam. Az elsõnak meg tényleg ugy van...bár nem a férjem "csak" a võlegényem de ma átbeszéltük a dolgokat és igyekszünk több programot együtt tölteni:) ) Köszönöm a válaszokat
Szia én azt gondolom, egy hosszú kapcsolatban nem lehet mindig ugyanolyan intenzitással szeretni a másikat. Én megmondtam a páromnak(egy õszinteségi rohamomban), mikor az érzéseinkrõl beszéltünk, hogy van amikor megõrülök érte, amikor úgy érzem jobban szeretem, mint eddig bármikor, és vannak olyan idõszakok, amikor nem ilyen erõsek az érzéseim. Persze akkor is szeretem, de nem úgy. Akkor azt érzem, hogy a szeretet, a tisztelet a kötõdés erõsebb. ilyenkor szoktam neki viccesen azt mondani, olyanok vagyunk egymás mellett mint két öregember. Szerintem ez tök normális, ne legyél kétségbe esve. Majd jönnek olyan "események" amikor újból olyan nagyon beleszeretsz:-) Esküvõ, baba stb...
utolsó vagyok... az események nem csak ezek lehetnek, mert ezekbõl azért elég kevés van:-( pl nálam, egy szerelmi vallomás, amikor kiborulok (mint most, hogy elvesztettük a babánkat), és képes elviselni hetek óta a hisztimet, a depimet, és még mindig türelmes velem, még mindig tud vígasztalni, és nem küld el a picsába, hogy most már akkor elég. Hogy amikor csak egy kinyúlt póló van rajtam, zsíros a hajam és tele van a fejem pattanással, akkor is képes azt mondani, hogy én vagyok a legszebb a világon, és soha nem kell neki más. Amikor egy fárasztó nap után gyertyafényes, pezsgõs, vörösrózsás vacsival vár... szóval ilyenekre gondolok
A kérdező hozzászólása: Sajnálom h. elvesztettétek a babát:S És amugy nekem is voltak ilyen õszinteségi rohamaim pl. ma is és elmondtam neki mindent és igyekszünk megváltoztatni a dolgokat . Köszönöm a válaszokat!

Miért van az hogyha mondjuk lefekszem és felkelek elkezdek szédülni, és csak ilyen feketeséget látok? És mostanában olyan is van hogy csak úgy elkezdek szédülni és olyan "Feketeséget látni"?

Nektek volt már ilyen?? Segitsetek!

Legjobb válasz: Hát az utóbbi lehet problémás. Olyan viszont nekem is van, hogy felkelek hirtelen és megszédülök, de az azért van mert felugrik a vérnyomásom. Akkor is megszédülök ha egy kád forróvízbõl hirtelen kiszállok, és akkor én is feketeséget látok, de az nekem csak egy fél másodpercnyi pillanat.

Hát az utóbbi lehet problémás. Olyan viszont nekem is van, hogy felkelek hirtelen és megszédülök, de az azért van mert felugrik a vérnyomásom. Akkor is megszédülök ha egy kád forróvízbõl hirtelen kiszállok, és akkor én is feketeséget látok, de az nekem csak egy fél másodpercnyi pillanat.
Hirtelen több vér tódul az agyadba, és felugrik a vérnyomásod. Teendõd: lassan emeld meg a fejed, mikor fel akarsz kelni. Ülõ helyzetbõl is lassan álljál fel.
Valószínüleg vérnyomásprobléma.
jujj ilyen nekem is szokott lenni. én az utóbbi idõben már ülve is elszédülök.(eddig csak akkor, ha felkeltem az ágyból, vagy néha teljesen váratlanul) nekem azt mondták, hogy vérszegény vagyok. amúgy egyszer matekon majdnem leszédültem a székrõl:| nagyon rossz tud lenni az ilyen:(

Miért van az, hogy mostanában úgy érzem, ha felhúzom a pulcsim kapucniját, akkor "biztonságban" vagyok?

Pedig a stílusom se ilyen. De mostanában nagyon érzékeny vagyok, hangulat ingadozások stb.. ezekhez lehet köze ennek?

