Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy most először (12 db)

Miért van az, hogy most először éreztem meg a peteérésemet? 3 hónapja próbálkozunk. Eddig egyszer sem éreztem semmit.

Lehet, hogy eddig nem is volt peteérésem? Vagy ez "intenzívebb" volt? Ovutesztet nem használok.

Legjobb válasz: Most is próbálkoztunk. Remélem most már sikerül...

A kérdező hozzászólása: Most is próbálkoztunk. Remélem most már sikerül...
Én azóta érzem meg minden hónapban a peteérést, amióta Clostit szedek. Addig jó ha három havonta egyszer volt pé-m. Sajnos az derült ki ugyanis, hogy PCOS-em van(policisztás ovárium szondróma) így nem is volt csoda, hogy nem éreztem pé-t, mivel alig volt. De a Closti nagyon jól hat rám, és a pé-t szabályosan kínokkal érzem, úgy fáj a hasam. Talán nem is bánom, mert így legalább tudom, hogy mikor legyünk együtt. Sok sikert nektek is!
Mi egy évig próbálkoztunk, az utolsó pár hónapban teszttel, de nem történt semmi. Sem akkor, sem elõtte sosem éreztem a peteérésemet. Aztán mikor elfelejtettem tesztet venni és úgy gondoltam, hogy majd a következõ hónapban rajta leszünk a témán, volt egy kis pecsételõ vérzésem..na akkor jött össze a baba...Szerintem nem mindig érzi az ember lánya..mert tuti volt korábban is peteérésem, mert volt vetélésem is már.. Kitartást nektek a próbálkozáshoz! Egy-másfél év próbálkozás teljesen normális, mégha nehéz is kivárni.

Miért van, hogy először visszautasít egy lány, aztán meg meggondolja magát? Nem tudják eldönteni, hogy akkor most mit is akarnak?

Vagyis, hogy volt olyan, hogy buliban odamentem hozzá és elzavart, hogy nem kellek neki. 2 hét múlva megint odamentem hozzá és rápróbáltam, akkor meg élt-halt értem. Hogy is van ez? Nem tudok rajtuk eligazodni. De ez nem egyszeri eset, már vagy 3 szor el?fordult ilyen. Egyszer azt mondják, hogy nem jössz be, utána meg már bejössz? Igaz más volt a hajam, más ruha stb. De akkor is ez nagyon furcsa, hogy minden nap mást gondolnak.

Legjobb válasz: Én így még nem jártam.. Engem elhajtottak el voltam hajtva.. De a külsõség a mai csajoknak talán a legfontosabb.. Önzõek és gyerekesek. Mikor jó kocsim volt akkor szinte a csajok jöttek oda maguktól hozzám illegetni magukat. Mikor furgonom volt lerázott a 90% a. Pedig azzal a kocsival sok pénzt kerestem, de ez õket nem érdekelte nekik csak a csili vili sportkocsis kellett. Mivel életképtelen a legtöbb így azt hiszi a sok naív liba hogy ha vele van egy pasi és jól néz ki meg sok mindene van az az õvéké. Rájöttem 3 dolog fontos a nõnek. Farok Pénz Kocsi Ha ebbõl valamelyik kevés azt a másik kettõvel lehet kompenzálni. :( A nõk külsõségesek vagy anyagiasak bárhogy is tagadják.

