Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy minden (3014 db)

Miért van, hogy minden 16-. éves lányt csak a fiúk, és az ital meg a nemi ösztönök érdekelnek? Lányok?

Legjobb válasz: Miért van, hogy GYIK-re csak olyan primitív emberek járnak, hogy nem tudnak egy kérdést normálisan, általánosítás nélkül megírni? "egy tizenhatodik (?) éves lány"

Miért van, hogy GYIK-re csak olyan primitív emberek járnak, hogy nem tudnak egy kérdést normálisan, általánosítás nélkül megírni? "egy tizenhatodik (?) éves lány"
mert ezt tartják menõnek de abba nem gondolnak bele hogy saját egészségüket rontsák azzal hogy cigiznek isznak meg kábítóznak arról nem is beszélve hogy már 16 évesen lefeküdnek.Természetesen nem minden lányt érdekli mert ismerek egy párat aki nem csinálja ezt de a többsége ilyen.
Ha most megnéznénk, hogy egy mai 16 éves srácot mik érdekelnek, akkor szintén ez a kérdés vetõdne fel!Szóval, a kamaszok ilyenek, dolgoznak bennük a hormonok, ez természetes dolog.Jó, most ezzel nem azt akarom mondani, hogy az iskola nem fontos, mert igenis fontos, de mindenki volt kamasz, és valószínûleg fiatal korában ugyan ilyen volt, mint a mostaniak!Csak már sokan elfelejtették ezt...Itt most nem a drogos, beképzelt party-ribiket szeretném védeni természetesen, mert azért aló túloldalára sem szabad átesni...de azért apácazárdába se küldjük már szerencsétleneket ennyi idõsen! :-)
Mér baj az ha érdekelnek a fiúk?nem minden lány fekszik is le velük ienkor..én sem...am nem csak ezek érdekelnek minket csak azakrõl hallani...többek közt itt is csak azt lehet hallani ami a problémánk mert azzal nem tudunk mit kezdeni...am fiatalabba és idõsebbe is vannak olyanok akikat csak ezek érdekelnek 16L
Szövegelsz pár percet arról, hogy milyen jó a szex, de figyelni kell, elmondod a védekezést, majd félbe osztod az osztályt, pl. pad sor szerint. Rendezz vitát a két csoport között arról, téma: Nem vetted be a 72 órást tabit, nem kívánt terhesség. Az egyik csoport érveljen az abortusz, a másik meg a megtartás mellett. Felteheted a kérdést a fiúknak, hogy vállalnák-e a felelõsséget.. stb. És hopp, izgalmas órát fogsz adni, és tulajdonképpen nem is te tartod. :) 16/L
17:50 vagyok Most arra gondolsz hogy nem írtam helyesn mert siettem a gépeléssel?képzeld minket az iskola is érdekel....csak mivel azzal nincs problémánk(ezt sajnos csak a saját sulimról tudom elmondani) ezért arról nem lehet hallani, csak a rossz dolgokról...és ne mondja nekem senki hogy õt nem érdekelték a fiúk ilyen idõs korukban... jah és a piálással nincs gondom, (mert nem piálok) és a nemi ösztönök sem nagyon foglalkoztatnak
nem ide, bocsi :D
Az én iskolámban is ilyenek vannak. Undoríttóak és szörnyen buták. Kb. 60% ilyen. De a fiúk közül is, bár ott kb 43% a deviáns. Néha elgondolkozok azon, hogy fel kéne állítani egy nagy húsdarálót és beledobálni ezeket.
ma 17:50 Mert inkább az iskola kéne, hogy érdekeljen, a te példád mutatja be a legjobban.
Te hülye vagy. AZ nem csitriség, hogy valakit ebben a korban érdekelnek a fiúk. Gondolod, hogy a természet véletlenül alakította így? Nem. AZért, mert úgy egészséges, hogy ebben a korban az ember tapasztalokat gyûjt, és esetleg húsz éves korában már szül is (a legegészségesebb kor ilyen szempontból). Barom.
A kérdező hozzászólása: Jesszusom, mennyi álszent van itt. Remélem a hülyézõk magukból indulnak ki. Ráadásul vakok is vagytok, nem olvastátok a kommentet? A sok csitri inkább menjen barbibabázni, ne itt fröcsögjön. És a másik oldal mocskolása szabad, itt pedig megy a saját oldal öntömjénezése. Ebbõl látszik, hogy mennyire kétszínûek vagytok. Na, szabad a pálya, mehet a mocskolódás a csitrik oldaláról határtalanul.
Barbibabázni?16 évesen? ha te ezt csináltad akkor kezdelek megérteni mért is utálod ennyire a normálisabb 16 éves lányokat(nem azokat akikrõl a kérdés szól, hanem azokat akik válaszoltak az úgy nevezett "csitriket" egyébként mért olyan nagy baj ha érdeklik õket a fiúk?és azok az álszentek akik azt mondják hogy õket nem érdekelte...egyébként tényleg nem kéne általánosítani...és énolvastam a kommentedet is...és fiúkra jobban illik ez a kérdés mint lányokra....szerintem(az ismerõseim közül)
