Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy miota (77 db)

cejejem
"vonzódol" Navorsky, este van?:D Amúgy igen, vonzóDSZ hozzá:DD
mert magányos vagy és benne látod azt, aki ebbõl meg tudna menteni
vonzódol hozzá, hogy mennyire és milyen szinten azt nem tudom biztos valami nagyon megfogott benne
nevetel...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: pitbull kutyákkal megetetel... :D
mert elmondta a haverjának a haverja meg egy gyökér.
A kérdező hozzászólása: Miert gyoker a haverja?
Miért gyökér? Mert téged néz. Vagy nem ez volt a kérdésed oka ?
A kérdező hozzászólása: De igen! De azt hittem valami mas miatt az :) )

Az miért van, hogy mióta ide, az ezotéria témakörbe válaszolgatok, 10%-ot esett az 'eredményességem'?

Pedig mindig normálist választ adok, megmagyarázom, hogy a sületlenségegben hol a baki.

Legjobb válasz: mert az emberek parasztok, és csak azt pontozzák fel amit hallani akarnak kultúrálatlan barmok

mert az emberek parasztok, és csak azt pontozzák fel amit hallani akarnak kultúrálatlan barmok
Mert nem azt írtad amit hallani akartak :D
Ne akarj magyarázni, és ne vedd sületlenségnek. Hagyd békében évõdni az agyhalottakat.
Akik hisznek ezekben az ostobaságokban, azok semmilyen értelmes választ nem fogadnak el, és lepontoznak mindenkit, aki nem ad igazat nekik.
Mert elvakultak a saját butaságaikban és képzelõdéseikben és ha ezzel nem értesz egyet akkor le vagy pontozva :D
Aztaleborult7szentségit! Leagyhalottazom az ezósokat és ez 100%-ot jelent a témakörben :D Köszi!
Mert az ide járók többségét (tisztelet a racionálisan gondolkodni képes kivételeknek) nem lehet észhez téríteni, csak a maguk elvont igazát fújják. Lehet nullázni.
Biztos lehetsz benne, hogy nincs veled semmi gond... Majd ha emelkedik, akkor már nem lehetsz benne ennyire biztos. (Nem a témakörrel van a gond, de egyik-másik kérdést a kutya ha megenné, megveszne tõle - tisztelet a kivételnek)
Amúgy nekem is sokat esett amióta ide írogatok...és ezt már megválaszoltál elõttem sokan..ha valakinek nem azt mondod amit õ hallani "akar", akkor lepontoz. (persze tisztelet a kivételnek) :D nincs sok saját kérdésem, de én kivétel nélkül mindenkinek zöldet adtam/adok. vagy mert értelmesen válaszoltak, vagy mert megnevettettek, vagy azért, mert vették a fáradtságot, hogy végig olvassák a szövegemet. Nekem meg ugyan mindegy, hogy milyen színû kezet nyomkodok... :) Csak olyan kérdésekre válaszolj, amiknél egyet értesz a kérdezõ nézõpontjával. :D Például ha te is szeretnél olyan "szellemmé válni, mint a 13 kísértet címû filmben" vagy ha te is igazi vámpír akarsz lenni és ahhoz kérsz tanácsot, akkor írd oda, hogy "ha tudtok segíteni, akkor nekem is küldjétek el, kössz" :D és tuti javulni fog az átlagod. :D


Miért van, hogy mióta fogamzasgatlo tablettat szedek (12 napja) sokkal tobbet kell vecere mennem, olyan mintha meg faztam volna?

Legjobb válasz: Én a második levéllel szedem a tabim, és én is sokat járok ki! Szerintem ez természetes!

Én a második levéllel szedem a tabim, és én is sokat járok ki! Szerintem ez természetes!
hormonok.... amikor valami új történik a szervezeteddel akkor reagál a te esetedben a tablettára gyakori vizeléssel ha megszokja a szervezeted akkor már nem lesz olyan gyakori ez a wclátogatás:D addig bírd kivalahogy am sztem nem érdemes tabit váltani(ha esetleg ezen gondolkodnál)mert könnyebb megvárni amig ezt megszokja a szervezeted mint hogy másiknál esetleg kellemetlenebbül reagál...
A kérdező hozzászólása: ou...koszike
Korlátozni tudod hogy ki és mennyit lát a faladból. Ha minden úgy van beállítva, hogy csak ismerõs láthatja, akkor az ismerõsi kapcsolat létrejöttéig neked nem elérhetõ. Többszintû beállít van: csak te látod, csak ismerõs látja, csak ismerõs ismerõse látja, vagy mindenki.

