Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy minden valamire való (11 db)

Miért van az, hogy minden valamire való film este 10-11 óra körül kezdődik?

Miért gondolják, hogy az egész ország otthon van és másnap nem kell dolgoznia menni? S?t van, hogy egy jó m?sorra éjfélig kell várni. Mégis hogy gondolhatják...???

Legjobb válasz: meg mert hülyeségeket (pl valóvilág big brother - szerencsére vége már) adnak...meg gyõzike :S mert a sok hülye ember nézi és akkor ha a közvéleménykutatásban kiderül h a sok barom eztnézi akkor egyértelmü h nem veszik le...:S

meg mert hülyeségeket (pl valóvilág big brother - szerencsére vége már) adnak...meg gyõzike :S mert a sok hülye ember nézi és akkor ha a közvéleménykutatásban kiderül h a sok barom eztnézi akkor egyértelmü h nem veszik le...:S
Mert ha van egy jó film, akkor hajlandó vagy megnézni, de ha már úgyis nézni akarod, akkor nézed az elõtte levõ mûsort is, meg a kettõ között a reklám blokkot, amibõl ugye a kereskedelmi tv él...
Azért, mert a népszerû sorozatokat fõmûsoridõben "kell" leadni, és csak utána tudják a filmeket, melyet kevesebben néznek. A filmek egy része nem fér bele a 12-es korhatárba, ezért ezeket nem adhatják korábban. Azért érdekes, hogy idén nyáron több jó film is kezdõdött normális idõben.
Mert a filmek gyakorlatilag csak a mûsoridõ kitöltésére vannak, hogy mégis menjen valami éjjel is, úgysem nézi a kutya se (azért olyan színvonalú, amilyen) Akit érdekel egy film, úgysem várja meg, amíg a TV-ben leadják, ha meg nemérdekel , nemmindegy mikor van?
Ja, érdemes megfigyelni: Január elsõ, és december utolsó hetében rövidebbek a reklámblokkok...Akkor járnak le a szerzõdések:)

Az miért van, hogy ha valaki mond valamit akkor mindig a szexualitás jut róla eszembe? (nem mindig van így)

Elég vicces :D de akárki mond valamit mindig vmi szexualitás témával kapcsolatos dolog jut róla eszembe. Pl: Banán = pénisz vagy... nyalom a nyalókát: khm xD

Legjobb válasz: Nekem is mindig ijenek jutnak eszembe pedig en sohasem csinaltam 12 vok:-))

Nekem is mindig ijenek jutnak eszembe pedig en sohasem csinaltam 12 vok:-))
Serdülõk :D Van, aki késõbb ér, van aki korábban... ezért lehet, hogy az egyiknek 12 évesen, a másiknak 16 évesen jut eszébe mindenrõl a szex. Idõvel hozzászoktok :D
A kérdező hozzászólása: és ez egyébként mit jelent? vmit jelképez? vagy, h vmire érettek vagyunk? vagy mi?:D
heh...ismerõs, de szerintem ez természetes...néha tök muris:D
nem jelenti, hogy bármire is érett lennél, pusztán érdekel a téma. ez a "azt jelenti, hogy érett vagyok valamire?" dolog olyan, mintha keresnéd az indokot, hogy miért szexelj. akkor vagy érett, ha úgy érzed, tájékozott vagy, gondolsz a védekezésre, és tudod élvezni. ennyi. az meg, hogy mindenrõl a szex jut eszedbe, teljesen természetes, majd elmúlik. de azért ne kezdj el minden ilyesmin vihogni, mert az eléggé antipatikus tud lenni.
22 vagyok és én is állandóan a szexre gondolok. :D Mondják is, hogy szexmániás vagyok. :) Nálatok szerintem a fiatalkorral jár. VAgy másnál azzal, h nem csinálja, hanem csak beszél róla. :D
sztem azok beszélnek errõl akik még nem érettekxD

Miért van az, hogy a playstation store nem fogadja el a bankkártyám számát? Pedig ilyen célokra való bankkártyám van és eddig minden elfogadta. A a steam, a blizzard, az origin minden. és most ez nem. Valakinek valami ötlete van?

