Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy mindennap (14 db)

Miért van hogy nem érzem hogy közeledne felém, pedig mindennap eljárunk 3 hete esténként 8-tól egészen 1ig?

sosem ér hozzám semmi közeledést nem mutat.. én pedig annyira nehezen birom ki ,már én érzem ciki helyzetben magam,? meg tök nyugodtan beszél meg minden mintha semmi nem történne ,pedig már sokszor mondta hogy összejönne velem meg minden de hát akkor mirét ilyen ? én17/L ? 17/F még ilyen esettel az életbe nem találkzotam hogy nekem kell mindenben kezdeményezni és nem érzem hogy elfogadná ha meg nema karná akkor miért jár el velem valami tanácsokat szivesen elfogadnék vagy véleményeket

Legjobb válasz: Én mégis azt mondom, hogy várd ki!:) Vagy ha már nagyon sok idõ eltelik, és még mindig semmi, akkor valahogy célozgass, vagy kérdezz rá. Azzal már nem veszíthetsz semmit, mert jobb tisztázni, minthogy feleslegesen várj rá. Viszont lehet, hogy õ a "haladjunk lassabban" híve, és neki idõ kell, hogy meg tudjon nyílni. Én mindenféleképpen azt tanácsolnám, hogy még várj, 3 hét azért nem annyira sok idõ.:) 18/L

Én mégis azt mondom, hogy várd ki!:) Vagy ha már nagyon sok idõ eltelik, és még mindig semmi, akkor valahogy célozgass, vagy kérdezz rá. Azzal már nem veszíthetsz semmit, mert jobb tisztázni, minthogy feleslegesen várj rá. Viszont lehet, hogy õ a "haladjunk lassabban" híve, és neki idõ kell, hogy meg tudjon nyílni. Én mindenféleképpen azt tanácsolnám, hogy még várj, 3 hét azért nem annyira sok idõ.:) 18/L
Nemlehet, hogy nem áll fel neki? fél a pofáraeséstöl

Miért van ez velem? Miért érzem ilyen rosszul magam? A "kamaszkor" csinálná velem? Mit csináljak, hogy jobban élvezzem a mindennapokat?

Mostanában minden bajom van, foleg nem találom az életem értelmét!Mindig azt hiszem, hogy másoknak sokkal jobb, mint nekem, pl. járnak kirándulni, stb! En soha nem voltam kirándulni sem és ezért kisebbségi érzésem van.

Legjobb válasz: Én is hasonló helyzetben voltam évekig, néha most is visszatér még ez a hangulat. Menj kirándulni! Ha van a környéken hegy, domb, tó vagy patak, sétálj egyet arrafelé, akár egyedül is, és közben hallgass valami jó zenét! Olvass könyveket, vicceket, nézz vidám filmeket! És keress valami hobbit, rajzolj, írj, sportolj, vagy bármit! Az interneten sok barátot szerezhetsz, menj olyan fórumokra, ahová hozzád hasonló érdeklõdésû emberek járnak, és ismerkedj! És ha gondolod, írj egy privátot nyugodtan :)

