Találatok a következő kifejezésre: Miért van hogy mikor a barátommal (84 db)

Miért van az, hogy mikor a barátommal csak csókolózok (együtt vagyunk 2 napja) de máris olyan nedves leszek h érzem szabályosan. Pedig csak csók volt az utcán ruhába. Semmi szoba. Semmi előjáték. Mi lesz vele ha szexelünk? Csurogni fogok?

Legjobb válasz: Nincs veled semmi baj, nem fogsz "csurogni". Bár az csak jó, ha mégis:D Gondolom nem voltál még senkivel, ha ezen ennyire csodálkozol... Én is így voltam, meglepõdtem, hogy mitõl vagyok ilyen nedves, vagyis hát tudtam, persze... Na de akkor is, fura ez így elõször... Jó lesz, ha hozzászoksz és inkább örülj neki:D

Nincs veled semmi baj, nem fogsz "csurogni". Bár az csak jó, ha mégis:D Gondolom nem voltál még senkivel, ha ezen ennyire csodálkozol... Én is így voltam, meglepõdtem, hogy mitõl vagyok ilyen nedves, vagyis hát tudtam, persze... Na de akkor is, fura ez így elõször... Jó lesz, ha hozzászoksz és inkább örülj neki:D
Mondd meg a barátodnak, hogy dobjon be kettõ darab huszast Szent Antalnak (mindkettõtök nevében). Ugyanis, ha ilyen könnyen nedvesedsz, akkor esélyesek vagytok egy olyan jó szexre, amilyet el se tudsz most képzelni :-) Persze azért ne ugorj bele csak úgy - szépen fokozatosan: és nagyszerû lesz majd!
és az baj?

Miért van az, hogy mikor a barátom ujjazott, kicsit fájt, de ha magamnak csinálom, akkor nem?

Nemrég megujjazott a barátom és meglep?dtem rajta, hogy kicsit fájt. Én is szoktam így maszturbálni, több ujjal is akár (3-4 :$), semmi gond nem volt. Ebb?l gondoltam, hogy a sz?zhártyám se lehet nagy akadály, ha van még, nedves is voltam, de ezekszerint valami mégse volt jó. Velem van a baj?

Legjobb válasz: Talán durvábban csinálja,erõsebben dörzsöli, mint te magadnak, vagy hosszabb, vastagabb az ujja, vagy jobban el tudsz lazulni magadban, mint vele.

Talán durvábban csinálja, erõsebben dörzsöli, mint te magadnak, vagy hosszabb, vastagabb az ujja, vagy jobban el tudsz lazulni magadban, mint vele.
más a szög õ szembõl mélyebbre hatol ingerli a hólyagodat vagy valami
Mondd el neki, ha õ csinálja akkor fáj. Mutasd meg te hogyan csinálod magadnak és próbálja meg ugyanúgy. Nem veled van a gond.

Miért van az hogy állandóan olyan érzésem van hogy megcsal a barátom ; ( holott mindennél jobban szeret legalábbis azt mondja. Állandóan féltékeny vagyok már ha valaki rá ir egyből kombinálok, mit tegyek hogy ne legyenek ilyen gondolatok a fejemben?

Legjobb válasz: Szia, én is elég féltékeny típus vagyok. De gondolj bele: ha megcsalna akkor ott valami olyan lenne, hogy nem szeretne. Ha nem szeretne, nem lenne veled. De veled van, ezért szeret. Szeret, ezért nem csal meg. :)