Legjobb válasz: Én is ilyen vagyok, szerintem azért, mert akkor nem làtnak annyira, jól elvagyunk a kis világunkban, így zàrjuk ki a környezetünket.Mondjuk én emo vagyok, szóval elég antiszoc (nem az emotól!!!!).

Én is ilyen vagyok, szerintem azért, mert akkor nem làtnak annyira, jól elvagyunk a kis világunkban, így zàrjuk ki a környezetünket.Mondjuk én emo vagyok, szóval elég antiszoc (nem az emotól!!!!).

Miért van az hogy mostanában úgy érzem, hogy valamit mindig elfelejtek, vagy valakit megbántok?

Csak a suli hiánya okozza ezt?

Legjobb válasz: ez is a lekiismereted ....amugy ezt neked kell tudnod hogy pontosan kitól vagy mitól lehet csak új barát kellene

ez is a lekiismereted ....amugy ezt neked kell tudnod hogy pontosan kitól vagy mitól lehet csak új barát kellene

Miért van hogy a környezetemben mindig mindenki vidám és mostanában ugyan azt hozomki mindenkiből?

Én mindig is vidám voltam, de mostanában még a környezetem, a barátaim is visámak lesznek a környezetemben. És valahogy ugyan azt hozom ki bel?lük. Általában nevetnek és még különösebben meg se kell magam er?ltetni arra gondoltam h lehet ha kisugérzásom miatt v vmi ilyesmi. szerintetek????

Legjobb válasz: szerintem csak kiröhög mindenki

szerintem csak kiröhög mindenki
A kérdező hozzászólása: a leírás úgy tûnhet de az biztos ki van csukva és ne kérdezd h miért CSAK MERT
A kérdező hozzászólása: igazából max velem nevethetnek mert én olyan tipus vok h ha pofára esek akk én röhögök a legkobban magamon meg nem vok hülye meg nem csinálok olyat amit ki lehetne röhögni

Ti is úgy vettétek észre, hogy mostanában több fiú gyerek születik? Miért van ez?

Környezetemben, neten olvasva is ezt tapasztalom. Egy használtuha boltban dolgozom, és itt is szinte csak fiú ruhát kereső anyukák jönnek be. Az utcán is csupa-csupa kisfiút látok.

Legjobb válasz: Nem tudom, szerintem sok a lány is ha a parkot nézem. A környezetemben több ugyan a fiú, de ez még nem jelent semmit. Fiút könnyebb "legyártani". A ruhaboltban meg lehet hogy olyanok vannak, akik még egy lányt felöltöztetnek, de a fiúnak jó a "szar" ruha is, nem kell divatoznia, meg eleve jobban tönkre is teszi.