Én is hasonló helyzetben voltam évekig, néha most is visszatér még ez a hangulat. Menj kirándulni! Ha van a környéken hegy, domb, tó vagy patak, sétálj egyet arrafelé, akár egyedül is, és közben hallgass valami jó zenét! Olvass könyveket, vicceket, nézz vidám filmeket! És keress valami hobbit, rajzolj, írj, sportolj, vagy bármit! Az interneten sok barátot szerezhetsz, menj olyan fórumokra, ahová hozzád hasonló érdeklõdésû emberek járnak, és ismerkedj! És ha gondolod, írj egy privátot nyugodtan :)
szia! nekem is totálisan ismerõs ez a szitu. csak épp én kb. 12-14 éve éltem át. én sem voltam valami gizda, és csesztettek a suliban mindenért, ja és egy barátnõm sem volt. egyszer elmerészkedtem egy step aerobic órára. tök egyedül! és képzeld annyira aranyos embereket találtam ott! ma is ugyanahhoz az oktatóhoz mentem vissza ugribugrizni, most 3 hónapos a kisfiam és nem vagyok valami csini :) egészen a fõsuli végéig jártam oda. rengeteg barátot szereztem és nem utolsó sorban izmokat, ezzel önbizalmat. szerintem ha érdekel valami, csak eddig nem merted, végy egy nagy levegõt és próbáld ki! megváltozik az életed! de ha addig szeretnél egy-két megértõ, bíztató levelet, nekem is írhatsz! mindig szerettem volna levelezni, de ez pl. kimaradt a kamasz éveimbõl :)
Szia, igen, a kamaszkor teszi, szerintem kivétel nélkül mindenki keresztülmegy ezen - még a nagymenõk is! A hormonok, a sok testi és lelki változás, az átmenet nehézségei az önállóság és a gyerekkor között. De minderre szükség van a felnõtté váláshoz. Próbálj olvasni errõl a témáról, a neten szerintem rengeteg kamaszkorral kapcsolatos cikket találsz. Ha megérted mi és miért történik most veled, biztosan könnyebb lesz elfogadni és feldolgozni, hogy "túléld".
Úristen, és kit érdekel, hogy cikiznek?? Engem 5-6 évig csúfoltak, majd elhagyták. Azóta ilyen bandavezér féleség lettem, és rengeteg barátom lett!:) Továbbá, 45 kilós sem vagyok, szóval teljesen átérzem a bánatod. Nekem is volt ilyen korszakom, mikor minden baj volt. De hidd el, csak kamaszkor, kifogod nõni.:) Jam, és 15 éves vagyok, de általában 18-nak néznek, és gondolkodásom sem olyan , mint a velem egykorúakkal. Türelem, és minden jobb lesz, próbáld megbeszélni a szüleiddel, mondd el nekik a problémáid, vagy vegyél egy kisállatot, akit szerethetsz, és õ is viszont szeret. Esetleg chatelj , és keress barátokat. Amúgy meg, csináld azt amit mások is. Menj kirándulni bátran. Vagy esetleg táborba, csupa ismeretlennel, s ott viszonylag könnyen találsz barátokat, még kirándulhatsz is.;) Hajrá, és kitartást neked!:)
ne foglalkozz velük, bizonyára õk azt hiszik hogy nagymenõk hogy beszológatnak.Próbálj az interneten barátokat keresni, megismerni.Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam írni is, meg mindent, ami érdekel, de mindig abba hagytam, mert már egyszeruen nem foglalkoztatott.... Nemtok mit csinálni, sokszor elhatároztam már, hogy írok konyvet, de nem lett belole semmi, mert megúntam...:(
Szia! Én teljesen megértelek, általános iskolás éveim alatt végig ez volt velem, Folyton piszkáltak valamiért, ha túl vékony voltam, akkor azért, aztán mikor elkezdtem hízni akkor azért. Ha valakhez szóltam, akkor az volt a baj, de ha csak gubbasztottam, akkor azért kötöttek belém... Elég nagy szívás volt. Én igyekeztem lefoglalni magam, olvastam, rajzoltam, de az az érzés, hogy felesleges vagyok folyton ott volt. Ismerkedj neten, én is ezt tudom tanácsolni, és meglátod, ha találsz valakit, aki hasonló gondolkodású, mint Te, máris sokkal szebb lesz a világ. Ja, és próbálj nem törõdni azokkal akik szívatnak, mert csak kínzod magad azzal, hogy foglalkozol velük és ezzel inkább csak ártasz magadnak.
Valamiben biztos jó, átlagon felüli képességekkel bírsz, csak meg kéne találni, mi az. Ha úgy érzed, zavar a külsõd, kezdd azzal, hogy odafigyelsz a testedre, a mozgás kikapcsol és sokat tud segíteni a stresszoldásban is. Ott pedig lehet ismerettséget szerezni. Semmi sincs veszve:)
Szia:) Én nagyon megértelek, sajnos velem is ugyanígy van:(neten tényleg sok barátot tudsz szerezni, nekem ezzel csak az a bajom, hogy velük nem tudok találkozni:(:(.de ne foglalkozz senkivel, ha bántanak vagy megjegyzéseket tesznek rád, engem is piszkáltak, mert elég visszahúzódó és csendes vagyok, és nincsenek barátaim:(.de ne foglalkozz senkivel, mutasd meg nekik, hogy nem érdekel a véleményük, és akkor nem fognak piszkálni, ha látják, h nem érdekel és nem bántanak +vele:) legalábbis szerintem így van.nekem az is sokat segít, ha naplót írok, vagy verseket, ez tök jó elfoglaltság, és nekem segít, ha szomorú vagyok:) .szerintem te is próbáld ki.remélem, tudtam segíteni egy kicsit, de ha szeretnél beszélni, felvehetsz nyugodtan msnre.címem:[email protected]

Miért van az, hogy gyes alatt hülye leszek? Kiabálok a nagyobb gyerekeimmel! Nem ütöm őket de minden kis hülyeségen kiakadok! Mindennap kiabálok velük ritka mikor nem.

Már elkezdtem tornázni,bármit csak tudjak magamon uralkodni.Nem megy.A férjem mindenben segít,? nem kiabál velük,próbál nyugtatni de nem nem bírom tovább.Tiszta idegroncs vagyok.Van ilyen tapasztalata valakinek?

Legjobb válasz: Gondolom, már hosszabb ideje a gyerekekkel vagy egész nap, és ez megvisel. Irod, hogy a férjed segit - beszéld meg vele, hogy idönként (ha megoldható, akár naponta) fél órára-órára vegye át a öket, te meg menj valamerre sétálni, barátnökkel beszélgetni, bevásárolni, csoporttal tornázni, könyvtárba, stb - lényeg, hogy kipihend magad a gyerekektöl. Emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod, sokan vannak igy, a megoldás az, hogy idönként kicsit "szabadságra" mégy - utána sokkal könnyebb folytatni.

