Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy minél több választ (3 db)

Miért van az, hogy minél több választ adok annál kevesebb a százalékom?

Mikor regisztráltam 90%-ék fölött voltam és ahogy telik az id? kevesebb a százalékom.

Legjobb válasz: Azért, mert lepontoznak, ha jót irsz, ha nem. Nézd meg a megválaszoltjaid, és meglátod, hogy melyik hány százalékban tûnik hasznosnak.

Azért, mert lepontoznak, ha jót irsz, ha nem. Nézd meg a megválaszoltjaid, és meglátod, hogy melyik hány százalékban tûnik hasznosnak.
A kérdező hozzászólása: Ne sértegessük egymást hisz felnõtt emberek vagyunk!
Ha ezzel megsértettelek, hogy helyesen írtam le a kultúra szót, akkor elnézést. A továbbiakban kulturának írom. Bár ez puncsozás.
A kérdező hozzászólása: A hatodik válaszadónak nem kell azzal megsérteni, hogy leírod helyesen a kultúra szót.
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy nem az én mûfajom a puncsozás(Úgye mennyivel szebb ez a kifejezés)!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nem a %-ra megyek hanem az zavar , hogy véleményem szerint probálok segíteni az illetõnek(nem vagyok egy mai pici lány)és ennek ellenére sajnos mindig kevesebb a %-om.A gondolkodási menetem biztos nem lesz tinis, mert két gyerekes anyuka vagyok és érettebb a felfogásom meg a hátam mögött van jó néhány év tapasztalat.Én szerintem nem magam vagyok így hanem nagyon sokan.
Ha a tudásod, tapasztalatod legjavából válaszolsz a kérdezõnek, jóindulattól vezérelve, az mindenképpen hasznos az értékeléstõl függetlenûl. Az igazságérzetedre hagyatkozzál ne a százalékarányra... A valós válasz nem mindig az elutasitáson vagy az elfogadáson áll vagy bukik!
Helyesen: "kultúrát" kedves kérdezõ. Milyen kultúrát? A picsa szó nem tetszik vagy a többi? Akkor legyen popsi, ha neked jobban tetszik. De ez az igazság. Itt választ adsz, vagy leírod a tapasztalataidat, esetleg véleményed és aztán értékelik, ahogyan értékelik. Egyébként sem annyira fontos a %. Csak, ha direkt arra mész, hogy sok legyen, mert neked fontos, akkor gondolom nyalnod kell. Ami lehet, hogy kulturáltnak tûnik, de igazából gusztustalan.
Már bocsi. Nemértelek, a %-ra mész? nem arra, hogy segíthess valakinek? EZ neked a lényeg? Vannak itt parasztok, akik lepontoznak ÉS?????? azzol ha kevés a %-od még más tarthatja fontosnak a választ....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a harmadik válaszadónak egy kis kulturát!
azt jelenti, hogy visszafogom magam, és egy darabig nem megyek bele vitákba...
ne is törõdj vele, nekem egy-egy jó kis vitát követõen 1 nap alatt néha 10%-ot is zuhan... aztán lassan visszakaparom a következõ vitáig...
igazából sokan félreértik a pontozást... én többnyire politika témábna szoktam irogatni és h ha olyat irok ami a kérdésre tekintve hasznos, elég szépen kifejtem, tényadatokkal alátámasztom nem is eggyel, de vkinek nem tetszik puff kapom a minuszt... amig nem irogattam politikában 92%os voltam már csak 58% szal a százalék nem mérv adó.. a százalék többnyire azt mutatja meg hogy mennyire mondod azt amit elvárnak.... tehát ha van egy kérdés hogy:... Szerintetek jól tettem-e... és azt irod h nagyon nem tetted jól ezér ezér és ezér... de közbe sokak szerint jól tette, akkor már alapból minuszt kapsz.. legalábbis skoan ienek.. hogy a saját álláspontjukhoz viszonyitják hogy a tied mien

Ha ez van akkor miért néz mindig, miért nem jön oda hozzám és mit kellene tennem, hogy ezt elérjem? Minél több ember válasza érdekelne.

Megismertem egy lányt, jóba lettem vele és több volt mint barátság, barátja van. Megtudta, de azóta ha találkozunk már köszönni se köszön vissza, de mindig néz. Szeretnék vele jó barátságot ápolni.

Legjobb válasz: Nem akar tõled semmit,mert barátja van,hagyd békén!

Nem akar tõled semmit, mert barátja van, hagyd békén!
igaza van... keress valaki mást :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!