Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy miután (83 db)

Az miért van hogy átköltöztem egy másik hejre épitettem házat aludtam már az új házba valahogy meghaltam miután felkeltem és nem ott éledtem újra ahol a házam van hanem a kezdő résznél?

Legjobb válasz: legközelebb írd le, hogy milyen játékról van szó, amúgy szerintem azért van, mert nem elég egyszer ott aludni, de csak szerintem

legközelebb írd le, hogy milyen játékról van szó, amúgy szerintem azért van, mert nem elég egyszer ott aludni, de csak szerintem
Azt hiszem a minecraft-ról van szó. Bár én még nem játszottam vele, de tervezem, és olvastam róla pár dolgot... Tudod miközben alszol meg támadhatnak a mob-ok, és meg halhatsz, és nem tom van-e ilyen de a legutóbbi mentésnél vagy hol folytatod...
A kérdező hozzászólása: Igen, bocsásatok meg hogy nemirtam oda hogy a minecraftról van szó.
Korod ?
A kérdező hozzászólása: 17
Esetleg lehet egy húgyhólyagban lévõ vesekõ.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom eldönteni, hogy most szívatsz vagy nem.. nem értek a testhez. DE csak ritkán van ez
Nem szívatlak, a húgyhólyagban lévõ vesekõ pont ilyen. Mondjuk, azt sztem minden pisilés után éreznéd.
Tuti hogy húgyhólyagban lévõ vesekõ ilyet nem vált ki . Nálam már hónapok óta bent van, a vesébõl csak eddig távozott .Kórházban megnézték .A hólyag nem kellõ kiürülését jelezhezi még az idegrendszer .A prosztatának is lehet köze hozzá, mert az elzáró szelep viszont abban van .Ezt erõlteted és jön is pár csepp .
enyhén szólva egy [email protected]
Elsõnek igaza van.Nem is szeret
Diavolino: Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy nem magától kéne jönnie annak, hogy igenis a barátnõm fontosabb az ágyban mint én? Szóval érted, vannak persze dolgok amiért szólni kell, hogy ne úgy, hanem másképp, de az hogy önzõ az nem gondolatolvasási probléma, hanem személyiségi. 28/n
Hány évesek vagytok? Nem kell feltétlenül a legrosszabbra gondolni, nevezetesen hogy egy önzõ állat. Lehet például az is, hogy csak tapasztalatlan még, és nem veszi észre, hogy te nem mentél el szex közben.
mondjuk ha szolnal neki hogy mi lenne ha foglalkozna veled is! A ferfiak csodalatos lenyek de nem gondolatolvasok! :) 26F
Mert balfék a barátod.
Valószínû azért úgy teszel, mint aki élvezi mert azt nem hiszem el, hogyha csak fekszel (alatta, fölötte akárhol)mint egy fadarab továbbra is ezt csinálná!!Gondolom van egy pár hangos színlelt orgazmusod is:) Ha meg nem úgy van, ahogy írtam beszélj vele!!!
Hát nem ilyen páwagecível kéne járnod, aki mellesleg melletted még 2 csaj dug.
Mert egy rohadt önzõ egoista állat!! Te meg ha nem szólsz neki meg is érdemled, hogy így bánjon veled!
A kérdező hozzászólása: valószínû -.-
hja, a pasid egy bunkó.
Mert hagyod neki. Ha nem tetszik ahogy és amit csinál vagy nem csinál, akkor ne itt kérdezd mi a baj, hanem vele beszéld meg.
A kérdező hozzászólása: még csak 17. de tudja hogy nem szoktam.. nála viszont ez fordítva elvárás
A kérdező hozzászólása: haha:D
16:44 azért ne túlozzunk :)
A kérdező hozzászólása: ja mert valószínûleg nekem kéne mondanom hogy mit csináljon-.-
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
3 verzió: 1., mert egy tahó Te meg hagyod neki 2., megjátszod az orgazmust így azt hiszi Neked is jó 3., csak pancser és nem látja, hogy igazából leszar elsõ verzóra a megoldás: kidobni, második-harmadikra meg: õszintének lenni
A kérdező hozzászólása: Utána kb 30 perc-1 óra után elmúlnak.
Valamelyik este pont errõl beszéltak a TV-be. Igaz, nem figyeltem nagyon, mert nem érintett a dolog, de a bõrgyógyász szerint az izzadságmirigyek gyulladása okozza. Ha rossz helyen van, nagyon kellemetlen is tud lenni. A TV-ben a hölgynek a felsõcombja belsõ felén volt ilyen. Csunya volt nagyon. Valamit javasolt a doki, de nem figyeltem. Neked sem ártana, ha egy börgyógyász megkukkolná.
mondanám, hogy ekcéma, de ha félóra múlva eltünnek, nem tudom mi ez. :O