Legjobb válasz: tudsz venni PS Store feltöltõ kártyát 576-ban, Konzolvilágban (szinte mindenhol), ha nem oldódik meg ez a bankkártyás dolog (meg nálunk elég hülyén mûködik a PS Store)

tudsz venni PS Store feltöltõ kártyát 576-ban, Konzolvilágban (szinte mindenhol), ha nem oldódik meg ez a bankkártyás dolog (meg nálunk elég hülyén mûködik a PS Store)
Gondolom nem sima Visa vagy Mastercardod van, a többit meg szerintem nem ismeri. Én is 1 héten keresztül próbálkoztam ezzel, írtam is az ügyfélszolgálatnak, akik semmit nem tudnak segíteni, szóval felesleges volt. Vegyél feltöltõkártyát és kész. Jobbat nem tudok, én is ezt tettem.
Szoftver frissités talán segithet.A Nokia honlapján megtalálsz minden infot hozzá.
A kérdező hozzászólása: Koszi egy probat meg er

Miért van az hogy midig belém próbálnak kötni a romák meg mindenki (majdnem minden nap valaki beszól valamit nem is az osztályomba jár) de főleg romák?

Pedig nem öltözködöm kivívóan talán kicsit feszítek suli folyosón na és? Én dolgom úgy gondolom. Üssem meg mindet vagy mi legyen? Tényleg tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Ha egy roma beszól neked hagyd figyelmen kívül. Ha valaki más azon gondolkozz el.:) Nem vagyok se jobbikos, se gárdista, csak a tapasztalat szól belõlem.

Ha egy roma beszól neked hagyd figyelmen kívül. Ha valaki más azon gondolkozz el.:) Nem vagyok se jobbikos, se gárdista, csak a tapasztalat szól belõlem.
Szia! Az egy dolog, hogy nem öltözködsz kivívóan, habár ez is kérdéses, hogy kinek mi az és mi nem. A folyóson való feszítésrõl meg úgy alapból a feszítésrõl elég rendesen megvan a véleményem, mi a fenének kell, attól nem leszel jobb ember, tényleg írtad, hogy a te dolgod, ne haragudj, csak most figyeltem. Én nem ütném meg õket a helyedben, ha õk nem ütnek elsõnek, fõleg a cigányokat, mert ha egyet megütsz akkor legalább hárman fognak téged. De tudod mit legyen ez is a te dolgod! Viszont, ha értelmes vagy akkor inkább azt csinálod, hogy nem feszítesz.
Ne feszíts, te csicska magyar.

A cicám benti cica, és mindig bejön, hogy ha fürdök, vagy ha valaki elmegy a mosdóba, ahol ugye a macska alom található, mindig leül vagy bemegy a fürdőbe és nézi mit csinálunk. Ez miért van? Valami birtoklási mánia? ! : DD

Legjobb válasz: Jajj, de aranyos, az enyém is ilyen volt, amikor benn tartottuk! Én imádtam. Nem tudom, mitõl lehet. Birtoklási mánia biztos nem, azért nem képzelheti magát istennek! :D Ált. macskáknál nem szokott ragaszkodásmánia se lenni, sztem csak kiváncsi. :P De cuki (L)

