Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy mostanában olyan (19 db)

Miért van hogy mostanában olyan sok negatív tesztes kérdés van, mikor már késett a mensi?

a tesztekkel lehet baj?egy csomó mindenki írja hogy késik,és még sincs pozitív teszt!

Legjobb válasz: szia.szerintem nem a tesztekkel van a gond.amikor mi belekezdtünk a babaterezésbe,sokszor volt, hogy bizony 2,3 napokat késett a mensim,pedig eddig pontos volt.olyan is volt, hogy hetekkel elöbb jött meg.én a hormonokkal magyaráztam a dolgot.gondoltam a szervezetem készül a baba befogadására.meg nekem a dokim azt is mondta, hogy az ember többször lesz terhes, mint amennyirõl ismerete van.sokszor megtermékenyül, de nem tud beágyazódni.az biztos, hogy a nagyon görcsölés az nem segít,sõt árt.én akkor lettem terhes amikor tuti nem foglalkoztam a babakérdéssel, mert lakásfelujjításba kezdtünk, és ugy gondoltam majd utána megint visszatérek a kérédhez.hát már az elsõ hónapban jött a pozitív teszt.nálad is lesz siker biztos,én drukolok neked. 21 hetes kismama

szia.szerintem nem a tesztekkel van a gond.amikor mi belekezdtünk a babaterezésbe, sokszor volt, hogy bizony 2, 3 napokat késett a mensim, pedig eddig pontos volt.olyan is volt, hogy hetekkel elöbb jött meg.én a hormonokkal magyaráztam a dolgot.gondoltam a szervezetem készül a baba befogadására.meg nekem a dokim azt is mondta, hogy az ember többször lesz terhes, mint amennyirõl ismerete van.sokszor megtermékenyül, de nem tud beágyazódni.az biztos, hogy a nagyon görcsölés az nem segít, sõt árt.én akkor lettem terhes amikor tuti nem foglalkoztam a babakérdéssel, mert lakásfelujjításba kezdtünk, és ugy gondoltam majd utána megint visszatérek a kérédhez.hát már az elsõ hónapban jött a pozitív teszt.nálad is lesz siker biztos, én drukolok neked. 21 hetes kismama
azért nem lehet tudni, mert a kérdezõk nem írják meg utána hogy mi derült ki a nõdokinál, mert kiderülhet, hogy baba van és akkor rosszak a tesztek, de lehet, hogy más baj van , azt viszont nem lehet a tesztek rovására írni, mert a nem terhességet nem is mutatja ki.
Szerintem, túl sokat várunk a tesztektõl. Nemrégiben neten egy doki azt nyilatkozta, hogy a beágyazódástól számított 10.napon biztosat mutat a teszt 99%-ban. Ami akárhogyis nézzük, 7-10 napos késést jelent valójában! Így is csak akkor, ha épp "félidõben" fogant a baba. Szóval, egy mensi kimaradás bármikor elõfordulhat, és ha az ember babát tervez, akkor 2 hét után már joggal fordul meg a fejében, hogy mi van ha tényleg sikerült. A baj az, hogy nem bírunk várni. Támogatjuk a tesztgyártókat hónapról hónapra, jókat kaszálnak rajtunk, de ha várnánk 5 nappal többet, már meglenne az a potenciális pozitív.
velem is igy volt, mondtak is hogy nem vagy terhes, mert 6 nap keses utan ki kell mutatnia!de nem mutatta csak ma a hetedik napon, clearblue!!!!es nagyon eros vastag vonal!szoval jon a babam!orulok!

Miert van hogy mostanaba senkivel se talalom meg a kozos hangot es van olyan hogy nagyon idegesit a zaj?

