Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy mikor elmegyek (29 db)

Kiszáradsz. Szerezzetek be síkosítót
mert a surlódástól elpárolog a folyadék, és nincs ami síkosítson
Asszem leírták már a lényeget... fontos még az is, hogy egy orgazmus elmúlása után, jóval érzékenyebb a puncid (csikló, hüvely egyaránt) mint elõtte, szóval rögtön utána vegyetek vissza kicsit, mert ha ugyanolyan iramban folytatjátok, az kellemetlen lehet..

Miért van hogy még mindig féltékeny vagyok a VOLT barátomra, vagy érdekel mit csinál, és zavar ha elmegy bulizni?

Ezt azt jelentené hogy nem léptem még túl rajta? Igazából mindnen nap eszembe jut, gondolok rá, de nem olyan szinten mint amikor együtt voltunk, úgy érzem sikerült elfelejtenem, csak néha amikor megtudom hogy bulizik, akkor kellemetlen érzés fog el, miért van ez? Kb, 2,5 hónapja szakítottunk.

Legjobb válasz: valamilyen szinten szereted még õt a szíved legmélyén és még te se vallod be magadnak, érzel iránta egy érzelmi kötõdést ami nem halálos szerelem..de még maradt benned meg valami..:) miért lett vége ?

valamilyen szinten szereted még õt a szíved legmélyén és még te se vallod be magadnak, érzel iránta egy érzelmi kötõdést ami nem halálos szerelem..de még maradt benned meg valami..:) miért lett vége ?
lehet, hogy sokáig voltatok együtt, vagy amíg együtt voltatok, addig szinte tökéletesnek láttad, nagyon szeretted.valószínûleg még hiányzik, és talán egy kicsit kötõdsz még hozzá.belül.idõvel, elmúlik gondolom..

Miért van az, hogy mikor elmegyek a macskám mellett, lábon csap? Pedig játszunk vele, meg minden ilyesmi. Õ ivartalanított fiú cica. Mikor meg játszunk, akkor nagyon bedurvul seperc alatt.

Legjobb válasz: szerintem az is játékból van. A macskák (az én tapasztalatom szerint) bedurvulnak kb 1 perc múlva, és legalábbis a mieink nem alkalmasak a játékra, pedig nagyon szelídek, igaz kinti cicák.