Nem tudom, szerintem sok a lány is ha a parkot nézem. A környezetemben több ugyan a fiú, de ez még nem jelent semmit. Fiút könnyebb "legyártani". A ruhaboltban meg lehet hogy olyanok vannak, akik még egy lányt felöltöztetnek, de a fiúnak jó a "szar" ruha is, nem kell divatoznia, meg eleve jobban tönkre is teszi.
passz nekem 3 lányom van és a pocaklakó is lány lesz :-)
A 12-es válaszolónak üzenem, hogy attól, hogy használt egy ruha, még nem szar. Lehet, hogy sokan nem tudnak újat venni, de különben meg nem is mindig érdemes. Amúgy meg ha az ember bemegy egy bababoltba, háromszor annyi választék van lányruhákból, mint fiúból. Én igyekszem azért igényes, szép ruhákat venni a fiamnak, mert megengedhetem, de a trendit messze elkerülöm. Nem csinálok a gyerekembõl idõ elõtt divatmajmot. Nem attól lesz értékes ember!
Én az ellenkezõjét tapasztalom. Itt az összes kismama, akit mostanában megismertem akár a védõnõnél, akár az NST-n, mindenki lányt vár.
3 fiam van. Nem született a környezetemben mostanában fiú, csak lány mindenhol az évek alatt. Bosszankodok is, hogy a "szar" ruhákat kinek adjam oda!!
Környezetemben elég sok baba született tavaly és idén is (még fog is) és mind kisfiú:) Nem tudom miért.Nekem is fiam van. Ja és nem jár szar ruhában :D
Fiúra jó a szar ruha is? Ezt azért nem írtam volna le a helyedben. Az én fiam itthon sincsen szakadt, foltos ruhákban. Az utcai/óvodai ruhatára is divatos, vagány cuccokból áll. Egyébként az én ismeretségi körömben idén CSAK fiú születik, tavaly viszont egy kivétellel csak lányok születtek. Mi is most várjuk a tesót, õ is kisfiú.
Nekem van 3 leányzóm: 10, 3, 2 évesek, és egy 15 napos kisfiam, és tényleg észrevettem, hogy most idén sokkal több fiú baba születik, mint kislány, 15 napja is a szülészeten csak 1 kislány volt, a többi, mint kisfiú!
Játszóteres kis társaságunkban 6 csajra jut egy kispasi :-)
Én is úgy látom hogy még a celebek között is csupa fiú van. Nekünk mindegy volt, hogy egészséges lány legyen:) ) lány lett.
Fiaméknál a bölcsiben sokkal több a lány a 2-3 éves korosztályban jelenleg több a lány.
Nekem 2 lányom van és 1 fiam (3hónapos)
Nálunk is több a fiú.Illetve csak fiú. Májusban született a 2. nekünk, a kórházi szobában 4-en voltunk mindenkinek fia volt. Hogy miért van nem tudom.
Nálunk vegyesen vannak de a lányok többen vannak még nekem is lányom van és idén született. :)
Pont most csodálkoztam el raja, hogy a környezetemben pont 6 fiú és pont 6 lány született eddig idén. :)
Nekem csak lányom van. A barátnõmnek is most született lánya és a rokonságban is lányok születtek az elmúlt pár évben.
Én vagyok a 12-es. Ha kicsit jobban megnézitek, nem én írtam, hogy szar ruhákban járnak a fiúk, hanem a 3-as válaszoló. Én csak felháborodtam a kijelentésén. Azért minden alapos olvasónak köszönöm a lepontozást!

2 hónapja fociztam, elestem azóta fáj a forgóm, és mostanában kezdtem érezni, hogy ha úgy lépek/megyek, gyengén zsibbad a lábam. Ez miért van?

Legjobb válasz: Ha úgy érzed komoly a dolog nem szabad várni érdemes felkeresni egy orvost.De az is lehet,hogy idegrendszeri alapon van.

Ha úgy érzed komoly a dolog nem szabad várni érdemes felkeresni egy orvost.De az is lehet, hogy idegrendszeri alapon van.
Hát ez benne van, nagyobb sérülés is lehet, addig ne focizz és keress fel egy orvost.

Párommal babát szeretnénk, ezért mostanában belém élvez (mert ugye ehhez szükség van ahhoz hogy babóca lehessen ;D ). Miért van az, hogy még másnap is folyik ki belőlem az ondója, és mit tehetnék a kellemetlen szagok ellen?

Hiába fürdök meg az együttlét után, mindenféle intim mosakodó szappannal, másnap még mindig nap közben is érzem, hogy folydogál. Kérlek segítsetek, ti mit szoktatok tenni ez ellen?

Legjobb válasz: Teljesen normális, hogy másnap is jön még belõle. Ez ilyen anyag :) Tisztasági betét, ha zavar az illata, akkor illatosított betét. Más megoldás nincs. Engem nem zavar a párom illata, de tény, hogy más, mint az enyém alapjáraton :) Teljesen normális dolog.