Gondolom, már hosszabb ideje a gyerekekkel vagy egész nap, és ez megvisel. Irod, hogy a férjed segit - beszéld meg vele, hogy idönként (ha megoldható, akár naponta) fél órára-órára vegye át a öket, te meg menj valamerre sétálni, barátnökkel beszélgetni, bevásárolni, csoporttal tornázni, könyvtárba, stb - lényeg, hogy kipihend magad a gyerekektöl. Emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod, sokan vannak igy, a megoldás az, hogy idönként kicsit "szabadságra" mégy - utána sokkal könnyebb folytatni.
A kérdező hozzászólása: Minden másnap futni járok egyedül mert nem akarok legalább ebben alkalmazkodni.Olvasni meg imádok.A férjem hazajön du. a munkából és átveszi a kicsit(aki 2és fél éves)Ennyire hisztizsák vagyok?Vagy mit nem csinálok jól?
Nem vagy hisztizsák (tetszik a kifejezésed, még nem hallottam eddig), de valami miatt feszült vagy, hiányzik valamiféle egyensúly az életedböl. NEm irtad, hogy mekkorák a gyerekek, de lehet, hogy nem elég kielégitö számodra a "csak" anyaság, hiányzik valami "értelmes" elfoglaltság. Ezeket a szavakat azért tettem idézöjelbe, mert tudom, hogy ezek elég nehéz elfoglaltságot jelentenek, de ettöl függetlenül egy rész benned kevésnek érzi. Nem tudom, mióta vagy otthon a kicsikkel, elötte mit dolgoztál, de esetleg segitene, ha valamit újra dolgoznál legalább pár órát naponta, vagy valami olyan elfoglaltságod lenne, ahol "hasznosnak" érzed magad.
Nyugi én ugyanilyen vagyok:) Engem is érdekel, hogy miért vagyok ilyen.Mondjuk én nem megyek egyedül sehova.1, 5 éves kisfiam van.
A kérdező hozzászólása: Négy gyerekem van (11, 9, 7, 2és fél évesek)és dolgoztam elõtte.Ezért nem értem, hogy négy gyerek mellett ez miért nem megy rutinból.Januárban megyek vissza dolgozni végre mert különben megzavarodnék.
Egyszerûen téged nem elégít ki a kizárólagos, fõállású anyaság.Nincs ezzel smemi gond, attól, hogy ygerekeid vannak még nem szüntél meg létezni mint önálló személy, akinek más céljai, igényei is lehetnek mint egész nap gyereket nevelni és takaritani.Ez nem jelenti azt, hogy nem szereted õket, vagy hogy rossz anya lennél. Én sem tudnék egész életemben otthon ülni, hiányzik a munka, a felnõtt társaság, az, hogy sikeres legyekés pozitiv visszajelzéseket kapjak pl a munkám kapcsán.
A kérdező hozzászólása: valószínûleg igazad van!!!!

Miért van az, hogy mindennap kiverem a farkam és mégis hiányzik a szex?

majd meg ?rülök úgy szexelnék és nemtalálok senkit akivel ezt elvégezhetném pedig már mindent meg tettem

Legjobb válasz: Ez a biológia, a fizika. Nekem is volt egy hosszú idõszakom egy éve ,mikor nem volt párom, és a falat kapartam és partnert sem találtam a szexre, mindenkinek csak a szája volt nagy. Vannak ilyen korszakok az ember életében, ez ilyen, el kell fogadni. Sportolj, maszturbálj többet, és járj társaságba, hogy esélyed legyen egy társat találni. De ne dugni akarj, az nem fog menni. Nehéz, de uralkodj magadon. És próbálj meg nem annyira dugóparnert keresni, mert kisugárzik, elriasztod a másik felet. Akkor fog bejönni , ha már "feladtad" és nem is gondolsz rá, meglepi lesz, milyen könnyenn össze fog jönni. Amúgy ha nagyon effele húzol, vannak szexparnert keresõ oldalak, ott szétnézhetsz(bár nem tudom mennyi idõs vagy...)

Ez a biológia, a fizika. Nekem is volt egy hosszú idõszakom egy éve , mikor nem volt párom, és a falat kapartam és partnert sem találtam a szexre, mindenkinek csak a szája volt nagy. Vannak ilyen korszakok az ember életében, ez ilyen, el kell fogadni. Sportolj, maszturbálj többet, és járj társaságba, hogy esélyed legyen egy társat találni. De ne dugni akarj, az nem fog menni. Nehéz, de uralkodj magadon. És próbálj meg nem annyira dugóparnert keresni, mert kisugárzik, elriasztod a másik felet. Akkor fog bejönni , ha már "feladtad" és nem is gondolsz rá, meglepi lesz, milyen könnyenn össze fog jönni. Amúgy ha nagyon effele húzol, vannak szexparnert keresõ oldalak, ott szétnézhetsz(bár nem tudom mennyi idõs vagy...)
rossz lehet:S részvétem...vagy mi.. fogadd meg az elsõ válaszoló tanácsát és ne nézz pornó tartalmú filmeket újságokat és barátkozz több emberrel járj el otthonról ahogy jól esik de ne azzal kezd h szia Robi vagyok, jössz dugni?? mert az úgy nem lesz jó am szexpartner keresõ oldalak:www.szexneked.hu http://www.szexnekem.hu de fiatalon sztem nem kéne... mind1 ahogy érzed (15l)
kérlek ne nevess ki de még csak 16 leszek most januárba és bármi van nem találok senkitse aki járna velem pedig már probálkoztam neten is jaa és az gáz hogy 16 leszek most januárban és mégcsak nemis érintkeztem sehogy egy lánnyal se közelebbröl és gondolom te is tudod hogy nem kellemes szex nélkül hogyha naon kivánod, hisz az elõbb irtad hogy nekedis volt ijen idõszakod.
keress egy kurvát XD n
Hát haver, ez bizony azzal jár hogy férfi vagy (leszel). Ha jól emlékszem én ennyi idõsen naponta többször is magamhoz nyúltam (fõként nyáron...). Attól is függ, milyen impulzusok érnek. Sajnos vagy nem sajnos, elkerülhetetlen a mai világban, hogy ne gerjedj be minden nap. Amíg nincs nõd, magadhoz kell nyúlnod vagy kurváznod (ha nagyon sok fölösleges pénzed van, és van hozzá gyomrod). Így hát én is csak annyit tudok javasolni, ismerkedj. Persze érdemes javítanod az esélyeidet azzal, hogy elolvasol 1-2 "csajozásitanácsok" jellegû dolgot, általában egész jókat írnak. Ja és inkább nálad 1-2-3 évvel idõsebbekkel kezdj, a 16 év körüli lányok... hááát... szépek szépek, de tapasztalatlanok nagyon.
Ez azért van mert a faszverés nem szex... :D összehasonlíthatatlan a két élmény, és persze jóesetben az utóbbi kategóriákkal jobb.