szerintem az is játékból van. A macskák (az én tapasztalatom szerint) bedurvulnak kb 1 perc múlva, és legalábbis a mieink nem alkalmasak a játékra, pedig nagyon szelídek, igaz kinti cicák.
Szerintem az élénk természetû cicák általában ilyenek, nekik minden játék, vagy levadászni való dolog, ami mozog. Az én cicám is lesbõl nekiugrik a bokámnak, és ha próbálok játszani vele, akkor harap és karmol. Persze nem szándékosan okoz fájdalmat, egyszerûen nem tudja, hogy ez nekünk rossz. Ez fõleg olyan cicáknál jellemzõ, akik túl korán lettek elválasztva anyjuktól és testvéreiktõl. Ugyanis a kiscicák az egymás közti játék során tanulják meg, hogy ez fájdalmas is lehet. A pici korban egyedül maradt macskáknak nincs módja ezt megtapasztalni. Annyit tudsz tenni, hogy amikor eldurvul a jéték, azonnal abbahagyod és nem foglalkozol a cicával. Ez nálam valamennyit használ, és a határozottan kimondott tiltó szót is ismeri már. Olyankor inkább visszavonul.
Ezt az én cicám is csinálja, játékból, néha eldurvul nála, akkor egy kicsit leszidom, vagy az orrára koppintok és ilyenkor elvonul az ágyába!
nem, csak a G-pontos orgazmusnál spriccelnek a lányok.
Hát igen akkor lehet, hogy kevésbé fájna. Próbáljátok ki. :)
Dehogy spriccelnek!! :F Az a ritkább eset ha valaki spriccelve megy el. :D De a nagy többség nem.
Igen, sokkal. Ne aggódj, NEM fogsz bepisilni, csak vizelési ingert érzel :)
Jobb sokkal jobb.egy türüt készitsetek oda a biztonság kedvéért.
közeledsz a g pontos orgazmus felé!!
szex petting elõtt elmész pisilni :D ennyi titok:D nálam bevált ;)
A kérdező hozzászólása: Jó ez a hasonlat:) Én 20 voltam akkor, õ 25, és nem az a tapasztalatlan pasi... azóta 3 év telt el, de még mindig eszembe jut sokszor. Gáz, mi...?
Hány? Éves? Vagy? És persze hány éves volt a 'bunkó' aki beszólt? Ha 13 vagy ilyesmi akkor lehet, hogy simán fogalma sem volt róla hogy ez jó dolog. Amúgy egy nedves punci legalább olyan undorító mint 3 tonna aranyrúd.
Nekem fõleg akkor, ha a fiú van felül és a nyakába teszem a lábamat, akkor érzem ezt...ha rá gondolok is:D:P:)
A kérdező hozzászólása: Mindig elmegyek elõtte pisilni, ezt írtam a kérdésben is. De mégis úgy érzem.
Ne aggódj! Bepisilni biztosan nem fogsz. Velem is sokszor elõfordul, de ez tényleg a közeli orgazmus jele. :) Ez ellen szerintem nem tudsz mit tenni. Én is pár hónap után mondhatom el magamról, hogy kezdek hozzászokni és átadni magam az élvezetnek. A srác, aki ilyet mondott neked tényleg nagyon bunkó. És nagyon szerencsésnek mondhatod magad ha rendesen benedvesedsz(én sajnos nem sorolhatom magam a szerencsések közé) és ezt a barátodnak is értékelnie kell és örülni neki:) ez annak a jele, hogy jól csinálja amit csinál. Az elsõ együttléttel pedig annyi lenne a tanácsom, hogy ha úgy érzed hogy kellõen felizgatott a barátod (ujjazás tanácsos mert azzal is tud tágítani) és elég nedves vagy akkor próbáljátok meg és kérd meg a barátodat hogy legyen lassú az elején. Nálam bejött:) Ha szeretitek egymást és a barátod is nagyon gyengéd és megbízol benne (és persze a nyugodt körülmények is fontosak) akkor biztosan nem fog fájni, maximum az elején picit kellemetlen lesz, de ez is el fog múlni. Remélem tudtam segíteni.
25? Ebben az esetben neki bizony a *@#*% annyát! Sok sikert a jelenlegi, normális fickóval! 22:16-os voltam, valamint 28 és F
Én a barátommal elõször csak pettingeztünk kb 2 hónapig...aztán mikor már mertem, meg nagyon fel voltam izgulva, akkor csináltuk de nekem az elsõ egyáltalán nem fájt, nagyon gyengéd volt velem.Nem csak az a fontos, hogy mennyire vagy felizgulva hanem, hogy a pasi, hogy tudja a dolgát:) sok sikert:)
De amúgy szerintem te kérdést tévesztettél, ki beszélt étt félelemrõl meg fájdalomról??? Pisilési ingerrõl, ember!!!
Alapelv (ÉS EDDIG MINDEN ISMERÕSÖM MEGERÕSÍTETTE)! Ha a férfi elég óvatos (nem próbál mindenáron gyorsan behatolni akkor is ha nem megy), és a nõ nem görcsöl (el tud lazulni), sem az elsõ, sem semelyik alkalom nem fáj! Az ellazulásban, és feszültségoldásban nagyon sokat segít az elõjáték (azonkívül nedvesít is), de nem kell orgazmusközeli állapot hogy ne fájjon!