" Igen, nagyon klassz lesz ha majd 25-30 évesen kezd el tapasztalatot gyûjteni" Ez nem szakma, nem is sport, hogy tapasztalatokat keljen gyüjteni. Azt úgy hívják ribanckodás, ja nem bocs tényleg, az tapasztalatszerzés. " meg 45-50évesen kezd el szülni." Ez nem egy olyan cselekvés amit folyton kell csinálni. " Mellesleg semmit nem fog érteni a kapcsolatokhoz, ha évekig elzárkózik mindentõl és csak a tanulás lesz a középpontban" Igen és nem is jár a fél város férfilakosának a pénisze a szájában. " Vannak ilyen emberek, és nem is teljesen normálisak." Igen nem normálisak a mai "értékrend" szerint. A ti értékrendetek szerint. Kedves "barom", most a te válaszodra reagálnék. " Te hülye vagy. AZ nem csitriség, hogy valakit ebben a korban érdekelnek a fiúk." ??!!? "Gondolod, hogy a természet véletlenül alakította így? " Nocsak, természettudós úr/hölgy, hallotál már az etikáról és a viselkedni tudásról? A nagy lánykanos rohamaidnál való ivás is a természetes ösztönöd? Egészséges értékrend. " AZért, mert úgy egészséges, hogy ebben a korban az ember tapasztalokat gyûjt" Ezt hol olvastad? Szerintem az az egészséges, ha van az embernek egy barátja/barátnõje és kitart mellette, nem dobja egy menet után tapasztalatszerzés címén.
Igen, az tényleg normális ha az embernek van barátnõje/barátja ebben a korban éskitart mellette de nem lehet mindenkinek egy barátja/barátnõje élete végéig...és itt a legtöbben azt mondták(írták) hogy ne is legyen barátjuk...és szerintem te értetted félre a válaszokat a nagy okoskodásoddal...
Na, olvasd vissza a kommenteket!
" " Mikor legyen szerelmes ha nem fiatalon? Majd ha 25-30 éves korára befejezi minden iskoláját?" Igen. " Igen, nagyon klassz lesz ha majd 25-30 évesen kezd el tapasztalatot gyûjteni, élni és majd 50 éves korára találja meg az igazit, meg 45-50évesen kezd el szülni. Mellesleg semmit nem fog érteni a kapcsolatokhoz, ha évekig elzárkózik mindentõl és csak a tanulás lesz a középpontban. Vannak ilyen emberek, és nem is teljesen normálisak.
A kérdező hozzászólása: Olvastátok a kommentemet?
Ne félj, én is téged.
Utolsó, nem vagyok csitri, de én akkor is lepontoztalak!
" Mikor legyen szerelmes ha nem fiatalon? Majd ha 25-30 éves korára befejezi minden iskoláját?" Igen. (Lehet pontozni csitrik)
Nem csak a fiúk érdekelnek minden 16 éves lányt. Legalábbis engem nem csak az érdekelt amikor annyi voltam. Volt barátom is, de mellette érdeklõdtem sok dolog iránt. Amúgy az egy elég idióta elképzelés, hogy egy 16 éves lányt, a tanulás kell, hogy érdekeljen. El nem hiszem, hogy akik ezt mondják, 16 éves korukban egy fiú nem érdekelte õket, és csak a tanulás létezett. Emellett persze azt sem szabad elhanyagolni, de nem értem miért kéne kizárni a szerelmet is az életbõl ennyi idõsen. Mikor legyen szerelmes ha nem fiatalon? Majd ha 25-30 éves korára befejezi minden iskoláját? Vannak olyan lányok akiket tényleg csak a fiúk érdekelnek, de ez nem csak a 16 éves korosztálynál figyelhetõ meg.
Ne általánosíts! Vannak normális lányok is, csak sajnos nagyon kevesen. Ez a divat, undorító ugyan, de nem tudunk mit tenni ellene sajnos. Majd évek múlva rájönnek, hogy elcseszték ezzel az egész fiatalkorukat, és talán jobban odafigyelnek majd a saját gyerekeikre.
Mért kell általánosítani?? Én 16 vagyok, nem iszom degeszre magam minden hétvégén, nem drogozok, nemvolt abortuszom sem, nem csak a fiúk érdekellnek, és tanulok is rendesen. Szerintem ez nálunk még nem annyira nagy probléma, mint külföldön, ahol a 16-17 éves fiatal lányok fele babakocsival sétálgat, vagy bérlete van a drogelvonókra és hetente kerül kómásan kórházba alkohol miatt...
ez marhaság. na jó, én még csak januárban leszek tizenhat, de ezek a dolgok majdhogynem a legkevésbé érdekelnek... na jó, a fiúk nem :P 15/L

Az miért van, hogy minden cigány lánynak derékig meg fenékig érő haja van?