Szerintetek miért van az, hogy egyes cigányok gazdagabbak mint egy rendes ember aki mindennap dolgozik?

cigany,ember,munka

Legjobb válasz: Nem csak a cigányok gazdagodnak meg abból, amiért már más megdolgozott, azért ezt tisztázzuk, kedves utolsó hozzászóló. De egyébként szerintem erre a kérdésre maga a kérdezõ is tudja a választ. Nyilván nem tisztességes munkából. De nem is a segélybõl, ami 22.800.- Ft. Én is cigány vagyok, és engem is marhára bosszant, mert látom, hogy egyesek mibõl szerzik: drogot árulnak, lopnak, stb. Hogy a fene egye meg az ilyet! De magyar is van ilyen bõséggel, azért azt hidd el nyugodtan. Csak az nem tûnik fel annyira.

Nem csak a cigányok gazdagodnak meg abból, amiért már más megdolgozott, azért ezt tisztázzuk, kedves utolsó hozzászóló. De egyébként szerintem erre a kérdésre maga a kérdezõ is tudja a választ. Nyilván nem tisztességes munkából. De nem is a segélybõl, ami 22.800.- Ft. Én is cigány vagyok, és engem is marhára bosszant, mert látom, hogy egyesek mibõl szerzik: drogot árulnak, lopnak, stb. Hogy a fene egye meg az ilyet! De magyar is van ilyen bõséggel, azért azt hidd el nyugodtan. Csak az nem tûnik fel annyira.
Nehogy azt hidd hogy becsületes munkából van a pénzük.
Magyarországon több százezer cigány él. Nyilván van közöttük olyan, aki gazdagabb, mint az átlag. Kedves Kérdezõ, gondolom te sem tartod magad rasszistának visszautasítanád még a gyanúsítást is.
A mai világban tisztességesen meggazdagodni nagyon, de nagyon nehéz, de inkább azt mondanám h lehetetlen.Tehát aki hipp hopp meggazdagodott néhány év alatt, legyen az magyar vagy cigány, nem becsületes munkával tette. Ja és igen elõzõ, én is mocskos, büdös, hitlerista, fasiszta, rasszista, rohadt szemét holokauszttagadó, náci, fajgyûlölõ vagyok, hogy egyáltalán a cigány szót megemlitettem a válaszomba.
Figyelj a cigányok abból gazdagodnak meg amiért te már megdolgoztál. PL: Vettél fiadnak egy bringát másnap a cigány ellopja átfesti és eladja, aztán letépkedik a jármûvekrõl(bkv , máv) ami mozdítható meg a kresz táblákat begyûjtik az utcáról, régi hidakat szétszedik, mindenhonnan leszednek mindent beadják a rezet a vasat, összegyûjtik a telefonokat a buszmegállóban, meg a pénztárcában, vidéki "haverjuktól" vesznek drogot és Pesten eladják 2-szer annyiért , betörnek és elvisznek a házadból mindent ami mozdítható, feltörik a kocsidat, futtatják a cigányk*rvákat stb.... Ja és ellopják az állatokat leszedik az idei termést almát, körtét , szõlõt, stb.. mindent visznek aztán még a gyümölcsfádat is kivágják, szántóföldön a terményed ellopják stb... Plusz illegális fakitermelést folytatnak. Plusz mindenféle segélyt felzárkóztatást kapnak stb... http://www.youtube.com/watch?v=q28FUQUD41M http://www.youtube.com/watch?v=T-HgwxyeV38 http://www.youtube.com/watch?v=rDzP3sIxmfk Na vajon miért?
Azért van mert olyan dolgokkal üzletelnek amire te soha az életedben nem jönnél rá. A rendszerváltás után legyen az magyar vagy cigány aki elkezdte a hulladék fém kereskedést milliomos, vagy milliárdos lett rövid idõn belül. Ha meg kérdezel egy vállalkozót, vagy egy kereskedõt hogy mibe fogott volna a rendszerváltozás után 90% az esélye hogy õ is a hulladék fém kereskedésbe. Aki pedig nem ebbe fogott a cigányok közül azok nagy része régiség kereskedésbõl, ház építésekbõl, arany kereskedésbõl, külföldi piacozásból gazdagodott meg. A gazdag cigányok 90%-a legalább oláh cigány (lovári). Ezzel azt akarom mondani hogy nem összekeverendõ a segélyre menõ putrisokkal. Amúgy õk már régen is gazdagok voltak és nem csak Mo.-n hanem a világon ahol csak vannak. Kb olyanok mint a zsidók, csak hülyébbek, butábbak. A nevük is lovári szó a lóvé=pénzbõl ered.
De vicc baszus h koldulásból lopásból terepjárót tudnak venni, meg bazinagy házat csinálni, meg márkás ruhákat vesznek
Mitõl olyan nagy vicc?? A politikusaink a lopásból fejenként annyit összeszednek havonta, mint az összes létezõ Audis-fuxos cigány együttvéve évente. Amúgy ezen el lehetne gondolkodni, mert pontosan ezért ugrasztják egymásnak az etnikumot a többségi társadalommal, hogy inkább egymást csesztessük, és ne õket. Az elõzõ cigány kommentelõ voltam.