A kérdező hozzászólása: Azt álmodtam, hogy szeretkeztünk és annyira jó volt:) Arra ébredtem, hogy pisilnem kell:) Legszívesebben magamra rántottam volna annyira kívántam ébredés után, de sajna nem együtt aludtunk:(
Én is ilyet álmodtam a multkor, csak nekem ott volt a férjem... Kérdésedre: 1. nem fogsz bepisilni, én sem tettem még soha, pedig az inger elõ szokott fordulni. 2. ha nem lennél nedves, az lenne a baj, az én párom +örül, ha extra nedves vagyok, ilyenkor a szex is jobb.
Bocs!!!24 éves nõ voltam.
Hát nem szaporítom a hsz-omal a dolgot, csak annyit írok röviden; szín igaz minden, amit az elõttem szólók mondtak.
Hát ha már az ujjazásnál tartotok, akkor nem is nagyon fog fájni a dolog szerintem, mert eléggé kitágított ahhoz, hogy esetleg csak a szuzhártya elszakadását érezdd kellemetlennek.Ha még el nem szakadt.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy nem vagyok vele egyedül:) Attól félek, hogy ha elõször lefkeszem vele, nehogy akkor is csak erre tudjak gondolni. Senkivel nem fordult még elõ, hogy bepisilt volna?
KÉPZELD!! nekem is ezvan, hogy mindig ugyérzem hogy pisilnem kell..:d és énis félek..:D na pusz(K)
A kérdező hozzászólása: És mit csináljak, hogy ne ijedjek meg és ne arra gondoljak, hogy jaj, csak be ne... :) ?
A kérdező hozzászólása: MIlyen érzés a g pontos orgazmus? Jobb, mint egy "sima"?
A kérdező hozzászólása: Türcsit minek? Máskor is nagyon nedves vagyok, akkor majd mégjobban?
A kérdező hozzászólása: De ha olyankor tovább izgat, akkor biztos nem pisilni fogok? És ha már majdnem ott tartok, és akkor tenné be elõször, akkor kevésbél fájna az elsõ mivel nagyon be vagyok beindulva?
A kérdező hozzászólása: Egyszer már egy kicsit betette, de fájt és inkább hagytuk. De õ mindig szeretné, amikor látja, hogy mennyire élvezem amúgy. Lehet, hogy hagyom legközelebb:) Nagyon fáj elsõre? Tényleg, egy fiú nem tartja undorítónak ha egy lány nagyon nedves lesz?
egyénenként függõ hogy kinek mennyire fáj. tapasztalatom szerint a fiúkat inkább izgatja ha egy lány jó nedves, mert akkor tudják, hogy valamit jól csinálnak:)
dehogy tartja undorítónak ne viccelj :) az a jó, ha nedves vagy :) amúgy nekem egyáltalán nem fájt elsõre. de ez egyénfüggõ:)
Jajj, dehogy tartják undorítónak!! És ne aggódj, nem fogsz bepisilni, az csak inger! Minél jobban nedvesedsz, annál kisebb a fájdalom esélye!
A kérdező hozzászólása: És hogy fáj kevésbé, ha felizgat egy kicsit és rögtön akkor teszi be vagy ha már majdnem jön a pisilõs érzés és megvárjuk azt? Mikor érdemes?
A kérdező hozzászólása: Egyik pasim beszólt, amiért a kezére élveztem egy kicsit (simogatott ott és én már nagyon nedves voltam) és azóta félek, hogy mást is zavar esetleg. Akkor csak õ volt bunkó?
Aki ezért beszólt Neked, az nagyon bunkó volt! A legjobb dolog, ha egy lány annyira élvezi a kényeztetést, hogy teljesen nedves a puncija! Nekem, az sem lenne undorító, ha bepisilnél, de nem pisilni fogsz, hanem az élvezettõl lesz nagyon nedves a puncid! Fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: Évek óta bennem van ez a mondat és nagyon félek, hogy mást is zavarni fog. Jó, hogy azt írjátok, hogy nem baj, ez kicsit segít.
Az a bizonyos srác, aki ezt mondta neked, nemcsak hogy nagyon bunkó volt, de lövése sem volt a lányokról/nõkrõl. Ne aggódj, a fiúk szeretik, ha egy nõ elég nedves.
Szegénykém, osztom a többiek véleményét!!! Próbáld elfelejteni azt a bunkó, tudatlan f..szfejet!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon rendesek vagytok és örülök, hogy ti is így látjátok. Nagyon gáz, mert régebben volt már az és még minidg zavar, mindig az jut eszembe, pedig már régen mással vagyok. Nem mondtam el a barátomnak, de el fogom neki, hátha az is segít, hogy tudja, hogy miért zavar ennyire.
Bocs, mikor a választ írtam nem láttam, hogy tobboldal is van :D Extra nedves punci=jó dolog.

