Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy minél több választ (2 db)

Miért van az, hogy minél több választ adok annál kevesebb a százalékom?

Mikor regisztráltam 90%-ék fölött voltam és ahogy telik az id? kevesebb a százalékom.

Legjobb válasz: Azért, mert lepontoznak, ha jót irsz, ha nem. Nézd meg a megválaszoltjaid, és meglátod, hogy melyik hány százalékban tûnik hasznosnak.

Azért, mert lepontoznak, ha jót irsz, ha nem. Nézd meg a megválaszoltjaid, és meglátod, hogy melyik hány százalékban tûnik hasznosnak.
A kérdező hozzászólása: Ne sértegessük egymást hisz felnõtt emberek vagyunk!
Ha ezzel megsértettelek, hogy helyesen írtam le a kultúra szót, akkor elnézést. A továbbiakban kulturának írom. Bár ez puncsozás.
A kérdező hozzászólása: A hatodik válaszadónak nem kell azzal megsérteni, hogy leírod helyesen a kultúra szót.
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy nem az én mûfajom a puncsozás(Úgye mennyivel szebb ez a kifejezés)!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nem a %-ra megyek hanem az zavar , hogy véleményem szerint probálok segíteni az illetõnek(nem vagyok egy mai pici lány)és ennek ellenére sajnos mindig kevesebb a %-om.A gondolkodási menetem biztos nem lesz tinis, mert két gyerekes anyuka vagyok és érettebb a felfogásom meg a hátam mögött van jó néhány év tapasztalat.Én szerintem nem magam vagyok így hanem nagyon sokan.
Ha a tudásod, tapasztalatod legjavából válaszolsz a kérdezõnek, jóindulattól vezérelve, az mindenképpen hasznos az értékeléstõl függetlenûl. Az igazságérzetedre hagyatkozzál ne a százalékarányra... A valós válasz nem mindig az elutasitáson vagy az elfogadáson áll vagy bukik!
Helyesen: "kultúrát" kedves kérdezõ. Milyen kultúrát? A picsa szó nem tetszik vagy a többi? Akkor legyen popsi, ha neked jobban tetszik. De ez az igazság. Itt választ adsz, vagy leírod a tapasztalataidat, esetleg véleményed és aztán értékelik, ahogyan értékelik. Egyébként sem annyira fontos a %. Csak, ha direkt arra mész, hogy sok legyen, mert neked fontos, akkor gondolom nyalnod kell. Ami lehet, hogy kulturáltnak tûnik, de igazából gusztustalan.
Már bocsi. Nemértelek, a %-ra mész? nem arra, hogy segíthess valakinek? EZ neked a lényeg? Vannak itt parasztok, akik lepontoznak ÉS?????? azzol ha kevés a %-od még más tarthatja fontosnak a választ....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a harmadik válaszadónak egy kis kulturát!
azt jelenti, hogy visszafogom magam, és egy darabig nem megyek bele vitákba...
ne is törõdj vele, nekem egy-egy jó kis vitát követõen 1 nap alatt néha 10%-ot is zuhan... aztán lassan visszakaparom a következõ vitáig...
igazából sokan félreértik a pontozást... én többnyire politika témábna szoktam irogatni és h ha olyat irok ami a kérdésre tekintve hasznos, elég szépen kifejtem, tényadatokkal alátámasztom nem is eggyel, de vkinek nem tetszik puff kapom a minuszt... amig nem irogattam politikában 92%os voltam már csak 58% szal a százalék nem mérv adó.. a százalék többnyire azt mutatja meg hogy mennyire mondod azt amit elvárnak.... tehát ha van egy kérdés hogy:... Szerintetek jól tettem-e... és azt irod h nagyon nem tetted jól ezér ezér és ezér... de közbe sokak szerint jól tette, akkor már alapból minuszt kapsz.. legalábbis skoan ienek.. hogy a saját álláspontjukhoz viszonyitják hogy a tied mien

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!