Szia, én is elég féltékeny típus vagyok. De gondolj bele: ha megcsalna akkor ott valami olyan lenne, hogy nem szeretne. Ha nem szeretne, nem lenne veled. De veled van, ezért szeret. Szeret, ezért nem csal meg. :)
gondold végig, hogy okkal vagy ok nélkül vagy féltékeny. ha valaki ráír, még nem valószínû, hogy megcsal. de ha valaki felhívja magához a lakására, hogy együtt tanulmányozzák a bélyeggyûjteményt, na akkor gyanakodhatsz
Nézd.Van nálad jobb nõ, ez tiszta sor.Akit meg akarnak csalni, azt úgyis megcsalják.Ebbõl kiindulva felesleges állandóan félned, mert csak tönkreteszed magad.
a feltekenysegnek nincs sok koze a szeretethez. inkabb ahhoz van koze hogy nehezedre esik elhinni hogy fontos vagy szamodra, es nem akarod magad biztonsagban erezni. valamiert a felelem hasznosabb, vonzobb szamodra. vajon miert?! mikor kezdodott ez a meggyozodes? jo lenne feltarni az okat.
Bízz a nõi megérzésedben ;-) Valami biztosan nem klappol, mert valahol valami bogarat ültetett a füledbe, viselkedése, egy mondata, akármi :)
"Bízz a nõi megérzésedben ;-) Valami biztosan nem klappol, mert valahol valami bogarat ültetett a füledbe, viselkedése, egy mondata, akármi :) " Ebben van valami!
Kiszáradsz. Szerezzetek be síkosítót
mert a surlódástól elpárolog a folyadék, és nincs ami síkosítson
Asszem leírták már a lényeget... fontos még az is, hogy egy orgazmus elmúlása után, jóval érzékenyebb a puncid (csikló, hüvely egyaránt) mint elõtte, szóval rögtön utána vegyetek vissza kicsit, mert ha ugyanolyan iramban folytatjátok, az kellemetlen lehet..

Miért van az, hogy mikor a barátommal vagyok, mindig megremeg, mikor elmegy? Lehet, hogy nem élvezi velem a szexet?

annyira rossz lenne neki velem? nekem még soha, nem volt még senki aki igy viselkedet volna sexközbe velem!

Legjobb válasz: az orgazmus miatt remeg meg, tudod ezt mindenki másképp éli meg, mindenki más, de nem veled van a baja, és nem vagy béna hidd el, semmi baj és minden rendben van ezzel nyugodj meg.

az orgazmus miatt remeg meg, tudod ezt mindenki másképp éli meg, mindenki más, de nem veled van a baja, és nem vagy béna hidd el, semmi baj és minden rendben van ezzel nyugodj meg.
Épp azért remeg, mert mindent jól csináltál és jó veled!!!
Ez az élvezet, nem az undor jele.-) Örülj neki.-)
Pontosan épp az ellenkezõje, ennek nagyon örülj mert az az orgazmus miatt van, velem is elõszokott fordulni hogy orgazmus közben megremegek és a párommal is. Kurva jó érzés, hidd el biztosan nagyon jól esik neki:-)))
Pont azért remeg mert jó volt neki!
Ez azért van, mert élvezi és nagyon jól csinálod!! NE aggódj ez miatt, ezt a csodás érzést mindenki más képp éli meg, hidd el nagyon élvezi amikor elmegy és pláne akkor még ha "megremeg" is. Az én barátom például azt mondja mindig hogy amikor elmegy és beleremeg az egész teste akkor még élvezetesebb az együttlét. Szóval örülj neki és így tovább!!

Mit tegyek, hogy elfogadják a barátom? 5 év van köztünk, apukámék ismerik, 15 vagyok (Lány) a barátom 20 és tiltanak. Miért? Ismerik is. Volt 21 éves barátom is. Engedték nem szóltak semmit. Mért van? :S

Legjobb válasz: hát az 5év, akkor nem lenne gond, ha legalább 18lennél... a 21éves barátodnál még elhitték hogy "jó"párod lesz és komoly, de ezek után kicsit jobban féltenek...