Én így még nem jártam.. Engem elhajtottak el voltam hajtva.. De a külsõség a mai csajoknak talán a legfontosabb.. Önzõek és gyerekesek. Mikor jó kocsim volt akkor szinte a csajok jöttek oda maguktól hozzám illegetni magukat. Mikor furgonom volt lerázott a 90% a. Pedig azzal a kocsival sok pénzt kerestem, de ez õket nem érdekelte nekik csak a csili vili sportkocsis kellett. Mivel életképtelen a legtöbb így azt hiszi a sok naív liba hogy ha vele van egy pasi és jól néz ki meg sok mindene van az az õvéké. Rájöttem 3 dolog fontos a nõnek. Farok Pénz Kocsi Ha ebbõl valamelyik kevés azt a másik kettõvel lehet kompenzálni. :( A nõk külsõségesek vagy anyagiasak bárhogy is tagadják.
"Igaz más volt a hajam, más ruha stb." Na ezért. Ebbõl is látszik, h csak a külsõ számít nekik.
Nem ismerem a lányt, így nem tudok pontos választ adni, de nekem ez játszadozásnak tûnik.
Hát az egy instabil, felszines liba lehet, aki ezt csinálja.Szereti a menõ pasikat, de ha nem vagy menõ akkor 0 vagy....ez kb. olyan mint mikor egy hapsinak akkor tetszik egy csaj, ha az miniszoknyába van stb. stb. de ha mondjuk fáradt arca van, nincs rajta dögös ruha, akkor levegõnek nézi.Ezeket az embereket kerülni kell.
" de ez õket nem érdekelte nekik csak a csili vili sportkocsis kellett " Tökéletesen leirta az elözõ srác.Ezt én is igy tapasztaltam, sok ilyen nõci van, de hát õk még nem tudják, hogy nem minden arany ami fénylik.
Ha egyszer elhajtottak, annyi önérzet nem volt benned, hogy hagyd a francba és ne menj oda többet? A 11:18-asnak maximálisan igaza van.
Velem is volt ilyen pedig lány vagyok... egyszerû, odajött a srác és láttam, hogy abszolút nincsen meg a vonzalom, de tényleg még csak a szikrája se... akkor meg mit bolondítsam? így hát leráztam, de a srácon sokáig látszott, hogy tetszem neki, de értelmes volt és felfogta, hogy nem és nekem ez tetszett meg, hogy milyen értelmes, nem nyomul túlságosan, amúgy nagyon aranyos és jó a humora és végül én mentem oda hozzá, hogy hülye voltam lenne-e még kedve... :) Kedves 11:18-as válaszoló! "Rájöttem 3 dolog fontos a nõnek. Farok Pénz Kocsi" Szerintem ez hülyeség! inkább Farok Ész Humor és valóban helyettesíthetik egymást...
A kérdező hozzászólása: akárhogy állitom kisebbre a grafikát, akkor is ugyan ugy megy.

Hogy lehet visszaszoktatni hogy megint átaludja az éjszakát? Lányom 3 hónapig átaludta. Most 3 hete kell. Először csak egyszer most már van hogy kétszer is kell és eszik. Nemértem hogy eddig nem volt éhes vagy miért van ez? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(

Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(
Mekkora a lányod, és mikor mennyit eszik? Mármint délután, nem éjszaka.
Mekkora a kicsid? Mivel táplálod? Hol tart mozgásfejlõdésében?
A kérdező hozzászólása: 4 hónapos múlt. Anyatejes este tápot kap.
A kérdező hozzászólása: Musszály volt megetetnem mert csak ugy alszik vissza. Csak nem értem hogy egyszercsak mitõl van ez. És hogy lehetne visszaszoktatni.
Déltõl lafakvésig mikor, mit és mennyit eszik?
A kérdező hozzászólása: 2-3 szopi nem tudom mennyit. Este 8 kor 120 ml táp.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Most este ezt csináltam, felkelt 3 kor visszaaltattam evés nélkül aztán kelt 5 kor de akkor már adtam neki.
Érdekes, az én lányom pont fordítva mûködik. 6 hónapos koráig aludt mint a kisangyal. Volt olyan éjjel, hogy egyszer sem kelt. Leraktam 8-kor és reggel 9-kor ébredt. No, ezt most mintha elvágták volna. Felkel éjfélkor vagy kettõkor. Aztán 4-5 között. Nem tudom mi történt. Szinte kizártnak tartom, hogy éhes legyen, de mégis az, mert iszonyatos erõvel eszik. Azóta kezdõdött ez, amióta elkezdtük a hozzátáplálást.

Miért van az hogy ebayen vásároltam 1000x de most találkoztam először ezzel hogy nem jött meg a cucc, írtam nekik írtak vissza, hogy vissza küldik a pénzt, az ebayem is jelezte a refund ot, de még nem érkezett meg a pénz és a paypalemen ezt láttam?