Csak érdekel:)

Legjobb válasz: ha a kérdezõ arra célzott esetleg, én úgy tudom elképzelni hogy genetikailag jobb lehet a hajuk, mármint nem töredezik mondjuk úgy mint a fehér nõké és esetleg így könnyebben nõ

Én csak hozzátenném amit az elõbb kihagytam, hogy több hosszú hajú férfit is láttam már. Olyan vállig érõ haj vagy hasonló. Szerintem szokás, hagyomány volt náluk, hogy nem vágták rövidre.
A kérdező hozzászólása: Még szerencse, hogy van itt valaki, aki ilyen okos...:S
Hagyományörzõknél addig nem lehet levágni a haját a cigánylánynak ameddig nem létesitett szexuális kapcsolatot.
Szrintem nem hülye kérdés. Sok cigánylánynak hosszú haja van. Pl. ismerek egyet akinek azért hosszú, mert az apja nem engedi, hogy levágják. Igen biztos ez egy hagyomány. "Hosszú fekete haj ...":)
A kérdező hozzászólása: Azért nem úgy tettem fel a kérdést, hogy miért van a környezetemben élõ lányoknak hosszú haja, mert ez amolyan hülye kérdésre hülye válasz.
ha a kérdezõ arra célzott esetleg, én úgy tudom elképzelni hogy genetikailag jobb lehet a hajuk, mármint nem töredezik mondjuk úgy mint a fehér nõké és esetleg így könnyebben nõ
Oo te jo anyam mivan itt.. en ola cigany vagyok es ALTALABAN nem mindenkinel tarsak meg mindig be de a tobbseg a 85% ék azert hoszu haju es azert mert ha rovid lene azt jelentene hogy becapta az emberet
Azért amiért sok cigánycsaládban még él a hagyomány, hogy a nõk csak szoknyát hordanak....Egyszerûen hagyomány!
Nincs mindegyiknek derékig meg fenékig érõ haja. Amelyiknek meg igen, gondolom azért növeszti mint a többi nem cigány. Mi köze ennek a cigánysághoz?
Így is hülye a kérdés amit feltettél.
De hülye kérdés. Mert köztük is van rövid, félhosszú hajú lány. És ha az ember belegondol, hogy vajon miért növesztik a cigány lányok a hajukat, rájön, hogy azért, amiért mindenki más. (Az tetszik neki, nem engedik levágni, nem áll jól a rövid, sajnálná levágni stb...) Nekem is van egy ismerõsöm akinek az apja nem engedi levágatni a haját, és mégse cigány. Ezért nem értettem, hogy mi köze a cigányságnak a hajhosszhoz. Egyáltalán minek kellett a hajhosszba ezt belekeverni?
Attól, hogy a te környezetedben a cigány lányoknak hosszú a haja még nem biztos, hogy minden cigány lánynak az. És nem értettem, hogy függ össze a haj hossza a származással. A rasszizmus az a bõrszín miatti elõítélet, én pedig azt nem hoztam elõ. Akkor mért nem úgy tetted fel a kérdést " Miért van a környezetemben minden lánynak hosszú haja?" Ugyan olyan ember, azért növeszti a haját amiért te.
Azt úgy elárulom, hogy régen a legtöbb kultúrában hosszú haj volt a hagyomány, tehát nem csak a cigányoknál. És nem a régi idõk cigány lányairól beszélünk, hanem a mostaniakról akik ugyan azért növesztik és vágatják le a hajukat mint a többi ember. Ha valaki kicsit ebbe belegondol akkor az rájön, hogy ez egy értelmetlen kérdés volt.
