Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy miután a (68 db)

Az miért van hogy átköltöztem egy másik hejre épitettem házat aludtam már az új házba valahogy meghaltam miután felkeltem és nem ott éledtem újra ahol a házam van hanem a kezdő résznél?

Legjobb válasz: legközelebb írd le, hogy milyen játékról van szó, amúgy szerintem azért van, mert nem elég egyszer ott aludni, de csak szerintem

legközelebb írd le, hogy milyen játékról van szó, amúgy szerintem azért van, mert nem elég egyszer ott aludni, de csak szerintem
Azt hiszem a minecraft-ról van szó. Bár én még nem játszottam vele, de tervezem, és olvastam róla pár dolgot... Tudod miközben alszol meg támadhatnak a mob-ok, és meg halhatsz, és nem tom van-e ilyen de a legutóbbi mentésnél vagy hol folytatod...
A kérdező hozzászólása: Igen, bocsásatok meg hogy nemirtam oda hogy a minecraftról van szó.
enyhén szólva egy [email protected]
Elsõnek igaza van.Nem is szeret
Diavolino: Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy nem magától kéne jönnie annak, hogy igenis a barátnõm fontosabb az ágyban mint én? Szóval érted, vannak persze dolgok amiért szólni kell, hogy ne úgy, hanem másképp, de az hogy önzõ az nem gondolatolvasási probléma, hanem személyiségi. 28/n
Hány évesek vagytok? Nem kell feltétlenül a legrosszabbra gondolni, nevezetesen hogy egy önzõ állat. Lehet például az is, hogy csak tapasztalatlan még, és nem veszi észre, hogy te nem mentél el szex közben.
mondjuk ha szolnal neki hogy mi lenne ha foglalkozna veled is! A ferfiak csodalatos lenyek de nem gondolatolvasok! :) 26F
Mert balfék a barátod.
Valószínû azért úgy teszel, mint aki élvezi mert azt nem hiszem el, hogyha csak fekszel (alatta, fölötte akárhol)mint egy fadarab továbbra is ezt csinálná!!Gondolom van egy pár hangos színlelt orgazmusod is:) Ha meg nem úgy van, ahogy írtam beszélj vele!!!
Hát nem ilyen páwagecível kéne járnod, aki mellesleg melletted még 2 csaj dug.
Mert egy rohadt önzõ egoista állat!! Te meg ha nem szólsz neki meg is érdemled, hogy így bánjon veled!
A kérdező hozzászólása: valószínû -.-
hja, a pasid egy bunkó.
Mert hagyod neki. Ha nem tetszik ahogy és amit csinál vagy nem csinál, akkor ne itt kérdezd mi a baj, hanem vele beszéld meg.
A kérdező hozzászólása: még csak 17. de tudja hogy nem szoktam.. nála viszont ez fordítva elvárás
A kérdező hozzászólása: haha:D
16:44 azért ne túlozzunk :)
A kérdező hozzászólása: ja mert valószínûleg nekem kéne mondanom hogy mit csináljon-.-
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
3 verzió: 1., mert egy tahó Te meg hagyod neki 2., megjátszod az orgazmust így azt hiszi Neked is jó 3., csak pancser és nem látja, hogy igazából leszar elsõ verzóra a megoldás: kidobni, második-harmadikra meg: õszintének lenni

Miert van az, hogy miutan a baratom elment, nincs kedve mar folytatni? Nekem meg persze lenne. Minden srac igy van ezzel?

Legjobb válasz: nekem is volt ilyen...ez senkinek se esik jól!persze ha mondom neki h és velem mi lesz akkor utána (kb.félóra vagy 1) és cisnálja de van amikor semmit nem élvezek a szexben és nem is kívánom utána.

nekem is volt ilyen...ez senkinek se esik jól!persze ha mondom neki h és velem mi lesz akkor utána (kb.félóra vagy 1) és cisnálja de van amikor semmit nem élvezek a szexben és nem is kívánom utána.
nálunk az van h addig nem megy el a barátom még engem el nem vitt.Úgy látszik szerencsés vok
A legtöbb srác csak azért ilyen, mert magukkal foglalkoznak és nem a partnerük az elsõ.Biztos fogsz olyat találni aki nem így gondolkozik.
Ha a sex-re gondolsz akkor egybõl nemtudja folytatni, hiszen lessan lelankad. De ha ujjal vagy szájjal-ra érted, akkor talán ugy nemakar szájjal, hogy bennedvolt, mert ha gumit használtok akkor azt érezheti, vagy ha nem akkor saját magát nem akarja érezni. Ha meg ujjal nem akarja, akor ezt beszéljétek meg, igazából nemtudunk mit tanácsolni, kényszeríteni nemlehet.
Szt ez azert van mer kifaradt es ienkor nm kepes folytatni ugy 10 15 percig de aztan mehet tovabb minden a rendes kerekvagasba ha o is igy akarja:P!
Az én barátom azt csinálja h elõbb örömöt szerez nekem aztán jön õ.Azért szoktuk így mert ha elmegy akkor lekókad egy idõ után és akkor már nem az igazi.
Hát nem strapálja magát a pasid, én ha elememben vagyok akkor a 3 menet sem probléma de azért az utolsónál már díjazom ha nem kell mozognom! De pasija válogatja.
A kérdező hozzászólása: Utána kb 30 perc-1 óra után elmúlnak.
Valamelyik este pont errõl beszéltak a TV-be. Igaz, nem figyeltem nagyon, mert nem érintett a dolog, de a bõrgyógyász szerint az izzadságmirigyek gyulladása okozza. Ha rossz helyen van, nagyon kellemetlen is tud lenni. A TV-ben a hölgynek a felsõcombja belsõ felén volt ilyen. Csunya volt nagyon. Valamit javasolt a doki, de nem figyeltem. Neked sem ártana, ha egy börgyógyász megkukkolná.
mondanám, hogy ekcéma, de ha félóra múlva eltünnek, nem tudom mi ez. :O