Legjobb válasz: gyárihibás alkatrészeid vannak! Menj és reklamálj a gyártódnál ;)

gyárihibás alkatrészeid vannak! Menj és reklamálj a gyártódnál ;)
Ha megtalálod a választ, szólj! Nekem mostanában ugyanez a problémám. Tavaly és nyáron semmi bajom volt. Ma viszont ha valaki mellettem sutyorászik, kattintgatja a tollát, lufit fúj rágóból kiakadok. Beszélgetni meg egyszerûen nem megy. Úgy érzem, hogy a körülöttem lévõk, vagy sokkal okosabbak, vagy sokkal hülyébbek nálam, így egyszerûen nincs közös téma.

Azt vettem észre, hogy mostanában kevesebb lány festi ki a szemét. Azt néztem, hogy pár éve rengeteg lány használt fekete szemceruzát, de mostanában inkább max. Csak szempillaspirált. Ez miért van? Már nem olyan divat kifeteni a szemünket?

Legjobb válasz: Hm, ez egy érdekes kérdés. Jó, hogy feltetted, engem is foglalkoztat régóta. Régen, mikor még tini voltam, úgy ki voltam festve, mintha most léptem volna ki egy szépségszalonból:) Most így pár évvel késõbb már csak kihúzom tussal felül és szempillaspirál. Ha megyünk valahova, és csinosabban kell felöltözni, akkor max szemhéjpúder, de abból sem a feltûnõ árnyalatok. Talán ahogy idõsödöm, belátom, hogy nem is a sok sminktõl szép az ember, hanem a szolidabbtól? Passz... De ahogy a mai tizenéveseket nézem, õk is inkább tussal festenek, meg szempillaspirál. Ritkán látok én is extrán kifestett szemû lányokat. Én is kíváncsi vagyok, miért...