Igen ez hagyomány...egyik barátnõm egy roma fiúval járt, és miután levágatta a lány a haját szakított vele a fiú.:) /most már el mehetsz, de nékem nem kellesz, levágattad a göndör hajad nékem nem kellesz/:D:)
Én cigány lány vagyok (nem hagyomány tartó) és azért növesztik a hajukat a csajok, mert cigányoknál az a szép vagy szebb lány akinek a haja hosszú!Az enyémet sajnos tönkre tette a hajvasaló így már nem hosszú!:( De levágatom és megnövesztem :) Szerintem sokkal szebbek a hosszú hajú lányok mint a rövid hajúak!(de ez csak az én véleményem) 18/CL
jahjj ..de sok hülye ember van itt... miaz, h , , miért nem úgy tetted fel a kérdést , h a környezetemben a lányoknak miért hosszú a haja..?!" Istenem...ez kész.. Köztudott, h az igazi cigánylányoknak..(mert több fajtájuk van, pl:rumunkgrók, ..bejások<--akiket lenéznek a cigányok, mert lopnak és koszosak)..tehát az igazi cigánylányoknak a többsésének hosszú a haja , és ahogy már többen is írták a hagyomány miatt..Sokan már annyira nem tartják be..de azért elég rendesen látható minden romalányon a hosszú hajviselet és a szoknya, csicsás dolgok, giccses arany cuccok..Nem vagyok cigány, de ezeket onnan tudom, h szinte köztük nõttem fel..
Nem értem mit kell rögtön felháborodni, én értem mit akar kérdezni. Én is észrevettem, hogy a cigány lányoknak, nõknek legtöbbször hosszú és sok haja van. Nekik gyorsabban is nõ és erõsebb is. És régen pl. minden nõnek hosszú haja volt, tudod az igazi cigányoknál pl. jellemzõ volt a hosszú haj és díszes ruhák stb. Vagy mert simán növesztik, mint bárki más. De láttam én már olyan roma nõt is, akinek olyan kleopátrás váll felettig érõ haja volt. Még a válláig sem ért, rövid volt eléggé. Meg láttam már szõke cigány asszonyt is :D Amúgy ha nekem is dús, erõs hajam lenne én is kihasználnám, hogy hosszúra megnöveszthetem. Meg szerintem jól is áll nekik a hosszú (ápolt!) haj.
Szerintem sem hülye kérdés.:-) Eddig én is csak hosszú hajú cigánylányt láttam.:D Mondjuk majdnem mindegyiknek elég ápolatlan volt, de ez már más tészta :P..
Hát dehogynem azt mondtad. "Az miért van, hogy minden cigány lánynak derékig meg fenékig érõ haja van?"
A kérdező hozzászólása: És a 15:54-esnek is:)
A kérdező hozzászólása: A 15:27-es válaszolónak köszönöm a válaszát, végre valaki, aki úgymond, rátapintott a lényegre. xD. Egyébként a cigányságnak szerintem igenis van köze a hajhosszhoz, és én se azt mondtam, hogy MINDEN! lánynak ilyen, de tény, hogy van valami hagyomány, vagy valami alapja, hogy ilyen hosszú a hajuk.
A kérdező hozzászólása: Ennek a kérdésnek köze sincs a rasszizmushoz, csak ahol én lakom, ott szinte mindegyiknek ilyen. Am nekem nagyon tetszik a hajuk, én is fenékig érõt szeretnék (már derékig ér:D).
"A férfiak dísze a nagy bajusz. Ha valaki levágatja, tekintélyén esik csorba. A nõk nagy hajjal szépek. Ha levágatják a hajukat, átok, szerencsétlenség fogja utukat kísérni. Õket még egy súlyosabb jelzõ is kíséri, a k**va."

