Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy most (660 db)

Az miért van, hogy most, hogy kapcsolatban vagyok egy lánnyal, mégis ugyanúgy magányosnak és rondának érzem magam, mint ezelőtt? Nem úgy van, hogy a kapcsolattól helyesnek látja magát az ember?

Sok éven rondának nevezett a legtöbb lány, mindig csak kevésnek jöttem be és most van, aki elfogad így, ahogy vagyok mégsem nőtt az önbizalmam. Még mindig egy semminek érzem magam, akinek joga sincs barátnőre. :/

Legjobb válasz: Személyiség zavarod van-----> pszihológus. Vagy magad leküzdöd, ez csak RAJTAD múlik.

Személyiség zavarod van-----> pszihológus. Vagy magad leküzdöd, ez csak RAJTAD múlik.
Mázlista vagy, ha legalább valakinek bejössz. Én tényleg ronda vagyok, és még egy lánynak sem jöttem be pedig már vén vagyok.

Miert van hogy most a a pasim szakitani akar velem?

2 napig egy masik pasival beszeltem mert nem tudtam beszelni a pasimmal ...szerintetek miert lehet ennyire duhos ram ?:(

Legjobb válasz: féltékeny, azt hiszi félredugsz a háta mögött.

féltékeny, azt hiszi félredugsz a háta mögött.
Túl sokat már nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: hát akkor az is benne van hogy nem lehet gyerekem a méretem miatt :(
Jó ég! Nyugodj meg a mértedtõl nem függ hogy lehet-e gyereked. Ez majd a nemzõképességeden múlik. Ha nem vagy meddõ akkor lehet gyereked. Bár nem értem mit értesz a kevesebb mint 10 cm alatt. Az lehet 2 is meg lehet 9 is. Ha nem irreálisan kisméretû akkor ne aggódj, biztos nem vagy kivételes eset.
A kérdező hozzászólása: 7cm van csak :(
Úgy tudom 8-9 centiméter alatt számít rendellenesen kicsinek, legalábbis egészségügyi szempontból. Ilyenkor valóban problémát okozhat a szexuális életben. Az hogy fitymaszûkülettel mûtöttek, annak elvileg nem kéne hogy köze legyen ahhoz, hogy neked ekkora.Valószínûleg más probléma van. Igazából már nagyobb nem lesz, egy mûtét sem sokat segítene. Viszont tudom hogy nem kellemes a téma, de lehet érdemes lenne orvoshoz fordulnod, aki tájékoztatni tudna jobban hogy ez mennyire befolyásolja a szexuális életed, és milyen problémákat okozhat.
A kérdező hozzászólása: oké köszi orvoshoz fordulok vele köszi a segítséget!


Miért van ez? Barátnőm és én 13 évesek vagyunk (pubertás kor). Én vagyok 172 cm ő volt 170. De miért van hogy "nagyot nőtt" és most 178 cm magas? Ciki hogy magasabb nálam? Mitől van hogy magasabb mint az egykorú fiúk/lányok?

Legjobb válasz: Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...

Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...
én is 13 éves, vagyok (lány). nem (annyira) gáz, én nem tudom pontosan milyen magas vagyok, de kb olyan magas mint a barátnõd. amúgy ez azért van mert a lányok hamarabb kezdenek el "fejlõdni" mint a fiúk. nálam 1 kivételével minden fiú fél fejjel kisebb.:)
A kérdező hozzászólása: köszi, az ismerõsök körébõl meg én vagyok a legmagasabb xD kivéve õt :)
Ha szereted akkor nem ciki, ha nem szereted, akkor ciki. Nehogy már a divat, mások véleménye diktálja a párkapcsolatod! Azt szeretsz, aki bejön neked. Nem azt akit a haverjaid, fórumozók, válaszolók elfogadnak!
A kérdező hozzászólása: # 1/4 köszi, de tanulj meg írni ;) amúgy kajak köszi :D

Az miért van, hogy RTL Most-on egy sorozat néhány részét nem tudja lejátszani? Vagy csak nekem ilyen? (link)

Hiába kattintok rá, még itt a link is megváltozik:

Legjobb válasz: Most vettem észre, hogy van olyan, amit egyszer már megnéztem (RTL Most-on), most meg azt sem játssza le.

A kérdező hozzászólása: Most vettem észre, hogy van olyan, amit egyszer már megnéztem (RTL Most-on), most meg azt sem játssza le.