Miért van az, hogy miután a barátom orálisan kielégít, viszketek alul?

Legjobb válasz: szerintemis inkább a borosta,nálam is elõ szoott fordulni, vagy ha mindig viszket,mikor kielégít akkor lehet gomba :S

szerintemis inkább a borosta, nálam is elõ szoott fordulni, vagy ha mindig viszket, mikor kielégít akkor lehet gomba :S
Hát vagy elkaptál vmit vagy borostás az kicsit dörzsöl és utána viszketsz.Ha borostás esetleg kérd meg hogy vigyázzon.

Miért van az, hogy miután a barátom megujjazott, másnapra általában viszket a kisajkam belső fele, és piros is lesz. Ez nem mindig következik be, csak néha.. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Nem lehet,hogy valami kosz volt a körme alatt/kezén?? Nekem is volt ilyen bár ott tiszta volt a barátom keze...

Nem lehet, hogy valami kosz volt a körme alatt/kezén?? Nekem is volt ilyen bár ott tiszta volt a barátom keze...
Mert a pasik undorodnak a saját spermájuktól.
Nálam ez válóok lenne. :) Ha annyira undorodik, hogy meg se csókol utána, akkor azt se várja el, hogy megengedjem, hogy a számba menjen el.
Van olyan pasi, aki egyszerûen tényleg nem bírja a saját nedvének az ízét meg a szagát. Ha az se elég neki, hogy lenyeled, meg rágót veszel be utána, akkor próbáld meg még ki is öblíteni, illetve fogat mosni a kettõ között! Hátha úgy már nem fog annyira ellenkezni.
Egyáltalán miért jó az hogy a szádba élvez??
Nem tudom mi a különbség a között, hogy ágyban vagy kocsiban szopja le. Ilyen hülyeséget. Aki szopik az szopik kocsiban is. Aki meg nem annak meg úgyis mindegy. Ezt jegyezzétek meg.
Na, azért nem nem így van, ahogy a többség írja... Én évek után sem csókoltam meg a páromat szájba élvezést követõen. Egy férfit ne a saját íze vonzzon, hanem a társáé. Egy dolog, ha van szopás befejezetlenül és szex közben csók, meg egy másik, mikor csak pipa van! Lehet, hogy a többség szereti a saját cuccát a szájában érezni, én azonban inkább maradok a punci ízénél... Ebben szerintem nincs semmi megalázó önmagában.
-nem* kicsit több lett :)
Itt is ez lesz szerintem, de én meg azt nem értem, hogy ha én sem szeretem túlzottan a saját ízemet, akkor nyalás után miért csókol meg?:D
Ha annyira nem bírja a saját ízét, akkor ne menjen el a szádba. Ha meg mégis ezt akarja, akkor az a minimum, hogy utána nem fujjog. Milyen már ez? A te szádba bele mehet, de az övébe nem? Ez olyan, mintha mondjuk összekoszolna téged, aztán meg leszidna, hogy miért vagy mocskos. A szájba élvezésnek az a következménye, hogy olyan lesz tõle a szád. Ha ezt nem vállalja, akkor inkább fejezze be máshogy, de nem fair, hogy te mindent megteszel érte és ezt kapod cserébe.
Ezt meg kell beszélni, de azért a punciból általában nem spriccel cucc az ember szájába, ami meg belemegy, az nem olyan nagy adag. Viszont ez tényleg megegyezés tárgya...
nem akarja érezni a saját ízét gondolom. Hiába veszel be rágót biztos attól tart h attól még érezné
Én szoktam csókolozni a csajommal utána is 18/f
Ha egy csaj engedi, hogy a szájába élvezz, akkor én nem problémáznék az íz kérdésen. Ennyi finnyás embert... Hál' Istennek én is és a feleségem is elég perverzek vagyunk, és szeretem a saját spermám ízét :)
Utolsó: ritka, mint a fehér holló:) :D
Ha ennyire nem érted, akkor nem érdemled meg azt a srácot! meg amúgy is... srác? mit vársz egy sráctól? Keress egy férfit! Mégis mit adott neked, hogy ezek ellenére vele vagy?
Válj el tõle.
tartós kapcsolatod van , vagy csak hétvégi diszkós, autós randi? akit a férfi érdemesnek tart arra, hogy le szo...jon ott már az a minimum, hogy simán szájon csókolhatod és õ meg viszonozza!
Igazat adok az utolsónak :-) szerintem is csak erre kellesz neki!!
Azért mert nem szeret igazán, , , ,
Hát, ha még tudná, hogy a sejt 3 napig elél a szájban... ;)
Elég gusztustalan viselkedésforma, én elhánynám magam 25F
A kérdező hozzászólása: kocsiban nem tudtam fogat mosni ;-)
kocsiban? akkor már mindegy hogy hol , , , van ám gusztusod!!
És te miért vagy vele? A kutyának sem kellesz, csak ennek a taplónak?
Mert hülye. Biztos nem élvezhetne a számba, ha utána nem lenne hajlandó megcsókolni.
mielôtt ilyen büszkén vállalod h kocsiban szopsz, elárulom egy fiunak dicsôség..és már jó nagyokat röhögtek rajtad a haverjaival, neked meg cink..nagylány! :DDD
Mi a fene bajotok van a kocsiban szopással? :S
15 évesen még én sem érteném az összefüggést... na jó, de. Jó gáz, hogy ez még kérdés számodra. Ez nem áll össze a buksiban, de a pipa, az megy, hadd gratuláljak! Valószínûleg nem azért tart, hogy csókolgasson, hanem mert kocsiban pippantod le, és még büszke is vagy a tudományodra.
Gyönyörûen meg látszik, hogy a szexet a nagy többség pornófilmbõl tanulta, hogy mit kell csinálni a lánnyal!