Hm, ez egy érdekes kérdés. Jó, hogy feltetted, engem is foglalkoztat régóta. Régen, mikor még tini voltam, úgy ki voltam festve, mintha most léptem volna ki egy szépségszalonból:) Most így pár évvel késõbb már csak kihúzom tussal felül és szempillaspirál. Ha megyünk valahova, és csinosabban kell felöltözni, akkor max szemhéjpúder, de abból sem a feltûnõ árnyalatok. Talán ahogy idõsödöm, belátom, hogy nem is a sok sminktõl szép az ember, hanem a szolidabbtól? Passz... De ahogy a mai tizenéveseket nézem, õk is inkább tussal festenek, meg szempillaspirál. Ritkán látok én is extrán kifestett szemû lányokat. Én is kíváncsi vagyok, miért...
Talan belatjak hogy tok feleleges agyonsminkelniuk magukat.most vagyok 8adikos, mindjart 15eves es most max. Csak ajakapolot es szajfeny hasznalok.mikor 7es vagy 6os voltam(!!) sokat sminkeltem magam(tus, puder, ..) idovel meguntam fajt a szemem es rajottem nem erzem jobban magam se tobbnek a sminktol es senki nem szeret jobban, mint azelott.szal ennyi
Ez inkább a kezdõ kis tinilánykákra jellemzõ. Ma is ha bemész egy általános suli felsõ tagozatra, ugyanolyan ocsmányul körbefirkált szemeket találsz. :D Gondolom azóta meg már más körben mozogsz :D És a te korosztályod már túljutott ezen a korszakon.
én is nemrégiben jöttem rá hogy jobb smink nélkül. untam már h 20 percet mindig rá kellett szánnom h frankó szép sminket összedobjak. most már épphogy fekete szemceruza alul, szempillaspirál aztán ennyi. így természetesen jobb :) L*-*
Én is tinikoromban festettem alul szemcerkával, felül szempillaspirál, rúzs, alapozó, pirosító. Most meg szemceruzával felül+halvány szemhéjpúder, pici alapozó az orra, állra és homlokra, halvány pirosító+szájfény, full olyan, mintha nem is lennék sminkelve, de azért sokat dob!
szerintem kezdenek rájönni h a kevesebb néha több..vagy aztán kitudja mi ez, de most h így felhoztad tényleg ígyvan..mikor általánosba jártam feketével olyan vastagon kihuztam a szemeimet ahogy csak tudtam...most meg elég a szempillaspirál meg pirosító :)
De divat.Csak mostanában inkább a természetes szépség a divat!és inkább ezért nem festik a szemüket annyira :) Ez privát vélemény :)
Én alapozót, tust, és szempillaspirált használok. Azért nem használok színt, mert színnel nem tudok szépen sminkelni (tudom, youtube, meg dorkasminkel, és nézem, és az elmélet oké, de nem tudom átültetni a gyakorlatba), és reggel állandóan rohanok, úgy pedig nem szeretek elindulni itthonról, hogy azt érzem, nem vagyok oké.
Érdekes kérdés. Nem tudom, hogy volt-e egyáltalán divat, mert most is sok lányt látok lárvára festve... Én mondjuk életemben egyszer "festettem ki" magam: a középiskolás ballagásomon, akkor is csak vékonyan kihúztam a szemem. 25/L
Én meg mostanában csak szemceruzát használok azt is véknyan húzom ki. Szempillaspirtált meg egyáltalán nem. Alapozót meg életemben nem használtam. 19L
Mostanság a legújabb divat a nude smink. Azaz, amikor épp annyi van rajtad, hogy nem látszódjon, mégis megszépít. Egyre mkevésbé divat a partysmink mindennapokra. Meg talán az is közbejátszik, hogy rájönnek a lánykák, hogy felesleges vele veszõdni, + rendesen tönkreteszi a bõrüket rövid idõn belül. :) (saját példa: 15-16 évesen alap volt a szempillaspirál, szemceruza, korrektor, esetleg alapozó, púder - mindennapra. ma már annyi alapozó és korrektor, hogy tökéletes hatása legyen a bõrömnek, szempillaspirál meg egyéb abszolút nincs. és mégis mostanság kapom a legtöbb bókot, hogy húdecsini vagyok : DDD )
19 vagyok csak spirált és halvány barna szemcerkát használok, ez kb 2 éve van így azelött mindenféle szemhéjpúderrel emeltem ki a szemem, de változtam és rájöttem, hogy szebb vagyok ennyi sminkkel.
A divat változik... Majd néhány év múlva elõkerül megint, amúgy én régen nem is sminkeltem magam, 18-19 évesen kezdtem, de most sem erõsen sminkelek csak alapozó, pirosító, a szemem csak néha festem ki. 20/L
A divat változik. Különben is, sztem most egy ideig sztem a tinik többsége nem fogja vastagon körbesatírozni ceruzával a szemét, mert rengeteg fórumon írták idegenek, hogy milyen ciki (ami igaz is - a legtöbben egyenetlenül, bázis nélkül ujjnyi vastagon húzták ki a szemüket, amivel max, rossz értelemben néztek ki idõsebbnek, de inkább csak közönségesnek és igénytelennek, meg idétlen kiscsajoknak, akik idõsebbnek akarnak tûnni, és beszabadultak anyuci sminkkészletébe).


Miért van az hogy mostanában olyan csajokkal tudok frankón elbeszélgetni akik külsőleg nem igazán jönnek be viszont belső tulajdonságaik alapján még feleségül is venném őket?

20 éves srác vagyok. Nem értem hogy mi van velem. Ha egy jobb n?vel kezdek beszélgetni 10-15 percen belül megakad a beszélgetés, zavarba jövök és már nem tudom hozni azt a laza formát aki vagyok. A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: hm elõször azt látod hogy néz ki , és a jobb nõknél így nagyobb a "nyomás" , míg aki külsõre nem fog meg elõször azzal el tudsz beszélgetni mindenféle bizonyítás vagy megfelelés nélkül?