hát az 5év, akkor nem lenne gond, ha legalább 18lennél... a 21éves barátodnál még elhitték hogy "jó"párod lesz és komoly, de ezek után kicsit jobban féltenek...
Kicsit értsd meg az õ szituációjukat is. Hagyjál idõt nekik, ha látják, hogy nem csak arra kellesz neki és nem egy futó kis dolog lesz akkor meg fognak vele békélni. Féltenek ennyi. 28/F
A kérdező hozzászólása: fél évig jártam a 21 éves pasimmal és azért szakitottunk mert a haverja hajtott rám és összevesztünk és vége lett. És a fiútól tiltanak, de nem értik, meg hogy õ más most.. Tök komolyam gondolja. Apukám elé is állt, hogy becsül szeret ded nem érti a 20 éves pasim, hogy miért tiltanak.. Megmondta apukámnak, nem arra kellek neki és megnyugodhat, de apukám nem is figyel rá.. Anyukám 14 éves volt apukám 21 mikor összejöttek!! Azóta együtt vannak. Anyukámnak õ az elsõ pasija!
Igen, minden 15 éves azt gondolja, hogy ez most más, ez most komoly, aztán meg koppannak egy nagyot. Lehet nem jól tudom, de ez nem esik bele a pedofília hatáskörébe?
Nem jól tudod, 14 éves kor után már járhatnak. Ha mondjuk 13 lenne, az lenne már más tészta.
anyum 15 volt mikor járni kezdett elsõ barátjával, a 22 éves apummal. :D Na és? Figyelj, az azért durvább, ebbõl simán lehet még életre szóló kapcsolat... Vagy csak hosszú. Szerintem apucinak megkéne mondani, hogy mindenki saját magából indul ki...

Miért van az, hogy csak saját magamat tudom elvinni a "csúcsra"? Nagyon ritka mikor a barátomnak sikerül nyalás vagy simogatás közben. Sokszor nem is élvezem, csak valami furcsa érzés van ami nem valami jó.

Nagyon ritka mikor a barátomnak sikerül nyalás vagy simogatás közben. Sokszor nem is élvezem, csak valami furcsa érzés van ami nem valami jó. Magamnak viszont ha simogatom sikerül és jó is.

Legjobb válasz: mondjuk a barátodat irányítani kéne közbe h neked mi jó és mi nem. mert így õ se fogja tudni...

mondjuk a barátodat irányítani kéne közbe h neked mi jó és mi nem. mert így õ se fogja tudni...
Válaszolóhoz kérdezném hogy , hogyan irányítsa ? Mert ez engem is érdekel.
Ahogy az együttélésben, úgy a szexben is össze kell csiszolódni...pláne, ha kezdõk vagytok. Segítsétek egymást a kommunikációval! Sok-sok kapcsolat megy tönkre, mert nem beszélnek meg mindent.
Mi az elején minden petting után megbeszéltük az eseményeket és elmondtuk egymásnak h mi volt jó és h mi nem annyira és kis idõvel már teljesen összehangolódtunk.

Mikor a barátom kielégít (az ujjaival) és már sokáig csinálja mindig azt érzem, hogy pisilnem kell. Ez normális? :-S És emiatt nem merem elengedni magam mert félek, hogy "bepisilek". Meg úgy érzem, hogy így soha nem tudnék elmenni. Ez miért van?

Legjobb válasz: A barátod megtalálta a G-pontodat. Ne félj, nem fogsz bepisilni, mivel az inger nem attól van, hogy megtelt a hólyagod. Engedd el magad, és elõbb-utóbb hatalmasat fogsz így élvezni. Most azért nem megy, mert arra koncentrálsz, hogy "jajj, pisilnem kell". Hajrá! ;-)