Mar 27, 2012 Refund From Completed $5.88 USD az akkor 1330Ft nak felelt meg! és utána ez a következő: Mar 27, 2012 Transfer To Credit Card Completed -1,330 HUF már sokszor vásároltam meg kaptam is vissz pénzt, de ilyet még nem láttam szóval EZ MI? SZERINTETEK AKI ÉRT HOZZÁ VAGY TALÁLKOZOTT ILYENNEL AZ ÍRJON!!! :) MERT AZ ÉN ÉRTELMEZÉSEM SZERINT AMIT VISSZAKAPTAM PÉNZT, AZT LE IS VONTÁK EGYBÕL??? :S Köszönöm előre is! :)

Legjobb válasz: Köszi, nekem alapból amikor megcsináltam a paypalt beállítottam, hogy a bankszamlamra menjen vissza a pénz! ha netán visszautalásra kerül sor! és amikor visszautaltak akkor a paypal szamlamon sose maradt pénz mindig kaptam sms-t hogy megjött a bankszámlámra! :) de most nem akart megjönni, de kellett nekem aggódni! tegnap este meg is érkezett a pénz! :) csak rájöttem, hogy amikro azt mondják, hogy most visszaküldte, meg jelzi az ebay is akkor az megjelenik egybõl a paypal számlámon, de a rendes bankszamlamra majd csak pár nap mulva érkezik meg és fejezõdik be a tranzakció! :) szoval a paypal csak 1bõl jelzi hogy tényéeg visszautalták!:) de én ezt a 5,88$ refund, aztán 1330Ft van a szamlan, aztán engem ez a -1330Ft zavart össze mert ez miatt azt hittem, hogy azért nem jön meg mert egybõl vissza is vették vagy megszakították a tranzakció! :) de mint kiderült semmi gond! :) azért köszönöm a válaszodat! :)

A kérdező hozzászólása: Köszi, nekem alapból amikor megcsináltam a paypalt beállítottam, hogy a bankszamlamra menjen vissza a pénz! ha netán visszautalásra kerül sor! és amikor visszautaltak akkor a paypal szamlamon sose maradt pénz mindig kaptam sms-t hogy megjött a bankszámlámra! :) de most nem akart megjönni, de kellett nekem aggódni! tegnap este meg is érkezett a pénz! :) csak rájöttem, hogy amikro azt mondják, hogy most visszaküldte, meg jelzi az ebay is akkor az megjelenik egybõl a paypal számlámon, de a rendes bankszamlamra majd csak pár nap mulva érkezik meg és fejezõdik be a tranzakció! :) szoval a paypal csak 1bõl jelzi hogy tényéeg visszautalták!:) de én ezt a 5, 88$ refund, aztán 1330Ft van a szamlan, aztán engem ez a -1330Ft zavart össze mert ez miatt azt hittem, hogy azért nem jön meg mert egybõl vissza is vették vagy megszakították a tranzakció! :) de mint kiderült semmi gond! :) azért köszönöm a válaszodat! :)

Miért van az hogy most csak 8 hetes lehet először menni a nőgyógyászhoz?

Nem értem, hogy miért nem lehet menni pl. 6 hetesen? Én két gyereket is szültem(2001;2003) most úgy néz ki hogy a 3. gyereket várom. Nem értem mert annó már 6 hetes meg tudták mondani hogy terhes vagyok. Úgy tudom hogy 5-6 hetesen már pulzál a kis szíve? akkor miért kell menni két héttel később? Meg azt sem értem hogy miért vagy az első ultrahang a 12 héten amikor ez régen nem így volt?

Legjobb válasz: Mert fejlõdik a rendszer. 5-6 hetesen nem mindenkinek van szívhangja, jobb is ha nem megy akkor senki, csak 8 hetesen. Akkor már mindenkinek szokott lenni. Senki nem tiltja meg, hogy 5-6 hetesen menjél, csak a doki sem akar felesleges aggódást.