hm elõször azt látod hogy néz ki , és a jobb nõknél így nagyobb a "nyomás" , míg aki külsõre nem fog meg elõször azzal el tudsz beszélgetni mindenféle bizonyítás vagy megfelelés nélkül?
talán ez az érteség jele, nemtudom még nemtartok ott:D probálj olyan lányt találni aki kozepesen szép, és kedves, szimpatikus......én már találtam, de nem merem elmondani neki mit érzek
én tom mi van veled lámpaláz akinek a véleménye nem érdekel (csúnya csaj) azelõtt nem vagy lámpalázas de akié érdekel (csiri viri libus) azelõtt naná h az vagy egyszerû a megoldás-> ne érdekeljen a jó csaj véleménye sem és ne parázz h összejön e nála üdv
én vok a2. kommentbol, annyit tennék hozzá hogy ne a kulsorol itélj, de azért ne legyen ronda se, na én mek, holnap leszek 13/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és azt hiszem tényleg a lámpaláz lehet a probléma.
Azért kérlek, mert a jó csaj lehet, hogy csak külsõre jó. Erre szokták mondani, hogy a belsõ értékek is sokat számítanak, és bizony van, hogy egy nem annyira szép csajjal sokkal romantikusabb, mélyebb, szenvedélyesebb kapcsoaltot sikerül kialakítani, mint egy üres fejû bombázóval. És hogy mi van veled? Kezd benõni a fejed lágya.

Miért van az, hogy mostanában olyan nehezen indul meg a tejcsi?

Szegény babám csak szívja és sokszor csak igen sokára érzem, hogy elindul a tejcsi.

Legjobb válasz: így már én is voltam. Lehet, hogy túlságosan koncentrálsz, nem? Próbálj nagyon ellazulni és pár napig fekve szoptatni.

így már én is voltam. Lehet, hogy túlságosan koncentrálsz, nem? Próbálj nagyon ellazulni és pár napig fekve szoptatni.
Minden szopi elõtt próbáld átmaszírozni egy néhány percig, mondjuk két hárompercig, így kinyílnak a tejcsatornák, vagy meleg vizet engedj rá. Tudom körülményes de megéri. Nekem is van ilyen. Reméljük nincs baj. Ha esetleg azt gondolod, hogy kevés a tejcsi akkor minden szopi után fejd le kézzel a radékot.
A jó meleg vizes lemosás nekem bejött, utánna csak úgy csöpög a tej belõle.MEg igyál sok folyadékot:)
nem, csak legtöbb esetben unalmas egyhangú
látszik, h még nem volt rendes partnered! ;) 24/f vagyok de volt már olyan lány is mostanság az életembe aki úgy lesz.. h 3perc után elmentem... na akkor kicsit elment a kedvem a szextõl h úristen mi van velem. :D lényeg h még nem volt jó partnered! :D 20évesen jön bele igazán az ember :D
Hát, én is hasonlóan vagyok sajnos, és tényleg sok múlik a partneren.:(

Miért van az hogyha mondjuk lefekszem és felkelek elkezdek szédülni, és csak ilyen feketeséget látok? És mostanában olyan is van hogy csak úgy elkezdek szédülni és olyan "Feketeséget látni"?

Nektek volt már ilyen?? Segitsetek!

Legjobb válasz: Hát az utóbbi lehet problémás. Olyan viszont nekem is van, hogy felkelek hirtelen és megszédülök, de az azért van mert felugrik a vérnyomásom. Akkor is megszédülök ha egy kád forróvízbõl hirtelen kiszállok, és akkor én is feketeséget látok, de az nekem csak egy fél másodpercnyi pillanat.