Miért van az, hogy miután hazajövök a suliból, és délután alszok 1-2 órát, közvetlen miután felébredek, fáj a fejem utána legalább 1 vagy 2 órát? Minden délutáni alvás után fejfájással ébredek.

Legjobb válasz: én is. csináld azt, hogy csak 20percet alszol,mert utána átmész mély alvásba. nekem bevállt! de csak 20perc, vagy inkább kevesebb. 25-30már necces

én is. csináld azt, hogy csak 20percet alszol, mert utána átmész mély alvásba. nekem bevállt! de csak 20perc, vagy inkább kevesebb. 25-30már necces
Csak otthon fáj a fejed?
A kérdező hozzászólása: Igen, csak otthon

Miért van az, hogy már hónapok óta állandóan fújni kell az orrom, ki van száradva. Miután kifújtam újra teli lesz takonnyal?

Legjobb válasz: tobb lehetoseg is kinalkozik.1-meg vagy fazva,2-ha az a bizonyos takony vizszeru,lehet hogy alergias vagy. egyebkent ha dohanyzol attol is lehet.kronikus horgogyulladas a neve. azt is kell tudni az allando taknyos nozirol hogy ha sok a problemad vagy tartosan szomoru vagy ,akkor az immunrendszer legyengul es egyfolytaban magvan az ember fazva. pl. en is, nekem eleg 2-3 szomoru nap es a kovetkezon mar folyik is az orrom. de ajanlom hogy menj el dokihoz vagy vegyel a gyogyszertarba valamit,mert ha kohogsz is egy ido utan horgotagulast kaphatsz (ha dohanyzol,mar biztos van is) es akkor tenyleg tele leszel takonnyal egy eleten at! jobbulast!

tobb lehetoseg is kinalkozik.1-meg vagy fazva, 2-ha az a bizonyos takony vizszeru, lehet hogy alergias vagy. egyebkent ha dohanyzol attol is lehet.kronikus horgogyulladas a neve. azt is kell tudni az allando taknyos nozirol hogy ha sok a problemad vagy tartosan szomoru vagy , akkor az immunrendszer legyengul es egyfolytaban magvan az ember fazva. pl. en is, nekem eleg 2-3 szomoru nap es a kovetkezon mar folyik is az orrom. de ajanlom hogy menj el dokihoz vagy vegyel a gyogyszertarba valamit, mert ha kohogsz is egy ido utan horgotagulast kaphatsz (ha dohanyzol, mar biztos van is) es akkor tenyleg tele leszel takonnyal egy eleten at! jobbulast!
Menj el egy kivizsgalasra, mivel ez igy nem termeszetes, s tobb kivalto oka is lehet ennek a tunetnek.

Miért van az hogy miután először orgazmusom van utána csak akkor áll fel hogyha kicsit erősebben ráfogok és úgy folytatjuk de ha berakom és elengedem utána lekonyul? !