Miért van az, hogy nagyon sokszor érzem azt a bizonyos "pisilő" érzést szeretkezés közben a szerelmemmel, de még nem volt G-ponti orgazmusom? Gáz ha mindennap spontán elmegyek bárhol vagyok, bármit csinálok?

(Spontán orgazmus)És naponta akár 20x is!!És ez nem vicc..Hallottam egy ilyen betegségr?l is,hogy egy nap akár 200x is elmegy vki,de hogy én is ebben szenvednék..?!:S hát nem is tudom...De Hogy ez történjen nem kell még "arra" sem gondolnom,hogy el?jöjjenek ezek a buja érzések!:$

Legjobb válasz: biztos h orgazmusok azok a "buja érzések" ? mert van h nekem is van ilyen ahhoz hasonlító érzésem de nem az .... Az orgazmus meg majd idõvel ...tudod .. gyakorlaz teszi ..:) nekem 1 év kellett hozzá

biztos h orgazmusok azok a "buja érzések" ? mert van h nekem is van ilyen ahhoz hasonlító érzésem de nem az .... Az orgazmus meg majd idõvel ...tudod .. gyakorlaz teszi ..:) nekem 1 év kellett hozzá
A kérdező hozzászólása: Ez a bizonyos buja érzés ez tényleg az:) Rengetegszer volt-van orgazmusom és megtudom különböztetni azért:) Ezek az érzések nagyon intenzívek és nylít helyzetekben még ciki is... :(
én azt szeretném kérdezni hogy mit szoktál csinálni mikor ilyen nyílt helyszíneken jön rád spontán, emberek között? huhh nem lehet semmi :S
A kérdező hozzászólása: A legkellemetlenebb, amikor Töri órán rám jött...Barátnõm mellettem ült és nem tudta mi bajom van mert remegtem és elvörösödtem..:$ Kikéreckedtem..Ha érzem, hogy jön a dolog, igyekszem elmenni a nyilvánosság elõl, de sajnos nem mindig megoldható..egyszerüen...elkell viselnem..:(
Nagyon szívesen cserélnék veled, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Hidd el, h sokszor idegesítõ..és már engem is zavar...de am miért is cserélnél velem?:)
Nem gondoltál arra hogy megbeszéld ezt egy nõgyógyásszal?
Hmm igen errõl én is hallottam, hogy egy nõ rengetegszer képes elmenni, szinte a semmitõl :S.Szerintem is jobb ha beszélsz egy dokival.
A kérdező hozzászólása: Hát nemtom..:$ Mit tudna vele csinálni..?:(
szerintem ez a mikroszkóp nem a legjobb, vegy sima ovulációs tesztet pl. (corax)!

Miért van az, hogy nem tudok "mindennapi" barátságokat kialakítani? Tele vagyok olyan régi "barátokkal", akik a hátam mögött egymással találkoznak, engem meg kihagynak.

Nem utálnak vagy ilyesmi, csak nem vagyok valamiért olyan szorosan a körben. És ez k*rvára bánt, mert senki nincs gyakorlatilag a szüleimen kívül, akire a mindennapi életben számíthatok. Van egy-két iskolai jó barátom, de ők messze laknak, és nekik vannak normális régi barátaik, velük nem tudok minden nap találkozni (mármint suliidőn kívül, márpedig az számít igazán). Van egy haverom, aki után egy időben állandóan pedáloztam. Csomószor mentem hozzá, ő kb. 5-ször jött hozzánk életében. Mindig el tudtunk beszélni, de magától sose keres. Mindenkinek visszahívót küld, állítólag valahogy sosincs pénz a kártyáján. Érdekes módon a barátnőjével mindig tud telefonozni. Nemrég kb. egy hónapos egyeztetés után találkoztunk. Kb. 1-1,5 órát beszéltünk meg. Ebből háromnegyed azzal ment el, hogy a HÉV-megállóban meglátta a barátnőjének egy barátnőjét, akivel amúgy minden nap találkozik, és vártuk, amíg az a hülye csaj leteszi a telefont. Merthogy telefonon beszélt. Nem írok keveset, ha azt mondom, hogy legalább 20 percet vártun; a csaj nem vette észre magát, zavartalanul dumált. Amikor végre valahára letette, köszöntek (egyszer nézett kb rám), megbeszélték az óriási lelki problémáit, aztán elment a HÉV és úgy mellesleg rám is jutott ideje a haveromnak. Másik eset: voltunk egy szórakozóhelyen, ahol minket megint kb. le se szart. Azóta direkt nem beszélek vele; írta, hogy jönnek a ballagásunkra (egy másik volt osztálytársam ugyanabból a körből ugyanabba a suliba jár, amibe én, tehát megint csak nem miattam jöttek) és tt találkozunk. Egyszer nem láttam őket. Aztán a volt osztálytársam, aki szintén ballagott, mikor kérdeztem mondta, hogy náluk lesz egy buli, oda mennek. Nagyon-nagyon szarul esett, hogy senkinek még csak eszébe se jutott engem is meghívni. Azért írom ezt a srácot következetesen havernak, mert én már barátnak nem nevezném. Jó fejnek tartom, de én bármikor ugrottam, ha neki szüksége volt rám, ehhez képest meg ő szinte sose keresett. Nem azt mondom, hogy nem próbálkozik, néha rám ír facebook-on, de most mi az? Ha igazán akarna, fel tudna hívni, tudna velem találkozni. Itt lakunk egymástól három kilométerre. Most is írt fb-on, direkt egyszavas mondattal válaszoltam neki, mert azt akarom, hogy kicsit elgondolkodjon emiatt a ballagósdi miatt. Még ő van megsértődve. Nem kiskamaszok vagyunk, hanem 19 évesek. Ebben a korban már van lelki élete az embernek, vannak problémái, amit nem feltétlenül csak a szüleivel akar megbeszélni. Nagyon fontos a barátság. Ha én most valami balesetet szenvednék vagy nem tudom, mi történne velem, nem tudom, kire számíthatnék. Nagyon aggaszt, hogy senki nincs, aki közel áll hozzám. Bármerre nézek, mindenhol azt látom, hogy a régi általános iskolai barátaim teljesen eltávolodnak tőlem. Anyagilag és karrier szempontjából mindenem megvan, ami csak kell, de magánéletben reménytelen vagyok. Senkit nem érdeklek.