Mert fejlõdik a rendszer. 5-6 hetesen nem mindenkinek van szívhangja, jobb is ha nem megy akkor senki, csak 8 hetesen. Akkor már mindenkinek szokott lenni. Senki nem tiltja meg, hogy 5-6 hetesen menjél, csak a doki sem akar felesleges aggódást.
Hol van az írva, hogy kell? Én mindkét terhességnél 5 hetesen voltam. Annyi volt a lényeg, hogy akkor igen vagy nem, illetve jó helyen ágyazódott-e be. Ha méhen kívüli, derüljön ki idõben, de minden rendben volt, megnyugodtam.
Nem beszélve arról, hogy az a 2 hét sokat jelent, jobban meg tud tapadni a pici. Egészségesebb ebbõl a szempontból, hogy nem rohansz egybõl vizsgáltatni.
Szerintem orvosa válogatja. Én 6 hetesen tudtam meg hogy várandós vagyok. Azt hogy hány hetes, azt ultrahang alapján mondták meg. Ja és ez 2010-ben volt. Ezért gondolom hogy orvosa válogatja.
Én kb 5 hetes lehettem mikor elmentem, 1 hét múlva hívott vissza uh-ra, ahol már volt szívhang. :)
6 hetesen is megtudják mondani hogy terhes vagy-e vagy sem! :-) Én szerintem még nem is voltam a 6. hétben de megtudta mondani hogy minden rendben, méhen belüli és minden OK. Azt írta a papíromra h korai terhesség és vissza rendelt a 9. hétre.
Nincs ilyen szabály, hogy 8 hetesen lehet menni elõször. Én is voltam már 5 hetesen, a petezsák látszott, de szívhang még természetesen nem, és visszarendelt 3 héttel késõbb, mert csak akkortól élõ egy terhesség, ha szívpulzálás is kimutatható. De miért vagy így felháborodva? Elmondod a teljes szituációt? Hátha úgy jobban el tudjuk magyarázni.
Nem azért küldenek el, mert nem tudnak elöbb eredményt mondani, hanem mert nagyon sok terhesség a 6. és 8 hét között megszakad magától. Ha a nö úgy tudja, hogy terhes 6 hetesen és utána kiderül, hogy elhalt a magzat, akkor sok esetben komolyabb pszichikai gondjai lesznek emiatt, ha viszont a 8. héten kiderül, hogy nem terhes - és elötte nem állapitottak meg semmit, akkor tudomásul veszi, hogy tévedett és sokkal kevésbé viseli meg.
A kérdező hozzászólása: Én meg értem mindegyik érvet én csak azt nem értem hogy miért van ez? Most hogy 8 év eltelt a legutóbbi terhességem óta teljesen mások most a szitúációk! Anno 6 hetes megállapították hogy minden rendben van és van szívhang most meg elhajták az embert hogy mennjen vissza 2 hét múlva. Én ezt nem értem ha fejlõdik az orvos tudomány akkor miért egyre késõbben lehet pontos eredményt kapni?
Ez lehet, hogy abban az intézményben "szokás" ahol voltál. Én elsõ alkalommal 5 hetesen voltam, második alkalommal pedig szerintem 7 hetesen és a doki közölte velem, hogy ez még nincs szerinte 7 hetes - másnap UH-n közölte, hogy 6hét 5 nap. Ennyire pontosan is lehet ezt tapintással tudni... De van egy csúnya dolog általában nagyvárosokban: nem szeretik a "felesleges" munkát. Sajnos akadnak védõnõk, akik 9 hét elõtt nem akarnak kiskönyvet írni, merthogy addig még annyi minden történhet. :(
Utállak.
Szerintem az lehet a baj, hogy sok embernek rossz az ítélõképessége...Próbáld meg megkeresni magadban azt ami bánthatja az õ szemüket és javítsd ki magadon. Meglátod sokkal jobb lesz;-)
Biztos a külsõddel van valami. Manapság sok az ilyen felszínes ember (talán még én is... :/ )... Aztán rájönnek, hogy jófej vagy! ;)
A nagyon komoly elõítélet.... sokfajta van, téged ez a fajta súlyt. Tenni legfeljebb annyit tudsz, hogy elrejted ezeket a tulajdonságokat, amik az elõítéletet okozzák.

