Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy mostanában (238 db)

Miert van hogy mostanaba senkivel se talalom meg a kozos hangot es van olyan hogy nagyon idegesit a zaj?

Legjobb válasz: gyárihibás alkatrészeid vannak! Menj és reklamálj a gyártódnál ;)

gyárihibás alkatrészeid vannak! Menj és reklamálj a gyártódnál ;)
Ha megtalálod a választ, szólj! Nekem mostanában ugyanez a problémám. Tavaly és nyáron semmi bajom volt. Ma viszont ha valaki mellettem sutyorászik, kattintgatja a tollát, lufit fúj rágóból kiakadok. Beszélgetni meg egyszerûen nem megy. Úgy érzem, hogy a körülöttem lévõk, vagy sokkal okosabbak, vagy sokkal hülyébbek nálam, így egyszerûen nincs közös téma.

Miért van, hogy mostanában ennyi a tesztek csalása? Rengeteg ilyen kérdést találok, hogy negatív teszt ellenére mégis baba van?

Legjobb válasz: De azért az se kerülje el a figyelmed,hogy a tesztre rá van írva:a vérzés kimaradásától kezdve mutatja ki biztosan a terhességet.Ennek ellenére sokan már elõtte 2-3 nappal megcsinálják.De ennek semmi értelme.

De azért az se kerülje el a figyelmed, hogy a tesztre rá van írva:a vérzés kimaradásától kezdve mutatja ki biztosan a terhességet.Ennek ellenére sokan már elõtte 2-3 nappal megcsinálják.De ennek semmi értelme.
Azért mert nagyon sokan a nagyon türelmetlenek, és elõbb csinálják meg a tesztet, mint egyáltalán az valamit is ki tud mutatni. Vagy lehet, hogy nem olvassák végig a használati útmutatót.
en spec jó idõben csinaltam meg, nem voltam turelmetlen, egyszeruen keson indult meg a hcg termelésem.
Azért, mert akinek jól mûködik a teszt, az nem ír ide, akinek nem, az pedig többször is. Ezért tûnik úgy, h rengeteg embernek nem mûködik. Ugyanez: ezt az oldalt olvasva úgy tûnik, mintha a párok 80%-ának gondja lenne a gyereknemzéssel..
nekem volt olyan tesztem, amin kontrolcsík sem volt, pedig mindent jól csináltam. (Nem olyan rém bonyolult dolog). Illetve lehet, hogy azért, mert nagyon érzékenyek a tesztek, ezért mutathatnak nagyobb esélyjel téves eredményt. Amikor indult a babaproject, az egyik kismama barátnõm figyelmeztett, hogy kettessével vegyem a teszteket. Elõzõ válaszadónak: azért ez a 80% nagyon cinikus, és bocsáss meg, de durva. Sajnos ismétlõdõ kérdések vannak, illetve sokan azért írnak, hogy megnyugodjanak, nem azért, mert bénák. Attól még, hogy pl a gyereknevelésben is sok kérdés van, nem azt jelenti, hogy a mai szülõk nem tudnak gyereket nevelni, hanem arról, hogy aggódnak, jó szülõk, és próbálnak minden segítséget megragadva a lehetõ legjobbak lenni. Ez nem azt jelenti, hogy képtelenek gyereket nevelni. Ugyanez a teherbe esésre is, bár tény, néha akad olyan kérdés, amin a Google is sokat segítene.
Persze, a 80%-ot képletesen értettem, és nem gúnyolódóan, nem cinikusan. Ha nagyon nem akar senki válaszolni, és nagyon érdekel a kérdés, én is van, h megkérdezem mégegyszer. Ez nem baj, csak aki olvassa, ne ez alapján szûrje le az arányokat, mert tévedni fog.. Ha neked nem volt kontroll-csík, nem mûködött a teszt, rossz volt. A kontroll-csíknak ez a lényege.