Legjobb válasz: Én pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te. Egyetlen egy dolgot tudok biztosan, mégpedig azt, hogy ezek az emberek nem barátok. De talán még haverok sem. És nem veszítesz semmit sem, ha többé nem keresed õket.

Én pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te. Egyetlen egy dolgot tudok biztosan, mégpedig azt, hogy ezek az emberek nem barátok. De talán még haverok sem. És nem veszítesz semmit sem, ha többé nem keresed õket.
Üdv a klubban.Rám is magasról [email protected] eddig mindenki.
Szia! Én is ilyen helyzetben vagyok, mint te kérdezõ. Engem is mindig kiközösítettek a suliban, sehova nem hívtak maguktól, mindig én kerestem õket. Vagy ha együtt voltunk, akkor meg levegõnek néztek. Velem az a baj, hogy csendesebb vagyok, ezért a beszédesek elnyomnak és nem tudok kibontakozni, nem hagynak szóhoz jutni. Fõleg ha olyan is van a társaságban, akit én nem ismerek.

Miért van az, hogy a mai világban már annyit kell dolgozni, hogy az embernek semmi ideje nincs a családjára, és a legtöbb embernek kínszenvedés a mindennapok megélése?

Én ezt komolyan nem értem. Mivel én még nem vagyok felnött, lehet azért nem, de akkor is nagyon rossz ez így. A saját környezetemben is látok számos példát rá, az én szüleim is éjjel-nappal dolgoznak, mégsem élünk jól, s?t! Sok embernek annyia az éoet, hogy dolgozik, hazamegy, eszik, tv-zik, alszik, majd elölröl kezdödik az egész. Ráadásul sokan nem is szeretik a munkájukat! Ti mit gondoltok erröl?? Én nem értem! 15/L

Legjobb válasz: Mert így csinálja magának... sokan azt hiszik, hogy régen jobb volt, csak azt felejtik el, hogy régen a nyári mezõgazdasági munkák heti hat nap reggel öttõl este kilencig tartottak, télen persze kevesebb volt a munka, de mondjuk szórakozás közben is dolgoztak, lásd kukoricahántás. Ehhez képest a mai napi 8 óra munka, esetleg 10, sokkal kevesebb.