A barátod megtalálta a G-pontodat. Ne félj, nem fogsz bepisilni, mivel az inger nem attól van, hogy megtelt a hólyagod. Engedd el magad, és elõbb-utóbb hatalmasat fogsz így élvezni. Most azért nem megy, mert arra koncentrálsz, hogy "jajj, pisilnem kell". Hajrá! ;-)
semmi gond tiszta normális, én is szoktam ilyet érezni, azt jeleni, h. nagyon jó neked(vagy megnyomkodta egy kicsit a húgyhólyagod, vagy mi)semmi gon, abe pisilés, meg lehet már akkor van, mikor el akarsz menni(g.-pont) ne aggódj, sokan vagyunk így, ez nem gon. puszi szia:-)
Nekem volt már így pár barátnõm....van aki egyáltalán nem képes így ellazulni, mások igen... de ha rám hallgatsz, akkor elengeded magad! Naggyon jó lesz meglásd! :) ) A G-pont izgatásánál jelentkezik ez a "tünet" :D:D:D De ha nem hiszel nekem vegyél gumilepedõt...aztán elválik, hogy mégis mibõl lesz a cserebogár.. :P:P:P Vagy tusolás közben..akkor úgyis mindegy :D:D:D
A pisilõs érzés nálam is jelentkezett már.Korábban volt már ilyen kérdés és ott valaki azt írta, hogy ez az ún.spriccelõs orgazmus amire csak nagyon kevés nõ képes, de állítólag mindent felülmúló érzés.Ja és azt is írta, hogy nem lehet egyszerre pisilni is meg orgazmus sem lehet, ill.hogy ez az érzés el fog múlni. Tapasztalat: Igaz orgazmusom még nem volt de egy idõ után ez az érzés elmúlt.Nem szabad vele foglalkozni, mert elveszi az egész együttlét varázsát.
Velem is volt már ilyen, gyorsan elfutottam wc-re pedig nemis kellett :-)
A kérdező hozzászólása: Oké, megnyugodtam! :-) Köszi szépen, hogy válaszoltatok.
Aztán mégis mennyi idõ múlva múlik el, mert nekem végig csak a pisilõ érzés maradt, érdekes módon bármit írtatok, soha nem lett belõle orgazmus. Az érzés meg csak akkor maradt el, ha abbahagyta a párom. Na ennyit az orgazmusról, ami ezt követi, na ez egy nagy hülyeség!!!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi mindenkinek a választ. Az tényleg jó ötlet, hogy zuhanyzás közben csináljuk, ki is próbáljuk! ;-)
Én is sokszor érzem ezt az érzést, de nem tudok rendesen ellazulni, és így nem is sikerült még soha a hüvelyi orgazmus.
fater azért kemény, hogy meghegeszti a fia barátnõjét:D
A barátom apukája... megtörtént, aminek nem kellett volna Most ugye hülyéskedsz? Ha pedig tudod, hogy az idõsebb pasikhoz vonzódsz, mi a fenének lettél a barátod barátnõje, kezdhetted volna rögtön a papával is, akkor legalább nem mondja rólad senki: "hogy te mekkora [email protected] vagy!", mivelhogy akkor már rögtön látszik rajtad. Így meg futottál egy kört, és behülyítetted a barátodat, utána meg behülyíted a papáját is. És még meg is kérdezed, hogy mit tegyél? Most már semmit, csak kussoljál!
Semmi gond, hogy idõsebbekhez vonzódsz, de azért házi nyúlra ne lõjj.
1. Kamu. 2. Ásd el magad!
Kamu.
Apa komplexus! Nincs feltétlen ezzel semmi baj, csak úgy csinálod, hogy emiatt senki más se sérüljön! Tehát ne a barátod apukájával vagy egy családos férfival!!!
Szépek lehettek mindketten. Én a helyedben.. vagy nem, nem lennék a helyedben, mert én sohasem csinálnék ilyet.. Nézd meg a Végzet címû filmet, Jeremy Irons és Juliet Binoche a fõszereplõ. Mindent elárul arról a gusztustalanságról, amit mûveltetek.
Egyszerûen mert az idõsebb pasik érettebbek, erõsebbek, határozottabbak és jobban tudják, hogy mi kell a nõknek! Semmi gond. Ha jó volt, ne aggódj miatta. De a barátoddal szakíts inkább, mert ha kiderül (elõbb-utóbb ki szokott) ne legyél a közelében. Jók az idõsebb pasik. Élvezd õket és tanulj tõlük! Minden jót neked!
Ne féltsd anyucit, segít neki a fiacskája! Gondolom!
ohh...családi riba.nc. ez jó! :) Az esetben, ha mégsem kamu a kérdésed, ugyan írd már le, hogy hogyan is történt ez meg? Én értetlenül állok ezelõtt, mert egy pasim apjára sem tudtam volna rámászni!
Szaporodnak a...a... oszlopok!
Biztos azok pontoztak le, akik szerint normalis ez a "nezd meg az apjat, vedd el a fiat"-stilus... Aztan majd ha egy ilyen kis ceda veluk is ilyet csinal, majd maskepp beszelnek XDXD
Az a baj, hogy sajnos néhány mai fiatalról és persze néhány idõsödõ hapiról is mindezt el lehet képzelni. De talán éppen ezért, nagyon remélem, hogy azért mégsem tartunk még erkölcsben itt, és az egész csak egy kamu. Szeretném, ha az lenne!
Egy nagy Qrva vagy, mélységes megvetést érdemeltek, csak a srácot sajnálom hogy van egy ilyen b. nõje meg egy áruló apja.
Anyucinak lesz dolga, ha nemcsak a kiscsaj, de a férje száját is be akarja verni...
[email protected] Remelem majd Anyuci jol beveri a szadat... XD En biztos hulyere vernelek, ha az en gyerekemmel csinalod ezt meg... Apucit nem is minositem... szanalmas... Lehet, hogy kamu a kerdes, de az a baj, hogy siman el tudom kepzelni ezt amai vilagban...
No, meg a barátod kiskorú öcsikéjét is hanyagold! Egyelõre!
Ilyenkor illik végigmenni az egész családon, jön az anyuka!
Megtörtént ami megtörtént, de a nagypapát legalább hagyd békén.
Egyöntetû válaszok érkeztek, mégis vagyunk páran, akik le vannak pontozva! Egyszerûen nem értem azokat a szánalmas embereket ezen az oldalon, akiknek ez az elfoglaltságuk! Ha nincs annyi eszetek, hogy válaszoljatok a feltett kérdésekre, akkor ne járjatok ide lepontozgatni! Na és akkor most jöhet a lefelé mutató ujj!
Jókat mosolygok a válaszokon. :) De amúgy megesik az ilyen. Egy a hiba, hogy a barátod kikészül idegileg az biztos. Rád is kiakad de még jobban az apjára. Fõként az apjára. Már eleve az, hogy egy családon belül több taggal, háááát... Nem igazán jó ötlet és csúnya dolog átverni a másikat!
No igen! Az apuka sem szent!
Biztos most nézted az Amerikai szépséget. Amúgy mit csináltatok? Elszívtatok egy jointot aztán elkezdtetek GYK-zni?
Azert nem hiszem, hogy a "draga" kerdezo egy aldozat... Kezdem azt hinni, hogy kamu a kerdes. Meg lehet, hogy a [email protected] jarnak ide kerdest feltenni, hogy rohoghessenek! XD