Miért van az, hogy miután hazajövök a suliból, és délután alszok 1-2 órát, közvetlen miután felébredek, fáj a fejem utána legalább 1 vagy 2 órát? Minden délutáni alvás után fejfájással ébredek.

Legjobb válasz: én is. csináld azt, hogy csak 20percet alszol,mert utána átmész mély alvásba. nekem bevállt! de csak 20perc, vagy inkább kevesebb. 25-30már necces

én is. csináld azt, hogy csak 20percet alszol, mert utána átmész mély alvásba. nekem bevállt! de csak 20perc, vagy inkább kevesebb. 25-30már necces
Csak otthon fáj a fejed?
A kérdező hozzászólása: Igen, csak otthon

Fiuk! Miert van az hogy miutan vizeltem, rogton kiraz a hideg? Ti is igy vagytok?

Legjobb válasz: igen!:D bár nem mindig, de legtöbbször ja. Meg egy haverom is így van vele de amúgy még nem kérdeztem senkit még errõl fogalmam sincs mitõl van amúgy

igen!:D bár nem mindig, de legtöbbször ja. Meg egy haverom is így van vele de amúgy még nem kérdeztem senkit még errõl fogalmam sincs mitõl van amúgy
Igen. Nem tudom mitõl van...
Ez a megkönnyebbülés. :D
Igen, amikor vizelsz itt mindenkit kiráz a hideg!
mert h.u.gy ellenes fetisiszta masiniszta vagy.

Miért van az, hogy miután elköltöztem a szüleimtõl, visszavágyom annak ellenére, hogy lelki terrorben tartottak éveken át?

Legjobb válasz: de ha vissza is mennél ,3 nap alatt újra rájönnél,hogy mégse akarsz már velük lenni, -de egyszerû,próbáld ki,lehet,hogy neked ,még 3 nap sem kell hozzá ,csak 2,

de ha vissza is mennél , 3 nap alatt újra rájönnél, hogy mégse akarsz már velük lenni, -de egyszerû, próbáld ki, lehet, hogy neked , még 3 nap sem kell hozzá , csak 2,
A kérdező hozzászólása: Igen, én ezt nagyon jól tudom. Csak szeretém tudni, hogy miért van ez így. Miért akarok visszamenni, ha rossz volt. Nem azt mondom, hogy meg is tenném, de bennem van ez az érzés. És én erre az érzésre vagyok kíváncsi.
Nem lehet az, hogy a hely hiányzik és nem a szülõk? Attól hogy õk lelki terrorban tartottak attól még lehet neked a kedves a hely ahol éltél, így vissza is vágyhatsz.
A kérdező hozzászólása: Ha jobban belegondolok, akkor igazad lehet kedves utolsó. A hely, a szülõház hiányzik nekem. Azt hiszem.
Ez ellen könnyen lehet tenni! :) 1. (legfontosabb) Próbálj ne gondolni arra a helyre. 2. Alakítsd úgy a környezetedet ahol most élsz, hogy az kedvesebb legyen számodra szeress jobban ott élni. 3. Foglald el magad: pl.: ha faluból költöztél városba akkor megannyi lehetõséged van: járhatsz plázába nézelõdni, úszni, könyvtárba, moziba stb. Ha nem, és faluból faluba esetleg városból faluba költöztél akkor nehéz ügy :D szerintem erre jó az állattartás hiszen azokról gondolsokdni kell napi szinten

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!