Azt miért van, hogy mindig nekem kell mindenkit keresni?

Kedves ember vagyok, nincs bennem rosszindulat, nem bántok meg senkit. Már évek óta az van, hogy mindig én keresek meg idõnként emberkéket (fõleg face-n a távolság miatt), õk maguktól nem keresnek engem. Aztán meg azt írják, hú de hiányzom, meg így meg úgy milyen jó volt régen ez és ez. De ha annyira kedvelnek, meg jó barátok voltunk, akkor maguktól miért nem jut eszükbe néha rámírni, vagy felhívni? Én is dolgozom, nem egész nap unalmamban cseverészésre vágyom. Mégis gondolok sok régi és jelenlegi barátra, ismerõsre, akikre néha ráírok, hogy mi van velük, meg engem tényleg érdekel.

Legjobb válasz: értem...jobban ragaszkodsz hozzájuk, mint ök hozzád. ennyi. én nem keresek senkit...se idöm, se energiám, se kedvem,- beszélni, csacsogni a semmiröl..vagy multat idézni. mostmár rövidre zárom az ilyen facebookos levelezéseket is...

értem...jobban ragaszkodsz hozzájuk, mint ök hozzád. ennyi. én nem keresek senkit...se idöm, se energiám, se kedvem, - beszélni, csacsogni a semmiröl..vagy multat idézni. mostmár rövidre zárom az ilyen facebookos levelezéseket is...
Mert mindenki éli a saját életét és másra vagy energiájuk nincs vagy szükségük. Én sajnálom egyébként, mert normális kapcsolatokat igyekeztem ápolni mindenkivel. Én is kerestem az embereket, sõt szerveztem találkozókat, aztán volt egy nagyon sok idõt és energiát elvevõ mélypontja az életemnek amikor is eltûntem a közösségi oldalakról pár évre. Mikor visszatértem senkit nem érdekeltem, hogy na élsz még egyáltalán vagy miért tûntél el úgy nyom nélkül. Azóta már én sem keresem õket, mert nem kíváncsiak rám, de mindig információt gyûjtök arról, hogy jól vannak-e. Szóval meg van a maguk élete az esetleges problémáikkal, én ezt elfogadom, segíteni sajnos nem tudok nekik.
Én is ezt ccsináltam... Nekem ment rá mindig a telefonszámlám a sok telefonálgatásra, ha segítség kellett, én mindig ott voltam, de ha én kértem segítséget tõlük, akkor hirtelen mindenki eltûnt... Ha szerveztek valamit, akkor engem nem hívtak, utólag meg azt mondták hogy "írtam sms-t", persze, biztosan írtak, csak valahogy nem ért célba, hát hogyne....
Nálam is ez a helyzet. Régi, új barátnõket én keresek akár facebook-on, telefonon, személyesen stb. Nekem is rosszul esik, hogy nem keresnek. Nem értem én miért nem vagyok nekik fontos? Pont mint te én is ragaszkodó típus vagyok nagyon szeretem a barátnõimet de õk engem úgy látszik nem..Semmit sem csinálsz rosszul csak mint ahogy írták udvariasségból visszaírnak. 22/L
Ezeket hívom én felszínes barátnak. Nekem az a barát, aki, ha két napig nem beszéltek, akkor keres, hív stb, hogy mi van veled. 23l
Nekem is vannak régi barátaim, de "csak úgy" már nem hívogatjuk egymást, inkább ritkábban, de akkor személyes találkozót beszélünk meg valamikorra.
Jajj, hát csak udvariasságból írják, hogy jé de rendes vagy hogy írtál, meg te is hiányzol, milyen szépek voltak a régi szép idõk. Azt mégsem írhatja senki, hogy bébi, a mai borzasztó napon már csak a te fészbuk üzeneted hiányzott, hogy kitérjek a hitembõl. Honnan a francból jutottam éppen ma az eszedbe??? Hogy vinne el az ördög... Na, odavakkantok két sort neki, oszt felejtsen már el, hát nem veszi észre az ilyen magát???
Én is olyan voltam jó darabig mint te, sokszor gondoltam a régi barátaimra, ismerõseimre, és rájuk-rájuk irkáltam idõnként hogy mi van veled, hogy vagy... De mindig csak én tettem meg ezt, maguktól sose.. Úgy hogy egy idõ után elegem lett és már nem írok én se rá senkire. Aki éppen ír, annak válaszolok persze, de ez is ritkán van. Van egy nagyon jó barátnõm - szinte az egyetlen - õ mellette tanultam meg azt hogy akinek hiányzunk az keresni is fog és sose un ránk. Hálás is vagyok hogy vagy egy ilyen legjobb barátnõm, úgy vagyok vele hogy legyen akkor csak egy ilyen jó barátnõm mint sok semmilyen. Szóval nem csinálsz semmit se rosszul, valamiért vannak ilyen emberek...
hááát..én csak magamrol tudok beszélni, én azért nem ragaszkodom hozzájuk, mert már más dolgok fontosak illetve más dolgok kerültek elötérbe. a régi barátságok elkopnak. (bár velem ellentétben a bátyám nagyon "barátcentrikus")
A kérdező hozzászólása: De õk miért nem ragaszkodnak hozzám?
Az utóbbi évtizedekben nagyon befelé fordult mindenki. Ha csak azt veszem, hogy 20-25 éve egymást érték a céges bulik, meg a baráti öösszejövetelek... Mindenki tudott mindenkirõl, ismertük egymás családját, gyerekeit, problémáit, szerelmi viszonyait. Mára ez teljesen elsikkadt, csak magának él mindenki.

Miért van, hogy minden nap kb 3 körül el kezd üvölteni a kisfiam?

4 hónapos. Ebéd fél 1 körül van, fél 2-2 körül már álmos, van, hogy alszik is egy 20 percet, de nem többet. Aztán 3 órára egyszer?en elkezd üvölteni, el?tte nem lehet ágyba dugni, akkor meg nem lehet megnyugtatni, üvölt bármilyen pózban bárhogy ringatva, szórakoztatva, meg is itatom, már hetek óta ez megy, úgyhogy volt id?m próbálgatni. Aztán sirva elalszik. Nektek volt/van ilyen? Mit javasoltok? A következ? evés amúgy 4-fél 5 körül van. Ha ránézek, fáradtnak t?nik szerintem. Éhes nem lehet, mert már egy ideje kevés a tejem, és tápszert is kap pótlásnak, és a többi etetésnél nem ilyen. A hasa sem fáj, mert nem úgy sir, az el?tte ebéd után szokott, és ki is masszirozzuk neki.