Legjobb válasz: Egyszerûen azért mert a férfi nemi szerv csak EGY alkalomra van kifejlesztve! Nem úgy mûködik minta nõi hogy szinte akárhány orgazmust produkál egymás után. Férfinak ez csak szünetekkel megy! Gondolom elég tini lehetsz ha még ezt sem tudod!

Egyszerûen azért mert a férfi nemi szerv csak EGY alkalomra van kifejlesztve! Nem úgy mûködik minta nõi hogy szinte akárhány orgazmust produkál egymás után. Férfinak ez csak szünetekkel megy! Gondolom elég tini lehetsz ha még ezt sem tudod!
Hehe:D Nekem a rekordom 6 menet egymás után:D Igaz, a végén már csak levegõ jött xD 19/F

Miért van az hogy áltálában az apuka nem foglalkozik a gyerekkkel miután elválnak a szülök?

nektek hogy van ?

Legjobb válasz: Általánosítani hülyeség, sokan törõdnek, sokan nem. Van olyan, hogy az anyuka nem törõdik a gyerkõccel. Láttam olyat, hogy együtt a 'család', s igazából mindenki magával van elfoglalva. A rosszat ki szokták emelni, van mit leordítani, minõsíteni. Nekem fogalmam sincs mi viheti rá az apukát vagy az anyukát arra, hogy ne törõdjön a gyermekével. Talán súlyos lelki probléma.

Általánosítani hülyeség, sokan törõdnek, sokan nem. Van olyan, hogy az anyuka nem törõdik a gyerkõccel. Láttam olyat, hogy együtt a 'család', s igazából mindenki magával van elfoglalva. A rosszat ki szokták emelni, van mit leordítani, minõsíteni. Nekem fogalmam sincs mi viheti rá az apukát vagy az anyukát arra, hogy ne törõdjön a gyermekével. Talán súlyos lelki probléma.
Én 1, 5éves voltam mikor a szüleim elváltak.Apunak lett egy barátnõje, késöbb felesége aki miatt [email protected] nõ gonoszkodott is velem elég sokat és féltékeny is volt rám.(még az is)Rengetegszer volt, hogy anyukám és a nevelõ apukám hívta fel apukámat, hogy "hé van egy gyereked".7 év múlva elváltak(mármint apukám és a felesége) és azóta tudom hogy ezt nagyon megbánta.Ez az én történetem dióhéjban. Amúgy a legtöbb férfi válás után az új életére akar koncentrálni amiben sokszor nem kap 100%-os szerepet a gyerek(ek).Késöbb minden férfi rá jön a hibájára(vagy nem :S).
Én ugyan nem váltam, de az ismerõsi körben elég sokan. Nekem ellenkezõ a tapasztalatom, foglalkoznak, gondoskodnak, elviszik kirándulni, nyaralni, napi kapcsolatban vannak az anyával. Igaz, hogy értelmes, intelligens emberek a váláok is rendezetten zajlottak, nem volt késdobálás sehol.
Sok apuka foglalkozNA, de az anyuka annyira ellene neveli a gyerekeket, hogy nem TUD. Egy ismerös családnál ha az apuka felhivja a gyereket, és az beszélget vele (nem csak pár szót válaszol a kérdésekre), akkor a gyerek napokig nem nézhet TV-t, nem mehet a barátokhoz, stb. Ugyanigy van, ha láthatás van, és a gyerek szivesen megy, hogy utánna büntetést kap. Ha beteg lesz elötte és nem tudja elvinni az apa, akkor meg jutalmat. Ilyen is van, és nem kevés esetet ismerek.
Hát ez eléggé sajnálatos ahol így van, azért remélhetõleg ez nem általános.Vannak akik szeretnek kibújni a felelõsség alól, alig szorult beléjük érzelem a gyerekük felé.Az ilyen emberek nem apák.Sokan pedig amikor új társat találnak, az új nõnek útban vannak gyerek, fõleg a vele járó anyagi kötelesség.Sajnálatos amikor emiatt mennek tönkre apa-gyerek kapcsolatok.Ilyenrõl olvasok itt legtöbbet.De amelyik férfit rossz irányba lehet befolyásolni a gyereke ellen, az nem ember, az egy lúzer. Egy szeretõ gondoskodó apa mindig minden körülmény között megfelelõen gondoskodik a gyerekérõl, mindig Õ marad az életében az elsõ helyen.
Szerintem ez függ attól is, hogy annó hogyan viszonyultak a felek egymáshoz.Bár ismerek olyat ahol véletlenül csúszott be a gyerek és nem szeretik egymást, de a gyereket imádják mindketten.
21:49 Igaza van, pont ebben a helyzetben vagyok. Egy szót sem tudok kipréselni a gyerekbõl, a beszélgetés arról szól hogy én mondom a gyerek meg igennel vagy nemmel válaszol, s közben nézi a családot, hogy mit is mondhatna. Meg akar felelni valaminek, de kettészakítani nem lehet. Nem is akarom.