Amikor rá megyek a leállítás ra (start menü) ki írja hogy lálllítás utána a kép már elmegy de a gép az megy (szoval nem áll le) nah és azt akarom tudni hogy miért van ez, mi a megoldás rá?

Legjobb válasz: a monitor elsötétül és a gép még mindig búg? :) az már érdekes, próbáltad újratelepíteni a windowst? amúgy lehet valami futó process talán

a monitor elsötétül és a gép még mindig búg? :) az már érdekes, próbáltad újratelepíteni a windowst? amúgy lehet valami futó process talán
A kérdező hozzászólása: Még nem próbáltam ujra rarakni mert én is most vettem észre :)
Ilyet akár rossz táp is okozhat.

Miért van az, hogy mikor szexelnénk és barátom elmegy az óvszeré, akkor teljesen elmegy a kedvem az egésztől? Bővebben lent!

Teljesen felizgat az el?játékkal, meg már alig várom, hogy bennem legyen. De mikor jön az a rész, hogy felhúzza az óvszert az totál lehangol:S Pedig hipp-hopp megvan. Persze mikor már fent van egyb?l kényeztet orálisan vagy ujjal,és ismét a régi vagyok...Más is van ezzel így?

Legjobb válasz: Én ezért kezdtem el tablettát szedni. Sokkal jobb az egész szex, nincs az a macera, Közelebb van hozzád a srác, tényleg Õ van benned, és, amikor beléd élvez... nagyon jó érzés. Használjatok tabit, vagy más fogamzásgátlást.

Én ezért kezdtem el tablettát szedni. Sokkal jobb az egész szex, nincs az a macera, Közelebb van hozzád a srác, tényleg Õ van benned, és, amikor beléd élvez... nagyon jó érzés. Használjatok tabit, vagy más fogamzásgátlást.
A kérdező hozzászólása: Én használnék, de barátom gyógyszerellenes, és egyszerûen nem engedi, hogy szedjem:S Hogy beszéljem rá? Úgy van vele, hgoy inkább felhúzza az óvszert.
Az élet márcsak ilyen nem lehet minden szaron problémázni. Ígyhát amikor kimegy képzeld azt hogy megnyitotta a gázpalackot és muszály lemnnie mielött robban vagyhogy szimplán , , köszi mostmár hazamehetsz inkább ráizgulok a szomszédokra" Addig meddg táv van töldsd hasznosan az idõt ölj meg gykét szúnyogot vagy nézdd meg ki van e jól lakkozva a körmöd.
Az a bajod, hogy a barátod óvszert akar használni? Szerintem pont szerencsés vagy. Hány fiú gyõzködi a barátnõjét, hogy gumi nélkül csinálják?? Gondolkozz és légy hálás
Ha mindketten ugyan azt akarnátok akkor mi lenne. gondolj bele.
Ezt mondod neki: "Figyelj szerelmem, szeretném kipróbálni a tablettát. Amíg nem engeded, nincs szex sem."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen, jó, hogy barátom felhúzza az óvszert, de sokkal jobb meg egyszerûbb lenne a gyógyszer.

Miért van az hogy ha elmegyünk vásárolni (bármit bárhova) akkor mindig a legjobbat akarom megvenni és elbizonytalanodok teljesen mikor meglátok egy terméket 1000 fajta árral és mérettel, színnel?

Egyszer?en mintha nem is tudnék dönteni , ha meg döntök utána egy napom rá megy hogy na vajon ez így jó lesz, a legjobbat vettem meg:( Pl most házfelújítás van és annyi féle dolgot lehet kapni mindenhez. Lehet csak én vagyok hülye de már néha az agyamra megy a saját gondolkodásmódom és a p*csölésem már bocsánat. Amúgy 20F vagyok.

Legjobb válasz: Oh, evvel nem vagy egyedul! en 28/L vagyok es lassan nem tudok tampont venni magamnak. Megalsz a polc elott es ameddig a szemed ellat tele van tamponal. Es a franc sem igazodik el koztuk. Csak allsz bamban. Megveszed ami kell. Mondjuk most nem csak a tamponrol beszelek. aztan elkezdesz hazafele vagy 2-3/ 4-6 orat azon gondolkozni hogy ez tenleg jo dontes volt. Eppen nemreg olvastam egy pszihologus irta cikket errol a temarol hogy a tul nagy valasztek mennyire benitolag hat a vasarlora. Tanacsot adni nem tudok. Maximum annyi hogy probalj nem tul perfekcionista lenni. Mikor elkezdenek a fejemben orolni a gondolatok hogy "..de tenleg ez volt a legjobb nem azt a masiat kellett volna megvenni?" Akkor mondom magamnak hogy ha ez a termek jo akkor az "jo " nem kell a leges legjobb. Evvel a "joval" is elleszek.