Teljesen normális, hogy másnap is jön még belõle. Ez ilyen anyag :) Tisztasági betét, ha zavar az illata, akkor illatosított betét. Más megoldás nincs. Engem nem zavar a párom illata, de tény, hogy más, mint az enyém alapjáraton :) Teljesen normális dolog.
Ugye nem intim zuhanyra gondolsz? Ha kimosod magad akkor abbol nem lesz baba! (mondom ezt en aki napjaba ketszer irrigalt) Ez normalis jelenseg nem kell rogton kifolynia mindennek.. Ami ez ellen van az a tisztasagi betet.
Túl sok van neki?
Nekem is folydogál még másnap is, de ettõl még millió spermium marad bent :) Tisztasági betétet tudok én is tanácsolni.
Fontos a jó póz megválasztása, és utána nyugalomba helyezkedni, esetleg egy kispárna a popsi alá.Aszagokat el lehet tünteni, közösülés után pár órával nyugodtan. Sok sikert kívánok!
Nekem nem szûk, mégis az elsõ adag ugyan kifolyik a lepedõre, de még másnap is egész nap folyik. Ez ilyen. Teljesen lényegtelen, mekkora a hüvely, elég mélyre felspriccel, aztán hosszú ideig szivárog még. Természetesen nem akkora mennyiségben, mint ami a lepedõn köt ki, de azért zavaró tud lenni, hisz alapvetõen száraz vagyok. Amúgy én bent tudtam tartani éjszakára, úgy, hogy villámgyorsan hasra fordultam együttlét után, így nem folyt ki éjszaka, csak másnap reggel, mikor felkeltem. :) Nem tudom, hogy ennek köszönhetõen -e vagy sem, de elsõ hónapban sikerrel jártunk. Valószínûleg enélkül is sikerült volna, de jó érzés volt, hogy legalább csinálok vlaamit a várakozáson kívül :)
A hüvelyed biztosan szûk.az én nejemböl azonnal kifolyik a lepedõre
Menj nõgyõgyászhoz a büzös folyásoddal, alighanem kaptál egy jó kis fertõzést.
A kérdező hozzászólása: Nekem is azonnal kifolyik nagyja, de ahogy az elõzõ kommentelõ is írta, még másnap is folydogál picikét. Nagyon köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok! :) Megnyugodtam, hogy ez normális így akkor :) azt hittem velem van a baj :) ui.: én is aludtam már úgy, hogy igyekeztem bent tartani éjszakára az összeset, de sajnos nálunk még nincs útban picurka :( remélem hamarosan lesz :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, picit megnyugodtam hogy ez normális, csak nem gondoltam, hogy kell neki egy egész nap ahhoz hogy kifolyjon. Amúgy nem rögtön mosakodok ki, másnap reggel szoktam, munka elõtt. Fertõzésem biztos nincsen, mert már több hónapja próbálkozunk, utána másnap mindig ilyen volt, azóta többször is voltam nõgyógyásznál, elõször azért, hogy megkérdezzem, hogy minden rendben van e ahhoz hogy babánk lehessen, aztán rákszûrés miatt. Nem említette, hogy bármilyen probléma lenne, pedig rákérdeztem fertõzésekre is :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Ha nem öltözködsz ribi módra, akkor lehet hogy a járásod, mozdulataid olyanok mások számára, hogy lek*rváznak miatta. Elõfordul.
Kitûnõ? Nem hiszem:D Akkor ez a kérdés így hangzott volna: Fiúk! Miért van az, hogy egy olyan lányt, aki olyan mint én, tehát magas, vékony, nagy mellû, és e mellé még divatosan is öltözködik, nem úgy mint a mostani lányok(mell-segg kint), lekuurváztok? (Ezt nem nárcisztikusan jegyeztem meg, ez így van.)
Tanulj meg írni és tedd fel még egyszer a kérdést, mert néhol komolyan nem értem, hogy mi a fenét akarsz írni.
Mert a buta és csinos lányok általában ri*bancok. Bocs, de az írásod alapján buta vagy:D Semmi fogalmazási készség, rengeteg nyelvhelyességi hiba, pár helyesírási..bár ettõl még lehetsz atomfizikus