Mert így csinálja magának... sokan azt hiszik, hogy régen jobb volt, csak azt felejtik el, hogy régen a nyári mezõgazdasági munkák heti hat nap reggel öttõl este kilencig tartottak, télen persze kevesebb volt a munka, de mondjuk szórakozás közben is dolgoztak, lásd kukoricahántás. Ehhez képest a mai napi 8 óra munka, esetleg 10, sokkal kevesebb.
igen, ez a helyzet, nagyon kevés a fizetés , árak meg az egekben. és örül az ember, hogy van munkája, nem az az elsõ szempont, hogy szeresse is.sajnos ez van.ebben az országban nem lehet megélni.
Azért van, mert a bérek nem arányosak az árakkal. Most gondold el egy minimálbérbõl kijön egy kis lyuk albérlet havi része és kb. ennyi. Még nem ettél, nem szórakoztál, nem utaztál, nem vásároltál.
Kb. két hetente 1-1 napra depis vagyok emiatt, mert nem látom az élet értelmét. Felkelek, dolgozok, sötétben hazamegyek, fõzök-mosok-takarítok, lefekszek..másnap felkelek, dolgozok, stb...minden ugyanúgy életünk végéig (nem a nyugdíjig, mert az én generációm már nem húzza addig).
Így elaljasult a világ, fõleg Magyarországon. Itt sem az embernek, sem a munkájának nincs értéke!
Igen, én is szeretnék olyan területen elhelyezkedni ami érdekel, akarhatom bárhogy, ha egyszer nem vesznek fel...
Mert sajnos ilyen a helyzet ebben az országban. Sokan (akiknek van egyáltalán munkájuk) minimálbérbõl élnek, mellette sok embernek hitele is van, esetleg még gyereket is nevel. Annyi pénzbõl amit keres sok ember nem lehet megélni. Én 23 vagyok és kezdem tapasztalni. Suliba járok mellett melózok mert nem akarok apumon élõsködni, de sajnos még így is be kell hogy segítsen. Én pl elég kilátástalannak tartom a helyzetemet, mert semmi garancia nincs arra ha elvégzem a sulit (fõsuli+okjt is csinálok) hogy el tudok majd helyezkedni..Nem is az a legnagyobb problémám, hogy minimálbért kapok, vagy jobban keresek-e, hanem, hogy lesz-e munkám egyáltalán. és emellett minden drágul..Elég gáz, hogy 23 évesen inkább félre kell, hogy tegyek amit tudok, és meg gondolom, hogy kifizetek-e egy mozira 1000-1500Ft-ot...sajnos ez van..
Mert a legtöbb emberben sajnos ott az alapvetõ birkatermészet és olyat is vállal, amit igazából a háta közepére sem kíván.Így alakult ki a munka=rabszolgák és tartóik. Másrészt jött a nyomorult emancipáció, aminek csak annyi eredménye lett, hogy most már a nõk is dolgozhatnak a semmiért látástól vakulásig, a családdal meg végképp nem tud senki sem foglalkozni igazán.És ha már itt tartunk, milyen is egy mai család?Gyereket ahogy kibújt, dobják a bölcsibe, aztán óvoda iskola, többet van idegenek közt, mint a szüleivel, mert azok dolgoznak, de persze õket kell hibáztatni, mert rossz a gyerek.Aztán felnõ, és általában egy igavonó lesz belõle, mint a többi százezer. Ez az emberi hülyeség és élhetetlenség magas foka, ami a mai világban van.
gondolom a válság miatt akárki akármennyit dolgozik, nem kap érte elég pénzt, az én szüleim is ennyit csinálnak egész nap hogy elmennek dolgozni, hazajönnek vagy 8-9kor, esznek, tvznek, és alszanak, és másnap kezdõdik minden elölrõl és én is szeretném ha foglalkoznának velem, de mégse akarok éhezni :/ 13l
Mindenki saját szerencséjének kovácsa. Válassz olyan területet, ami érdekel, és tanulj úgy, hogy elérd azt a munkát, amit szeretsz is és meg is fizetik. Aki ezt teszi, elégedett lesz. Aki nem, az magára vessen.
Menj, menj, kislány! Vissza se nézz! Máshol még boldog is lehetsz!
Rendesen üres lesz az ország 20 év múlva. :D Nem baj, én satu vagyok nyelvbõl, illetve sosem tudnék már olyan szintû szókincset szerezni mint amilyen most van, anyanyelvemen. Szóval majd elleszek itt Viktor királlyal, Palikával az elsõ osztályból, meg Ferikével a börtönbõl. Univerzális monarchia lesz az államforma, és libatöméssel fogunk meggazdagodni újra. Az élet szopás, de ha feltalálod magad akkor lehetsz boldog is. ;) Csak merni kell változtatni. :)
"Miért van az, hogy a mai világban már annyit kell dolgozni" Mert ma már nem a boldog 19. században élünk, amikor a gyári munkás napi 11 órát dolgozott heti 6 napon, a paraszt pedig látástól vakulásig dolgozott 10 éves korától amíg fel nem fordult. Ma már kõkemény 40 órás munkahetek vannak. "Sok embernek annyia az éoet, hogy dolgozik, hazamegy, eszik, tv-zik, alszik, majd elölröl kezdödik az egész." Ki kell dobni a hülye tévét, és helyette olvasni. Vagy zongorázni, vagy festeni. Vagy hasonló gondolkodású barátokkal összejönni beszélgetni, kártyázni, borozni, vonósnégyeseket és szonátákat játszani.
Utolsó: a vonósnégyest húzd ki. Nekem már attól kiakadtak a szomszédaim (panel), amikor átjött a barátnõm és Schubert dalokat énekelt a szopránján, én meg zongorán kísértem este. Négy vonóssal szerintem meglincseltek volna :D
A kérdező hozzászólása: :( Igen, én is úgy tervezem, hogy amint lehet, megyek el innen. Lehet, hogy még a gimit sem befejezem be, de majd ahogy alakul. New Yorkban lakik a növérem pár hete, hozzá szeretnék költözni, amint lehet. Én nyelvet tanulok emelt szinten, az angol már szinte folyékonyan megy, szóval azzal nincs annyira gond. Próbálok gyüjteni a jövöre, mert tudom, hogy nem lesz egyszerü. Mindenkinek kirartást, és aki csak tud, az próbáljon szerencsét külföldön!