Legjobb válasz: Szia! Nálunk is van hasonló. 3 hónapos és gyakran du 6 után mintha valami nagy gondja lenne elkezd visítani; löki ki a cicit , lök el engem, ha sétálok vele , ha beszélek hozzá ;az se használ; meg-megnyugszik és újra elkezd nyafizni... kb. 1 óráig van ez, aztán kezd lenyugodni, fürcsizik, utána rendesen eszik. Valahol olvastam, hogy állítólag ilyen késõ délután jön ki a kisbabáknál a napi feszültség. Nem tudom ez igaz -e? Engem is érdekelne hasonló tapasztalat!!!!:)

Szia! Nálunk is van hasonló. 3 hónapos és gyakran du 6 után mintha valami nagy gondja lenne elkezd visítani; löki ki a cicit , lök el engem, ha sétálok vele , ha beszélek hozzá ;az se használ; meg-megnyugszik és újra elkezd nyafizni... kb. 1 óráig van ez, aztán kezd lenyugodni, fürcsizik, utána rendesen eszik. Valahol olvastam, hogy állítólag ilyen késõ délután jön ki a kisbabáknál a napi feszültség. Nem tudom ez igaz -e? Engem is érdekelne hasonló tapasztalat!!!!:)
Én mindig azt mondtam hogy megfogtam az isten lábát a kisfiammal. De születése óta 17:30 kor mintha kicserélték volna. Hiszti, nyügi és stb. ELFÁRADT. Aludni még nem akar, csak a napi sok információ már elég volt neki. 18:30 fürcsi, vacsi és utána alvás.
Nálunk is ez van, 2, 5 hónapos a kislányom. Fél 6tól nem lehet vele bírni... Igen, elfáradnak a picik. Rengeteg információt kapnak napközben, és õk még nem tûrik jól a stresszt. nem tudják máshogy, csak sírással, hisztivel levezetni. Attól végképp kifáradnak és elalszanak. Ez van. Idõvel elmúlik.

Miért van, hogy minden csaj a "barátzónába" tesz?

Legjobb válasz: szerintem baj van a külsõddel

szerintem baj van a külsõddel
Na ezért.
Talán nem vagy elég egyértelmû csak mellettük lézengsz de nem nyitsz vagy túl késõn nyögöd ki mit szeretnél, nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Ez komoly? Nemááá... nem tudok 1 csajjal szemben tapló lenni : /
Túl kedves vagy. Légy tapló, bunkó és rohanni fognak utánad...
Mert nem mondod meg, hogy mit is akarsz tõlük.
valamit cefet jól csinálsz
A kérdező hozzászólása: Háát nemtudo, errõl lehet az exeimet kéne kérdezni! Egy menyasszony, és 1 élettárs után vagyok...ez kb 4 éve van!
Nem nézel ki jól, unalmas vagy, ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Akkor kicsit mesélek! Ismerkedtem (ez nagyon megy utcán, munkahelyen, bárhol)! Volt egy csaj, lefeküdtem vele, minden rendben volt, utána benyögte, hogy neki már udvarol valaki, és inkább csaj néha bújjunk össze, de maradjunk csak barátok! belementem, egy ideig.. elegem lett persze! Aztán nagyjából õt elfejeltettem, és jöttek a csajok, sokszor nem is én mentem oda hozzájuk, de minddel a legjobb barátságot tartom (nem minddel feküdtem le, leszögezem)! Olyan ha buliba vagyunk, akk szájonpuszilnak és ennyi, elvagyunk mint befõtt a nyárikonyhába :)

Miért van, hogy minden újraindításnál kitörlődik a Chrome-ból a 8 ablak tartalma?

Legjobb válasz: be van állítva hogy kilépéskor törölje az elõzményeket

be van állítva hogy kilépéskor törölje az elõzményeket
A kérdező hozzászólása: Ezt hol kell visszaállítani?

Az miért van, hogy minden komoly gép németből vagy olaszból jön?

Ma ráértem, lementem az üzembe, kíváncsiságból végignéztem milyen gépeken termelünk. Német-olasz-olasz-német-olasz-német! És ez ment végig, 60-80 gép! A franciák, hollandok, angolok ebben miért nem jeleskednek?

Legjobb válasz: Akkor félreértettem, az autókra mondják,hogy "komoly gép" De tulajdonképpen ugyan ez az oka, mert õk minõségit gyártanak, nézz meg egy francia autót...sz*r úgy ahogy van.