Hát az utóbbi lehet problémás. Olyan viszont nekem is van, hogy felkelek hirtelen és megszédülök, de az azért van mert felugrik a vérnyomásom. Akkor is megszédülök ha egy kád forróvízbõl hirtelen kiszállok, és akkor én is feketeséget látok, de az nekem csak egy fél másodpercnyi pillanat.
Hirtelen több vér tódul az agyadba, és felugrik a vérnyomásod. Teendõd: lassan emeld meg a fejed, mikor fel akarsz kelni. Ülõ helyzetbõl is lassan álljál fel.
Valószínüleg vérnyomásprobléma.
jujj ilyen nekem is szokott lenni. én az utóbbi idõben már ülve is elszédülök.(eddig csak akkor, ha felkeltem az ágyból, vagy néha teljesen váratlanul) nekem azt mondták, hogy vérszegény vagyok. amúgy egyszer matekon majdnem leszédültem a székrõl:| nagyon rossz tud lenni az ilyen:(

Miért van az hogy 2 éve van barátom, és mostanában mindig más fiúkról álmodom éjszaka és volt olyan is hogy szexeltem álmomban, de nem a barátommal!?

Legjobb válasz: Talán már nem szereted, nem kívánod õt stb. Az álmokkal meg ne foglalkozz. Én is álmodtam már olyat, hogy más férfival szexelek, közben meg a párom feküdt mellettem. Az álmaidat nem irányíthatod, meg ne foglalkozz velük.

Talán már nem szereted, nem kívánod õt stb. Az álmokkal meg ne foglalkozz. Én is álmodtam már olyat, hogy más férfival szexelek, közben meg a párom feküdt mellettem. Az álmaidat nem irányíthatod, meg ne foglalkozz velük.
már elmúlt köztetek. velem is így volt, szakítottam.
Foglalkozz az álmaiddal, de sose komolyan persze. Csak te tudod elemezni õket, a saját mûvészi eszközeid komponálják õket. Nem hiszem, hogy az álmod "figyelmeztetni akar", ráadásul pont arra, hogy másvalaki kéne neked. Nincsenek ilyen egymegoldásos feladatok a valóságban... Remélem segíthettem is, nem csak nehezítettem ;)
Az álmok mindig egy elnyomott dolgoról szólnak, ami a tudatod alatt van mélyen elásva... Ez nem azt jelenti, hogy nem szereted, nekem is volt már így, sõt... szerintem van még sok embernek, ez inkább az újakra való nyitottságot, vagy kíváncsiságot mutat. Én például a párom sohasem csaltam meg, pedig álmodtam ilyet és szeretem sõt imádom õt(L)... Viszont van úgy, hogy olyan pasival szeretkezel álmodban akinek nem látod az arcát, csak magát az érintéseket élvzed, ez meg lehet a vágy miatt van. Próbáljatok ki valami újat, valami extrémet!
"Az álmok mindig egy elnyomott dolgoról szólnak" Ez így nagyon nem igaz. Ha lehet ekkora általánosságot mondani az álmokról, akkor valahogy így hangzik: Az álmok mindig teljesen eredetiek.

23. napnál tartok a 90 naposban. Az a problémám, hogy először tudtam tartani hogy az adott napon csak azt eszem amit lehet, de mostanában azt vettem észre hogy nem bírom megállni, és eszek belőle. Ha nem is olyan sokat de eszek. Miért van?

és gondolom ezzel felborul a diéta rendje.71kg-ról kezdtem, az is a problémám hogy reggel 66kg vagyok de kés?bb már 67 ez is idegesít. Tudom hogy nem kellene mindig a mérleget néznem, de érdekel hogy mennyit mutat. Van valami módszer arra hogy kibírjam hogy ne egyek abból amib?l nem szabad? Csak normális válaszokat várok. Köszi

Legjobb válasz: Ha van családod, nem tudod megállni. Én rendesen fõzök a férjemnek, de világéletemben megkóstoltam az ételt, mikor készítettem, most is megkóstolom. Ha bûnbe estél, elõfordul, nosza neki, két dolgot tehetsz: 1. Arra figyelj, hogy ha olyat szemezgetsz, ami nem arra a napra való, elõtte és utána 1 órát ne egyél mást, hogy le tudjon bomlani. 2. Ha ennyire nem bírod, valószínûleg kevesebbet eszel, mint a szervezeted kívánná. Iktasd ki a gyümölcsnapot. Lehet, hogy le fogtok pontozni, de én szépen fogyok, ahogy elterveztem, pedig nem tartok (nem birok, pusztulok el az éhségtõl) sem gyümölcsnapot, sem pedig víznapot