Oh, evvel nem vagy egyedul! en 28/L vagyok es lassan nem tudok tampont venni magamnak. Megalsz a polc elott es ameddig a szemed ellat tele van tamponal. Es a franc sem igazodik el koztuk. Csak allsz bamban. Megveszed ami kell. Mondjuk most nem csak a tamponrol beszelek. aztan elkezdesz hazafele vagy 2-3/ 4-6 orat azon gondolkozni hogy ez tenleg jo dontes volt. Eppen nemreg olvastam egy pszihologus irta cikket errol a temarol hogy a tul nagy valasztek mennyire benitolag hat a vasarlora. Tanacsot adni nem tudok. Maximum annyi hogy probalj nem tul perfekcionista lenni. Mikor elkezdenek a fejemben orolni a gondolatok hogy "..de tenleg ez volt a legjobb nem azt a masiat kellett volna megvenni?" Akkor mondom magamnak hogy ha ez a termek jo akkor az "jo " nem kell a leges legjobb. Evvel a "joval" is elleszek.
Próbáltátok már a hosszú elõjátékot? Stresszoldó, és felkészít, ha nem túl vad :D
Talán azért mész el olyan hamar, mert már nagyon fel vagy spanolva, és nem tudod tartani magad. Sokat kell gyakorolni!!! Minél többet koncentrálsz arra, hogy visszatartod, annál tovább fog tartani az aktus! Ne stresszelj, ne akard minden áron! Ha egyáltalán nem sikerült a koncentrálás, akkor legalább a bnõdet próbáld kielégíteni elõször!
Ha mindent kipróbáltál akkor mond meg neki hogy verje ki elõtte akkor egy két perc és elmész majd állítsa fel és sokáig bírod;)

Miért van az, hogy az Oblivion nevű játékban már 2 városban is jelentkeztem a Mágusokhoz, a "recommendation"-ért vagy miért és mikor elmegyek IC-be az Arcane-ba ott meg azt mondja a pasi hogy még nem érkezett recommendation?

Legjobb válasz: Azért, mert nem csak jelentkezni kell, hanem megcsinálni azt a feladatot is, amit a céhvezértõl kapsz. Utána kapod meg a tényleges "recommendation"-t. Sõt, minden céhben teljesítened kell a feladatot, hogy beengedjenek ic-ben.

Azért, mert nem csak jelentkezni kell, hanem megcsinálni azt a feladatot is, amit a céhvezértõl kapsz. Utána kapod meg a tényleges "recommendation"-t. Sõt, minden céhben teljesítened kell a feladatot, hogy beengedjenek ic-ben.
A kérdező hozzászólása: lehet köze ahoz, hogy használtam kódokat? pl a level szintemet felvittem 255-re...
A kérdező hozzászólása: igen köszi:) már idõközben rájöttem, hogy mindet meg kell csinálni, csak valamit félreértettem, mivel angol, ezért azt hittem elég egy:P azért köszi:)

Miért van az, hogy mikor a barátommal vagyok, mindig megremeg, mikor elmegy? Lehet, hogy nem élvezi velem a szexet?

annyira rossz lenne neki velem? nekem még soha, nem volt még senki aki igy viselkedet volna sexközbe velem!

Legjobb válasz: az orgazmus miatt remeg meg, tudod ezt mindenki másképp éli meg, mindenki más, de nem veled van a baja, és nem vagy béna hidd el, semmi baj és minden rendben van ezzel nyugodj meg.

az orgazmus miatt remeg meg, tudod ezt mindenki másképp éli meg, mindenki más, de nem veled van a baja, és nem vagy béna hidd el, semmi baj és minden rendben van ezzel nyugodj meg.
Épp azért remeg, mert mindent jól csináltál és jó veled!!!
Ez az élvezet, nem az undor jele.-) Örülj neki.-)
Pontosan épp az ellenkezõje, ennek nagyon örülj mert az az orgazmus miatt van, velem is elõszokott fordulni hogy orgazmus közben megremegek és a párommal is. Kurva jó érzés, hidd el biztosan nagyon jól esik neki:-)))
Pont azért remeg mert jó volt neki!
Ez azért van, mert élvezi és nagyon jól csinálod!! NE aggódj ez miatt, ezt a csodás érzést mindenki más képp éli meg, hidd el nagyon élvezi amikor elmegy és pláne akkor még ha "megremeg" is. Az én barátom például azt mondja mindig hogy amikor elmegy és beleremeg az egész teste akkor még élvezetesebb az együttlét. Szóval örülj neki és így tovább!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!