Miért van hogy a 3 gyerkőcöm elsőre sikerült most szeretnénk még egyet nem sikerül ez a 4 hónap hogy nem sikerült teherbe esnem 29 éves vagyok a ciklusaim pontosak. Most ovu előtt 2 nappal voltunk együtt sikerülhetett?

Legjobb válasz: Sokan vagyunk ezzel így pl én is az elsõ gyermeket megtervezünk és 10 hónap múlva már meg is született. Sajnos a második tervezése óta telt el 10 hónap ésa még csak terhes sem vagyok. Most jutottam el oda hogy vérvétel és kiderült hogy magas a TSH és a Prolaaktin ami ezt teljes mértékben gátolja. Most kaptam gyógyszereket és itt megkezdõdött az esélyem hogy legyen is valami. Érdemes elébe menni a dolgoknak és nézetni egy vérképet!! Aztán HAJRÁ!!!Drukkolok

Sokan vagyunk ezzel így pl én is az elsõ gyermeket megtervezünk és 10 hónap múlva már meg is született. Sajnos a második tervezése óta telt el 10 hónap ésa még csak terhes sem vagyok. Most jutottam el oda hogy vérvétel és kiderült hogy magas a TSH és a Prolaaktin ami ezt teljes mértékben gátolja. Most kaptam gyógyszereket és itt megkezdõdött az esélyem hogy legyen is valami. Érdemes elébe menni a dolgoknak és nézetni egy vérképet!! Aztán HAJRÁ!!!Drukkolok
Ne add fel, örülj, hogy a három gyerkõc elsõre összejött, igazán szerencsés vagy. Mi még csak az elsõt tervezzük, de fél éve semmi. Voltak ciszták, magas vércukor, alacsony D-vitaminszint...ki tudja mikor lesz ennek vége - mármint a rossz híreknek az orvosok részérõl. Most "nem foglalkozom" vele, leköt a munka, meg nem szeretnék áprilisi babát :) de azért rajta vagyunk! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: én örülök a 3 gyerkõcnek csak nagyon szeretnénk még egy babát, és nektek is mielõbbi babásodást kivánok!!remélem most jókor voltunk együtt.ovu elõtt 2 nappal.
1.vagyok. Köszi és viszont kívánom nektek a mielõbbi babásodást!!! Írjatok ha összejött!!

Az miért van hogy 1 hónapja kiivartalanitattam a szuka kutyámat és most megint elkezdtek rá ugrálni a kanok? Ne sikerült volna a mütét vagy idő amig ott bent helyre jön minden? Most akkor lesz kiskutyája?

Legjobb válasz: Kiskutyája már soha nem lesz. Van olyan eset, amikor a kutya tovább termel bizonyos hormonokat (más szervek átveszik a termelést), ami azt az érzést kelti benne, hogy tüzel. Úgy is viselkedik, és a kanok is úgy érzik. De kutyája nem lesz, és baja sem, nyugi:)

Kiskutyája már soha nem lesz. Van olyan eset, amikor a kutya tovább termel bizonyos hormonokat (más szervek átveszik a termelést), ami azt az érzést kelti benne, hogy tüzel. Úgy is viselkedik, és a kanok is úgy érzik. De kutyája nem lesz, és baja sem, nyugi:)
Állítólag 3 hónap az idõtartama kb. amíg teljesen kiürülnek a hormonok.
A kérdező hozzászólása: Ez megnyugtató köszönöm szépen a segitõ válaszokat

Az miért van hogy amikor már majdnem hüvelyi orgazmusom van érzem hogy most. De mégse megyek el, pedig általába mindig sikerül? ! 18l

Legjobb válasz: "De mégse megyek el, pedig általába mindig sikerül?!" Most akkor elmész vagy nem?

"De mégse megyek el, pedig általába mindig sikerül?!" Most akkor elmész vagy nem?
nekem egy idõben ugyanez volt, de nem tudom miért. elmúlt XD
A kérdező hozzászólása: hát ugy értem hogy egyszer sikerül elmennem.. de van olyan hogy mikor már majdnem elmegyek akkor valamiért nem sikerül :D
Gondolom maszturbálásról van szó. Próbálkozz fiúkkal hátha úgy menni fog.

Az miért van, hogy 12éves koromig egyáltalán nem mostan fogat, és most 16éves koromig amióta mosok folyamatosan lyukadnak a fogaim?