Miért van hogy mostanában olyan sok negatív tesztes kérdés van, mikor már késett a mensi?

a tesztekkel lehet baj?egy csomó mindenki írja hogy késik,és még sincs pozitív teszt!

Legjobb válasz: szia.szerintem nem a tesztekkel van a gond.amikor mi belekezdtünk a babaterezésbe,sokszor volt, hogy bizony 2,3 napokat késett a mensim,pedig eddig pontos volt.olyan is volt, hogy hetekkel elöbb jött meg.én a hormonokkal magyaráztam a dolgot.gondoltam a szervezetem készül a baba befogadására.meg nekem a dokim azt is mondta, hogy az ember többször lesz terhes, mint amennyirõl ismerete van.sokszor megtermékenyül, de nem tud beágyazódni.az biztos, hogy a nagyon görcsölés az nem segít,sõt árt.én akkor lettem terhes amikor tuti nem foglalkoztam a babakérdéssel, mert lakásfelujjításba kezdtünk, és ugy gondoltam majd utána megint visszatérek a kérédhez.hát már az elsõ hónapban jött a pozitív teszt.nálad is lesz siker biztos,én drukolok neked. 21 hetes kismama

szia.szerintem nem a tesztekkel van a gond.amikor mi belekezdtünk a babaterezésbe, sokszor volt, hogy bizony 2, 3 napokat késett a mensim, pedig eddig pontos volt.olyan is volt, hogy hetekkel elöbb jött meg.én a hormonokkal magyaráztam a dolgot.gondoltam a szervezetem készül a baba befogadására.meg nekem a dokim azt is mondta, hogy az ember többször lesz terhes, mint amennyirõl ismerete van.sokszor megtermékenyül, de nem tud beágyazódni.az biztos, hogy a nagyon görcsölés az nem segít, sõt árt.én akkor lettem terhes amikor tuti nem foglalkoztam a babakérdéssel, mert lakásfelujjításba kezdtünk, és ugy gondoltam majd utána megint visszatérek a kérédhez.hát már az elsõ hónapban jött a pozitív teszt.nálad is lesz siker biztos, én drukolok neked. 21 hetes kismama
azért nem lehet tudni, mert a kérdezõk nem írják meg utána hogy mi derült ki a nõdokinál, mert kiderülhet, hogy baba van és akkor rosszak a tesztek, de lehet, hogy más baj van , azt viszont nem lehet a tesztek rovására írni, mert a nem terhességet nem is mutatja ki.
Szerintem, túl sokat várunk a tesztektõl. Nemrégiben neten egy doki azt nyilatkozta, hogy a beágyazódástól számított 10.napon biztosat mutat a teszt 99%-ban. Ami akárhogyis nézzük, 7-10 napos késést jelent valójában! Így is csak akkor, ha épp "félidõben" fogant a baba. Szóval, egy mensi kimaradás bármikor elõfordulhat, és ha az ember babát tervez, akkor 2 hét után már joggal fordul meg a fejében, hogy mi van ha tényleg sikerült. A baj az, hogy nem bírunk várni. Támogatjuk a tesztgyártókat hónapról hónapra, jókat kaszálnak rajtunk, de ha várnánk 5 nappal többet, már meglenne az a potenciális pozitív.
velem is igy volt, mondtak is hogy nem vagy terhes, mert 6 nap keses utan ki kell mutatnia!de nem mutatta csak ma a hetedik napon, clearblue!!!!es nagyon eros vastag vonal!szoval jon a babam!orulok!

Miért van, hogy mostanában 22 hós kisfiam, odamegy egy másik korabeli gyerekhez, és először megöleli, utána meg elkezdi lökdösni, csapkodni?

Nem mindig fordul ez el?, de már volt pár alkalom...

Legjobb válasz: 21 hónapos a kisfiam és ö is ezt csinálja.De szerencse mert álltalában megértök az anyukák aknél nagyobb a gyerek azért,ahol kissebb ot meg majd az övé is ezt foglya csinálni.A játékkal is az van hogy ö nem adja oda az övét de neki kell a másik játéka.