Nálunk az embereket nemcsak anyagilag, hanem erkölcsileg, szellemileg is kizsákmányolják, megalázzák. Áldemokráciát akarnak ráerõltetnim kiszívják a vérét és minden erejét. Ezért fásultak és elkeseredettek az emberek. Jövõ képük meg már szinte egyáltalán nincs a rohatd nagy bizonytalanságban. Folyamatos fenyegetettségben élnek, mert ezer felõl érheti õket támadás. A magyarok ennek ellenére igazi túlélõk. Isten segítsen bennünket!
Látod, én ezért fogok külföldre menni. Tegnap ofõn meg volt bent két csaj, akik az ELTE-re járnak, és csak panaszkodtak, hogy bárcsak inkább nyelvet tanultak volna..akkor most kimehetnének külföldre. Nekem ez az utolsó évem, már tudom hogy fordító/tolmács szeretnék lenni:) Most készülök az angol felsõfokú nyelvvizsgára, utána jöhet a német. Aztán OKJ-s képzésre megyek (2 éves) ahol mindent, tehát fõként szakmai dolgokat is, németül fogok tanulni. (Közbe pedig terveim szerint elkezdem az oroszt) Szóval ezek az én terveim egyelõre, húzás kifelé ebbõl az országból.. õszintén szólva, teszek az itthoni helyzetre magasról, elvégre én is családot szeretnék majd, akiknek mindent meg tudok adni, amit kell. Na meg persze a szüleimet segíteni majd a jövõben:) )
Én abszolút nem látom semmi értelmét az életemnek, felkelek, dolgozok, hazajövök, eszek valamit, aztán ha még marad energiám, beülök a gép elé.Sajnos hiába van OKJ-s szakmám, az max.seggtörlésre jó.De mivel valamibõl nekem is meg kell élnem egy olyan helyen dolgozok 3 mûszakban, amit gyûlölök.Pénzt félretenni szinte nem is tudok, pedig szórakozni sem járok és nem költök fölösleges dolgokra, csak arra amire muszáj.Az utóbbi idõben túlórázni sem lehet a munkahelyemen, mert nincs annyi megrendelés.El nem tudnám mondani, hogy ez mennyire frusztráló.Ha lenne rá lehetõségem már tipliznék ki az országból, mert itt nem lehet tisztességben megélni.Azt tanácsolom a kérdezõnek, hogy tanuljon, és ha végzett, irány külföld.
utolsó: a p!csába, én meg már tervezgettem hogy kimegyek valamikor Amcsiba... :/
most nem azert mondom, de regen az emberek sokkal de sokkal tobbet dolgoztak, napkeltetol napnyugtaig, mint a mai emberek - kiveve egy indiai szemettelepen ahol ma is gyerekek dolgoznak napi 14-16 orat taplalekert cserebe, vagy egy kinai gyarban pl, kb 4 forintos oraberert egesz nap varrjak a niket meg az adidast..ja bocs, z adidast kambodzsaban, nem hiszem hogy tobb a fizetesuk, mint egy atlag magyarnak. a fold lakossagana 75 szazalekanak nincs ruhaja, vagy vacsoraja... a fold lakossaganak 8 szazalekanak van penz a penztarcajaban, vagy jo esetben a bankban... en 5eve dolgozom kulfoldon, afrikaban. normal esetben heti 6x 12orat, es mindenre jut idonk a parommal, baratokk is talalkozunk, fozunk, kimozdulunk, egymasra is jut idonk. keves, de jut, nem panaszkodom, mert szeretem a munkam :-) igaz, itt olcsobb az elet is. de senkinek nincs heti ket szabadnapja, itt az nem megszokott.
a tévézés helyett lehet pl. bármit csinálni. A napi +1-4 óra!
Tudod kérdezõ, -a posztmodern ember archetípusa szörnyû kreatúra, amely életének gyorsasága és intenzitása annak minden személyiség- és lélekromboló hatásával együtt még néhány évtizede is csak egy rossz lehetõség volt. Mindenre van ideje és energiája, csak éppen a legfontosabbra nincs, a családra és a szeretetre elégséges ideje. És az egyensúlyvesztésért éppen azt nem lehet hibáztatni, aki annak megõrzéséért küzd. Mivel a modern kor társadalmai, annak vezetõ rétegei az ésszerû munka(végzés) fontosságát vallják természetesen minimális bérekért. Tehát hazánkban és külföldön is megy a kizsákmányolás, Az is kérdés, hogy "ésszerû munka(végzés) fontosságán" mit értünk e fogalom alatt, hiszen a három mûszakban dolgozó munkás és a napi tizennyolc órát gép elõtt töltõ „modern munkavállaló” különbözõ utakon ugyan, de ugyanarra a sorsra juthat.- szükségért dolgozik a megélhetésért, a mindennapi betevõért--- annak ellenére hogy automatizált lassan a világunk, ami azt jelenti hogy az árunak van értéke nem pedig a dolgozónak aki megtermeli azt... S az árú értékét pénzben fejezzük ki aminek a többségét mindig a tõkések nyúlják le azok akiké újabban a gyárak üzemek, nem pedig azok kapják akik elõállítják; a dolgozók. Így jut rád sajnos mint gyermekre, kevesebb ideje a szüleidnek. Tudod a munka relatív alkotó tevékenység. valamikor azt tanították hogy a munka tette a kõkorszakit emberré és gondolkodóvá--- igen bizonyos értelemben az alkotás feljebb vitte szellemében, de a munka nagyon ritkán olyan tevékenység amilyen tehetséget hordoz az ember önmagában, többnyire csak szükségbõl végzett kényszer tevékenység igy az idõk folyamán az ember csupán egy alulfizetett eszközzé vált a termelés folyamataiban sajnos, nem emberré válik manapság hanem egy "láncok nélküli" kihasználható rabszolgává.

Miért van az hogy facebookon mindennap egyel kevesebb ismerösöm lesz? Lehet valaki belép rajtam kivül és törölgeti az ismerőseimet?

minden nap csöken egyel az ismerőseim száma mostanában? lehet valaki törölgeti öket? pedig már jelszot is cseréltem és mégis. nem hiszem h engem törölnének ki ennyien.

Legjobb válasz: Mostanában egyre többen törlik magukat a facebook-ról.

Mostanában egyre többen törlik magukat a facebook-ról.
ez igaz, sok ember kitörölte magát mostanában a facebookról. Talán mert ráuntak
pedig lehet, hogy õk törölnek ki téged. vagy magukat törlik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!