Legjobb válasz: Mert 12 éves korodig "tartották" magukat a fogak, ráaádsul sok még csak 1-2 éves volt akkor. És részben igaza van anyukádnak, kamaszodsz, megváltozik az anyagcseréd, hormonháztartásod, amúgy is kamaszkorban fogékonyabbak a fogak a szuvasodásra, csak a tiedre rájön még az, hogy 12 éves korodig nem mostál fogat, tehát addig gyengültek.

Kérlek, ha nem kezdtél volna fogat mosni, akkor is ugyanúgy kilyukadtak volna a fogaid.. Mégis ezt hogy?! Már az oviban megtanítják a gyerekeket, hogy fogat KELL mosni......
Mert 12 éves korodig "tartották" magukat a fogak, ráaádsul sok még csak 1-2 éves volt akkor. És részben igaza van anyukádnak, kamaszodsz, megváltozik az anyagcseréd, hormonháztartásod, amúgy is kamaszkorban fogékonyabbak a fogak a szuvasodásra, csak a tiedre rájön még az, hogy 12 éves korodig nem mostál fogat, tehát addig gyengültek.
Talán rosszul mosod, kemény kefével, széltében dörzsölöd?
Az utolsó hozzászolónak csak gratulálni tudok, biztos nagyon király lehet tizenévesen szétrohadt fogakkal.
Én is 16 vagyok és nem mosok fogat, de emlékszem rá hogy 12 éves korom körül a hátsó fogaimon már nagy lyukak voltak és fájt is. Mostanra már egy csomó teljesen letört az ínyemig de már nem fájnak.
Nem minden embernek hasznos a fogmosás.Ez olyasmi mintha az emberek 96% nak hatásos egy gyógymód, megelõzés de a többieknek meg hatástalan vagy többet árt mint használ.Valószínû a mostani helyzet az hogy károsul a fogzománcod, vagy más probléma és gyengülnek a fogaid és az ínyed.Lehet a fogmosástól, fogkrémtõl, hormonoktól és még sok mástól.A legegyszerûbb a fogkrémet, fogmosás technikát próbálgatni vagy kevesebb fogmosás és más megoldással helyettesíteni.Illetve kalcium és egyéb vitamin, ásványi anyag hiány is lehet a háttérben, fejlõdõ szervezetben ez gyakori a mai tápanyagszegény, bolti alap élelmiszerek miatt.A helyzet hogy valószínû tovább romlik a fogazatod ha nem változtatsz.A helyes módot neked kell kitapasztalni, és sok mindent kipróbálhatsz.
Körkörösen kell mosni puha sörtéjû kefével, nem vizszintesen sikálni.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi a választ.
A kérdező hozzászólása: Az Anyám még azt mondja, hogy a hormonok miatt van, de hogy ennyire?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi számít keménynek, és azt hogy széltében dörzsölöd arra érted, hogy gyorsan felületesen? Mert ha igen, akkor elmondhatom, hogy 2-3 percig alaposan mindenhol megmosom.
Szerintem se a fogmosástól van, hanem vagy véletlen egybeesés, vagy a kezdõdõ lyukadás tudat alatt motivált a fogmosásra.

Miért van az, hogy nem élvezem a barátommal a szexet? Nem kicsi neki nincs semmi zavaró tényező sem, de már vagy két hete nem élvezem. Pedig hiányom is van eléggé. Nem értem miért van ez most.

Legjobb válasz: Idõjárás, rossz hangulat, hormonok, ilyesmi.... Egyébként korábban élvezted? Mert ha két hete szexeltek, és azóta nem élvezed, akkor más a gond. És ehhez az õ méretének kevés köze van....

Idõjárás, rossz hangulat, hormonok, ilyesmi.... Egyébként korábban élvezted? Mert ha két hete szexeltek, és azóta nem élvezed, akkor más a gond. És ehhez az õ méretének kevés köze van....
Talán próbáljátok meg máshol, másképp, különbözõ pozíciókban hátha jobb lesz.Vagy esetleg mond meg neki éppen akkor mit és hogyan szeretnél, mire vágysz és azt tegye.Akkor talán jó lesz.Halika 29/F
Szerintem minden nõnek vannak ilyen "gondjai" idõnként. Rövid idõtartamúak, de az utána lévõ idõszak csodás. Kitartás, és ilyenkor szervezzetek más programokat:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: A párommal több mint 3 hónapja vagyunk együtt és ebbõl csak ezt az utolsó két hetet nem élveztem vele elõtte élveztem nagyon is, de azért ki próbálunk más pózokat vagy már programot tervezünk inkább aztán meg látjuk mi lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!