21 hónapos a kisfiam és ö is ezt csinálja.De szerencse mert álltalában megértök az anyukák aknél nagyobb a gyerek azért, ahol kissebb ot meg majd az övé is ezt foglya csinálni.A játékkal is az van hogy ö nem adja oda az övét de neki kell a másik játéka.

Az miért van hogy mostanában minden program azt írja ki hogy a ". exe mûködése leállt?

Windows 7 64bit! Általában ilyen programok hogy skype, bittorent!

Legjobb válasz: lehet vírus, rendszerhiba, stb.

lehet vírus, rendszerhiba, stb.
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet ezt megoldani ?
erre nincs egyértelmû válasz, de a windows újratelepítés megoldja ha nem hardverhiba. Memtestet érdemes elõtte lefuttatni, az is produkálhatja ezt.

Miért van, hogy mostanában alig tudom használni a netet, mert mindig azt írja ki, hogy a mozilla firefox összeomlott?

Elég lassú is a gép, és egyszer csak bezárul a net, és kiírja összeomlott.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy vírust kaptál?? Nézd át a géped egy vírusirtóval, de a rendszer újratelepítése biztosan megoldja a problémát, ha nincs más megoldás.

Nem lehet, hogy vírust kaptál?? Nézd át a géped egy vírusirtóval, de a rendszer újratelepítése biztosan megoldja a problémát, ha nincs más megoldás.
Próbáld a Firefoxot alaphelyzetre állítani. Felsõ sorban: Súgó gomb->Hibakeresési információ->Jobb felsõ sarokban-> A Firefox alaphelyzetbe állítása.
A Java Xarakszik ha nem frissíted.Nálam ezért sokat vacakolt a firefox és szívtam a Java frissítéssel 64bites oprendszerrel.A legutóbbi felment rendesen és azóta nincs gond.

Miért van, hogy mostanában hamarabb elélvezek? Hogy lehet ezt kezelni?

Olyan 2-3 perc alatt végzek. Aggódom emiatt, hogy a későbbiekben az ágyban sem fogom tovább bírni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: * 15/F

A kérdező hozzászólása: * 15/F
Én múltkor fél perc alatt elmentem
Mondjuk ne élvezzel 2-3 perc alatt, amikor jönne, lassíts le, állj meg aztán folytasd stb
Utolsó sajnos nem igaz az állításod. Ha már jön akkor hiába álsz le pár nyomás és újra jön.
Kedves 4-es nem az utolsó pillanatban kell leállni, elég homályosan ismerheted a tested ha csak akkor ismered fel az orgazmust amiokr már késõ
Tudom mirõl beszélsz de akkor se állja meg a helyét az állításod:)

Miért van hogy mostanába Fáj a fejem, szédülök, és néha hányingerem is van! és ez visszatérő. Mit tegyek? Vagy mitől lehet ez?

voltam vele orvosnál, azt mondta hogy valószín?leg a szemüvegem miatt van!! mert már régi, és kellene másik.

Legjobb válasz: És ez reggel ébredéskor jelentkezik és napközben elmúlik? Ez jellemzõ az agydaganatra. A nem megfelelõ szemüvegnél viszont napközben jelentkezik, ahogy használod a szemed és amiért nem megfelelõ a korrekció, fárad a szemed és erõlteted a rossz látás miatt az agyad. Menj el szemészetre minél elõbb. Ne izguld túl magad. ( mintha ez a kérdés már nem rég szerepelt volna )