Ha van családod, nem tudod megállni. Én rendesen fõzök a férjemnek, de világéletemben megkóstoltam az ételt, mikor készítettem, most is megkóstolom. Ha bûnbe estél, elõfordul, nosza neki, két dolgot tehetsz: 1. Arra figyelj, hogy ha olyat szemezgetsz, ami nem arra a napra való, elõtte és utána 1 órát ne egyél mást, hogy le tudjon bomlani. 2. Ha ennyire nem bírod, valószínûleg kevesebbet eszel, mint a szervezeted kívánná. Iktasd ki a gyümölcsnapot. Lehet, hogy le fogtok pontozni, de én szépen fogyok, ahogy elterveztem, pedig nem tartok (nem birok, pusztulok el az éhségtõl) sem gyümölcsnapot, sem pedig víznapot
A kérdező hozzászólása: szerintem egész jó idáig az 4-5kg. De félek, hogy mert bûnöztem megáll a fogyásom.Ma van keményítõ napom...ettem 2-3 kanál nokedlit (nem bírtam ki, mert friss volt és úgy imádom a legjobban) lencse leves volt az ebédem, meg paprikás krumpli (csak krumpli) Ja, és valahol itt azt olvastam hogy napi 5-6szor kell enni.Ezt sem tudom mostanában tartani, mert ha nem vagyok éhes nem akarok csak azért enni, hogy meglegyen a napi 5-6szori kajálás.
elõször is! te is tudod, hogy nem lehet mindennap méregetni magad, mert begolyózol, hogy egyszer ennyi, egyszer annyi kilo vagy. minden héten egyszer állj mérlegre, reggel nagywc után. nyilván akkor vagy több, mikor eszel, reggel kevesebb, szóval ez ne aggasszon.én délbe még a 60at suroltam alulrol, most hogy vacsiztam 61 lettem. de tudom hogy holnap reggel már 59, 99999 leszek!:) egyébként én se birom megállni sokszor, hogy ne csipegessek ebbõl abbol. ha nem drasztikus mértékben akarsz fogyni, akkor nyilván nem gond, persze a fogyás se megy majd olyan gyorsan. gyüminapon én is mindig lopok egy harapás husit, és semmi bajom nem lesz tõle. egyébként meg 100%osan nem lehet szétválasztani a dolgokat, egy kicsi ugyis lesz benne vmibõl, amibõl nem kéne. a szervezetnek egyébként is szüksége van arra, hogy minden nap mindenbõl legyen, én ezzel nyugtatom magam! de azért ne ess tulzásokba, de tudd hogy nem csak te esel bûnbe! ha lelkiismeret-furdalásod van a dologtol, másnap mozogj többet! és sok mentes ásvviz!:) üdv!
A kérdező hozzászólása: így hogy nem tartassz gyümi napot meg víz napot, mennyit fogytál?és mennyi idõ alatt? köszi a válaszokat

Miért van az, hogy Facebook-on olyan értesítéseket kapok mostanában hogy: XY csatlakozott a Facebookhoz?

nem értem ezt.

Legjobb válasz: Én meg olyan értesítõt kaptam pl. hogy xy a mcdonaldsban kajál. :D Szóval érted, mintha engem is megjelölt volna a bejegyzésében, pedig nem.

Én meg olyan értesítõt kaptam pl. hogy xy a mcdonaldsban kajál. :D Szóval érted, mintha engem is megjelölt volna a bejegyzésében, pedig nem.
A kérdező hozzászólása: ezt nem értem én sem. Mi közöm van ahhoz hogy valaki csatlakozott a facehez ?: DD érdekes, minden esetre :DD
részeg vagy facebook menj már haza
A kérdező hozzászólása: hehe _:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!