Jajj, de aranyos, az enyém is ilyen volt, amikor benn tartottuk! Én imádtam. Nem tudom, mitõl lehet. Birtoklási mánia biztos nem, azért nem képzelheti magát istennek! :D Ált. macskáknál nem szokott ragaszkodásmánia se lenni, sztem csak kiváncsi. :P De cuki (L)
Sztem csak kíváncsi, h mi történik ott, ill. ragaszkodik, ha te a fürdõben vagy, akkor õ is:) De amúgy zavar?
Az én cicáim is mindig bejönnek a fürdõbe, és csak akkor mennek ki, ha én is.
Szia! az én cicáim is ilyenek, jönnek utánam a wc-re is.már nem is csukom kilincsre, mert akkor kapirgálják az ajtót, így meg szépen kinyitják a mancsukkal , bejönnek körbenéznek, van mikor üldögélnek egy kicsit, aztán kisétálnak.az egyik a fürdõbe is utánam jár, a mosógépen ül figyeli mit teszek veszek.a zuhanytálcában is szeretnek üldögélni.egyszóval rettenetesen kiváncsiak és szeretik a társaságot.
Cicám ugyanezt csinálja, minden este mikor fürdöm, leül a kád szélére és addig nem megy ki amíg én se :) Azt nem tudom miért van, arra gondoltam, talán szeretik a párás levegõt.
Az enyém már beugrott mellém a kádba.
Miénk is ilyen. Tök mindegy, hova megyek. Még a kád szélére is leül, ha fürdök. Zuhanyzásnál már nem, de akkor meg messzirõl bámulna. (csak kizárom. akkor meg megy a hiszti...)
Az én cicám is ezt csinálja. Mindig mikor fürdünk bejön és néz minket, sõt néha a kád szélén lecsúrgó vízcseppeket kamillázza és pofozza. Szeret veled lenni biztos, ahogy a miénk is velünk.
Nekünk mind a két kiscicánk ezt csinálja. :D Olyan édesek, leülnek elõször az ajtóba, kíváncsian lesnek... pár perc múlva közelebb jönnek... aztán egyszer csak lehajolok, és BÚÚÚÚÚÚ!! Már ott sincs egyik se, hanyatt-homlok menekülnek. :D Persze nem mindig ijesztem meg õket. Legtöbbször feljönnek a mosdó mellé, és nézik a vizet. A kis kíváncsiak. :) Imádnak a kádban játszani. Van egy gumilabdájuk, amit be szoktunk dobni a kádba, õk meg rohannak utána, és gondolkodás nélkül be is ugranak. :) ) Persze nincs víz a kádban... :)
win7em van, szokott ilyet csinálni nekemis, ritkán, hiba jellegûen. Sztem ez hiba.
Egérre lehet. Nekem úgy van beállítva hogy ha mozog az egér éledjen, ha véletlen meglököm az asztalt amin a gép van felébred...
A kérdező hozzászólása: nem azzal van probléma ha ki van kapcsolva az egér akkor is ezt csinálja!

Miért van az hogy mostanában úgy érzem, hogy valamit mindig elfelejtek, vagy valakit megbántok?

Csak a suli hiánya okozza ezt?

Legjobb válasz: ez is a lekiismereted ....amugy ezt neked kell tudnod hogy pontosan kitól vagy mitól lehet csak új barát kellene

ez is a lekiismereted ....amugy ezt neked kell tudnod hogy pontosan kitól vagy mitól lehet csak új barát kellene

Miért van az hogy majdnem minden kérdésbe és válaszba elír valaki valamit?

Legjobb válasz: Sietve írnak, nem olvassák vissza. De nézd csak: Te sem figyeltél, hogy jó kategóriába írd ki a kérdést... :)

Sietve írnak, nem olvassák vissza. De nézd csak: Te sem figyeltél, hogy jó kategóriába írd ki a kérdést... :)
Nem akarok kötekedni, de te se tettél vesszõt a "hogy" elõtt. :)
... továbbá kérdésbeN és válaszbaN... ;)
Mondjuk mert senki sem Albert Einstein?
A kérdező hozzászólása: Igazatok van tényleg nem figyeltem melyik kategóriába rakom :D és köszi, hogy figyeltetek az én helyesírásomra :D

A kutyám éjjel-nappal sír, nem tudunk rájönni, hogy miért, mert mindene meg van, és vele vagyunk mindig. Van valakinek valami ötlete?

A házába viszont pár napja nem akar bemenni,még a közelébe se, átnéztük,kimostuk,de még most sem.

Legjobb válasz: Mindig is egyedül volt? Azért kérdem, mert valószínûsítem, hogy egy másik kutya hiánya okozza a tüneteket. Õ utána sír!

Mindig is egyedül volt? Azért kérdem, mert valószínûsítem, hogy egy másik kutya hiánya okozza a tüneteket. Õ utána sír!
Simán lehet valami betegsége is, ami fájdalommal jár.Orvos nézzen rá.
Nem vagytok vele mindig, mert õ kint van, ti meg bent vagytok. Vagy nagyon kicsi a kutya, vagy egy párszor bent aludt nálatok ami neki remek lehetett és ezt akarja újból. Vagy ha egyik sem akkor passzolok.
az elkényeztetett , túlszeretgetett , de kevésbé megnevelt , sõt talán szeparációs szorongásban is szenvedõ kutyák ismérve :) igaz a kérdés alapján vagy millió oka lehet , sajnos a kérdés nagyon félre is értelmezhetõ . pontosítani kellene , sõt jobban kifejteni :)
Neki is szükségevan barátokra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!