Az orvosom beutalt tüdőröntgenre. A papírra azt írta, hogy bronchopneumónia ls, vagyis hörgi tüdőgyulladás. Miután meghallgatott, teljesen kétségbe volt esve, vajon miért? Kérdeztem, hogy valami baj van? , mire ő, hogy csak menjek el sürgősen.

18/L

Legjobb válasz: ez durva...hát igen, ilyen a magyar egészségügy...csak aztán nehogy hagyjanak meghalni...bocs, de találkoztam már egy két orvosi mûhibával. Ha igazán meg akarod tudni, hogy mi bajod van, akkor járj utána magad. Egyik lányismerõsöm 20 éves létére talált egy csomót a mellében. Elment nõgyógyászhoz, az meg mondta, h semmi baj, el fog múlni, idõszakos csomó. A bnõm nem hitt neki, másfél hónap alatt sikerült szó szerint "kihisztiznie", hogy beutalják röntgenre, meg mindenféle orvosi vizsgálatokra. A nõgyógyásza azzal ellenkezett, hogy nem akarja feleslegesen mindenféle tortúrának kitenni õt, hiszen felesleges. Hát nem volt az...kiderült, hogy rosszindulatú daganata volt, de még idõben észrevették. Néha így belegondolok, mi lett volna, ha nem hallgat a megérzéseire, hanem a "szakszerû" orvosok akarata elõtt hajt fejet. Borzalmas.

ez durva...hát igen, ilyen a magyar egészségügy...csak aztán nehogy hagyjanak meghalni...bocs, de találkoztam már egy két orvosi mûhibával. Ha igazán meg akarod tudni, hogy mi bajod van, akkor járj utána magad. Egyik lányismerõsöm 20 éves létére talált egy csomót a mellében. Elment nõgyógyászhoz, az meg mondta, h semmi baj, el fog múlni, idõszakos csomó. A bnõm nem hitt neki, másfél hónap alatt sikerült szó szerint "kihisztiznie", hogy beutalják röntgenre, meg mindenféle orvosi vizsgálatokra. A nõgyógyásza azzal ellenkezett, hogy nem akarja feleslegesen mindenféle tortúrának kitenni õt, hiszen felesleges. Hát nem volt az...kiderült, hogy rosszindulatú daganata volt, de még idõben észrevették. Néha így belegondolok, mi lett volna, ha nem hallgat a megérzéseire, hanem a "szakszerû" orvosok akarata elõtt hajt fejet. Borzalmas.
Nem kell halálra ijedni , a röntgen után többet fogtok tudni. Remélem valami antibiotikumot azért adott:)
Szerintem azért volt kétségbeesve, mert a tüdõgyulladás nem egy enyhe megfázás, azért ez elég komoly betegség. Lázad is van?
A kérdező hozzászólása: Csak hõemelkedésem volt.
Meggyógyultál már?