Akkor félreértettem, az autókra mondják, hogy "komoly gép" De tulajdonképpen ugyan ez az oka, mert õk minõségit gyártanak, nézz meg egy francia autót...sz*r úgy ahogy van.
Azért az angolok is komoly autókat gyártanak (Jaguar, Aston Martin, Bentley, Land Rover) Az olasz autók meg csak a Ferrari meg a Lamborghini meg a Maserati, de ezek szinte elérhetetlenek az átlag embernek.Inkább a németek azok akik igazán tudnak, jó minõség és megbízhatóak általában az autóik.
*A KOMOLY olasz autók meg csak a Ferrari, Lambo......
A kérdező hozzászólása: Nem autók! (bár arra is vonatkozhatna a kérdés), hanem gyártósorok, termelõgépek!
A mi cégünknél is a gépek nagy része német.
Franciák? A francia gazdaság és ipar a németnek a lekoppintott parasztos , puritán csirketerítõs változata.
Mert ott gyártanak használhatót.
Azért mert egy német mérnök úgy tervezi és csinálja meg a gépeket (legyen az gyártósor, autó, oszlopos fúró, eszterga vagy akármi) hogy abba szívét lelkét beleadja. A német mérnökök hisznek az örök életû mérnöki precizitásban. Egy akármilyen mérnök (talán még a japánok és nagyon jó indulattal az olaszok egy része kivételek) úgy állnak hozzá hogy ez is csak egy munka amit valakinek el kell végezni. Mint egy wc pucolás, semmi más. A másik pedig az anyagminõség, az anyag megmunkálás és a tûréshatárok. A példa kedvéért. Egy német gépnek pl. van 50 mikronos hibahatára, egy másik országbelinek meg 200 mikron. Ezen kívül a németek általában a legdrágább munkaeszközökkel csinálják meg a gépeket amit bizonyos idõközönként cserélnek, egy mások országbeli gyárban pedig a olcsóbb alapanyagokból amit jóval több ideig használnak.

Miért van, hogy mindig meg akarom csalni a barátomat?

Miért van, hogy folyamatosan meg akarom csalni a barátomat??? Már több, mint egy éve együtt vagyunk és eddig 4szer csaltam meg két exemmel, de akkor még csak csók téren, de most már mással vágyok szexre. Már odáig fajult, hogy egyik haverját néztem ki. Nagyon jól megvagyunk szexuális téren, de mégis így érzek. Mit tehetnék ellene?? Vagy mi okozza ezt???

Legjobb válasz: Ez csak azért van, mert k*rva vagy.

Ez csak azért van, mert k*rva vagy.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.
Mi az hogy akkor meg is csalnád? Hiszen a kérdésben leírtad, hogy már 4x megcsaltad. Nem csak ribanc vagy, de hülye is. Remélem gyorsan kiderül és nem fog többé normális ember szóba állni veled. :)
nem vagy szerelmes, és még téged sem csaltak meg. továbbá k*rva vagy, de az önzõ fajtából, akinek azért jólesik, hogy egy stabil pont van az életében, aki kinyalja a seggét, közben meg csalod össze-vissza.
"Már több, mint egy éve együtt vagyunk és eddig 4szer csaltam meg két exemmel, de akkor még csak csók téren, de most már mással vágyok szexre. Már odáig fajult, hogy egyik haverját néztem ki." És még azt írod hogy "Nem vagyok k.urva... ha az lennék meg is csinálnám...."
Elsõ véleményét osztom! Ha nagyon benned van a félrek.úrás, akkor jobb, ha otthagyod a barátodat, és akkor szabadon kefélsz azzal, akihez épp gusztusod van!
Áruld már el, hogy ki az isten válaszol majd erre neked normálisan? Éppen te vagy az egyetlen itt, aki nem normális, viselkedj emberként és nem lesznek ilyen problémáid. Idióta.
Egy numerára bevállallak, nem mondjuk meg senkinek."ha nem tudom nem fáj" :DDDDDD
Biztos, hogy nem szereted a párodat! Ha szeretnéd, akkor ilyen eszedbe sem jutna! 23/L
Mibe vagy szerelmes? Az õ farkába is, vagy esetleg kicsit vastagabb a pénztárcája, vagy van autója amiben van 6-dik sebesség? Neked csak azért kell, hogy legyen EGY állandó valaki akivel mindig látnak adott helyeken és közbe egy utolsó ribanc vagy.
A kérdező hozzászólása: Nincs autója a barátomnak. és egyéb okok miatt sokáig titkoltuk hogy együtt vagyunk, ugyhogy nem ezért vagyok vele...
A kérdező hozzászólása: Ha lehet normális válaszokat kérek és nem olyanokat amiben k.rváznak
...... . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Figyelj Ribikém! Ha már a gondolat átfut az agyadon, hogy megcsalod, akkor már nem vagy szerelmes. Pálne így, hogy régebben megcsaltad. Akkor most mirõl beszélünk? :)
xd xd Szerintem ha tovább csiszolnád, talán meg is élnél belõle. Mármint a testedbõl.
A kérdező hozzászólása: Régen volt az hogy megcsaltam..... és már nem.. de igen is szerelmes vagyok belé.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok k.urva... ha az lennék meg is csinálnám....
Hagyd ott a barátodat kedves. Semmi értelme így folytatni. És legalább te is dughatsz kedvedre mással.
A pokol tüze égesse meg a lelked, te hûtlen!
Szívesen megismernélek velem megcsalhatnád....
Hihetetlen, hogy 1 éve van barátod, miközben orrba szájba csalod, s neki fel sem tûnik. Tudod a hûség nem egy erény, hanem döntés. Valaki mellett kitartok akkor is, ha épp van jobb pasi a láthatáron, vagy nem alakul minden fényesen. Nem tudom, hogy sejti e, van e ennyire hülye férfi a világon, akinek még az sem tûnik fel, hogy a haverjával akarod felszarvazni. Éretlen vagy még a szexkapcsolaton kívül másra.. Csak szívod szerencsétlen fickó vérét, váljatok szét, ha van egy kis szíved. Neked biztos nagyon kényelmes a helyzet, hisz mindig van valaki kéznél...de ezért ne várd, hogy megdicsérjelek.