Mert irigyek rád és tudják, hogy te szinte bárkit megkaphatsz ilyen testtel.Én speciel pont [email protected]
hát, a lányok mindenkit lekrváznak, akik csinosabbak náluk.
akkor nem ér semmit a szépséged.- az utolsó mondatom javítása, elnézést, valamint az *ól, az értsd jól öltözött.
E kérdés alapján kizárólag abból látszik a butaságod, hogy azt hiszed, az tesz valakit okossá, hogy kitûnõ az iskolában. A fogalmazásod számomra elfogadható, szimplán a befolyásolhatóságod mutatja. (Minden más 16-17 éves lány is így ír, te meg nem veszed a fáradtságot)
A kérdező hozzászólása: Abban igazatok van hogy én is ítélkezem, csak én jogosan.Megértem hogy azt gondoljátok hogy úgy is viselkedem de ez nem így van, teljesen áltlagos vagyok, és NEM VAGYOK MINDEN NAP MÁSSAL!!!A barátommal 3, 5év óta eggyütt vagyunk.(:
örülök a kapcsolatodnak, további boldog éveket, DE!: nem, nem jogos az ítélkezésed, senkinek nincs jog ítélkezni más felett! ha te ítélkezel, akkor mások is ítélkeznek feletted! akkor meg minek ez a kérdés.
nem 3, 5 év óta, hanem 3 és fél éve... nagyon okos lehetsz...
(hogy a többi helyesírási, fogalmazási hibát ne is említsem. gondolom nem magyarból vagy kitûnõ...)
hát ha térd fölé érõ szoknyát veszel fel, egyenes szabásut, vagy harang alakút, esetleg kis blúzt, mai lehet testhez álló, de ne legyen átlátszó, meg ne gombold ki a gombokat felül nagyon, szal ha elegánsan öltözködsz, még így negyven fokban is, meg nincs a szoknyád nagyon felsliccelve, esetleg normál harisnyát veszel fel hozzá, nem neccet, vagy combfixet harisnyakötõvel, vagy combig érõ csíkos zoknit, esetleg télen nem rövid kabátkát hordasz, meg csípõnacit, hanem szövet kabátot, mai hosszabb de szûkitett szabású, abban is lehetsz szép, fõleg ilyen jó alkattal, plusz nem dobálod magad mondjuk nagyon magas sarkú cipõben, akkor csak nem leszel ribis, amúgy a pasiknak tetszel, a csajok meg irigykednek
vagy ha valaki mû, vagy cicababás, akkoris butának, ribinek tartják õket, pl ha szolizik és totál rózsaszínbe jár mellette, vagy vasalt póthajjal mászkál, plusz nagyon hosszú mûköröm, mai szerintem nem is szép, fõleg ha hegyes, vagy lehet sok a smink, ha valakinek van melle, barna, sminkeli magát, hosszú a szempillája, és alapból nem rossz az alakja, akkor már cicababa vagy ribike :) sokak szerint, legalábbis olyan hatást kelt, a leopárdmintás, meg testhez álló sztreccsnacis ruhák már tünhetnek annak egy csini csajon
:D engem olyanok k*rváznak, akik nem is ismernek, de mert csak fiatal vagyok biztos én is az általánosításba tartozom, de közben sem bulizni nem járok, van párom, hamarosan megkéri a kezem, és 4.25-ös átlaggal zártam tavaly, szóval... bár én nem vagyok vékony, de az adottságaim megvannak jó értelemben (mellem-fenekem van 5-8 kg túlsúlyom van mindössze), de sokak szerint r*ibanc vagyok én is. De ezt csak olyan emberek mondják, akiknek nincs elég problémájuk és ráérnek mással foglalkozni, meg nem is ismernek, szóval az ilyeneket hagyd figyelmen kívül :) (L/17)