És ez reggel ébredéskor jelentkezik és napközben elmúlik? Ez jellemzõ az agydaganatra. A nem megfelelõ szemüvegnél viszont napközben jelentkezik, ahogy használod a szemed és amiért nem megfelelõ a korrekció, fárad a szemed és erõlteted a rossz látás miatt az agyad. Menj el szemészetre minél elõbb. Ne izguld túl magad. ( mintha ez a kérdés már nem rég szerepelt volna )
A kérdező hozzászólása: hát reggel nem szokott fájni! inkább olyan 11-12 óra kötül szokott elõjönni.. de változó. és ez a csak napközben igen! utána olvastam, és volt olyan is hogy mikor köhögök, tüsszentek, akkor kezd fájni stb.. de ilyen nem szokott lenni. és néha érzek valami nyomást a koponyámon belül! ez is eléggé aggaszt. de az nyugtat meg, hogy szemüveges vagyok, és már kéne egy új, és talán ezért fáj! de semmi nem kizárt!
meee csirke vagy azéé.
Én is hmvhelyi vagyok, heh.
ez termeszetes dolog, nem kell megijjedni tole :p

Az miért van hogy mostanában akárhányszor elhívok egy lányt randizni mindig azt mondják hogy nemtudják mikor érnek rá?

Van egy lány régóta ismerem egy suliba is járunk most nincs senkije megbízik bennem meg minden tudja hogy tetszik nekem meg állítása szerint én is neki azt mondta hogy igen örömmel eljönne velem randizni csak nemtudja mikor... Nem mintha olyan sok dolga lenne szinte egész nap a neten lóg.... Az el?z? nél is 3szor hívtam el és úgy volt hogy elösször nemet mondott aztán talán majd igen végül nemtudja mikor és nem lett bel?le semmi... meg az el?z? nemtom mennyinél is ez volt hogy elhívtam erre sem nemet sem igent nem mondott és semmi nem lett bel?le...

Legjobb válasz: Csúnya vagy és így akartak lekoptatni.

Csúnya vagy és így akartak lekoptatni.
Azért az tényleg elképzelhetõ, hogy nem tudja elõre a jövõheti programját. Rám is ha rámsóznak egy gyereket, aminél esküszöm Quasimodoval is szívesebben randiznék, akkor nem tudnék menni. Múltkor este fél 12-kor mondtam le az aznap éjjeli bulit, mert jött a gyerek, szóval nem olyan lehetetlen, hogy nem tudja. Miért nem holnapra hívtad? Akkor még nincs karácsony.
"Kérdezd jövõ héten" = "nem akarom megmondani h nem tetszel, de nem jut eszembe semmi kifogás, jövõ hétig kitalálok egyet".
A kérdező hozzászólása: Nos az van hogy mondtam neki hogy ha nem tudja mikor akkor legyen jövõhéten szerdán mire azt válaszolja hogy hát ezt kérdezzem tõle a jövõhéten mert még nem tudja hogy ráér e vagy nem... Amúgy kössz az eddigi válaszokat.
Legyél magabiztos pontosan mond neki hogy AKKOR MEGYÜNK RANDIZNI ÉS KÉSZ
kimentél már a divatból öreg
Nem szabad hívni. Ha egyszer felhív õ téged, akkor még lehet belõle valami. Így olcsóbb is. Ha te hívod, akkor garantáltan nem lesz belõle semmi. A nõk elmebetegek és ugyanúgy hazudnak, mint a drogosok. Esetleg 1 hónap múlva felhívhatod, de 95%, hogy le fog koptatni valami hasonló szöveggel.
Mert csúnya vagy.
Úgy kell kezdeni, hogy szerdán vagy pénteken ráérsz?Erre már muszáj konkrét igent, vagy nemet mondani.A nem tudom az nemleges válasz....
Amikor azt mondják nem tudják mikor, akkor kérdezz rá bizonyos idõpontokra. Ha pedig nem akarnak veled randizni, akkor közölhetsz akármit, nem fognak elmenni.
Mert megkérdezed, hogy mikor. Közöld, hogy x idõben érte mész (min 3 napot hagyj neki). És ne kérdezd!
A kérdező hozzászólása: Utolsó hát azért nem mára hívtam mert ma nem ér rá mert süt. De legalább igért sütit :) . Legutóbb is mikor sütött adott belõle ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!