Mióta nem eszek anyit és fogyózok, energia hiányban szendvedek. Egésznap gyengének érzem magam fáradtnak folyton szédülök meg aludnék. De ha eszem meg van erõm de hízok. Ez most miért van hogy nincs energiám gyengének érzem magam, ez betegség?

mi,ez,

Legjobb válasz: Rossz az étrended. Mindenféle vitamin és ásványianyag plussz nyomelem hiányod van. Paleo étrend kombinálva fegyencedzéssel plusz tiszta szûrt víz, 8 óra alvás, multivitamin.

Rossz az étrended. Mindenféle vitamin és ásványianyag plussz nyomelem hiányod van. Paleo étrend kombinálva fegyencedzéssel plusz tiszta szûrt víz, 8 óra alvás, multivitamin.
Mert nem eszel eleget. Na most a fogyózásnak nem az a lényege hogy megvond magadtól a kaját mert persze hogy fáradtabb vagy mivel a szervezeted nem jut energiához. Ha fogyni akarsz változatos étrend kell javarészt fehérjék, de nem szabad semmit sem megvonnod teljesen, és ugye mozognod kell. Ahhoz hogy keveset eszel nem kapsz elég tápanyagot fogyni fogysz de ha picit elengeded magad a szervezeted rögtön raktározni fog és persze hogy megáll a fogyás és hízni fogsz. A nassolásokat kell elhagynod. És mozognod helyette. Illetve rostos kajákat enned hogy gyorsabb legyen az anyagcseréd ezeket megdobhatod szûzteával vagy annak kapszulás formájával, de ez önmagában nem fogyasztó szer, hanem egy kis sebességváltó mivel természetes alapanyagokat tartalmaz és rásegítõ hatása van de ettõl konkrétan az életbe nem fogysz le csak elõsegíted.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Amikor valaki fogyózik, talán azt teszi, hogy elkezd kevesebbet enni vagy másfélét enni. De meddig? Egy hónapig? 36 hónapig? Kúraszerû éhezés nem segít...Örökké pedig senki nem bírja a koplalást. Ahogy az elõttem hozzászóló írta, teljes életmód váltás kell (kellene).Energia dús, vitamin dús kaják, és kevesebb gyorsan felszívódó típusú szénhidrát.Az orvossal is meg kellene beszélni a szédülõs fejezetet...A szédülés csak kifejezett éhezésnél léphet fel. Talán elfeledkezel arról, hogy rengeteget kell innod. A bevitt táplálék akkor érvényesülhet optimálisan ha van elegendõ folyadék. A vér besûrûsödhet szomjazáskor, nehezen kering, leesik a vérnyomás, szédülés, rosszullét, gyengeség, hányinger sõt akár eszméletvesztés is felléphet. Vannak olyan emberek, állapotok amikor az egyén nem érez elegendõ erõsségû szomjat de ugyanakkor kiszárad a teste. Ezért kell tudatosan inni, minden alkalommal: felébredéskor, étkezés után, jelentõsebb testmozgás után, kimelegedéskor.
Nem betegség, természetes, hogy legyengül a szervezet az élelem megvonásától. Viszont ez a legrosszabb hízókúra, amit csinálsz. Hidd el tapasztalatból mondom. Gyerekkoromba még ment az a trükk, ha nem eszem lemegy két három kg naponta, fú de tuti :D :D Míg egy nap arra eszméltem, hogy egy bálává híztam fel a sok nem evés miatt, mert amikor minden tök jó volt, bármit ettem zsírrá raktározta a szervezetem, hogy az ínséget majd bírja... 34 éves koromra elért a cukorbetegség is, amit a nem evés, majd evés miatti õrült inzulinugrándozás okozott, májra lerakódott zsír..., és most nem akarom felsorolni mennyit ártottam a szervezetemnek ezzel a nem evéssel. A cukorbetegség hozta a megváltást az életemben, bármilyen hihetetlen totál lefogytam. Elkezdtem normálisan enni, ami napi 6 étkezést jelent, és ha hiszed ha nem egy idõ után olvadt le rólam a zsír, pedig nem mozgok annyit amennyit kellene, szóval, ha még mozognék is többet, akkor még több menne le. Persze a legfontosabb nagyon nem mindegy, hogy mit eszik az ember!!!! Én pl semmilyen gabonát és finomított szénhidrátot nem viszek a szervezetembe.

Az miért van hogy haverom egyfojtában x-elget mióta barátnőm van?

Beszólogat meg ilyenek már kicsit idegesítő....