na igen: hogy az elõzõ hozzászólóhoz csatlakozzak. az is lehet, hogy te kevered a szezont fazonnal. valamint: kit érdekel más mit mond. miért adsz mások véleményére? most saját magadnak, vagy másnak akarsz tetszeni? mert ha magadnak, akkor a rosszalló megjegyzéseket ne halld meg, aki meg elfogad úgy ahogy vagy, azt hallgasd meg és ennyi. még valami: ha neked nem tetszik az, hogy ítélkeznek feletted akkor te miért teszed ugyan ezt? akkor te miért ítéled el azokat akiknek kilóg mindenük a ruháikból? holnap meg majd õk írnak, hogy a divatos, ól öltözött lányok miért néznek le minket, akik mindent villantanak? sokan írták, és egyet értek velük abban, hogy azon is sok minden múlik, hogy ki hogyan beszél és viselkedik. ha normálisan vagy felöltözve, de össze vissza affektálva beszélsz ilyen nyavalygós hangon, meg riszálod magadat járás közeben, akkor igenis adsz okot arra, hogy az emberek ilyeneket gondoljanak rólad. nem minden a kinézet. lehetsz oltárian szép, ha egy értelmes mondat nem tudja elhagyni a szádat.
Szerintem Te kevered a divatost a ribancossal.
max a többi csaj [email protected] le mert itigykednek...fiuknak csak nagyon kis része
A kérdező hozzászólása: Hát ha ennyire buta vagyok akkor miért vagyok kitünõ?;D
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg a fogalmazás sosem volt az erõsségem.(:
a fiúktól pedig még nem hallottam ilyet.
irigyek rád..amúgy hány centi vagy?
Kérlek mutass egy képet, hogy hogyan öltözködsz, és akkor megmondom miért lehet.
Biztos naponta mással látnak...
bár nem vagyok fiú, és lehet, hogy pofátlan is leszek, de visszakérdeznék ha nem gond: ennyibõl, miért van az, hogy az össze piercinges, tetovált ember sittesnek, rossz, indulatos, agresszív, önpusztító embernek tartják? ez is ugyan olyan ítélkezés más felett, mint amit te érzel. mert az emberek nem tudják elfogadni, hogy más esetleg szebb, vagy okosabb, vagy mert fel meri vállalni magát. mindennel kapcsolatban van az emberekben sztereotípia, amit vagy figyelmen kívül hagysz, vagy küzdesz ellenne. nem kell meghallani az ilyen mondatokat és ennyi. amúgy meg: attól mert kitûnõ vagy, még lehetsz buta. más az, ha valaki szóról szóra megtanul valamit, és más az, ha érti is azt. nem akarlak sértegetni, nem szándékom de az írásodban elég sok hiba van.
Az utolsónak van igaza, magoláshoz nem kell nagy ész.:D Egyébként nem tudom, hallottál-e valaha a viselkedésrõl, mindenesetre létezõ dolog és egyes emberek bizony hajlamosak azt figyelembe venni a külsõ jegyek helyett. Ez talán választ ad a kérdésedre.
Senkit nem tartanak ok nélkül ribancnak. És attól fõleg nem, ha valaki szép és ízlésesen öltözködik.
Azt még elfelejtettem, hogy az a lényeg, hogy te mit gondolsz magadról és nem az, hogy mások, nem másoktól függsz, hanem sajátmagadtól, mert te öltözöl fel reggelente, te sminkelsz (ha igen), te kéred meg a fordrászt, hogy milyen frizurát csináljon, ez a te választásod, ízlésed, ha valakinek nem tetszik, akkor ne nézzen meg ;)

Miért van az hogy, van úgy hogy egész nap nedves a puncim? (mostanában van)

Pasival még nem voltam.

Legjobb válasz: Valószínû, hogy bõséges a hüvelyi folyásod.

Valószínû, hogy bõséges a hüvelyi folyásod.
Egyszerûen csak több folyásod van, mint szokott. Ha nincs kellemetlen, fura szaga az eddigihez képest, az állaga sem másmilyen, nincs semmi bajod vele, akkor teljesen normális. Egyébként nekem is szokott nagyon nedves lenni, általában 3-4 nappal menstruáció elõtt. Gondolom, hormonális folyamat eredménye.
De ha akarsz lenni pasival, dobj egy levelet :)
0670/2783803
Ha több a folyásod a szokásosnál, akkor menj orvoshoz. Ha mindig ennyi, akkor nem baj.
Nekem is egész nap nedves szokott lenni, de én ilyen vagyok.Ha nagyon ciki rakj be egy betétet.
Utolsó, akkor a bugyid is egész nap nedves? Izgi! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!