Hogy történik a megtermékenyülés? Miután a hímivarsejt bejutott a hüvelybe onnantól milyen változások jönnek létre a szervezetben? És ha valakinek terhesen megjön, az miért van? Miben más az a menstruáció? Nyálkahártyával mi lesz? Stb.

Igen, jobban oda kellett volna figyelnem biosz órán. És arról is írhatnátok hogy két féle ciklusunk van, méhnek és petefészeknek, ha jól tudom. Köszi :)

Legjobb válasz: Amikor a hímivarsejtek bejutnak a hüvelybe, a fele elpusztul a savas kémhatásnak köszönhetõen. A megmaradtak fele szintén elpusztul a méhnyaknyáknak köszönhetõen. A maradék felét maga a méh nyírja ki. Csak a legerõsebbek jutnak el a petevezetékig (max pár óra alatt), és ott dekkolnak. 2-3 napig életképesek, de akár egy hétig is elélnek kivételes esetben. Ha épp kiszabadul egy pete, akkor megtermékenyítik. Pete bármikor kiszabadulhat, de a legnagyobb az esély rá a ciklusod közepén, kb egy héttel a vérzésed vége és két héttel a vérzésed elsõ napja után. Amint a pete kiszabadult a tüszõbõl, a visszamaradt tüszõ progeszteron-hormont kezd el termelni, ez a hormon fogja megvastagítani a méhnyálkahártyádat. Ha a pete megtermékenyül, onnantól fogva a 7-12 nap között be is ágyazódik ebbe a méhnyálkahártyába, és elkezd hcg hormont termelni. A hormon mennyisége naponta megkétszerezõdik, és amint átlép egy bizonyos értéket (25), a terhességi tesztek is ki tudják mutatni. Ez a beágyazódástól számított kb egy hét múlva, a fogatntatás után kb két héttel szokott elõállni, ekkor érdemes elõször tesztelni terhesteszttel. A kialakuló méhlepény progeszteront is elkezd termelni, ezzel átveszi a tüszõ (sárgatest) szerepét, ami lassan visszafejlõdik. Ha valakinek terhesen megvan, az sokkal kevesebb, rövidebb ideig tart, inkább barnás, mint pirosas, és azért van, mert a szervezet "emlékszik". Ha a petesejt nem termékenyül meg, akkor nem ágyazódik be. A sárgatest (a volt tüszõ)Ö abbahagyja a progeszteron termelését, ettõl a méhnyálkahártya leválik és vérzéssel távozik. A méhnek nincs ciklusa külön. Az összes ivarszerveidnek van egy db közös ciklusa, ami a vérzésed elsõ napján kezdõdik, és a következõ vérzésed elsõ napjáig tart. Teherbe esni bármikor eshetsz, mert petéd bármikor érhet, elég hozzá egy mnelegfront vagy egy orgazmus, a hímivarsejtek meg jó sokáig életben mkaradnak benned, akár egy hétig is. Simán elõfordulhat, hogy a vérzésed udoltó napján szeretkezel, és egy héttel késõpbb megfogansz. A terhességet csak biztos fogamzásgátlással tudod elkerülni, de 100%-os biztonságot csak a teljes önmegtartóztatás ad. :-P