Miért van, hogy mindet megkóstolnám?

Már jó ideje fogyizom, lement -7-8 kg. Jöv? héten nyaralni megyek, barátokkal.

Legjobb válasz: A nyaralás 1 hét, de nem akarom elengedni magam. A barátaim elõtt sem akarok képmutató lenni hogy idáig diétamániám volt meg mekibe is folyton kertészsalátát, meg csirkesalit vettem, most meg megveszek 10féle fagyit... értitek. Szóval mit tegyek az ellen az érzés ellen hogy ne aggódjak, hogy rosszul választok, ha "bûnös" kaját eszem? Persze strandon is van sali, fogok is enni, de tuti 1-1 bûnös dolog le fog csúszni, palacsinta jégkrém ilyesmi... mit tegyek?:S

A kérdező hozzászólása: A nyaralás 1 hét, de nem akarom elengedni magam. A barátaim elõtt sem akarok képmutató lenni hogy idáig diétamániám volt meg mekibe is folyton kertészsalátát, meg csirkesalit vettem, most meg megveszek 10féle fagyit... értitek. Szóval mit tegyek az ellen az érzés ellen hogy ne aggódjak, hogy rosszul választok, ha "bûnös" kaját eszem? Persze strandon is van sali, fogok is enni, de tuti 1-1 bûnös dolog le fog csúszni, palacsinta jégkrém ilyesmi... mit tegyek?:S
ne dönts hirtelen mindegyiket vedd szemügyre, jól fontold meg hogy melyik a kedvenced, melyik néz ki a legjobban, melyik a gusztososabb, elõtte határozd el h ebbõl x darabot veszek, és készíts ki pont annyi pénz majd edd meg élvezettel, az ízeket jól megízlelve, és a végén mond el, igen finom volt jól választottam, legközelebb másik 2 választok majd az is tuti ilyen finom lesz jó nyaralást!
Ne aggódj ijenek miatt inkább hagyj fel a diétával és sportolj a vívástól úgy formába lehet jönni hogy végigehetsz húsz fagyit meg sem látszik de csak kéthavonta egyszer Én 7 diétáztam elegem lett most megpróbálok 20 kg-t feszedni ebbõl már 4 megvan és tök jó bármit megehetek
Én is így vagyok mióta diétázok. Addig tök midnegy volt, ma eszem ezt, holnap azt, de most, ha picit elengedem magam, százszor meggondolom, hogy milyet egyek, melyik a legfinomabb, de kevesebb legyen benne a kalória is, jól is lakjak, stb.

Az miért van hogy minden reggel arra ébredek hogy áll a farkam és rajta van a kezem, valamint simogatom a fanszőrömet?

De komolyan minden reggel. Miért van ez? 15/F

Legjobb válasz: Mert serdülsz..

Mert serdülsz..
ez mindenkinél így van egy ideig
Idõvel ez annyiban fog változni, hogy valaki más keze lesz rajta.
verd ki..
A kérdező hozzászólása: ki szoktam!:D:D
énmár három éve minden reggel erre ébredek xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!