Múlt hónapban próbáltam először ki a tampont. Amikor enyhén nyomtam fel akkor valami szúró érzést éreztem, ki vettem a tampont és láttam hogy csupa vér (de még nem jött meg az első vérzésem most sem). Ez miért van?

Legjobb válasz: Ha nem menstruálsz, nem szabad tampont használnod, mert kiszárad a hüvelyed, eltûnik belõle a nyálkahártya, kidörzsöli, és tönkreteszed vele a puncid természetes védekezõ képességét! Csak erõs menstruációnál használj tampont. Amíg nem menstruálsz, TILOS!!!

Ha nem menstruálsz, nem szabad tampont használnod, mert kiszárad a hüvelyed, eltûnik belõle a nyálkahártya, kidörzsöli, és tönkreteszed vele a puncid természetes védekezõ képességét! Csak erõs menstruációnál használj tampont. Amíg nem menstruálsz, TILOS!!!
Lehet, hogy átszakítottad vele a szûzhártyádat, mert nem jól helyezted fel.
Én azt javaslom, hogy még nem kell a tampnnal próbálkoznod, hiszen, ahogy te is írtad, a szervezeted nincs még felkészülve rá. A tampont, ha nincs vérzés, nincs az az ember, aki fel tudja szárazabb hüvelybe helyezni, te se próbálkozz. Azért vérzett, mert felsértette a hámréteget. Kiskamasz koromban engem is érdekelt a téma, de a tampont nem mertem kipróbálni, még így is sokszor kényelmetlen. Ha megvan a vérzés, sokszor a vér miatt könnyebben be tudod csúsztatni, de ezt nem erre találták ki, hogy szárazon használd. Még ne próbálkozz, várj türelemmel, eljön még az idõ, amikor már unni és utálni fogod a tamponozást! : )
Elsõ vagyok. A tampon használatát a menzesz megjövetele után hosszabb ideig nem tanácsolom, ilyen fiatal korban.Ahhoz, hogy biztonsággal tudd használni, jobban meg kell ismerned a testedet, és a szervezetedben ilyenkor végbe menõ változásokat. Ehhez idõ kell! Ehhez éppen elég magát a menzeszt megszokni, az ezzel járó kellemetlenségeket is. Késõbb, amikor már rutin szerû lesz ez az esemény, meg lehet próbálni a tampon használatát. Kérj segítséget idõsebb nõismerõsödtõl, anyukádtól, nõvéredtõl, idõsebb lány ismerõseidtõl.
Azért volt akkor véres a tampon, mert nagyon kidörzsölte a puncidat, és a nyálkahártyát tönkre tette! Soha nem szabad úgy tampont használni, hogy nem menstruálsz!!! :)
Hány éves vagy?

1 hete kezdem járni 1 sráccal és azota most fogok elöször talizni vele, mert elutaztunk és félek, hogy talán szakitani akar velem. Miért van ez? Talán nem kéne járnom senkivel?

Legjobb válasz: Én egyáltalán nem hiszem, hogy szakítani akarna veled, különben már talizni sem akarna. Nyugodj meg, feleslegesen idegesíted magad ilyen "hülyeségeken".

Én egyáltalán nem hiszem, hogy szakítani akarna veled, különben már talizni sem akarna. Nyugodj meg, feleslegesen idegesíted magad ilyen "hülyeségeken".
Ha nem lesz jó vele, nem szívesen találkozol vele újra meg újra, ha nem szívesen leszel vele együtt, nem érzed magad jól vele, akkor majd úgyis érzed, hogy nem akarsz vele járni. Ezen meg ne stresszelj talélkozzatok! A többi meg jön magától :) hajrá
A kérdező hozzászólása: jaj köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: de ez a tali nincs megbeszélve csak minden nap 6-órakor jönn ara amere én táncolok és ott

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!