Amikor a hímivarsejtek bejutnak a hüvelybe, a fele elpusztul a savas kémhatásnak köszönhetõen. A megmaradtak fele szintén elpusztul a méhnyaknyáknak köszönhetõen. A maradék felét maga a méh nyírja ki. Csak a legerõsebbek jutnak el a petevezetékig (max pár óra alatt), és ott dekkolnak. 2-3 napig életképesek, de akár egy hétig is elélnek kivételes esetben. Ha épp kiszabadul egy pete, akkor megtermékenyítik. Pete bármikor kiszabadulhat, de a legnagyobb az esély rá a ciklusod közepén, kb egy héttel a vérzésed vége és két héttel a vérzésed elsõ napja után. Amint a pete kiszabadult a tüszõbõl, a visszamaradt tüszõ progeszteron-hormont kezd el termelni, ez a hormon fogja megvastagítani a méhnyálkahártyádat. Ha a pete megtermékenyül, onnantól fogva a 7-12 nap között be is ágyazódik ebbe a méhnyálkahártyába, és elkezd hcg hormont termelni. A hormon mennyisége naponta megkétszerezõdik, és amint átlép egy bizonyos értéket (25), a terhességi tesztek is ki tudják mutatni. Ez a beágyazódástól számított kb egy hét múlva, a fogatntatás után kb két héttel szokott elõállni, ekkor érdemes elõször tesztelni terhesteszttel. A kialakuló méhlepény progeszteront is elkezd termelni, ezzel átveszi a tüszõ (sárgatest) szerepét, ami lassan visszafejlõdik. Ha valakinek terhesen megvan, az sokkal kevesebb, rövidebb ideig tart, inkább barnás, mint pirosas, és azért van, mert a szervezet "emlékszik". Ha a petesejt nem termékenyül meg, akkor nem ágyazódik be. A sárgatest (a volt tüszõ)Ö abbahagyja a progeszteron termelését, ettõl a méhnyálkahártya leválik és vérzéssel távozik. A méhnek nincs ciklusa külön. Az összes ivarszerveidnek van egy db közös ciklusa, ami a vérzésed elsõ napján kezdõdik, és a következõ vérzésed elsõ napjáig tart. Teherbe esni bármikor eshetsz, mert petéd bármikor érhet, elég hozzá egy mnelegfront vagy egy orgazmus, a hímivarsejtek meg jó sokáig életben mkaradnak benned, akár egy hétig is. Simán elõfordulhat, hogy a vérzésed udoltó napján szeretkezel, és egy héttel késõpbb megfogansz. A terhességet csak biztos fogamzásgátlással tudod elkerülni, de 100%-os biztonságot csak a teljes önmegtartóztatás ad. :-P
én nem tudok két ciklusról :-) a megtermékenyülés általában a petevezetõben történik, ahol a hímivarsejt találkozik az érett petével, már itt elkezd osztódni, és közben vándorol a petevezetõn a méhbe, ha odaér és megfelelõ a nyálkahártya, akkor a folytatja az osztódást és belekapaszkodik a nyálkahártyába. a hormonális változás ekkor kezdõdik, lehet pár csepp beágyazódásos vérzés, gyakorlatilag ettõl a ponttól tér el ez a ciklus egy normális menszesztõl. a beágyazódás fájdalommal is járhat, de van aki még ebbõl sem vesz észre semmit. a szervezet érzékeli, hogy "valaki" megkapasztkodott a nyálkahártyában és nem válik le, hanem tovább vastagodik, és a progeszteron szint emelkedésével védi a méhet és a terhesslget, ezzel együtt nõ a HCG szint és minden terhességi tünet elõfordulhat, innnentõl a klasszikus émelygõs-hányós-fejfásós jelek és a mell tünetei jelentkezhetnek. a beágyazódás kb. a megtermékenyülést követõ 3-4 nappal következik be, az, hogy mikor jelentkeznek a tünetek, az meg maximálisan egyén függõ. ha valaki menszeszel terhesség alatt az nem igazi mensrtuáció, hanem hormonszint ingadozás, vagyis nincs elég progeszteron és HCG még a szervezetben, hogy teljesen kizárja a vérzést, van akinél hormonnal pótolják, más esetben magától elmúlik, de sajnos vetélés is lehet belõle, az elemaradt mensi idején az elsõ három hónapban terhesen is lehetnek mensis tünetek, ilyenkor nagy a verzés és sajnos a vetélés kockázata is- ez attól függ, hogy mennyire válik le a nyálkahártyáról az emberió és petezsák. remélem elég részletesen válaszoltam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!