Legjobb válasz: irigy...nekem is van ilyen haverom:) b*szni rá, érezd jol magad a barátnõddel és kész:D

irigy...nekem is van ilyen haverom:) b*szni rá, érezd jol magad a barátnõddel és kész:D
lehet hogy titkin full szerelmes beléd, csak soha nem mondta neked

Miert van hogy a 2 es felhonapos kislanyom miota megvan es szopik nem akar csak eroszakkal szopni a ball mellembol? De a jobb mellembol bar mikor szopik.

mindig sirassal kezdodik a szoptatas mert a ball mellem nem akarja szopizni csak ha bele eroszakolom a szajaba es utana is csak egy par szivas es utana megint a hiszti hogy nem kell neki a ball cici csak a jobb.hat nem tudom mit csinalok rosszul elvagyok keseredve hogy miert lehet ez.volt valaki ijen hejzetbe?

Legjobb válasz: van olyan,hogy nem szereti arra az oldalra fordítani a fejét - ilyenkor meg kell próbálni más pozícióból (hónod alól vagy fekvõ/ülõ helyzetbõl) próbálj ki minél több pozíciót,ami csak eszedbe jut!

van olyan, hogy nem szereti arra az oldalra fordítani a fejét - ilyenkor meg kell próbálni más pozícióból (hónod alól vagy fekvõ/ülõ helyzetbõl) próbálj ki minél több pozíciót, ami csak eszedbe jut!
A pozícióváltás jó ötlet, de nekem még más is eszembe jutott. Az én lányom sem akart az egyik mellembõl szopizni, ennek az volt az oka, hogy abból nagyon jött a tej, nem gyõzött nyelni és nem szerette, ha nem szophatott nyugodtan. Nekünk az vált be, hogy mielõtt arra a cicire tettem, kifejtem egy kicsit, csak épp annyit, hogy ne dõljön annyira a tej. Így már szopott onnan is készségesen.
Nekem is csak a bal mellembõl volt hajlandó szopizni 2 hónapos kora utántól. Egyébként az egész családunkban igy van. A jobból fejni is alig tudtam (azért 7 hós koráig mindig fejtem abból is de vhogy ott nem indultak úgy be a dolgok). 1 éves koráig szoptattam csak egy mellbõl. Szóval meg lehet oldani..mondjuk nagyon macerás volt, mert mikor mások már rég 3-4 óránként szopiztak, a fiam egy egy növekedési ugrásánál 12szer is evett egy nap (ez 3, 5, 6 hós korában is volt) mert egy mellben sose volt annyi hogy elég legyen, így "utol kellett érje" a keresletet a kínálat.:) De megérte. Én hiába próbáltam bármilyen poziciót, nem vált be:( Következõ babánál azért jó lenne mindkettõbõl szoptatni. Már csak a méretbeli különbség miatt is mert most a bal cici mindig nagyobb volt mint a jobb.:)
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a segitseget mindannyiotoknak. BOLDOG UJ EVET !!
igen nekem meg balból evett jobból nem...de én nem erõltettem te se tedd még végén attól is elmegy a kedve amibõl edig szívesen evett...én a másikból amibõl nem evett egyszerûen lefejtem s kész max cumiból megkapta...nem szokott le cicirõl se. Kitartás de erõltetés semmiképp se vezet jóra
A kérdező hozzászólása: koszi szepen es minden jot .
Ovulációs teszt! :) Nekem mind a két pincur így sikerült :) ))))
nekem is így volt, aztán megelegéletm és cickafark teát ittam, ami beállította nekem. :) Amúgy szerintem vonj átlagot és abból számolj vissza 14 napot és kb akkor lesz péd.
Én ugyanígy vagyok! Amíg nem próbálkoztunk napra pontos volt, most pedig teljesen megzavarodott a ciklusom. Én mikroszkópot használtam eddig, de amióta elkezdtem inni a málnalevél teát azóta mindennap páfrányos képet látok.

Miért van az, hogy mióta rootoltam az xperia x8-as telefonom, kevesebb dolgot enged letölteni a Marketről?

2.1-es android fut rajta.

Legjobb válasz: A rootnak semmi köze a Market letöltéshez. Ha már rootoltad, miért van még mindig 2.1 ? Miért nem raksz fel legalább 2.2-t?

A rootnak semmi köze a Market letöltéshez. Ha már rootoltad, miért van még mindig 2.1 ? Miért nem raksz fel legalább 2.2-t?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! egyébként azért, mert rámegyek a szoftverfrissítésre és azt írja ki, hogy a legfrissebb android fut rajta :|| az nem lehet, mert egyáltalán nem az a legfrissebb xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!