Szeret még? Ágyba bujunk a barátom elfordul, ugy tesz mintha aludna. Elvárja, hogy én simogassam ő meg semmit? Sejtésem az, hogy van barátnője. Akkor miért van velem? Mit tegyek?

Legjobb válasz: az én párom is ilyen,és sajnos nem lehet megbeszélni,hogy változtasson egy picit,mert Ö azt mondta,hogy el is fogadhatom,meg nem is -de nem fog változni,8-éve vagyunk eggyütt,és nem hinném,ogy van valakije.Ö ilyen,és pont.

az én párom is ilyen, és sajnos nem lehet megbeszélni, hogy változtasson egy picit, mert Ö azt mondta, hogy el is fogadhatom, meg nem is -de nem fog változni, 8-éve vagyunk eggyütt, és nem hinném, ogy van valakije.Ö ilyen, és pont.
Beszéld meg vele, te zseni, hogy várhatod el, hogy bárki is tudja helyettetek az ilyet? Sírnom kell.
Utolsó: te meg jó hülye vagy hogy így hagyod.
ha szereti az ember a másikat, még arra is hajlandó független a párja hozzáálásától, hogy teljesitse amit szeretne, Ha magátol nem hajlandó kezdeni, de mégis szex-el, ha kezdeményez v.ki, akkor miért ne kedjük ha ez van?
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelõnek , nem nagyon értem ám hogy mit akar evvel kifejezni.ha õ nem közeledik felém akkor talán én közelitsek ?Ja õ neki barátnõje is van nekem meg senkim .Nem tudom milyenek a fiuk , mert hogy sose monott sex közben még semmi szép erotikus szavakat.sose monja hogy szeretlek meg hogy jo volt .hát nem tudom mit tegyek? ott kellene hagynom ?Mert már azon gondolkodom .Hiába szeretem én az csak egyoldalu , és akkor nem éri meg .Kérem segitsetek , tapasztaltak kommentjeit várom .Szép napot!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!